Drittlei spekulasjoner rundt Gamst`n

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 9/26/2005 2:19:41 PM Sist oppdatert 9/26/2005 2:19:41 PM
Jeg er drit lei alle skriverier om at Morten jaktes av andre klubber og at en storovergang kan være nær. Jeg synes også at Morten selv opptrer svært uprofft ettersom han også snakker om sine drømmer om å "spille for en enda større klubb". Klart gutten skal få ha drømmer og mål i sin karriere, men jeg synes ikke det er spesielt respektfult og lojalt ovenfor oss supportere som digger han.
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/26/2005 2:41:12 PM Sist oppdatert 9/26/2005 2:41:12 PM
Her må jeg si meg helt enig Skull. Syns Gamst har vært litt uproff på dette feltet fra dag èn. Jeg skjønner at norske medier graver og spør etter disse tingene, men han trenger ikke å brette ut alle sine karrieremål i avisene. Selvsagt liker ingen supportere å høre om at en spiller ønsker seg til en "større" klubb. Akkurat på dette feltet tror jeg Gamst må passe seg litt, for tviler på at engelskmenn liker å lese slike uttalelser.

Så kommer vi til et annet viktig spørsmål. Er Gamst god nok for en større klubb?Her er jeg i tvil. Missforstå meg rett, Gamst er en kjempe god spiller og utrolig viktig for Rovers. Men etter mitt syn så preger Gamst fotballkamper ganske sjeldent. Men han har andre viktige egenskaper. God på dødball, stor løpskapasitet og ikke minst meget målfarlig. Hadde en diskusjon med en Arsenal supporter om dette i helgen, og vi ble enige om at Gamst og Ljungberg er ganske like på dette feltet. Ljungberg har også stor løpskapasitet og er flink til å havne i gode målposisjoner, og scorer altså mange mål. Ljungberg preger også sjeldent kamper, men stjeler ofte overskriftene pga målene sine i likhet med Gamst. Men i et fotballag handler det om å sette sammen ulike spillertyper, og at det er viktig å ha en målfarlig midtbanespiller, er det ingen tvil om. Så hvem vet, kanskje havner Gamst i en "større" klubb. Men pr.dags dato mener jeg ikke han er god nok for det.
Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 9/26/2005 4:02:15 PM Sist oppdatert 9/26/2005 4:02:15 PM
Problemet er ikke om han er god nok eller ikke, han er rett og slett for ugjevn per dags dato. Rister han DET av seg så kan han trygt spille fast i en større klubb, det tror jeg ikke det er noe særlig tvil om. At våres beste spillere linkes til større klubber er bare noe vi må bli vant med. Det er like greit å forsone seg med det at de kan forsvinne når som helst. Bonusen her er da at vi bør kunne tjene en god slump med penger dersom det blir salg. Må vi ofre en god spiller for å bolstre stallen ytterlige, ja så må vi det. Sånn er det bare.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/26/2005 5:26:35 PM Sist oppdatert 9/26/2005 5:26:35 PM
Syns pressen er flinke til å legge ord i munnen på ham også, og ettersom han har uttalt lenge før han kom til Rovers at drømmen var en europeisk storklubb, så er det 2+2 å skjønne at det neppe skjer hos oss. Jeg gleder meg heller over holdningene hans og spillet for oss, han er en moderne profesjonell fotballspiller. Det faktum at han har ambisjoner som går utover det å spille for oss, gjør bare at han bestreber seg ekstra på å spille bra mens han er i vår stall.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/26/2005 7:14:06 PM Sist oppdatert 9/26/2005 7:14:06 PM
Jepp, her har pressen all skyld i mine øyne.
De ser kun på Blackburn som en liten klubb i forhold til at Gamsten skal bli "verdensstjerne" - slik de tror. Og det er mulig at skjer, men han har isåfall langt igjen kan man si!:) Men når pressen vinkler spørsmålene slik, og gutten har ambisjonene i orden, så er det jo klart at han også vil bli best mulig. Og så fremt Rovers ikke haver i Champions League, så er jo realiteten at Gamst kanskje må fortsette utviklingen i en større klubb. Jeg synes ikke han har gjort noe annet enn å svare på spørsmålene han blir stilt - og han har jo også sagt flere ganger at han stortrives i Blackburn. Jeg er enig med Skull i at jeg er drittlei disse "spekulasjonene", men samtidig enig med Torgeir om at det er pressens vinkling som er problemet; "Gjør Gamst det bra, så er han for god for Blackburn" tenker norsk presse. Og det er å gå med skylapper. For også mot ManUtd så var ikke Gamst noen verdensstjerne. Han var bra, men ikke dominerende på noen annen måte enn i mål-protokollen.
Du må være innlogget for å svare

gamst-jinta

Antall innlegg: 128

Opprettet 9/26/2005 7:19:24 PM Sist oppdatert 9/26/2005 7:19:24 PM
er enig med roversk jeg.. trur itj morten er klar for en "større klubb" enda.....
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 9/26/2005 7:48:47 PM Sist oppdatert 9/26/2005 7:48:47 PM
Helt enig. Som jeg skulle ha sagt alt selv :)

Media blåser alt veldig opp. Gamsten er overlykkelig for å ha fått sjangsen på øverste nivå i England, og det er det Blackburn som har gitt han.
Du må være innlogget for å svare

hagper

Antall innlegg: 109
Medlem 1158 i supporterklubben

Opprettet 9/26/2005 7:55:26 PM Sist oppdatert 9/26/2005 7:55:26 PM
synes gamst ikkje er det helt store. Pressen som har blusset han opp i skyene. Han er akkurat god nok til en plass på laget. Ikke mer. Mista all respekt for han når han etter kampen snakka om at målet om å spille for SCUM er nærmere. Hadde eg vært manager skulle han fått en skikkelig skyllebøtte ! Skamfullt..
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 9/26/2005 8:31:17 PM Sist oppdatert 9/26/2005 8:31:17 PM

Han har gjort det veldi klart for alle at Scum e favorittklubben og at han ønsker å spille for ein større klubb ein dag. Dette kan han slutte å mase om m eingong! Han sier dog at han har det vanvittig bra og stortrives i Blackburn da...

Ellers var han jo elendig både mot Bolton og Newcastle, så han svinger nok for mye i prestasjonene enda til å være klar for ein større klubb. Spillesystemet i Blackburn passer han perfekt, så velger han å skifte klubb kan han fort ende på benken. Men fotballspillere liker vel å ta sjanser, så lenge ukelønna er til å leve med!
Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 9/26/2005 10:53:20 PM Sist oppdatert 9/26/2005 10:53:20 PM
En ting som både vi og Gamst selv bør tenke på. Vår alles kjære Damien Duff var superstjerne i Blackburn, det sto om han i avisene hver dag, han var alle helters helt og var konge. Så kom han til Chelsea, end of story. Ikke misforstå, Duff er fortsatt kongegod og stjerne, men ingen snakker om han som før, det er sjeden han fremheves, klart han spiller på et lag med bare stjerner, men ingen snakker om han. Tar jeg feil? Sånn kan det fort bli med andre å. Jeg ber for at Gamst blir, og at han fortsetter og hjelpe oss oppover
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/26/2005 11:13:51 PM Sist oppdatert 9/26/2005 11:13:51 PM
Det håper vi vel alle.
Og når det kommer til den ENE uttalelsen om Gamsts favorittlag, stammer vel den fra episoden da Souness snakket med Gamst på pressekonferanse (tror jeg det var). Gamst sa ihvertfall at Souness spurte om han hadde et favorittlag, og Gamst sa at når han var liten så holdt han med Man Utd, og Souness svarte "tenkte meg det". Men Gamst sa like i etterkant at det var lenge siden og at han ikke "holdt" med noen nå, annet enn Tromsø - naturligvis. Så det er et typisk eksempel på at pressen nå kan koke istand "Gamst senket favorittlaget", har sett den setningen noen steder etter lørdag. Så lett skjer det.
Han smiler og koser seg i Roversdrakta, hever god lønn og er en profil som blir satt pris på. Tror den gutten er flink nok til å holde beina på jorda, og ikke tenke "gresset er grønnere på andre siden av gjerdet" på dette tidspunktet. Klart, kommer det STORE bud på plenty med millioner av ££££, så kan man vel vurdere på ny. Men akkurat nå tror jeg det er akkurat som han selv sier - han stortrives i Rovers. Så får pressen skrive hva de vil.
Du må være innlogget for å svare

Brian

Antall innlegg: 439

Opprettet 9/27/2005 8:46:26 AM Sist oppdatert 9/27/2005 8:46:26 AM
Hovedskylden har som nevnt pressen. Fra dag 1 har de annonsert og spurt Gamst om å gå til en "større" klubb. Desverre har Gamsten ikke vært så vanskelig å be heller.

Det hele begynte jo i debuten da han hadde det lange kastet som Dickov scorte på. Det ble jo plutselig til en assist. Men Gamst var jo banens klart dårligste spiller. Siden har pressen snudd og vendt hver eneste kamp og detalj til å la Rovers være et en-mannslag.

Om Gamst blir kjøpt opp så blir det gode penger i kassen, men det hadde vært fint om pressen holdt kjeft inntil det var noe konkret og ikke gav ham masse luftige ideer som ikke har rot i virkeligheten.


Du må være innlogget for å svare

eddien

Antall innlegg: 275
Medlem 1204 i supporterklubben

Opprettet 9/27/2005 8:48:22 AM Sist oppdatert 9/27/2005 8:48:22 AM
Vet ikke om det stod på nettet, men i papirutgaven til VG på søndag så uttalte hvertfal Gamsten:
"Pr idag så trives jeg sinnsykt bra i Blackburn!"

Han er en klassespiller, det er ikke bare norsk media som hauser han opp, han blir også lagt merke til i engelsk presse. Han ble av Sky.com kåret til ukas beste spiller b.l.a.
Svinger mye i prestasjonene ja, men gutten er jo bare en liten spirrevipp enda! Hehe.

Vi får håpe at han kan være med å gi Blackburn en europacup plass neste år og at vi holder oss i toppen. Da kan det jo være vi får beholde han og kanskje trekke til oss et par klassespillere til!

Tar med et sitat av Savage til slutt, det første han sa da han hilste på faren til Gamst var:

"Er nødt til å være mora han har arvet utseende av...."
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 9/27/2005 1:40:47 PM Sist oppdatert 9/27/2005 1:40:47 PM
Mener som mange før meg i den tråden har skrevet, at han svinger alt for mye i prestasjonene pr dags dato. Dette gjør at han ikke er god nok for noen storklubb enda. Jeg er åsså mektlig lei av det pjattet om at han skal være på vei bort. Å det skar i hjertet mitt å lese:"Håper dette var en god søknad til favorittlaget Manchester United".

Går han til scum, kommer jeg til å glemme han fullstendig.

P.S 1: Han er blitt altfor høy på pæra (la seg fotografere i baroverkropp som ei jævla popstjerne i ett sett)
P.S 2: Han var bedre i forrige sesong, for ujevn til nå i år.

Misforstå meg ikke rett, men jeg liker gutten.. han har absolutt hjulpet rovers til viktige poeng, og ikke minst verdens deiligste seier på Lørdag !
Du må være innlogget for å svare

Rovermagnus

Antall innlegg: 167

Opprettet 9/27/2005 2:17:27 PM Sist oppdatert 9/27/2005 2:17:27 PM
Gamst er en av få klassespillere Blackburn har pr dags dato.
Han har blitt en favoritt på Ewood og med spillere på vei ut etter denne sesongen kan han meget fort bli en av dem om han fortsetter i dette tempoet. Alle spillere med ambisjoner i den alderen vil spille for de beste lagene og de beste turneringene. Pr dags dato er ikke Blackburn i CL, og det er nok der Gamst har lyst å spille. Det er ikke galt av Gamst å si det, men det som irriterer meg er norsk presse som hauser opp
Gamst som han skulle vært en messias for Rovers, noe han ikke er.

Hvis vi kan få 12-15 mill£ for han med videre klausuler er det kjempe bra for Rovers. Hvis Gamst vil vekk så er det lite klubben kan gjøre for å få ham til å bli (ref: Savage)

Håper Hughes klarer å kvitte seg med noen i lønnsadelen i Blackburn til sommeren 2006. Da kan fokuset være å hente yngre spillere det kan bygges et lag rundt.

Tugay, gresko, Jansen & thompson(for mye skadet),matteo har nok gjort sitt for Rovers og vil frigjøre endel midler som kan bidra til å hente nye Rovers stjerner. Håper bare Hughes & Williams har tunga rett i munnen og ikke bruker alt på 1 spiller.

Gjerne flere nordmenn til Rovers, mange talenter i norsk fotball for tiden. Ref: Fredheim Holm, Hæstad, M.Johnsen, valencia, grindheim.

Gamst må få fingeren ut og tipse Hughes om disse!!
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/27/2005 2:34:41 PM Sist oppdatert 9/27/2005 2:34:41 PM
alexanders skrev:
Å det skar i hjertet mitt å lese:"Håper dette var en god søknad til favorittlaget Manchester United".

 Har selv ikke sett denne uttalelsen, leste ikke papirutgaven av VG på søndag. Men hvis den er riktig så er det utrolig uproft sagt av Gamst. Jeg kan være eni i at norsk presse hauser opp Gamst alt for mye. Men det blir bullshit å si at de har all skyld. Jeg stoler såpass på norsk presse at de klarer å sitere folk riktig. Å når du spiller for Blackburn Rovers, så er det ikke akkurat nødvendig å hinte til at du vil spille for laget Rovers fans hater utrolig mye, nemlig Manchester United. Hvordan spillerne uttaler seg i pressen er viktig, og det har blitt en del av gamet.

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/27/2005 6:26:32 PM Sist oppdatert 9/27/2005 6:26:32 PM
alexanders skrev:
Å det skar i hjertet mitt å lese:"Håper dette var en god søknad til favorittlaget Manchester United".

 Sikker på at du ikke misforstod artikkelen helt??? For noe sånt har jeg aldri lest. Det eneste som minnet om det sitatet var paradokset som VG skrev om at "han med 2 scoringer senket den gamle favorittklubben sin".... Nå må det ikke gjøres slik pressen gjør; å blåse et sitat ut av alle proposjoner.
Det er pressen som "ønsker" ham, eller "linker" ham, til en større klubb hele tiden. Gamst selv har slik jeg ser det kun sagt 3 ting:
1* På direkte spørsmål om han har holdt med noe engelsk lag (dette var rett etter overgangen) svarte han at han holdt med Man Utd da han var liten, men at det var lenge siden nå.
2* På direkte spørsmål om ambisjoner for fremtiden så svarte han "ja" på at Blackburn KAN være et bra sted for å kunne ta ytterligere et steg videre i fotballverdenen. Face it, spiller han plutselig som Ronaldinho (nå overdriver jeg aktivt, for å vise prinsippet) så er det jo klart at Blackburn ikke er "stor" nok. Men inntrykket av at "han er for ´god´ for Blackburn allerede nå" - er 100% opp,ned og i mente presseskapt.
3* For Gamst eneste uttalelse om hvordan det står til og hans tanker per dags dato er at han STORTRIVES i Blackburn.
Det forholder jeg meg til.

Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 9/27/2005 7:06:39 PM Sist oppdatert 9/27/2005 7:06:39 PM
bra innlegg (som vanlig) mohelger
Du må være innlogget for å svare

Audun

Antall innlegg: 842

Opprettet 9/27/2005 8:23:59 PM Sist oppdatert 9/27/2005 8:23:59 PM
Riktig som du sier mohelger, det Gamst sier er at han trives i Blackburn, at Scum er "favorittlaget" hans er noe pressen har blåst ut av alle proporsjoner. Samme gjelder forøvrig overgangsrykter, så fort Martin Jol nevnte at Gamst var en spiller han likte var han jo så godt som klar for Tottenham.

Spør du meg kommer Gamst til å bli i Rovers en god stund til - enten VG og Dagbladet liker det eller ikke.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/28/2005 1:24:59 AM Sist oppdatert 9/28/2005 1:24:59 AM
Skal ikke se bort ifra at det kommer et bud i Januar, men fordelen vi har i forhold til å ha en såpass god venstrekant er at de koster mye - det er ikke mange klubber i England som har råd til å kjøpe Gamst. Jeg tror ikke Rovers selger før vi får minst £10 mill (med tanke på at Tromsø skal ha litt også, og at summen i utgangspunktet var ganske høy da vi hentet han) - og det tror jeg ingen vil betale, ihvertfall ikke foreløpig.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/28/2005 12:32:00 PM Sist oppdatert 9/28/2005 12:32:00 PM
Det sto i Nordlys at Tromsø skulle ha 12,5% av videresalg.. noe som betyr 1 million pund om vi selger ham for 8 mill. Altså ikke enorme summer.

Nå bekymrer jeg meg ikke nevneverdig for dette, for om vi får så mye penger at vi aksepterer, har jeg tro på at Hughes kan få inn en fullgod erstatter.
Gamst slik han har spilt for Blackburn denne sesongen er ikke verdt mye, men spørsmålet er jo om han vil heve seg veldig med bedre medspillere. Jeg ser for meg at Gamst er en typisk Ferguson-signing, med unntak av United så ser jeg ikke veldig mange potensielle kjøpere i Premier League.
Det er jo han tøysekoppen oppe i Newcastle, selvsagt - men han har vel brukbart med midtbanespillere. (ikke det at det noensinne har stoppa ham)

Magnus: Jeg tror de summene du nevner er litt urealistiske, men skulle vi nå få 12 mill pund for ham så ´cut their hand off´, som de sier......... når det gjelder spillere på vei ut så er jeg veldig enig, Flitcroft og andre lønnstopper bør forlate klubben. Tugay derimot, liker jeg ikke tanken på å slippe.
Gamst er en av få som kan skape noe ut av lite, men Tugay er en annen. Kanskje den eneste spilleren i klubben med virkelig internasjonalt snitt.. men den diskusjonen kan jo tas i en av den andre trådene, igrunn:)

Paralellen til Ljungberg er ikke så dum, men Ljungberg har utrolig mye mer fart i beina enn Gamst. Han er bedre til å utfordre, og er enda mer gjennombruddshissig. Hvis jeg ikke tar helt feil så er han raskest i Arsenal, på de første par meterene.. det kan ikke sies om Gamst.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/28/2005 1:06:39 PM Sist oppdatert 9/28/2005 1:06:39 PM
herbergeehh skrev:
Tugay derimot, liker jeg ikke tanken på å slippe.
Gamst er en av få som kan skape noe ut av lite, men Tugay er en annen. Kanskje den eneste spilleren i klubben med virkelig internasjonalt snitt..

 Sier meg særdeles enig.
Tugay har fortsatt en stor rolle å spille.
Og om han "brukes" fornuftig, slik Hughes later til å gjøre, så er det fullt mulig å få ham gjennom både én, og kanskje to, sesonger i tillegg til denne. Da begynner mannen virkelig å bli gammel, men tilgjengjeld ikke den eldste som har spilte på det nivået. Klart, det er ikke realistisk at han skal spille 30 kamper hver sesong, men for å finne en fullgod erstatter må det virkelig letes på øverste hylle. Og det blir ingen billig sak...
Tugay er en av mine personlige favoritter, og i de "rette" kampene bør verdien hans ikke undervurderes. Feks nå mot WBA.
Gamst har en tilsvarende verdi på en annen måte, selv mot Scum på lørdag synes jeg ikke han dominerte kampbildet i det hele tatt - bortsett fra målprotokollen naturligvis!:) Men det er nettopp det, at han har vært en skikkelig matchvinner-type for oss, han har avgjort flere kamper som "normalt" ville endt uavgjort. Kommentatorene påpekte forresten et artig poeng; hver gang Gamst har scoret i ligaen, så har Blackburn vunnet. Hadde ikke tenkt over det. (Ble jo 1-1 i cupen borte mot Cardiff da han scoret, men ellers har vi altså vunnet hver gang).

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/28/2005 1:07:51 PM Sist oppdatert 9/28/2005 1:07:51 PM
Hehe, det kan vel ha en sammenheng med at vi scorer jævlig lite mål, men er ganske gjerrige bakover! :)
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/28/2005 1:08:09 PM Sist oppdatert 9/28/2005 1:08:09 PM
Gamst er intelligent og mer lik Beckham ved at de sjelden utfordrer backene 1vs1, men slår milimeterpresise innlegg fra overalt på kanten. De er også gull verdt på dødballer. Er ellers enig i hele innlegget ditt herberge. £1 mill til Tromsø gjør at profitten ved et videresalg for £8 mill blir £4.5 millioner - du har rett i at det ikke er dårlig butikk.
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/29/2005 5:33:13 PM Sist oppdatert 9/29/2005 5:33:13 PM
hahaha...her har dere vittig gossip angående Gamst :D

Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 9/29/2005 5:37:27 PM Sist oppdatert 9/29/2005 5:37:27 PM
Yes, Beckham til Rovers!

Dette kommer vel aldri til å skje nei.....
Du må være innlogget for å svare

roversk

Antall innlegg: 1146
Medlem 315 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/29/2005 8:35:11 PM Sist oppdatert 9/29/2005 8:35:11 PM
Enckelman til Real. Hehe, tror jeg faller av stolen her snart....
Du må være innlogget for å svare

ArneSvenning

Antall innlegg: 396

Opprettet 10/24/2005 4:15:20 PM Sist oppdatert 10/24/2005 4:15:20 PM
Leser på Nettavisen at Gamst er linket til ManU. Var vel ingen bombe det. Gidder ikke å bry meg om dette før et bud foreligger
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 10/24/2005 4:21:59 PM Sist oppdatert 10/24/2005 4:21:59 PM
jeg foreslår at dere leser hva gamstn sier selv :)
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 10/24/2005 8:00:11 PM Sist oppdatert 10/24/2005 8:00:11 PM
Ryktene irriterer meg også, men Gamst vet nok best selv. Hvis han tror han er god nok for Man Utd og at Blackburn er for dårlig for han, har han et alvorlig problem. DET tror jeg overhodet ikke er tilfelle!!
Du må være innlogget for å svare

Brian

Antall innlegg: 439

Opprettet 10/24/2005 8:08:05 PM Sist oppdatert 10/24/2005 8:08:05 PM
Herregud det er helt latterlig. Ikke les norsk media. Lokalavisen skriver: "The Norwegian international´s blistering form for Rovers has prompted some to speculate that he could be a target for the likes of Manchester United, either in the January transfer window or at the end of the season"

Og hvem er så "some to speculate", jo nettopp norsk media som nå oppgir The LET som kilde. Full sirkel med rykter som har ingen hold i virkeligheten. Norske journalister har utrolig dårlig nivå på engelsk kunnskaper og generell integritet for det de skriver.
Du må være innlogget for å svare

tomgott

Antall innlegg: 3
Medlem 148 i supporterklubben

Opprettet 10/24/2005 9:18:17 PM Sist oppdatert 10/24/2005 9:18:17 PM
Norske journalister suger noke so j..... dei trur at norske spillere er verdensbeste.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 10/25/2005 12:30:29 AM Sist oppdatert 10/25/2005 12:30:29 AM
Gamst har aldri sagt noe annet enn at han vil bli i Rovers.
Det er det bare norske medier som tror, norske medier som ikke bryr seg om realiteter, norske medier som ikke gir seg med spekulasjonene før Gamst spiller i Real Madrid.
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/25/2005 11:40:23 AM Sist oppdatert 10/25/2005 11:40:23 AM
hehe word up, kommer ikkje te å gi seg før Gamsten havner i en "storklubb"
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversDrittlei spekulasjoner rundt Gamst`n