Aston Villa - Blackburn Rovers 29 oktober

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 10/27/2008 1:09:47 AM Sist oppdatert 10/27/2008 1:09:47 AM
Ny kamp! Onsdag 29 oktober. Bortekamp mot Aston Villa pleier ikke være en kamp jeg gleder meg ihjel til. Villa virker utrolig sterke iår. Vant vel 4-0 borte idag mot wigan idag...

Forrige gang vi var på Villa Park endte det 1-1. Scoring av RSC og Young. Skal forøvrig også bli merkelig og se Brad Friedel spille mot oss. Håper han har såpe på hanskene og slipper inn en enkel scoring.

Dette er ingen tv kamp, men det er mulig vi finner en stream på nettet. 1-1 blir mitt tips...
Du må være innlogget for å svare

Opprettet 10/27/2008 5:28:03 AM Sist oppdatert 10/27/2008 5:28:03 AM
Villa er altid ein vanskelig motstander, spesielt på borte bane. Og me Villa i flytsonen og rovers, eller rettare sakt Ince, ute å kjøyre litt i sessong opninga frykta eg denne kampen maks. trur desverre ikkje på siger i denne..hardt å vedkjenne seg. Men vise ikkje Ince at han har meir peiling på rovers, fotball, taktiske valg, disponering av spelar stall og bytte enn kva han har gjort hitt til i år, trur eg vi går på ein smell i denne ja.

Får håpe Ince skjerpar seg! Har ikkje overbevist meg i år, trur faktisk bestemor mi kunne leda laget like godt i fra sidelinja. Fakta faen:)
Du må være innlogget for å svare

Rover90

Antall innlegg: 82

Opprettet 10/27/2008 9:20:01 AM Sist oppdatert 10/27/2008 9:20:01 AM
Nokon som veit om Samba er klar til kampen?
Viktig å ha han der bak som kan matche Carew på duellstyrken..
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 10/27/2008 12:18:11 PM Sist oppdatert 10/27/2008 12:18:11 PM
hva kan jeg si om denne kampen?

tja, det blir knalltøft. Det er det ingen tvil om.

Jeg hadde stor tro på Villa allerede før sesong start, og de underpresterer ikke akkurat heller. Vi har vel prestert ett hakk under hva jeg hadde forventet, men ikke sånn at det har vært helt forferdelig.

Tror denne kampen kan bli litt i tøffeste laget og dermed ikke ende med noen seier. Med mindre vi klarer å snu den stygge trenden med å ikke skape nok sjangser og omsette dem.

Dog gledelig med en full midtuke runde. Mye å følge med på :)
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 10/28/2008 6:12:37 PM Sist oppdatert 10/28/2008 6:12:37 PM
Supporterintervju

Lærte Carew noen nye triks på strippeklubb?

... Dette spørsmålet får vi dessverre ikke svar på før i morgen kveld, men supporterintervju kommer allikevel. Samme mann ble også intervjuet før kampen forrige sesong, les det HER


Navn: Ingolf Olsen
Alder: 37
Bosted: Vormedal, like utenfor Haugesund
Favorittspiller: Nesten alle spillerene er på Villa er mine favoritter
Høydepunkt som supporter: Å få besøkt Villa Park, treffe manager Martin O`Neill og eier Randy Lerner, samt å gå ut med min gamle Villa helt Gary Shaw, alt på en dag er definitivt et høydepunkt.


Hvem ble kjøpt og solgt i overgangsvinduet i sommer?
Kjøpt : Steve Sidwell, Curtis Davis (på lån i fjor), Carlos Cuellar, Brad Guzan, James Milner, Luke Young, Nickey Shorey og selvfølgelig Brad Friedel

Solgt : Thomas Sørensen, Olof Mellberg, Luke Moore, Scott Carson (på lån i fjor)


Fortell litt om Brad Friedel og hans rolle i laget
Brad Friedel har hatt en grei start på sin Villa karriere. Enkelte hadde vel kanskje forventet seg litt mer av han, at han skulle varte opp med noen kjemperedninger, men har så langt vært jevnt over bra, uten hverken å storspille eller gjøre de helt store tabbene. Har sluppet inn noen mål en kanskje hadde forventet at han skulle ta, men det ser heldigvis ut som han blir bedre og bedre etter som han blir kjent med medspillerne. Fordelen med Friedel er at han er rutinert, og at han er flink til å kommunisere med de foran han.

Hvem skal man se opp for på Aston Villa i år?
Ashley Young og Stilyan Petrov, som har fått en ny vår denne sesongen. Ellers er Villa et lag med mange gode jevne spillere, uten de kanskje helt store stjernene.

Ashley Young har hatt en god sesongstart i år.



Dere har imponert i år, tror du dere kan kjempe om 4. plassen denne sesongen?
Vi kan kjempe om 4 plassen, men det forutsetter lite skader, samt et godt spisskjøp i januar. Dessuten er vi avhengig av at et lag av de 4 "store" gjør det dårligere enn normalt.

Hvor avhengig er dere av en John Carew i form?
En John Carew i form er en trussel for alle forsvar i PL, denne sesongen har han også kommet godt i gang med å score mål. Hadde Carew blitt skadet, har vi dessverre ingen spillere som kan gå inn og erstatte han, det er en av grunnene til at vi trenger en ny spiss.

Hvordan vil kampen på onsdag forløpe?
Villa vil nok styre mye av kampen på hjemmebane, men er faktisk farligst når motstanderen kommer litt fram i banen og det blir bakrom til Villas raske angrepsspillere. Vi sliter litt med lag som legger seg langt bak på banen, og kun forsvarer seg, da vi ikke alltid er like flinke til å skape sjanser mot etablert forsvar. Bli derfor ikke overrasket over at Villa scorer på en dødballsituasjon, vi er farlige der.

Hvilken lagoppstilling vil dere stille med?
Sannsynlig : Friedel - L Yooung, Cuellar, Laursen, Shorey - Milner, Barry, Petrov, A Young - Agbonlahor, Carew. Reo-Coker spiller kanskje for Milner eller Petrov på midtbanen.

Hva blir resultatet?
Tror Villa vinner 2-1 eller 3-1.

Hvem vinner Premier League denne sesongen?
Chelsea ser sterke ut, selv om de tapte søndag.
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2263
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/28/2008 9:40:12 PM Sist oppdatert 10/28/2008 9:40:12 PM
jeg håper först og fremst at vi står stabilt på banen og stenger igjen. håpet er at villa ikke har noen som kan gjöre supermye på egen hånd og at vi kollektivt stopper deres lagspill, som later til å väre styrken. får carew lite å jobbe med pluss at stopperne er kloke kan det hindre baklengs.
utover det håper jeg at benni er sulten på mer og at han får starte. hadde värt herlig å se villanueva servere ham noen godbiter.
1-1 som det har värt sagt tidligere er ikke utenkelig, men villa er sterke... kan ikke si jeg husker at vi bruker å ta dem på villa park heller.
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 10/28/2008 9:48:44 PM Sist oppdatert 10/28/2008 9:48:44 PM
Trodde aldri jeg ville si dette, men i denne kampen ønsker jeg faktisk Andrews fra start. Å bruke temposvake Tugay i denne kampen mot hurtige Villa ville etter min mening være svært uklokt. Olsson synes jeg plasserer seg merkelig defensivt, og vil dermed ha Warnock på backplass igjen.

Robbo - Simpson, Samba, Nelsen, Warnock - Villanueva, Grella, Andrews, Emerton - McCarthy, RSC.

Satser på at Rovers ligger lavt, stenger av kantspillet til Villa og håper på at Ananasen kan servere de to spissene våre på kontringer. Av en eller annen merkelig grunn tror jeg på poeng i morgen. Blir forresten en merkelig følelse å håpe på at Brad slipper inn mål.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 10/28/2008 10:21:49 PM Sist oppdatert 10/28/2008 10:21:49 PM
I Villa-buret står det en gammel kjenning med enorme hender. Får vi smake vår egen medisin?

Jeg snakker selvfølgelig om Brad Friedel, mannen som på åtte sesonger i klubben spilte seg inn i hjertene til de aller fleste Rovers-fans gjennom stabilt spill og fantastiske redninger. Det er smått utrolig å tenke på hvor mange poeng han har reddet for oss. Det er vel ingen som bærer nag til den sympatiske amerikaneren. Jeg ønsker han iallefall all suksess, bare ikke i denne kampen.

Gigantduellen
Vi kommer fra et litt skuffende 1-1 resultat mot Middlesbrough hvor Benni McCarthy reddet oss på overtid. Til kampen mot Villa er etter all sannsynlighet Christopher Samba tilbake og det er gode nyheter. Vi trenger en kjempe for å ta hånd om Villas norske kjempe John Carew. Nordmannen er kanskje Villas viktigste spiller sammen med Martin Laursen for når Carew presterer Aston Villa og når han ikke presterer, presterer som regel ikke laget heller. Det er derfor Sambas oppgave å sørge for at Carew ikke presterer.


