Steve Kean

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 1:15:42 PM Sist oppdatert 11/11/2011 1:16:01 PM

Kjell Sindre:

Det er jo ingen som har sagt at det er din feil som supporter at Rovers gjør det dårlig.. Prøvde bare se det fra flere hold her


Du må være innlogget for å svare

Thorshido

Antall innlegg: 53

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 2:53:58 PM Sist oppdatert 11/11/2011 2:53:58 PM
WTF..

Første jeg ser i sporten på tv2 idag er at Kean har fått ny kontrakt! Snakker om å sette kaffen i vrangstrupen!

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 3:36:43 PM Sist oppdatert 11/11/2011 3:47:26 PM
Er overrasket over å ha fått så bra respons på innlegget mitt, godt å se. 

Bare for å få presisert det nok en gang: Jeg er fortsatt mot Kean og Venkys lik så mye som de fleste Roverssupportere. Er ikke lenge siden jeg skrev at jeg ønsket Kean og Venkys død(eller noe sånt). Men jeg, som mange andre, kom inn på et spor der jeg/vi fikk tunnelsyn, der hvor Kean og Venkys fikk all oppmerksomheten. Om Rochina snublet i egne bein, var det Kean sin skyld osv, og det ble verre og verre for hver uke. Kean og Venkys fikk mer og mer oppmerksomhet, spillerne og laget fikk mindre og mindre.

Kjell Sindre: Jeg sier at vi bidrar i stor grad til at vi taper 2 poeng mot Norwich, og det står jeg fast ved. Som sagt så handler mye om det mentale, og måten VI Roversfans har opptredd på den siste tiden får spillerne til å miste noe fokus på det som virkelig gjelder

Edit:

Jo Kjell Sindre, man skal si ifra når man ikke er fornøyd, og det har vel alle Roversfans bidratt med, stort sett. PROBLEMET i denne situasjonen er at vi ikke blir hørt. Eller for å si det på en annen måte: Venkys gir fullstendig faan.... Vi har nå gjort vår aller beste med demonstrasjoner, skjellsord, brev/mailskriving, FLY osv, noe som jeg har støttet fult ut! Selv om jeg ikke har vært i England å deltatt på demonstrasjonene, så har den hatt min 100% støtte!!!! En vanlig klubbeier(e) ville ha gitt Kean fyken på sekundet, men av en eller annen merkelig grunn får Kean ny kontrakt. Hvor absurd er ikke det?
 Nok en gang Kjell Sindre: Jeg er like mye imot Kean og Venkys som det du er. Men som sagt, det funker ikke. Det eneste som funker nå er å gi laget vår fulle støtte og 100% fokus og oppmerksomhet. Fra nå av så bør fokuset gjelde på Gamst, Samba, Rochina, Formica, Roberts, Robinson osv osv. Ignorer Kean, Venkys og alt annet. Nå må laget få vår oppmerksomhet, vår POSITIVE oppmerksomhet! Dra til England, syng og klapp for full hals, kjeft på dommeren, kjeft på assistentdommerne, kjeft på motstanderne, kjeft på motstandersupporterne, ignorer Kean og Venkys. Hvis de engelske supporterne tenker og gjør det på samme måte så tror jeg vi kan få det moro de neste kampene. Vi har ikke råd til å kaste bort unødvendige poeng de neste 6-8 kampene. Da er løpet kjørt...

Stepou svarer ganske godt for meg på flere steder ser jeg her, så da trenger jeg ikke å forklare stort mere. 



Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 4:35:47 PM Sist oppdatert 11/11/2011 4:35:47 PM
Det du skriv i denne posten er eg litt meir enig i! Eg har litt vanskar for å tru at det skal gå så masse bedre i dei kommande kampane, men ein lyt jo berre støtte laget og håpe på det beste.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 4:36:40 PM Sist oppdatert 11/11/2011 4:36:40 PM
Var forsåvidt det jeg mente også, men ordla meg kanskje litt dårlig :P
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/11/2011 5:04:46 PM Sist oppdatert 11/11/2011 5:04:46 PM

He he :)


Du må være innlogget for å svare

roversfc

Antall innlegg: 398

Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/12/2011 4:11:10 AM Sist oppdatert 11/12/2011 4:11:10 AM
Friedel skrev:
Okei, vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men skal etter beste evne prøve å skrive ned det jeg tenker og føler så godt som mulig. 

I dag kom jeg hjem fra jobb kl 1530, slo på dataen, gikk rett på Facebook og fikk se en nyhet som nesten fikk hjerte til å stoppe. Hjerte stoppet ikke, men dog trodde jeg at Blackburn, Premier League, fotball, ja rett og slett livet var over. Noe av det første jeg fikk i hodet var Wimbledon. 

Hva skjer nå? Hvordan blir fremtiden i klubben jeg elsker? Skal jeg dra over til England å henrette Venkys? 

Jeg greide ikke å tenke positivt, uansett hvor hardt jeg prøvde, derfor lot jeg også være å kommentere på brscn, av hensyn til alle. 

Etter 6 timer med tenking, sutring, kjefting, svetting og grining, så ser jeg faktisk lyset i tunnelen. Nå er det sikkert veldig mange innpå her som tror jeg har blitt gal, noe jeg ikke har noe problem med å forstå. "Hvordan kan den mest negative supporteren av alle bli positiv?". Jo, jeg skal prøve å forklare det nærmere, samtidig som jeg håper at flere hopper opp i samme båt som det jeg har gjort. Ikke missforstå, jeg vil fortsatt ha Kean ut, men når det ikke funker med demonstrasjoner osv så er det andre ting vi supportere kan bidra med. 

Nå har vi alle supportere av Blackburn fått oppleve hvordan det er å støtte klubben i motgang. Noen klarer det, mens mesteparten greier det ikke. Jeg er en av de som ikke har greid det. Jeg vil ikke si at man støtter klubben når man vender klubben ryggen, selv om man kanskje ikke mener det. Ja, hensikten er at man prøver å vende ryggen til Kean og Venkys, men fakta er at vi har vendt ryggen til klubben. Vi må tenke på hvordan klubben blir opplev utad, og for de så vender vi ryggen til klubben, hvordan spillerne reagerer osv. Positivt? Nei. 

Vi supportere har bidratt til å gjøre Blackburn til en enda mindre attraktiv klubb enn det vi var før sommeren. Da vi tapte 2 poeng på overtid mot Norwich så fikk Kean og dommeren skylda. I fotball så handler mye om å ha det mentale i orden. Hvem er det som får skylda når vi taper poeng på kollaps? Jo. Kean. Men etter timevis med filosofering så har jeg funnet ut at det er ikke Kean sin skyld at vi taper 2 poeng på overtid mot f.eks. Norwich. Det er VÅR skyld, OSS SUPPORTERE!

 Vi er en stor bidragsyter til at det går som det går! Når der er 10 min igjen og klubben leder med 2 mål, så tror jeg ikke spillerne tenker: "Nå må vi holde tett, hvis ikke hogger Kean hodet av oss". Jeg tror faktisk de tenker: "Oh shit, Hvordan i alle dager kommer supporterne til å reagere om vi kaster bort dette?" Jeg satt å så på FotballXtra en kveld hvor man diskuterte en klubb som ledet, for så å legge seg bakpå å spille defensivt. Det endte med at de tapte poengene. Jeg husker ikke hvilke lag det var snakk om. Uansett, der fikk tidligere fotballspillere uttale seg om hva som skjer i hodet på spillerne når det skjer, hvorfor det skjer osv. Konklusjonen er ikke at det er trenerne som ber de om å holde tett bak, tvert imot så ber trenerne spillerne sine om å fortsette å pøse på framover, angrep er det beste forsvar osv. At et lag legger seg bakpå skjer 75% av tilfellene av naturlige årsaker. Den viktigste grunnen er faktisk at det er spillerne som blir defensive i hodet, de vil ikke ta store sjanser. Når de ikke vil ta store sjanser, så er det ofte at man slår den lange ballen istedet for å spille den korte, og da taper man ballen 90% av tilfellene. Når da motstanderen i tillegg hiver innpå 2-3 ekstra angrepsspillere så er det ikke til å unngå. Dette er da bare et eksempel fra Norwichkampen. Ber fortsatt om at dere ikke må missforstå, jeg er som sagt mot Kean, men vi supportere kan fortsatt bidra på en annen måte, vi må tenke på klubbens beste.

Hvordan kan jeg som supporter bidra til at Blackburn overlever årets Premier League, eller rett og slett begynner å vinne kamper igjen?
Jeg har hatt veldig lyst til å dra over til England for å delta i demonstrasjonene mot Kean og Venkys, men nå så er jeg veldig glad for at jeg ble hjemme. Tydeligvis så har det vært bortkastet penger i og med at Kean nå mest sannsynligvis får en fornyet kontrakt, noe som etter resultatene og uttalelsene er en skandale. 
Når da demonstrasjoner ikke funker så er det egentlig kun en ting som hjelper. STØTTE LAGET 100%. Vi må ALLE prøve å få fram det lille positive som er i oss, vi må sprudle, vi må SE det positive som skjer på banen, vi må rett og slett prøve å se det positive i det som kan ses på som positivt! Hvis vi greier å luke bort det negative, og heller se på det som er positivt så tror jeg vi kan få det mye bedre i helgene og ukedagene. Det skal vertfall jeg prøve på, jeg er drittlei av å gå rundt å være negativ. Grunnen til det er at jeg kun ser etter det negative, jeg har ikke greid å se på det som er positivt. Det fører rett og slett til at jeg graver meg selv ned i et hull. Nei, nå skal jeg bare se etter det positive, og jeg merker at jeg blir mer positiv til alt annet i tillegg også faktisk! Prøv det!

