Hvem blir vår nye manager 2?

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 12/21/2010 7:50:36 PM Sist oppdatert 12/21/2010 7:50:36 PM
Rorscach eller hva du heter skrev litt om det lengre oppe her. Det er klart at Steve Kean sier det eierne vil høre, fordi han ønsker jobben.

Og jammen klarer han å lure enkelte til å tro det også, inkludert denne nettsidens nyhetsskribenter.

Han sier at Blackburn kan klare femteplass DENNE sesongen, gitt at det kommer noe godt ut av de usle fem transfermillionene (dog er ho derre steinsprut gale Desai-dama frampå igjen og hevder at vi får mer penger enn det, mye mer faktisk! For et sirkus, hva skal man tro??) og at stallen holder seg skadefri... Man leser mye rart og naivt om Blackburn i disse dager, men at vi skal ha en skadefri spillerstall gjennom hele sesongen er jo helt med i toppen av naive sitater det også.

Greit at vi skal prøve å være positive, men nå må vi i realitetens navn bruke hjernen litt! Gå for eksempel inn på teamtalk.com og les kommentarer fra fansen. Alle, inkludert Blackburn-supporterne, ler av Steve Keans naive kommentarer, som helt åpenbart kommer av en motivasjon for managerjobben.
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 12/21/2010 8:09:44 PM Sist oppdatert 12/21/2010 8:09:44 PM
Langedal skrev:
nicolaj skrev:
er fryktelig uenig med dere her, å mener tallene taler for seg selv. vant champions league som du nevner, tok liverpool til enda en finale i cl i tilleg til et semifinale tap, 2 tredjeplasser å en andreplass i premier league, vinner supercup og vinner fa cup. når du ser på pengebruk og sammenlikner med de lagene som er komt over liverpool i de aktuelle årene så har ikke benitez brukt så fryktelig mye penger. kan også nevnes at rick parry er den personen som hev 20mill pund etter robbie keane selv om benitez var imot det og heller ville bruke pengene på gareth barry. benitez er også den personen som slo rekorden til bill shankly når det kommer til antall seiere i europacuper. kan vel også nevnes at han vant la liga to ganger med valencia i tilleg til uefa cupen. når det gjelder inter skal vi huske serien ikke er halvspilt enda og inter ligger som nummer 7, 10 poeng bak andre plassen med 2 kamper mindre spilt. i teorien kan det bety 4 poeng bak andreplassen ved halvspilt serie, ikke fryktelig gale det heller, er også videre i champions league og har vunnet vm for klubblag. min personlige menig er at benitez hadde vært en drøm å få til klubben både fordi han er en fryktelig god trener, i tilleg til at til tross for noen bomkjøp, kan han trekke veldig gode spillere med seg til blackburn, skal ikke glemme at det var benitez som klarte lure torres bort fra madrid, til tross for han hadde vært ønsket av så å si alle topplag i verden i flere år. men tror desverre det blir vel optimistisk å håpe på benitez, dersom ikke venkys kommer frem med en stor plan og en masse penger for å bygge et lag.

 Ønsker ikke Benitez. Selv har jeg en rød fortid som strekker seg tilbake til førsteklasse i 1997 da jeg drømte om å bli spisskollegaen til Robbie Fowler. Spilte alltid med plaster på nesa. Ifra dagen Houllier fikk fyken har jeg sympatisert mindre og mindre med Liverpool for hver kamp som har blitt spilt.

At han lokket Torres er ikke helt sant, da Torres gjennom hele livet har vært Liverpool-supporter. Han spilte blant annet flere kamper for Atletico med skriften "You´ll never walk alone" på innsiden av kapteinsbindet, noe han diskret blottet i ny og ne.

Laget som vant Champions League i 2005 var i bunn og grunn Houllier sitt Liverpool. Alonso og Garcia var de eneste spillerne Benitez hadde hentet inn før sesongen. Mange herlige spillere som Hamann, Baroš, Kewell, Henchoz, Dudek, Riise, Hyypiä, Cissé og Pongolle, for å nevne noen, forsvant ut dørene én etter én.

I likhet med Big Sam gjorde Rafa mange uforståelige bytter, spilte skamdefensivt mot alle topplagene, byttet aldri før i det 69. minutt uansett hvor grisedårlig Josemi eller Jan Kromkamp spilte.