CLASH OF THE TITANS: Carew vs. Samba blir en meget viktig duell i kampen.

For min del skulle jeg gjerne ha sett Warnock tilbake på venstrebacken også. Delvis fordi han ikke er noen ideell midtbanespiller, men også fordi selv om Olsson har prestert brukbart gjør han mye juniorfeil og virker utrolig veik i kroppen.

Benni inn i varmen?
Etter Bennis gode innhopp sist regner jeg med å se han fra start i en 4-4-2 formasjon denne gangen. Grella er visst usikker med litt problemer i lysken, men jeg regner med at han blir klar. Han viste mot Boro at han kan bli en veldig nyttig spiller for oss. Spesielt hvis han får en litt mer skapende spiller ved siden av seg. Kanskje Tugay er et alternativ, men da mangler vi litt løpsstyrke. Aller helst skulle jeg likt og sett Villanueva, men han kommer ikke til å bli brukt på den sentrale midtbanen. Forhåpentligvis blir han foretrukket ute til venstre.

Eller så er Steven Reid og David Dunn selvfølgelig fortsatt ute med skader, mens Vogel virker å være synket i jorden. Noen som aner hvor det har blitt av han?

Troppen: Robinson, Simpson, Samba, Nelsen, Ooijer, Emerton, Tugay, Warnock, Villanueva, Roberts, Fowler, McCarthy, Derbyshire, Pedersen, Olsson, Andrews, Brown, Grella, Khizanishvili, Treacy.

Mulig lagoppstilling:
Robinson
Simpson – Samba – Nelsen – Olsson
Emerton – Grella – Warnock – Villanueva
Santa Cruz – McCarthy


Under Martin O´Neills kyndige ledelse har Aston Villa etablert seg som et stabilt topplag og er nok per i dag det laget som er nærmest å utfordre de fire store i Premier League. Martin Laursen og John Carew har blitt nevnt som sentrale spillere, men også de engelske stjerneskuddene Abonglahor og Ashley Young må også nevnes. Sistnevnte har sannsynligvis vært den beste og mest stabile venstrekanten i PL denne sesongen.

Barry klar
I forrige kamp kjørte Villa over Wigan og vant 4-0, og spillet tok seg kraftig opp for laget fra Midlands etter at Carew kom inn så det er naturlig å tro at han starter kampen mot Rovers. Det gjør etter all sannsynlighet også Gareth Barry selv om han hinket av banen i forrige kamp.

Troppen: Friedel, Guzan, L Young, Cuellar, Laursen, Davies, Shorey, Milner, Petrov, Barry, Reo-Coker, Sidwell, A Young, Carew, Agbonlahor, Harewood, Knight, Gardner.

Mulig lagoppstilling:
Friedel
Luke Young – Cuellar – Laursen – Shorey
Reo-Coker – Petrov – Barry – Ashley Young
Agbonlahor – Carew


Dette blir en meget har kamp og jeg har egentlig ingen forventninger. Aston Villa er fortsatt ubeseiret på hjemmebane, ikke for å være pessimistisk, men jeg tror ikke det endrer seg etter denne kampen. Den offensive kreativiteten må opp flere hakk, dermed kan vi ikke ha to spillere som Warnock og Grella sentralt på midten. Jeg tipper at det ender 1-1 etter scoringer av Ashley Young og Benni McCarthy.

Odds fra unibet.no:
H: 1.72
U: 3.40
B: 5.00
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 10/28/2008 11:18:13 PM Sist oppdatert 10/28/2008 11:18:13 PM
Nå må Warnock tilbake på sin vante plass. Det er null vits i å bruke ham på midten, det er ikke der han er god. Og skal Ince absolutt omskolere ham bør han ivertfall ha Tugay ved siden av seg. Ikke Grella. Håper på benni fra start igjen også. Og at Samba blir klar, kan trenge ham mot sterke Carew. Men jeg må inrømme at jeg tror vi taper. Borte mot Villa er alltid vanskelig for oss desverre.
Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 10/28/2008 11:26:01 PM Sist oppdatert 10/28/2008 11:26:01 PM
Stiller vi med Villanueva, RSC og Benni (som ser fit og ser bra ut) er vi vel nødt til å produsere sjangser!? Dette er en kamp vi ikke har mye å tape i. Tror kampen blir mye jevnere en oddsen tilsier. Synes det er på tide at Olsson får en plass på benken. Tilbake med Warnock på back!!