Hva er det som er positivt?
Tro det eller ei, men det er faktisk positive ting som skjer i klubben. Da sikter jeg ikke til demonstrasjoner, Venkys og Kean, men at vi faktisk spiller til dels fantastisk bra fotball! Vi mangler en god del på den defensive organiseringen, men offensivt så har det skjedd mye bra. Nå som Gamst er flyttet inn sentralt sammen med Zonz, så har vi begynt å fått til det defensive enda bedre. 0-1 for Chelsea er absolutt godkjent defensivt, samtidig som vi har flere gode angrep. Hadde vi hatt en målskårer på topp, så hadde vi vunnet den kampen, noe som også gjelder f.eks Evertonkampn. 

Vi er underholdende, vi skårer masse mål, vi har spillere med X-faktor, vi har Samba, 

Nå er vi ferdige med Arsenal, Chelsea, Tottenham, City, Newcastle, Villa(bortebane, aldri være bra for oss). Nå har vi Wigan, Stoke, Swansea, Sunderland, WBA, Bolton, Liverpool, Man u, Stoke og Fulham. Jeg tror på følgende utfall:

Wigan: 3 poeng
Stoke 1 poeng
Swansea 3 poeng
Sunderland 1 poeng
WBA 3 poeng
Bolton 3 poeng
Lpool 0 poeng
Man U 0 poeng
Stoke 3 poeng
Fulham 3 poeng
Everton 1 poeng
Newcastle 3poeng

Sum: 24 poeng + 6 ? 30poeng 1. Februar. Realistisk? Ja, det er faktisk mulig. Jeg tror at når det først snur så snur det for alvor. Alt handler nå om det mentale. Vær så snill gutter, vi må bidra til å redde klubben!

Nå må vi supportere, deriblant meg, STØTTE KLUBBEN. NEI vi støtter ikke klubben når vi demonstrerer mot Kean, snakker om Blackburn FC osv. Vi er vel alle sammen enige i at Kean og Venkysfamilien burde fått rødt kort og sendt av jorda, men vi kan faktisk ikke gjøre noe med det! Det vi nå kan gjøre er å vise kjærlighet til klubben, vi supportere må vise samhold, vi skal HJELPE klubben til å begynne å vinne fotballkamper, vi skal hjelpe klubben med å overleve årets Premier League. Dette innebærer også at vi må hjelpe Steve Kean og Venkys. Det er faktisk den eneste muligheten vi nå har. 



Ja, dette var faktisk et seriøst innlegg

Jonas




Takk!:) 

Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

....

Opprettet 11/19/2011 6:12:34 AM Sist oppdatert 11/19/2011 6:12:34 AM
For en gjøk og en jævla idiot!
http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/9373396.Relegation__No_chance__says_Blackburn_Rovers_manager/



Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Sv: ....

Opprettet 11/19/2011 12:45:23 PM Sist oppdatert 11/19/2011 12:45:23 PM
astorsen skrev:
For en gjøk og en jævla idiot!
http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/9373396.Relegation__No_chance__says_Blackburn_Rovers_manager/



“But we speak to people in the village (Brockhall) and around the training ground, and it’s nothing but compliments, ‘Stick with it, it’s getting better, we can see massive signs, it’s the best we’ve played in years’.

faen den mannen e forstyrret

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: ....

Opprettet 11/19/2011 12:47:36 PM Sist oppdatert 11/19/2011 12:49:40 PM

Nok ein gang er det altfor tydeleg at Kean snakkar eine og aleine til kyllingpakket. Han snakkar ikkje til fansen, ikkje til pressa, men lirar berre av seg dei orda som gjer alt rosenraudt for den som sit i India på eit flygande teppe pålogga SkySports på iPaden, og som aldri har fått med seg kva fotball handlar om. Det er ei skam.


Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: ....

Opprettet 11/19/2011 12:59:21 PM Sist oppdatert 11/19/2011 12:59:21 PM

“But we speak to people in the village (Brockhall) and around the training ground, and it’s nothing but compliments, ‘Stick with it, it’s getting better, we can see massive signs, it’s the best we’ve played in years’.

For å være helt ærlig så var han prikk lik David Brent fra The Office der... For de som ikke vet, så er han komiker som spiller sjef, totalt uten selvinnsikt, for en bedrift.....

Uansett, håper på 3 poeng i dag! Målrik kamp igjen vil jeg tro


Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Sv: Sv: Sv: ....

Opprettet 11/19/2011 7:49:13 PM Sist oppdatert 11/19/2011 7:49:13 PM
Stepou skrev:

“But we speak to people in the village (Brockhall) and around the training ground, and it’s nothing but compliments, ‘Stick with it, it’s getting better, we can see massive signs, it’s the best we’ve played in years’.

For å være helt ærlig så var han prikk lik David Brent fra The Office der... For de som ikke vet, så er han komiker som spiller sjef, totalt uten selvinnsikt, for en bedrift.....

Uansett, håper på 3 poeng i dag! Målrik kamp igjen vil jeg tro



Måtte le når jeg leste dette! Jeg har faktisk selv lagt merke til at det som Kean sier minner uhyre mye om hva sjefen i The Office sier :D Helt blottet for selvinnsikt, og er kun istand til å fokusere på ting som er positive, selv om de egentlig ikke er det!

Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/19/2011 7:52:41 PM Sist oppdatert 11/19/2011 7:52:41 PM
Friedel skrev:
Okei, vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men skal etter beste evne prøve å skrive ned det jeg tenker og føler så godt som mulig. 

I dag kom jeg hjem fra jobb kl 1530, slo på dataen, gikk rett på Facebook og fikk se en nyhet som nesten fikk hjerte til å stoppe. Hjerte stoppet ikke, men dog trodde jeg at Blackburn, Premier League, fotball, ja rett og slett livet var over. Noe av det første jeg fikk i hodet var Wimbledon. 

Hva skjer nå? Hvordan blir fremtiden i klubben jeg elsker? Skal jeg dra over til England å henrette Venkys? 

Jeg greide ikke å tenke positivt, uansett hvor hardt jeg prøvde, derfor lot jeg også være å kommentere på brscn, av hensyn til alle. 

Etter 6 timer med tenking, sutring, kjefting, svetting og grining, så ser jeg faktisk lyset i tunnelen. Nå er det sikkert veldig mange innpå her som tror jeg har blitt gal, noe jeg ikke har noe problem med å forstå. "Hvordan kan den mest negative supporteren av alle bli positiv?". Jo, jeg skal prøve å forklare det nærmere, samtidig som jeg håper at flere hopper opp i samme båt som det jeg har gjort. Ikke missforstå, jeg vil fortsatt ha Kean ut, men når det ikke funker med demonstrasjoner osv så er det andre ting vi supportere kan bidra med. 

Nå har vi alle supportere av Blackburn fått oppleve hvordan det er å støtte klubben i motgang. Noen klarer det, mens mesteparten greier det ikke. Jeg er en av de som ikke har greid det. Jeg vil ikke si at man støtter klubben når man vender klubben ryggen, selv om man kanskje ikke mener det. Ja, hensikten er at man prøver å vende ryggen til Kean og Venkys, men fakta er at vi har vendt ryggen til klubben. Vi må tenke på hvordan klubben blir opplev utad, og for de så vender vi ryggen til klubben, hvordan spillerne reagerer osv. Positivt? Nei. 

Vi supportere har bidratt til å gjøre Blackburn til en enda mindre attraktiv klubb enn det vi var før sommeren. Da vi tapte 2 poeng på overtid mot Norwich så fikk Kean og dommeren skylda. I fotball så handler mye om å ha det mentale i orden. Hvem er det som får skylda når vi taper poeng på kollaps? Jo. Kean. Men etter timevis med filosofering så har jeg funnet ut at det er ikke Kean sin skyld at vi taper 2 poeng på overtid mot f.eks. Norwich. Det er VÅR skyld, OSS SUPPORTERE!

 Vi er en stor bidragsyter til at det går som det går! Når der er 10 min igjen og klubben leder med 2 mål, så tror jeg ikke spillerne tenker: "Nå må vi holde tett, hvis ikke hogger Kean hodet av oss". Jeg tror faktisk de tenker: "Oh shit, Hvordan i alle dager kommer supporterne til å reagere om vi kaster bort dette?" Jeg satt å så på FotballXtra en kveld hvor man diskuterte en klubb som ledet, for så å legge seg bakpå å spille defensivt. Det endte med at de tapte poengene. Jeg husker ikke hvilke lag det var snakk om. Uansett, der fikk tidligere fotballspillere uttale seg om hva som skjer i hodet på spillerne når det skjer, hvorfor det skjer osv. Konklusjonen er ikke at det er trenerne som ber de om å holde tett bak, tvert imot så ber trenerne spillerne sine om å fortsette å pøse på framover, angrep er det beste forsvar osv. At et lag legger seg bakpå skjer 75% av tilfellene av naturlige årsaker. Den viktigste grunnen er faktisk at det er spillerne som blir defensive i hodet, de vil ikke ta store sjanser. Når de ikke vil ta store sjanser, så er det ofte at man slår den lange ballen istedet for å spille den korte, og da taper man ballen 90% av tilfellene. Når da motstanderen i tillegg hiver innpå 2-3 ekstra angrepsspillere så er det ikke til å unngå. Dette er da bare et eksempel fra Norwichkampen. Ber fortsatt om at dere ikke må missforstå, jeg er som sagt mot Kean, men vi supportere kan fortsatt bidra på en annen måte, vi må tenke på klubbens beste.

Hvordan kan jeg som supporter bidra til at Blackburn overlever årets Premier League, eller rett og slett begynner å vinne kamper igjen?
Jeg har hatt veldig lyst til å dra over til England for å delta i demonstrasjonene mot Kean og Venkys, men nå så er jeg veldig glad for at jeg ble hjemme. Tydeligvis så har det vært bortkastet penger i og med at Kean nå mest sannsynligvis får en fornyet kontrakt, noe som etter resultatene og uttalelsene er en skandale. 
Når da demonstrasjoner ikke funker så er det egentlig kun en ting som hjelper. STØTTE LAGET 100%. Vi må ALLE prøve å få fram det lille positive som er i oss, vi må sprudle, vi må SE det positive som skjer på banen, vi må rett og slett prøve å se det positive i det som kan ses på som positivt! Hvis vi greier å luke bort det negative, og heller se på det som er positivt så tror jeg vi kan få det mye bedre i helgene og ukedagene. Det skal vertfall jeg prøve på, jeg er drittlei av å gå rundt å være negativ. Grunnen til det er at jeg kun ser etter det negative, jeg har ikke greid å se på det som er positivt. Det fører rett og slett til at jeg graver meg selv ned i et hull. Nei, nå skal jeg bare se etter det positive, og jeg merker at jeg blir mer positiv til alt annet i tillegg også faktisk! Prøv det!

Hva er det som er positivt?
Tro det eller ei, men det er faktisk positive ting som skjer i klubben. Da sikter jeg ikke til demonstrasjoner, Venkys og Kean, men at vi faktisk spiller til dels fantastisk bra fotball! Vi mangler en god del på den defensive organiseringen, men offensivt så har det skjedd mye bra. Nå som Gamst er flyttet inn sentralt sammen med Zonz, så har vi begynt å fått til det defensive enda bedre. 0-1 for Chelsea er absolutt godkjent defensivt, samtidig som vi har flere gode angrep. Hadde vi hatt en målskårer på topp, så hadde vi vunnet den kampen, noe som også gjelder f.eks Evertonkampn. 

Vi er underholdende, vi skårer masse mål, vi har spillere med X-faktor, vi har Samba, 

Nå er vi ferdige med Arsenal, Chelsea, Tottenham, City, Newcastle, Villa(bortebane, aldri være bra for oss). Nå har vi Wigan, Stoke, Swansea, Sunderland, WBA, Bolton, Liverpool, Man u, Stoke og Fulham. Jeg tror på følgende utfall:

Wigan: 3 poeng
Stoke 1 poeng
Swansea 3 poeng
Sunderland 1 poeng
WBA 3 poeng
Bolton 3 poeng
Lpool 0 poeng
Man U 0 poeng
Stoke 3 poeng
Fulham 3 poeng
Everton 1 poeng
Newcastle 3poeng

Sum: 24 poeng + 6 ? 30poeng 1. Februar. Realistisk? Ja, det er faktisk mulig. Jeg tror at når det først snur så snur det for alvor. Alt handler nå om det mentale. Vær så snill gutter, vi må bidra til å redde klubben!

Nå må vi supportere, deriblant meg, STØTTE KLUBBEN. NEI vi støtter ikke klubben når vi demonstrerer mot Kean, snakker om Blackburn FC osv. Vi er vel alle sammen enige i at Kean og Venkysfamilien burde fått rødt kort og sendt av jorda, men vi kan faktisk ikke gjøre noe med det! Det vi nå kan gjøre er å vise kjærlighet til klubben, vi supportere må vise samhold, vi skal HJELPE klubben til å begynne å vinne fotballkamper, vi skal hjelpe klubben med å overleve årets Premier League. Dette innebærer også at vi må hjelpe Steve Kean og Venkys. Det er faktisk den eneste muligheten vi nå har. 



Ja, dette var faktisk et seriøst innlegg

Jonas





Jaja..med 3 poeng borte mot Stoke, så er du i rute... ;) Isolert sett er det ikkje så gale med 1 poeng borte mot Wigan. Vertfall med tanke på at vi er 10 mann halve kampen. Likevel skal eg innrømme, som ein av dei som ikkje er medlem av hylekoret: "Kean out", at det muligens er på tide med litt utskiftningar.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/19/2011 8:04:41 PM Sist oppdatert 11/19/2011 8:04:41 PM

Hylekoret du liksom.

Det er det einaste rasjonelle standpunkt.


Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/19/2011 10:29:24 PM Sist oppdatert 11/19/2011 10:29:24 PM
Joda, ingen planar om å kverulere meir enn nødvendig på det punktet. Rasjonelt eller ikkje, hylekor er det vel like fullt? ;)



Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: På tide å snu om.....

Opprettet 11/19/2011 10:39:32 PM Sist oppdatert 11/19/2011 10:40:41 PM

Leksikalsk definert er det eit hylekor. I dagens språkbruk har ordet likevel ein negativ klang (negative konnotasjonar om du vil), noko som ikkje passar i tilfellet det å ville ha Kean ut (for ut må'n!)

Hadde vore fint å kunne glede seg over Rovers igjen snart :)


Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Solskjær

Opprettet 11/21/2011 9:24:38 AM Sist oppdatert 11/21/2011 9:24:38 AM
There were a lot of rumours yesterday, including some from people who are very well informed. The most interesting one I got was from someone who is very close to Ole Gunnar Solskjær (who was linked with Rovers job a few weeks ago), this person is very close to Solskjær and he was saying that Kean would be sacked. Wouldn't say how he knew.

BUT I have been here before, samething happened a few weeks ago but nothing ended up happening, but what I will say is that on Saturday the owners eyes were well and truly opened, in particular by one fan (who is a member on here), he talked to them just before they left, he didn't rant or rave, but was passionate and firm with them. The brothers finally realised how angry fans were. The other thing from yesterday was that the likes of Venny weren't talking calls yesterday, which is unusal, normally they are only to happy to talk.

