Wigan - Blackburn

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 2/4/2011 11:12:26 AM Sist oppdatert 2/4/2011 11:12:26 AM
Ny kamp, nye muligheter :)

Håper på et mer fornuftig laguttak til denne matchen, en kamp som vi for øvrig bør vinne dersom vi skal klare å klamre oss fast blant de ti beste i PL.

Vil gjerne se følgende lag på banen:
Robinson - Salgado, Samba, Nelsen, Olsson - Hoilett, Jones, Gamst Pedersen, Dunn - Kalinic, Diouf

Up the Rovers :)
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/4/2011 1:50:23 PM Sist oppdatert 2/4/2011 1:50:23 PM
Jeg mener Olsson bør spille ving og ikke back. Han kommer mer til sin rett da han kan utfordre med hurtigheten sin. Så håper Givet blir klar og kan steppe inn på backen. Om Santa blir klar bør han ta plassen til Mame, og om JJ ikke rekker kampen kommer Zonz inn. Andrews og Roberts kan trygt plasseres på benken. Ellers må jeg si at jeg tror vi vinner denne, spesielt om vi spiller som 1.omg mot Tottenham.

--------------Robbo-------------

Salgado - Samba - Nelsen - Givet

-------------JJ/Zonz------------

Hoilett-------Dunn--------Olsson

-----Santa/Mame----Kalinic------
Du må være innlogget for å svare

Magic_seven

Antall innlegg: 137

Opprettet 2/4/2011 2:20:31 PM Sist oppdatert 2/4/2011 2:20:31 PM
Håper på dette laget

Robbo

Salgado-Samba-Nelsen-Olsson

Emerton-Jones

Hoilett-Gamst-Dunn

Kalinic

Givet fortsatt skadet, men Emerton klar for kamp igjen. Så håper Kean sender ut disse elleve.
Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Opprettet 2/4/2011 2:32:28 PM Sist oppdatert 2/4/2011 2:32:28 PM
Jeg synes funkimonki bør komme med et forslag til lagoppstilling..
:D

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/4/2011 2:49:56 PM Sist oppdatert 2/4/2011 3:04:38 PM
Vi var \"uheldige\" mot Spurs på onsdag. Med to andre spissar hadde vi kanskje vunne kampen, men det er sjølvsagt umogleg å seie. Vi meistrar bedre og bedre spelet vårt langs bakken, vi kjem til sjansar og er oftare innanfor motstandarens 16-meter. Eg vil gjerne sjå enda fleire innlegg ifrå kant.

Santa Cruz er vel forsatt ute, Givet rekk kanskje kampen meinar eg å ha lest. Formica og Rochina treng meir tid ifølgje Kean, så dei blir ikkje med. J.Jones fekk seg ein trøkk mot Spurs, uvisst om han startar. