Stygt spill!

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 4/17/2005 11:08:11 PM Sist oppdatert 4/17/2005 11:08:11 PM
Ser dette var delvis diskutert under posten fra semifinalen på lørdag. Jeg er overraska over hvor mange som faktisk er lite kritiske til Blackburns spillemåte. Ja, jeg setter pris på innsats, og det å blø for laget. Men mye av det Blackburnspillerne gjør, ikke bare i Arsenalkampen, men også i andre kamper, er ikke bra for fotballen.

Jeg nevner bare Todds albue i trynet på Van Persie, ikke bra av en kaptein som vanligvis går fram som et godt eksempel. Vi må regne med karantene på grunn av en slik handling. Savages hodeløse "fly-kick" på Vieira (?), og ellers så har ikke Flitcroft, Neill eller for så vidt Dickov vært fairspillende sesongen gjennom.

Det er neppe uten grunn at vi er det laget i Premiership som scorer minst mål. Det er ingen god tankegang om målet med spillet vårt skal være å ødelegge for motstanderen. Det blir litt Nils Johan Sembs Norge over det hele.... "Våre spillere er ikke gode nok for å slå de andre, derfor må vi heller stykke opp\ødelegge spillet deres". Hadde Rovers forsøkt å bli et spillende lag, som vi til tider var under Souness hadde det kanskje blitt andre boller.

Hilsen Roversfan som tør å være kritisk. Dette er et forum for Roversfan, useriøse innspill fra andre supportere bør ikke tas seriøst, men det går an til å drøfte kritisk hva andre synes om Rovers. For Blackburn Rovers er dessverre for tida et altfor stygtspillende lag. Hjelpe meg hva skjer til neste år med Todd, Neill. Savage, Flitcroft og Bellamy(?)...
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 4/17/2005 11:12:48 PM Sist oppdatert 4/17/2005 11:12:48 PM
Enig på alle punktene. Trenger ikke å si noe mer. Men håper vi får Bellamy. Men det ligger jo i korta når vi har Hughes som trener. han var jo en råtass(Ifølge en kompis)
Du må være innlogget for å svare

Stian_S

Antall innlegg: 113

Opprettet 4/18/2005 1:16:41 AM Sist oppdatert 4/18/2005 1:16:41 AM
Helt greit for meg at du tør være kritisk, men er nok ikke helt enig i alt du sier.

For det første er det umulig å si om Todd albuet Van Persie med vilje, derfor bør man være forsiktig med å kritisere han for det. Savage sin takling på sin side er jeg helt enig i var helt horribel. Han burde vært utvist for den.

Ingen tvil om at Blackburn spiller helt på grensen, men jeg ser ikke noe galt i det. Vi har mange hardtkjempende spillere, og noen ganger resulterer det i stygge taklinger. Ikke nødvendigvis bevisst, noen ganger er man bare for seint inne. Man må spille etter de ferdighetene som man har i laget, og i Blackburn er det flere fightere enn teknikere. Sånn er det bare. Jeg vil dessuten heller se at de pådrar seg kort for hardt spill istedenfor filming. Ja, det går en grense mellom hardt spill og grisespill. I går gikk det over den grensen et par ganger, men sesongen sett under ett føler jeg ikke at grensen har blitt krysset mange ganger.

I kamper hvor vi ikke har møtt topplag har også Rovers tidvis vist gode offensive kvaliteter. Jeg tror Hughes gjør lurt i å spille på denne måten mot gode lag. Det er kanskje ikke alltid pent å se på, men hadde Souness fortsatt vært manager tror jeg vi hadde ligget under streken fremdeles. Hvis vi kjøper inn et par kreative og målfarlige spillere i sommer kan vi utvikle det offensive spillet. Det kombinert med knallhard innsats på lik linje med i dag, tror jeg vil gi veldig gode resultater.
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 4/18/2005 7:55:10 AM Sist oppdatert 4/18/2005 7:55:10 AM
Så da har jeg kanskje ikke heeeeelt feil da, når jeg påpeker at forskjellen mellom hardt spill og stygt spill ikke har blitt forstått av Blackburn??

Når jeg har tatt opp dette temaet har jeg blitt slaktet av alt og alle, og kommentarer som at jeg bør holde med et badmintonlag o.l har dukket opp. Men nå er det en av deres egne som har merket seg at Blackburn spiller stygt og ødeleggende fotball, ja da er det greit??? Ikke rart dere scorer lite mål vet dere, når den eneste spissen dere tørr spille med på død og liv skal "takle" alt han ser. Takle ball, takle spiller, takle dommer and so on...... Han skyter jo aldri denne Dickov, han forsøker å takle skudd han.

