Opprettet 10/29/2005 5:02:21 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:02:21 PM

nå vinner vi!!!

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 10/29/2005 5:04:02 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:04:02 PM
Hva med straffa til Chelsea? Det var jo dueller i hele 16-meteren, ren lotto å blåse straffe. Og forferdelig dekking av Drogba. Possesion ved pause. 46%-54% :))

Så langt i år har vi vært vesentlig bedre i 2. omgangen. Måtte det fortsette! Bellamy-show!

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2005 5:27:43 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:27:43 PM
sorry gutta, 3-2. Nå er det kjørt, desverre

Opprettet 10/29/2005 5:30:57 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:30:57 PM
er ikke over før dommeren har blåst for siste gang! mye negative mennesker her inne merker jeg! må alltid være positive!! viktig viktig! men dette her er en krig uten like! hadde vært gøy med supporter tur til ewood når chelsea kommer for det kommer til å bli en hei dundranes kamp trur jeg.. come on you rovers!

Skull

Opprettet 10/29/2005 5:33:09 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:33:09 PM
Self, men det er lov d å vettu, taper vi ikke denne kampen skal du få hundre spenn av meg:)

_saft_

Opprettet 10/29/2005 5:38:27 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:38:27 PM
makan til flakse-mål skal en lete lenge etter...

Opprettet 10/29/2005 5:39:12 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:39:12 PM
hehe nå er jeg på samme sted som deg! nå er det ferdig..

Opprettet 10/29/2005 5:40:14 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:40:14 PM
joe cole er en rev på sånne deflection shots forresten..

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2005 5:42:04 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:42:04 PM
Blir nok tap ja, redeelig innsats av gutta.

Opprettet 10/29/2005 5:43:51 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:43:51 PM
nå kommer de gule kortene! venter på savage nå!

pks1984

Opprettet 10/29/2005 5:50:52 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:50:52 PM
Christer_rovers skrev:

han er jo byttet ut for en god stund siden..

Opprettet 10/29/2005 5:52:04 PM Sist oppdatert 10/29/2005 5:52:04 PM
oj! stemmer det! hehe følger ikke så mye med når vi ligger under 4-2 :P

Gogger

Opprettet 10/29/2005 6:02:33 PM Sist oppdatert 10/29/2005 6:02:33 PM
Gamst så ut som en guttespiller!
De tre som ble bytta inn fikk alle kort og det var stor sett det eneste de gjorde.
Hughes bble utvist og Emerton og Bellamy var de to beste etter mitt syn..

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 10/29/2005 6:15:46 PM Sist oppdatert 10/29/2005 6:15:46 PM
Vi taper fortjent i dag gutta. det må vi jo innrømme. det som er faen er at vi slipper inn drittmål. bortsett fra drogba sitt så mener jeg det er mål som kan unngås. kan selvfølgelig det å men i sånne situasjoner er drogba god. straffa var unødvendig av todd, frisparket til lampard skal ikke gå inn og cole har jo bare flaks.

Men hva med det gule kortet til Dickov, hvordan er det mulig å gi gult der. men vi får ta med oss det positive i dag. bellamy scoret to og vi hang med brukbart til tider. vi bytter kuqi med dickov, chelsea bytter drogba med crespo, med andre ord er ikke så flaut å tape i dag. vi tar dem på EWOOD gutta........

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 10/29/2005 6:16:01 PM Sist oppdatert 10/29/2005 6:16:01 PM
Hmm...to billige men korrekte straffespark, to godt organiserte lag i første omgang. Rovers fikk vist at de kan spille litt fotball, var positive helt til dommeren begynte å blåse i stykker kampen i begynnelsen av andre. Skjønner svært godt at Hughes var sint. Bra frispark av Lampard, da droppet Rovers hodene desverre og vi ble eid den siste halvtimen. Uflaks på Joe Coles mål men sånt skjer. Et hederlig forsøk av gutta iallefall.

frederik

Antall innlegg: 48

Opprettet 10/29/2005 6:33:38 PM Sist oppdatert 10/29/2005 6:33:38 PM
det var surt å tape i dag, som det alltid er. Synes første omgang er godkjnt, 2-2 til pause mot chelsea er ikkje dårlig. Ellers synest eg at andre omgang kunne vore mange hakk bedre, sjøl om vi skapte sjansa av og til.

Savage hadde en ekstremt dårli kamp. Eg synes derimot Gray, Neill, Emerton, Gamst og Bellamy gjorde en god jobb. Blackburns beste mann i dag synes eg er Michael Gray, med Emeron like bak.

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2005 6:39:16 PM Sist oppdatert 10/29/2005 6:39:16 PM
Tapet var fortjent ja, men 1 omgang var en meget sterk opphenting. Savage løpte og kriget, men forferdelige pasninger og avleveringer i første omgang. Skikkelig elendig. Gamsten skapte null og niks, fikk litt frispark mot seg, og et gult kort. Forsvaret forøvrig bra, og ekstra surt med Lampards frispark mål, samt Coles vanlige flaksemål innom Zurab.... jajaa. Håper Start vinner Tippeligaen!

Kristian

Antall innlegg: 400
Medlem 104 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2005 7:10:04 PM Sist oppdatert 10/29/2005 7:10:04 PM
Her er masse positivt å ta med seg! Svært sterkt å hente opp 0-2 på Stamford. Dessverre dårleg av Khizanishvili på 0-1, meiner at straffa er billig, men det jamna seg heldigvis ut.

Fjerdedommaren må vere ein stor idiot, han kan ikkje ha spesielt peilig på korleis det er å vere manager på sidelinja i ein så tett og spennande kamp. Kommentatorane på engelsk C+ irriterte seg over over ein del heime-dømming i byrjinga på 2.omg, og eg er veldig enig.

Ein ting eg la spesielt merke til i dag: Midtbanen med Tugay og Savage er utruleg mykje betre enn Mokoena og Reid. Eg meiner faktisk at vi bør kvitte oss med Reid, då han rett og slett har for dårlege ferdigheiter og dessutan evnar han ikkje å kanalisere aggresiviteten sin på rett måte. Han bør faktisk ut, meiner eg. Tugay er kvalitet, Savage 100% innsats, og utgjer ein fin midtbaneduo. Mokoena har enno tilgode å imponere meg. I dag er Emerton den beste på midten, Gamst er dessverre dårleg, han bør skjerpe seg for å behalde plassen framover. Neill og Gray er veldig gode, Todd og Khizanishvili spelar seg opp, men vi er tryggare bak med Nelsen. Synes alltid at det er kjipt å tape reine duellar i 16-meteren, f.eks slik som på 0-1-målet.

Chelsea viste i 2.omg at dei er eit lag med ekstreme kvalitetar, kanskje spesielt på dødball. Det er absolutt ingen grunn til å henge med hovudet fordi vi tapte idag, for det er så masse bra i Rovers-laget no, at vi kan gle oss til resten av sesongen!!

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/29/2005 8:28:25 PM Sist oppdatert 10/29/2005 8:28:25 PM
enig med deg Kristian, mye positivt i dag, bra moral og til tider glitrende samspill mellom gutta. Det som irriterer meg mest er de altfor mange feilpassniger som vitner til litt panikk blant gutta i blant. Dickov irriterer faktisk meg mest. Synes han har vært ræva lenger nå. Som mange andre er jeg veldig glad i Jansen. Kanskje han burde få en sjanse på topp med Bellamy? Har litt tro på dem sammen jeg.

Forrix

Antall innlegg: 183

Opprettet 10/29/2005 8:55:45 PM Sist oppdatert 10/29/2005 8:55:45 PM
svartbrent skrev:
Dickov irriterer faktisk meg mest. Synes han har vært ræva lenger nå.

Så sant som det er sagt. Dickov oppfører seg ikke som annet enn en stor idiot hver eneste gang vi møter motgang, å sette innpå ham er rett og slett idioti i dag. Bentley hadde gjort en langt bedre jobb. I dag var han involvert i fem episoder, samtlige av negativ karakter;

- to klare bom på like klare målsjanser, en riktignok offside, men du bommer ærlig talt ikke på sånne
- to potensielle cornere vi mister fordi han på liv og døde må krige i senk forsvarer og får frispark imot
- det ubeskrivelig teite gule kortet, greit at Essien har sluppet unna kort i to-tre liknende situasjoner tidligere i kampen, men når du heter Dickov vet du at kortet kommer

Jeg syntes seriøst ikke den mannen skal få spille et minutt lenger for Blackburn. Han lager ikke annet enn kvalm og bråk i motgang, og er mer til skade for laget enn inspirasjon - uansett hvor mye han løper og blør for trøya.

Pettersen83

Opprettet 10/29/2005 9:23:59 PM Sist oppdatert 10/29/2005 9:23:59 PM
Dickov er elendig. Få han ut!! alt før overtent

herbergeehh

Antall innlegg: 3735

Opprettet 10/29/2005 9:57:59 PM Sist oppdatert 10/29/2005 9:57:59 PM
Dickov presterer ganske enkelt ikke godt nok.
Kampen var ok nok, fornøyd med å score to mål - selv om det var tabber fra Chelseas side så kom vi oss i alle fall opp og pressa på Chelseas sekstenmeter - og var defensivt gode, med unntak av de fordømte dødballene..

Elendig markering av Drogba på mål 1, men han er også veldig sterk og god til å vinne de duellene.. mål 2 kom på en litt streng, men forsåvidt ok straffe. Holding skal slås ned på, og da kan vi ikke klage egentlig. Mål 3 er litt enkelt, ikke spesielt godt plassert heller. Vil ikke klandre Friedel, men han kunne i alle fall tatt den. Mål 4 er uflaks, Friedel hadde hjørnet dekka.

Skryt til Bellamy som effektivt utnytter det lille han får av sjanser, skryt til Emerton og Neill som igjen kombinerer bra til tider langs siden. Gamst veldig usynlig, Tugay grei nok, synes Gray takla SWP godt.

Bring on Charlton..!

geirwrovers

Antall innlegg: 384

Opprettet 10/29/2005 10:16:09 PM Sist oppdatert 10/29/2005 10:16:09 PM

Dickov synes jeg har gjort en bra innsats hittil i år, med få unntak av rødt kort, men å si at Jansen er å foretrekke er å bomme litt!! unnskyld at jeg sier det, men vår alles kjære Matt er nok ikke den han engang var før ulykken, og dessverre tror jeg ikke han kommer tilbake heller...selv om jeg ønsker det av hele mitt hjerte!

herbergeehh

Opprettet 10/29/2005 10:45:44 PM Sist oppdatert 10/29/2005 10:45:44 PM
Hvorfor er det å bomme litt? Jansen har knapt fått sjanse til å spille denne sesongen, den kampen mot Newcastle ville ikke Dickov greid noe bedre, det er jeg sikker på.

Dickov jobber iherdig, men de siste tre kampene har Dickov brent SÅ JÆVLIG store sjanser.. hva dette skyldes vet jeg ikke, men hvis du tar bort arbeidsinnsatsen, er Dickov en veldig, veldig middels spiller. Han fungerte ok i fjor, men nå som vi har fått et litt bedre spillemønster og generelt litt bedre nivå, så synes jeg rett og slett han faller igjennom.

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2005 11:22:03 PM Sist oppdatert 10/29/2005 11:22:03 PM
Veldig sterkt av Rovers å innhente 2-0 ledelsen til Chelsea i første omgang. Bellamy setter de sjangsene han får, noe som er veldig positivt. I første omgang spilte Rovers fotball, på fair måte. Vi klarte å holde på ballen, og etablere gode angrep. Tugay syns jeg var strålende på midtbanen, ingen tar ifra den mannen ballen når han er i form og har selvtillit. Jeg synes straffesparkene var av den billige sorten, begge to. Og jeg tenkte før corneren der Rovers fikk straffesparket, at dommeren fort kunne gi straffespark til Rovers hvis Chelsea spillerne holdt for mye i trøya. En slags kompensasjon dømming. Zurab ble "taklet", og vi fikk straffe. Jeg tviler på at vi hadde fått den hvis Chelsea ikke hadde fått sin straffe.

I andre omgang slo dommeren seg vrang, og bestemte seg for at alle 50/50 dueller skulle være Chelsea frispark. Jeg forstår frustrasjonen til Hughes. Nå vet jeg ikke hva Hughes sa til fjerde dommeren, men jeg synes uansett det må være lov til å vise litt engasjement på trenerbenken. Men fjerde dommeren ble sikkert mobbet da han var yngre, så han følte vel for å gi noe tilbake. Etter Hughes ble sendt på tribunen virket det som at det klikket litt for Rovers. De fikk jo uansett ikke frispark, så da kunne de likså godt trå til hardere i duellene. De virket som de ga opp litt pga dommeren. Særlig innbytterne var meget hissige, og alle pådro seg gult kort.

Men det er ikke mot Chelsea vi skal hente poengene våre. Uansett mye positivt å ta med seg fra kampen. Vi scoret to mål mot Chelsea. Det har vel ikke mange lag gjort denne sesongen?

herbergeehh

Opprettet 10/29/2005 11:47:44 PM Sist oppdatert 10/29/2005 11:47:44 PM
Såvidt meg bekjent er det ingen, før oss.
Positiv utvikling for vår del, med 9 mål på de siste fem kampene!
Emerton ikke like offensiv og med like god selvtillit i dag som mot Leeds, men motstanden var da også bedre.
Gleder meg til Charlton-kampen, tror vi kan få noe ut av den hvis vi greier å stoppe Bent og Murphy.

pks1984

Opprettet 10/29/2005 11:59:12 PM Sist oppdatert 10/29/2005 11:59:12 PM
Kun 2 lag har scoret 2 mål mot Chelsea i Premier League etter at Mourinho overtok! det er Bolton og Blackburn!

Har akkurat sett MOTD..
Synes Emerton virka frisk når han først prøvde seg! blir bra å se han mot Charlton!!

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/30/2005 2:05:09 AM Sist oppdatert 10/30/2005 2:05:09 AM
Vi rocka 1. omgang. Bare synd vi slapp inn de målene.
Men var jo egentlig en dag for "dårlige" mål.

1-0: Guttefotballmarkering av Zurab. Drogba gjør det bra men der skal forsvarer være foran. Nelsen hadde plukket den ballen lett.

2-0: Billig straffe. Men kan forsvares å blåse.

2-1: Like billig straffe. Blåser han på den første er det også greit å blåse her.

2-2: Cech prøvde seg på Bjarte Flem-artisterier.

3-2: Dagens eneste "skikkelige" mål, bra slått av Lampard, kan lett sammenlignes med Gamsts første mål på Old Trafford.

4-2: Her er Zurab max uheldig, Friedel plukker den ballen lett uten retningsendringen.

MEN, vi taper jo fortjent. Samtidig føler jeg vi taper "med æren i behold" om det går an å si det. Vi "rista i buret" deres, særlig i første omgang, og i starten av andre omgang. Vi viste at vi ville spille fotball. Som kommentatorene sa det i starten av 2. omgang på 2-2: "Blackburn legger seg ikke bakpå for å sikre uavgjort, de prøver faktisk å vinne denne kampen. Og etter å ha kjempet seg tilbake fra 2-0 under og slik de flytter på ballen nå så er det heller ikke usannsynlig".

Og, kanskje (selvom jeg ikke bryr meg stort), så viste vi også Chelsea at vi kan spille fotball, og ikke bare rugby slik de påstår eller vil ha seg til å tro. Var få store sjanser egentlig, totalt sett mange baller i mål i forhold til sjansene. Nei, dette er kampen da "Blackburn truet Chelsea" mer enn kampen da "Chelsea slo Blackburn" (kommer vel an på øyet som ser, men det er nå mitt syn)!:)
Tugay var enorm i første omgang (så ut som om det var han som var kjøpt for 40 mill £ - og ikke Makelele+Essien), men svak i andre.
Lampard skal ha ros for en kjempekamp, banens beste totalt sett.
For oss utmerket vel ingen seg særlig i 2. omgang...
Dommeren deler ut kort på slutten der akkurat som om det skulle vært juletid. Mokoenas er greit, Dickovs feilaktig (var et uhell - for en gangs skyld fra den mannen).
Og apropos Dickov, han er heldig som var i offside da han blåste ballen over på blank goal, der hadde bestemor skåret.

Nei, som jeg har sagt før så var alt annet enn 0 poeng en bonus. Klart det er synd med tap, men laget bør ikke få dårligere selvtillit av denne prestasjonen.

Hughes sendt på tribunen, spennende å se hvilke etterspill/anker, etc det får....

Bring on Charlton, da er jeg på Ewood!!!:)

mohelger

Opprettet 10/30/2005 2:11:40 AM Sist oppdatert 10/30/2005 2:11:40 AM
pks1984 skrev:

Og Besiktas (?) vant vel 2-1 på Stamford Bridge i Champions League.

...men et lite apropos; det sier vel litt om hvor suverene Chelsea er om dagen, nå vi er sjeleglad for å klare å score 2 mål på dem...men tape 4-2...;)

Audun

Antall innlegg: 842

Opprettet 10/30/2005 2:46:16 AM Sist oppdatert 10/30/2005 2:46:16 AM
mohelger skrev:

Er ganske sikker på at Besiktas-kampen var før Mourinho overtok (endte vel 0-2 så vidt jeg husker). Skal man ta med Champions League, så har jo Barcelona scoret to mål to ganger, mens Bayern scoret tre på hjemmebane. Ellers i PL har også Arsenal scoret to mål på Chelsea i 2-2 kampen på Highbury i fjor. Det var faktisk sist gang det skjedde, for 31 kamper siden synes jeg kommentatoren sa. Så absolutt en sterk prestasjon, selv om målene var av den litt heldige sorten. Etter 2-0 målet kjørte vi jo kampen, og fortjente sånn sett å få uttelling.