I Sissoko, Alonso, Mascherano, Torres og Reina gjorde han noen kjempekjøp. Men hver enkelt kostet mer enn hva overgangsbudsjettet vårt har vært de siste par årene til sammen. * Hvorfor Sissoko, kanskje verdens beste defensive midtbanespiller i 05/06 ble frosset ut bare atten måneder senere, for så å herje på midtbanen til Juventus (uten norsk mediedekke, så klart) i Serie A. * Alonso, mannen som fikk stående applaus ved hver bidige førtimeterskrosserlissepasning var en folkehelt på Anfield som Benitez var villig til å ofre for å få tak i Gareth Barry. Xabi ble kallet ulojal av Rafa da han sesongen etter at han ble forsøkt solgt, gikk til Madrid etter å ha følt seg uønsket av sjæfensjøl hele den siste sesongen han var i klubben. * Også Mascherano, den lille, hissige jordfreseren som lå forankret bak Alonso og Gerrard gikk før denne sesongen til laget som spiller den vakreste fotballen av dem alle; Barcelona.

På to år klarte Rafa å fucke det opp slik at tre av de beste sentrale midtbanespillerne i Premier League, som alle var plassert på det samme laget, skiftet beite, og man trenger ikke være rakettforsker eller fotballanalytiker for å se hvorfor Liverpool failer så beinhardt som det de gjør sentralt på midten med Lucas, Meireles, Poulsen og en tilsynelatende misfornøyd Steven Gerrard. Per i dag har de ingen plan over spillet sitt, foruten i hjemmekampen mot Blackpool der de la seg bakpå og satset på kontringer. Blackpool takket og bukket. Halvannen time senere dro de nordover med 2-1 og tre poeng i bussen.

Bomkjøpene til spanjolen er så mange at det ville ha gjort dette innlegget dobbelt så langt som det i utgangspunktet var tenkt at det skulle bli. Og legger man sammen summene på bomkjøp, feks kjøpssum - salgssum = blodrøde tall.

Jeg vil for all del ikke ha Benitez så mye som linket til klubben. Liverpool-profilene har gjentatte ganger i intervju som har omhandlet Rafa, skildret ham som en person som "aldri" gir ros. Han forteller spillerne hva de kan bli bedre på, og kjefter når det går galt. Gerrard, for eksempel, sa at han aldri fikk skryt av sin spanske læremester.

Har ikke troen på at Benitez vil få tilbud fra noen storklubber etter at den blå-svarte delen av Milano krever Rafas hode på et fat. Da er heller ikke Blackburn noen klubb som trenger å sikte seg inn mot denne bleikfeite degosen som overtok Liverpool på det gunstigste tidspunktet siden Paisely overtok stafettpinnen fra Shankly.

Arte et labore.

 mange gode poeng her, men ikke helt enig i alt du skriver. at det var houllier som haddet bygget opp det laget som vant cl er det ingen tvil om, men det var fortsatt benitez som ledet dem gjennom turneringen, med de spillerne han hadde til rådighet etter houllier. at de fleste som du nevner først her har forlatt klubben er det veldig gode grunner for, hamann-gammel, henchoz-gammel, dudek-ikke sjangs å få spille da de hentet reina, hyppia-gammel, cisse-elendig og pongolle som vi alle kjenner godt til var ikke akkurat en suksess.. rafa spilte til visse tider deffensivt ja, og det me stort hell, hadde ikke takket nei til cl gull jeg om det ville si vi spilte defensivt mot barca, chelsea, real madrid osv.. at først og fremst mascherano og torres kostet penger er jo helt logisk, verdensstjerner koster penger, og jeg mener selvsagt ikke at benitez eventuelt kunne hentet slike spillere dersom vi har et budsjett på 5mill pund, me med penger tror jeg benitez kan lokke bedre spillere til klubben en kean eller stuart pearce. at sissoko er en veldig god spiller og ikke minst alonso likeså er jeg også enig med deg i, grunnen til hvorfor de forsvant vet jeg ikke nokk om til å kommentere. at mascherano gikk var uansett av helt andre grunner og kan alldri skyldes på benitez.
at liverpool feiler så til de grader i år, synest jeg også blir litt drøyt å skylde på benitez da vi aldri vil få vite hvordan det ville vært med benitez der i dag, at han solgte spillere er en ting at hogdson har erstattet dem med meireles og poulsen får stå for hans regning. å uansett om vi er enige eller uenige i hva benitez har gjort på overgangsmarkedet, så har fyren skapt resultater og hatt suksess i alle klubbene han har vært i, det er det jeg legger i om en trener er god eller ikke. bryr meg ikke om hva spillerne heter, så lenge vi spiller bra fotball og vinner kamper er jeg fornøyd:)

Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 12/21/2010 8:22:42 PM Sist oppdatert 12/21/2010 8:22:42 PM
True that. Men dersom man er god nok, så er man ikke for gammel. Les Hyypiä, Henchoz og Hamann. Tugay har vært en antikvitet i et halvt tiår, men likevel trolig det enkeltindividet som har trukket flest folk til kampene.

Ble litt revet med da jeg omtalte Masche. Selvsagt har ikke Benitez noe skyld i at Javier forsvant, men han gjorde mye skade i sin siste sesong på Anfield.

Gi meg Martin O´Neill. Han er en bra mann!
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 12/21/2010 8:41:55 PM Sist oppdatert 12/21/2010 8:41:55 PM
selvsagt, mener bare at før eller siden må de bytte ut, og da kan det være litt lurt og "fordele" det litt utover tid, da de alle var sentrale brikker i laget. mulig, but it takes two to tango, og jeg tror det er en grunn til at fansen ville ha bort eigerene fort som f.. o´neill er ingen dum kandidat det, skal være enig med deg der:)
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/21/2010 9:26:35 PM Sist oppdatert 12/21/2010 9:26:35 PM
glennfrode skrev:
Rorscach eller hva du heter skrev litt om det lengre oppe her. Det er klart at Steve Kean sier det eierne vil høre, fordi han ønsker jobben.

Og jammen klarer han å lure enkelte til å tro det også, inkludert denne nettsidens nyhetsskribenter.

Han sier at Blackburn kan klare femteplass DENNE sesongen, gitt at det kommer noe godt ut av de usle fem transfermillionene (dog er ho derre steinsprut gale Desai-dama frampå igjen og hevder at vi får mer penger enn det, mye mer faktisk! For et sirkus, hva skal man tro??) og at stallen holder seg skadefri... Man leser mye rart og naivt om Blackburn i disse dager, men at vi skal ha en skadefri spillerstall gjennom hele sesongen er jo helt med i toppen av naive sitater det også.

Greit at vi skal prøve å være positive, men nå må vi i realitetens navn bruke hjernen litt! Gå for eksempel inn på teamtalk.com og les kommentarer fra fansen. Alle, inkludert Blackburn-supporterne, ler av Steve Keans naive kommentarer, som helt åpenbart kommer av en motivasjon for managerjobben.

 det er bedre at han sikter höyt enn at han sier at vi skal kjempe om å beholde plassen i ligaen. det handler om innstilling og å motivere spillerne også. tror man ikke på spillerne blir det i alle fall ikke bra.
syntes av og til big sam gikk for langt i å slakte spillerne. manageren tar ut laget og legger opp taktikken, da kan ikke spillerne få hele skylda når det blir tap.

Du må være innlogget for å svare

Roversnilsen

Antall innlegg: 207

Opprettet 12/21/2010 9:29:41 PM Sist oppdatert 12/21/2010 9:29:41 PM
Da tyder mye på at Kean blir permanent.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 9:45:03 PM Sist oppdatert 12/21/2010 9:45:03 PM
Roversnilsen skrev:
Da tyder mye på at Kean blir permanent.

 Ein kan spekulere seg både gul og grøn på kvifor Kean er i India og det er lett å berre annta at han er der for å diskutere managerjobben og at han kjem til å kome heim som ny permanent Blackburn manager. Men han kan også vere der for å diskutere spelarkjøp og salg og kor mykje pengar han treng og får i Januar.

Det har no vorte sagt fleire gongar at Kean skal lede blackburn ut sesongen og frå i sommar av skal det inn ein meir profilert manager, men men.. på den andre sida kan dei ha gjort heilomvending og tilbyr jobben fast til Steve kean.

Ikkje godt å bli klok på desse inderane, men no skal det seiast at sky sport nok berre tippar/anntar at Kean er der fordi han vil bli tilbydd managerjobben permanent.

vi får sjå, er ikkje sikkert det hadde vore so dumt.

Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 12/21/2010 9:57:02 PM Sist oppdatert 12/21/2010 9:57:02 PM
Roversnilsen skrev:
Da tyder mye på at Kean blir permanent.

 Den artikkelen er mer eller mindre dratt ut av ræva på Andreas Borge. Påstanden om at han "99% sikkert blir permanent" er totalt idiotisk, tatt i betrakning at grunnen til at Kean er i India er for å diskutere transfer-strategi.

Ja, han blir nok manager permanent, men nei, denne artikkelen har ikke én troverdig kilde eller henvisning, og er REN spekulasjon.

Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 12/21/2010 9:58:44 PM Sist oppdatert 12/21/2010 9:58:44 PM
og der var benitez ferdig i inter..