Bellamy hadde jo vært bra for dere. En kranglefant til i klubben. Bellamy og Dickov??? Huff her ser jeg mye krangling, mange kort, lange suspensjoner og heftige slosskamper....... og lite mål som vanlig.
Du må være innlogget for å svare

Tor

Antall innlegg: 55

Opprettet 4/18/2005 9:38:51 AM Sist oppdatert 4/18/2005 9:38:51 AM
Grunnen til at du har blitt "slaktet av alt og alle" når du har tatt opp dette temaet, er vel kanskje måten du har tatt det opp på, og ikke at du er chelski supporter. Når du skriver usaklig dritt om spillerne våre og lage vårt slik som du gjør(også i dette innlegget), kan du ikke forvente å bli tatt seriøst.

Når det gjelder Todd, så er jeg 99% sikker på at den albuen ikke var med vilje, bare se på TV bildene og se hvor han har blikket.

At noen av spillerne våre gikk over streken et par ganger på lørdag er det vel derimot liten tvil om, men dette skjer rett som det er i en tøff liga som PL. Men at vi med vilje spiller stygt hver gang vi går på banen er jeg ikke enig i. Når man har en spillestil som Savage, Flitcroft og Dickov vil det skje av og til at du mer eller mindre ufrivillig bommer med en takling. Synes det er litt urettferdig at folk slenger så mye dritt mot oss og våre spillere på grunn av dette, siden mange spillere i engelsk fotball har samme spillestilen.
Du må være innlogget for å svare

welsti

Antall innlegg: 562

Opprettet 4/18/2005 10:08:11 AM Sist oppdatert 4/18/2005 10:08:11 AM
En frustrert og oppgitt kaptein gjør neppe sitt ytterste for å unngå å treffe matchvinneren som ydmyker hans lag. Nuff said.

Tom og Forrix (fra den andre tråden), jeg forstår godt bekymringen og kanskje aversjonen.

Håper virkelig at vi får inn spillere som i større grad enn de vi besitter nå, er i stand til å skape noe. Da Thompson var på vei tilbake fra skade, øynet jeg håp - tenkte at dette kanskje var mannen som skulle kunne bidra med det nødvendige kreative på midten. Men det har ikke skjedd. Thompson har i all hovedsak vært en meget stor skuffelse; velger altfor ofte dårlige løsninger med pasningene, det er også sjelden at innleggene sitter. (Han skal riktignok ha for noen fine vendinger ute på kanten, men det holder ei). Reids få forsøk på å få fart på det offensive, virker tidvis farlige, men han synes dessverre heller klønete og ubalansert når han stormer framover, og det blir vanskelig.

Synd at Rui Costa signerte ny kontrakt med Milan. ;)
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/18/2005 10:16:32 AM Sist oppdatert 4/18/2005 10:16:32 AM
Hughes hadde ei oppgåve for denne sesongen, det var å halde oss i toppdivisjonen - altså der vi høyrer heime. Visst har han handla spelarar, gode sådan, men han fekk aldri dei viktige sommarmånadane der byggjer opp laget til ein ny sesong. Eg trur vi får sjå eit nytt og spenstig Roverslag til hausten, Hughes har starta i rett ende, men eg reknar med at godt angrepsspel ligg Hughes sitt hjarte nær.

Eg har heilt klart sansen for hardtkjempande spelarar som spelar fair, Reid, Nelsen og Todd er alle gode døme på dette. Mokoena er rett og slett litt klønete, han treng å få stokka beina. Savage er til tider tvilsam, men han har då i det minste aldri vorte utvist i ein PL-kamp.

Kreativitet treng vi, både på midten og på topp. Eg håpar vi aldri kjøper Bellamy, men derimot ein spiss som avsluttar mykje og scorar jamnt og trutt.
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 4/18/2005 12:05:54 PM Sist oppdatert 4/18/2005 12:05:54 PM
Enig Kjell Sindre;

Slik som sesongen utviklet seg, har overlevelse i PL vært nummer 1,2 og 3 på agendaen. Vi kan ikke prøve med finspill mot motstandere vi vet vi er svakere enn teknisk. For Rovers er det kun en ting som teller inntil vi har sikret ny kontrakt i PL, nemlig å ta poeng.

Roman..: Skal du unngå useriøse tilbakemeldinger, må du kanskje vurdere å argumentere saklig. Du kan ikke sutre pga folk svarer på samme nivå som deg.
Du må være innlogget for å svare

superjan

Antall innlegg: 381

Opprettet 4/18/2005 12:10:30 PM Sist oppdatert 4/18/2005 12:10:30 PM
Eg gjør det klart ein gong for alle.... Blackburn har ikkje eit styggare spill enn andre!
Problemet er f.eks chelsea spillere og alle andre utlendingar har kome til i ligaen, og disse spillerane er betre skuespillere enn nokon andre.

Dei øvar fast på treninga med skuespill - korleis falle over ende på ein likandes måte......

