Hvem blir vår nye manager 2?

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/15/2010 8:51:40 AM Sist oppdatert 12/15/2010 8:51:40 AM
Fortsett diskusjonen her folkens. Den andre tråden begynte å bli så lang.
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 9:20:57 AM Sist oppdatert 12/15/2010 9:20:57 AM

estrom (168) Restipp: - / Team XI: - Kommenter 15 des 8:00
Herrligt å se norges (+1 supporter fra Sverige) er så ivrige på forumet som aldri før.

Personlig våkna eg skeptisk igjen. Ka i helvete e d Venkys holle på me? De går ut og seie me ska bli et topp 4-5 lag, men og at Kean kan muligens bli manager ut året? Me ska isje ver ein selling club, men de targets de komme me (i følge media) e avdanka og dårlige (i mitt syn) spillere som ikke heve klubben. Me e inne i den viktigaste perioden for Blackburn, et par seire nå før jul, og me e merr eller mindre sikra tilværelsen. Allikevel gamble de me å sparka en av de mest taktiske managere i england for å få se attraktiv fotball!!! Tror de at spelestil endre seg øve nattå???

Eg tippe me tape mot West Ham, og då komme eg t å knusa merr enn et glass!!!

-----

Jeg er enig med Espen. Med det lille unntaket at jeg har vært skeptisk hele tiden da.

Det har snart gått to døgn siden den forhastede beslutningen om å sparke Sam i den viktigste måneden denne sesongen hvor vi trenger kanskje så mye som ti poeng. Og jeg er fortsatt forbannet på disse møkkafolkene som ikke virker til å ha peiling på hvordan en styrer en klubb. Gi nå for guds skyld Williams og co ansvaret for å styre klubben! Eierenes ansvar bør være å skrive sjekker.

Hvis meningen hele tiden hadde vært å ikke hente ny manager før til sommeren, hvorfor ikke la Sam sitte i stolen inntil Premier League plassen hadde vært sikret? Hva er årsaken til hastverket? Har ikke eierene planer om å være her i 5-10 år? Da har man tid til å vente fire måneder. Sam hadde klart bragden uten å hente en eneste ny spiller i januar.

Og så til eierenes utopiske målsetning om å bli en topp5 klubb ved å kjøpe Boyd og Geovanni. Her er jeg enig med Harry Rednapp om å bli en topp 5 klubb trengs det mer enn 1 milliard kroner i spillerkjøp og det tviler jeg faktisk veldig sterkt at kommer til å skje. Hvorfor trenger de å leie inn et agentfirma som konsulenter når Williams og Finn har årevis med erfaring å drive en fotballklubb? Og det på en outstanding måte.

Jeg er faktisk veldig forundret over hvor optimistiske enkelte personer her inne på forumet er. Det er vel nesten bare meg, Kjell Sindre og Espen (+ et par hederlige unntak) som er virkelig kritiske. Det er på tide å stikke hodet opp av sanden og se hva som skjer med klubben vår. Disse eierene lever tydeligvis på en annen planet hvor de tror at å bli en topp5 klubb er gjort på et par måneder. Eneste måten vi kan få til det er ved kontinuitet.

Jeg tror fortsatt at med å få fotballspillere som Santa Cruz, Bentley, Robbie Keane og N´Zogbia inn hadde vært starten på en opptur som hvem vet kunne endt opp med at vi hadde kjempet med de store. Med bedre fotballspillere i klubben hadde også finspillet kommet. Uansett er det mest underholdende i fotball å vinne fotballkamper.
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Opprettet 12/15/2010 9:29:04 AM Sist oppdatert 12/15/2010 9:29:04 AM
Er framleis så sjokka at eg har problemer med å finne ord. Er både kritisk, pessimistisk og sint! Gathering hos deg på lørdag, Jarle?
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 12/15/2010 9:35:32 AM Sist oppdatert 12/15/2010 9:35:32 AM
Jo mer oversikt jeg får over situasjonen, jo mer frustrert blir jeg.
Leste i Aleksander Schaus blogg på tv2sporten at hans våte drøm er Maradona i Blackburn. Det er i så fall mitt værste mareritt, som dessverre ser ut til å ha rot i virkeligheten.
Svennis? herregud...
Mitt største håp er at Mark Hughes kommer tilbake, men det vil han neppe etter å ha bli overkjørt av eierne i ManC.
Jeg er for første gang i min 16 år lange karriere som Blackburnsupporter redd for fremtiden til klubben.
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 10:20:24 AM Sist oppdatert 12/15/2010 10:20:24 AM
Johnny skrev:
Er framleis så sjokka at eg har problemer med å finne ord. Er både kritisk, pessimistisk og sint! Gathering hos deg på lørdag, Jarle?

 Det blir Rally to restore Rovers hos meg ja :)

Du må være innlogget for å svare

Magic_seven

Antall innlegg: 137

Opprettet 12/15/2010 10:22:53 AM Sist oppdatert 12/15/2010 10:22:53 AM
Har hatt en vond følelse i kroppen helt siden det utrolig sure tapet mot Bolton. Forsterket av sparkingen av Big Sam. Jeg gir egentlig f i hvem som blir ny manager, for tror detta er begynnelsen på slutten for det Blackburn Rovers jeg har blitt så utrolig glad i :(

Dette gikk akkurat som jeg hadde forventet, og som jeg har skrevet på en av de andre lenkene på forumet! Selvfølgelig kjøper ikke en gjeng med indiere en engelsk fotballklubb, uten å ha sine egne planer og visjoner. Men at de faktisk er så dumme at de sparker manageren midt i sesongen, er intet mindre en skremmende. Hadde aldri trodd at en Blackburn manager skulle bli sparket, når laget med seier mot Bolton, hadde ligget som nr. 7 i PL i skrivende stund.

Er ekstremt bekymret for fortsettelsen, men håper jeg tar feil!

God jul til de som har troen på ei god jul i år...


Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 10:24:22 AM Sist oppdatert 12/15/2010 10:24:22 AM
Ikke imponert over våre nye eiere. Har ikke peiling på hvordan enn klubb skal drives, heldigvis så sparket/slutter ikke JW for øyeblikket. Men spørs hvor lenge han gidder om han blir overstyrt hele tiden.

Håper vår midlertidige løsning kan gjøre det bra for oss, og at vi får de poengene vi trenger for å holde oss i premier league. Er redd at det kan bli tøffere enn jeg trodde for noen uker siden.

Ambisiøst og hodeløst å forvente at Blackburn Rovers skal bli en topp 5 klubb over natten, lurer på hvordan de skal gjøre oss til en topp 5 klubb dersom innkjøpene skal bestå av spillere som Geovanni??

Bekymret for hva som skjer med klubben, håper jeg kan bli positivt overrasket om ikke så lenge. Til helgen kanskje?

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/15/2010 10:25:10 AM Sist oppdatert 12/15/2010 10:25:10 AM
Veldig bra innlegg, Jarle.

Alt du seier er spot on!

Det verste (frå min ståstad) må vere det faktum at det er Venky´s vaklarane som no styrer, og at Williams og andre sentrale folk i klubben er redusert til nokon ein kanskje spør om eit par råd, medan det er Venkys (med deira særs tvilsamme kunnskap og integritet) og Kentaro (som berre er tvilsamme) som gjer som det passar dei, jf. lovnaden om at det ikkje skulle skiftast ut noko på trenarsida.

Steve Kean er ein bra fyr, og for meg er det symptomatisk for Big Sam sitt regime at ein så dyktig, skulert og skapleg type har vore førstelagstrenar. Men han er jo ikkje mannen Venkys kjem til å satse på.
Du må være innlogget for å svare

stekre

Antall innlegg: 13

Opprettet 12/15/2010 10:59:17 AM Sist oppdatert 12/15/2010 10:59:17 AM
Ja, da har jeg blitt så oppgitt at jeg måtte registrere meg her jeg også :)

Jeg savner informasjon fra Venky´s om hvordan de har tenkt å gjøre Blackburn til en top5 klubb, og i det hele tatt overleve i Premier League denne sesongen.

Fant denne artikkelen hos Guardian som ikke akkurat gjør meg mer overbevist:
Link til Guardian.

Så vidt jeg kan lese utifra regnskapene til Venky´s så er tallene Guardian oppgir kanskje litt høye også.

Er redd for at Venky´s ikke har et fnugg peiling på fotball og tror at lån og kjøp middelmådige spillere vil gjøre Blackburn til et topplag. Eventuelt gir dem blanke og vil bare skape mest mulig blest rundt navnet Venky´s, uansett hvordan det går med Blackburn.

På tide at Venky´s gir oss en plan for Blackburn fremover og at de legger pengene på bordet for å vise at det ikke bare er vås.
Du må være innlogget for å svare

freddan

Antall innlegg: 154

Opprettet 12/15/2010 1:01:25 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:01:25 PM
Mye gode innlegg her. Det som bekymrer meg nå er at de har sparket en svært rutinert manager foran en svært avgjørende periode i sesongen. Som Tony Parkes sier, så må Steve Kean ´vinne over spillerne´ i starten. Hvis det ikke går veien, kan laget få seriøse problemer. Om vi får seriøse problemer under juletiden, så kan det ende fatalt. Det spilles om så mange poeng i den perioden, at det er altfor risikabelt å bytte trener nå. Om de likevel ikke skal bytte trener før sommeren - hvorfor ikke vente med å sparke Sam? Med Sam rykker vi garantert ikke ned, mens en 6-7 måneders caretaker kan få massive problemer om starten viser seg å være vanskelig. Jeg skjønner virkelig ikke logikken med det de nye eierne gjør i denne situasjonen.
Du må være innlogget for å svare

Peder Inge

Antall innlegg: 277
Medlem 446 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 1:23:46 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:23:46 PM
Akkurat nå har jeg blandede følelser for John Williams. At han nå blir værende bidrar selvfølgelig til en viss stabilitet i alt kaoset, han får en helvetes jobb med å holde klubben oppe. Når det er sagt, så er han en av hovedmennene bak salget. Han må ta sin del av ansvaret, selv om mye tyder på at han har blitt rundlurt.

Timingen bak sparkingen kunne ikke vært verre. Desember var jo måneden som skulle sikre PL-kontrakten. Nå er alt uvisst. Taper vi mot West Ham, frykter jeg det verste: nedrykk.

I disse kristider er det utrolig viktig at de erfarne spillerne tar ansvar. Nelsen, Robbo, Dunn, Emerton. Det er helt avgjørende at spillergruppa holder seg samlet og kjemper for klubben sin.

Ut av det jeg har lest om Venkys virker det ikke som de har mange penger å rutte med. Hvordan skal de klare å tiltrekke seg store trenernavn og spillere? Alt virker tilfeldig og korttenkt.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 12/15/2010 1:33:14 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:33:14 PM
Og hvem blir da caretaker for caretakeren? hms..

Hver gang jeg tenker over Rovers, de nye eierne og ny trener osv, så dukker det opp en ny skepsis. Det jeg frykter nå er at de vil satse på Kean, og/eller en annen trener som er villig til å bli overstyrt. På den måten så kan Wankers gå inn å endre på taktikken, handle spillere FOR manageren, selge spillere FOR manageren, og kanskje ansette et helt nytt trenerteam for manageren. Frykter rett og slett at Kean blir en brikke i et maktspill. Det hele vil ende opp med mange kjente navn i stallen, hvor ingen har muligheten til å bli samspilte, og relasjonene vil ikke funke i det heletatt..
Du må være innlogget for å svare

Noffin99

Antall innlegg: 15

Opprettet 12/15/2010 1:33:33 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:33:33 PM
Eg kan ikkje forstå kordan Venkeys har lurt styret i Rovers og FA, gjennom måneder med forhandlinger. Dei må no ha ein viss peiling for ellers kunne dei vel ikkje tillatt å selge rovers. Dei må no ha overbevist styret om at dei har ein fornuftig plan gjennom dette oppkjøpet som tok evigheiter. Men egentlig virka det som da e rikmannsønner som har fått seg ein ny leike som dei vil gjere som dei vill med, so lenge det er spennande. Alle komentarane frå forskjellige hold i familein er også sprikande..kranglar dei om kem so skal leike med den nye leiken sin??
Eg e lettare oppgitt....
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 12/15/2010 1:35:41 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:35:41 PM
Når det gjelder hvor mye penger de har å rutte med, så er det ingen som vet noe. Enkelte hold snakka om 5mil, andre om 1milliard.
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 12/15/2010 1:44:23 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:44:23 PM
Friedel skrev:
Når det gjelder hvor mye penger de har å rutte med, så er det ingen som vet noe. Enkelte hold snakka om 5mil, andre om 1milliard.

 Eg har sett ein referanse til 750-1000 millioner nylig ifm Venkys. Men eg mistenke d e någen så har kobla feil, for d va vel akkurat d Syed sa han va villige t å spytta inn. Håpe eg tar feil, for 50 mill kjøpe hverken knappenåler eller glansbilder nå t dags.

Ellers va d skremmende å lese artikkel i the Guardian så spekulere i at Venkys knapt har penger t å drifte en ambisiøs fotballklubb! Ber til alle guder og høgere maktere eg komme på om at all denne pessimisen ikke har hold i virkeligheten, men inntil d motsatte er bevist står jeg for min påstand at Venkys kommer til å kjøre klubben i grøfta og at dette er siste sesong på noen år vi får spille i PL...

Du må være innlogget for å svare

Peder Inge

Antall innlegg: 277
Medlem 446 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 1:51:44 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:51:44 PM
Noffin99 skrev:
Eg kan ikkje forstå kordan Venkeys har lurt styret i Rovers og FA, gjennom måneder med forhandlinger. Dei må no ha ein viss peiling for ellers kunne dei vel ikkje tillatt å selge rovers. Dei må no ha overbevist styret om at dei har ein fornuftig plan gjennom dette oppkjøpet som tok evigheiter. Men egentlig virka det som da e rikmannsønner som har fått seg ein ny leike som dei vil gjere som dei vill med, so lenge det er spennande. Alle komentarane frå forskjellige hold i familein er også sprikande..kranglar dei om kem so skal leike med den nye leiken sin??
Eg e lettare oppgitt....

 De har kommet igjennom FAs "Fit and proper-test". Enn så lenge er det fortsatt et godt tegn. Nå er det på tide at inderne samler seg og finner en talsmann. De latteliggjør ikke bare Blackburn Rovers, men også seg selv. Familien virker dårlig forberedt på mediekjøret i England.

Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 12/15/2010 1:57:18 PM Sist oppdatert 12/15/2010 1:57:18 PM
Kanskje dette letter humøret for noen. Kan ikke skjønne at denne mannen ikke vil høste annet en respekt på ewood både blant spillere og fans i alle fall.
Du må være innlogget for å svare

stekre

Antall innlegg: 13

Opprettet 12/15/2010 2:10:43 PM Sist oppdatert 12/15/2010 2:10:43 PM
Friedel skrev:
Når det gjelder hvor mye penger de har å rutte med, så er det ingen som vet noe. Enkelte hold snakka om 5mil, andre om 1milliard.

 Når den årlige profitten til selskapet deres er på rundt 25 mill pund så sier det seg jo selv at 1 milliard (antar dette er norske kroner?) er umulig. Da må det isåfall komme fra lån, men i den størrelseorden så tviler jeg på det.

Tror ikke at Venky´s helt har satt seg inn i hvor mye penger det må til for å gjøre Blackburn til en topp 5 klubb. 5-10 mill pund i året til transfer høres mer korrekt ut.

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 12/15/2010 2:59:27 PM Sist oppdatert 12/15/2010 2:59:27 PM
En bedrifts driftsoverskudd henger svært lite sammen med hvor mye de er i stand til å bruke her. Kan til og med være at det i regnskapet er bokført kostnader knyttet til eieforholdet de har til Blackburn. Langt viktigere enn bedriftens overskudd er likviditeten.
Du må være innlogget for å svare

stekre

Antall innlegg: 13

Opprettet 12/15/2010 3:21:38 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:21:38 PM
tromso81 skrev:
En bedrifts driftsoverskudd henger svært lite sammen med hvor mye de er i stand til å bruke her. Kan til og med være at det i regnskapet er bokført kostnader knyttet til eieforholdet de har til Blackburn. Langt viktigere enn bedriftens overskudd er likviditeten.

 Av det jeg har lest så ble oppkjøpet finansiert av oppsparte midler. Kikket litt på regnskapet for tidligere år, og de har økt profitten ganske mye de siste årene. Det er jo forsåvidt bra, men det er allikevel ikke snakk om sinnsyke summer.

Likviditeten har også økt, på 2.05 på siste regnskap. Noe som er ok (har ikke stålkontroll på dette)?

Det er jo sikkert mye som jeg glemmer bort her, men det virker bare ikke som Venky´s har pengene til å oppnå ambisjonene.

At dem sparker Sam nå uten å tilsynelatende ha noen plan videre gjør også at jeg stiller spørsmålstegn ved om de vet hva de holder på med?

Får håpe jeg tar grundig feil og at dette er til det bedre. Jeg har ikke vært noen fan av spillestilen til Big Sam, så at han går er forsåvidt greit. Det er bare tidspunktet det skjer på og planen videre som bekymrer meg.

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 12/15/2010 3:21:43 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:21:43 PM
tromso81 skrev:
En bedrifts driftsoverskudd henger svært lite sammen med hvor mye de er i stand til å bruke her. Kan til og med være at det i regnskapet er bokført kostnader knyttet til eieforholdet de har til Blackburn. Langt viktigere enn bedriftens overskudd er likviditeten.

 Ronny, ser at du isje har lest artikkelen. Det står at regnskapet per 31.03.2009 va ca 29 mill pund, mens resten av året blei 7 mill pund (eller någe sånn). Altså dette e resultater fra i fjor. I tillegg hadde de 150 mill pund i kontanter, som d sto at de hadde brukt av for å finansiere oppkjøp. Eg har isje sagt at de mangle soliditet eller isje har likviditet, men alligavel så e isje dette ein mangemilliarder som isje merke at han bruke penger. Så før du prøve å snakke økonomi me ein siviløkonom, så må du få fakta på bordet! :) :)

Bare bekymret her for midler tilgjengelig. Håpe eg tar feil, men d vil jo tiå visa! Alt me kan e å smøra oss me nervøs tålmodighet.

Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Opprettet 12/15/2010 4:39:07 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:39:07 PM
Synst det e mye svartmaling av situasjonen her.
Ja Big Sam har gjort mye for blackburn, men d har jo vært grusomt å se på fotballen me har spillt dei siste årene. Det største spenningsmomentet under Big Sam´s regime har vore om me kom te å bli nr 10,11 eller 12 på tabellen.

Eg e enige i at sparkingå av han skjedde på et uheldig tidspunkt, å eg synst det e rart å sparke han uten å ha ein erstattar klar, men stille meg fremdeles positiv te framtiå. Indianerane vise jaffal at dei har ambisjoner, nå gjenstår det bare å se om dei kan gjennomføra detta.

For noen måneder siden grein å ropte alle itte et oppkjøp, så når det komme så e alle negative. Det e klart at dei nye eigarane vil setta sitt preg på klubben. Å eg ikkje overraska øve at dei har lyst å få valuta for pengene sine gjennom attraktiv fotball. Tvert imot stille eg meg svært positiv te det.

Å 1 siste ting. Tenk på ka som hadde skjedd visst Venky´s ikkje hadde kjøpt oss? Jones hadde sikkert blitt solgt for å finansiera framtiå vår, muligens Samba og Hoilett også. Nå ser d i d minsta ut som at me sleppe å selga "stjernene" våras me eingong, og kanskje klare å få et relativt bra lag på gang. Sykt spennendas framtid me går inn i, eg har glømt ut kossen et Blackburn angrep me 2 spissar å marr enn 5 pasningar totalt i laget ser ut.
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 12/15/2010 4:57:37 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:57:37 PM
Enig i veldi mye av du sir her mr dybdahl.

Hadde nesten vært verre om Venky`s hadde beholdt Big Sam framover om de viste at han ikke ville være der til neste år. Virke som at de vil ha Maradona og at de får han, men at han vil begynne med blanke ark, altså fra sesongstart, og med en lang pre season å forberede sæ på. Så har Venky`s funnet ei løsning internt i klubben som dem har trua på fram til da, og som de garrantert har sjekka tilstrekkelig opp. De har ambisjona og ingenting e bedre enn det, så får vi prøve å overse et feiltrinn eller to.
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 12/15/2010 5:01:25 PM Sist oppdatert 12/15/2010 5:01:25 PM
Dybdahl1 skrev:
Synst det e mye svartmaling av situasjonen her.
Ja Big Sam har gjort mye for blackburn, men d har jo vært grusomt å se på fotballen me har spillt dei siste årene. Det største spenningsmomentet under Big Sam´s regime har vore om me kom te å bli nr 10,11 eller 12 på tabellen.

Eg e enige i at sparkingå av han skjedde på et uheldig tidspunkt, å eg synst det e rart å sparke han uten å ha ein erstattar klar, men stille meg fremdeles positiv te framtiå. Indianerane vise jaffal at dei har ambisjoner, nå gjenstår det bare å se om dei kan gjennomføra detta.

For noen måneder siden grein å ropte alle itte et oppkjøp, så når det komme så e alle negative. Det e klart at dei nye eigarane vil setta sitt preg på klubben. Å eg ikkje overraska øve at dei har lyst å få valuta for pengene sine gjennom attraktiv fotball. Tvert imot stille eg meg svært positiv te det.

Å 1 siste ting. Tenk på ka som hadde skjedd visst Venky´s ikkje hadde kjøpt oss? Jones hadde sikkert blitt solgt for å finansiera framtiå vår, muligens Samba og Hoilett også. Nå ser d i d minsta ut som at me sleppe å selga "stjernene" våras me eingong, og kanskje klare å få et relativt bra lag på gang. Sykt spennendas framtid me går inn i, eg har glømt ut kossen et Blackburn angrep me 2 spissar å marr enn 5 pasningar totalt i laget ser ut.

 Kall det gjerne svartmaling, men jeg velger å være skeptisk fram til eierne viser oss en klar plan og ikke masse viss vass om å bli en toppklubb.
Det eneste de har oppnådd til nå er å først forsikre oss og styret om at den sportslige ledelsen vil bestå for så å gi manageren sparken. Så mye var det løftet verdt! Ja de viser ambisjoner, men hvordan skal de gjennomføres?