Skulle bare så gjerne hat Dunn tilbake. Noen som har peiling på hans skadesituasjon? Jul? Ser også at Samba la bamba mest sansynelig er klar. Det er good.
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 2:27:27 AM Sist oppdatert 10/29/2008 2:27:27 AM
Jeg tenkte litt, hvordan hadde det vært med Gamsten sentralt på midten sammen med Grella og Villanueva på venstre ving. Gamsten er jo ganske kreativ i forhold til Warnock, når Dunn og Reid er skadet, og så har jo Gamsten et ry på å jobbe ganske hardt defansivt også. Men jeg liker Villanueva så godt at jeg vil ha han også på banen. Hva mener dere om dette?
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 10/29/2008 3:42:31 AM Sist oppdatert 10/29/2008 3:42:31 AM
Kjegla skrev: "Vogel virker å være synket i jorden. Noen som aner hvor det har blitt av han?"

Du lurer på hvor det er blitt av Johann Vogel? Det har jo vært en artikkel på denne siden om at agenten hans jobber med å få ham vekk fra Blackburn. Tror ikke han er skadet eller noe, virker som Ince overhodet ikke har planer om å bruke Vogel.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 10/29/2008 8:55:48 AM Sist oppdatert 10/29/2008 8:55:48 AM
det har eg hatt på følelsen helt siden mark hughes gikk,at vogel aldri får spille under ince!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 10/29/2008 12:46:17 PM Sist oppdatert 10/29/2008 12:46:17 PM
Vogel er ikke god nok!
Synes Grella gjorde en god kamp sist, så jeg håper han starter. Carlos virket litt "lett", men det er uansett viktig med han på banen, siden han er den mest kreative spilleren Rovers har! Enig i at Warnock må tilbake til sin vante plass på venstrebacken. Olsson har gjort det bra til 20(?) år å være, men han trenger mere tid..

Håper på:

Robbo
Simpson-Ooijer-Nelsen-Warnock
Emerton-Grella-Villanueva-Gamst(!)
Cruz-Benni!!
Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Opprettet 10/29/2008 12:48:26 PM Sist oppdatert 10/29/2008 12:48:26 PM
dete blir en sinnsykt vanskelige kamp!!men har troa på uavgjort i denne.Benni med en suser i det 70ene minutt.
Du må være innlogget for å svare

EspenL

Antall innlegg: 132

Opprettet 10/29/2008 2:11:10 PM Sist oppdatert 10/29/2008 2:11:10 PM
Grella er småskadet og spiller sansyneligvis ikke.
Det ryktes Tugay og Warnock på midten.
Benny og Santa på topp. Ellers så lurer jeg på om Gamsten spiller denne kampen.
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 10/29/2008 5:09:52 PM Sist oppdatert 10/29/2008 5:09:52 PM
ser dårlig ut med stream i dag, desverre:(
Du må være innlogget for å svare

misjo1

Antall innlegg: 20

Opprettet 10/29/2008 5:32:29 PM Sist oppdatert 10/29/2008 5:32:29 PM
slik som jeg ser det, virker det som om grella og santa er ute i kveld. det er en skikkelig trøkk i magen, siden det jeg så sist kamp av grella var virkelig lovende, det var en savage med bedre passningssikkerhet, bedre overblikk og bedre tenknikk, og santa er jo santa. for å se bort i fra dette vil jeg gjerne se warnock tilbake på v.back. olsson er et bra talent, elsker offensiviteten hans, men han blir for veik. med warnock bak der blir stopperne mer sikker også. på midtbanen vil jeg ha andrews, han har vært overraskende bra av det jeg har sett, veldig gode løp som kan true forsvaret og gi andre mer spillerom. ved han vil jeg ha tugs som har vært utrolig god i år. vil ha en sugen gamst tilbake på venstre. og med villanueva bak benni på topp kan dette bli bra.
Robinson
Simpson Samba la bamba nelsen Warnock

Emert tugay andrews gamst

villanueva

benni
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 10/29/2008 5:41:30 PM Sist oppdatert 10/29/2008 5:41:30 PM
Friedel skrev:
Vogel er ikke god nok!
Synes Grella gjorde en god kamp sist, så jeg håper han starter. Carlos virket litt "lett", men det er uansett viktig med han på banen, siden han er den mest kreative spilleren Rovers har! Enig i at Warnock må tilbake til sin vante plass på venstrebacken. Olsson har gjort det bra til 20(?) år å være, men han trenger mere tid..

Håper på:

Robbo
Simpson-Ooijer-Nelsen-Warnock
Emerton-Grella-Villanueva-Gamst(!)
Cruz-Benni!!

 stiller vi med dette laget i dag vinner vi. får håpe alle de er friske å fir for fight. å så må vi jo håpe ince ikke er i det utforskende hjørne i dag med lag oppstillingen som han pleier å være!!!!!

Du må være innlogget for å svare

misjo1

Antall innlegg: 20

Opprettet 10/29/2008 6:07:40 PM Sist oppdatert 10/29/2008 6:07:40 PM
noen som vet om denne kampen vises noen steder i trondheim? puber el noe?
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 10/29/2008 6:13:05 PM Sist oppdatert 10/29/2008 6:13:05 PM
-------------Brown

Ooijer - Samba - Nelsen - Warnock

-------------Vogel

-------Tugay---Emerton------Peter

--Villanueva

----------------Santa Cruz


Da blir jeg fornøyd.
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 10/29/2008 6:28:44 PM Sist oppdatert 10/29/2008 6:28:44 PM
Robbo
Ooijer-Samba-Nelsen-Warnock
Emerton-Tugay-Villanueva-Gamst
Cruz-Benni

Håper på denne ellveren, men blir vel noe helt annet.
Du må være innlogget for å svare

misjo1

Antall innlegg: 20

Opprettet 10/29/2008 6:30:12 PM Sist oppdatert 10/29/2008 6:30:12 PM
Dickov skrev:
-------------Brown

Ooijer - Samba - Nelsen - Warnock

-------------Vogel

-------Tugay---Emerton------Peter

--Villanueva

----------------Santa Cruz


Da blir jeg fornøyd.

 håper dette bare var tull. robinson mer rutinert og bedre enn brown selv om han har vært god. oijer for sen mot raske villa angripere, vogel har ikke spilt på lenge det har heller ikke peter. regner med dette bare var tull

Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2008 7:05:17 PM Sist oppdatert 10/29/2008 7:05:17 PM
noen streaming av denne kampen eller?
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2008 8:14:28 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:14:28 PM
ASTON VILLA: Friedel, L. Young, Laursen, Cuellar, Shorey, Reo-Coker, Petrov, Barry, A.Young, Agbonlahor, Milner. Subs: to follow

ROVERS: Robinson, Simpson, Samba, Nelsen (c), Ooijer, Emerton, Warnock, Andrews, Pedersen, Villanueva, Santa Cruz. Subs: Brown (GK), Tugay, McCarthy, Fowler, Derbyshire, Olsson, Roberts.

Hvorfor Warnock på midten? Hvorfor starter ikke Benni? Merkelig nok en gang...
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2008 8:14:33 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:14:33 PM
4 spissar på benken? Nei vent, Derbyshire er jo ving...
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:15:57 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:15:57 PM
veo1982 skrev:
ASTON VILLA: Friedel, L. Young, Laursen, Cuellar, Shorey, Reo-Coker, Petrov, Barry, A.Young, Agbonlahor, Milner. Subs: to follow

ROVERS: Robinson, Simpson, Samba, Nelsen (c), Ooijer, Emerton, Warnock, Andrews, Pedersen, Villanueva, Santa Cruz. Subs: Brown (GK), Tugay, McCarthy, Fowler, Derbyshire, Olsson, Roberts.

Hvorfor Warnock på midten? Hvorfor starter ikke Benni? Merkelig nok en gang...

 Warnock på midten er et godt alternativ og han har gjort det veldig bra der. Er mer skeptisk til at Ooijer skal på venstre backen, men heldigvis møter han vel Reo-Coker som ikke er den kjappeste?

Spent på laget og det er klart at vi må ligge dypt i denne kampen. Selger vi oss offensivt er Villa dødelige på kontra.

