Man City - Blackburn 2.mai

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 4/27/2009 3:15:01 PM Sist oppdatert 4/27/2009 3:15:01 PM
Da er det snart på tide å besøke vår gamle trener Mark Hughes og hans City. Vi husker vel alle hvordan City ranet til seg det ene poenget på Ewood Park, og la oss bare håpe det kke il skje igjen. Med seier her vil plassen i neste års Premier League være så godt som sikret..

Tror vi har en fair sjanse mot City, og satser på 1-2 seier.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/27/2009 5:43:48 PM Sist oppdatert 4/27/2009 5:43:48 PM
Egentlig så tror jeg vi taper denne kampen, men er vi heldige får vi med oss et viktig poeng hjem. Håper vi stiller med samme lag som mot Wigan og at vi har Roberts tilbake på benken igjen. Frykter Robinho og Ireland mest hos City, så er viktig å ikke la de få for mye tid med ballen. Ireland har noen geniale pasninger som lett kan åpne et hvert forsvar.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 4/28/2009 2:28:30 PM Sist oppdatert 4/28/2009 2:28:30 PM
OFF TOPIC: Sesongen er over for Matty Derbyshire i Hellas, vil han returnere til Ewood Park snarest eller hva inngår det i låneavtalen?

Noen som har et konkret svar?

Håper i hvertfall han returnerer!!

han kan bli gull verdt neste sesong!!!


Du må være innlogget for å svare

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 4/28/2009 3:43:23 PM Sist oppdatert 4/28/2009 3:43:23 PM
HellRene skrev:
OFF TOPIC: Sesongen er over for Matty Derbyshire i Hellas, vil han returnere til Ewood Park snarest eller hva inngår det i låneavtalen?

Noen som har et konkret svar?

Håper i hvertfall han returnerer!!

han kan bli gull verdt neste sesong!!!

 Sesongen er ikke helt over for han ennå. Han har fortsatt igjen å spille cupfinale mot AEK Athens neste helg.
Men etter d så antar jeg at han returnerer asap.

hadde vært deilig å klart 3 poeng mot city, da hadde jeg virkelig begynt å følt meg sikker på overlevelse!

Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 4/29/2009 9:41:12 PM Sist oppdatert 4/29/2009 9:41:12 PM
Kampen går ikke på canal+ ser jeg:-(, men våre 2 neste kamper mot Portsmouth og Chelsea vises på kanalen.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 4/29/2009 11:29:28 PM Sist oppdatert 4/29/2009 11:29:28 PM
ola-ramstad skrev:


hadde vært deilig å klart 3 poeng mot city, da hadde jeg virkelig begynt å følt meg sikker på overlevelse!

 Tar vi tre poeng totalt på de siste tre kampene så føler jeg meg sikker på plassen uansett.

Ser du igjennom kampprogrammet til de andre lagene i nedrykkssumpa så vil du nok få en god følelse :)

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 4/30/2009 5:17:27 PM Sist oppdatert 4/30/2009 5:17:27 PM
Ser på Livesport, at de "måske" viser kampen... Nogen der vet mere om dette?
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/30/2009 7:53:05 PM Sist oppdatert 4/30/2009 7:53:05 PM
Einaste som kan seiast er at city-rovers er ein kamp som bør visast! rart at canal+ ikkje sender denne..

håper det blir streem, ser virkelig fram til ny kamp.

Stoke-west ham har dei, men IKKJE city-rovers. Skandale.
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 5/1/2009 2:19:54 PM Sist oppdatert 5/1/2009 2:19:54 PM
Supporterintervju

Navn: Lars Christian Tangen
Alder: 22
Bosted: Fra Kongsvinger, men studerer i Trondheim

Hvorfor er du Roverssupporter?
Året var merkelig nok 95. Jeg var akkurat blitt 9 år, så det var i november mener jeg. Tar jeg ikke feil så drev fattern å tippa på fotball, og jeg ville også være med å hjelpe til. Blackburn spilte mot Nottingham Forest denne gangen, og jeg valgte Blackburn på grunn av det kule navnet. Her ble det masse mål, 7-0 mener jeg. Etter andre (og tredje?) målet av en navnebror av meg, og hattrick av Alan Shearer ble det Blackburn. Jeg kan ikke si jeg var noen skikkelig supporter før jeg fikk meldt meg inn i BRSCN, så ivrig tar jeg igjen for alt det tapte.

