Blackburn - Birmingham (Kamptråd)

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/6/2011 11:01:31 PM Sist oppdatert 4/6/2011 11:01:31 PM
Årets viktigste kamp står for tur, og kun 3 poeng er godt nok. Etter å ha sett kampen mot Arsenal har jeg også troen på at vi kan vinne. Givet er tilbake fra karantene, mens The Zonz soner karantene i denne kampen.

Jeg håper vi går ut i 4-4-2 med følgende lag:

Robbo, Salgado, Samba, Nelsen, Givet, Hoilett, PJ, JJ, Olsson, Santa, Kalinic


Kampen spilles lørdag klokken 16:00 og går desverre kun på tv2sumo.no

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/7/2011 12:37:31 AM Sist oppdatert 4/7/2011 12:37:31 AM
Gler meg meir enn på lenge til kamp!

Kampen mot arsenal viser oss at dette laget har lyst og tenkt til å spele PL-fotball også neste sesong. Det var også ein taktisk siger for Steve Kean.

Forventar meir av det samme mot Birmingham, men dog ein tanke meir offansivt. kanskje til og med 4-4-2, då ingen av våre spissar er gode nok til å spele som einsleg spiss. Santa og Kali trur eg kunne vorte ein knakandes bra duo.

Men om det skulle bli 4-5-1, 90 gørrkjedelige minutt og eit sigersmål på dødball blir eg uansett ifrå meg av lykke ;)

Viktig å få tilbake Givet sjølv om Olsson har gjort ein god jobb på backen, men Olsson er klart best og ikkje minst viktigast på vingen. Vil også veldig gjerne sjå Gamsten tilbake i startelevaren då han er den einaste i dagens rovers-stall (utenom Robbo) som kan slå dødballar. Hadde også vore digg med Kali frå start.

Skal eg tippe lag så går det mest på kven eg ønskjer å sjå på laurdag, og ikkje kven eg trur Kean sender ut på:

----------Robbo-----------
--------------------------
Salgado-Samba-Nelsen-Givet
--------------------------
-----P.Jones---J.Jones----
--------------------------
----------Gamsten---------
Hoilett-------------Olsson
--------------------------
----------Kalinic---------

Birmingham er ikkje noko dårleg lag, men med PJ og JJ på vår def.midtbane trur eg dei vil få problem med å skape sjansar på oss. Eg vil sjå Gamsten i stadenfor Dunn eine og aleine grunna løpskapasitet, kondisjon og dødballar. Meinar også vi godt kan ligge igjen med to, kanskje tre på topp når birmingham har ballen, slik Kali ikkje blir heilt aleine på topp. Hoilett og Olsson kan gjerne bytte på den jobben.


Gler meg til kamp og trur vi tar skalpen på Birmingham, kun 3 poeng er godt nok på Ewood Park. Vi vinn 2-0, startar laget eg har satt opp så puttar Kali og Hoilett.


Up The Rovers!
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 4/7/2011 11:30:14 AM Sist oppdatert 4/7/2011 11:30:14 AM
Ja, håpe dere har rett ang. spiss plassen, for det fortjena han!

man blir fort glad i spillere og er blitt glad i Kalinic, ønsker han all hell og lykke for at han beviser kem som kan putte målene i kassa!!

KOM AN KALLA!

UP THE ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 4/7/2011 8:44:39 PM Sist oppdatert 4/7/2011 8:44:39 PM
Kalinic må bare bli med her!
Ikke uten grunn at jeg har drakt med han bakpå ryggen.

Håper på 3 poeng her, å tror vi kan greie det.
Up the Rovers!!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 4/7/2011 8:52:53 PM Sist oppdatert 4/7/2011 8:52:53 PM
_states_ skrev:
Kalinic må bare bli med her!
Ikke uten grunn at jeg har drakt med han bakpå ryggen.

Håper på 3 poeng her, å tror vi kan greie det.
Up the Rovers!!