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 10/29/2008 8:21:48 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:21:48 PM
Skuffa over at ikke Benni er med. Han er en bra spiss når han er i form og det virker som han er i FORM. Ellers ville jeg sett warnock på backen, men jeg og ince tenker tydeligvis ikke likt... Heldigvis kanskje? :P
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 10/29/2008 8:31:52 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:31:52 PM
bra at olsson ikke spiller for han er ikke god nok å deilig å se pedersen tilbake. bra lag bortsett fra andrews ut med benni. kjøre vanlig 442..
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:33:54 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:33:54 PM
Andrews kommer til å score i dag !
Du må være innlogget for å svare

stordahl

Antall innlegg: 186
Medlem 448 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:34:38 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:34:38 PM
Spent på denne kampen, ikke altfor positiv.. Midtbanen er jo i tynneste laget, skulle gjerne hatt Treacy på vingen istedenfor Gamst.. Postitive er Villanueva og Samba tilbake, har alltid troa på seier, men i dag er jeg faktisk usikker innerst inne..
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 10/29/2008 8:35:54 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:35:54 PM
Kjell Sindre skrev:
4 spissar på benken? Nei vent, Derbyshire er jo ving...

 HAHA :D LOL Jeg lo så jeg grein nesten! :D HAHAHA Dagens! :)

Du må være innlogget for å svare

hagper

Antall innlegg: 109
Medlem 1158 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:38:14 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:38:14 PM
carew på benken ja..


si fra om noen finner en fungerende stream
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 10/29/2008 8:39:02 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:39:02 PM
leter...........
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:39:09 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:39:09 PM
hagper skrev:
carew på benken ja..


si fra om noen finner en fungerende stream

 Nei, da skal ej holde den for mej sjøL!

Du må være innlogget for å svare

stordahl

Antall innlegg: 186
Medlem 448 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:40:39 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:40:39 PM
Ser fan meg dårlig ut med streams hittil..
Du må være innlogget for å svare

hagper

Antall innlegg: 109
Medlem 1158 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:42:43 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:42:43 PM
du-u.. legge deg snart du. Opp å skifte bleier før jobb i mårra :)
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 10/29/2008 8:43:12 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:43:12 PM
simpson på midtbana,andrews what the hell!villaneuva på topp med rocken roll julenissen!litt av nokken oppsett han ince kjøre.dessverre,men eg trur vi får bank i kveld!
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2008 8:43:28 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:43:28 PM
Vi tek Villa :)
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:44:57 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:44:57 PM
HellRene skrev:
simpson på midtbana,andrews what the hell!villaneuva på topp med rocken roll julenissen!litt av nokken oppsett han ince kjøre.dessverre,men eg trur vi får bank i kveld!

 Ro deg ned no da Rene. Andrews blir matchvinner i dag !

Du må være innlogget for å svare

Bar00n

Antall innlegg: 29
Medlem 1273 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:45:17 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:45:17 PM
ingen som klarer å finne stream? damn, hvordan finner mann streamer egentlig? finner aldri noen kamper....

om jeg ikke får sett denne, noen som kan fortelle meg hvor og hvordan jeg finner stream til arsenal - 20.plass drittspurs?
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 10/29/2008 8:45:19 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:45:19 PM
noen som har link på kampen?
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/29/2008 8:45:28 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:45:28 PM
Benni frå start. Santa Cruz skada.
Du må være innlogget for å svare

roversfc

Antall innlegg: 398

Opprettet 10/29/2008 8:45:31 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:45:31 PM
santa skada på oppvarminga, benni starter istedet
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:45:50 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:45:50 PM
Nå har jeg letet over hele "verdensveven" etter en stream. Virker som om det er umulig å finne..
Du må være innlogget for å svare

stordahl

Antall innlegg: 186
Medlem 448 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2008 8:46:03 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:46:03 PM
hagper skrev:
du-u.. legge deg snart du. Opp å skifte bleier før jobb i mårra :)

 Var den til meg?

Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:46:16 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:46:16 PM
Roque skadet i oppvarming .

Benni starter !
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 10/29/2008 8:46:27 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:46:27 PM
hehe:) viss du sir det så!stola på deg kompis:)blir ei pils på byen viss du tar feil;)

klart e håpe vi vinne,men ince rotera jo mer en ka eg skifta truse;)hehe´


good luck lads!
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/29/2008 8:46:34 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:46:34 PM
stordahl skrev:
hagper skrev:
du-u.. legge deg snart du. Opp å skifte bleier før jobb i mårra :)

 Var den til meg?

 Mej :)

Du må være innlogget for å svare

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 10/29/2008 8:47:13 PM Sist oppdatert 10/29/2008 8:47:13 PM
stordahl skrev:
Ser fan meg dårlig ut med streams hittil..

 Sikkert ingen sending. Tippar canal + ville sendt denne kampen viss dei kunne, er jo eit såkallet "norsk" oppgjer.

Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversAston Villa - Blackburn Rovers 29 oktober