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 10:00:25 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:00:25 PM
nicolaj skrev:
og der var benitez ferdig i inter..

 kilde?

både skeptisk og litt nyskjerrig på korleis han kunne gjort det i blackburn..

Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 12/21/2010 10:02:20 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:02:20 PM
http://www.skysports.com/story/0,19528,11860_6606655,00.html
Du må være innlogget for å svare

Kimmi09

Antall innlegg: 285

Opprettet 12/21/2010 10:11:29 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:11:29 PM
Nå har akkurat to viktige personer rundt laget blitt sparket, så sender de en tredje til India for å snakke overganger. De kunne vel heller kommet til England eller tatt det på skype eller no. Vi kommer fra sesongens svakeste hjemmekamp i tillegg, Kean burde holde seg på treningsfeltet sammen med spillerne, det er to viktige kamper som kommer nå, så får overganger være overganger frem til januar.

Uttalelsen til Kean er jo bare for å smiske med eierne. Hvis beløpet i januar er 5 m.pund, så er det ikke noe å snakke om engang, 5 plass kan vi se langt etter. Kjøper heller ikke at dette skal motivere spillerne noe mer enn å si at vi ønsker topp ti. De ser jo hva vi har prestert de siste åra, og skjønner selv at med dagens stall er vi ikke i nærheten av topp 5.

Får vi 20 m. pund og treffer på kjøpa, dvs at de tilpasser seg fort og forsterker laget betraktelig. Kan vi muligens kjempe om topp 8-5, hvor 5 plass vil være en syk prestasjon. Se hva de laga som ligger på topp 5 har av spillere nå, så er det ikke vanskelig å forstå at det er langt opp ditt.

Jeg er ikke negativ, bare realistisk. Håper seff at Blackburn skal ta ligagull hver sesong;)


Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 12/21/2010 10:18:59 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:18:59 PM
oystein_ skrev:
glennfrode skrev:
Rorscach eller hva du heter skrev litt om det lengre oppe her. Det er klart at Steve Kean sier det eierne vil høre, fordi han ønsker jobben.

Og jammen klarer han å lure enkelte til å tro det også, inkludert denne nettsidens nyhetsskribenter.

Han sier at Blackburn kan klare femteplass DENNE sesongen, gitt at det kommer noe godt ut av de usle fem transfermillionene (dog er ho derre steinsprut gale Desai-dama frampå igjen og hevder at vi får mer penger enn det, mye mer faktisk! For et sirkus, hva skal man tro??) og at stallen holder seg skadefri... Man leser mye rart og naivt om Blackburn i disse dager, men at vi skal ha en skadefri spillerstall gjennom hele sesongen er jo helt med i toppen av naive sitater det også.

Greit at vi skal prøve å være positive, men nå må vi i realitetens navn bruke hjernen litt! Gå for eksempel inn på teamtalk.com og les kommentarer fra fansen. Alle, inkludert Blackburn-supporterne, ler av Steve Keans naive kommentarer, som helt åpenbart kommer av en motivasjon for managerjobben.

 det er bedre at han sikter höyt enn at han sier at vi skal kjempe om å beholde plassen i ligaen. det handler om innstilling og å motivere spillerne også. tror man ikke på spillerne blir det i alle fall ikke bra.
syntes av og til big sam gikk for langt i å slakte spillerne. manageren tar ut laget og legger opp taktikken, da kan ikke spillerne få hele skylda når det blir tap.

 Fint at du melder deg på denne, siden du skrev artikkelen.:)

Er fortsatt uenig med deg. Nei, det er ikke bedre at han sikter høyere enn det som er realistisk. Troverdighet er enda viktigere enn motivasjon. Hvis treneren sier noe spillerne ikke tror på, vil motivasjonsforsøket få motsatt effekt. Ingen kan innerst inne tro på at Blackburn blir nummer fem denne sesongen, ei heller spillerne.

Vi kan kanskje klare femteplass noen år fram i tid. Det er realistisk - hvis de gode nyhetene blir flere enn de dårlige fremover.

Denne sesongen har vi ikke nubbesjans til å klare det. Det ser vel du også? Helt ærlig og forsøksvis objektivt? Tipper Steve Kean også ser det. Men han vil ha jobben...

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 12/21/2010 10:21:04 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:21:04 PM
Rorschach skrev:
Roversnilsen skrev:
Da tyder mye på at Kean blir permanent.

 Den artikkelen er mer eller mindre dratt ut av ræva på Andreas Borge. Påstanden om at han "99% sikkert blir permanent" er totalt idiotisk, tatt i betrakning at grunnen til at Kean er i India er for å diskutere transfer-strategi.