Når det gjelder spillestil synes det er du som svartmaler situasjonen. Ærlig talt, med den spillerstallen og de ressursene SA har hatt de siste sesongene er det ikke rart vi spiller kynisk. Tekniske klassespillere forsvinner ut, ingen nye inn.
Da jeg så ManU - Ars på mandag kan jeg ikke si ManU var særlig mindre kyniske enn oss. Den eneste forskjellen er at de har tekniske klassespillere som kan avgjøre kampene. Ellers lå de, som oss, godt organisert i forsvar og ventet på overgangsmuligheter.

En ting er vi enige i: vi går en sinnsykt spennende tid i møte!

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/15/2010 5:43:55 PM Sist oppdatert 12/15/2010 5:43:55 PM
Kan aldri bli klok på kyllingene, nå sier de at Maradona ikke blir manager verken nå eller i fremtiden.
Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 12/15/2010 6:21:29 PM Sist oppdatert 12/15/2010 6:21:29 PM
svartbrent skrev:
Kanskje dette letter humøret for noen. Kan ikke skjønne at denne mannen ikke vil høste annet en respekt på ewood både blant spillere og fans i alle fall.

 Jeg håper for Guds skyld ikke Shearer blir hentet inn. Alle som så mer enn to minutter fotball under Newcastle-perioden hans vet at han er langt, langt unna nivået som toppserie-manager. Shearer hadde blitt Paul Ince v2.0.

Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/15/2010 6:23:48 PM Sist oppdatert 12/15/2010 6:23:48 PM
Mye håp og frykt i uttalelsene her folkens, men hva TROR dere. Jeg tror dette kommer til å gå bra. Blant annet fordi det ble gjort et grundig arbeid i forbindelse med oppkjøpet. Vi skulle i selge til hvem som helst. Det tror jeg ikke vi har gjort. Stoler på det arbeidet som ble gjort ved salget. Også må vi ikke glemme at det fortsatt er folk i klubben med innflytelse og som har hodet på rett plass... For at man skal skifte kurs må det endringer til. Det er det vi ser nå. Skremmende ja. Nødvendig tja. Katastrofe nei.
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 12/15/2010 8:27:24 PM Sist oppdatert 12/15/2010 8:27:24 PM
Vanskelig å tolke alle sitater og historier om og fra Venkys de siste dagene. Det er også vanskelig å være enig med seg selv om hva som er beste løsning for klubben. For øyeblikket er livet som Blackburn-supporter en levende berg-og-dalbane fylt med følelser, opp- og nedturer, rykter og merkelige sannheter man kan tvile på og gruble over til man blir blå.

Akkurat nå er jeg fortsatt lettere slått av sjokk og meget forvirret rundt hva som har skjedd, og aner ikke hva som venter rundt neste hjørne.
Selv om jeg er svært uenig i Venkys handlinger de siste dagene, er jeg derimot litt beroligget over at det nå virker som Venkys ikke kommer til å dra med seg hvem som helst på berg-og-dalbane-toget, men gjøre en grundig vurdering før de ansetter en ny manager. Jeg håper Steve Kean har tillitt i spillergruppa og at han kan holde på våre unge talenter og viktige førstelagsspiller, og styre skuta i trygghet fram til Venkys kommer fram til sin endelige avgjørelse.
Dette trenger ikke å gå til H******e, men faktisk løse seg. Jeg krysser fingrene og håper på det beste.

Du må være innlogget for å svare

Magic_seven

Antall innlegg: 137

Opprettet 12/15/2010 9:46:34 PM Sist oppdatert 12/15/2010 9:46:34 PM
http://www.teamtalk.com/news/2483/6579373/Rovers-job-is-Kean-s-to-lose


Du må være innlogget for å svare

Mikkel

Antall innlegg: 259

Opprettet 12/15/2010 11:32:33 PM Sist oppdatert 12/15/2010 11:32:33 PM
Hvis man ser bortifra alle rykter og historier, men heller ser på hva de faktisk har utalt, syntes jeg mye virker veldig fornuftig. Tror ikke dette er krise og er optimist. Særlig når Maradona ble avkreftet også.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 11:43:35 PM Sist oppdatert 12/15/2010 11:43:35 PM
Mikkel skrev:
Hvis man ser bortifra alle rykter og historier, men heller ser på hva de faktisk har utalt, syntes jeg mye virker veldig fornuftig. Tror ikke dette er krise og er optimist. Særlig når Maradona ble avkreftet også.

 men det hadde vore digg med maradona som ein slags ambasadør for klubben :p

Du må være innlogget for å svare

Mikkel

Antall innlegg: 259

Opprettet 12/16/2010 12:01:05 AM Sist oppdatert 12/16/2010 12:01:05 AM
Haha, sant det. Alltid digga Maradona.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 12:04:58 AM Sist oppdatert 12/16/2010 12:04:58 AM
tenk om han kunne overtalt svigerson sin til å kome til Blackburn, det hadde vore knall :) dog meget urealistisk..
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 12:09:54 AM Sist oppdatert 12/16/2010 12:09:54 AM
mens vi spekulerer på ny mann blir det (som andre sikkert har sagt allerede) veldig spennende å se hva kean får til.
han har tydeligvis imponert inderne.
nå har i og for seg inderne knappt värt på ewood... men mannen har jo en cv fra för også.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 12:22:40 AM Sist oppdatert 12/16/2010 12:22:40 AM
Meinar på at eg nevnte i den andre tråden at - etter å ha lest ein del om Steve Kean, bl.a det som kom fram i saken blandt nyheitene, så er eg ikkje like redd for den umiddelbare framtid som eg var før eg visste nok særleg om han. Han har lang fartstid som trenar og assistent og han får gode skussmål i frå alle kantar.

Det eg er mest spendt på er korleis vi kjem til å framstå under kamp med Steve Kean ved roret.

Eg reknar med at han har fått klare instruksar om at det skal underhaldast på Ewood og eg reknar med at han har litt andre visjonar og planar for spelargruppa enn kva Sam Allardyce har hatt.

Noko av det mest positive ved at Steve Kean no er den som skal lede laget fram over, er at han kjenner laget - han kjenner spelarane - han veit kva dei fleste står for og kva kvalitetar som bur i kvar enkelt.

Avhengig av kvar ein les det og kven som har vårte sitert av desse inderane våre så skal Kean lede oss i a) eit par kampar, b) resten av sesongen, c) til ny manager er på plass, uavhengig av kor lang tid dette måtte ta, d)han har resten av sesongen på å vise at han også er mannen å satse på vidare, altså..han er på eit langt langt "jobb intervju".

Uansett, vi får sjå kva denne mannen har å by på og han har sikkert klare instruksjonar i frå Dronninga bort i india på korleis laget skal framstå.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 1:45:07 AM Sist oppdatert 12/16/2010 1:45:07 AM
Story by Nicko
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 12/16/2010 8:28:51 AM Sist oppdatert 12/16/2010 8:28:51 AM
Hun derre desai virker jo helt på jorde. Hva faan er det de røyker ned i dær? Sam ville bare kjempe for å unngå nedrykk og gjorde det dårlig på overgangsmarkede? Ja, han var ikke noe Hughes akkurat, og bomkjøpet er vel Kalinic. Men mener Diouf, Salgado og Nzonzi var gode kjøp, og han hadde jo heller ikke mye å rutte med. Og skulle han kjempe om en topp 5 med det mannskapet? Hun er jo HELT latterlig. Jeg er rett og slett flau. Moro kameratene mine kommer og sier: "Haha, gjett hva hun currydama da nå da!"

Herlig Shearer news da
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 12/16/2010 10:00:43 AM Sist oppdatert 12/16/2010 10:00:43 AM
Friedel skrev:
Hun derre desai virker jo helt på jorde. Hva faan er det de røyker ned i dær? Sam ville bare kjempe for å unngå nedrykk og gjorde det dårlig på overgangsmarkede? Ja, han var ikke noe Hughes akkurat, og bomkjøpet er vel Kalinic. Men mener Diouf, Salgado og Nzonzi var gode kjøp, og han hadde jo heller ikke mye å rutte med. Og skulle han kjempe om en topp 5 med det mannskapet? Hun er jo HELT latterlig. Jeg er rett og slett flau. Moro kameratene mine kommer og sier: "Haha, gjett hva hun currydama da nå da!"

Herlig Shearer news da

 Er enig. Jeg er meget bekymret for hvor liten fotballforståelse disse folkene virker å ha. Disse uttalelsene er rett og slett hårreisende!
De virker utrolig lite samkjørte i mediahåndteringen og kommenterer i øst og vest om hverandre.
De sier at vi bør stole på dem, men hvordan kan vi det når de allerede har brutt sitt første løfte?

Du må være innlogget for å svare

thomsa

Antall innlegg: 155

Opprettet 12/16/2010 10:46:22 AM Sist oppdatert 12/16/2010 10:46:22 AM
Da var Maradona plutselig aktuell igjen.

Gi disse folka boka "ledelse og komunikasjon for dummys" til jul.
Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 12/16/2010 10:53:38 AM Sist oppdatert 12/16/2010 10:53:38 AM
thomsa skrev:
Da var Maradona plutselig aktuell igjen.

Gi disse folka boka "ledelse og komunikasjon for dummys" til jul.

 ehm, står at han ikke er i nærheten av å vurderes

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 12/16/2010 11:01:41 AM Sist oppdatert 12/16/2010 11:01:41 AM
Stussa litt over den jeg også :) Er vel samme gamle nytt. Synes det er positivt at de vil lage et academy i India da, det viser vel at de kanskje tenker langsiktig? Men hvis de nå tenker å fronte Blackburn i India, så bør academye hete noe med Blackburn eller noe sånt.
Du må være innlogget for å svare

dfagerli

Antall innlegg: 84

Opprettet 12/16/2010 11:02:51 AM Sist oppdatert 12/16/2010 11:02:51 AM
thomsa skrev:
Da var Maradona plutselig aktuell igjen.

Gi disse folka boka "ledelse og komunikasjon for dummys" til jul.

 Den managertypen som ønskes og beskrives i artikkelen er som om det snakkes om Big Sam. Han passer de beskrivelsene perfekt. Og de føler at vi kunne ligget på en 7 plass med dagens stall?? Ja det er nå bare 3 poeng.. Ville ikke akkurat ha sparket en manager av den fatteslige grunnen at vi er tre poeng bak.. De inderne har for lite erfaring med PL, og hvor tøff og jevn den er. De lever i en drømmeverden.

Du må være innlogget for å svare

hhatle

Antall innlegg: 116
Medlem 1422 i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 11:06:08 AM Sist oppdatert 12/16/2010 11:06:08 AM
Hva med å hente Blackpool sin gode manager, spiller underholdene og er relativ ung. kan vare en ok mann for Blackburn han
Du må være innlogget for å svare

thomsa

Antall innlegg: 155

Opprettet 12/16/2010 11:10:18 AM Sist oppdatert 12/16/2010 11:10:18 AM
thomsa skrev:
Da var Maradona plutselig aktuell igjen.

Gi disse folka boka "ledelse og komunikasjon for dummys" til jul.

 Ser jeg var litt rask på labben der, sliter naturligvis med å finne igjen riktig link.

Men, uansett dummys boka står ved lag.

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 12/16/2010 11:22:42 AM Sist oppdatert 12/16/2010 11:22:42 AM
Ingen tvil om den Dummys boka nei
Du må være innlogget for å svare

AlanFettis

Antall innlegg: 58

Opprettet 12/16/2010 1:42:27 PM Sist oppdatert 12/16/2010 1:42:27 PM
Steve Kean får siste ord angående kjøp i januarvinduet

Synes det ligger litt i kortene at man skal satse på Steve Kean nå. Han er i Kentaro systemet, og er britisk.

Gjør Blackburn det bra den nærmeste måneden, blir han nok lansert som langsiktig løsning.

Det er mitt tips.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 2:32:01 PM Sist oppdatert 12/16/2010 2:32:01 PM
På en måte kan det bli spennende med Steve Kean. Han har et sykt fotballhode, er respekter og i tillegg kjenner han alle spillerne.

Det som gjør meg bekymret med at Steve Kean får siste ord i alle overganger, er at jeg har en følelse av at Kentaro har satt han der slik at de skal gå igjennom sine spillere.
Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 12/16/2010 3:36:37 PM Sist oppdatert 12/16/2010 3:36:37 PM
Nå har vel eierne bekreftet at klubben ikke styres i det hele tatt av Kentaro, isåfall er det en stor strek i regningen
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 6:30:05 PM Sist oppdatert 12/16/2010 6:30:05 PM
AlanFettis skrev:
Synes det ligger litt i kortene at man skal satse på Steve Kean nå. Han er i Kentaro systemet, og er britisk.
Det er mitt tips.

 hva har kean med kentaro å gjøre? jeg har ikke oppfattet at det er noen link mellom ham og dem. har jeg sovet i klassen?

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 6:35:29 PM Sist oppdatert 12/16/2010 6:35:29 PM
oystein_ skrev:
AlanFettis skrev:
Synes det ligger litt i kortene at man skal satse på Steve Kean nå. Han er i Kentaro systemet, og er britisk.
Det er mitt tips.

 hva har kean med kentaro å gjøre? jeg har ikke oppfattet at det er noen link mellom ham og dem. har jeg sovet i klassen?

 Kean er ein klient av Kentaro om eg har forstått det rett.

Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversHvem blir vår nye manager 2?