Hva er ditt største høydepunkt som supporter?
Jeg kunne nevne ligagullet, men forståelsen var nok ikke så stor da. Ellers var opprykket til PL igjen fint, men jeg må si det er 6.plass med Hughes i 05/06-sesongen.

Hvor ser du kampene?
Jeg ser som regel kampene på nett i leiligheten min. Men fristelsen for å stikke til Three Lions begynner å bli stor, så det blir nok en tur straks. Det virker som det er liv der i hvert fall.

Har du vært over og sett gutta i aksjon denne sesongen?
Dessverre har jeg ikke vært på Ewood. Jeg var helt sikker på at det ble noe denne sesongen, men studentlivet var hardere enn jeg trodde. Og når dama er like blakk får jeg ingen overraskelse heller.

Hvordan er ditt forhold til Manchester City?
Jeg kan ikke si jeg har noe særlig til forhold. Jeg liker ikke de ekstrem kjøpene deres, føler det ødelegger fotballen. Ellers har jeg sansen for Hughes, tross han dro.

Hva er deres styrker og svakheter i dine øyne?
Forsvarsrekka deres roter ofte, og det er noen ganger hele laget virker usikre, dem lever til tider på flaks. Styrkene deres er uten tvil Robinho og Ireland, hvor Robinho har begynt å tilpasse seg det engelske klimaet, og det er skummelt.

Kompany, Ireland og Robinho.


City har skuffet alt og alle denne sesongen, Mark Hughes sitter ikke trygt. Hva har gått galt med vår tidligere genierklærte trener?
Må si det er trist for Hughes, men jeg tror kanskje han fikk for mye å svelge over. Han gikk over til et lag med enorme ambisjoner og ekstremt rike onkler, og da blir det helt annerledes enn det var hos Blackburn.

Hva skal til for at vi tar alle poengene på lørdag?
Stopper vi Robinho og Ireland samtidlig som vi utnytter sjansene våre helt ut kan vi få ut en jubel større enn det vi har hatt denne sesongen.

Hvilke 11 spillere bør få tillit mener du?
Jeg ble ikke så veldig imponert forrige helg, enda det var deilig med seier og ingen mål imot. Føler vi ble presset stort til tider, og vi skal være glade for at Robinson var ved sine fulle fem. Laget jeg vil se er: Robbo – Ooijer, Nelsen, Samba, Givet – Dunn, Warnock/Tugay (i en defensiv midtbane), Diouf, Gamst (høyt på kantene, og gjerne skjære seg innover) – Villanueva, Benni (hvor Villanueva henger like bak Benni). Er Jason Roberts klar vil jeg vi heller skal spare han til Portsmouth.

Hva blir resultatet?
City har en god hjemmestatistikk, det er bare storebroren demmes som har bedre. Jeg vil tro 2-1 til City, men jeg kan ikke se bort i fra en 1-1 heller.

Hvem har vært vår beste spiller hittil i sesongen? Hvorfor?
Starten på sesongen ville jeg si Warnock (og min neste drakt blir med hans navn på), men jeg er meget imponert av Samba som har vært gjennomsnittelig god i forsvar og vist at han er truende som spiss også.

Hvor tror du vi ender på tabellen?
Jeg tror vi klarer å få 3 poeng i løpet av de kampene som er igjen. Så jeg tror lykketallet mitt 15 blir det aktuelle.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 5/1/2009 9:06:24 PM Sist oppdatert 5/1/2009 9:06:24 PM
Preview:

Det er med en viss ro vi kan ta helga på Arbeidernes Dag. Ved å ta tre poeng mot Wigan, og ved å ha Newcastle, West Brom, Middlesbrough og minst et par andre lag til i serien, kan vi roe oss ned og tenke på egne prestasjoner.

Prestasjoner som ikke har vært bra, det må vi innrømme. Det har kommet til et stadie der jeg, som selvutnevnt optimist og lettlurt Blackburn-interessent, faktisk mener at en altfor stor del av spillertroppen rett og slett ikke holder høyt nok nivå.

Med Mark Hughes ved roret kjøpte vi relativt mange spillere, til en relativt lav pris. Spillere som Nelsen, Santa Cruz, Bentley, Bellamy, Samba, Warnock, McCarthy og Emerton har sammen med Souness´ sine spillerkjøp utgjort laget som har gjort tingene sine så godt tidligere. Nå har vi fått inn en del nye fjes, samtidig som en del av de beste har forsvunnet til andre klubber eller med skader.

Jeg gleder meg til Brett Emerton kommer tilbake. Han har gått fra å være en utfyller i startelleveren til å bli en av våre viktigste spillere. Ikke nødvendigvis fordi han bidrar med den fantastiske pasninga, det råe løpet eller det nydelige langskuddet - men som solid, robust Premier League-spiller med jevne, gode prestasjoner.

Vi har per dags dato ikke en eneste spiller som ville spilt seg inn på samtlige lag i Premier League. David Bentley var verdensklasse på sitt beste, det samme var Craig Bellamy. Santa Cruz med hodet på rett sted og beina i orden kunne vært det. Men han er ikke her - og de meldingene som kommer inn fra Sør-Amerika fyller meg ikke akkurat med optimisme om at hodet er her heller.

Jeg gir egentlig faen i det. Men nå som vi (nesten) har reddet plassen i Premier League, hva skjer videre? Big Sam sier han vil bli uansett, og han har en diger jobb foran seg. Tugay får ikke fornyet kontrakt i en alder av 38 år. Vår mest kreative spiller, vårt største fotballtalent, og hele Blackburns favorittmann. David Dunn er igjen sendt under kniven. Den kyniske siden av meg foreslår morfinavhengighet. Den rasjonelle siden av meg foreslår feil eller dårlig opptrening, hvor enn den feilen ligger. Aaron Mokoena er ikke god nok. Keith Andrews er ikke god nok.
Steven Reid har nok dessverre blitt ødelagt av skadene.Vince Grella er muligens god nok, til tross for at han får Stephane Henchoz til å se ut som Speedy Gonzales. Han har ikke vist hvorfor vi ga 4 millioner pund for ham enda - men på en annen side - det har ikke manageren som kjøpte ham heller.

Vi har ikke sentrale midtbanespillere igjen som holder et høyt nok nivå, vi har en gjeng med gode nr 13, 14 og 15. Dette har vært et vedvarende problem siden Robbie Savage mista løpskraften, og jeg synes faktisk det er på tide å løse det. Jeg presenterer herved min oppskrift på Blackburns klatring til topp 10:

1. Skaff tre gode sentrale midtbanespillere.

Forsvaret og spissene er gode nok, men vi har den dårligste midtbanen i Premier League.

Nå når det er sagt, skal jeg ikke plage dere mer - her er troppen til morgendagens kamp:

Robinson, Ooijer, Nelsen, Givet, Warnock, Diouf, Tugay, Grella, Pedersen, Samba, McCarthy, Bunn, Khizanishvili, Andrews, Villanueva, Olsson, Doran, Treacy, Mokoena, Simpson.

*Roberts er ute, men er ventet tilbake i løpet av sesongen - den eneste forsterkningen vi får ifølge Allardyce.

*Santa Cruz, Emerton, Dunn og Reid er ute.

*Gallagher og Judge er dessverre ikke tilgjengelige i innspurten, selv om Plymouth er i ferd med å avslutte sin sesong.

Motstanderen vår:

The less said, the better. Mange nye spillere, pengegalopp og kjent tryne på sidelinja. Her er deres tropp:

Given, Richards, Onuoha, Dunne, Bridge, Elano, Ireland, De Jong, Kompany, Robinho, Bojinov, Caicedo, Garrido, Fernandes, Evans, Etuhu, Clayton, McGivern, Berti, Hart, Petrov.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 7:22:23 AM Sist oppdatert 5/2/2009 7:22:23 AM
en artikkel fra dagbladet..
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 11:43:53 AM Sist oppdatert 5/2/2009 11:43:53 AM
Hadde vært så digg å stjele med seg noen poeng og "ta igjen" fra kampen på Ewood, som vi virkelig ikke får tro at blir avgjørende når sesongen er over. Dette er en kamp jeg føler kan gå alle veier. Tre poeng hadde naturligvis vært fantastisk, men også ett poeng synes jeg absolutt er akseptabelt nå på forhånd. Håper gutta kan spille med litt senkede skuldre idag nå som kniven ikke lenger er såpass på strupen!
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 5/2/2009 12:05:52 PM Sist oppdatert 5/2/2009 12:05:52 PM
Erlendk skrev:
en artikkel fra dagbladet..

 Hvis han virkelig har sagt dette så er Hughes en illojal idiot. Han bør holde seg god for sånt.. Pengene har mest sannynlig gått til hode på han, men tror faktisk dette bare trigger spillerne til å yte maks mot City!
Kampen sist som endte 2-2 var kanskje min verste dag som Rovers-supporter med tanke på enkeltkamper. Et tap for City der ville kanskje gitt Hughes sparken da de var i en veldig kritisk periode og ville gitt hele Blackburn en "takk for sist" men så ødelegger Oijer sin markering alt. Så tre poeng idag ville vært helt fantastisk!:)

Up the Rovers!

Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 12:19:48 PM Sist oppdatert 5/2/2009 12:19:48 PM
Men Hughes har jo rett, vi balanserer på et knivegg økonomisk.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 12:35:06 PM Sist oppdatert 5/2/2009 12:35:06 PM
Han uttaler seg bare om situasjonen, som er rimelig klar for de fleste.
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 5/2/2009 12:57:18 PM Sist oppdatert 5/2/2009 12:57:18 PM
stem på gamst
Du må være innlogget for å svare

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 5/2/2009 1:10:38 PM Sist oppdatert 5/2/2009 1:10:38 PM
Var Halle midtbane?

Kva med Bohinen. God han og:)
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 1:52:06 PM Sist oppdatert 5/2/2009 1:52:06 PM
Ingen streem i dag?
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 1:53:45 PM Sist oppdatert 5/2/2009 1:53:45 PM
Nesskj skrev:
Var Halle midtbane?

Kva med Bohinen. God han og:)

 var ikkje både halle og alfi høgrebeackar?

Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 5/2/2009 3:11:55 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:11:55 PM
ka øyvind leonhardsen har bidratt med i premier league?
Liverpool og aston villa?
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 3:29:05 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:29:05 PM
muligens streem her: http://www.livescorehunter.com/Live-Streaming-Video.php
Du må være innlogget for å svare

ArneSvenning

Antall innlegg: 396

Opprettet 5/2/2009 3:56:30 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:56:30 PM
Laget: Robinson, Ooijer, Nelson, Givet, Warnock, Diouf, Grella, Tugay, Gamst, McCarthy, Samba
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 5/2/2009 3:56:44 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:56:44 PM
Stream???

jeg har intet kunne finde
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 3:58:49 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:58:49 PM
denne fungerer: http://live.spvod.com/live/20095/spvod11039_1.htm
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 3:59:52 PM Sist oppdatert 5/2/2009 3:59:52 PM
Hakker ikke den Amund ?
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 5/2/2009 4:00:02 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:00:02 PM
TugayLegend skrev:
denne fungerer: http://live.spvod.com/live/20095/spvod11039_1.htm

 Skal man installere noget? Jeg får kun nogle reklamer..

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:01:39 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:01:39 PM
spvod player.. står link på ditta vinduet der.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:02:13 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:02:13 PM
http://myfreefilehosting.com/f/6422217db8_1.32MB
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:02:40 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:02:40 PM
Aasen17 skrev:
Hakker ikke den Amund ?

 jo, den hakka litt...

Du må være innlogget for å svare

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 5/2/2009 4:03:55 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:03:55 PM
faan.får ikke streamen til å funke.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 5/2/2009 4:04:02 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:04:02 PM
Tak

Den kører du nærmest ikke her... Hakker vildt
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:06:15 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:06:15 PM
off...noken so he funne noke bedre?
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 5/2/2009 4:09:35 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:09:35 PM
Jævlig dårlig at ikke livesport viser kampen når de reklamerer for så og si alle PL-kamper. De viser Stoke-West Ham og Spurs-West Brom men ikke vår kamp..
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 5/2/2009 4:11:09 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:11:09 PM
Livesport bestemme jo ingenting då.
Om dei ikkje finne ein kanal å streame kampen på er det jo ikkje noke meir å gjere.

Canal plus sende dei kampane. Er ikkjer Livesport sin feil.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 5/2/2009 4:17:17 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:17:17 PM
Flere som ikke får hørt kommentarer fra Rovers World..??
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:19:14 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:19:14 PM
Stian81 skrev:
Flere som ikke får hørt kommentarer fra Rovers World..??

 Ingen problemer her.

Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 5/2/2009 4:25:52 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:25:52 PM
Finnes det noen bedre tekstoppdateringer enn på vg.no?
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:26:09 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:26:09 PM
Skulle vi ha hatt en straffe? Benni ble felt..

Edit: nei det var hands..
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:28:39 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:28:39 PM
1-0 Caicedo.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 5/2/2009 4:29:16 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:29:16 PM
Nogen som kan se kampen?

Synes det chokerende der ikke er noget anstændigt sted, der viser den
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 5/2/2009 4:29:47 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:29:47 PM
nissefar skrev:
1-0 Caicedo.

 For helvete da

Du må være innlogget for å svare

S_Krokstad

Antall innlegg: 188
Medlem 68 i supporterklubben

Opprettet 5/2/2009 4:29:48 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:29:48 PM
bedre oppdatering her: http://www.skysports.com/football/match_commentary/0,19764,11065_3005536,00.html?reloaded

Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 5/2/2009 4:30:18 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:30:18 PM
funkimonki skrev:
Finnes det noen bedre tekstoppdateringer enn på vg.no?

 http://www.rovers.co.uk/page/NewsDetail/0,,10303~1646306,00.html

bedre enn det får du ikke

Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Opprettet 5/2/2009 4:30:21 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:30:21 PM
Sky Sport om noen har interesse for det : http://www.atdhe.net/4696/watch-sky-sports
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:30:33 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:30:33 PM
satan...der satt den...1-0
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 5/2/2009 4:31:47 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:31:47 PM
Takk! Men faen da, jeg som følte vi hadde et lite overtak her, så måtte målet komme...
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:32:50 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:32:50 PM
Ufortjent ledelse ifølge Radio Rovers. Dårlig markering på en dødball, høres kjent ut.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:34:36 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:34:36 PM
27: Ooijer´s clearance from Elano´s corner is poor allowing Kompany to stab the ball goal wards. His effort isn´t great, but arrives at Caicedo´s feet and he stabs home from close range.
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:35:05 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:35:05 PM
nissefar skrev:
Ufortjent ledelse ifølge Radio Rovers. Dårlig markering på en dødball, høres kjent ut.

 Dette er så typisk oss...!!

Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/2/2009 4:35:57 PM Sist oppdatert 5/2/2009 4:35:57 PM
2-0 Robinho. FAEN.
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversMan City - Blackburn 2.mai