Chelsea vs Blackburn

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/26/2005 7:08:38 PM Sist oppdatert 10/26/2005 7:08:38 PM
Dr.Jones skrev:
FAKTA, og det kan ingne bestride, er at hele oppstyret rundt Blackburn som et skittent og stygt lag, er ene og alene Mourinho sin feil. HAN har skapt dette stempelet, HAN starter hele faenskapet og det skal ingen ta fra han!!

Og som pks så fint påpeker, hver eneste takling av en Blackburn-spiller som er LITT over streken så er det å helle bensin på bålet. Det blir så jævla overdrevet alt sammen så lenge Blackburn er involvert. Eksemplene som pks nevner er vel også et bevis på det!

 Skjønner ikke helt hvor aggresjonen din kommer ifra, vi har jo ikke slått dere enda i år. Å påstå at det er Mourinho sin feil at dere har det stemplet dere har faller på sin egen urimelighet. Han sa bare at dere spilte langt over grensa i kampen på Eawood Park i fjor, og ville at gutta skulle hive draktene sine til fansen som et bevis til alle at Chelsea også kan "slåss" for poengene.

Det er vel heller taklinger som Dickov mot West Ham og Savage sine gjentatte etterslenger som er grunnen til ryktet deres. 3 røde og X antall gule på 9 kamper sier vel sitt. Det er greit å spille hardt og tøft, men når du til stadighet sparker ned folk uten å være i nærheten av å treffe ball så blir det bare stygt. Essien episoden ble nevnt her, og den er ikke pen jeg innrømme selvfølgelig det. Han går etter ball, men Bolton spilleren kaster seg inn og treffer den først. Men nevn minst 2 slike taklinger til i år da som en Chelsea spiller har gjort!?

Jeg tror faktisk ikke det var en eneste episode i kampen i fjor hvor Dickov var involvert hvor det ikke ble sparket, slått eller slengt med leppa fra den mannen. Han klarte til og med å sparke Cech i magen etter at Cech lett reddet straffen hans..... Min mening er at Dickov trenger hjelp. Han har vært slik fra han kom inn i Engelsk fotball, og til og med på landslaget drev han på slik (ref når han sparker Hagen i rumpe i VM kvalliken)

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 10/26/2005 8:06:12 PM Sist oppdatert 10/26/2005 8:06:12 PM
Tilogmed du Roman (så mye som du er het på forumet) må vel vite at de røde kortene vi har fått i år ikke har vært rettferdig, spesielt Zurab sitt.
Dickov sitt er et unntak og han er også en spiller som jeg ikke helt har sansen for, menmen.
Hvorfor må vi finne en til episode med en Chelsea spilleR? Essien er han hardt spillende spiller og gjorde en rå takling dermed er vel Chelsea og et rått lag? Kjenner du deg igjen?
Ps: Dere Chelsea supportere burde ikke akkurat slenge med leppa.. Er ikke mange årene siden dere var middelhavsfarere med Wise og co.
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 10/26/2005 11:05:53 PM Sist oppdatert 10/26/2005 11:05:53 PM
Gunnar skrev:
Bugsy skrev:
Chelsea er bare hode og skuldre over ALLE andre i ligaen for tiden.

 Så du Everton-Chelsea? Jeg tror begge skulle fått slite mot både Pors og Strømsgodset. Enig i at det blir slakt, iallfall om Bellamy spiller.

 Hey! Greit nok at Godset er bra nok for Premier League, men Pors da gitt.....

Chelsea imponerte ingen i kveld heller, så vi møter et lag med mye mindre selvtillitt enn oss selv på lørdag hvertfall!

Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 12:29:38 AM Sist oppdatert 10/27/2005 12:29:38 AM
Jeg tror ikke det er en tilfeldighet at vi før den kampen var et hardt og fair-spillende lag, mens vi etter kampen var et stygt og skittent lag....... Blackburn har i mange kamper fått skryt av motstanderens manager for spillestilen vår (Big Sam bl a), at vi er harde, men faire!!

Chelsea fikk seg et sjokk den kampen, fordi de møtte et lag som nektet å legge seg og som mer enn matchet dem på kraft og duellstyrke. Chelsea-spillerne likte det ikke, og hvem kan klandre dem.....? Så langt den sesongen hadde de ikke møtt et lag som var så respektløse. Blackburn tok dem hardt og hensynsløst, bare synd det ikke holdt til poeng.

Det er klart det var taklinger i den kampen som over streken, som Dickovs takling på Cech. Men taklinger er det hver forbanna kamp! Så vidt jeg husker var det vel en Chelsea-spiller som rett før slutt dyttet Gamsten over ende, Makelele var det vel. Uten at det ble et kort selvfølgelig......

Og du refererer til Dickov og Savage. Klart, er man ikke supporter av det laget disse to spiller på, så hater man dem.......intenst! Derfor er det ikke noe sjokk at du gjør det Roman. Og ja, de har noen stygge taklinger i blant. Men hvis man kun skal gå inn i dueller man VET man vinner, har man ikke noe på en fotballbane å gjøre. Av og til tar man sjanser, noen ganger treffer man, andre ganger får man kort. Sånn er spillet, og sånn vil det alltid være.
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 10/27/2005 12:53:17 AM Sist oppdatert 10/27/2005 12:53:17 AM
Jeg var på pressekonferansen hvor Mourninho uttalte seg om Rovers og det var helt patetisk å høre på. Jeg ble flau der jeg satt og særdeles overrasket over hans latterlige uttaleleser. Tydelig at du har glemt hva Jose sa Roman, men det har ikke Rovers´ fans, spillere, eller manager.

Det er ingen som helst tvil om at vi har fått Bully boys rykte på grunn av Jose.

For øvrig - det er lite jeg liker bedre enn å synge "2-0 to the bully boys...." så jeg må jo iallefall takke Jose for den! ;)
Du må være innlogget for å svare

Magnush

Antall innlegg: 17

Opprettet 10/27/2005 12:58:45 AM Sist oppdatert 10/27/2005 12:58:45 AM
Vil bare legge til at Chelsea har like mange gule kort som Blackburn i serien. Det røde kortet til Neill skyldes to gule kort og Zurab sitt rødt kort var latterlig. Du nevner at Dickov sparket til cech, men Chelsea er visst ikke mye bedre. jeg referer VG nett live fra Charlton kampen. "Terry flyr inn og sparker dansken inn i mål. Keeperen har tydelig vondt. Terry får gult kort etter at dommeren konfererer med assistenten." Grunnen til at ingen liker oss er at vi har spillere som folk elsker å hate.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 1:09:23 AM Sist oppdatert 10/27/2005 1:09:23 AM
Sir Alex, hvis mening bør høres, sa jo også om Rovers etter seieren vår på Old Trafford; "they came here to play".

Ingen forventer at Rovers skal ta poeng fra Chelsea. Derfor regner jeg denne kampen som en bonus. Men jeg synes også det står en del annet på "spill", utover poengene.

Jeg er enig med deg Roman når det kommer til Dickov, den mannen har en del synder. Men samtidig har han gjort nok til å "veie" opp for alt tullet, feks ifjor var han hele angrepsrekka vår alene, og selvom det ikke ble 30 mål så fortjener han i mine øyne respekten sin som lagspiller.

Dette blir en sånn "mening-mot-mening-der-ingen-blir-enige", men jeg mener virkelig at Mourinho fikk seg en liten sjokker på Ewood sist. Og det ikke pga stygt spill, det pga at Rovers var, om ikke det beste laget, så fullt på høyde og litt til.
Mokoenas takling på Robben (som naturligvis ikke var god, men på samme måte som Essiens; sånt skjer dessverre) hadde nok mest av skylda for Mourinhos uttalelser, tror jeg. Jeg tror det lå mye frustrasjon i at Robben kom til å være ute en stund, og Mourinho visste hvor viktig han var (og er).
Derfor ble den taklinga/skaden brukt til å ta fokus bortfra den svake kampen som Chelsea leverte, noe Mourinho må sies å være en ekspert på - altså "styre" mediene slik han vil. Der er han et lite geni.

På lørdag håper jeg virkelig, på én måte uansett resultat, at Rovers kan fortsette å spille flott fotball slik de har gjort i det siste - så håper jeg at særlig du Roman, som har blitt en god debattant på denne siden også kan se det. Jeg er stygt redd for, at vinner vi, så kommer det til å bli akkurat den samme regla igjen, at vi spilte hardt og dirty, uansett om Rovers har gjort det eller ei. Skryter Mourinho derimot, så skal også jeg skryte av ham. Sir Alex Ferguson var en god taper. Mourinho viste seg sist sesong som en dårlig vinner på Ewood.

Fotball er følelser, ingen tvil om det ihvertfall.
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/27/2005 2:44:43 AM Sist oppdatert 10/27/2005 2:44:43 AM
Hey sportsfans!

Vært Blackburn supporter i mange år, men første gang jeg er inne på denne nett siden. Veldig morsomt og interssant å se innleggene deres og dere kommer nok til å høre mer fra meg også etterhvert. Så Chelsea mot Charlton i kveld og ble ikke skremt, så jeg synes vi bør være optimistiske i forhold til lørdagens kamp, men kanskje ikke for opt. Hadde vært sinnsykt morro med et godt resultat (les seier) ikke minst i forhold til selvtillit videre i sesongen. Om vi vinner på lørdag tror jeg vi kan nå høyt i år. Om man ser på statistikken er det faktisk grunn til å være optimist og
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 2:50:31 AM Sist oppdatert 10/27/2005 2:50:31 AM
Det er godt, svartbrent! (what´s with the name?) ;)
Meld deg gjerne inn i supporterklubben, som nå kan love et bra blad, et fint medlemskort og også gode muligheter til å dra over til Blackburn med folk som er ute etter det samme som deg!

Gode sjanser mot et Chelsea som er ute på skovtur, satser på en kamp der vi kjemper de "ikke rør oss, vi er verdifulle"-jentene ut, og gjerne vinner på en dødball eller noe.

Som Bjarte sier, Josie sine uttalelser vitner om mangel på toleranse ovenfor alle andre enn de med masse penger og dermed også superstjerner i alle ledd. Ingenting ville gleda meg mer enn ett (eller tre) poeng her.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 10:30:06 AM Sist oppdatert 10/27/2005 10:30:06 AM
Huff nå er jeg redd jeg alt kan gratulere dere med poeng. Slik vi har opptrådt i de to siste kampene kan det godt være som en sier, at vi sliter med Pors og Strømsgodset.

Greit nok at vi ikke spiller med Cech, Gallas, Del Horno, Makelele, Lampard, Cole og Drogba fra start, men problemet vårt er ikke hvem som spiller (vi skal ha en god nok stall selv om de gutta ikke spilte) men måten vi spiller om dagen. Dersom Blackburn virkelig vil ha poeng til lørdag anbefaler jeg dere å droppe backer og heller sette inn en ekstra stopper og en ekstra defensiv midtbanespiller. Chelsea spiller så SINNSYKT trangt om dagen at det ikke er noe poeng i å ha backer mot oss. Robben er dessverre HELT TOTALT ute av form, og kommer ikke forbi noen lengre. SWP er rask som faen, men har jo blitt helt uvenn med ballen og skaper ingenting. Spiller HUTH stopper så trenger dere vel heller ikke skape sjanser, for det gjør gjerne tysker`n for dere :)

Kan vi bli enige om at vi er uenige når det kommer til hvem som har skylden for ryktet deres, hvem som er råes av spillerne våre o.l?? Begynner å bli litt kjedelig å diskutere det tema der nå (synes jeg da) Når det gjelder Terry sin "takling" (eller dytting eller hva man skal kalle det der) så skjønte jeg ingenting av den der. Keeper redder på streken og Terry løper bort og dytter/sparker han OG ballen i mål og jubler som om han tror den skal telle, he he he. Klareste frisparket jeg har sett siden sist jeg så Dickov spille kamp!

Fryktet Blackburn kampen bittelitt før Everton kampen, litt før Charlton kampen og MYE nå! Toget vårt har sporet av i det siste, og nå er det på tide at Jose viser det han har skrytt av hele tiden, nemlig at Chelsea ikke vil ha en down-periode på mer en max 2 kamper.

....... NÅ ER DET GÅTT TO KAMER JOSE!
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 11:26:14 AM Sist oppdatert 10/27/2005 11:26:14 AM
RomanofChelsea skrev:
Spiller HUTH stopper så trenger dere vel heller ikke skape sjanser, for det gjør gjerne tysker`n for dere :)

 heheh, hadde ikkje helt dagen igår Huth nei. Vi skal ofre alt på Stamford, og dermed kan det bli stygt. Enten blir vi knust, eller kanskje knepen seier, men med tanke på fjorårets kamp på Ewood, samt formen vi har vist i det siste, så har eg litt forventninger.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 11:40:08 AM Sist oppdatert 10/27/2005 11:40:08 AM
ColinHendry skrev:

 heheh, hadde ikkje helt dagen igår Huth nei. Vi skal ofre alt på Stamford, og dermed kan det bli stygt. Enten blir vi knust, eller kanskje knepen seier, men med tanke på fjorårets kamp på Ewood, samt formen vi har vist i det siste, så har eg litt forventninger.

 Legg til måten vi har spilt på i de to siste kampene så øker vel forventningene dine litt til......

Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 12:12:48 PM Sist oppdatert 10/27/2005 12:12:48 PM
Jeg er ikke helt ferdig med å krangle Roman..

Du uttaler deg om Blackburns råskap, jeg har fulgt Rovers live de siste 7 kampene og Bjarte fulgte dem live hele fjoråret...du ser dem i noen tv-kamper (muligens bare mot chelsea?) og bør ikke si ting som rett og slett er bullshitt!
Halvparten av Savage sine gulekort denne sesongen er direkte FEIL og kommer kun pga media har gitt Blackburn og spesielt Savage bully boys stemplet! Det er meget trist, men sånn er det med dommerene for tiden..de blir påvirket av media og de store klubbene.
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 12:24:49 PM Sist oppdatert 10/27/2005 12:24:49 PM
nissefar skrev:
Du gir deg aldri når det gjelder Jansen du. Syns han er elendig hver gang han kommer inn. Alle skadeproblemene er jo en grunn til det, for i form er han fantastisk god.

Men synes vi bør låne han ut til en Championship-klubb ut sesongen. Vi kan heller la Gallagher komme tilbake etter jul.

 Vel, han har da ikke vært elendig denne sesongen! har du sett han spille denne sesongen?

Selv om Jansen hadde sittet i rullestol med bind for øya er han bedre enn Gallagher ;-)
La Jansen spille, så får vi en verdig spissmakker til Bellamy!!

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 12:52:49 PM Sist oppdatert 10/27/2005 12:52:49 PM
pks1984 skrev:
du ser dem i noen tv-kamper (muligens bare mot chelsea?)

Halvparten av Savage sine gulekort denne sesongen er direkte FEIL og kommer kun pga media har gitt Blackburn og spesielt Savage bully boys stemplet

 NEI, jeg ser de fleste kampene som går på tv, uansett hvilke lag som er involvert.

OK, Savage er en snill gutt som bare går etter ballen. Da er det bare fordi han er så jævlig dårlig fotballspiller da, at han til stadighet bommer og lager frispark (Eller får han friskpark mot seg bare fordi han er den han er også kanskje?)

Dere er fryktelig hårsåre når det kommer til dette tema, og det er ikke fordi Savage og Dickov spiller for Blackburn at jeg ikke liker dem. Har aldri likt noen av dem uansett hvilke drakt de har hatt på seg, og kommer aldri til å gjøre det!

Dere drar opp Wise hele tiden, men den store forskjellen på Wise og Savage er at Wise både scoret mål og hadde mange assist. De fleste kortene han pådro seg var for munnbruk og 3 av de røde kortene hans er pga hands på mållinjen (må være rekord i england) mens Savage ikke bidrar med noe annet enn taklinger. I år har han 9 kamper 0 mål, 0 assist og 6 gule kort!!Og i de 8 kampene han hadde for dere i fjor oppnådde han utrolige 0 mål og 1 assist! (bare for å poengtere så har Wise på 6+3 kamper for Soton i år, i en alder av 39 år scoret 1 mål og har 4 assist)

Du må være innlogget for å svare

tbucci

Antall innlegg: 118

Opprettet 10/27/2005 1:06:37 PM Sist oppdatert 10/27/2005 1:06:37 PM
Det viser vel at Savage er en mer fair spiller enn hva Wise var at Savage får kort for taklinger, mens Wise får for juks og andre usportslige handlinger?
Du må være innlogget for å svare

julefant

Antall innlegg: 151

Opprettet 10/27/2005 2:02:35 PM Sist oppdatert 10/27/2005 2:02:35 PM
Savage er en råbra spiller.
Han er en skikkelig råtass,men jeg elsker spillere som tråkker til i taklingene.
Hva har en Chelsea fan og gjøre her inne?
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/27/2005 2:18:44 PM Sist oppdatert 10/27/2005 2:18:44 PM
julefant skrev:
Savage er en råbra spiller.
Han er en skikkelig råtass,men jeg elsker spillere som tråkker til i taklingene.
Hva har en Chelsea fan og gjøre her inne?

 Synes det er fint at andre enn blackburn supportere engasjerer seg her inne jeg, ellers kan det fort bli så mye hausing at vi blir blinde. RomanofChelsea virker saklig og informativ synes nå jeg. Jeg er bare så glad jeg heier på et ekte fotball lag med røtter i engelske tradisjoner. Man U, Arsenal og Chelsea er gode lag, men fy faen for noen overbetalte klyser. Det er bare noe over Blackburn som er så jævlig ekte og friskt synes jeg, men helt objektiv er jeg kanskje ikke:)

Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 2:27:22 PM Sist oppdatert 10/27/2005 2:27:22 PM
RomanofChelsea skrev:
OK, Savage er en snill gutt som bare går etter ballen. Da er det bare fordi han er så jævlig dårlig fotballspiller da, at han til stadighet bommer og lager frispark (Eller får han friskpark mot seg bare fordi han er den han er også kanskje?)

Dere drar opp Wise hele tiden, men den store forskjellen på Wise og Savage er at Wise både scoret mål og hadde mange assist. De fleste kortene han pådro seg var for munnbruk og 3 av de røde kortene hans er pga hands på mållinjen (må være rekord i england) mens Savage ikke bidrar med noe annet enn taklinger. I år har han 9 kamper 0 mål, 0 assist og 6 gule kort!!Og i de 8 kampene han hadde for dere i fjor oppnådde han utrolige 0 mål og 1 assist! (bare for å poengtere så har Wise på 6+3 kamper for Soton i år, i en alder av 39 år scoret 1 mål og har 4 assist)

 Savage er en type spiller som jobber knallhardt på midten, jager motstanderne konstant og forsøker å bryte ned spilles deres..Har aldri sagt han er en snill gutt, og selvfølgelig er noen av de gule kortene riktig! men han takler ikke så stygt og seint hele tida som ALLE skal ha det til!! Selvfølgelig lager han frispark, men når du ser på sentrale midtbanespillere rundt om i Premier League så er det da andre spillere som har like mange fouls, om enn ikke akkurat i år, så hvertfall tidligere år!!??