I Blackburn spelar vi engelsk fotball og dermed basta!!! Slik har det blitt spilt på øya i fleire år og dersom du ikkje diggar det kan du slutte å følge med på engelsk fotball

*** Kul ann med spraket, drit i fyren istedet. Chelsea fans er ikke som ham og derfor setter han bare de andre i darlig lys. Bjarte ***
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 4/18/2005 3:56:54 PM Sist oppdatert 4/18/2005 3:56:54 PM
Du ekkje så dum du Kjell Sindre, bra innlegg
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 4/18/2005 7:11:53 PM Sist oppdatert 4/18/2005 7:11:53 PM
Glem ikke Thompson!!! Han virker av og til klønete! D var nærbilde av en nærkamp med Thompson involvert. Det så ut som han stresset og kavlet og fikk unødvendig frispark imot! Så klønete ut... Istede for å stresse sånn må de være kald og rolig og skjerme motspilleren tilbake.. Dette er Vieira utrolig god til..! Det gjelder Neill også! De er altfor aggressive.
Du må være innlogget for å svare

stiford

Antall innlegg: 10

Opprettet 4/18/2005 10:41:14 PM Sist oppdatert 4/18/2005 10:41:14 PM
Må innrømme at fly-kicket til Savage på Fabregas var temmelig stygt. Men som nevnt er det masse filming som følger med utlendingene. Eg var sikker på at Fabregas filma, heilt til eg såg reprisen. For det var masse filming frå Arsenals side i semien, og at Arsenal hadde berre 1 engelsk spiller på bana hjelper jo ikkje på påstanden om at utlendinger filmer meir. Blackburn spiller hardt, men ærlig.
Og ja, Todd er uskyldig, han konsa på ballen og Van Persie vendte mot han. Shit happens..
Du må være innlogget for å svare

welsti

Antall innlegg: 562

Opprettet 4/18/2005 10:56:24 PM Sist oppdatert 4/18/2005 10:56:24 PM
Jansen - ja. Og det var ingen andre enn nevnte Vieira som ble felt da. Thompson fikk også tildelt kort ved den anledningen.
Du må være innlogget for å svare

Bjarte

Antall innlegg: 2454

Opprettet 4/19/2005 1:13:56 AM Sist oppdatert 4/19/2005 1:13:56 AM
enig stiford
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/19/2005 1:38:58 AM Sist oppdatert 4/19/2005 1:38:58 AM
...men når det på en side er sagt at Savage på Fabregas ble en stygg episode, så er også saken klar på at Savage gikk på ballen. Har sett episoden flere ganger, og gult kort kunne vært godkjent - men skulle ikke mange centimetere til før Savage hadde truffet ballen rent.
Og jeg føler Rovers totalt sett er sånn, ingen overlagt stygtspillende, men takler ofte og da kommer det sånne episoder. Kall meg naiv og blind supporter men sånn ser jeg virkelig på det. At en spiller som Pires slenger dritt er ikke et sjokk etter at han ble satt på plass noen ganger. Og etterslengen han hadde på Neill (tror jeg det var) i førsteomgangen kunne fint fortjent rødt kort om dommeren hadde sett det. Han sparker med full forstand mot og i låret til Neill. Typisk at en sånn situasjon nok ikke får følger fra FA fordi fokus er på Blackburn og deres spill. Vel, vi kom til en semifinale og er på relativt trygg grunn i ligaen - jeg er fornøyd sånn som sesongen har utviklet seg - og gleder meg til en preseason der Hughes får bygget laget på en helt annen måte med langt mer tid til disposisjon. Når vi lå så langt nede på tabellen kan vi seriøst ikke gå i angrep med alle mann og prøve å drible oss inn i mål. Da er forsvar og ballvinning det viktigste. Og det har Hughes klart å innføre med glans. Er noen uenige i at det er bedre å holde seg i Premier League og spille "hard fotball, på grensen", eller å være pusekatt og rykke ned, så må jeg på forhånd si at jeg skjønner lite av det.
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 4/19/2005 5:50:02 PM Sist oppdatert 4/19/2005 5:50:02 PM
Selvfølgelig enig i det du skriver her. Tror nok også at det vi ser av "stygt spill" og mye taklinger kommer av at det er en god moral med enorm innsats, både for klubben og ikke minst for hverandre! Dette er jo isåfall veldig positivt. Men på en annen side er vi jo fortsatt det styggeste laget i PL. Men dette er jo logisk spør du meg, med spillere som Thompson,Neill,Savage,Flitcroft ++ Dette er jo typer som er ganske forskjellig i spillestil i forhold til for.eks Tugay som sitter mye på benken for tiden. Og det er jo grunnet tabellposisjonen; - som mohelger nevner her- og at det da trengs andre typer spillere for å vinne de tøffe duellene for så å vinne de tøffe nedrykskampene.