At det ble tap til slutt var vel som forventet, selv om måten baklengsmålene kom på var litt irriterende. At Chelsea er sterke på dødballer burde vi vært bedre forberedt på. Savnet også Nelsen bak der, med ham på banen kunne dette gått annerledes.

Når det gjelder Dickov og Reid, så er jeg enig i at de ikke holder nødvendig nivå. Dickov scorer rett og slett ikke på sjansene sine, og er som nevnt alt for hissig hver gang han møter motgang. Når det gjelder Reid, så kan han nok gjøre en grei jobb på en 5-mannsmidtbane, men som kreativ kraft er han ikke noe særlig. Ser gjerne at Hughes kvitter seg med disse to i januar, sammen med folk som Gresko, Flitcroft og Amoruso. Skal vi fortsette framgangen må vi gjøre rom i stallen for bedre spillere.

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 10/30/2005 10:04:03 AM Sist oppdatert 10/30/2005 10:04:03 AM
Mye kan sies om kampen, om målene og resultatet. Jeg nøyer meg med konklusjonen:

Faktum er at selv om vi hadde 2 heldige scoringer så styrte vi kampen i starten av 2.omgang, og det var dommeren som blåste Chelsea inn i kampen. Vi har slått 12 mann før, men når vi skal slå 13.(4.dommeren) så blir det vanskelig. :p Dog, det kan jo hende Mark Hughes har sagt noe helt horribelt (i "etterkant" av et utbrudd, direkte til 4.dommeren) som gjør at det er forsvarlig..
Syns Dickov sitt kort oppsummerer dømmingen egentlig, man trenger ikke å si noe mer enn det.

Chelsea vant fortjent, og hadde nok kanskje vunnet uansett, men vi spilte godt i starten av 2.omgang, og ting KUNNE vært annerledes..

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 10/30/2005 10:10:13 AM Sist oppdatert 10/30/2005 10:10:13 AM
fikk ikke med meg hele kampen, men syns at dommeren blåste ganske mye mot blackburn. en fis i feil retning fra en rovers-spiller ga jo frispark med èn gang, eller gult kort. vi er ikke så stygtspillende som dommerne skal ha det til.

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/30/2005 10:56:57 AM Sist oppdatert 10/30/2005 10:56:57 AM

Ikke for å være super-pirkete, men det er 3 lag som har klart den bragden.

Bolton og Blackburn på Stamford, og Arsenal på Highbury i en 2-2 kamp.

Opprettet 10/30/2005 11:04:31 AM Sist oppdatert 10/30/2005 11:04:31 AM
Ja ja gutter. Da slapp jeg heldigvis unna julebordet deres, men det kan jeg IKKE takke forsvaret vårt for i hvertfall. De gjorde alt de kunne for å slippe inn 3 mål de.

En meget god PL kamp synes jeg, hvor det var unødvendig mange gule kort. Jeg mener faktisk at det kun skulle vært 2 gule i den kampen, og det var Joe Cole sitt og så skulle venstrebacken deres hatt etter 3 min når han måker ned SWP. Kortene til Gamst og Dickov er jo latterlige.´

Kampen sett under ett vinner vi fortjent. Merkelige situasjoner foran begge straffene men jeg mener begge er korrekt dømt. Drogba scorer mål så lenge han ikke får 100% sjanser, for de blåser han opp på tribunen, og frispark fra Lamps er farlige uansett hvor på banen de er. Tror målet til Cole var Chelseas 100 deflected goal de siste 2 åra, og virker nesten å være noe vi trener på. Gode lag skal ha flaks.

God kamp som jeg dessverre bare kommer til å huske som den kampen som gikk samme dag som svina fra en bydel i Oslo vant serien i Norge.........

Opprettet 10/30/2005 1:04:35 PM Sist oppdatert 10/30/2005 1:04:35 PM
HEDERLIG å score to mål mot Chelsea, som ikke burde vært i samme liga. Det er Chelsea mot resten, og å lage mål mot de på bortebane er meget bra.

Opprettet 10/30/2005 1:18:49 PM Sist oppdatert 10/30/2005 1:18:49 PM
Dere hadde jo forsåvidt rett da, når dere trakk frem backene våre som det svake punktet. Del Horno sitt tilbakespill som førte til 2-2 målet deres er jo så hinsides svakt at det er vanskelig å forstå hva han tenkte på.

PS! TENK om Gamsten hadde slått dødballer på landslaget som han gjør for Blackburn?! DA kunne Norge blitt farlige på dødballer da. Corneren han slo før dere får straffe er genial, og skapte full panikk hos Cech og resten av gutta våre. Om dommer`n blåser straffe for hands på Drogba eller for taklingen til Carvalho vet jeg ikke faktisk......

pks1984

Opprettet 10/30/2005 2:14:01 PM Sist oppdatert 10/30/2005 2:14:01 PM

jeg skrev jo PREMIER LEAGUE og dermed så teller vel ikke CL? ;-)

men nå har Roman sagt at arsenal har scora 2 de også..

pks1984

Opprettet 10/30/2005 2:16:27 PM Sist oppdatert 10/30/2005 2:16:27 PM

I Blackburn slår Gamst dødballene sånn som han liker de, og Hughes legger opp dødball taktikken deretter...
på landslaget er det hareide som bestemmer...

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 10/30/2005 2:50:23 PM Sist oppdatert 10/30/2005 2:50:23 PM
Jævvla dommer!

Opprettet 10/30/2005 3:11:05 PM Sist oppdatert 10/30/2005 3:11:05 PM
Friedel skrev:

Ærlig talt Friedl. Jeg trodde virkelig du var en som skulle holde deg for god til å skylde på dommer`n i denne kampen. Dommern gjør en meget god kamp, og kan da på ingen måte lastes for at dere tapte. Greit nok at et par av kortene var i strengeste laget, men så ga han venstrebacken deres tilsnakk bare etter 3 minutter når han sparker ned SWP bakfra..........

Jeg kan kritisere Chelsea for begge baklengsmålene da jeg mener ingen av dem kommer som resultat av godt Blackburn spill, men av to tabber. Det første og tredje målet vårt er gode mål, mens straffa er dårlig forsvarsspill fra dere og det siste er ren, skjær flaks!

Faktisk en av de bedre kampene jeg har sett med Chelsea i år. Der begge lag ville angripe og begge lag ville score/vinne. Det var heller ingen stygg kamp, nesten på grensa til puslete til tider.

Beavizz

Antall innlegg: 830

Opprettet 10/30/2005 3:33:35 PM Sist oppdatert 10/30/2005 3:33:35 PM
RomanofChelsea jeg lurer på om det var lagt noe press på den dommeren. Han var forferdelig. Makan til hjemmedømming har jeg aldri sett. Nesten på grensa til at jeg anklager for korrupsjon. Ville være synd i grunn men det Riley gjorde var fryktelig. Han må ha glemt blindestokken sin hjemme.

Beavizz

Opprettet 10/30/2005 3:35:50 PM Sist oppdatert 10/30/2005 3:35:50 PM
Kølsvart helg ja. Er gørrmuggen i dag. Eklene fra Oslo vant ett høyst ufortjent seriegull. Blackburn spilte utrolig bra og tapte 4-2, og den dommeren må gåes etter i sømmene.

Justino

Opprettet 10/30/2005 3:49:27 PM Sist oppdatert 10/30/2005 3:49:27 PM
Men man kan vel konkludere med at Chelseas mål heller ikke kom av godt spill.

1. mål: Diger forsvarstabbe. Ingen dekker Drogba som står helt alene. Var flere i nærheten som kunne vært mer på hugget.

2. mål: Straffe av den tvilsomme sorten. Det er flere dueller i hele straffefeltet der både Chelsea- og Blackburnspillere er innblandet.

3. mål: Dødball. En god en sådan, men kommer ikke av godt spill men heller et godt treff.

4. mål: Ren skjær flaks som du så godt sier det :)

Synes ikke dommeren gjorde en god kamp, noe som også en United-venn av meg mente (som omtrent hater Blackburn). Flere episoder der alt gikk en vei. Og særlig episoder der Essien og Terry var innblandet.

Denne og Lillestrøm-kampen gjorde dagen helsvart for meg. Og at Start ikke greide å ta et stusselig poeng mot Fredrikstad hjemme når man kjemper for gullet. Nei, unner ingenting til Start etter det.

Beavizz

Opprettet 10/30/2005 4:25:02 PM Sist oppdatert 10/30/2005 4:25:02 PM
Godt oppsummert. Vel at Wankchester ble knust gjør ikke helga helsvart. Dessuten 4-2 er ett anstendig resultat mot Chelsea.