BRSCN sin fremtid

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/15/2003 11:45:33 PM Sist oppdatert 12/15/2003 11:45:33 PM
Ærede supportere!

Som dere sikkert allerede kjenner til kommer nåværende leder for supporterklubben, Kjetil Wæthing, til å trekke seg 31. desember.

Status pr 1/1-2004:

* 0 medlemmer
* 0,- kr i startkapital

Dette er vårt utgangspunkt og oppgaven blir ikke lett. Derfor er vi avhengige av at dere som potensielle medlemmer vil være med å bidra. Husk at jobben vi gjør er for dere.

Vårt første mål er å bygge opp tilliten til alle tidligere BRSCN medlemmer slik at BRSCN igjen kan bli en stor klubb med mange hundre medlemmer. Dette blir en hard jobb, men vi har troen på at vi kommer til å klare det.

BRSCN vil tilby dette i startfasen:

* Eksklusivt kampreferat, videoer/ bilder fra de aller fleste Rovers kamper (vi har en mann i Blackburn, Bjarte A. Bakke)
* Kamp previews foran hver eneste kamp
* Oppdateringer av nyheter på norsk
* Eksklusive intervjuer av Blackburn Rovers spillere og personell
* Et "up to date" forum hvor norske Roversfans kan debattere
* Interessante artikler om Blackburn Rovers skrevet av engasjerte og kunnskapsrike norske Rovers fans
* Artikler skrevet av Roversfans fra Blackburn (på engelsk)
* Med gode medlemstall vil vi arrangere en årlig konkurranse hvor premien er en Roversdrakt signert av hele laget
* Lederens ord, hver måned
* Intervju av andre BRSCN medlemmer

For at vi skal kunne gjøre dette er vi avhengige av medlemmer. Vi vet at tidligere har medlemmene blitt skuffet gang på gang, men vi kan ikke gjøre annet enn å over tid bevise dere at BRSCN nå er i rette hender.

Vi har overtatt BRSCN og vil i første omgang transformere klubben fra en bladbasert til webbasert klubb.

Dette er hva vi vet:

* BRSCN kan ikke forbli uten medlemmer
* Vi har nå klart å bli medlem av supporterunionen
* Vi ønsker å bli en offisiell supporterklubb, godkjent av Blackburn Rovers, og Bjarte A. Bakke arbeider for tiden med dette. Om BRSCN blir godkjent vil det koste klubben rundt 150-200 kr årlig, men vi vil også kunne tilby fordeler til BRSCN?s medlemmer.
* I tillegg er klubben registrert så det ville være veldig synd å kaste bort alt dette

For å stable supporterklubben på bena, ønsker vi en viss sum for medlemskap. Dette er en av mange ting vi vil diskutere med dere, før vi fastsetter noe nøyaktig.

Vi MÅ ha medlemmer for å kunne gi dette tilbudet, og om vi ikke får nok medlemmer kan vi ikke fortsette og BRSCN går til grunne. Det har vi IKKE tenkt til å gjøre, men vi vil være sikre på at våre fremtidige medlemmer er enige med oss om hva som er den beste måten å drive BRSCN på fremover.

Vår visjon for BRSCN fremover

Fase 1:

BRSCN består av www.brscn.com

Informasjon:

BRSCN vil bare bestå av BRSCN.com den første tiden. Dette er grunnet økonomiske forhold i klubben, samt at hele BRSCN skal omstruktureres fra topp til bunn. Dette gjør at utgiftene våre i startfasen er overkommelige, sparer oss samtidig for mange timer med arbeid, slik at tid kan bli brukt på omstrukturering og forbedring av BRSCN.

Fase 2.1:

Produsere et webbasert blad i pdf-format, bare noen sider, som vil komme ut annenhver måned.

Fase 2.2:

Produsere et webbasert blad i pdf-format, som er like fullt av innhold som et vanlig blad ville vært. Dette kommer ut en gang i kvartalet.

Fase 3:

Gi ut BRSCN blad i papirformat, 40 siders A5-format, kvartalsvis.

Hvor fort vi kommer oss gjennom de ulike forskjellige fasene, frem til vårt hovedmål å gi ut blad i papirformat, avhenger av samarbeidet og engasjementet fra dere. Vi håper dere har forståelse for at vi vil bruke litt tid på å utvikle klubben.

Pr dags dato er vi i full gang med å skaffe dyktige medarbeidere som kan være med på å lage gode artikler og andre administrative oppgaver, samt hente inn gode avtaler med trykkeri. Vi er veldig interessert i å høre fra Roversfans som drar til England for å se Rovers, ettersom disse er interessante for roller i BRSCN.

Til slutt vil vi bare oppfordre dere om å støtte opp om supporterklubben og vi vil gjerne at dere kommer med innspill på diskusjonsforumet på www.brscn.com.

Hjertelig hilsen,






Påtroppende leder: Bjarte A. Bakke (Bjarte)

Bjarte er 22 år gammel fra Bergen, studerer for tiden i Manchester og er på så mange Blackburn-kamper som mulig. Kjenner klubben bedre enn de fleste.







Påtroppende nestleder: Bjørn Helge Aass (Keyzer)

Bjørn Helge er 23 år gammel fra Haugesund, utdannet systemutvikler og tar for tiden påbyggingsstudier i Bø i Telemark.




Vi starter forberedelsene ved å tilby dere en mulighet til å vinne et eksemplar av
Blackburn Rovers Club Manager i vår konkurranse!

Arte et Labore!


Du må være innlogget for å svare

Audun

Antall innlegg: 842

Opprettet 12/16/2003 1:54:12 AM Sist oppdatert 12/16/2003 1:54:12 AM
Dette høres knall ut, starte fra scratch er nok det som må til nå. Blir bra å endelig få en skikkelig fungerende supporterklubb. Skal selvfølgelig melde meg inn, regner med at info rundt dette kommer etterhvert.
Du må være innlogget for å svare

rogsun

Antall innlegg: 102

Opprettet 12/16/2003 9:26:34 AM Sist oppdatert 12/16/2003 9:26:34 AM
Jepp jepp, dette lover nå bra, er ivertfall dei riktige personene som er i ledelsen. Kan vi begynde å melde oss inn nå?
Du må være innlogget for å svare

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2003 1:01:55 PM Sist oppdatert 12/16/2003 1:01:55 PM
Innmeldingen kan, dersom vi har skaffet oss bankkonto innen den tid - noe vi satser på, starte i begynnelsen av januar.

Flott med positive tilbakemeldinger!

En ting vi ønsker diskusjon rundt er hva prisen på medlemsskap bør være.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 12/16/2003 1:38:48 PM Sist oppdatert 12/16/2003 1:38:48 PM
Ser bra ut! Kanskje mulig å melde seg inn fra Australia? hehe
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/16/2003 2:19:19 PM Sist oppdatert 12/16/2003 2:19:19 PM
Prisen må jo være "det dere trenger" får å si det sånn.
Siden dette vil være klubbens eneste inntekt?? så må den jo være såpass at klubben klarer å gå rundt... er målet at klubben skal gå med et overskudd? eller bare i null? skal dere (lederen evt. andre ha lønn?)

Den gamle prisen var på 200 per år så vidt jeg husker.. da er jo det et greit tall å starte med, men vil dette være et stort nok beløp for dere.. dette skal jo bli en bedre klubb enn den forrige, ikke sant? Men jeg tror nok ikke avgiften skal være så veldig mye mer enn 250-300 per år får at den "vanlige supporter" ikke skal prises ut. De/Vi ivrigste her betaler nok mer enn gjerne får å få en god klubb..

Hva med å sjekke hos de andre supporterklubbene, hva er normalt, og hvor mye får da supporterne får pengene??

Som en fattig student må jeg jo si at en årsavgift på 50 kroner høres fristende ut;P Men mellom 2 og 3 hundre tror jeg vil være en realistisk sum..
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 12/16/2003 4:16:20 PM Sist oppdatert 12/16/2003 4:16:20 PM
Okay, dette har meg ok Bjorn Helge tenkt sa langt:

Vi kommer til a prove a skape et overskudd hvert ar slik at vi etterhvert vil ha nok ressurser til a lage blad igjen. Verken lederen (jeg) eller noen andre i klubben kommer til a bli lonnet, alle pengene kommer til a ga til utgifter Brscn har. Om vi far 50+ medlemmer sa vil klubben kunne eksistere med en medlemskontigent pa kun 50-100kr pr ar, og det vi har forestilt oss sa langt, men om bare 20-30 melder seg inn vil vi fa problemer.

Vi haper a kunne tilby medlemskap for ca 50-100kr pr ar, men dette er noe vi vil diskutere med dere for vi tar en avgjorelse.

En annen ting vi har vurdert er a stenge deler av siden hvor det esklusive materialet Brscn produserer slik at bare medlemmer har adgang. Dette vil vi dog ikke gjore om mange melder seg inn i klubben, eller om dere der ute synes det er et darlig forslag. I disse foreste ukene/manedene er det essensielt at dere kommer med tilbakemeldinger og forslag for vi onsker at "nye" Brscn skal vere en klubb hvor medlemmene er involvert i viktige avgjorelser, feks pris pa medlemskap, hva klubben skal tilby etc.

Na ma jeg forsette Uni prosjektet mitt! Mer kommer snart :)

Hilsen Bjarte
Du må være innlogget for å svare

daheri

Antall innlegg: 725

Opprettet 12/16/2003 6:15:07 PM Sist oppdatert 12/16/2003 6:15:07 PM
Jeg mener prisen på medlemskap bør være ganske lav slik at flest mulig melder seg inn i klubben, men samtidig må den ikke være så lav at klubben ikke går rundt. Forslaget til bjarte på 50-100 kroner er bør være akseptabelt for de fleste og høres ut som en god ide.

Når det gjelder å stenge tilgangen til enkelte internettfunksjoner for ikke-medlemmer så er jeg imot dette. Jeg tror det vil være fordelaktig for klubben vår å være så åpen som mulig for at vi skal vokse. Synes også alle bør få være med på team xi og resultattippingen, men eventuelle premier må selvfølgelig være forbeholdt medlemmer. Medlemskap i klubben kan promoteres med konkurranser hvor man vinner medlemskap, verving eller lignende...

Videre så er medlemskort en veldig fin greie, eller medlemspins eller noe lignende slik at vi får en materiel tilhørighet til klubben.
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2003 7:08:30 PM Sist oppdatert 12/16/2003 7:08:30 PM
Skikkelig artig å se det som skjer med klubben, og dette har jeg virkelig tru på. Og målet må være å samle alle Rovers fans i Norge på denne siden, jungelbudskapet blant alle dere som vet om siden er like viktig som annen reklame brscn får.

Hører noen er imot å stenge av siden til "kun medlemmer". Men det er noe jeg er for. Det blir alt for lettvint og ikke betale hvis alle har samme tilgang. Og dessuten tror jeg de fleste registrerer seg hvis medlemskapet bare koster rundt 50kr. Men alt om registrering MÅ stå nøye beskrevet på hovedsiden.

Aston Villa supporterklubb har en slik avstengt side: http://www.villans.no/
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/16/2003 8:24:52 PM Sist oppdatert 12/16/2003 8:24:52 PM
Et årlig medlemsskap på 50-100 er megt billig i mine øyne, og det er jo veldig positivt, da er det jo selvfølgelig mye større sjans å få flere medlemmer, at dere bare skal ha et budsjett på 3000-5000 er jo imponerende om det går, men er dette mulig? å produsere et blad koster jo litt? eller vil da medlemsskapet gå opp når dere starter å lage bladet også??
Delvis steng side er jeg får, hva er ellers poenget med å bli medlem får å si det sånn. Men vi/dere må være forsiktig med hva som skal stenges, premier i konkurransene er vel en naturlig ting, også områder av diskusjonsforumet, som f.eks dette som angår supporterklubben, nedlastings filene er en annen ting som jeg syns burde vært reservert medlemmene. Men som daheri sier, det er viktig å være veldig åpen får å få flest mulig medlemmer, med siden klubben "bare" skal være internettsiden i starten er det "Nødt" til å være noe som er bare "adgang medlemmer"! man må jo få litt igjen får å være medlem..
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 12/16/2003 9:31:13 PM Sist oppdatert 12/16/2003 9:31:13 PM
Bjarte...foreslår at du sender ut et skriv til alle tidligere medlemmer med den informasjonen dere nå har kommet med, og tilbyr de å bli medlemmer i den "nye" supporterklubben. På den måten er dere sikret over 50 medlemmer, lett...too easy mate :)
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 12/16/2003 10:07:21 PM Sist oppdatert 12/16/2003 10:07:21 PM
et par kommentarer: Forst til Eivind_B: Jeg tror du muligens undervurderer hvor mye penger og tid det tar a produsere blad. De fasene vi har utarbeidet har ingen tidsramme forlopig ettersom det er UMULIG a vite hvor mange medlemmer og dyktige medarbeidere vi klarer a samle. Det er dette som avgjor hvor snart man igjen kan gi ut blad, men ikke forvent at dette skal skje i nermeste fremtid.

Torgeir: Kjetil har lovet a sende meg hele databasen med folk som har vert medlemmer de siste arene - eneste problemet er at a sende ut 300 brev kommer til a koste rundt 2000kr og det er penger klubben ikke har for oyeblikket. Jeg har bedt Kjetil prove a spare noen penger til Brscn nar vi tar over, men han kunne ikke love noe sa i verste fall har vi NULL kr i kassen 01.01. Vi er derfor avhengige av a skaffe oss medlemmer for a kunne skrive og poste brev t alle de andre rovers fansene rundt om i norge.

Anngaende stengt side:

Jeg haper folk har forstaelse for at a skaffe kamp referater, intervjuer, premier, ha internetside, bli offisiell klubb etc koster penger, og derfor vil melde seg inn. Om for fa folk gidd a betale de 50-100kronene fordi deler av siden IKKE har blitt stengt av, rammer dette bare Brscn selv og da ma vi selvsagt vurdere flere tiltak.

Bade Bjorn Helge og meg er enige om at vi skal fa laget istand skikkelige medlemskort til dem som melder seg inn, men dette er noe vi ogsa trenger penger i kassen til for vi kan gjore noe med det. Det betyr at mye av pengene Brscn mottat av de som melder seg inn rett over nyttar (vi ber sa mange som mulig a gjore det) vil bli brukt pa a produsere medlemskort - men dette vil selvfolgelig bety at det kan ta noe tid for disse kortene er klare, noe vi ma be om forstaelse for.

Vi har vurdert forskjellige medlemskort, alt fra kjedelige papir kort til glimrende "credittkort" type, men igjen - det er alt et sporsmal om penger. Jo flere medlemmer, jo bedre okonomi, jo bedre klubb.

Sa enkelt er det!
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/17/2003 2:53:31 PM Sist oppdatert 12/17/2003 2:53:31 PM
Helt riktig Bjarte, er ganske blank på hvordan osv man produserer et blad, men den starten med 5000kr syns jeg hørtes latterlig lite ut. Det jeg ikke skjønte helt var vel at det vil ta mest som synlig relativt lang tid før et evt blad vil komme i produksjon, og jeg tenkte vel heller ikke helt på det at det trengs LITT mer enn dere 2 til å lage dette..
Men Bjarte, du kan da ikke vente at en 18år gammel nordlending skal vite sånt;P

Anngående å sende ut brev til alle tidligere medlemmer; tror Kjetil burde ha en ganske stor database med mail-adr. og da kan vel ganske mange kroner spares...?!?! (han burde iallefall ha min mail-adr, og da er værtfall rundt 5kr?? spart;P
Du må være innlogget for å svare

NiteRover

Antall innlegg: 11
Medlem 29 i supporterklubben

Opprettet 12/17/2003 3:13:32 PM Sist oppdatert 12/17/2003 3:13:32 PM
Dette ser bra ut, og jeg vil selvsagt melde meg inn i klubben. Har bare ett spørsmål...

Hvorfor betalte jeg 200 kr. den 20.09.03, og fikk beskjed den 18.11.03 om at betalingen var mottatt, og at alt var greit? 18. November er kun en måned siden, og 8 dager etter at Lederen skrev at han kom til å trekke seg. Hvor blir det av disse penga? Måtte jeg ha betalt ny kontingent for 2004 i januar uansett?

Synes bare informasjonen rundt innmelding og kontingent har vært noe slapp. (2 måneder for å bekrefte en betaling?!)

Nysgjerrig.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/17/2003 6:37:19 PM Sist oppdatert 12/17/2003 6:37:19 PM
NiteRover har et godt poeng der, om den gamle klubben ikke har noe startkapital å overføre til dere synes jeg noe er Meget merkelig, jeg mener å ha betalt noe nylig jeg også. Den gamle Lederen burde værtfall ha en forklaring...
Du må være innlogget for å svare

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/17/2003 7:25:02 PM Sist oppdatert 12/17/2003 7:25:02 PM
Selv om jeg ikke har ansvaret for de tidligere medlemmene, har jeg likevel litt dårlig samvittighet for de som har betalt kontigent dette halvåret uten å ha fått noe tilbake. Det kommer et blad i løpet av desember som er det siste fra Kjetil Wæthing. Han har også lovet at et evt overskudd skal gå til videre drift av BRSCN.

50-100 kroner i medlemskap er det som vil være aktuelt før vi får i gang produksjon av blad. Det koster ganske mye å trykke opp blader, så derfor er vi avhengig av å ha litt penger på konto slik at vi ikke satser våre egne sparepenger. Det som er det største problemet for oss som er en liten klubb er at det koster alltid mest å trykke de første opplagene, dvs at for 100 blader kan det koste 3000,- mens det for 1000 kan koste 5000,-

Når vi en gang i fremtiden begynner å trykke opp medlemsblader vil nok medlemskontigenten stige. Da vil vi også prøve å trykke opp medlemskort (men også her er samme problemet - et eksempel er at det koster 10,- pr kort a la kredittkort, men oppstartprisen er på 2000,-)

Vi skal prøve å lete videre og få skaffet oss gode avtaler.
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 12/17/2003 7:27:14 PM Sist oppdatert 12/17/2003 7:27:14 PM
jeg har snakket med lederen om dette men han forteller meg at alle som meldte seg inn like i lopet av de siste manedene VISSTE at medlemskapet bare ville vare ut aret. Jeg har ingenting med dette og gjore, og jeg beklager pa det sterkeste om du ikke har fatt med deg dette. Vil anbefale deg a ta kontakt med lederen om du ikke hadde mottatt den informasjonen.

VI haper Kjetil kan soare noen kroner for Brscn fra og med 01.01 sa OM han fikser ddet kan vi sikker tkomme til en ordning at de som betalte 200kr sa sent som X maneder for 31.desember 2003, har ogsa betalt for netse ar.
Dette kommer ann pa lederen.

Eivind: Det var ikke meningen a papeke at 5000kr er alt for lite til a lage flere blad, ville bare sorge for at dere skjonnner det kommer til a ta tid for klubben er oppe pa to Colin Hendry ben igjen ;) Angaende mail addresser sa er det bare fa av medlemmene i databaseb som har email addresse :(

Bjarte
Du må være innlogget for å svare

rogsun

Antall innlegg: 102

Opprettet 12/17/2003 8:38:20 PM Sist oppdatert 12/17/2003 8:38:20 PM
Hvordan var det tenkt å sende ut brev til "tidliger" medlemmer? Hvis man får alt ned på ett eller 2 A4 ark, kan jo dette brettes og påføres frimerke. For 300 forsendelser koster vel en 1500kr for frimerker, sparer da litt på konfolutter. Ark koster jo ingenting... Jeg kan legge ut for dette hvis ønskelig. Jeg kan også påta meg utsending av dette.



Roger
Du må være innlogget for å svare

Audun

Antall innlegg: 842

Opprettet 12/17/2003 9:36:19 PM Sist oppdatert 12/17/2003 9:36:19 PM
Kunne det ikke være en ide å f.eks. lage en nyhetssak på at påmeldingen er igang her på siden når alt er klart, så kan alle som er interessert melde fra om det på mail, f.eks. til Bjarte. Deretter sender han svar til alle med giro så man kan betale. På denne måten burde alle få med seg hva som skjer, og man trenger ikke sløse bort penger på frimerker.
Du må være innlogget for å svare

NiteRover

Antall innlegg: 11
Medlem 29 i supporterklubben

Opprettet 12/18/2003 11:13:29 AM Sist oppdatert 12/18/2003 11:13:29 AM
Jeg visste altså IKKE at medlemsskapet bare varte ut året, og ville nok drøyd det litt hvis jeg hadde visst det, men jeg gidder ikke lage noen sak ut av de 200 kronene. Det hadde vært topp om de gjelder for neste år, ellers håper jeg de blir brukt til noe konstruktivt.

Kristian
Du må være innlogget for å svare

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/18/2003 11:56:12 AM Sist oppdatert 12/18/2003 11:56:12 AM
Angående informasjon til gamle medlemmer så vil alle som er medlemmer nå få samme info som står her i Vandrerne som kommer i løpet av måneden.
Resterende som har vært medlemmer tidligere må vi prøve å nå på andre måter. Mange er sikkert blant de som er innom brscn.com jevnlig, noen har vi sikkert mailadresse til osv. Men det er viktig at også dere sprer reklame for klubben, gjerne gjennom andre fotballforum, på chattekanaler og ellers.

Når påmeldingen kan starte i januar vil vi legge ut nyhet om det. Det vil foregå på samme måte som i dag, ved å registrere seg og få tildelt et id-nummer som brukes som betalingsinformasjon og kontonr som pengene skal inn på. Oppfølgingen av innbetalingene skal være mye bedre enn idag, og skal skje minimum en gang i uken. Dere vil få beskjed pr e-post og intern melding at betalingen er betalt, og få tildelt et medlemsnr.

Vi er fremdeles interessert i personer som liker å skrive og har meninger om Rovers eller fotball generelt.
Dersom noen vil bidra på andre måter er det bare å ta kontakt.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 12/18/2003 2:29:09 PM Sist oppdatert 12/18/2003 2:29:09 PM
"Torgeir: Kjetil har lovet a sende meg hele databasen med folk som har vert medlemmer de siste arene - eneste problemet er at a sende ut 300 brev kommer til a koste rundt 2000kr og det er penger klubben ikke har for oyeblikket. Jeg har bedt Kjetil prove a spare noen penger til Brscn nar vi tar over, men han kunne ikke love noe sa i verste fall har vi NULL kr i kassen 01.01. Vi er derfor avhengige av a skaffe oss medlemmer for a kunne skrive og poste brev t alle de andre rovers fansene rundt om i norge."

Spørsmålet er om dere har råd til å legge ut 2000,- eller det resterende dersom det Kjetil gir dere ikke strekker til...jeg tror uansett det lønner seg i lengden, ta heller en femmer ekstra i kontigent da vel.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/18/2003 3:06:12 PM Sist oppdatert 12/18/2003 3:06:12 PM
Hehe, at Lederen mente vi VISSTE at det kostet 200 får 2mnd er ganske drøy, er jo ingen som er dum nok til å betale det med hensikt.. han har iallefall lurt meg... Men som noen sa før, det er ikke noe man ønsker å lage noen sak av, håper bare virkelig Bjarte og Keyzer får sitte igjen med noe...
Er det forresten mulig å ønske seg medlemsnr.?? evt betale litt ekstra får å bli garantert å få være Blackburnsupporter nr.1?? ;p :)
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 12/18/2003 3:14:36 PM Sist oppdatert 12/18/2003 3:14:36 PM
alt har sin pris! :D Hehehe

Nei, den forste som melder seg inn blir medlem 1 osv.

Jeg vil helst ikke si sa mye om hva som har blitt gjort rundt medlemskap de siste manedene ettersom det har ingenting med meg a gjore, men snakk med Kjetil om dere foler dere urettferdig behandlet.

Torgeir: Enig med deg, de 2000 er en god investering, det er bare det at jeg er lite lysten pa a smelle ut KR rett over jul... :D

rogsun: Veldig fint om du kunne tenke deg a hjelpe!
Du må være innlogget for å svare

Gunnar

Antall innlegg: 882

Opprettet 12/18/2003 11:45:15 PM Sist oppdatert 12/18/2003 11:45:15 PM
Hehe, det er jo en genial ide å auksjonere bort lave medlemsnummer!
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 12/19/2003 1:08:25 AM Sist oppdatert 12/19/2003 1:08:25 AM
Bjarte...du sender jo naturligvis ikke ut skriv før alt er på plass, det tar vel litt lenger tid enn bare rett over jul? :) Da er det spikra da! :P

ed: forresten, tror klubben kommer på rett kjøl, kunne ikke hatt bedre folk til å lede den!
Du må være innlogget for å svare

moerpho

Antall innlegg: 74

Opprettet 12/19/2003 6:10:38 PM Sist oppdatert 12/19/2003 6:10:38 PM
Vil bare si at dette høres storartet ut og jeg kommer til å melde meg inn så fort det lar seg gjøre. Hva angår medlemskontigent synes jeg denne bør være på _minimum_ 100,- kr. Det burde de aller, aller, aller fleste ha råd til. Utgjør vel bare 1/3 av hva jeg bruker på pils når Rovers sendes på TV (ehhr....si 1/5 når de vinner:)) og bør være uverkommelig for de som er under 18 åsså. Lykke til i det videre arbeidet med klubben!
Du må være innlogget for å svare