Let's see what happens over the next 24 hours, but I am not going to get overly excited just yet. 


Må sei eg er møkkalei av "rumours from people who are very well informed", men uansett... Solskjær hadde vore utrulig spennande! 


Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Solskjær

Opprettet 11/21/2011 10:25:48 AM Sist oppdatert 11/21/2011 10:25:48 AM
Nesten alle namn er interessante så lenge det er snakk om å bytte ut Kean.
Håper virkeleg at dette rykte endeleg stemmer. Hadde vore fantastisk å fått inn ein manager med meir autoritet som kan ta litt tak, og gi alle ein ny giv.

Men eg trur det ikkje før eg ser det, angåande rykte..

Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

rykte

Opprettet 11/21/2011 3:56:29 PM Sist oppdatert 11/21/2011 3:56:29 PM
Går et veldig løst rykte at Steve har fått sparken, man venter bare på en bekreftelse :D

Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 4:34:29 PM Sist oppdatert 11/21/2011 4:34:29 PM

risto92 skrev:
Går et veldig løst rykte at Steve har fått sparken, man venter bare på en bekreftelse :D

Det der er ikke lov, gi folk slike falske forhåpninger.. Har sett for mange rykter etterhvert at jeg snart ikke har peiling på hva jeg skal tro/håpe på.. Går inn på denne siden flere ganger om dagen med forhåpninger om å lese at Venkys har solgt og Kean har fått sparken...

Krysser fingrene for at disse løse ryktene stemmer for en gangs skyld....

Up the Rovers!


Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 6:42:27 PM Sist oppdatert 11/21/2011 6:42:27 PM

risto92 skrev:
Går et veldig løst rykte at Steve har fått sparken, man venter bare på en bekreftelse :D

Hva er det du gjør med oss mann?? ;p Har du link eller noe som helst? Luremus er aldri no pluss i boka!!

Om dette er sant, så vet jeg faen ikke hva jeg gjør


Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 6:49:18 PM Sist oppdatert 11/21/2011 6:49:18 PM
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Blackburn-manager-Steve-Kean-to-face-grilling-from-Venkys-after-Wigan-draw-article832843.html
Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 7:14:48 PM Sist oppdatert 11/21/2011 7:16:46 PM

Friedel skrev:
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Blackburn-manager-Steve-Kean-to-face-grilling-from-Venkys-after-Wigan-draw-article832843.html[/QUOTE]

Takker :)

Jeg klarer bare ikke tro på dette med tanke på uttalelsene til både Kean og Venkys i det siste. Jeg tror ikke drittslenging fra supportere på lørdag plutselig gjør at inderne våre gjør helomvending dessverre.


Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 7:50:44 PM Sist oppdatert 11/21/2011 7:50:44 PM
Om dei då ikkje faktisk har trudd på Kean sitt søppel om at berre ein liten minoritet vil ha han ut.
Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 8:27:39 PM Sist oppdatert 11/21/2011 8:27:39 PM

Er det fakta at de faktisk dro etter første omgang? Det må jo forhåpentligvis bety noe.. Faren er at Kean overbeviser dem med at andre omgang var "mye" bedre og at vi tok poeng med 1 mann mindre...

Love Rovers, Hate Venkys/Kean


Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 8:50:11 PM Sist oppdatert 11/21/2011 8:50:11 PM
Kjenner fortsatt på den sjokkfølelsen eg fikk av å komme inn her og lese at Big Sam hadde fått fyken. Håper den følelsen snart kan rettes opp med at eg kan lese "Kean OUT" på forsida!
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 9:13:01 PM Sist oppdatert 11/21/2011 9:15:47 PM
Må innrømme at det får meg til å tenke hvis det stemmer at brødrene stakk fra kampen etter første omgang (Cryer i LET mente at de kanskje bare var en annen plass på stadionet). Men det er på sin plass å minne om at Alan Nixon knapt kan kalles en journalist. Han er mer en dikter. La oss fortsette med å holde forhåpningene på et begrenset nivå.:)
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/21/2011 11:03:13 PM Sist oppdatert 11/21/2011 11:03:13 PM
En av sjefane i WEC tvitrer sine bekymringar, og er intervjua av LET i dag. Spennande kva han har å formidle.

Wayne Wild:
interview done with LET today. Hopefully they print it within the right context. Radio Lancashire tomorrow morning.

Wayne Wild:
Interview consists of the concerns of complete lack of leadership day to day at the club and my offer to mediate between owners and fans.


Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/22/2011 1:05:53 PM Sist oppdatert 11/22/2011 1:05:53 PM

Kamy på Twitter:

Kean not getting sacked, says contact at Venky's. Owners have said nothing about sacking Kean to him. He has only ever been wrong once.

Dermed skjer det nok ingenting. Så mitt forhold til Rovers er framleis dødt.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/22/2011 2:01:32 PM Sist oppdatert 11/22/2011 2:01:50 PM
Siden WEC nå har kommet på banen så må vel kanskje Venky's begynne å gjøre en bedre jobb. WEC som er en hovedsponsor til klubben mener at Venky's IKKE har vært di lederene di bør være. 

Di bør jo snart gjøre noe ellers mister vi vel sponsorer og...

Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Ny kontrakt

Opprettet 11/22/2011 3:02:01 PM Sist oppdatert 11/22/2011 3:02:01 PM
Alan Nixon prøver seg med nok en nyhet om at Kean har signert ny kontrakt.

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Steve-Kean-seals-new-Blackburn-deal-article833461.html

Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/22/2011 3:46:34 PM Sist oppdatert 11/22/2011 3:46:34 PM

nissefar skrev:
Alan Nixon prøver seg med nok en nyhet om at Kean har signert ny kontrakt.

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Steve-Kean-seals-new-Blackburn-deal-article833461.html

Var ikke det samme fyr som sa han hadde kilde på at Venkys skulle gi Kean sparken?


Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: rykte

Opprettet 11/22/2011 3:49:05 PM Sist oppdatert 11/22/2011 3:49:05 PM
axepted skrev:
Siden WEC nå har kommet på banen så må vel kanskje Venky's begynne å gjøre en bedre jobb. WEC som er en hovedsponsor til klubben mener at Venky's IKKE har vært di lederene di bør være. 

Di bør jo snart gjøre noe ellers mister vi vel sponsorer og...


Grunnen til at WEC har kommet på banen er jo fordi Venkys ikke bryr seg om de. Tviler på at et kritisk intervju i lokalavisen endrer noe på den saken.
Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/22/2011 3:50:48 PM Sist oppdatert 11/22/2011 3:55:55 PM

Alle disse kildene disse folka har tar jævlig ofte feil til å være så "sikre" kilder som de påstår og legger trykk på hver gang...tror ikke de vet så mye mer enn oss jeg.. Ingen av disse kildene får noen igjen for å spy ut slik inside-info til folk som poster det på nett. Ingenting er gratis her i livet

Og fortsatt gidder jeg å lese alt de skriver med entusiasme og forhåpninger.. rart med det

Med tanke på siste Nixon-nyhet håper jeg han tar feil for 300. gang

 

Ps: Kean put pen to paper on a contract that will pay him around £25,000-a-week - and he also won his battle to have a clause removed that made him easier to sack.

Blackburn's Indian owners agreed to the small print despite wanting Kean to accept less of a pay-off. It will still cost around £800,000 to sack him.

Når starter innsamlingen? Forlenging, høyere lønn, vanskeligere å sparke.. Det kaller jeg provoserende journalistikk til jeg får bekreftelsen


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/22/2011 4:14:30 PM Sist oppdatert 11/22/2011 4:14:30 PM
Stepou skrev:

Alle disse kildene disse folka har tar jævlig ofte feil til å være så "sikre" kilder som de påstår og legger trykk på hver gang...tror ikke de vet så mye mer enn oss jeg.. Ingen av disse kildene får noen igjen for å spy ut slik inside-info til folk som poster det på nett. Ingenting er gratis her i livet

Og fortsatt gidder jeg å lese alt de skriver med entusiasme og forhåpninger.. rart med det

Med tanke på siste Nixon-nyhet håper jeg han tar feil for 300. gang

 

Ps: Kean put pen to paper on a contract that will pay him around £25,000-a-week - and he also won his battle to have a clause removed that made him easier to sack.

Blackburn's Indian owners agreed to the small print despite wanting Kean to accept less of a pay-off. It will still cost around £800,000 to sack him.

Når starter innsamlingen? Forlenging, høyere lønn, vanskeligere å sparke.. Det kaller jeg provoserende journalistikk til jeg får bekreftelsen


Glen Mullan som har hatt mye rett i det han sier, sier at dette er fakta og at muligens var avtalen signert allerede for 2 uker siden... Har bare en ting aa si til dette...FY FAEN. 

Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/22/2011 4:24:32 PM Sist oppdatert 11/22/2011 4:24:32 PM
Seriøst? Dette orker jeg ikke..
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 11/22/2011 4:29:10 PM Sist oppdatert 11/22/2011 4:29:10 PM
Andy Cryer sier at klubben ikke vil bekrefte noe, men at han er overbevist om at dette er sant.

Nå vet jeg hvordan orkesteret på Titanic hadde det.
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Sv:

Opprettet 11/22/2011 4:44:36 PM Sist oppdatert 11/22/2011 4:44:36 PM
Takk for fine år i PL, det blir ikke spill i øverste divisjon de neste 30 årene!!

Fy faen altså, dette skal ikke gå an i moderne tid! Total inkompetanse! Og at Kean i det hele tatt våger å fortsette, det kaller jeg mangel på selvinnsikt og respekt for fansen!

Vi ble rundspilt av Wigan, ja, Wigan!! Og var heldige at vi klarte uavgjort!!

Sesongen ble plutselig 100kg tyngre...

Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Sv: Sv:

Opprettet 11/22/2011 4:46:30 PM Sist oppdatert 11/22/2011 4:46:30 PM
Jeg får lyst til å kverke den jævla idioten!!

