Ønskeliste

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 2/28/2006 7:14:38 PM Sist oppdatert 2/28/2006 7:14:38 PM
Her tenkte jeg dere kan legge ut ei ønskeliste til neste sesong. Helst realistiske mål!

1. Wayne Bridge (Chelsea) -Skulle vi få en så fantastisk god venstre back som Wayne Bridge, har vi et lag uten svakheter! Men en god spissmakker til Bellamy ville gjort seg.

2. Jermaine Defoe (Tottenham) -Får ikke så mye tillit i Tottenham, og det kan tenke seg at han ønsker seg bort om Tottenham henter en ny klassespiss til sommer. Men da må vi kanskje kvalifisere oss til Champions League velger jeg å tro

3. Merek Jankulovski (Milan) -Får ikke mye tillit i Milan. Starter vertfall mange kmaper på benken. Kunne tenke seg at han kunne tenke seg å komme til Rovers om vi kvalifiserer oss til Champions League?

4. Joey Barton (Man City) -Kommer vi til Champions League, er det STORE sjanser for at vi kan snappe opp han, om ikke Man Utd gjør det! Ønsker seg bort.

5. Mccarthy (Porto) -Er blitt linket til Rovers mange ganger, og Hughes er keen på å snappe han opp foran nesen på West Ham! Ville vært en kanon partner sammen med Craig Bellamy!

6. David Dunn (Birmingham) -Er elsket av aller Rovers fans og han elsker oss! Om han blir kvitt alle skadeproblemene sine så ville han blitt en kanonerstatter til Tugay. Fremtidig parner til Reid?

7. Papa Bouba Diop (Fulham) -Klassespiller! Kommer vi til Champions League så er det ikke uetenkelig at vi kan snappe opp han!

8 Matthew Upson (Birmingham) -En av Premier Leagues beste midtstoppere! Er rett Arsenal kan prøve å skaffe seg han, men er så vidt jeg vet, ikke linket til dem. Rykker Birmingham ned, så burde vi få ham for en billig penge.

9. Sinama Pongolle (Liverpool) -Signing for fremtiden! Er ung og har potensialet til å bli en verdensstjerne!

10. Jermaine Pennant (Birmingham) -Kanskje Premier Leagues beste innleggsfot? Vil gjøre en bedre jobb på høyresiden en det Reid og Emerton gjør vil jeg tro.

Sikker mange jeg har glemt, men skulle vi komme til Champions LEague så får vi jo veldig mye penger å rutte med! Spillere fra Frankrike og Spania er jo ikke utenkelig.
Kanskje bør vi skaffe oss en ny keeper hvis vi tenker fremtidig? Friedel begynner å dra på årene men holder meget høy standar! Isåfall så er min ønskelisten på keepere her:

1. Robert Green (Norwich) -Holder høy kvalitet og er Englands største keepertallent

2. Chris Kirkland (Liverpool) -Er vel fortsatt ung og kunne vært en god signing.

3. Scott Carson (Liverpool) -Ung, potensialet til å bli en av verdens beste keepere, og er 3. keeper i Liverpool for øyeblikket.

4. Al Hambsi (Bolton) -Ung keeper som ikke får spille




Til neste år: (Mest realistisk)

Green(Friedel)
Neill-Zurab-Nelsen-Bridge
Pennant(Eller en fra Spania/Frankrike)-Savage-Tugay/Dunn/Reid-Gamst
Bellamy-Defoe/Mccarty/Pongolle
Du må være innlogget for å svare

Steadinho

Antall innlegg: 538

Opprettet 2/28/2006 7:40:46 PM Sist oppdatert 2/28/2006 7:40:46 PM
Hehehe, gode begrunnelser her!

Selv håper jeg på en ny v.back og en klassespiss. I tillegg til et hurtigtog på høyrevingen. Sinama Flo(pp) har ikke imponert særlig enda, når vi snakker talent har vi tonnevis ... Gardner, Clarke, Gally, Derbyshire og Jemal +++

Sats heller på en spiller ala McCarthy ... en hurtig og duellsterk spiller.

Kanskje (I REPEAT MAYBY) bør vi ha en erstatter for IL Maestro snart, men Reid fits the bill ... men han blir for lik Savage i spillerstilen. Dunn hadde vært optimalt, selv om han nærmer seg 30´åra (om 3-4 år) ... men Dunn har det som skal til for å erstatte IL MAESTRO, og vel så d. Han elsker klubben så han er perfekt.

Høyrevingen som du nevner, J.Pennant, er selvsagt aktuell. Andre som jeg har nevnt tidligere, er Kalou og Castelen hos Feyenoord, 2 raske vingtyper som kan brukes på begge flankene, men som storklubbene jakter. Jeg har egentlig lovt meg selv å ikke diskutere "Rovers i CL neste sesong", men da du nevner det i annenhver setning, så kan vel ikke jeg være noe "bedre" :) ... Kvalifiserer vi oss for CL (dog via kvalik vel ved en evt. 4.plass????) så har vi god sjanse til alle de overnevnte spillerne ... og Rovers vil garantert attraktere seg "stjernespillere" ... MEN det er akkurat der "problemet" ligger. I ROVERS skal vi ikke bygge et lag grunnet spillernes navn og heder og populæritet ... vi skal fortsette i den ruta Sparky har ført skuta ... bygge et lag som JOBBER FOR HVERANDRE ... ikke en gjeng me inkompatible individualister som bare tenker på seg selv og lønnslippen! Derfor er det viktig at det ikke blir mange utskiftingene selv om vi evt. skulle kval. oss for CL!