Gunnar

Antall innlegg: 882

Opprettet 12/20/2003 10:46:30 PM Sist oppdatert 12/20/2003 10:46:30 PM
De som ikke har svart 'selvfølgelig' på avstemningen bør også komme med noen argumenter. De har sikkert mange matnyttige kommentarer.

Supporterklubbens historie tatt i betraktning er det ikke rart om noen er litt ekstra forsiktige med pengene sine. Klubben må vinne tillit, og jeg synes det bør gjøres med en inkluderende klubb. Åpent forum, samt kamprapporter, pdf-blader o.l. for alle. Da detter ingen av lasset, og alle de potensielt betalende medlemmene er fortsatt med den dagen betaling blir en nødvendighet. Om klubben trenger 5000 kroner innen februar er dette en dårlig løsning, jeg vet ikke hvordan den nærmeste økonomiske fremtiden ser ut. Kanskje en løsning med at det er billigere å melde seg inn før en viss dato.

Og bare for å konstatere det åpenbare: Medlemskortet bør være i kredittkortformat. Jeg har et som jeg må ha trillebår for å få med meg.

Dette ble veldig kort, jeg kommer sikkert med mer i løpet av ferien. Stå på!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/25/2003 9:08:16 PM Sist oppdatert 12/25/2003 9:08:16 PM
Jeg visste heller ikke at de 200,- bare varte ut året...
Supporterklubben var bra de første årene etter seriegullet i 95. Tror jeg fikk 'vandrerne' fra 96/97-99? (husker ikke helt, bladene ligger på studenthybelen). Men PLUTSELIG en dag hørte jeg aldri noe mer verken fra klubben eller om klubben. Men samme det, jeg skal garantert melde meg inn igjen for tusende gang i januar...

GOD JUL til alle fans!
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 12/29/2003 3:31:46 PM Sist oppdatert 12/29/2003 3:31:46 PM
keyser/bjørn helge: nå har jeg sagt ja til å være med å bidra til brscn.com, så da må du bare ta kontakt hvis det er noe jeg skal gjøre. eneste som gjenstår nå er å få bredbånd og pc i leiligheten, det er vel en LITEN fordel. oi, der passerte jeg 300 innlegg, er det noen premie på det?
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 12/29/2003 4:12:33 PM Sist oppdatert 12/29/2003 4:12:33 PM
gode greier David Dunn! Bjørn Helge og meg holder på og utarbeide hvor mange forskjellige stillinger vi trenger og hvor mange medarbeidere, så med en gang den listen er komplett vil du og de andre som vi vil ha med oss i Brscn bli kontaktet :)

Om flere ønsker å hjelpe litt til med å gjøre Brscn til en glimrende supporterklubb igjen, send med eller Keyzer en mld eller skriv her.

Bjarte
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 1/1/2004 3:05:37 PM Sist oppdatert 1/1/2004 3:05:37 PM
Lederansvaret for BRSCN er fra og med idag overtatt av meg og Bjørn Helge (Keyzer). Godt nyttår alle sammen.

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

daheri

Antall innlegg: 725

Opprettet 1/1/2004 4:44:05 PM Sist oppdatert 1/1/2004 4:44:05 PM
Gratulerer! Jeg har tro på at dere vil gjøre en kjempejobb! Stå på!
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 1/2/2004 2:28:15 PM Sist oppdatert 1/2/2004 2:28:15 PM
når kan vi melde oss inn da Bjarte og Keyzer??? jeg SKAL bli en av de første som melder seg inn!!!! :D
hehe...men de 2 første blir vel dere...føkkern... ;)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumSupporterklubbenBRSCN sin fremtid