Blackburn-Birmingham

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/5/2007 2:33:52 PM Sist oppdatert 10/5/2007 2:33:52 PM
Må skrive fra meg litt etter gårsdagens nedtur!
Dette var en meget skuffende exit av europacuppen. Nå må rovers se framover mot en hjemmekamp mot et hardtarbeidende Birmingham.

Nå blir det fokus framover på ligaen, og neste motstander er Birmingham. Et lite "fiffig" poeng er at Blackburn har spilt mot 4 av 6 lag som er over oss på tabellen. Arsenal=uavgjort, Man city=seier, Everton=uavgjort og portsmouth=tap(esj!). Det må jo bety at det er mange lag, som i utgangspunktet skal være en smule enklere.

Analyse av Birmingham:

Likhetstrekkene mellom Blackburn og Birmingham er at antall skåringer er like stor. Nøyaktig 7 mål denne sesongen. Akkurat samme anntal som United og chelsea:)
Deres største målskårer er for tiden skadet, men Forsell er skadet men gjør framgang. Men den store forskjellen er at de slipper inn dobbelt så mange mål. Desverre er ikke statistikk nøyaktig forskning, får bare be med til Allah om 3 poeng:)

Usikkerhetsmomentet for tiden i Birmingham er om Bruce signerer kontrakt, og et lag som kjemper desperat for å klatre på tabellen trenger ingen usikkerheter. Når det gjelder offensivt samhandling, så er Bruce absolutt ikke vist at han er rett mann, fil å produsere de målene som Birmingham absolutt trenger.

Litt statistikk:
7 mål Antall skudd 67 skudd på mål 24
Som dere ser så er det ikke akkurat tysk presisjon framover, mer vådeskudd i blinde! Det er bare 37% av skuddene som treffer mål, grunnet tyvtriks, holding i trøya og udyktighet. Antall suksessrike
pasninger er 1588, og denne statistikken sier ingenting om hvor mange som ikke kom fram. Skal jeg spå, så tipper jeg birmingham er meget glad for det.
Defensivt så jobber alle i Birmingham hardt, men ikke alltid de evner å stoppe motstanderne. Men med mer defensive enn offensive dyktighet fra trener bruce(notgrobbelar:-) så kan man se konturene av en dumpekandidat.

Sentral mitbane er rett å slett lite kreativ hos blues, men skal jo ikke se bort fra at de treffer beinet til en rovers-forsvarer å drar jackpot=altså mål.

Offensiv sammhandling er det vært lite av de kampene jeg har sett av blues. Det har kommet mange nye spillere denne sesongen, og tar tid å spille sammen et godt lag. Samtidig så er dette litt en sesong, der alle kan slå alle. Og de er absolutt ikke noe bedriftslag, her må alle på rovers jobbe for hverandre får å slå blues.


Blackburn hadde en skuffende opplevelse med tap mot Larissa, er jo sikkert enn del fans som fortsatt sliter med traumer etter kampen.

Har sagt det lenge at vi trenger forsterkning på høyreback, og emerton var desverre allt for dårlig til at vi kunne avansere i europa.

Statistisk sett så er vi ganske likt som Birmingham offensivt....

Grunnen til det er at Benni mcarthy absolutt ikke har vært i den formen, som man kunne forvente etter fjoråret. Man kan desverre aldri gardere seg mot skader, de vil alltid komme. Roque santa cruz har gått inn i den rollen som venstre mittspiss som benni hadde i fjor. Føler at Benni bør få den plassen, og heller satse på santa cruz som høyre spiss:) Da kommer benni mer til sin rett, når han som henry trekker ut mot venstreving og kombinerer med gamsten.

Defensivt så har vi vært veldig solide i ligaen, selv men en dårlig defensiv emerton. Joda han har forbedret seg kraftig, men skal vi bli et topplag så må vi har forsterkninger. HÅper ikke han roter seg bort i helgen.

Skadesituasjonen på nelsen og reid er i bedring, begge er på vei tilbake. Spent på om noen av dem kan starte, sannsynligvis begynner reid på benken eventuellt/mest sannsynlig ikke.

Kreative kraften er det bentley som står for, ikke mange murbrekkere som spiller tøffere enn mokoena/savage, tugay er mer kreativ men holder bare 1/3 av kampene i en sesong maks. Dunn syntes jeg skal tørre ås lippe seg mer løs, tenke kreativ:) Vet han har det i kroppen.

Samhandlingen i laget er meget bra, og det er et utrolig driv i presset. Man kjemper for hverandre i 90 minutter.

Min spådom er at vi vinner kampen og benni skårer to mål, et av santa cruz.
Og et vådeskudd av birmingham seint i kampen:)

Takk for meg, håper ikke analysen var allt for innhabil:)

Statistikk: 7 mål antall skudd 72 skudd på mål 31
Vi har truffet mål på 43% AV SKUDDENE. Antall pasninger som vi har truffet på er 1651.

Heia ROVERS!!!:-)



del har hatt en god sesong, rent statistisk er det ingen tvil om:) Fridel redder 85 % av skuddene som treffer mål, høres kanskje lite ut, men de 15 % er 5 mål.

Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 10/5/2007 2:39:31 PM Sist oppdatert 10/5/2007 2:39:31 PM
Supporterintervju

Beste medisin for å glemme UEFA-cup-skuffelsen er å banke Birmingham. Igjen!
Jeg har kontaktet den norske supporterklubben til Birmingham for et par ord om søndagens kamp. Og hvem kan svare bedre enn mannen som stifta supporterklubb, Martin Kolsrud. Han er redaktør av Blues Info og websiden bskn.info, stiftet supporterklubben i 1981 og har representert klubben på Canal+ 6-7 ganger

Fullt navn Birmingham City Football Club
Kallenavn The Blues
Grunnlagt 1875
Hjemmebane St Andrews Stadium, Birmingham
Hovedtrener Steve Bruce
Annet Nr. 2 i Championship i 2006/07-sesongen
Norsk supporterklubb http://www.bskn.info/

Ikke se så skuffa ut nå da, kampen har ikke begynt ennå…


Det er verdt å merke seg at Birmingham bare har vunnet ligacupen 1 gang, i 1963. Beste prestasjon i ligaen er 6. Plass fra 1955/56, og kun 2 finaleplasser i FA-cupen, med tap begge ganger. En klubb med et relativt lite premieskap altså…

Spørsmålene:

1. Hvordan er supporterklubben når det gjelder antall medlemmer, turer osv?
Vi er en klubb på underkant av 100 medlemmer. Det er ikke så ofte vi drar på felles turer, men det er norske Blues supportere på de fleste hjemmekamper.

2. Hvorfor ble det Birmingham, og hvor lenge har du vært supporter?
Jeg ble Birmingham supporter da laget vant 4-0 i tippekamp mot Man. City i 1974. VG spanderte 3 sider på kampen på mandag, med overskriften: Hatten av for Hatton på midtsidene! Bob Hatton scoret to mål!

3. Hatklubber og andre klubber du har sympati for?
Aston Villa av opplagte grunner og Blackburn av en grunn, staves R-O-B-B-I-E S-A-V-A-G-E! Han bør ikke vise seg på St. Andrews mer!

Robbie da han leste dette…


4. Dere har hatt en grei sesongstart til et nyopprykka lag å være, hva kan vi forvente videre?
Dere kan forvente noe av det samme som dere er kjent for. Vi spiller fysisk tøff fotball. Laget er ungt (ca 24 år i snitt) og sultent, dere må forvente 100% innsats. I tillegg har vi spillere som Kapo og McSheffrey som kan gjøre overraskende ting, og ekstrem fart på topp ved Cameron Jerome

5. Fornøyd med sommerens aktiviteter på overgangsmarkedet?
Ja, Steve Bruce har handlet inn en god blanding av unge og sultne spillere, samtidig som han har hentet stjerner som Kapo!

6. Et par ord om manager Steve Bruce?
En meget sympatisk fyr! Har møtt ham flere ganger, ikke et vondt ord å si om ham! Flink til å motivere spillerne, en egenskap som kommer godt med denne sesongen. Taktisk har han enda en del å lære!

7. Hva er lagets styrker og svakheter?
Vår styrke er fysikk, hurtighet og kondisjon i troppen. Vi mangler en kreativ midtbanespiller ala David Dunn og kunne ønsket oss en notorisk måljeger!

8. Viktigste spiller?
Vanskelig å si, vi er avhengig av at midtbaneduoen Nafti/Muamba har dagen

9. 3 tidligere Blacburn-spillere i stallen (M. Taylor, N. Danns og D. Johnson), hva er deres rolle i klubben?
DJ er skadet kaptein og har ikke spilt Premier League denne sesongen. Hvorvidt de to andre vil få sjansen vites ikke. De synes begge å være på vei bort!

Tidligere Blackburn-spiller, nå Birmingham-kaptein Damien Johnson


10. Hvordan er ellers forholdet til Blackburn?
Se spørsmål 3, vi liker ikke Blackburn. Synes også laget til tider har spilt litt på kanten tøft!

11. Våre styrker og svakheter?
Fysisk sterk tropp, dyktig manager og assistent. Vi savner Mark Bowen i klubben, Birmingham spilte sin beste fotball under hans tid i klubben

12. Hva kan vi forvente av sesongen?
Plass midt på treet!

13. Hvilken lagoppstilling kommer dere med på søndag?
4-5-1 formasjon
Keeper: Maik Taylor
Forsvar: Stephen Kelly, Johan Djourou, Liam Ridgewell, Franck Quedrue
Midtbane: Sebastian Larsson, Mehdi Nafti, Fabrice Muamba, Gary McSheffrey, Olivier Kapo
Spiss: Cameron Jerome


14. Vi slo dere akkurat ganske klart i ligacupen. Var den kampen nedprioritert, eller gir det et godt bilde på styrkeforholdet i søndagens kamp?
Vi brukte 11 reserver, så det sier vel det meste. Jeg forstår ikke den prioriteringen av Bruce.

15. Hvilken kamp kan vi forvente oss?
Vi kommer til å ligge lavt, nekte dere rom og satse på kontringer

16. Resultat?
Vi vinner 1-0

17. Hvem vinner Premier League i år?
Arsenal

18. Birminghams mål de neste 5 åra?
Europa, og bli bedre enn Villa


Vil Savage møte gamle lagkamerater, eller skal han fortsette å varme benken? Har Birmingham i det hele tatt en sjanse på søndag? Diskuter!

Du må være innlogget for å svare

torsinho

Antall innlegg: 164

Opprettet 10/5/2007 2:51:46 PM Sist oppdatert 10/5/2007 2:51:46 PM
Vet ikke hvordan moralen i stallen er etter uefa-exiten, alt avhenger av den i neste kamp. Tror vi vinner, men det er nok bare hvis moralen ikke er totalt bånn-i-bøtta. Håper Mark bruker sin tale-evne og inspirerer gutta, for denne seieren trenger vi!
Du må være innlogget for å svare

Backlash

Antall innlegg: 241

Opprettet 10/5/2007 5:08:21 PM Sist oppdatert 10/5/2007 5:08:21 PM
For en bitter supporter han Birminghamfyren er... Virket litt arrogant og hoven spør du meg. Men, takk for at han gidder svare på spørsmålene.

Når det gjelder kampen så må vi jo bare reise oss igjen. Vi bør absolutt slå Birmingham, samtidig som jeg frykter at de spiller på noenlunde samme måte som de gjorde mot Liverpool. Legger seg bakpå hele kampen. Det er derimot viktig at vi klarer å spille vår egen fotball, og ikke senker oss til deres nivå. Jeg har troen på seier. Absolutt. Vi vet at dette laget kan vi slå.

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 10/5/2007 6:00:40 PM Sist oppdatert 10/5/2007 6:00:40 PM
Dette er en kamp vi skal vinne! Håper vi spiller 4-4-2 denne gangen. Skulle gjerne ha sett Roberts i startoppstillinga.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/6/2007 11:30:34 AM Sist oppdatert 10/6/2007 11:30:34 AM
Her ble jeg jaggu sletta!! hahaha...:)

Latterlig:)

Jeg syntes fortsatt det var et helt latterlig det intervjuet, og han fyren var en grinebiter. Uten noe særlig kunnskap om fotball. Er det vanlig å slette innleggene man skriver her?
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/6/2007 11:34:25 AM Sist oppdatert 10/6/2007 11:34:25 AM
Noe tynt grunnlag for å bedømme en person, men hva vet jeg.... Takk for at du svarte sier jeg heller!

Birmingham hjemme skal normalt være 3 poeng, men om ting hadde vært "normalt" hadde vi vært i gruppespillet i Uefa også... Ekkel kamp synes jeg, vi har ikke råd til å ikke vinne denne for å henge med, etter Reading venter Spurs, Pool og Man Utd.
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/6/2007 12:38:51 PM Sist oppdatert 10/6/2007 12:38:51 PM
Hvorvidt Brum supporteren er en grinebiter eller ei skal ikke jeg uttale meg om, er iallefall enig i at vi skal være glad han svarer på spørsmålene. På en annen side; merkelig om han hadde nektet! Alt annet enn 3 poeng her vil for meg være et stort nederlag; jeg forventer faktisk mer av Rovers denne sesongen, enn jeg ventet av SK Brann i 2007. Sistnevnte går jo over all forventning....
Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 10/6/2007 3:15:11 PM Sist oppdatert 10/6/2007 3:15:11 PM
Ophusen skrev:
Dette er en kamp vi skal vinne! Håper vi spiller 4-4-2 denne gangen. Skulle gjerne ha sett Roberts i startoppstillinga.

 Roberts er skada

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 10/6/2007 5:33:17 PM Sist oppdatert 10/6/2007 5:33:17 PM
Preview Blackburn-Birmingham

Vi er ute av UEFA-cupen før den har begynt. Ingen direkte krise, men veldig kjedelig. Spesielt med tanke på hvor heldige vi var med trekningen. Med dette legger vi den fadesen bak oss og begynner å se fremover mot det vi fortsatt kan vinne. En av de cupene vi kan vinne er ligacupen og vi tok oss videre til neste runde nettopp gjennom å slå Birmingham. Det var en fortjent seier og god kamp av Rovers.

Bra form
Rovers har faktisk vist god form i det siste og har tre seire på rad. Deriblant den nevnte 3-0 seieren mot Birmingham. Forrige ligakamp var det Sunderland som fikk unngjelde og på tross av et stort Blackburn-press ble det ikke mer enn 2-1. Vi hadde riktignok ikke fått noen flere poeng med 5-0, men tenk så mye artigere det hadde vært.

Når det gjelder laget tipper jeg at Hughes går tilbake til en 4-4-2 formasjon og at Benni er tilbake på laget. Med tanke på at Tugay sliter med en ankel så tipper jeg at også Gamst blir å finne i startoppstillingen, for det er vel ingen grunn til å risikere gamle bein mer enn nødvendig? Dunn fikk seg også en smell mot Larissa og har en føling i låret, men han kommer nok til å starte mot gamleklubben. Det samme gjelder nok Savage. Det er vel kun et beinbrudd som ville holdt han utenfor en slik kamp. Jeg ville sagt at Savage er ekstra motivert til en slik kamp, men jeg tror ikke det er mulig at han kan være mer motivert enn det han er til vanlig. Mokoena blir sannsynligvis benket da jeg ikke helt kan se hva han har å tilføre i en slik kamp. Vi bør satse på å spille ut Birmingham, ikke gå i krig med dem.

Nelsen, Roberts og Berner er uaktuelle og selv om Reid er tilbake i trening er han ikke i troppen ennå. Han må nok gjennom noen kamper hos reservene først. Forsvaret vil jeg tro blir det samme.


Blir spennende å se om Savage får starte mot sin gamle klubb.

Mulig lagoppstilling:
Friedel
Emerton – Samba – Ooijer – Warnock
Bentley – Dunn – Savage – Gamst
Santa Cruz – McCarthy

Troppen: Friedel, Enckelman, Emerton, Samba, Ooijer, Warnock, Bentley, Dunn, Savage, Pedersen, Santa Cruz, McCarthy, Derbyshire, Tugay, Mokoena, Rigters, Khizanishvili, Olsson, Brown.

Pass på Kapo!
Birmingham er sannsynligvis det beste av de lagene som ikke var å finne i Premier League forrige sesong. Et godt kollektiv som er vanskelig å bryte ned. Manager Steve Bruce kan det med å organisere defensivt. Offensivt er det derimot litt mer skralt. Laget har kun scoret en gang de siste fire ligakampene og er altfor avhengige av enkeltmannsprestasjoner. Spesielt Olivier Kapo er en viktig offensiv kraft. Det evige talentet har funnet seg godt til rette i Premier League og med en prislapp på kun £3M må han sies å være et kupp. Blackburn-forsvaret bør passe godt på franskmannen som jeg er redd kan skape store problemer for vår svakeste forsvarer, Brett Emerton. Må også nevnes at det nye midtstopperparet for året, Djourou og Ridgewell, har imponert stort så langt.

Birmingham ligger for tiden på 12. plass og er nok meget godt fornøyd om det er der de ender etter 38 serierunder. Laget gjorde en god kamp mot Manchester United sist og kun en klønete Queudrue gjorde at de ikke stakk av med et poeng. Om de satser på en 4-4-2 eller 4-5-1 er jeg usikker på, men det er i alle fall sikkert at det ikke blir lett å bryte gjennom den forsvarsmuren Birmingham kommer til å sette opp. De som i alle fall ikke kommer til å spille er tidligere Blackburn-spiller Damien Johnson og den finske spissen Mikael Forssell.


Her scorer Kapo sitt fantastiske mål mot Chelsea, håper at vi
unngår det på søndag


Mulig lagoppstilling:
Taylor
Kelly – Djourou – Ridgewell – Queudrue
Larsson – Nafti – Muamba – McSheffrey
Kapo
Jerome

Troppen: Taylor, Kelly, Ridgewell, Djourou, Queudrue, Larsson, Nafti, Muamba, McSheffrey, Kapo, Jerome, Schmitz, O´Connor, Palacio, Kingson, Doyle, Martin Taylor, Sadler.

Som sagt er Birmingham veldig trygge defensivt, derfor blir det viktig med en tidlig scoring. Da kan det fort løsne og blir en brakseier. Hvis vi derimot stanger mot muren i 80 minutter uten å score er jeg redd for et ufortjent og irriterende 0-1 tap, men jeg er optimist og tror Rovers stikker av med dette. Kampen ender 2-0 etter scoringer av Savage og Bentley.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/6/2007 7:11:01 PM Sist oppdatert 10/6/2007 7:11:01 PM
Bra prewiew kjegla:)

Mye samme poengene jeg kom med, sentral mitbane blir viktig.
- Håper jo at Dunn kan spille og at han begynner å våge mer framover. Vise det potensialet jeg vet han har! Hvis han fortsetter i samme spor som nå, så blir han for lik alle de andre sentrale mitbanespillerne vi har i mine øyne.
- Savage sin drivkraff som en "TERRIER" er bare utrolig imponerende!Han er kanskje ikke verdens beste spiller, men han legger ned mange meter i løpet av en kamp. Og han er en dommers mareritt, kjeften går som en hjulvispe.

En ting kjegla! Skal du prestere i idrett så kan du ikke ha frykt, da blir det et selvoppfyllende profeti. Tenker man det skal gå dårlig, så skjer det så sier man ofte: JA TYPISK! var det jeg viste...hehehe.

Kapo er god offensivt, men en ensom svale er sjelden farlig aleine.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 10/7/2007 12:53:52 AM Sist oppdatert 10/7/2007 12:53:52 AM
Har en følelse av at dette kommer til å bli et målfattig oppgjør. Men tipper vi vinner 1-0. Håper også at vi går tilbake til vår vante og trygge formasjon 4-4-2, spesielt på hjemmebane. Men det er en ting jeg ikke helt forstår, og det er hvorfor Savage har vært på benken i det siste.
Greit at Benni og Gamst har vært der, for de har hatt/har en downperiode. Men jeg mener Savage har vært en av våre beste spillere denne sesongen. Håper virkelig at han er tilbake fra start til denne kampen. Vi trenger aggressiviteten og løpskraften hans på midten.
Og som sagt over et sted, så er dette en kamp vi egentlig må vinne sammen med Reading-kampen for å henge med toppen, siden vi har tre knalltøffe kamper etter disse..
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 2:02:00 PM Sist oppdatert 10/7/2007 2:02:00 PM
Kamper som dette på hjemmebane må vi vinne hvis vi skal henge med blant topp 6. Har tro på seier i dag, men neppe noen storseier.

Vi i BRSCN vil sette stor pris på om dere som ikke har besvart markedsundersøkelsen kan sette av noen få minutter før kampen, i pausen eller i gledesrus etter kampen til å besvare undersøkelsen. Alle som deltar er med i trekningen av årets hjemmedrakt:)
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/7/2007 2:30:08 PM Sist oppdatert 10/7/2007 2:30:08 PM
Noen som har peil på om det er stream av kampen?

Kanskje soapcoast?bet365? eller noe annet? kanskje gi med en link...hjelper ikke ha canal+ Blackburn blir jo så sjelden sent på tv:(
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 2:33:14 PM Sist oppdatert 10/7/2007 2:33:14 PM
moutinho skrev:
Noen som har peil på om det er stream av kampen?

Kanskje soapcoast?bet365? eller noe annet? kanskje gi med en link...hjelper ikke ha canal+ Blackburn blir jo så sjelden sent på tv:(

 Bruk tråden under "Hvor skal vi se kampen?" til å spørre om stream...

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/7/2007 2:48:23 PM Sist oppdatert 10/7/2007 2:48:23 PM
Og hvor er den tråden???
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 2:51:27 PM Sist oppdatert 10/7/2007 2:51:27 PM
Den finner du:
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 3:23:30 PM Sist oppdatert 10/7/2007 3:23:30 PM
Laget: Friedel,Emerton, Samba, Ooijer, Warnock, Savage, Tugay, Bentley, Dunn, Gamst, Santa Cruz.

Benk: Derbyshire, Zurab, Mokoena, McCarthy, Brown.

Ser ut til at vi kjører med samme formasjon som vi har gjort i de siste kampene.
Du må være innlogget for å svare

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 3:58:41 PM Sist oppdatert 10/7/2007 3:58:41 PM
moutinho skrev:
Noen som har peil på om det er stream av kampen?

Kanskje soapcoast?bet365? eller noe annet? kanskje gi med en link...hjelper ikke ha canal+ Blackburn blir jo så sjelden sent på tv:(

 er ikke mulig med stream i dag fordi "at the moment this is only being broadcast on showtime which cant be picked up in the UK so unless another channel decides to show it i´m afraid it´s a no"

så lar vi den ligge død for denne gang. radio rovers sender jo som vanlig, så for de med medlemskap der kan høre radio.


nå skal det vinnes!!!!

Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 10/7/2007 4:15:36 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:15:36 PM
bentley! 1-0 :)
Du må være innlogget for å svare

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 10/7/2007 4:18:05 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:18:05 PM
Yess!!
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 10/7/2007 4:19:18 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:19:18 PM
DEILIG!! Bentley, 1-0
Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Opprettet 10/7/2007 4:22:05 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:22:05 PM
Yes, endelig får vi en tidlig ledelse. Nå må vi bygge videre på denne og avgjør kampen.
Du må være innlogget for å svare

joni10

Antall innlegg: 506

Opprettet 10/7/2007 4:25:13 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:25:13 PM
JAADAAAA!!!!!:D
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 10/7/2007 4:31:32 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:31:32 PM
herlig med tidlig leiing... =)
no må vi klare å køyre over Birmingham...
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 10/7/2007 4:37:07 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:37:07 PM
bør være disiplinerte å holde det her nå
trenger en cleen sheet. 2 mål til et av gamst å et av santa så vinner vi 3-0
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 10/7/2007 4:55:56 PM Sist oppdatert 10/7/2007 4:55:56 PM
luring du over:) hehehe...


Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 10/7/2007 5:01:35 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:01:35 PM
takk:)
Du må være innlogget for å svare

sasforce

Antall innlegg: 226

Opprettet 10/7/2007 5:04:14 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:04:14 PM
ja dette var givende. ser på vgnett at det ser ut som om vi kjører denne kampen...å bentley fortsetter å score...hvilken spiller....

MEN: nå i 2.omg så må vi for all del ikke ha noe rot i egent forsvar å legge oss bakpå. Kjør på videre for å øke ledelsen!
Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 10/7/2007 5:07:28 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:07:28 PM
McCarthy inn for småskadet dunn.
blackburn nær ved å score 15sek etter avspark. ser bra ut dette:)
Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 10/7/2007 5:11:49 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:11:49 PM
straffe!
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:13:24 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:13:24 PM
2-0. McCarthy straffe. Fint for Benni å få et mål:)
Du må være innlogget for å svare

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 5:13:29 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:13:29 PM
og benni setter den i mål!!!!!
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:13:55 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:13:55 PM
herlig!!!!:)
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 10/7/2007 5:16:27 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:16:27 PM
fantastisk deilig.. no må benni finne målformen og santa må få putta og...
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:17:01 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:17:01 PM
Birmingham snytt for scoring like før straffen, latterlig offsideavgjørelse visstnok.
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 5:17:28 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:17:28 PM
Uvant å se Hughes bruke alle byttene så tidlig, må være noen skader da. Noen som vet?
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 10/7/2007 5:18:19 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:18:19 PM
savage skadet? høres det alvorlg ut? vi har brukt alle 3 byttene etter 56 min. litt risky. deilig med 2-0. bør holde det nå. cleeeeen sheeeeeet
Du må være innlogget for å svare

joni10

Antall innlegg: 506

Opprettet 10/7/2007 5:19:05 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:19:05 PM
Benni!!:D
Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Opprettet 10/7/2007 5:19:23 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:19:23 PM
Yes, endelig Benni. Dette skal vi klare nå.
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/7/2007 5:19:38 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:19:38 PM
Dr.Jones skrev:
Uvant å se Hughes bruke alle byttene så tidlig, må være noen skader da. Noen som vet?

 Savage ble byttet ut mot Aaron Mokoena pga skade. Håper virkelig ikke det er alvorlig!

Tugay byttet mot Derbyshire.

Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 10/7/2007 5:23:11 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:23:11 PM
litt useriøst at folk skal bli skada så tidlig i matchen og bytte ut tugay sjølv om han har gultkort... menmen... må no prøve å halde ut
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:25:34 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:25:34 PM
2-1
Du må være innlogget for å svare

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 5:26:20 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:26:20 PM
ShitAzid skrev:
litt useriøst at folk skal bli skada så tidlig i matchen og bytte ut tugay sjølv om han har gultkort... menmen... må no prøve å halde ut

 hæ?


birm scorer forresten. 2-1

Du må være innlogget for å svare

palour

Antall innlegg: 74

Opprettet 10/7/2007 5:28:10 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:28:10 PM
noen som vet hvordan vi spiller på midten nå? er jo sjanseløst uten Dunn Savage eller Tugay... lukter en smell på slutten her!

In the net!
Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Opprettet 10/7/2007 5:30:08 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:30:08 PM
DRITTT
Du må være innlogget for å svare

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 10/7/2007 5:31:20 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:31:20 PM
er ikke sikker men tipper

derbyshire- bentley- moko- gamst

santa-benni
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:32:19 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:32:19 PM
Forresten er det veldig gledelig å høre at Benni har vært meget god i dag.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 10/7/2007 5:37:34 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:37:34 PM
Nå sliter vi litt. Lukter utliging nå...
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/7/2007 5:39:15 PM Sist oppdatert 10/7/2007 5:39:15 PM
Stian81 skrev:
Nå sliter vi litt. Lukter utliging nå...

 Sliter? Var jo nære 3-1 med Bentley

Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversBlackburn-Birmingham