Men jeg føler fortsatt at NOEN av taklingene og måten Neill og Thompson går i motspillere på, til tider ser "klønete" og lite gjennomtenkt ut... Sikkert bare overtente :)
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 4/19/2005 5:56:31 PM Sist oppdatert 4/19/2005 5:56:31 PM
Jansen; Kerimoglu Tugay e ifølge statistikken fra i år vår største råtass med 1 rødt og 6 gule kort :P... men skjønner ka du mener, i utganspunktet mer fintspillende enn f.eks Savage, Flitcroft etc.
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 4/20/2005 10:41:35 AM Sist oppdatert 4/20/2005 10:41:35 AM
Hhhmmmm.. really? Der ble jeg satt ut gitt..!!
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/26/2005 11:52:08 PM Sist oppdatert 4/26/2005 11:52:08 PM
Fant en svært interessant "diskusjonstråd" med mange gode poster som er verdt lesingen. Det tas opp hvordan Blackburns omtalte "stygge" spill blir en mediasak, mens Manchester Uniteds to røde kort og tidvis grisespill mot Everton går stille hen...

Ta en kikk!
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 4/30/2005 5:03:16 PM Sist oppdatert 4/30/2005 5:03:16 PM
Da er jeg tilbake dere:) Har vært en lang tur i London ogs sett 3 matcher (Arsenal, Fulham og Liverpool) Det som forundrer meg lite er jo at Blackburn IGJEN har vært ute i hardt vær... De lærer jo aldri

Igjen var det en kamp hvor Blackburn spillerne driter seg ut, takler stygt og til og med rapper til spillere i tunnelen. Skal si det var oppstyr rundt Blackburnspillerne og måten dere spiller "fotaball" på i Engelske medier ja...

ALLE, og jeg mener ALLE, var klinkende enige i at dere spiller OVER grensen for hardt spill, og langt inn i kategorien STYGT SPILL.

.....men men. Det er vel slik dere ønsker å bli kjent i møkka-byen deres.
Du må være innlogget for å svare

Ben_Dover

Antall innlegg: 159

Opprettet 4/30/2005 5:28:06 PM Sist oppdatert 4/30/2005 5:28:06 PM
Ja,og så Homonov?
Hvis vi liker å holde med et lag som knekker så mange Chelski-bein som mulig,så blir vel det vår sak?

Det finnes faktisk et sted hvor man kan poste sine frustrasjoner OG snakke med likesinnede som også holder med en oppkjøpsklubb..
Tror nettstedet heter Chelsea.no eller noe..
God bedring..

Kyss og Klem fra Ben_Dover
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 5/1/2005 12:00:36 PM Sist oppdatert 5/1/2005 12:00:36 PM
Du har neppe snakket med ALLE og det eneste som er sikkert med ALLE er at ingen kan si hva ALLE andre mener og tror. Ja, det har vært furore, men i etterkant av CP-matchen har ingenting skjedd. Vi må prøve å spille fotball på våre premisser og vi kan umulig spille ut verken Chelsea eller Arsenal. Som et slags NB til usportslighet så kan du vel heller titte litt tilbake på Chelseas match mot Bolton der Bolton et par ganger spilte ballen ut til innkast ved skade, påfulgt av at Chelsea ga Bolton kast og satte inn press umiddelbart. Sportslig? Neppe...men ingen som klager.
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 5/1/2005 1:03:13 PM Sist oppdatert 5/1/2005 1:03:13 PM
Torgeir: Er DET alt du kan ta Chelsea på når det gjelder sportslighet?? At vi sparker ballen ut over sidelinjen og legger press etterpå??? Hva ville Blackburn gjort da?? Gitt ballen til en godt plassert spiss og håpet at han ikke scorer direkte?

Når jeg sier at ALLE er enige om at Blackburn spiller dritt-fotball, så mener jeg ALLE som uttalte seg på BBC, Sky og andre Engelske medier de 9 dagene jeg var der. Jeg mener selvsagt ikke ALLE som bor i England og alle som er involvert i fotballen der, bare de som uttalte seg. De trekker spesielt frem Dickov, Savage og Todd som spillere som de "håpet var en saga blott i engelsk fotball" De sammenlignet disse med f.eks Vinnie Jones som i sin tid i Wimbledon var på laget utelukkende for å skremme motstanderen.

Greit at dere ikke klarer å spille ut Arsenal og Chelsea, men dere spiller jo ikke det døyt bedre mot lag som Palace, B`ham, Norwich og andre bunnlag. Det går kun på brekk-et-bein-mentalitet, og DET var det alle ønsket snart var slutt i England.

Ref Alan Hansen "I`d rather go down than having to play football like this Savage bloke"

CHAMPIONS :)
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 5/1/2005 4:33:15 PM Sist oppdatert 5/1/2005 4:33:15 PM
grattis med ligagull Roman, må føles bra å endelig vinne serien for eh.... ja, andre gang. "Shove your russian money up your arse"
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 5/1/2005 5:16:23 PM Sist oppdatert 5/1/2005 5:16:23 PM
Gratulerer med gulltet! Synes faktisk det er bedre enn at United vinner...
Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 5/1/2005 5:48:33 PM Sist oppdatert 5/1/2005 5:48:33 PM
Håper du setter champagnen i halsen. Fått total avsmak på nok et sett supportere, arrogansen som klubben utstråler har smittet over på fansen. Usmakelig.