Ja, han blir nok manager permanent, men nei, denne artikkelen har ikke én troverdig kilde eller henvisning, og er REN spekulasjon.

 Tiltredes.

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 12/21/2010 10:26:33 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:26:33 PM
vist han bruker KUN 5 mill pund på spillere i januar å vi ender på 5 plass så ville det være det samme som å vinne champions league med moss fk! Greit å være opptimistisk men å si noe så tullete blir bare for dumt! city spurs arsenal chelsea man utd! vi skal klare å komme høyere i årets premier league enn en av de fem klubbene i år med 5 mill pund.. hehehehehhe.. å da har jeg ikke regna med villa og liverpool å everton osv som vi også skal komme over!! blir for dumt!
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 10:30:27 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:30:27 PM
Mariusaamodt skrev:
vist han bruker KUN 5 mill pund på spillere i januar å vi ender på 5 plass så ville det være det samme som å vinne champions league med moss fk! Greit å være opptimistisk men å si noe så tullete blir bare for dumt! city spurs arsenal chelsea man utd! vi skal klare å komme høyere i årets premier league enn en av de fem klubbene i år med 5 mill pund.. hehehehehhe.. å da har jeg ikke regna med villa og liverpool å everton osv som vi også skal komme over!! blir for dumt!

 no er 5 mill pund berre spekulasjonar og langt i frå bekrefta og avgjort.

Sjå link som nett vart posta i overgangstråden.

trur også Venkys veit at det skal meir enn 5 mill pund til for å skape eit vinnarlag ut av blackubrn og eg trur verken dei eller steve kean trur eller forventar me tar ein 5 plass i år, topp 10 - kanskje.

på tide folk tar noko - ein del - kanskje alt som står i media og som angiveleg skal ha vorte sagt av Desai, Raos eller Kean, med ei klype salt eller 10.

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 12/21/2010 10:33:05 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:33:05 PM
Derav "VIST" føre innlegget mitt.. hehehe
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 10:34:28 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:34:28 PM
Mariusaamodt skrev:
Derav "VIST" føre innlegget mitt.. hehehe

 siktar ikkje kun til deg og såg at du skreiv "vist", men det er ein gjennomgåande raudtråd på forumet her - alle er alt etande.. :p

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/21/2010 10:53:10 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:53:10 PM
glennfrode skrev:
Denne sesongen har vi ikke nubbesjans til å klare det. Det ser vel du også? Helt ærlig og forsøksvis objektivt? Tipper Steve Kean også ser det. Men han vil ha jobben...

 det jeg valgte å ikke legge fokus på, som var gjengitt i minst en av de tre artiklene jeg henviste til, var at kean, i tillegg til å sikte på topp 5, tror på en bedre plassering enn topp 10 - fjorårsplasseringen altså.
det er en helt naturlig målsetning for enhver manager, å forbedre lagets posisjon, hvis ikke har man ingenting i den jobben å gjøre. naturligvis må motiveringen stå på en troverdig grunn, men sikte høyere skal man gjøre, hvis ikke er det tjenestefeil.

jeg valgte å spisse det litt, samtidig som jeg ser på det som BRSCNs oppgave å heller kjøre en positiv tone overfor klubben enn en negativ. naturligvis kan vi (eller jeg) rapportere kaldt og nøytralt, men poenget med en supporterklubb er ikke å være nøytral. og takket være sånne artikler blir det jo litt diskusjon :)

Du må være innlogget for å svare

chillv

Antall innlegg: 350
Medlem 314 i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 10:57:30 PM Sist oppdatert 12/21/2010 10:57:30 PM
Topp 5 fra vår nye manager. Godt han er ambisiøs da. Hvor realistisk det er, er en helt annen sak.
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/21/2010 11:19:13 PM Sist oppdatert 12/21/2010 11:19:13 PM
oystein_ skrev:
Jeg valgte å spisse det litt, samtidig som jeg ser på det som BRSCNs oppgave å heller kjøre en positiv tone overfor klubben enn en negativ. naturligvis kan vi (eller jeg) rapportere kaldt og nøytralt, men poenget med en supporterklubb er ikke å være nøytral. og takket være sånne artikler blir det jo litt diskusjon :)

 Dessutan er det ikkje noko problem Glenn, for om Øystein blir for "happy" så sler eg attende med litt depressivt materiale i ny og ne, og ein søkt balanse finn stad!

Og med det, tilbake til den verkelege diskusjonen.

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 11:22:49 PM Sist oppdatert 12/21/2010 11:22:49 PM
chillv skrev:
Topp 5 fra vår nye manager. Godt han er ambisiøs da. Hvor realistisk det er, er en helt annen sak.

 Eg meinar ambisjonsnivået burde vore høgre og pengebruken lågare.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/21/2010 11:37:41 PM Sist oppdatert 12/21/2010 11:37:41 PM
TugayLegend skrev:
chillv skrev:
Topp 5 fra vår nye manager. Godt han er ambisiøs da. Hvor realistisk det er, er en helt annen sak.

 Eg meinar ambisjonsnivået burde vore høgre og pengebruken lågare.

 Sånn som "eg skal klare topp 4, utan å bruke eit raudt øre"?

he he ;)

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/21/2010 11:39:57 PM Sist oppdatert 12/21/2010 11:39:57 PM
Riktigt Kjell Sindre :p
Du må være innlogget for å svare

chillv

Antall innlegg: 350
Medlem 314 i supporterklubben

Opprettet 12/22/2010 1:12:15 PM Sist oppdatert 12/22/2010 1:12:15 PM
Overhode ikke bra når Samba går ut med dette!!! Jævla Venkys. Skal de fucke opp hele klubben...??
Du må være innlogget for å svare

stekre

Antall innlegg: 13

Opprettet 12/22/2010 1:46:44 PM Sist oppdatert 12/22/2010 1:46:44 PM
Nå må Venky´s komme med noe konkret, nytter ikke å være drive en Premier League klubb på denne måten. Tid og tillit... Jo mer tid dem bruker, jo mindre tillit får jeg til dem.
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 12/22/2010 2:41:23 PM Sist oppdatert 12/22/2010 2:41:23 PM
da var det bekrefta, kean ansatt som manager med kontrakt ut året, bra venkys viser ambisjonsnivået ved å ansetten en tidligere coventry assistent og førstelagstrener..
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/22/2010 2:58:45 PM Sist oppdatert 12/22/2010 2:58:45 PM
Ser for meg at dette blir Paul Ince 2. Bare at nå har vi ingen Allardyce som kan komme og redde oss mot slutten av sesongen. Håper selvsagt jeg tar feil.
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 12/22/2010 3:06:46 PM Sist oppdatert 12/22/2010 3:06:46 PM
tror nok ikke det blir paul ince 2.. paul ince gjorde alt som går ann å gjøre feil! er ikke så negativ til kean! mener det er et bedre valg enn maradona eller coleman eller noen av de managerene som var linka! å han har kjennskap til de unge i klubben å mange av dem som allerede spiller på a laget.. har i tilleg kjennskap til klubben.. pluss han får penger å handle for så får vi se hva han bruker de på da.. men noe 5 plass blir det ikke på noen år.. hehe...
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 12/22/2010 3:07:48 PM Sist oppdatert 12/22/2010 3:07:48 PM
tror forresten det er uhyre viktig at han nå får tiitelen manager å at han har fast kontrakt ut året så spillerne i blackburn har noe konkret å forholde seg til!! blir kanjse samba LITT mere fornøyd å.. hehe
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 12/22/2010 3:11:13 PM Sist oppdatert 12/22/2010 3:11:13 PM
Liker ikke ansettelsen, men vi må jo bare støtte opp om Mr Kean. Lykke til å håper du klarer å utføre mirakler, ikke bare snakke om det!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/22/2010 3:29:36 PM Sist oppdatert 12/22/2010 3:29:36 PM
Mariusaamodt skrev:
tror forresten det er uhyre viktig at han nå får tiitelen manager å at han har fast kontrakt ut året så spillerne i blackburn har noe konkret å forholde seg til!! blir kanjse samba LITT mere fornøyd å.. hehe

 Det er jeg enig i. Men er spent hva Venky´s gjør hvis reultatene uteblir. Men bedre enn Maradona som du nevnte er han nok.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/22/2010 3:55:52 PM Sist oppdatert 12/22/2010 3:55:52 PM
Som andre har sagt; det er ikkje anna å gjere enn å støtte Steve Kean og laget no.

Perioden som me gjekk inn i og med kampen mot West Ham, og med dei følgjande mot Stoke (h), WBA (b), Sunderland (b), og Liverpool (h) vil ha stor betyding for korleis sesongen vår går.

Ein god periode her og me er forhåpentlegvis nokså sikre og kan sjå oppover på tabellen, ein svak periode og me er nede i nedrykkssumpen for alvor. Håpar inderleg Steve Kean viser seg som ein kjempemanager!

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 12/23/2010 7:41:13 AM Sist oppdatert 12/23/2010 7:41:13 AM
mye snakk om denne 5.plassen. jeg ser på det som veldig urealistisk selv - denne sesongen. MEN, bolton har 6.plass nå, 5 poeng foran oss. og med tanke på at vi stort sett har spilt revva så langt denne sesongen, så skal det ikke mye til (noen storsigneringer i januar) før vi kan tette den luka. når det er sagt synes jeg vi har overprestert litt hva resultater angår (i forhold til spillet vårt) mens andre lag underpresterer (les: liverpool, everton etc.)

skulle vi klart 5.plassen, måtte vi hatt både tottenham og liverpool bak oss i mai. det greier vi iallefall ikke denne sesongen. vi får ta ett steg av gangen; prøve å komme oss inn blandt topp 8. men da kreves det at ting blir gjort i januar.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/23/2010 11:49:57 PM Sist oppdatert 12/23/2010 11:49:57 PM
Nicko om Steve Kean
Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Opprettet 12/24/2010 9:12:20 AM Sist oppdatert 12/24/2010 9:12:20 AM
Erlendk skrev:
Nicko om Steve Kean

 Liker det jeg leser.

Håper vi kan få en god periode i julen og at spillerne samler seg og kjemper for Rovers. Beholder Samba i januar, og får inn nye spillere som hever oss.

Ser at Gamst også skriver at han er en "Happy Rover", lover bra dersom det stemmer at de har fått mer informasjon om hvordan Kyllingene tenker.

Håper at den verste stormen er over nå..

God Jul til alle!

Du må være innlogget for å svare

Thorshido

Antall innlegg: 53

Opprettet 12/28/2010 11:37:10 AM Sist oppdatert 12/28/2010 11:37:10 AM
Tja..
Ser at Trond Sollied blir "linket" til Blackburn..

Hva tenker folket om det da?

Ser at det bare blir nevnt såvidt og at han vistnok ønsker å bli i Belgia eller Nederland!


http://www.vg.no/sport/fotball/ligaer/belgia/artikkel.php?artid=10020682
Du må være innlogget for å svare

Dole

Antall innlegg: 187

Opprettet 12/28/2010 3:28:35 PM Sist oppdatert 12/28/2010 3:28:35 PM

Blir nok ikke Trond Sollied heller, han er heller ikke rett mann.

Vensky´s har sagt at dem ønsker engelskmann, tross det er fler bedre britiske, enn engelske managere.

Stuart Pearce,
Alan Shearer,
Simon Grayson,
Steve Bruce,

Og mulig,
Kenny Dalglish,
Kevin Keegan
Roy Hodgson.

Men enden av denne sagen fortsetter vel til sesong slutt.
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/28/2010 11:09:38 PM Sist oppdatert 12/28/2010 11:09:38 PM
Thorshido skrev:
Tja..
Ser at Trond Sollied blir "linket" til Blackburn..

Hva tenker folket om det da?

 jeg tenker nei. sollied er egentlig en bra kar, men jeg tror bare ikke på ham i PL. og i alle fall ikke at han skal lære seg gamet på ewood.

Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 1/10/2011 11:44:59 AM Sist oppdatert 1/10/2011 11:44:59 AM
Nettavisen skriver i dag at Maradona skal til England neste måned for å diskutere jobbtilbud, og at han kan få nordmann i stallen. I følge artikkelen ryktes det om at det er Fulham som jakter den meritterte Argentineren, men jeg vet ikke helt.. Lukter litt Blackburn her..
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/10/2011 12:03:42 PM Sist oppdatert 1/10/2011 12:03:42 PM
Kvifor skal det gjelde Blackburn?? West-Ham eller Fulham er det nok.

For all del, kan vere Blackburn også, men ikkje som manager. Må vere som sports director eller.noke i den retninga.
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 1/10/2011 4:54:57 PM Sist oppdatert 1/10/2011 4:54:57 PM
Villa är också nämt men det har jag ingen tru på!
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 1/10/2011 8:26:34 PM Sist oppdatert 1/10/2011 8:26:34 PM
trur kun det er vi som har budsjettet som skal til for å lokke Maradona, Villa har tydelig vist at de ønsker å satse på ungdom og stramme inn på pengebruken, da er det merkelig å skulle ansette Maradona..

Fulham har en manager de er ok fornøyd med, kan heller ikke se at dette skulle være en klubb Maradona vil kunne tenke seg til..

Newcastle, West Ham og Blackburn er nok de klubbene som det er mest sannsynlig at han er linket til, av de klubban trur jeg kun det er Blackburn som har gitt han et tilbud, Pardew har skrevet kontrakt på 2,5 år så det vil isåfall bli en unødvendig dyr løsning for Newcastle.

Da står det til slutt mellom West Ham og oss, og som jeg har sagt tidligere er jeg overbevist om at Venky`s kun har tenkt seg Steve Kean ut sesongen. Det ligger i lufta at Maradona har en rolle neste år.
Du må være innlogget for å svare

thonil

Antall innlegg: 108

Opprettet 1/10/2011 8:41:00 PM Sist oppdatert 1/10/2011 8:41:00 PM
tromso81 skrev:
Newcastle, West Ham og Blackburn er nok de klubbene som det er mest sannsynlig at han er linket til, av de klubban trur jeg kun det er Blackburn som har gitt han et tilbud, Pardew har skrevet kontrakt på 2,5 år så det vil isåfall bli en unødvendig dyr løsning for Newcastle.

 Pardew signerte 5 års kontrakt, så om ikke Mike Ashley begynner å kjede seg igjen, så er nok Newcastle ute av bilde her, ja.

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/10/2011 11:01:32 PM Sist oppdatert 1/10/2011 11:01:32 PM
her bruker folk elimineringsmetoden på fremragende vis. hvis det stemmer at grant sitter trygt da.
og jeg som var pro-maradona for bare noen uker siden, men nå har jeg liksom fått sans for kean. så jeg er ikke så happy gitt. men - det er alltid et men med meg - maradona kan jo være trekkplaster da.
skrekkblandet fryd.
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 1/11/2011 10:33:10 AM Sist oppdatert 1/11/2011 10:33:10 AM
oystein_ skrev:
her bruker folk elimineringsmetoden på fremragende vis. hvis det stemmer at grant sitter trygt da.
og jeg som var pro-maradona for bare noen uker siden, men nå har jeg liksom fått sans for kean. så jeg er ikke så happy gitt. men - det er alltid et men med meg - maradona kan jo være trekkplaster da.
skrekkblandet fryd.

 Her det bare skrekk å spore hvis Maradona blir hentet. Ja vi kan kanskje plutselig vinne 5-4 i en kamp men etter å ha sett Argentina i VM var det kun fremover på banen spillerene skulle. Det kommer du ikke høyt på tabellen i England med.

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 1/16/2011 12:12:56 PM Sist oppdatert 1/16/2011 12:12:56 PM
ser ut som venkys skal beholde kean minst 2 sesonger til etter denne. høres veldig bra ut for meg!
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 1/16/2011 7:57:42 PM Sist oppdatert 1/16/2011 7:57:42 PM
Hypotetisk: Blackburn taper 10 kamper på rad og rykker ned. Kean får beholde jobben? Uansett?

Etter det jeg har forstått er det en unik situasjon at en manager er lovet jobb ut kontraktsperioden uansett resultater. De kan ikke stå inne for den avgjørelsen, det er useriøst. Desai har gitt oss en del løgner allerede, dette er nok en ny en.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/16/2011 8:58:19 PM Sist oppdatert 1/16/2011 8:58:19 PM
Syns det er greit at det no blir satsa på Steve Kean og at han meir eller mindre er lova å sitte ut kontrakta.

Var vel også ein av få som ikkje var ihel skeptiske då han vart ansatt.

Likar det eg har sett av Rovers i det siste, og det som skjer på overgongsfronten. Mykje spennande. Og trur dette blir meget bra om Kean får tid til å bygge stein for stein.


Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 1/16/2011 9:12:19 PM Sist oppdatert 1/16/2011 9:12:19 PM
Har ikke noe imot Kean. Eller. Vet ikke om jeg har noe imot ham eller ikke. Han har jo knapt begynt. Nettopp derfor det blir for dumt å love ham jobb i årevis. Selv om han hadde gjort det oppsiktsvekkende bra - noe han ikke har - i denne lille perioden, hadde det vært dumt å love ham jobb i årevis.

Hva om resultatene blir så dårlige at majoriteten av fansen vil ha ham ut? Det er ikke usannsynlig at det skjer før hans relativt lange kontraktsperiode er omme.

Synes dette er enda et bevis på at folka i Venkys vet veldig lite om hvordan de skal behandle en fotballklubb. Som nevnt er det vel unikt at en manager blir lovet jobb i årevis uansett resultater. Derfor skaper jeg herved et nytt ordtak: Når noe høres for unikt ut til å være sant, er det som regel det.;) Minner igjen om at Desai har servert flere løgner enn antall måneder (kanskje uker?) hun har vært eier i Rovers.
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversHvem blir vår nye manager 2?