Om Savage ikke scorer mål og ikke har assist, så bekymrer det meg ikke så veldig når vi har andre kreative spillere på midten i Gamst, Tugay, Emerton/Bentley!
vil ikke tro at Makelele er noen målscorer eller tilrettelegger?? åpne øynene kompis!

wise er en brilliant cheater, og har alltid vært det!



Vi vinner på lørdag!! tipper chelsea får mest gule og kanskje et rødt kort! spørs om dommeren har baller, få av dem har det når chelsea, arsenal, liverpool eller man u er på banen..

og etter kampen kan mourinho gråte så mye han vil og slakte Rovers pga de er bully boys!

1-0 to the bully boys, 2-0 to the bully boys, 3-0 to the bully boys

Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 10/27/2005 2:55:36 PM Sist oppdatert 10/27/2005 2:55:36 PM
Ikke ta seieren på forskudd nå ;) Vi skal være veldig fornøyde med ett poeng guys - Chelsea blir ikke dårlige over natten!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 10/27/2005 3:48:09 PM Sist oppdatert 10/27/2005 3:48:09 PM
Tror vi vinner jeg Bjarte:p cHELSEA SKAL VÆRE HELDIGE OM DE FÅR MED SEG POENG;)
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 4:11:26 PM Sist oppdatert 10/27/2005 4:11:26 PM
Det er sunt vi er positive.
Men, vi må huske at taper vi, så er det ikke annet enn "forventet" - vi driter oss ikke ut med 0 poeng, tar vi ett poeng er det knall og uten tvil en selvtillitsbonus, tar vi tre poeng er det en liten sensasjon - på lik linje med seieren på Old Trafford.

Vi har egentlig ikke noe å tape, vi har vunnet mange kamper i det siste, og ikke minst over lag som er "på lik linje, eller dårligere enn oss", og det er viktige poeng for å få lag bak seg.
Når Rovers har mange nok lag bak seg er det på tide å begynne å se oppover på tabellen. Og for å være ærlig, så har jeg ikke kikket på nederste halvdel i det hele tatt i år, kun hvem som ligger over oss. Og det er en flott følelse, og uvant på mange måter.
Alt i alt synes jeg hverdagen er lys for Rovers-supporterene, uansett resultat på Stamford Bridge på lørdagen.
Og - Chelsea har vist at de er sårbare, samtidig som de kommer til å være tente på å vise seg frem fra gode sider mot oss - la oss bare håpe de er overtent og det går i spinn for dem. Da har vi en fair sjanse på å få til et resultat. Men det blir en skikkelig nøtt å knekke.
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 4:31:37 PM Sist oppdatert 10/27/2005 4:31:37 PM
pks1984 skrev:
vil ikke tro at Makelele er noen målscorer eller tilrettelegger?? åpne øynene kompis!

 Vel, Makelele er vel kanskje tidenes mest defensive mitbanespiller, men han har alikevel 1 assist i år.....

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 4:37:16 PM Sist oppdatert 10/27/2005 4:37:16 PM
svartbrent skrev:
Jeg er bare så glad jeg heier på et ekte fotball lag med røtter i engelske tradisjoner. Man U, Arsenal og Chelsea er gode lag, men fy faen for noen overbetalte klyser.

 Hmmmm....Hva er det som gjør at dere holder med et "ekte" fotball lag med røtter i Engelsk fotball, mens Chelsea er overbetalte klyser, da tydligvis uten å være et ekte fotballag (selv om Chelsea Football Club er 100 år i år)

Kan dere nevne hvilke spillere dere henviser til som overbetalt klyse? Jeg kan nemlig ikke huske sist noen av Chelsea spillerne rakket ned på eller kritiserte noen andre i farten jeg..... Eller blir man automatisk en overbetalt klyse om du er så god at et lag med penger og ambisjoner ønsker deg i stallen, og spilleren ønsker å gå til en klubb som har muligheten til å vinne.....

F.eks; Om Essien gikk til Blackburn istede for til Chelsea, ville han da vært en klyse alikevel? Eller er det fordi Lyon krevde en sum bare Chelsea kunne møte, og at en av de største talentene i verden valgte å komme til oss???

Bare så jeg skjønner tankegangen liksom.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 4:38:22 PM Sist oppdatert 10/27/2005 4:38:22 PM
pks1984 skrev:
1-0 to the bully boys, 2-0 to the bully boys, 3-0 to the bully boys

 Om dere vinner 3-0 over Chelsea på lørdag skal jeg spandere julebord på dere :)

Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 5:05:40 PM Sist oppdatert 10/27/2005 5:05:40 PM
RomanofChelsea skrev:
Om dere vinner 3-0 over Chelsea på lørdag skal jeg spandere julebord på dere :)

 Den er god :D hehe

Du må være innlogget for å svare

Khalil

Antall innlegg: 231

Opprettet 10/27/2005 5:22:55 PM Sist oppdatert 10/27/2005 5:22:55 PM
Vi taper denne kampen men bare pågrunn av en ting....

Og ja det er dommeren, det er sånn at det laget som er "best" aldri får noe imot seg og Roman du trenger ikke si noe du veit det er sånn at alle Dommerne elsker Chelsea.

De tør ikke å gi dem noe er redd dem kommer til å bil mobba klols faens nerder.

Chelsea er ikke noe super lag nei de er et lag som får hjelp... 12 mot 11 funker ikke.

For nok av Chelsea og dommere, og Roman jeg gidder ikke nevne ting som har skjedd fordi det er så jævlig mye, Chelsea burde fått straffe imot seg flere ganger masse feil av dommerne og det verste er jo at dommerne veit at de gjør feil men gjør det fordi det er Chelsea.

Dommerne er redd for å få kjeft du så jo det som skjedde med Man U når de aldri fikk straffe etter Arsenal episoden.. så please eid
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 10/27/2005 5:32:52 PM Sist oppdatert 10/27/2005 5:32:52 PM
Ja, Chelsea skulle vel ut i fra korrekt dømming vært uten både Essien og Terry i helgens kamp. Tror nok det kunne gjort stort utslag. Men vi får brette opp ermene og konsentrere oss om de vi skal møte. Satte 50,- på uavgjort til pause og seier til Rovers til 22 i odds. Satser på at vi holder tett bakover og at Bellamy skaper et mål når han blir byttet inn i 2.

Fikk forresten drakta mi i dag. Valgte å ha navn bakpå for første gang siden Shearer. Nelsen 6 :))
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 10/27/2005 6:00:58 PM Sist oppdatert 10/27/2005 6:00:58 PM
RomanofChelsea skrev:
F.eks; Om Essien gikk til Blackburn istede for til Chelsea, ville han da vært en klyse alikevel?

 Det som er det virkelig spørsmålet er om han hadde vært en genial hardtarbeidene midtbanespiller, men masse hjerte og tæl..
Eller bare en jævla bully boy som kun var ute etter å skade spillere i hver eneste takling?

;) (Ta den med litt glimt i øyet også da)

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 6:11:15 PM Sist oppdatert 10/27/2005 6:11:15 PM
Khalil skrev:
Vi taper denne kampen men bare pågrunn av en ting....

Og ja det er dommeren, det er sånn at det laget som er "best" aldri får noe imot seg og Roman du trenger ikke si noe du veit det er sånn at alle Dommerne elsker Chelsea.

De tør ikke å gi dem noe er redd dem kommer til å bil mobba klols faens nerder.

Chelsea er ikke noe super lag nei de er et lag som får hjelp... 12 mot 11 funker ikke.

For nok av Chelsea og dommere, og Roman jeg gidder ikke nevne ting som har skjedd fordi det er så jævlig mye, Chelsea burde fått straffe imot seg flere ganger masse feil av dommerne og det verste er jo at dommerne veit at de gjør feil men gjør det fordi det er Chelsea.

Dommerne er redd for å få kjeft du så jo det som skjedde med Man U når de aldri fikk straffe etter Arsenal episoden.. så please eid

 Syns ikke dette gjelder spesielt Chelsea, heller United som i alle år har hatt dommern med seg.. CHelsea fikk jo straffe mot seg sist serierunde... :P
Greit at de fleste dommerne dømmer MOT oss, mye pga ryktet vårt, men et lag jeg personlig ikke syns de dømmer noe særlig for er Chelsea laget.
Hvis vi får Benett er ikek det noe stress, han eller rennie (noe sånt, han store mørke iallefall) begge syns jeg holder mål og er utrolig profesjonelle.
Tror vår enorme arbeidskapasitet avgjør kampen :P

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 10/27/2005 7:18:32 PM Sist oppdatert 10/27/2005 7:18:32 PM
RomanofChelsea skrev:
pks1984 skrev:
1-0 to the bully boys, 2-0 to the bully boys, 3-0 to the bully boys

 Om dere vinner 3-0 over Chelsea på lørdag skal jeg spandere julebord på dere :)

 >Noe aldresgrense Roman?

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 7:29:16 PM Sist oppdatert 10/27/2005 7:29:16 PM
Khalil skrev:
Roman du trenger ikke si noe du veit det er sånn at alle Dommerne elsker Chelsea.

De tør ikke å gi dem noe er redd dem kommer til å bil mobba klols faens nerder.

Chelsea er ikke noe super lag nei de er et lag som får hjelp... 12 mot 11 funker ikke.

For nok av Chelsea og dommere, og Roman jeg gidder ikke nevne ting som har skjedd fordi det er så jævlig mye, Chelsea burde fått straffe imot seg flere ganger masse feil av dommerne og det verste er jo at dommerne veit at de gjør feil men gjør det fordi det er Chelsea.

Dommerne er redd for å få kjeft du så jo det som skjedde med Man U når de aldri fikk straffe etter Arsenal episoden.. så please eid

 Herrejesus for en patetisk påstand. Mot Everton sist fikk vi en straffe mot oss som strengt tatt var på streken og ikke innenfor. Mot Charlton i går ble Drogba dyttet i ryggen akkurat i det han skulle heade i mål og fikk ingenting. I fjor fikk Drogba gult kort mot Villa borte pga filming, noe som ble trukket tilbake av en meeeget angrende dommer når han så videoen. Straffa til Blackburn i fjor hvor Savage kaster seg over benet til Gallas??

I år har Blackburn fått 1 straffe, Chelsea 2. I fjor fikk Blackburn 4 straffer (2 mål + 2 bom) Chelsea fikk 6 (5 mål + 1 bom) I år har dere 3 røde og 17 gule, mens CFC har 0 røde og 17 gule. LUKTER DET FAVORISERING FRA DOMMERNE AV DEN STATISTIKKEN??? Det er rimelig normalt i fotballverden at det laget som vinner/leder serien får noen flere straffer enn de som ligger fra midten og ned. Det har litt med hvor ofte man er innenfor motstanderne sin 16 meter det.

Av alle patetiske unskyldninger (til og med FØR kampen er spilt)må jo dette være den værste. Ikke vet vi hvem dommer som skal dømme kampen enda, men alikevel så kommer denne Khalil med påstand om at han "kommer til å avgjøre kampen"

Det er kun på Old Trafford at dommerne er feige og dømmer i favør av hjemmelaget. Dommerne virker faktisk å hate Chelsea like mye som dere supportere gjør, så skyld i hvertfall ikke på han.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 7:31:12 PM Sist oppdatert 10/27/2005 7:31:12 PM
Justino skrev:
Ja, Chelsea skulle vel ut i fra korrekt dømming vært uten både Essien og Terry i helgens kamp.

 Og hvorfor skulle vi vært uten de to i helgen?? Om terry sin handling mot Charlton skulle føre til rødt kort, ja da ville dere vært uten halve A-stallen i helgen da!

Essien sin takling var over grensa, JA, men uansett ville han ha spilt mot Blackburn da han ville sonet ferdig!

Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/27/2005 7:49:34 PM Sist oppdatert 10/27/2005 7:49:34 PM
Chelsea mangler sjel og identitet fordi de er et "kjøpelag" nærmest ribbet for britiske spillere og ledere. Er det virklig ingen britiske fans som reagerer på dette? Klyser fordi de, med Murinho i spissen, har en slik "ikke slå meg" mentalitet. Fotball er dagens gladiatorer, og sirkus for folket. Greit å spille fin fotball,men man må tåle å blø litt i blant. Chelsea kunne like godt flyttet laget sitt til Italia og spilt "ikke slå meg fotball" der nede. De har ingen forankring på øya likevel, botsett fra at de hovedsakelig spiller på britisk jord da:)
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 7:57:35 PM Sist oppdatert 10/27/2005 7:57:35 PM
Sorry mac, men der bommer du!! Chelsea har en god del britiske spillere. Johnson, Terry, Bridge, Lampard, SWP, Duff, Joe Cole, pluss endel yngre mer umerritete spillere, Men det regner jeg med Roman fyller inn.....
Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 10/27/2005 8:12:38 PM Sist oppdatert 10/27/2005 8:12:38 PM
Gogger skrev:
Khalil skrev:
Vi taper denne kampen men bare pågrunn av en ting....

Og ja det er dommeren, det er sånn at det laget som er "best" aldri får noe imot seg og Roman du trenger ikke si noe du veit det er sånn at alle Dommerne elsker Chelsea.

De tør ikke å gi dem noe er redd dem kommer til å bil mobba klols faens nerder.

Chelsea er ikke noe super lag nei de er et lag som får hjelp... 12 mot 11 funker ikke.

For nok av Chelsea og dommere, og Roman jeg gidder ikke nevne ting som har skjedd fordi det er så jævlig mye, Chelsea burde fått straffe imot seg flere ganger masse feil av dommerne og det verste er jo at dommerne veit at de gjør feil men gjør det fordi det er Chelsea.

Dommerne er redd for å få kjeft du så jo det som skjedde med Man U når de aldri fikk straffe etter Arsenal episoden.. så please eid

Syns ikke dette gjelder spesielt Chelsea, heller United som i alle år har hatt dommern med seg.. CHelsea fikk jo straffe mot seg sist serierunde... :P
Greit at de fleste dommerne dømmer MOT oss, mye pga ryktet vårt, men et lag jeg personlig ikke syns de dømmer noe særlig for er Chelsea laget.
Hvis vi får Benett er ikek det noe stress, han eller rennie (noe sånt, han store mørke iallefall) begge syns jeg holder mål og er utrolig profesjonelle.
Tror vår enorme arbeidskapasitet avgjør kampen :P

 Rennie?!

Mannen er jo ubrukelig! Skikkelig flisespikker. Arrogant flisespikker.

Du må være innlogget for å svare

Steadinho

Antall innlegg: 538

Opprettet 10/27/2005 8:23:20 PM Sist oppdatert 10/27/2005 8:23:20 PM
Chelsea - Blackburn Rovers

Dato: 29. oktober 2005 kl.1600 (norsk tid)
Sted: Stamford Bridge
TV: Direkte på Canal +
Dommer: Mike Riley (Leeds) – 7 kamper, 2 rødt og 38 gule.


Fotballens undergang
Vi har vel alle alltid ønsket oss en ”rik onkel” som lettere kan få inn nye fjes til klubben i ditt hjerte. Og en spiller med ”stjernestatus” er jo aldri å fornekte. Vi hadde en gang (eller han er med oss enda – in spirit) en såkalt ”rik onkel” ved navn Jack Walker. Det har blitt snakket mye om gavmilde eiere som fosser ut med sedler og håper på snarlig suksess. Jada, vår alle avdødes hjertedegge brukte en god del penger for å få klubben tilbake opp blant eliten. Greit nok. MEN (!!!) måten Mr. Roman Ambramovich har gått frem og ”snudd” Chelsea på hodet og forvandlet dem til et topplag i England (Europa) er betenkelig. Er det virkelig slik vi ønsker å ha det? Er det dette som er den moderne utgaven av verdens største idrett - FOTBALL? Jeg personlig mener det er helt på jordet og på trynet det Roman driver meg. Selvsagt, han må få gjøre hva han vil med ”oljemilliardene” sine, men for de av oss som har prøvd det lettavhengige dataspillet Football Manager (tidl. Championship Manager) sitter nok igjen med den følelsen av at Mr. Roman nettopp gjenlever dette spillet gjennom Chelsea og virkelighetens verden. Han (Roman) ødelegger jo fotballens kjerne med sin luksuriøse smak for import/eksport policy. Men jeg lar det ligge der, jeg gleder meg til å lese om ”intrigene” spillerne/manageren/eieren i mellom … når noen blir lei benkslitingen. Vi så allerede konturer i forrige sesongen …

Bellamy effekten
Han forlot en kranglespalte i det kalde Nord-England til fordel for trygghet og lojalitet i Blackburn Rovers i sommer. Han har fått mye pes for sin oppførsel på og utenfor banen, men alt dette er borte takket være hans nye lagkamerater og ikke minst en eminent og rettferdig manager, i Mark ”SPARKY” Hughes. Han har manglet tillitt hos manageren i de foregående klubbene han var i. Dette har endret seg i Lancashire klubben. Selvsagt står han selv bak det meste for denne ”holdningsendringen”, som ”folk” har påstått at har vært problemet til Bellars. Ja, mulig det. Men fortid er fortid, nåtid er nåtid. Bellars har levert varene, spesielt i de siste kampene. Den usle pengesummen som ble overført til Newcastle handlekonto i sommer var vel brukte penger. De er allerede betalt tilbake, i form av flotte resultater og ikke minst vi har fått tilbake en skadeskutt Craig Bellamy – slik vi kjenner ham. Bellars – welcome to Ewood Park!

David v Goliat
Vertene topper tabellen og er ubeseiret så langt i serien. Gikk på første poengtap borte mot Everton forrige helg, og med midtukens cuptap for naborivalen Charlton Athletic kan det vel smått sies at ”stjernegalleriet” er inne i en såkalt formsvikt. Om det er lov til å bruke det ordet synonymt med Londonklubben. Men hos gjestene fra Lancashire derimot, har fela fått en annen lyd. Rovers flyter nemlig på en god bølge for øyeblikket, med fem seire på de seks siste kampene aner vi muligens en promille av en sjanse på å ta skalpen på ”selveste” Chelsea. Ingenting er umulig. Så vidt meg bekjent er vel ballen fortsatt rund? Eller …

COME ON ROVERS!


Siste fem
Her er en oversikt over begge lags siste fem kamper (siste kamp nederst):

Chelsea:
Liverpool (Premier League), seier 4-1
Bolton Wanderers (Premier League), seier 5-1
Real Betis (Champions League), seier 4-0
Everton (PremierLeague), uavgjort 1-1
Charlton (Carling Cup), tap 6-5 (etter straffesparkkonkurranse)


Blackburn Rovers:
Manchester United (Premier League), seier 2-1
West Bromwich Albion (Premier League), seier 2-0
Liverpool (Premier League), tap 1-0
Birmingham City (Premier League), seier 2-0
Leeds United (Carling Cup), seier 3-0


Skader/suspensjoner/utlån:
Craig Bellamy, som har slitt med en kneskade, kan få sin etterlengtede plass i startoppstillingen etter en uke med særdeles gode prestasjoner på gressmatta.

Thompson og Gresko gjennomførte 90.minutter for reservene når Liverpool ble nedsablet 3-0 på onsdag, og er nok med i troppen mot Chelsea.

Matteo er fortsatt ute med skade.

Gallagher, McEveley, Derbyshire og Douglas er alle utilgjengelige grunnet utlån.


Troppene

Chelsea
Kommer senere

Blackburn Rovers
Kommer senere


Statistikk:

Oppgjør mot hverandre totalt:
Serien: Chelsea står med 32 seire, Blackburn med 31 og 25. oppgjør har endt med uavgjort.
Premier League: Chelsea har vunnet fem ganger, mot Blackburns 10. Syv kamper endte i poengdeling.


Oppgjør mot hverandre med Chelsea som hjemmelag:
Serien: Chelsea med 21 seire, Blackburn står med 12 vinster og 11 kamper endte med like mange nettkjenninger.
Premier League: Chelsea med en seier, Blackburn med fem seire og fem kamper har endt med poengdeling.

-Steadinho-
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 8:25:01 PM Sist oppdatert 10/27/2005 8:25:01 PM
Mener han er en veldig kompetent dommer og som gjerne for meg kunne dømt denne kampen. Ikke sikkert vi har sett de samme kampene da..
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 8:32:56 PM Sist oppdatert 10/27/2005 8:32:56 PM
RomanofChelsea skrev:
Kan vi bli enige om at vi er uenige når det kommer til hvem som har skylden for ryktet deres, hvem som er råes av spillerne våre o.l?? Begynner å bli litt kjedelig å diskutere det tema der nå (synes jeg da)

 Virker for meg som om du tar det opp hele tiden.

Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 9:00:46 PM Sist oppdatert 10/27/2005 9:00:46 PM
Rennie kan være ok, men arrogant e riktig. Hentesveisen Bennett har eg derimot aldri stolt på. Finner på mye rart.
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 10/27/2005 9:01:02 PM Sist oppdatert 10/27/2005 9:01:02 PM
RomanofChelsea skrev:
Justino skrev:
Ja, Chelsea skulle vel ut i fra korrekt dømming vært uten både Essien og Terry i helgens kamp.

 Og hvorfor skulle vi vært uten de to i helgen?? Om terry sin handling mot Charlton skulle føre til rødt kort, ja da ville dere vært uten halve A-stallen i helgen da!

Essien sin takling var over grensa, JA, men uansett ville han ha spilt mot Blackburn da han ville sonet ferdig!

 Er det over 3 kamper siden Essien kom med den taklingen? Nei, altså skulle han vært suspendert i helga også. Å springe rett inn i en keeper på den måten som Terry gjorde lenge etter at keeperen hadde tatt ballen er selvfølgelig direkte rødt det også, så han skulle ikke fått lov til å spille lørdagens kamp.

Hvem på Blackburn skulle sonet den kampen? For hvilke hendelser? Det blir for barnslig..

Sier ikke at Chelsea blir noe mer skånet av dommerene enn de andre topplagene, men det er klart at slike ting som suspensjoner kommer til å gjøre utslag på kampen.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 10/27/2005 9:37:30 PM Sist oppdatert 10/27/2005 9:37:30 PM
svartbrent skrev:
Chelsea mangler sjel og identitet fordi de er et "kjøpelag" nærmest ribbet for britiske spillere og ledere. Er det virklig ingen britiske fans som reagerer på dette? Klyser fordi de, med Murinho i spissen, har en slik "ikke slå meg" mentalitet. Fotball er dagens gladiatorer, og sirkus for folket. Greit å spille fin fotball,men man må tåle å blø litt i blant. Chelsea kunne like godt flyttet laget sitt til Italia og spilt "ikke slå meg fotball" der nede. De har ingen forankring på øya likevel, botsett fra at de hovedsakelig spiller på britisk jord da:)

 Der bommer du styggere enn noen andre her inne har gjort, og tyder på at du ikke har gjort leksa di:) Vi har en av de troppen i England med flest Britiske spillere, hvor flere er under 19 og store talenter. I tillegg til de som er nevnt har vi Grant og C.Cole som begge er på U21 og oppfostret i klubben...... Vår assistent manager er Britisk og har nest flest kamper for klubben gjennom tidene, Steve Clarke. Vi har holdt til på Stamford Bridge i 100 år med samme navn, så kom ikke her med det"vi har sjel dere har ikke" pisset! Jeg går fortsatt på de samme pubene som jeg gjorde når jeg først var gammel nok til å entre, og jeg møter de samme gutta som jeg gjorde for 17-18 år siden!

Når det gjelder å blø for klubben så blødde vi MYE på Eawood Park i fjor, og så vidt meg bekjent så vant vi den krigen :) Det er nok mer muskler i gutta våre enn det dere tror. Eller mener dere at Terry, Huth, Lampard, Drogba, Geremi o.l er puslinger som ikke tåler en støyt? Lampard hadde vel ikke hatt over 150 strake kamper i PL om han ikke tålte en smell eller to?

Kjøpelag kommer du drassende med! BRA, for det er jo kun Chelsea som kjøper spillere. Blackburn har jo fostret spillere som Friedl, Savage, Dickov, Bellamy, Gamst, Emerton, Nelson, York, Cole, Shearer, Le Saux, Batty helt fra de var 7 år, gjorde de ikke?

Eller er du så kort at du mener at vi er kjøpelag fordi vi kjøper dyrere spillere enn det Blackburn gjør? Det finnes ikke ett eneste lag i Europa som kan kalle seg for selvfostret lengre. Det nærmeste man kom var Leeds for noen år siden, da David O`Leary gjorde gull av smågutter fostret opp i Leeds. Vi kan nesten mønstre ett helt lag med Britiske spillere om vi vil;

Pidgely
Johnson-Terry-Bridge
J.Cole-Lamps-Grant-Younghusband
Duff-C.Cole-SWP

Av disse er det kun 1 som ikke har spilt i PL enda! 5 av disse er oppfostret i klubben, 5 er fra London og 1 fra Irland.....

Få se hvordan Blackburn sitt lag ville sett ut med bare Britter?

Tror ikke dere skal bruke det kjøpelag og utenlandske klyser kortet så veldig mye. Det er ikke lurt å kaste stein i et glasshus. Husk; Dere har selv "kjøpt" seriegullet for ikke lenge siden.....

Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 10/27/2005 10:10:23 PM Sist oppdatert 10/27/2005 10:10:23 PM
Ikke sammenlign oss med dere. Mens alle PL-vinnerne våre kostet under £15mill (noe som ikke var spesielt mye på den tiden, vi solgt f.eks. Shearer for over den summen ikke lenge etter), så har dere brukt noe som 60% av transfermarkedet inn til og innenfor det engelske seriesystemet de siste årene.


Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/27/2005 10:19:16 PM Sist oppdatert 10/27/2005 10:19:16 PM
Er helt enig i at de som sammenligner Blackburn anno 94-95 med Chelsea 04-05(05-06) er helt ute å kjøre. Det er faen ikke NOE som kan sammenlignes i det hele JÆVLA tatt!!!!!!
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 11:33:58 PM Sist oppdatert 10/27/2005 11:33:58 PM
Justino skrev:
Fikk forresten drakta mi i dag. Valgte å ha navn bakpå for første gang siden Shearer. Nelsen 6 :))

 Vil berømme det valget! :)

Håper bare han blir klar til lørdagen, for han trenger vi på banen.

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 11:40:11 PM Sist oppdatert 10/27/2005 11:40:11 PM
Justino skrev:
Er det over 3 kamper siden Essien kom med den taklingen? Nei, altså skulle han vært suspendert i helga også.

 Hvis jeg tolker deg rett her, så er det slik at karantenereglene i England ble endret før forrige sesong, slik at suspensjoner nå sones umiddelbart - i den påfølgende kampen. Så behøver ikke å være 3 kamper siden den taklingen, for hadde det blitt rødt hadde han sonet nå sist...

Gleder meg til lørdag jeg...:)

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/27/2005 11:55:49 PM Sist oppdatert 10/27/2005 11:55:49 PM
RomanofChelsea skrev:
Av disse er det kun 1 som ikke har spilt i PL enda! 5 av disse er oppfostret i klubben, 5 er fra London og 1 fra Irland.....

Få se hvordan Blackburn sitt lag ville sett ut med bare Britter?

 Chelsea skal ha for at de har satset britisk.

Men jeg tenkte nå å prøve å sette opp et britisk Rovers "all stars" jeg også, for å se hvordan det blir:)

(Du hadde med 1 Irsk spiller, Roman, da regner vi altså "begge øyene" som "godkjent"?) :)

Keeper:Richard Lee (på lån fra Watford)
Forsvar: Andy Taylor-Andy Todd-Dominic Matteo-Jay McEveley
Midtbane: David Thompson-Garry Flitcroft-Robbie Savage-David Bentley (på lån fra Arse)
Angrep: Dickov-Bellamy

Av disse står kun keeper uten førstelagsfotball (og høyreback Andy Taylor har vel kun 2 innhopp å rutte med).
Og se bort fra Bentley som er på lån, så kan evt irske Steven Reid, Jon Douglas, Micky Gray, Matt Jansen eller evt Matt Derbyshire bekle en venstreving-rolle, selvom dette ikke er deres mest naturlige posisjon.
Mens unge Steven Drench som ikke har debutert på A-laget er alternativ til innlånte Lee.

Det ble da ikke så galt? :)

Men prøv å få en Arsenal-supporter til å sette opp et slikt lag, da stopper det vel med én midtstopper og én venstreback....hehehe;)

Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 10/28/2005 12:01:18 AM Sist oppdatert 10/28/2005 12:01:18 AM
Roman, jeg tror ikke Duffer vil være kjent med å bli kalt Britisk når han er Irsk hehe...:-p

Blir litt som om jeg hadde blitt litt grinete om noen kalte meg dansk!

Forøvrig Justino, du bør huske på at når Uncle Jack delte ut pengene på begynnelsen av nitti tallet så brøt vi den ene transfer rekorden etter den andre. Det er bare 10-12 år siden men verdien på ting har endret seg mye siden den gang. Det er fremdeles vanskelig å sammenligne kjøpet av f.eks Sutton med kjøpet av Drogba eller Essien rent økonomisk men det er samtidig verdt å huske på at vi brøt en viktig barriære den gangen vi kjøpte Sutton for £5 millioner eller hva det var. Det var liksom starten på det sinnsyke pengejaget som eskalerte med Shearers overgang til Newcastle. Mener iallefall jeg. Vi "kjøpte" tittelen like mye som Chelsea har gjort, sånn er det bare.

Og til slutt, utvisninger i Carling Cup gjelder vel bare for cup kamper og ikke i liga eller hur? Kanskje det bare er en FM greie men..
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/28/2005 12:13:47 AM Sist oppdatert 10/28/2005 12:13:47 AM
uff skrev minst en hel A4 side til han RoC, men når jeg trykket på registrer så stod det at jeg ikke hadde fylt ut alle punkter, så var faen meg alt borte. Kjipt d
Hadde gjort leksa mi og greier jeg Roman.
Ok! In short
Bare sjekke om det funker først
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/28/2005 12:28:32 AM Sist oppdatert 10/28/2005 12:28:32 AM
ok!
Altså in short:

Chelsea har 11 briter(Irer funker for meg, de er bare ikke endel av UK) Blackburn har 20.

Chelsea var det første laget i england som stilte med et helt lag, inkludert innbyttere der ingen var briter. Men
jeg har skjønt at dette har bedret seg

Av de 11 du nevner er det kun 2 som spiller jevnlig og da ser jeg bort fra SWP fordi han er *** en julenisse med bjelle i hatten og kakemenn i baklomma *** (edit av Bjarte), Lampard fordi han har et fransktalende navn, og duff fordi han har down syndrom:) skulle tro det er flere briter å ta av i London enn i Blackburn og , så ingen overraskelse at dere har fostret opp noen flere enn oss, ettfett, vi gleder oss alle til Lørdag og må det beste laget vinne

Å kjøpe dyre spillere er definisjonen på et "kjøpalag" det RoC. Det å kjøpe seg til suksess!

Dere vant kanskje krigen, men Murinho ikke gidder å hilse etter kamp. Klysete?? Jepp!!

Murinho er en prototype på en klyse uten et snev av ydmykhet? Jepp!!

De fleste Chelsea fans vil si at en dverg fra Sardinia er klubbhistoriens beste spiller? Jepp!!
Betenklig? Kanskje?

Du har helt klart mer kunnskap om fotball enn meg, men det er veldig morro å diskutere her inne må jeg si. Lover å gjøre bedre research neste gang jeg sier noe bastant, men det med klyser kommer jeg til å stå på til jeg er 80 år.

Sees på julebordet!!!

Du må være innlogget for å svare
12345
ForumBlackburn RoversChelsea vs Blackburn