Kan noen gjøre oss alle en tjeneste å banne denne idioten nå?
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 5/2/2005 3:38:22 PM Sist oppdatert 5/2/2005 3:38:22 PM
RomanofChelsea skrev:
Torgeir: Er DET alt du kan ta Chelsea på når det gjelder sportslighet?? At vi sparker ballen ut over sidelinjen og legger press etterpå??? Hva ville Blackburn gjort da?? Gitt ballen til en godt plassert spiss og håpet at han ikke scorer direkte?

Når jeg sier at ALLE er enige om at Blackburn spiller dritt-fotball, så mener jeg ALLE som uttalte seg på BBC, Sky og andre Engelske medier de 9 dagene jeg var der. Jeg mener selvsagt ikke ALLE som bor i England og alle som er involvert i fotballen der, bare de som uttalte seg. De trekker spesielt frem Dickov, Savage og Todd som spillere som de "håpet var en saga blott i engelsk fotball" De sammenlignet disse med f.eks Vinnie Jones som i sin tid i Wimbledon var på laget utelukkende for å skremme motstanderen.

Greit at dere ikke klarer å spille ut Arsenal og Chelsea, men dere spiller jo ikke det døyt bedre mot lag som Palace, B`ham, Norwich og andre bunnlag. Det går kun på brekk-et-bein-mentalitet, og DET var det alle ønsket snart var slutt i England.

Ref Alan Hansen "I`d rather go down than having to play football like this Savage bloke"

CHAMPIONS :)


 Dersom du er så veldig imot usportslighet, bør du kanskje reflektere litt om hvordan Chelsea opererer utenfor banen. Chelseas ulovlige møter med spillere f.eks Cole gjør meg kvalm. Enda kvalmere er det når du liksom er så opptatt av sportslighet. Det er faktisk regler utenfor banen som må holdes også. Videre er Mourinho den mest usportslige manageren i England. Beskylder andre managere for juks, mens han selv instruerer laget via telefon i en kamp han er suspendert. (jeg forventer ikke at du skjønner at materialforvalteren (eller hva han nå var) som gikk med lue som eneste blant 40000 hadde kontakt med Mourinho). Kanskje har du også langt merke til at Mourinho dropper pressemøter når han taper??
I utgangspunktet syntes jeg det var gøy med CM-laget Chelsea og håpet at de skulle slå både Arsenal og ManU. Men etter at suksessen gikk i huet på alle der nede, inkludert deg, blir jeg kvalm av å høre navnet. Håper virkelig Putin etterforsker lommeboken til Roman og tvinger han til å tilbakebetale ALLE pengene. Du er kanskje ikke så tøff i trynet når dere må be Dennis Wise gjøre comeback for dere….

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 5/2/2005 4:31:30 PM Sist oppdatert 5/2/2005 4:31:30 PM
Og vår kjære Duff kommer tilbake!
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 5/2/2005 4:54:51 PM Sist oppdatert 5/2/2005 4:54:51 PM
Enig Hakonrovers!! Det er usmakelig det vi gjør i case-Cole. Det er jeg ikkeno begeistret for, og har også postet en egen post om saken på chelsea.no. Sånne typer møter BØR vi holde oss for gode til. For å hovere litt da ;OM vi virkelig vil ha A. Cole til Stamford så får vi det, vi må bare grave akkurat så dypt i lommerusket til Roman at arsenal ikke kan matche det. MEN det skal gjøres i rette former og til rett tid!! Derfor ingen vits å diskutere den saken, for der er vel alle enige.

Når det gjelder Faria (fitnes coach`en vår) så er det faktisk et faktum at mannen sitter med lue i de fleste kamper, uten at jeg vet grunnen til det. Jeg var over nå forrige uke, og i kampen mot Fulham lørdag var det varmere enn mot Bayern, men Faria hadde lue på han :) OM det var sånn at han hadde en skjult mikrofon/telefon så er det faktisk INGEN som kan bevise noe, ingen som har anmeldt CFC for noe og dermed ingen sak. Og jeg tror vel ikke vi slo ut Bayern "bare" fordi Faria skrev lapper, tror dere??

Når det gjelder sportslige ting PÅ banen så kan jeg minne om at det KUN er Lampard og Terry som har sonet karantene for oss i år (pga 5 gule kort), pluss at Kezman har hatt 3 gule i CL og sonet en kamp) og vi har spilt ca 55 kamper i år!

Men vi blir nok ikke enige her. JEG mener Blackburn er et lag som spiller stygg fotball, altså ikke hardt men stygt, DERE mener vi er et kjøpelag og ikke et produkt av en manager som (OM vi skulle vinne CL også) har vunnet 8 TROFEÈR på 3 år med to forskjellige klubber!!
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 5/2/2005 5:43:39 PM Sist oppdatert 5/2/2005 5:43:39 PM
Til informasjon så var det ikke første gangen jeg svarte deg på en tråd vedrørende dette. Sjekk tidligere tråder hvis du er interessert. Vi spiller hardt, uten tvil, men vi har vært desperat opptatte av å holde oss for enhver pris. Med unntak av Robben så har vi vel ikke skadet spillere alvorlig som følge av en sein/stygg takling i år (og jeg regner da ikke med Cisse som var et åpenbart uhell) - Lampard tok ankelen til Alonso. Du må gjerne arrestere meg på dette om jeg har oversett enkelte hendelser, men jeg føler det ble slik at dette med stygt Rovers-spill ble overdrevet kraftig etter CFC-matchen tidligere i år.

Jeg ber deg også om å vurdere følgene av å ha mindre ballbesittelse i løpet av en kamp. Det er naturlig at et lag som Chelsea, som dominerer de fleste kampene de spiller, slipper å takle like mye som et lag i sumpa som oss. Grattis med gull og lykke til mot Liverpool.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/3/2005 2:16:17 AM Sist oppdatert 5/3/2005 2:16:17 AM
RomanofChelsea skrev:

Men vi blir nok ikke enige her. JEG mener Blackburn er et lag som spiller stygg fotball, altså ikke hardt men stygt, DERE mener vi er et kjøpelag og ikke et produkt av en manager som (OM vi skulle vinne CL også) har vunnet 8 TROFEÈR på 3 år med to forskjellige klubber!!


 Nope, enige blir vi nok ikke, men diskusjoner blir det utav sånt, og det er krydder for ethvert forum.

Jeg fikk sånn lyst til å kommentere et utsagn...
For, du kan da virkelig ikke mene at om Mourinho IKKE hadde fått frie tøyler til å hente absolutt hvilke spillere han ville - at Chelsea hadde gjort det like bra i år? Dette blir jo spekulasjoner, men sannsynligheten for det er da liten. Mourinho er en VELDIG dyktig manager, men det er da virkelig helt åpenbart at Chelsea nå er et kjøpelag (for det er det ikke mulig å snakke seg bort fra, med de midlene som er spyttet inn) som i tillegg er styrt av en manager i toppklasse. Samtidig er det gøy å se at Terry har blomstret enormt, og Lampard også - her har Mourinhos ferdigheter gjort underverker.

Men. Jeg har også lyst til å komme med en ´drøy´ påstand i retur. For jeg mener jeg kan si meg objektiv ved å mene at den jobben Mark Hughes har gjort med Blackburnlaget etter at han kom inn, er MINST like imponerende som den til Mourinho. Mourinho arvet et lag som han forsterket fornuftig, og har ført det laget til nye høyder; Gratulerer med gullet! Hughes derimot kom inn i et Blackburnlag som hadde stagnert, og på noen måter forfalt mot slutten av Souness´ regime. Ta feks forsvaret, det rant inn baklengsmål. At vi nå ligger på trygg grunn er virkelig bare pga Hughes (pluss et par snedige spillerkjøp til minimalt med ££££), og i mine øyne en liten sensasjon - en sensasjon som har gått hen i det stille, og dessverre blitt ødelagt av fokuset på spillestilen. Sier igjen, for de største 5-6 lagene så handler det om å kjempe i toppen. For de 14-15 andre lagene så er det virkelig om å gjøre å ikke rykke ned. Og det gjør ikke Blackburn, og det har Mark Hughes virkelig all ære for.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 5/3/2005 1:16:12 PM Sist oppdatert 5/3/2005 1:16:12 PM
Joda, jeg kan tøye meg til å si at sånn sett har Blackburn fått ryddet opp. Det å ansette Souness som manager NOE STED er jo en helt latterlig ting. Mannen har ikke vunnet shit, og klarte til og med og vinne nada med Rangers i Scotland.

Mark Hughes har alt som trengs for å bli en god manager, det er jeg ikke i tvil om. Han har fandenivolsken, erfaringen fra England, vinnerinstinkt til 1000 og respekten som trengs. MEN jeg tror ikke det er Hughes som har lagt opp til spillerstilen til Savage, Dickov og todd!`? De gutta har alltid vært noen, unnskyld uttrykket, Rasshøl.

OG. Ikke si at Mourinho ikke ville vunnet uten kjøp, for vi skal huske at de eneste han har kjøpt er Tiago, Ferreira, Carvalho og Kezman. De andre (Robben, Cech, Drogba) ble faktisk kjøpt av Ranieri midtveis i forrige sesong.