Viktig å beholde roten i laget.

Det kan virke som vi skal "raide" Birmingham ved ett evt. nedrykk for dem, Dunn, Pennant ... og Upson! :) For jeg må ærlig innrømme at selv om Todd har blitt forvandlet etter Hughes tok over, er han for ustabil... Jada, vet det helt sikkert er mange som vil reagere på at jeg skriver dette ... men til tider så driver han meg til vanvidd. (kan ha litt med at jeg er ULTRA NEGATIV til Rovers når jeg ser de spille - tendens til å kritisere egne spillere en smule, hehehe - men det er BARE godt ment). Bridge høres meget lovende ut, men for meg personlig klinger det mer med Matthew Taylor hos Portsmouth... en klubb som må selge snart for å balansere budsjettet virker det som (selv med en rik onkel).

Så, kort oppsummert:

Inn:
Taylor(Pompeys)
Upson(Brum)
Dunn(Brum)
Pennant(Brum)
McCarthy(Porto)

Friedel
Neill-Nelsen-Upson-Taylor
Pennant-Dunn-Savage-Gamst
McCarthy-Bellamy
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 2/28/2006 7:41:43 PM Sist oppdatert 2/28/2006 7:41:43 PM
hadde gjærne tatt mange av disse spillerne, men personlig tror jeg mange av dem er urealistiske. kanskje spesielt defoe, jankulovski, barton....
selv mener jeg vi har mest behov for en venstreback og en sentral midtbanespiller eller to. pluss kanskje sinema pongolle og gallagher tilbake fra lån!
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 2/28/2006 8:03:54 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:03:54 PM
Tja, jeg synes nok en del av forslagene dine er ganske så urealistiske jeg da. Særlig Diop, Barton og Defoe. Everton klarte ikke å lokke til seg all verden selv om de kom på 4. plass forrige sesong. Noe vi er fortsatt LANGT fra å klare.

Laget vårt er ganske så bra, stallen også så lenge vi er så heldige med skader som vi har vært. Friedel holder nok i noen sesonger til, og siden nyttår har han vært høy klasse. Om vi skulle erstatte han så ville sett at vi brukte en høy sum på å prøve å hente Tomasz Kuszczak fra WBA. Født i 82, og har imponert meg stort dem gangene jeg har sett han. Holder også f.eks. Kirkland på benken. Tar jeg ikke feil så er han foran Dudek på landslaget også.

På topp ser jeg gjerne at vi får inn en spiller som matcher Bellamy sitt nivå og som er en trussel i lufta. Pongolle kan vel bli den spilleren. Hadde også likt og sett Bentley prøve seg på topp sammen med Bellamy. Collins John fra Fulham er kanskje en mulighet. Ung, god på hodet og målfarlig. Åtte mål i ligaen og har bare spilt fem hele kamper. Spillere som Lualua, Boa Morte og D. Bent hadde vært fantastisk men lite sannsynlig.

Bridge er vel kanskje en mulighet på venstre back. Men da må han godta å gå ned i lønn. Vet egentlig ikke om så mange aktuelle backer, Gray og Matteo funker iallefall greit.

På midtbanen ser jeg gjerne Dunn tilbake. Tugay tror jeg fortsetter en sesong til. Zurab signerer vi og da har vi cover på høyreback og stopperplass. Upson hadde nok gått rett inn attmed Nelsen.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/28/2006 8:08:36 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:08:36 PM
Jeg synes nå begrepet "realistiske mål" strekkes RIMELIG langt her.
Det er mange av spillerene som har blitt nevnt her, som jeg absolutt skulle likt å se i Rovers. Det er greit nok. Men for å kunne snappe opp spillere som Defoe, Boupa Diop, osv så kreves det noe mer enn det vi har nå. Og mer enn om vi så skulle komme til Champions League (mot alle odds).
For det første: jeg håper Rovers-styret beholder hodet på rett plass når det kommer til pengebruk. Selvom E-cup vil gi mer penger i kassa, så betyr ikke det at man skal slutte å være fornuftig. For går sesongen dårlig, og antatte inntekter ikke kommer, så går det på ræva. John Williams er en fornuftig mann, så det skjer ikke.
For det andre: for å være mer attraktiv enn feks Tottenham (for å bruke Defoe som eksempel) må vi vise til noe mer enn bare å kunne kvalifisere oss til e-cup én sesong. For å kunne gjøre sånt må vi være virkelig stabile i toppen. Og dit er det rett og slett LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANGT!

Spillere som Dioup, Defoe, Bridge de kommer til å koste svært mye i Rovers-målestokk. Jeg anser det ikke en gang som LITT realistisk å kunne hente noen av dem.

Men for å svare på tråd-tittelen, hvilke jeg kunne ønske meg som jeg anser som realistiske.

1. David Dunn. Men det forutsetter at Birmingham rykker ned.
2. Jermaine Pennant. Nok en forutsetning at Birmingham rykker ned.
3. Julio Arca/Matt Taylor inn som venstreback.
4. Ny spiss. Pongolle kommer ikke til å bli permanent Rovers-spiller. For slår han til, vil definitivt Liverpool ikke selge (billig). Og slår han ikke til, så er det vel heller liten vits i å bruke midler på ham. Jeg har få navn på blokka angående hvem jeg kunne likt å få inn. Men jeg begynner å få dårlige "vibber" omkring McCarthy. Jeg synes det lukter "kostbar flopp" lang vei.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 2/28/2006 8:10:34 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:10:34 PM
Drugis skrev:
hadde gjærne tatt mange av disse spillerne, men personlig tror jeg mange av dem er urealistiske. kanskje spesielt defoe, jankulovski, barton....
selv mener jeg vi har mest behov for en venstreback og en sentral midtbanespiller eller to. pluss kanskje sinema pongolle og gallagher tilbake fra lån!

 Er jo ikke urealistk om vi kommer tilChampions LEague..
Det som er så synd er at Blackburn har så lite tilskuere, og det kan trekke alt sammen ned..

Du må være innlogget for å svare

OddBob

Antall innlegg: 133

Opprettet 2/28/2006 8:30:26 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:30:26 PM
4.plass gir jo ikke Champions League, men Champions League kvalik. Og kjenner jeg Blackburn rett så ryker vi ut i kvaliken mot Trelleborg ellerno. Vel og merke hvis vi i det hele tatt klarer 4.plassen. Vi har vel fortsatt bare vunnet 1 europacupkamp (av 16?)
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 2/28/2006 8:34:01 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:34:01 PM
Tror ikke engelske landslagsspillere hiver seg over oss om vi skulle klare mirakelet å kvalifisere oss til CL. Dessuten så tror jeg ikke Defoe hadde vært noe bra for oss. Hadde jo vært håpløst å slå innlegg i feltet med Bellamy og Defoe på topp. Og det er nok en grunn til at han er benket. Helt enig med mohelger om at vi ikke burde gå for de åpenbare stjernene. Og som Steadinho skriver så må Hughes velge ut spillere som passer i hans system og måte å spille på. Så må vi jo tenke på at spillerne våre har gjort det veldig bra i år og vi trenger ikke å bytte ut halve første 11. vår.

Arca på venstrebacken tror jeg hadde vært et bra alternativ.
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 2/28/2006 8:39:03 PM Sist oppdatert 2/28/2006 8:39:03 PM
Forresten hvis man leser disse uttalelsene til Mourinho forstår man at det skal mye til for å få løst Bridge fra kontrakten sin.
Du må være innlogget for å svare

Clasiker

Antall innlegg: 371

Opprettet 2/28/2006 11:17:07 PM Sist oppdatert 2/28/2006 11:17:07 PM
Veldig enig i at vi må holde hodet kaldt. Joda, vi kan havne på CL-kvalikk plass, men vi kan også havne midt på midten enda. Så å bruke CL som argument bli dumt synes jeg. Kan ikke basere kjøp på om/hvis/men. Men denne tråden er spennende, for vi bør forsterke oss før neste sesong uansett. Det er tross alt eneste måte å avensere yttligere på. (jada, vet taktikker, riktig trening ++ bidrar, men dere tar poenget) I mine øyne trenger vi en back på begge sider, (Nå er jo tross alt ikke Zurab vår eiendom enda)en ung arvtager til Friedel, en som kan komme inn nå, lære de to neste åra og stå fast deretter. Ungt talent på 19-20 noen? Videre kunne jeg tenkt meg en offensiv sentral spiller. Gjerne litt kreativ. Og en spissmakker til Bellars. En annen ting som jeg må si jeg frykter noe voldsomt: Klarer vi å beholde Lucas i klubben? Er hellig overbevist om at hvis han hadde vært engelsk hadde han spilt fast på landslaget. En av øya definitivt beste h.backer, om ikke den beste.

Rekkefølgen er random, men her er spillere jeg synes vi kunne vurdere

1. David Dunn (birm må ned)
2. Matt Upson (birm må ned)
3. Julio Arca (sunder går ned)
4. Zurab Khizanishvili (billig/gratis?)
5. Scott Carson (spørs helt på pris)
6. Tomasz Kuszczak (brom ned)
7. Cameron Jerome (spørs helt på pris)
8. Clint Dempsey (mulig han blir for dyr?)
9. Kevin Doyle ?

Tenkte på Zoltan Gera også, om Brom rykker ned. Imponert meg denne sesongen. (hvilket er godt gjort når du spiller på Vestre Bromvika som drillo sier)

Spesielt Jerome er jeg nysgjerrig på. Ung spiller som er fast på Cardiff. Puttet 15 mål så langt denne sesongen.

Kevin Doyle vet jeg ikke så mye om, men ble irritert da han kom inn å puttet 4 mot meg på FM, søker på ham på nettet å finner ut at han faktisk ligger på delt tredjeplass på målscorerlista for Ch.l. Kanskje verd å kikke nærmere på? Reading gjør det jo overraskende bra.

Tenkte på Landon Donovan også, men finner ikke han realistisk, verken på pris eller rykte. (med det mener jeg at hvis han satser europa igjen har nok ikke Rovers høy nok stjerne)

Svært spent på hva Derbyshire, Peter og Gally kan bidra med til neste år.

Spillere som Defoe, Diop, Bent ++ vil jeg ikke engang spekulere i.

Hadde nesten vært en liten drøm om Middlesbrough skulle rykke ned; Downing, Yakubu, Viduka, Rochemback, Queudrue ++
Men tror nok egentlig de beholder plassen.
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/28/2006 11:36:00 PM Sist oppdatert 2/28/2006 11:36:00 PM
Friedel: Du sa at du ville være realsistisk??? da tror jeg du må sjekke lista di engang til og krysse ut flere navn!! den lista var veldig håpløs, ønskeliste greit nok..men kun 3-4 navn er realistiske
Du må være innlogget for å svare

tbucci

Antall innlegg: 118

Opprettet 3/1/2006 12:12:23 AM Sist oppdatert 3/1/2006 12:12:23 AM
Hva angår keepere så synes jeg å huske å ha lest at vi har et considerable talent i Frank Fielding. Stemmer dette?
Jeg er også redd for at Lucas Neill kan tiltrekke seg oppmerksomhet fra større klubber til sommmeren etter nok et år med veldig gode prestasjoner. Om han blir solgt (noe som jeg for guds skyld ikke håper han blir gjort) kan jo Arne Friedrich være et alternativ? Har lest en del bra om ham, men aldri sett ham i aksjon. Heller har ingen større klubber snappet ham opp enda.
Som forsterkninger foran neste sesong håper jeg vi henter inn fra tysk eller engelsk liga. Har troen på spillere med erfaring fra tysk fotball i Blackburn. Har en følelse av at de kan passe godt inn i stilen. Også tror jeg Frankrike er en gullgruve. Mye bra talenter der.
I posisjoner er jeg enig med de fleste. Er sugen på en stabil midtforsvarer sammen med Nelsen i tillegg.

Øverst på min ønskeliste av konkrete navn vil jeg plassere Joey Barton, en spiller jeg virkelig har fått sansen for. Kevin Nolan er heller ikke å forrakte. Kanskje litt urealistisk, men dette er jo en ØNSKEliste.
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 3/1/2006 12:27:31 AM Sist oppdatert 3/1/2006 12:27:31 AM
David Dunn og Chris Kirkland må hjem til blackburn, de to kommer til å spille med hjerte langt ute på drakta! Enig med han friedel at Brad begynner å bli gammel(selv om han presterer HVER kamp). Lite trolig at Dioup kan hentes når han prises til nærmere 150-180 millioner. Kunne tenkt meg noen av de unge Ajax backene som heitinga og jong selv om det er lite trolig. En ny spiss som kan hjelpe bellamy der oppe. Defoe er ikke mannen til det, han er alt for lik bellamy. En spiller som er god på hodet men ikke suger teknisk. Kanskje som kuijt, harewood osv.


Drømmelaget 0607

Friedel
Bridge
Nelsen
Heitinga/Jong
Neill
Pedersen
Tugay
Reid
Kalou
Bellamy
Kuijt

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 3/1/2006 5:25:47 PM Sist oppdatert 3/1/2006 5:25:47 PM
Interessante, og kanskje litt realistiske spelarar:
David Dunn
Robert Huth
Wayne Bridge
Routledge
Marlon Harewood
Darren Bent
Yakubu
Joey Barton
Matthew Upson
Robert Green


Innser at mange av desse faktisk er ganske urealistiske.
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11042
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/1/2006 5:29:34 PM Sist oppdatert 3/1/2006 5:29:34 PM
fatter ikke hvorfor tugay er på drømmelaget for neste år..
Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 3/1/2006 10:37:44 PM Sist oppdatert 3/1/2006 10:37:44 PM
Og Julio Arca, han håper eg at vi kjøper.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 3/1/2006 11:27:45 PM Sist oppdatert 3/1/2006 11:27:45 PM
SixStep skrev:
Interessante, og kanskje litt realistiske spelarar:
David Dunn
Robert Huth
Wayne Bridge
Routledge
Marlon Harewood
Darren Bent
Yakubu
Joey Barton
Matthew Upson
Robert Green


Innser at mange av desse faktisk er ganske urealistiske.

 -Vi har 4 bedre stoppere enn Huth.
-Harewood har steget kraftig i markedsverdi, men slett ikke urealistisk.
-Bent er for urealistisk!
-Green ville vært bra!

Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 3/2/2006 12:32:33 AM Sist oppdatert 3/2/2006 12:32:33 AM
siden det er en ønskeliste må det vel være lov å tru på julenissen, så hadde ikke vært dumt med ronaldinho, eto´o, drogba, ballack( siden han er ute av kontrakt til sommern )
Gatusso, nesta, canavaro, pluss at vi får tak i et av de største talentene i engelsk historie som ikke enda er oppdaget, da har vi lag:D
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/2/2006 1:31:02 AM Sist oppdatert 3/2/2006 1:31:02 AM
Arefjord skrev:
David Dunn og Chris Kirkland må hjem til blackburn, de to kommer til å spille med hjerte langt ute på drakta

 Er Chris Kirkland fra Blackburn?

Det ante jeg overhodet ikke.
For trodde David Dunn er den eneste "local Blackburn-lad" på Premier League-nivå.

Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 3/2/2006 1:42:46 AM Sist oppdatert 3/2/2006 1:42:46 AM
Friedel, champions league betyr ikke automatisk at spillere står i kø for å signe. Virkeligheten er desverre ikke som Football Manager...
Du må være innlogget for å svare

geirwrovers

Antall innlegg: 384

Opprettet 3/2/2006 1:46:38 AM Sist oppdatert 3/2/2006 1:46:38 AM
Jeg synes Sergi Peter har gjort meget gode innhopp, så jeg er spent på ham til neste sesong. Sinama kan vi sikkert beholde, jeg synes han har gjort en grei jobb... Han må uansett få litt tid på seg til å bli vant til ny klubb. Regner egentlig at Liverpool vil ha ham tilbake etter sesongen. Mccarthy er en spiller jeg fortsatt kunne tenke meg. Er enig i at vi skulle ha styrket venste backen. Midtbanen er bra. Friedel er gammal kar nå, og selv om jeg ikke ønsker å innrømme det, så er det snart tid for keeper bytte, og vi trenger en som kommer inn og kanskje lærer litt av Friedel. En med Masse talent og en håndfull pågangsmot...
Du må være innlogget for å svare

superjan

Antall innlegg: 381

Opprettet 3/2/2006 9:00:02 AM Sist oppdatert 3/2/2006 9:00:02 AM
http://www.thefa.com/England/SeniorTeam/Players/Postings/2004/03/Chris+Kirkland+Liverpool.htm

står at chris kirkland er fødd i Leicester
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 3/2/2006 10:30:36 AM Sist oppdatert 3/2/2006 10:30:36 AM
Korkhodet er overhode ikke født i Blackburn.

Wayne Bridge - det hadde vært et fantastisk kjøp!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 3/2/2006 6:26:16 PM Sist oppdatert 3/2/2006 6:26:16 PM
Bugsy skrev:
Friedel, champions league betyr ikke automatisk at spillere står i kø for å signe. Virkeligheten er desverre ikke som Football Manager...

 Mye større sjans til å få store stjerner!
Se på Everton! Laget er ikke til å kjenne igjen!

Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/2/2006 6:40:30 PM Sist oppdatert 3/2/2006 6:40:30 PM
Friedel skrev:
Mye større sjans til å få store stjerner!
Se på Everton! Laget er ikke til å kjenne igjen!

 :) javel?? ser vi på det samme Everton laget? ;) er ikke så veldig store forandringer der på hvem som spiller..!

Du nevner også ovenfor her at Darren Bent ikke er realistisk, mens du i første post hevder at Defoe er realistisk...!! hmm... :)

Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 3/2/2006 10:35:02 PM Sist oppdatert 3/2/2006 10:35:02 PM
Defoe blir nok fullstendig umulig for oss å hente. Darren Bent har spilt så godt denne sesongen at Rovers isåfall må punge ut masse for han.. Det skjer nok ikke! Tipper Hughes leter andre steder i Europa for en spiss. Prisene i PL er jo skyhøye i forhold til kvalitet! Satser på at Sparky gjør et kupp, gjerne fra Frankrike eller Tyskland...
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 3/3/2006 12:03:47 AM Sist oppdatert 3/3/2006 12:03:47 AM
sa ikke at kirkland er fra blackburn men er fan som dunn.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 3/3/2006 12:09:05 AM Sist oppdatert 3/3/2006 12:09:05 AM
pks1984 skrev:
Friedel skrev:
Mye større sjans til å få store stjerner!
Se på Everton! Laget er ikke til å kjenne igjen!

 :) javel?? ser vi på det samme Everton laget? ;) er ikke så veldig store forandringer der på hvem som spiller..!

Du nevner også ovenfor her at Darren Bent ikke er realistisk, mens du i første post hevder at Defoe er realistisk...!! hmm... :)

 Ja, faktisk! Defoe får nesten ikke tillit fra start, og Jol er glad i å hente spillere, så skulle han hente 1-2 klassespisser så er det veldig rimelig!

Darren Bent fikk nettopp sin debut på landslaget, er et helt angrep alene for Charlton, og kommer til å bli snappet opp av en større klubb enn Blackburn...

Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 3/3/2006 12:36:28 AM Sist oppdatert 3/3/2006 12:36:28 AM
Her mener jeg du er helt på jordet Friedel...

1: Defoe blir etter all sannsynlight alt for dyr for Rovers.

2: Defoe vil etter all sannsynlighet ikke til Rovers, som ikke har vist seg stabile i toppen.

3: Både Chelsea og Liverpool har bydd på Defoe tidligere. Blir det kamp om spilleren velger han nok ikke Rovers... (og vi har heller ikke midler til å ende opp i en budkrig med disse klubbene)
Du må være innlogget for å svare

HairwayToSteven

Antall innlegg: 77

Opprettet 3/3/2006 3:02:36 AM Sist oppdatert 3/3/2006 3:02:36 AM
Neste sesong for Blackburn blir nok uten både Neill og M.G. Pedersen, Newcastle ønsker seg Neill og M.G. Pedersen ønskes av et kobbel av klubber som f.eks Tottenham. Først etter at disse to blir eventuelt solgt kan vi begynne å snakke om å ha penger til å kjøpe etablerte spillere. Nå er det slik at Blackburn har slitt lenge med dette "bully"-stempelet, og i tillegg har ekstremt lave tilskuertall.

Etablerte spillere koster penger, og selv om Blackburn klarer kunststykket å komme på 4 plass, er det ikke slik at spillere kommer løpende. Jeg mener at Blackburn må vise nøkternhet på overgangsmarkedet, det har de gjort under Hughes, og det er det som må til. Håper bare Hughes ikke blir snappet opp av en større klubb altfor kjapt, fordi med ham i managersetet lokkes spillere som ellers ikke ville kommet til Rovers (Bellamy).

Jeg håper Blackburn får tak i Delaney til sommeren, det er noe som er realistisk, han kjenner jo Hughes, og ønsker sikkert å jobbe for ham. Ellers har vi gode spillere i Bentley (takk gud for Arsenals brede spillertropp) og Sergio Peter. Disse to ønsker jeg at Rovers satser på. Peter har en ekstremt farlig innleggsfot og har mange assists på det lille han har spilt, han er dessuten uredd og tørr å prøve, viktig! Sinema Pongolle kan bli svært dyr, men jeg håper at han kan bli billig dersom han ikke imponerer andre enn Hughes på trening. Så neste sesong kan S. Pongolle slå til. Ellers kan kanskje Dunn være god, dersom han kan holde seg stabil, det er jo der problemet ligger.
Du må være innlogget for å svare

kjempefan

Antall innlegg: 119
Medlem 61 i supporterklubben

Opprettet 3/3/2006 8:03:52 AM Sist oppdatert 3/3/2006 8:03:52 AM
Jeg kunne tenkt meg at vi hentet Billy Jones fra Crewe. Denne spilleren har jeg stor tro på at skal bli god.

Ellers mange gode innlegg her.
Får vi Dunn tilbake blir jeg fryktelig glad.

Men hva om vi på mirakuløst vis fikk tilbake Beattie!!

En sommer som bringer Dunn og Beattie tilbake er min drømmesommer.
Du må være innlogget for å svare

Kristian

Antall innlegg: 400
Medlem 104 i supporterklubben

Opprettet 3/3/2006 9:11:11 AM Sist oppdatert 3/3/2006 9:11:11 AM
Min drømmesommar: Bridge, Dunn og Beattie. Realistisk: nei....
I tillegg kanskje Matthew Upson og Wayne Routledge.


Du må være innlogget for å svare

Rovermagnus

Antall innlegg: 167

Opprettet 3/3/2006 9:21:01 AM Sist oppdatert 3/3/2006 9:21:01 AM
Doffen!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/3/2006 12:24:48 PM Sist oppdatert 3/3/2006 12:24:48 PM
Hehe, jeg takker forsåvidt ja takk til Doffen, men ikke til den prisen som Start sikkert vil kreve.. uansett er han ikke den type spiller vi trenger mest.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/3/2006 12:31:59 PM Sist oppdatert 3/3/2006 12:31:59 PM
HairwayToSteven skrev:
Neste sesong for Blackburn blir nok uten både Neill og M.G. Pedersen, Newcastle ønsker seg Neill og M.G. Pedersen ønskes av et kobbel av klubber som f.eks Tottenham.

 Akkurat der tviler jeg. Neill er en spiller jeg absolutt ikke vil miste, men det er samtidig klart at han er god nok for en av de absolutte toppklubbene. Imidlertid er det all grunn til å tro at ihvertfall den Newcastle-linken er død, det var vel Souness-koblingen som la grunnlaget for de spekulasjonene. Nå har jo ikke klubben en gang en permanent manager, og da blir det litt feil å spekulere i hvem de ønsker å hente til sommeren.

Så er det Gamsten. Joda, Tottenhams manager sa i et intervju med C+ at han angret på at han ikke hadde slått til på å hente Gamst fra Tromsø da han hadde sjansen. Det fascinerende med Gamst Pedersen er at han har stjålet overskriftene i hele år, og på den måten skrudd sin egen markedsverdi kraftig opp. Han har bidratt med noen fabelaktige matchvinner-scoringer,og sånn sett vært viktig. Men når det kommer til mannen som fotballspiller i 90 minutter, så er han fullt mulig å erstatte. Så kommer det et høyt bud på ham, så kan det være verdt å slå til på det. Han er vel det fremste "salgsobjektet" vi har i klubben, sammen med Bellamy.

Synes ellers det er svært gledelig å se Andy Taylor gjøre det bra på utlån i Blackpool, han kan meget vel bli en fremtidig venstreback for førstelaget. Det vil gi Hughes mulighet til IKKE å bruke midler på å forsterke den posisjonen.

Du må være innlogget for å svare

Rovermagnus

Antall innlegg: 167

Opprettet 3/3/2006 12:54:23 PM Sist oppdatert 3/3/2006 12:54:23 PM
Enig at doffen er ikke det Rovvers trenger mest nå.
Men om vi signerer han til sommeren så er vi garanteret en spiller som ofrer alt i hver kamp!
Det som bekymrer meg er skadene hans.

Midtbane:

Hva med Strømstad?

Papa Diop på Fulham er sjef! (får han om vi kommer til CL)
Kevin Nolan urealistisk om ikke vi sprenger lønnsbudsjettet
Fredheim Holm/grindheim? har sans for spillemåten deres

en på West Brom som var sinnsykt god i fjor, tror han heter Gora.

Steed malbranque(?) - fulham

Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 3/3/2006 2:27:10 PM Sist oppdatert 3/3/2006 2:27:10 PM
Rovermagnus skrev:
Enig at doffen er ikke det Rovvers trenger mest nå.
Men om vi signerer han til sommeren så er vi garanteret en spiller som ofrer alt i hver kamp!
Det som bekymrer meg er skadene hans.

Midtbane:

Hva med Strømstad?

Papa Diop på Fulham er sjef! (får han om vi kommer til CL)
Kevin Nolan urealistisk om ikke vi sprenger lønnsbudsjettet
Fredheim Holm/grindheim? har sans for spillemåten deres

en på West Brom som var sinnsykt god i fjor, tror han heter Gora.

Steed malbranque(?) - fulham

 Papa Diop blir uaktuell så lenge Fulham har prissatt han til 150 millioner. Kevin Nolan blir ikke særlig mye billigere+at han sannsynligvis ikke går fra Boltons erkerival Blackburn. Tror ikke Fredheim Holm og Grindheim holder klasse til en PL klubb som kjemper om CL-spill. Ungareren Zoltan Gera har vært borte nesten hele denne sesongen med skade, og blir dermed en stor risk å hente til en relativt høy pris.
Malbranque derimot kunne jeg godt tenkt meg i Roverstrøya, men anser det som ganske uaktuelt at Hughes bruker 80-90 millioner (som Fulham vil ha) på en høyre flankespiller.

Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 3/3/2006 2:33:31 PM Sist oppdatert 3/3/2006 2:33:31 PM
Jeg skulle gjerne sett Fernando Cavenaghi i Rovers neste år! Har sett ham i aksjon 4-5 ganger. Ung, stor og sterk argentiner, men samtidig teknisk god og hurtig. Må innrømme at jeg ikke helt vet hva spilleren vil koste.

Antonio Rio Mavuba i Bordeaux er kanskje spilleren vi leter etter for å erstatte Tugay? Blir i Frankrike ansett som den nye Makelele. Desverre er mange toppklubber interessert allerede, bla.a Real Madrid og Roma, og prisen er høy.

Skulle også gjerne sett, som flere allerede har nevnt, at vi kaster oss inn i kampen om Matthew Upson.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/3/2006 3:36:16 PM Sist oppdatert 3/3/2006 3:36:16 PM
Fredheim Holm tror jeg vil passe mye bedre i Frankrike, Spania, Italia, når den tid kommer. (per i dag er det nok ikke noe hastverk!)

Cavenaghi er nok utenfor vår rekkevidde, men herregud - hvis vi tar med i beregningen at vi skulle greie CL så aner jeg ikke, det er en helt syk tanke. (og en tanke som vi vel burde vente med, det er en laaaang vei å gå!)
En realistisk sammenligning er vel Everton, som er en klubb i samme område og som greide CL i fjor. De kjøpte bl.a. Krøldrup, van der Meyde, Valente..

Når det gjelder Grindheim rangerer jeg ham over Doffen, og ikke fordi jeg er Vålerenga-supporter. Han er flinkere til å gjøre de riktige valgene, og er etter min mening en minst like god ballvinner.

Steed Malbranque har det meste offensivt, han har både fart, teknikk og overblikk. En glimrende høyrekant.. men som det sies her, Fulham krever en høy sum.
Du må være innlogget for å svare

Kristian

Antall innlegg: 400
Medlem 104 i supporterklubben

Opprettet 3/3/2006 6:25:53 PM Sist oppdatert 3/3/2006 6:25:53 PM
Kva med Joey Barton, Manch.City?
Du må være innlogget for å svare

Clasiker

Antall innlegg: 371

Opprettet 3/3/2006 6:53:15 PM Sist oppdatert 3/3/2006 6:53:15 PM
Synes det var noen som sang om å være realistiske? Diop, Defoe, Cavenghi, Mavuba, Nolan ++ er IKKE realistisk for oss. Vi er per i dag en middelhavsfarer med god flyt. Vil ikke si vi er i toppsjiktet før vi har klart å gjenta prestasjonene over tid, og da snakker vi ikke uker og måneder men flere sesonger. Også synes jeg vi kan droppe trenden om at alle norske som spiller ok skal nevnes. Doffen/Strømstad/Braaten/Fredheim Holm - Nei takk. La folk prestere jevnt over tid og vise bredde i spillet sitt. Om Doffen holder samme nivå i år som i fjor, og gjentar det neste år, da vil jeg være med på den diskusjonen.

Tanken om Billy Jones liker jeg god. Ung spennende spiller. Er vel ganske anvendelig bak der også om jeg ikke tar feil? Og det er urovekkende mange røster her som synger så pent om CL nå. Vil ikke være pessimist, men realisten i meg sier meg at vi IKKE kommer til CL. Måtte jeg ta feil! For det første må vi klare prestasjonen å faktisk havne på fjerde plass, og det er et lite stykke dit enda. Og om vi så skulle klare det er det en kvalikk som venter oss. Hvor vi faktisk må prestere på høyt europeisk nivå (etter all sannsynlighet godt lag vi møter i 4.runde) og det har vi dessverre ikke hatt for vane å gjøre. Men igjen, måtte jeg ta feil!!

Vil bare minne alle her inne om at det er stor sjangse for at neste år går av stabelen uten vårt kjære Rovers i verken CL eller UEFA. (Noen som vet hvordan vi ligger ann i forhold til Intertoto?)

Skal vi kunne etablere oss i toppen, som må være et mål på sikt, så må vi holde på spillere som Gamst og Neill. (La oss alle ha Leeds i bakhodet) Har stor tro på det Hughes holder på med og det er ingen tvil om at vi er på riktig vei, men la oss holde på hatten enda en stund folkens.

For å komme litt tilbake på topic:

Jeg kunne tenkt meg Clint Dempsey! Og om vi skulle kunne kjempe om duoen Upson/Dunn ville det vært fantastisk, men da tror jeg vi er avhengige av at Birm rykker ned. Ellers så har jeg stor tro på de unge som er på vei. Peter, Taylor, Derbyshire, McEveley og Gally! Om vi beholder Hughes, (takk og lov for UTD seieren i Carling Cup, sitter Fergie litt lenger) de beste spillerne våre, å klarer å prestere jevnt, samt matche de yngre, så går vi noe svært lyse år i møte. Det spår jeg. Men er litt bekymret for alle hvis/men.
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 3/3/2006 7:01:51 PM Sist oppdatert 3/3/2006 7:01:51 PM
Veldig enig med Clasiker. Mange her inne tror nok at fotballverdenen fungerer på lik måte som CM. Det er kanskje sannsynlig at vi kan hente gode spillere fra lag som rykker ned om vi ikke havner i konkurranse med toppklubber. Men at vi skal hente stjerner fra lag som ligger rundt oss på tabellen er jo bare tull. Uansett om vi mirakuløst hadde klart CL eller ei.
Du må være innlogget for å svare

HairwayToSteven

Antall innlegg: 77

Opprettet 3/3/2006 7:15:10 PM Sist oppdatert 3/3/2006 7:15:10 PM
Enig med mohelger om at Gamsten godt kan selges, prisen blir god. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har irritert meg over cornere og frispark som ikke har gått der de skal. Fint at han scorer mange mål, men spilleren lar seg helt fint erstatte. Neill vil nok i det minste bli bydd på, men det kan jo være at han blir værende.

Jeg tror uansett Williams og Hughes vil vise kløkt og nøkternhet, slik Blackburn er avhengig av, i overgangsmarkedet. Jeg synes det er utrolig fornuftig å gi Hughes ny kontrakt, helst en som sikrer Blackburn ganske mye penger når han forsvinner. Hyggelig at Blackburns talenter gjør det bra, la oss bare ikke håpe at det blir mange av de som kommer opp og viser seg, men som stagnerer (Jay McEvely). Det er langt opp til startelleveren, og det kreves godt arbeid på førstelaget gjennom lang tid...
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/3/2006 8:52:27 PM Sist oppdatert 3/3/2006 8:52:27 PM
Intertoto: Vi ligger per i dag an til å vinne plassen. Det er vel Everton og Man City som har søkt, sammen med oss?

Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 3/3/2006 10:17:38 PM Sist oppdatert 3/3/2006 10:17:38 PM
Får satse på at vi blir automatisk kvalifisert! (",)

Everton har iallefall søkt, City e eg usikker på...
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11042
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/3/2006 10:24:00 PM Sist oppdatert 3/3/2006 10:24:00 PM
Gamsten er bra for Blackburn. Mye god pr med han
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 3/4/2006 11:14:08 AM Sist oppdatert 3/4/2006 11:14:08 AM
Clasiker: Er enig at de fleste spillerne nevnt i denne tråden ikke virker å være særlig realistiske transferobjekter for Rovers til sommeren. Mange er både for dyre, og dessuten må vi nok innse at Rovers ikke blir ansett for å være en av Englands dominerende klubber til tross for årets innsats.

Jeg er derimot uenig at Cavenaghi blir regnet som urealistisk. Ble kjøpt opp av Spartak Moskva for 2 år siden for 6,5 millioner pund, men har ikke slått til i Russland. Scoret vel 7 mål på 26 kamper der ifjor. I River Plate derimot var han fantastisk og ble toppscorer med 19 mål på 21(?) kamper. Han ryktes å mistrives i Russland, og dermed kan prisen bli presset.

Ønsker ellers at Hughes leter i Tyskland eller Nederland etter forsterkninger i sommer. Masse bra spillere der jeg tror kunne passet bra inn i Rovers.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/4/2006 2:04:40 PM Sist oppdatert 3/4/2006 2:04:40 PM
Pettersen83 skrev:
Gamsten er bra for Blackburn. Mye god pr med han

 Definitivt riktig. Men skulle det komme et bud på, la oss si, 10 mill £, så er vel på sett og vis det en bra pris på den PR´en? :)
Men urealistisk med et sånt bud, da må han bli flere hakk bedre som fotballspiller gjennom 90 minutter.

Når det kommer til Intertoto, så er jeg kritisk. VELDIG kritisk egentlig. Vet at Hughes har sagt at han ønsker å satse på den som en "nødvei" ut i Europa. Men å kutte ned på spillerenes "rutiner", gjøre dem klar til kamp før de egentlig skal være det...det har da sjelden slått positivt ut når det kommer til ligastart. Lagene som har deltatt i Intertoto har virket slitne, og prestert dårlig. Så det er enda en grunn til å håpe at vi klarer å kvalifisere oss til E-cup direkte!:)

Du må være innlogget for å svare

Beavizz

Antall innlegg: 830

Opprettet 3/4/2006 6:02:15 PM Sist oppdatert 3/4/2006 6:02:15 PM
mohelger skrev:
Når det kommer til Intertoto, så er jeg kritisk. VELDIG kritisk egentlig. Vet at Hughes har sagt at han ønsker å satse på den som en "nødvei" ut i Europa. Men å kutte ned på spillerenes "rutiner", gjøre dem klar til kamp før de egentlig skal være det...det har da sjelden slått positivt ut når det kommer til ligastart. Lagene som har deltatt i Intertoto har virket slitne, og prestert dårlig. Så det er enda en grunn til å håpe at vi klarer å kvalifisere oss til E-cup direkte!:)

 Enig og dumt om vi når langt i Intertoto, og så blir slått ut. Så har vi slitne spillere helt forgjeves. Og da er Newcastle ett meget godt eksempel. De hakke gjort det bra.

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 3/4/2006 6:07:30 PM Sist oppdatert 3/4/2006 6:07:30 PM
Men dette er vel litt defensive tanker. Dersom vi ikke kommer til europa gjennom direkte kvalifisering, er jeg ikke noe i tvil om at Blackburn må prøve lykken i Intertoto. Vi kan jo fort havne i UEFA-cupen da. Blitt en del mer cash i den turneringen nå, så det gir både sportslige og økonomiske fordeler. Litt må vi tørre å satese.
Du må være innlogget for å svare
12