 Da er vi to! :)

Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/8/2011 7:11:54 AM Sist oppdatert 4/8/2011 7:11:54 AM
håpat å sjå Benjani i denne, han scorte faktisk 2 mål mot liverpool å sovidt fått spelt etter de! banjani-santa-kalinic på topp? ;)
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/8/2011 8:08:50 AM Sist oppdatert 4/8/2011 8:31:04 AM
Det er litt vanskeleg å seie kor god/dårleg Benjani eigentleg er, det snodige er derimot at sist eg såg han, så ´bøtta´ han inn mål mot Liverpool. Det er også snodig at han knapt har fått sjansen etter det. Ikkje forbi han er guds gåve til fotballen og løysinga på alle våre problem, men fordi Jason Roberts gang på gang har fått sjansen, og ikkje har levert sidan han hadde ein god periode på 3-4 kampar under sin erkefiende Big Sam, tidlegare i sesongen. Etter det har han vore sjokkerande elendig, sjølv til J.Rob å vere.

At Kalinic heller ikkje har fått spele(tid) er også litt rart - sist han var innvolvert scora han vel eit fint mål i ein kamp der alle andre var latterlege, altså mot Villa? Og på Kroatia sitt landslag har han plutseleg vorte førstevalet. Sjølv når han har måtte ´do one for the team´ har han ikkje gjort seg vekk, han har utan tvil meir uforløyst potensiale og er ung (i alle fall samanlikna med resten av eldrebølga vår på topp).

Eg ville med andre ord prioritert å bruke anten Santa, Kalinic og/eller Benjani (sånn omtrent i den rekkefølga), og spart JRob og Mama til dei ´store anledningane´ - Roberts har jo mykje fore på Twitter og Biram Diouf kunne kanskje få seg ein Nintendo Wiiiii eller liknande.

Birmingham er den kampen vi må vinne. Sjølvsagt fordi det er den ´lettaste´ av kampane som er igjen, og Birmingham er der nede i sumpa i lag med oss. Men mest av alt; vi har etablert eit visst momentum med to kampar på rad utan tap og litt meir solide prestasjonar, dersom dette ikkje fører til 3poeng mot Birmingham får dette ´momentumet´ karakter av å vere eit blaff, og eg kjem ikkje til å klandre den som då resignerar på vegne av Kean og co.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 4/8/2011 9:40:40 AM Sist oppdatert 4/8/2011 9:40:40 AM
Håper og tror at denne kampen fikser vi.
Av de resterende kampene ser jeg at vi kan ta 9 poeng, og vil da ende på 43 poeng. Birningham, West ham, Wolves er alle lag vi burde slå for å berge oss.
å ta ett poeng imot Everton, evetuelt alle 3 er heller ikke å dagdrømme.

Mot birningham synes jeg vi skal tillate oss å bruke 2 spisser.
PJ og JJ er defansive og det fikser de forhåpentligvis lett.
med gamst i den kreative midtbanerollen og 2 spisser iform av Kali og S.Cruz synes jeg vi også kan tilby offensive planer.

3-0 (gamst, x2 kalinic)
Du må være innlogget for å svare

thonil

Antall innlegg: 108

Opprettet 4/8/2011 9:55:12 AM Sist oppdatert 4/8/2011 9:55:12 AM
NoFear` skrev:
Av de resterende kampene ser jeg at vi kan ta 9 poeng, og vil da ende på 43 poeng. Birningham, West ham, Wolves er alle lag vi burde slå for å berge oss.

 Bortekampene mot West Ham & Wolves blir langt i fra noen enkle kamper. Spesiellt mot West Ham tror jeg vi kommer til å slite stort. Har mer tro vi drar i land en 3-poenger hjemme mot Bolton 30.april.

Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 4/8/2011 11:47:33 AM Sist oppdatert 4/8/2011 11:47:33 AM
I teorien så kan gullkampen være avgjort innen vi møter United, så har vi flaks sender de ikke deres beste spillere på matta på Ewood Park.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/8/2011 2:05:14 PM Sist oppdatert 4/8/2011 2:05:14 PM
Preview Blackburn - Birmingham

Lørdagens kamp er en av mange skjebnekamper i tida som kommer.


Med sju kamper igjen av sesongen befinner vi oss like ved det stupet som kalles nedrykk. Vi ligger på 14. plass, men det er kun tre poeng ned til sisteplassen.

Mange Blackburn-fans spådde dette da Big Sam fikk sparken og Steve Kean fikk jobben. Da ble de kalt pessimister, dessverre begynner disse spådommene å nærme seg sannheten. Kean har siden han tok over tatt mindre enn et poeng i snitt per kamp. Det er for dårlig. Under Allardyce så ikke nedrykk ut som en realitet engang.

Vi har ikke vunnet på sju kamper, men vi har fått et lite løft i de to siste kampene. Først med årets første comeback mot Blackpool, så med en fantastisk lagprestasjon på Emirates. Det var en virkelig opptur å se spillerne mot Arsenal. Det så endelig ut som om spillerne fant ut at de måtte kjempe for plassen i Premier League. Spesielt så har Chris Samba vært enorm de siste kampene. Han har gått foran som en kaptein skal.


Like a boss!

Sist vi vant en kamp var 23. januar. Da måtte vi WBA hjemme. Nå kommer nok et lag fra Birmingham på besøk. Da er det på tide med nok en seier.

Etter et forferdelig første kvarter mot Arsenal begynte vår defensive midtbanetrio å fungere. Nå kan vi ikke starte med de samme spillerne mot Birmingham da N’Zonzi er suspendert etter sitt røde kort, men det er kanskje liksågreit. Å starte med tre defensive midtbanespillere hjemme mot Birmingham er litt vel defensivt.

Jeg tipper at enten Morten Gamst Pedersen eller David Dunn tar plassen på laget. Det er vel og bra, selv om jeg helst skulle sett at vi startet med to spisser. Vi trenger uansett en spiller på laget som kan slå dødballer. For alle som så kampen mot Arsenal skjønner hvorfor. Makan til uinspirert levering av Brett Emerton var rett og slett irriterende.

Bortsett fra N’Zonzi mangler vi Vince Grella og Keith Andrews, men det er vel mer en styrke enn en svekkelse. Da slipper vi å se de to miste ballen på midtbanen. Egentlig burde Blackburn få bot av FA hver gang Andrews var i startoppstillingen. Reglene sier tross alt at klubbene skal stille med sitt antatt sterkeste lag. Gamsten og Givet er tilbake etter å ha vært ute mot Arsenal.

Troppen: Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Olsson, Givet, Emerton, J. Jones, P. Jones, Hoilett, Diouf, Santa Cruz, Bunn, Hanley, Dunn, Pedersen, Rochina, Formica, Benjani, Kalinic, Roberts.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson

Michel Salgado - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Gael Givet

Phil Jones - Jermaine Jones

Junior Hoilett - David Dunn - Martin Olsson

Roque Santa Cruz



Birmingham hadde en god start på sesongen, men har tapt seg utover sesongen. Spesielt etter ligacupseieren i februar. I forrige kamp fikk de imidlertid en etterlengtet hjemmeseier mot Bolton.

Før lørdagens kamp ligger de plassen under Blackburn på tabellen, med samme poengsum og en kamp mindre spilt. Det gjør denne kampen bare ennå viktigere for vår del.


Fra lykkeligere tider.

Det blir ikke noe gjensyn med David Bentley på Ewood Park, da den tidligere landslagsspilleren er skadet. Skadet er også Scott Dann og James McFadden. I tillegg er Nikola Zigic og Obafemi Martins usikre. Begge er i troppen, men starter neppe.

Troppen: Foster, Carr, Johnson, Ridgewell, Parnaby, Larsson, Ferguson, Gardner, Bowyer, Phillips, Jerome, Doyle, Davies, Murphy, Fahey, Zigic, Martins, Beausejour, Mutch.

Mulig lagoppstilling:

Ben Foster

Stephen Carr - Roger Johnson - Liam Ridgewell - Stuart Parnaby

Seb Larsson - Barry Ferguson - Craig Gardner - Lee Bowyer

Kevin Phillips - Cameron Jerome

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/8/2011 2:45:29 PM Sist oppdatert 4/8/2011 2:45:29 PM
Fordel oss at Bentley er skadet. Får håpe Zigic og Martins starter på benken, for det er to gode spisser. Er dog bekymret for Gardner. Mener å huske at han har scoret noen mål mot oss.
Du må være innlogget for å svare

thonil

Antall innlegg: 108

Opprettet 4/8/2011 3:08:23 PM Sist oppdatert 4/8/2011 3:08:23 PM
bob_hund skrev:
Fordel oss at Bentley er skadet. Får håpe Zigic og Martins starter på benken, for det er to gode spisser. Er dog bekymret for Gardner. Mener å huske at han har scoret noen mål mot oss.

 Bentley har vel ikke akkurat vært noen stor suksess hos Birmingham. Milevis unna den formen han hadde da han spilte for oss. På siste 10 kamper står han oppført med kun 1 assist, og de 3 siste kampene har han vært benket fra start.

Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 4/8/2011 3:10:07 PM Sist oppdatert 4/8/2011 3:10:07 PM
Denne kampen er ekstremt viktig. Her må jeg bare si meg uenig med Steve Kean som har uttalt til Sky Sports at Rovers uansett har sju \"cupfinaler\" igjen, og at kampen mot Birmingham sånn sett ikke er viktigere enn kampen mot Arsenal eller mot f.eks. Bolton seinere i vår.

Kampene mot de andre i nedrykksstriden er helt klart de viktigste. Blackburn har ikke råd til å rote bort poeng i de såkalte sekspoengskampene mot Birmingham, West Ham og Wolverhampton. For å ta Birmingham først, så ligger de likt med Rovers på 34 poeng, riktignok med én kamp mindre spilt. Om Blackburn tar tre poeng i morgen har vi en tre poengs luke ned, i tillegg er det naturligvis tre poeng tapt for Birmingham. All logikk tilsier at jo flere poeng Blackburn Rovers tar fra de andre kollegene i nedrykkssumpa, jo færre poeng blir det for dem å spille om - noe som igjen vil svekke deres mulighet til å klatre forbi Rovers på tabellen. Det er greit å ta bort presset fra spillerne Steve Kean, men det er kamper som den i morgen vi MÅ vinne om vi skal holde plassen i Premier League. Kampene mot Arsenal, Manchester City og Manchester er poeng rein bonus, slik jeg ser det.

Ellers er Steve Kean og jeg enig om at det er på tide å vinne igjen nå, og at det bare er om å gjøre å ta med seg så mange poeng som mulig i de sju \"cupfinalene\" som gjenstår.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/8/2011 4:26:12 PM Sist oppdatert 4/8/2011 4:26:12 PM
thonil skrev:
bob_hund skrev:
Fordel oss at Bentley er skadet. Får håpe Zigic og Martins starter på benken, for det er to gode spisser. Er dog bekymret for Gardner. Mener å huske at han har scoret noen mål mot oss.

 Bentley har vel ikke akkurat vært noen stor suksess hos Birmingham. Milevis unna den formen han hadde da han spilte for oss. På siste 10 kamper står han oppført med kun 1 assist, og de 3 siste kampene har han vært benket fra start.

 Ok, har ikke fulgt så nøye med på ham i Birmingham for å være ærlig. Men han er fremdeles en god spiller som kan gjøre en forskjell, så at han er skadet er jeg uansett glad for :)

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 4/8/2011 6:24:02 PM Sist oppdatert 4/8/2011 6:24:02 PM
Tom skrev:
Denne kampen er ekstremt viktig. Her må jeg bare si meg uenig med Steve Kean som har uttalt til Sky Sports at Rovers uansett har sju \"cupfinaler\" igjen, og at kampen mot Birmingham sånn sett ikke er viktigere enn kampen mot Arsenal eller mot f.eks. Bolton seinere i vår.

 Steve Kean er nok helt enig med deg. Dette sier han i et forsøk på å dempe presset på seg selv.

Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 4/8/2011 7:17:03 PM Sist oppdatert 4/8/2011 7:18:24 PM
glennfrode skrev:
Tom skrev:
Denne kampen er ekstremt viktig. Her må jeg bare si meg uenig med Steve Kean som har uttalt til Sky Sports at Rovers uansett har sju \"cupfinaler\" igjen, og at kampen mot Birmingham sånn sett ikke er viktigere enn kampen mot Arsenal eller mot f.eks. Bolton seinere i vår.

 Steve Kean er nok helt enig med deg. Dette sier han i et forsøk på å dempe presset på seg selv.

 Du har nok rett. Jeg har i likhet med flere andre en tendens til å tolke både Steve Kean og Venky´s-folka på samme måte som fanden leser bibelen.. Det blir fort sånn når noen kommer med dumme uttalelser gang på gang.

Håper Kean klarer å kombinere motivasjon, forventninger, alvor og avslapping godt i inngangen til kampen. Vi trenger spillere som er topp motiverte og tente i morgen. Det gjelder mest av alt å finne igjen evnen til å skåre mål. Alt annet enn seier er for dårlig mot Birmingham.

Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 4/9/2011 11:08:42 AM Sist oppdatert 4/9/2011 11:09:08 AM
Tror vi seier i dag, Phil Jones kommer til bli helt avgjørende i dag. Drømte om to scoringer av han i natt :)

Kampen mot Arsenal var et løft når man tenker på det defensive. Så nå må vi ha inn noen som kan komme med avgjørende involveringer offensivt. Alle som så kampen mot Arsenal sist, kan vel skrive under på at dødballer, er noe vi er elendige på uten Gamsten på banen! Han er den som har flest målgivende av våre spillere i år, håper Kean setter han inn igjen.

Håper på den samme defensive tryggheten i denne kampen og derfor dette laget:

Robbo

Salgado - Nelsen - Samba - Givet

JJ - PJ

Hoilett - Gamst - Olsson

Kalinic
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 4/9/2011 12:50:01 PM Sist oppdatert 4/9/2011 12:50:01 PM
Enig i det laget der, frykte dog at godeste mr Kean ikke er helt enig med oss der
Du må være innlogget for å svare

niklasg

Antall innlegg: 208

Opprettet 4/9/2011 1:03:54 PM Sist oppdatert 4/9/2011 1:03:54 PM
Håper også på det laget, men blir ikke forundret om Emerton/Diouf/Roberts får starte..
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 4/9/2011 2:18:21 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:18:21 PM
Everton leker seg med wolves nå. 3-0 !
Bra resultat for Blackburn.
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:26:34 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:27:30 PM
Ingen Givet og ingen Kalinic deltar i kampen idag sies det. Kalinic er ferdig i denne klubben under nikkedukka Kean.
Hvorfor Givet ikke er med er helt sykt med mindre han har fått en skade.

ROVERS: Robinson, Salgado, Samba ©, Nelsen, Olsson, Hoilett, J. Jones, P. Jones, Pedersen, Dunn, Santa Cruz.

Subs: Bunn (GK), Emerton, Rochina, Benjani, Roberts, Hanley, Diouf.
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Opprettet 4/9/2011 2:29:39 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:29:39 PM
Herlig lag! Håper på en bra kamp!
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/9/2011 2:30:47 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:30:47 PM
Vi har plass til fire spissar på benken, berre ikkje Nikola Kalinic. Noko må vere gale.
Du må være innlogget for å svare

The_King

Antall innlegg: 228

Opprettet 4/9/2011 2:32:54 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:32:54 PM
Gogger skrev:

Hvorfor Givet ikke er med er helt sykt med mindre han har fått en skade.

 Antar han har fått en skade...men skulle heller ikke forundre meg om klovnen vraket han for å ha plass til 4 spisser på benken...

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:36:10 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:36:10 PM
Kjell Sindre skrev:
Vi har plass til fire spissar på benken, berre ikkje Nikola Kalinic. Noko må vere gale.

 At noe er alvorlig feil i denne klubben ble klart allerede 17. desember.

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 4/9/2011 2:38:14 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:38:14 PM
her er det nok en intern konflikt mellom Kean og Kali, eventuelt at han har gjort det klart at han ikke vil fortsette i klubben
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/9/2011 2:39:18 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:39:18 PM
Ha ha, det treng du ikkje bruke masse krefter på å overbevise meg om :)

Lat oss håpe på 3 poeng, laget burde kunne klare det uansett!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/9/2011 2:39:20 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:39:20 PM
Synes laget ser bra ut. Gamst inn, det liker jeg, vi TRENGER dødballene hans, selv om han ikke bidrar så fryktelig mye ellers. De to Jones´ene kommer nok til å gjøre en bra match og ellers, tja kanskje Santa gir oss noe å juble over?
Zigic ute, det er godt å se. Har trua i dag altså! 2-1 til oss! :D Hurraaa
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 4/9/2011 2:39:44 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:39:44 PM
FUCK Kean!!

Koffor i alle dager starter han Santa Cruz, blir 0 mål på han!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 4/9/2011 2:41:42 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:41:42 PM
En godnyhet før kampen starter, Wolves ligger under 0-3 hjemme mot Everton. Ikke bare taper de, men de får også betydelig dårligere målforskjell.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:45:42 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:45:42 PM
Ingenting hadde gjort meg gladere enn om Santa Cruz kunne finne frem formen, og sikret tre viktige poeng for oss. Men for at han skal klare det, så er det absolutt alfa omega at han får den støtten han trenger på topp.

Det som skuffer meg så enormt med dagens lagoppstilling, og da tar jeg utgangspunkt i at Givet ikke er skadet, er følgende:

Her har endelig Kean en muligheten til å kjøre på, og angripe Birmingham med fart og friske føtter, men istedenfor virker det som om han velger et lag som skal krige seg frem til seier. Det vil si at vi må ta de sjansene vi får, og forsvare oss bra.

Med Hoilett og Olsson på hver sin kant, så ville vi fått lynraske overganger, og meget gode distributører med tanke på Santa Cruz inne i boksen. Dobbel Jones på midten er kjempebra, og la oss nå for guds skyld ikke få se livsfarlige feilpasninger fra Dunn og Gamsten.


Forvørig skuffende at når vi har muligheten til å kaste Olsson frem for å utfordre Stephen Carr, så velger man heller å satse på Gamst som ikke har rundet en back siden 2006.


La oss likevel håpe at Kean har gjort en god vurdering, for med tap i dagens kamp, så betyr poenget på Emirates nada!

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/9/2011 2:45:58 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:45:58 PM
bob_hund skrev:
En godnyhet før kampen starter, Wolves ligger under 0-3 hjemme mot Everton. Ikke bare taper de, men de får også betydelig dårligere målforskjell.

 Enig, det er noe å glede seg over. Everton er jo hinsides forbi oss uansett og viktig at Wolves holdes nede i gjørma (dessverre for dem). Everton kommer til å kjempe for 6plassen, men siden de vinner slik i dag, satser vi på at de spretter tilbake (altså feil vei, hehehh) mot oss =)

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 4/9/2011 2:46:46 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:46:46 PM
vi skal være bedre enn dette Birmingham laget, frykter de riktignok litt etter at de hadde en fin kamp forrige uke, og har en del krigere i laget, i dag er det nok en fordel om vi klarer å holde ballen litt mer langs bakken enn vi har sett de siste kampene
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:47:18 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:49:43 PM
laget er greit, men at kali er heilt ute i kulda forstår ikkje eg noko av..
Du må være innlogget for å svare

baellefinken

Antall innlegg: 147
Medlem 415 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:48:00 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:48:00 PM
HellRene skrev:
FUCK Kean!!

Koffor i alle dager starter han Santa Cruz, blir 0 mål på han!

 Santa er nå den eneste spissen vi har som KAN være i nærheten av å score og da! Hvem mener du vi skal spille med da? Benjani? Ja, for da blir det mye mål!

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 2:55:16 PM Sist oppdatert 4/9/2011 2:55:16 PM
Jeg er brukbart fornøyd med laget. Jeg antar at Dunn starter i en fri rolle på venstre og trekker mye inn i banen for å gi plass til Olsson. Flott at Gamsten er inne for Emerton. Satser på litt mer kvalitet i dødballene nå.

Som mange andre er jeg skuffet over at Kalinic ser ut til å være helt ute i kulda.
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 4/9/2011 3:01:59 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:01:59 PM
Føler vi stiller eit greit lag, men som så mange andre her er eg forferda over at vi ikkje har med Kalinic på benken ein gong. Dog, for fyrst gong på ei stund har eg eit snev av ein god følelse, og det er trass i at eg ligg med 39 i feber:) La oss håpar at dei siste to kampane har gitt gutta ein glød som gjer av vi i dag faktisk viser kva som bur i oss. Prestere vi ikkje i dag, fortjener vi nær ikkje betre enn å gå ned.

Nokon som har ein bra stream til kampen?
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Opprettet 4/9/2011 3:04:45 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:04:45 PM
Olsson har spelt bra på back i den siste tid. Er ingen grunn til å tru at han IKKJE kjem til å utfordre Carr sjølvom han spelar back. Mot Arsenal var jo Olsson ein av våre mest offensive spelarar, og overbeviste iallefall meg om at han kjem til sin rett i ein overlappande rolle. Dette våpenet hadde vi mista om Givet, som er verdens mest defensive back, hadde spelt der.

Gamst kjem vel til å spele sentralt saman med JonesX2?

Kean hadde vel, som tidligare i sesongen, blitt omtalt som naiv om han hadde starta med 2 på topp i dagens kamp. Uansett mulig Hoilett eller Dunn er så offensive at vi kjem til å spele med tilnærma to spissar likevel.
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 4/9/2011 3:05:23 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:05:23 PM
Bra lag idag.
Har noen en ok stream?
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 4/9/2011 3:06:53 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:06:53 PM
Santa Cruz har hatt 1 god sesong. Get over it Kean.

At Kalinic ikkje spela e jo hårreisande. herregud.
Benjani på benken? ka e poenget? han e jo utrulig dårlig..
Nedrykk. :)
Du må være innlogget for å svare

niklasg

Antall innlegg: 208

Opprettet 4/9/2011 3:07:23 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:07:23 PM
Når Diouf, som er på lån og ikke har prestert en dritt annet enn et hat-trick i ligacupen for 8måneder siden, får plass på benken foran Kalinic, som faktisk er toppscorer er det noe jævlig rart som skjer.

Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 4/9/2011 3:11:48 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:11:48 PM
Nesten mål i åpningen gitt :P
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 4/9/2011 3:14:36 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:14:36 PM
noen som har stream?:)
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 3:17:28 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:17:28 PM
Ophusen skrev:
noen som har stream?:)

 livesport247.com streamer denne...

Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 4/9/2011 3:20:27 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:20:27 PM
http://atdhenet.tv/36416/watch-blackburn-vs-birmingham
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/9/2011 3:20:29 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:20:29 PM
axepted skrev:
Ophusen skrev:
noen som har stream?:)

 livesport247.com streamer denne...

 man må ha login?

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 3:23:51 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:23:51 PM
oystein_ skrev:
axepted skrev:
Ophusen skrev:
noen som har stream?:)

 livesport247.com streamer denne...

 man må ha login?

 ja, desverre... men er bra kvalitet..

Du må være innlogget for å svare

ROVERRUI

Antall innlegg: 63

Opprettet 4/9/2011 3:24:22 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:24:22 PM
oystein_ skrev:
axepted skrev:
Ophusen skrev:
noen som har stream?:)

 livesport247.com streamer denne...

 man må ha login?

 http://www.firstrowsports.eu/webmaster/Live-Football-Stream/58927/1/watch-blackburn-rovers-vs-birmingham-city.html

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 4/9/2011 3:26:28 PM Sist oppdatert 4/9/2011 3:26:28 PM
det var elendig valg av Santa.. Men liker ellers at vi har en viss kontroll.
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversBlackburn - Birmingham (Kamptråd)