Det blir Championship neste sesong. Det er noe alle må forstå og akseptere nå. Men om det er det som skal til for å fjerne Kean (og kanskje Venky's om vi er så heldige?) så bring it on!!


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 11/22/2011 5:43:37 PM Sist oppdatert 11/22/2011 5:46:29 PM
Talk Sport sier at Kean IKKE har signert ny avtale..Hm, ikke godt å si hva som er sant og ikke sant... Mirror skriver vel bullshit igjen, men Mullan pleier å ha gode kontakter, men satser på Talk Sport her :P
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 11/22/2011 5:55:31 PM Sist oppdatert 11/22/2011 5:58:24 PM
1

Det er ein herleg ironi i at Kean sender Andrews ut av klubben fordi fansen ikkje likte han. Vel Kean - kven trur du eg likar best av deg og Super Keef?

Super Keef! Super Keef! Super Keef! 

Bald ginger f**k off.


Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Sv: Sv:

Opprettet 11/22/2011 5:59:57 PM Sist oppdatert 11/22/2011 5:59:57 PM
Foreslår at de som er ganske sinna akkurat nå leser denne:

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/122680.html

ESPN er vel kjent som et av de mest seriøse mediene, og de melder altså senest idag at Steve Kean ikke har skrevet under på noen  kontrakt, og at det hele er satt på holdt. La oss håpe at denne fjellgeita Nixon har feil nok engang. Jeg hater han snart mer enn jeg hater Kean.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 11/22/2011 6:07:25 PM Sist oppdatert 11/22/2011 6:07:25 PM

Eg går ut frå at de høyrer på BRFCS sin podcast? 

Siste versjon omhandlar den moglege overtakinga - og det vart kommentert at Nixon hadde overraskande detaljert info. Den statusen han har fått her som anti-rovers, useriøs etc. er på grensa til idiotisk. Mannen har nokre kjelder han stolar på, Glen Mullan har nokon, Kamy har atter nokon. Av og til er det rett, av og til er det berre rykter og oppspinn.


Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 11/22/2011 6:24:45 PM Sist oppdatert 11/22/2011 6:24:45 PM

Dybdahl1 skrev:
Foreslår at de som er ganske sinna akkurat nå leser denne:

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/122680.html

ESPN er vel kjent som et av de mest seriøse mediene, og de melder altså senest idag at Steve Kean ikke har skrevet under på noen  kontrakt, og at det hele er satt på holdt. La oss håpe at denne fjellgeita Nixon har feil nok engang. Jeg hater han snart mer enn jeg hater Kean.

Takk for oppmuntring og ikke minst en god latter, er så enig!:):)


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

John Jensen

Opprettet 11/23/2011 3:53:58 PM Sist oppdatert 11/23/2011 3:53:58 PM
I følge dansk presse sier John Jensen at han ble dolket i ryggen av Kean. Måtte jo være noe...
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/23/2011 5:02:43 PM Sist oppdatert 11/23/2011 5:02:43 PM
Stepou skrev:

nissefar skrev:
Alan Nixon prøver seg med nok en nyhet om at Kean har signert ny kontrakt.

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Steve-Kean-seals-new-Blackburn-deal-article833461.html

Var ikke det samme fyr som sa han hadde kilde på at Venkys skulle gi Kean sparken?

Samme fyr, ja. Men han sa vel ikke at han hadde kilde på dette? Tviler på at Nixon har gode kilder, for han refererer aldri til kilder, så vidt jeg har sett. At han skriver to såpass motstridende artikler med såpass liten tidsforskjell forsterker min antydning om at "Nicko" er mer en dikter enn en journalist.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/23/2011 6:30:07 PM Sist oppdatert 11/23/2011 6:32:21 PM
Cryer på Twitter:

"Statement from club. Revision to contract but no extension to Kean's contract". Det står forresten på hjemmesidene til rovers.

Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Sv: Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/23/2011 7:38:39 PM Sist oppdatert 11/23/2011 7:38:39 PM
Ny kontrakt til Kean er SYKT SYKT SYKT. Helt uforståelig. Føles som klubben rives opp i fillebiter og klarer ikke å finne et eneste tegn på at vi ikke ryker nedover i ligasystemet på få år. For første gang sier jeg: VENKYS UT
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/23/2011 9:16:54 PM Sist oppdatert 11/23/2011 9:16:54 PM
Faen da!!!1one Nå er jeg drittlei Kean. Orker ikke se mer av dette sirkuset. Merker interessen daler for hver dag og jeg mister mer og mer gleden av å se laget spille.
Du må være innlogget for å svare

R Rochina

Antall innlegg: 42

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Ny kontrakt

Opprettet 11/23/2011 9:40:46 PM Sist oppdatert 11/23/2011 9:40:46 PM
THATS IT!!!!nå gidder jeg ikke inn å sjekke om det har skjedd noe med ROVERS lenger!!se kamp,og ikke noe mere......ihvertfall ikke føre kyllinga el skinnhead er borte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du må være innlogget for å svare
1234567891011121314151617181920212223242526