Wolves - Blackburn

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/23/2010 5:44:59 PM Sist oppdatert 4/23/2010 5:44:59 PM
PREVIEW:

OK, hør her:

* Vi møter Wolves i morgen.
* Vi skal vinne.

I:Wolves har etterhvert klart å klamre seg til en plassering noen poeng over den verste bunnstriden i Premier League, og er dermed per definisjon et lag vi har mulighet til å ta tre poeng mot - på slutten av en lang sesong.

II: Blackburn har etterhvert klart å klamre seg til en plassering midt på tabellen, uten muligheter for Europa eller fare for nedrykk. og er dermed per definisjon et lag vi har mulighet til å ta tre poegn mot - på slutten av en lang sesong. (Dessuten er de rævva på bortebane).

Begge lag vil gå for seier i denne kampen, og med god grunn. Og nå skal jeg forklare deg hvordan vi skal vinne den. Eksklusivt på BRSCN.com. Trivelig, hæ? You are welcome.


PUNKT I: Bruk gode spillere.
Det er ikke rocket science, det er ikke ingeniørvirksomhet, det er ikke en gang eggkoking. Super Keef ut, noen andre inn.

Rapporter om at Keef havnet i ordentlig krangel med egne supportere (i den grad han har noen) forrige helg lover ikke så godt for ham, og noen vil vel si at godt er det. For the record; Super Keef har ikke gjort noe annet galt enn å være populær blant Blackburns dårligste manager på mange år (Paul Ince, hvis noen lurte), i tillegg til å være en model professional. INGEN får mer tyn enn Keef, og en gang måtte det vel smelle.

Punkt I kan altså oppsummeres i Super Keef ut, Vincenzo Grella eller David Dunn inn.




Kanskje denne karen?

PUNKT II: Tør å bruke offensive spillere

Jeg har all verdens respekt for N´Zonzi, som etter forutsetningene har vært strålende for oss denne sesongen. Men nå må vi sleppe keeperen og angripe med begge henda (beklager pinlig populærkulturell referanse) - og det kan bety at vi bruker offensive spillere.

David Dunn må nå være i stand til å gå opp til hundre prosent stilling, dvs gå ned i midtbaneleddet sammen med N´Zonzi og Gamst Pedersen. Slik Dunnie har prestert i det siste er det svært liten nytte i å ha ham hengende bak spissen - eller som det har vært, i et permanent vakuum foran midtbanen.

Skal vi slå ordentlig på stortromma kan vi sette inn en ekstra spiss, men jeg tror faktisk det holder å gjøre et par endringer.

Punkt II kan oppsummeres med Super Keef ut - Dunn ned på midten.

Kanskje denne karen?

PUNKT III: Hjelp spissen.

Uansett hva Big Sam sier; det er ikke de tre spissene våre som er for dårlige - det er kombinasjonen av formasjon og spillere fra bak til fram som til sammen ikke er godt nok. Spisser trenger sjanser for å score, og med mindre man heter Drogba eller Rooney og kan skape alt på egenhånd, trengs det gode midtbanespillere og vinger. I tilfelle du ikke har lagt merke til det; spissene våre... eh... heter ikke Drogba eller Rooney.

Dette betyr at den ledige plassen i front bør bekles av Junior Hoilett. Det betyr også at Olsson tar backen, Givet tar stopperplassen og Vincenzo kommer inn på midten. Hører du, Samuel?




Ikke denne karen

Vinneroppskriften:

Robinson
Salgado, Jones, Givet, Olsson
Dunn, N´Zonzi, Grella
Hoilett, Kalinic, Gamst Pedersen

Deretter er oppskriften enkel, og jeg vil la det unge fantomet Phil Jones forklare den (for de som fikk med seg tv-bildene):


- Just head the f******* ball!!


For de observante har jeg ikke gjort mange endringer, til tross for at Samuel i dag nok en gang understreker at vi er på trygg grunn og vil teste spillere. Det betyr ingen Bastürk, ingen Linganzi, ingen (flere) attenåringer fra reservelaget. Imidlertid forventer jeg faktisk å få se Bastürk i denne kampen - kanskje fra start, kanskje fra benken.

Jeg vil se Hoilett, jeg vil se en sterk benk og jeg vil se et Blackburn som tar initiativet på bortebane - og tar tre poeng.

Her har du troppen:

Robinson, Salgado, Jones, Nelsen, Givet, Pedersen, Andrews, Nzonzi, Olsson, Dunn, Kalinić, Brown, Jacobsen, Roberts, Grella, Linganzi, Diouf, Basturk, Hoilett, Di Santo, Chimbonda.

Og her er et mulig Wolves-lag, fritt etter laget som klarte 0-0 borte mot Europa-spillende Fulham i helga:

Hahnemann, Zubar, Elokobi, Mancienne, Craddock (capt), Berra, Foley, Edwards, Doyle, Jones, Jarvis (tvilsom)


Kampstart er 1600, og matchen ser du definitivt på nærmeste supporterpub, eller hjemme i din egen kalde, mørke og ensomme tv-kjeller. (vi sees på pub?)

UP THE ROVERS
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 4/23/2010 9:10:22 PM Sist oppdatert 4/23/2010 9:10:22 PM
Herlig preview. Denne kampen blir ingen lett kamp. Ingen av lagene har noe å spille for. Tipper 0-0
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 4/23/2010 10:31:51 PM Sist oppdatert 4/23/2010 10:31:51 PM
Supporterintervju Wolverhampton Wanderers (B)

Svein Solberg er 34 år. Han er avdelingsleder i et psykiatrisk bofellesskap. Han er utdannet sosiolog med videreutdanning i psykiatri, og er over gjennomsnittet opptatt av fotball, men med 5 barn er det begrenset hvor mye tid som kan brukes på dette... i alle fall i følge hans kone.

Som intervjuobjekt i høst fortalte du at dere etter opprykket til Premier League opplevde en økning i medlemmer. Har dere nå passert 300? Og arrangeres det turer i regi av supporterklubben/evt hvor ofte?
-Vi nærmer oss 300 medlemmer med stormskritt, men vi må gjøre opp status etter denne sesongen for å se hvor medlemsantallet landet. Vi skulle faktisk vært i London forrige helg for å se Fulham - Wolves, men 25 medlemmer ble askefast forskjellige steder. Vi er veldig kry over at 4 medlemmer faktisk klarte å komme seg på kamp likevel. Respekt!!

Vi arrangerer 2-3 turer i sesongen, og i høst hadde vi 20 års jubileum med tur til Arsenal kampen. Alt var bra bortsett fra resultatet!!

Hvordan følger du Wolves?
- I år har det blitt vist utrolig mange kamper på Canal+, og det har vært himmelsk. Forrige gang Wolves var i PL viste samme kanal 5 kamper, og en av disse bivånte jeg Live på Molineux. Vi slo forøvrig Man Utd 1-0 i den kampen! Hehehe.

Foruten om Birmingham er dere det laget som har overrasket meg mest i år. Dere har kjempet dere til hele ti poengdelinger, mange av dem mot antatt sterkere motstand. Siden vårt forrige møte var så tidlig som i fjerde runde i fjor høst; hvilke forhåpninger hadde du før sesongstart?
- Jeg gav vel uttrykk før sesongen at jeg ville være veldig fornøyd dersom vi overlevde. Da var jeg skråsikker på at dersom vi fikk en god start så ville vi klare oss, men det ville bli vanskelig dersom vi ikke begynte bra. Nå var ikke starten vår all verden, men laget har overrasket. Vi har ikke berget plassen enda, men jeg er optimist og tror 3 poeng at vi tar 3 poeng mot Blackburn og sikrer plassen.

Deres beste kamp i år?
- Vår beste kamp er bortekampen mot West Ham. 3-1 seier og et spill som frydet et Wolves hjerte. Det var også uventet at vi skulle rundspille dem så grundig.

Årets spiller i oransje?
- Mange vil si Kevin Doyle. Han har vært veldig god i sin rolle som ensom spiss, men jeg må si Jody Craddock. Han har aldri vært bedre og leverer kjempekamp etter kjempekamp. Gitt premissene at han er en treg, 34 år gammel midtstopper som var utleid i fjor fordi han ikke var god nok... trenger jeg si mer?

Craddock, som har overrasket Svein denne sesongen, temmer her Burnleys Chris Eagles.


Favorittspiller i dagens tropp?
- Jeg er svak for Chris "The Miss" Iwelumo. Han er en knallsterk tanksenter av den gamle typen. Han spiller ikke så mye, men er en spiller etter mitt hjerte.

I McCarthy har dere en mann som har vært i gamet lenge, og en manager som har vært med på mye. Har han din tillit?
- Mange av mine Wolves venner har vært veldig skeptisk til Super-Mick, og bedt om hans hode på et fat over lang tid. Han er en kompromissløs engelsk manager som ikke tåler noe tull. Han er ikke mannen som løfter Wolves videre i Premier League, men at han kan være den som gjør at vi etablerer oss i PL kan godt være.

Da må man heller tåle at han er noe primitiv og lite nytenkende i forhold til sin fotballfaglige forståelse. Gi alt for laget, og ikke kom her med noe fiksfakseri er vel hans greie. Super, super - Mick!

McCarthy vet iallfall hvordan han vil ha det.


Tror du man vil se store utskiftninger på Moleniux Stadium i løpet av sommeren?
- Selvfølgelig vil alle de spillerne som ikke er gode nok bli byttet ut og Mick vil hente inn krem-spillere fra øverste hylle... Noen vil nok gå ut porten, og forhåpentligvis kommer noen bedre inn.

Hvordan ser du på fremtidsutsiktene til klubben?
- Wolves er en av få klubber i England uten gjeld og med positiv egenkapital generert gjennom fornuftig drift. Dette betyr at klubben setter seg selv foran kortsiktig profitt i form av dyre spillere som kan løfte Wolves en sesong eller to.

I stallen så er det mange gode unge spillere som vil bli gode Premier League-spillere på sikt. Nøkkelen er å bli værende i PL, og det kan bare skje gjennom ærlig arbeid. Jeg tror ikke vi kan hamle opp med de aller beste, men Blackburn skal vi i allefall bli bedre enn :-)

Med 34 poeng har dere seks poeng til gode på Hull City som for øyeblikket ligger på 18. plass. Med tre kamper igjen mot hhv oss, Portsmouth (B) og Sunderland (H), er det vel stor sannsynlighet for at dere blir å finne i det gode selskap, også til høsten?
- Jeg har stor tro at vi kan greie det, men først matchball er Blackburn, og jeg satser på at vi plukker den.

Hvilke tre lag må ta steget ned i Championship?
- Det blir nok Pompey, Burnley og Hull.

Det første møtet i årets sesong, på Ewood i høst, endte med en velfortjent hjemmeseier. Dere ble sendt hjem med 1-3 i bagasjen. Dette var vår første trepoenger. Hvordan tror du lørdagens kamp vil utarte seg?
- Vi åpner 100% og øker etter hvert. Den ender med en komfortabel 3-0 seier. Fansen stormer banen fordi vi har sikret oss fornyet kontrakt. En vanlig dag på jobben med andre ord.

Hvilke elleve vil McCarthy sende ut på matta fra start?
- Kaptein Henry er suspendert så han blir ikke å finne i start 11eren, men det blir nok de samme som sist:

Hahnemann
Zubar – Berra - Craddock – Elokobi
Foley – Edwards – Mancienne – Jones – Jarvis
Doyle

Hva blir stillingen?
- 3-0 til OLD GOLD!!

Hva synes du om at TV2 har fått rettighetene til Premier League fra
og med høsten av?

- Det kan bli bra det, men de kommer nok til å bruke litt tid på å finne sitt eget format. All ære til Canal+ for det de har levert, nå blir det spennende å se hva TV2 kommer med.

Hvem vinner Premier League?
- Jeg kan med stor sikkerhet si hvilke lag det ikke blir... men jeg setter en stor knapp på Chelsea.

Takk til Svein som tok seg tiden til å svare på spørsmålene. Måtte det beste laget vinne.
Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Opprettet 4/23/2010 11:33:15 PM Sist oppdatert 4/23/2010 11:33:15 PM
Håper Bastürk får prøve seg i denne, kan nemlig gå god for den karen.
Jeg begynner å få noen timer med han som offensiv kraft på midtbanen i FIFA10, og ingen strør silkepasninger til spissen slik som han!
I kid you not!

(Dunn sentralt)


(og nei, jeg mener ikke seriøst at FIFA 10 er fasit..)


Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/24/2010 12:02:34 AM Sist oppdatert 4/24/2010 12:02:34 AM
Blir en tøff kamp, men har tro på seier. Jeg kunne ønske at laget ble slik:

Robbo

Salgado - Jones - Givet - Olsson

Hoilett - Dunn - N`Zonzi - Gamst

Kalinic - Roberts

Så kunne Basturk kommet inn litt i andre omgang, er meget spent på ham.
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 4/24/2010 1:36:34 AM Sist oppdatert 4/24/2010 1:36:34 AM
Og grunnen til at dykk droppar Nelson i midtforsvaret er at..? Greit nok at Givet har spelt bra i det siste(på backen), og at Nelson rota litt mot Everton, men Nelson er fortsatt den desidert beste midtstopparen av dei to. Lett!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/24/2010 2:21:44 AM Sist oppdatert 4/24/2010 2:21:44 AM
monsen skrev:
Og grunnen til at dykk droppar Nelson i midtforsvaret er at..? Greit nok at Givet har spelt bra i det siste(på backen), og at Nelson rota litt mot Everton, men Nelson er fortsatt den desidert beste midtstopparen av dei to. Lett!

 Da er vi ivertfall uenige. Givet er klasse i midtforsvaret. Han gjør færre feil enn Nelsen (med E) og jeg føler meg faktisk tryggere med han der bak. Nelsen er god, for all del, jeg synes bare Givet er bedre. Men nå tror jeg uansett at Nelsen spiller mot Wolves sammen med Jones og Givet på backen.

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 9:21:46 AM Sist oppdatert 4/24/2010 9:21:46 AM
Grunnen til at jeg droppa Nelsen i previewet er at jeg har lyst til å se Jones og Givet sammen. Jeg mener de burde utfylle hverandre vel så bra, og jeg liker å se Olsson som back - da får vi offensive bidrag derfra. Nelsen er noe over toppen og har vært det lenge etter min mening, og mot Everton var han svært uheldig med sine involveringer... Da så Jones ut som sjefen der inne, og sånn skal det faktisk ikke være. OG; jeg liker Givet bedre som stopper enn back.
Du må være innlogget for å svare

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 4/24/2010 10:36:31 AM Sist oppdatert 4/24/2010 10:36:31 AM
Synast vi kan roe ned det å dømme Nelsen nord og ned endå. Han er nyleg komt tilbake frå skade og er ikkje heilt fit endå.
Samme skjedde forrige sesong, då og meinte mange at Nelsen var "over-the-top", men etter litt kamptrening var han tilbake i gammal form. Viss han held fram med det samme spelet i neste kampane kan eg kanskje sei meg einig, men blir berre for dumt etter ein dårleg kamp.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 11:08:16 AM Sist oppdatert 4/24/2010 11:08:16 AM
Mick McCarthy har hovedrollene i en av de beste gifene jeg har sett:


Du må være innlogget for å svare

roaasen

Antall innlegg: 20
Medlem 1386 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 11:21:50 AM Sist oppdatert 4/24/2010 11:21:50 AM
Hadde vel egentlig bestemt meg for ikke å skrive inn på forumet her. Men fikk litt lyst til å forsvare Nelsen. Mange med hukommelse som gullfisker her. Åssen spillte Nelsen når han kom inn mot Man Utd? Etter min mening til godt over godkjent. Og Olsson på venstre back, uten en def fiber i kroppen. Han stormer fram hver gang sjansen byr seg, og etterlater et rom for motstandernes høyre kant lik E18. Men ellers er jeg enig i mye av det herbergeehh sier. Ville gjerne sett dette laget 4-5-1, eller 4-3-3: Robinson- Salgado, Nelsen, Jones, Givet-Grella, N`Zonzi, Dunn-Hoilett, Kalinic, Gamst.
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 4/24/2010 12:25:08 PM Sist oppdatert 4/24/2010 12:25:08 PM
bob_hund skrev:
monsen skrev:
Og grunnen til at dykk droppar Nelson i midtforsvaret er at..? Greit nok at Givet har spelt bra i det siste(på backen), og at Nelson rota litt mot Everton, men Nelson er fortsatt den desidert beste midtstopparen av dei to. Lett!

 Da er vi ivertfall uenige. Givet er klasse i midtforsvaret. Han gjør færre feil enn Nelsen (med E) og jeg føler meg faktisk tryggere med han der bak. Nelsen er god, for all del, jeg synes bare Givet er bedre. Men nå tror jeg uansett at Nelsen spiller mot Wolves sammen med Jones og Givet på backen.

 Nelsen sjølvsagt.. beklager litt mange pils. Eg er flau.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 4/24/2010 1:00:40 PM Sist oppdatert 4/24/2010 1:00:40 PM
Roassten: Det store problemet til Nelsen er at han har hatt for mange skader de siste årene, og han er enn del treigere nå enn han var. Han har også vært en del av et forsvar som fullstendig har vært lekk, om det er bare hans feil selvfølgelig ikke. Vi har nå en Phil Jones som er på et utrolig høyt nivå og bare 18 år varmer hjertet så utrolig!:) Vi har Gael Givet som foreløpig burde beholde venstrebacken, så kan Olsson eventuellt få matchtrening der i kamper som for eksempel i dag der motstanderen ikke er for god. Har kjempetro på at han blir en god venstreback, og det er faktisk mye å si for hvor mye konkurranse det blir på mitstopperplassene.

Men vi får se hva som skjer til sommeren, men jeg tror det blir litt uskiftninger i alle ledd i klubben. Selv keeperplassen:)

Denne kampen håper jeg at Basturk får sjansen, er for få med kreativiteten som trengs for å virkelig ta de store stegene. Liganzi ser vi nok først neste sesong, gleder meg allerede :)

Sendes kampen på O`reillys?
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 1:12:34 PM Sist oppdatert 4/24/2010 1:12:34 PM
Det gjør den. Vel møtt.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 1:21:39 PM Sist oppdatert 4/24/2010 1:21:39 PM
Nesskj skrev:
Synast vi kan roe ned det å dømme Nelsen nord og ned endå. Han er nyleg komt tilbake frå skade og er ikkje heilt fit endå.
Samme skjedde forrige sesong, då og meinte mange at Nelsen var "over-the-top", men etter litt kamptrening var han tilbake i gammal form. Viss han held fram med det samme spelet i neste kampane kan eg kanskje sei meg einig, men blir berre for dumt etter ein dårleg kamp.

 Ingen som dømmer Nelsen etter en dårlig kamp - ikke jeg i hvert fall. Han var god mot United, og det er ikke så overraskende - da var det en lagånd som virkelig bar folk frem. Vi lå godt i formasjon og United begynte å bli forutsigbare. Litt urettferdig å ta fra ham en god prestasjon - jeg innser det - men poenget er at Nelsen ikke har vært like god som han var, helt siden han ble langtidsskadet. Og det mener jeg uavhengig av enkeltkamper og hendelser - han er rett og slett ikke den samme.

Når det gjelder denne kampen er det første og fremst fordi jeg vil se Givet i midten igjen, og en offensiv back. Olsson uten defensive fibre er jeg mildt sagt uenig i - og uansett har han nok fart til å ta igjen folk for andre gang, så who cares? Mentaliteten som gjør at han fyker fremover er det jeg VIL se mot Wolves, og den kan eventuelt begrenses hvis det er behov for det.

Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 4/24/2010 2:21:39 PM Sist oppdatert 4/24/2010 2:21:39 PM
Ikkje den samme etter langtidskaden? han har vel berre spelt en og ein halv kamp sidan han kom tilbake? Eg synes det er litt drastisk og seie at han ikkje er den samme. Og bortsett frå eit par enkeltsituasjonar mot Everton, så har han spelt ganske bra.


Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 2:33:02 PM Sist oppdatert 4/24/2010 2:33:02 PM
Jeg snakker ikke om den siste, jeg snakker om en av dem lengre bak i rekken.. han slet allerede i 2007 etter et beinbrudd, og har hatt mange mindre og større skader siden det.
Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 2:57:10 PM Sist oppdatert 4/24/2010 2:57:10 PM
herbergeehh skrev:
Jeg snakker ikke om den siste, jeg snakker om en av dem lengre bak i rekken.. han slet allerede i 2007 etter et beinbrudd, og har hatt mange mindre og større skader siden det.

 ja ka so? han he no hatt sin beste sesong me 3 mål å han e no vår kaptein! ekje so sjukt imponert over jones heller

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 3:09:01 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:09:01 PM
Hehe, neivel. Men at han har hatt sin beste sesong er rett og slett ikke sant, det må ha vært sesongen han hadde når han kom i 2005 eller 2006 (?). Men for all del, håp på Nelsen i oppstillinga om dere vil. Han er vår kaptein, det skal jeg gi deg rett i. Jeg gjetter på at det er hans siste sesong i den rollen, hvis Samba blir.
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 3:26:15 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:26:15 PM
ROVERS: Robinson, Salgado, Jones, Nelsen ©, Givet, Pedersen, Nzonzi, Basturk, Olsson, Kalinić, Roberts.

Subs: Brown (GK), Jacobsen, Dunn, Linganzi, Andrews, Hoilett, Di Santo
spennende! FAEN DER SKORA MANU
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 3:28:12 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:28:12 PM
4-4-2? og Basturk? Spennende!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 3:53:04 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:53:04 PM
Dette blir jævlig spennende:D
Har stor tro på seier her. 0-2 til oss!
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 4/24/2010 3:54:48 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:54:48 PM
gardizz skrev:
herbergeehh skrev:
Jeg snakker ikke om den siste, jeg snakker om en av dem lengre bak i rekken.. han slet allerede i 2007 etter et beinbrudd, og har hatt mange mindre og større skader siden det.

 ja ka so? han he no hatt sin beste sesong me 3 mål å han e no vår kaptein! ekje so sjukt imponert over jones heller

 Finner det helt ekstraordinært at det eksisterer en Blackburn-supporter som IKKE er sykt imponert over Phil Jones. Har du ennå ikke sett at vi har fått opp vår nye Colin Hendry?

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 3:56:53 PM Sist oppdatert 4/24/2010 3:56:53 PM
Noen på det engelske forumet påstår at det ikke er 4-4-2 men heller 3-5-2

"The Radio Lancashire commentator said someone ´very closely connected with Rovers´ said it was 3-5-2 and was a test of a new formation."
Du må være innlogget for å svare

niklasg

Antall innlegg: 208

Opprettet 4/24/2010 4:03:02 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:03:02 PM
Spent på hvordan den forrmasjonen virker, tror det kan bli bra!
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 4:09:19 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:09:19 PM
Fiiiint av Basturk der, finta og frispillinga av Salgado!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 4:10:58 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:10:58 PM
Dommern hadde blåst straffe på den om det var United eller noe ass. ¤#@£$ !
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 4/24/2010 4:11:27 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:11:27 PM
mega straffe mand
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 4:15:26 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:15:26 PM
NICE Salgado!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 4:18:20 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:18:20 PM
Kalinic og hans gode venn STOLPEN! Den var ny... :P
Synd da
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 4:18:29 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:18:29 PM
Unlucky Niko igjen, bra å få til ei såpass bra heading der!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 4/24/2010 4:19:39 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:19:39 PM
Basturk!!!!!!:) For et framspill til Salgado, for en slepen teknikk. Vi har ingen som har i nærheten av samme teknikk, håper fysikken hans holder mål. Ser ikke ut som han er noe hurtigtog, mer som en kjent danske som sto i mittsirkelen og fordelte pasninger:-)
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 4:26:19 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:26:19 PM
Bortsett fra den ene gode pasningen til Basturk, synes jeg det er klart at han ikke er helt på PL-nivå akkurat nå, mister ballen ofte og slår mye feilpasninger. Tja, håper han bedrer seg utover i kampen.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 4:27:45 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:27:45 PM
HAHAHA yessda!

Rovers88: synes det samme som deg, men det er den første kampen hans ;) bedrer seg sikkert
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 4:27:59 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:27:59 PM
Enda godt det er Big Sam som tar ut laget! Nelsen scorer. Flott corner av Gamsten.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 4:28:17 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:28:17 PM
Haha, fantastisk av keeper!! 0-1 cpt Nelsen :)
Du må være innlogget for å svare

gsv89rovers

Antall innlegg: 34

Opprettet 4/24/2010 4:28:33 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:28:33 PM
jaaaad! hvor deilig!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 4:28:37 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:28:37 PM
DIGG=)
Hero Nelsen!
Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 4:29:37 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:29:37 PM
va de so domt å satse på nelsen allikavel da? HEIAHEIA stå på Nelsen!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 4/24/2010 4:30:14 PM Sist oppdatert 4/24/2010 4:30:14 PM
Fin hofte:-)
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 5:02:56 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:02:56 PM
Dunn inn for Basturk ja.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 5:05:30 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:05:30 PM
Det var da tilbakespill til keeper?
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 5:06:13 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:06:13 PM
kjegla skrev:
Det var da tilbakespill til keeper?

 Ja, helt klart. Merkelig! =/

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 5:07:19 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:07:19 PM
David Dunn har forøvrig gjort mer på fem minutter enn Basturk klarte på 45...
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/24/2010 5:10:14 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:10:14 PM
Idiot-takling fra Gamst. Jeez...
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/24/2010 5:13:33 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:13:33 PM
ahhhhh elendig bytte Sam!!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 4/24/2010 5:13:46 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:13:46 PM
kalinic ut, andrews in..

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 5:13:56 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:13:56 PM
Herregud for et drittbytte. Andrews inn for Kalinic. Hvorfor ikke sette ut Roberts som ikke gjør stort annet enn å miste ballen for deretter å slå ut med armene...
Du må være innlogget for å svare

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 4/24/2010 5:14:32 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:14:32 PM
Faens Big Sam :( Jævla pingle
Du må være innlogget for å svare

lammelars

Antall innlegg: 65

Opprettet 4/24/2010 5:15:39 PM Sist oppdatert 4/24/2010 5:15:39 PM
Noen som har bra stream?
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversWolves - Blackburn