Når Mourinho var manager i Porto hadde han ikke en brøkdel av pengene tilgjengelig, men like forbanna vant han serien begge årene, ett cupmesterskap og Champions League 1 av 1 ganger...... DET er en ufatterlig achivement.
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 5/3/2005 4:12:57 PM Sist oppdatert 5/3/2005 4:12:57 PM
Du skjønner vel at å kalle Blackburnspillere rasshøl ikke blir godt tatt imot på en Blackburn-supporterside. Dickov, Savage og Todd er tradisjonelle britiske fotballspillere som inntil nylig, var veldig vanlig også i den øverste divisjonen. Kall Dennis Wise et rasshøl, og se hvordan du blir tatt imot på en Chelsea-supporterside. Dessuten burde Chelsea-supportere ligge ganske lavt når det kommer til usympatisk spill.

Sitat fra Sunday Times:
"And Mateja Kezman, warmed up with a lecture read from a scripted page by Mourinho, came on to rake his studs instantly down the calf of Djimi Traore. Was it coincidence that Traore, the Liverpool left-back, was by far the most fouled player on the pitch? Chelsea may have seen him as vulnerable, yet nothing dulled his spirit. "

De spillerne du nevner at Mourinho har kjøpt (det var han som kjøpte Drogba forresten), har en samlet verdi på over £70mill, og i tillegg kommer Jarosik og Morais. I tillegg til dette ble han etterlatt en utrolig stall.

Det har blitt skrevet at Roman har brukt 12,2 millioner kroner hver dag siden han tok over klubben for snart to år siden (samlet 8,2 milliarder), og dette rett før et overgangsvindu. Klart prestasjonen blir mye mindre når man ser slike tall.

Det er ingen tvil om at Mourinho er en strålende trener. Men uten midlene fra Roman hadde han aldri kommet til Chelsea. Dette har han sagt selv.

Men for all del, dette er et Blackburnforum, nok snakk om Chelsea, det har dere vel et eget forum for.


Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 5/4/2005 12:23:28 AM Sist oppdatert 5/4/2005 12:23:28 AM
Eller har de?
Du må være innlogget for å svare

Bugsy

Antall innlegg: 1059

Opprettet 5/4/2005 12:29:52 AM Sist oppdatert 5/4/2005 12:29:52 AM
Friedel skrev:
Eller har de?

 Jeg tviler.

Kanskje de kan be Roman kjøpe ett til dem.

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 5/4/2005 3:26:09 PM Sist oppdatert 5/4/2005 3:26:09 PM
Joda Dennis Wise var et rasshøl, men også den siste vi har hatt. Kezman..... hva sa jeg. En ræva fotballspiller som nå bruker all sin tid på å takle og gjør det feil....
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/23/2005 1:02:56 PM Sist oppdatert 5/23/2005 1:02:56 PM
Regner med mange her så FA-cup-finalen på lørdagen.
Kom over en artikkel som satte ting litt i perspektiv, for Blackburn ble jo voldsomt kritisert etter semifinalen mot nettopp Arsenal. På lørdag spilte Arsenal med nærmest identisk taktikk og kampplan som Hughes har gjort suksess med, feks mot Scum på Trafford i 0-0-kampen... Og Arsenal var virkelig "dirty" til tider.

Atikkelen er kalt "Arsenal:the new Blackburn", og sier litt om hvor "lett" media kan kritisere et av de "mindre" lagene, som feks Rovers, i forhold til Arsenal.
Du må være innlogget for å svare

_saft_

Antall innlegg: 1113

Opprettet 5/23/2005 2:32:54 PM Sist oppdatert 5/23/2005 2:32:54 PM
Artikkelen er riktignok skrevet av en Rovers-supporter :) Men man ser gjentatte ganger at de større klubbene slipper billigere unna media...
Du må være innlogget for å svare

_saft_

Antall innlegg: 1113

Opprettet 5/30/2005 11:59:05 PM Sist oppdatert 5/30/2005 11:59:05 PM
bare så inderlig synd at INGEN bryr seg om DIN mening... :)
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 5/31/2005 1:08:55 AM Sist oppdatert 5/31/2005 1:08:55 AM
RomanOFchelsea skrev: "OG. Ikke si at Mourinho ikke ville vunnet uten kjøp, for vi skal huske at de eneste han har kjøpt er Tiago, Ferreira, Carvalho og Kezman. De andre (Robben, Cech, Drogba) ble faktisk kjøpt av Ranieri midtveis i forrige sesong."

Feil, feil, feil. Robben, cech og drogba ble hentet sist sommer og debuterte for chelsea sist august, sammen med resten av røkla. Avsporing av emnet her nå, men rett skal være rett. Ranieri kunne gjort samme jobben.

Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 5/31/2005 5:37:24 AM Sist oppdatert 5/31/2005 5:37:24 AM
Sant at Drogba, Cech og Robben´s overganger var klare foer Mourinho var det, men han hadde nok en finger med i spillet uansett. Det har lite aa si ettersom de ikke spilte foer denne sesongen og alle tre var vitale for laget. Vil paastaa uansett at Mourinho er en bedre manager enn Ranieri, spraakbarrieren (spesielt i begynnelsen) bidro nok til at Ranieri manglet litt respekt.
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 5/31/2005 11:28:09 AM Sist oppdatert 5/31/2005 11:28:09 AM
Hva faen gjør du oppe så sent..?? :=)
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/31/2005 11:39:20 AM Sist oppdatert 5/31/2005 11:39:20 AM
Foreslår å stenge av denne tråden nå, de fleste siste postene har omhandlet Chelsea, og det hører ikke hjemme her!:)
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 5/31/2005 4:09:56 PM Sist oppdatert 5/31/2005 4:09:56 PM
word up, shut this Chelski joint down
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 6/1/2005 11:11:11 AM Sist oppdatert 6/1/2005 11:11:11 AM
Jansen skrev:
Hva faen gjør du oppe så sent..?? :=)

 Bor i Australia, 8 timer foran

Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 8/25/2005 9:48:24 AM Sist oppdatert 8/25/2005 9:48:24 AM
Noen som i det hele tatt lurer på hvorfor jeg drar opp igjen denne tråden?

Savage: Gult kort IGJEN
Blackburn: Rødt kort IGJEN

Nok en gang er Blackburn i trøbbel, og nå er det vel ingen her inne som med hånda på hjerte kan forsvare spillestilen dere har startet sesongen med?

To-fots taklinger, nedskallinger og etterslenger..... Nå må FA komme på banen her!
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 8/25/2005 9:56:10 AM Sist oppdatert 8/25/2005 9:56:10 AM
roman...tottenham som påstår denne nedskallingen, vi får se når tv bildene kommer
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/25/2005 10:28:00 AM Sist oppdatert 8/25/2005 10:28:00 AM
RomanofChelsea skrev:
nå er det vel ingen her inne som med hånda på hjerte kan forsvare spillestilen dere har startet sesongen med?

 Jepp! I aller høyeste grad. Nå er "bare" 3 kamper spilt, og kampen mot West Ham var dårlig. Og også overskygget av Dickovs stygge episode. MEN, mot Fulham spilte Rovers strålende fotball (var ikke bare målene som var flotte), og kamprapportene etter igår sier det samme - Rovers var det klart beste laget igår, skapte LANGT flere sjanser enn Tottenham og bare marginer om å gjøre at det ikke ble 3 poeng. Og det er ikke dårlig mot Tottenham, som har spilt godt i sine 2 første. Så å forklare spillestilen vår er SVÆRT lett!:) Jeg har ikke sett taklinga som ga Neills og Savage´s gule, men - uten å direkte anklage dommere - så er de to navn som er kjent for å ha en disiplinærhistorie, noe som ikke akkurat gjør at dommeren er mer gjerrig med kortene ovenfor dem. Når det gjelder Savage, jepp han har gult kort i alle de 3 kampene så langt. Og han spiller slik at han lett får det. Men han har vel kun fått rødt kort én gang i sin karriere - og det var vel på det Walisiske landslaget tror jeg. Og Neill, han spilte en glitrende kamp mot Fulham (kom også på rundens lag på Sky) og er en knallgod høyreback når han er i slag. Igår var han også bra, direkte SYND at han kom for sent inn i den taklinga. Klart man er tent når man dominerer en kamp og trenger å få hull på byllen. Jeg sier ikke at harde/sene taklinger skal være lov, men jeg tror virkelig at hvis du Roman hadde sett kampen igår og kampen mot Fulham så hadde du ikke kritisert spillestilen til Rovers!:)

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/25/2005 10:36:30 AM Sist oppdatert 8/25/2005 10:36:30 AM
Men for all del; har Todd skallet til Andy Reid hører det ingen steds hjemme. Synd Todd, som har spilt godt både mot Fulham og Tottenham igår EVENTUELT sank så dypt at han gjorde det.
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 8/25/2005 12:34:19 PM Sist oppdatert 8/25/2005 12:34:19 PM
I mange klubber ville ikke så hyppige røde kort og nedskalling av spillere, samt grisetaklinga til Dickov blitt akseptert. Røde kort er unødvendige. Og å skalle ned en annen spiller hører ikke hjemme noen sted. Ble forbanna i går, for å si det mildt. Vi mister mange poeng pga det dritet der. Hvem skal spille i forsvarsfireren mot Villa?? Der hadde vi faktisk en god sjanse til å slå et skuffende Villa-lag med mange skader, men jeg vil jo si at disse sjansene sank betraktelig med gårsdagens smarte oppførsel. Utrolig unødvendig. Hughes burde heller se etter spillere som kan oppføre seg og styre sinnet sitt, eller kanskje sende de på et selvbeherskelseskurs.
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversStygt spill!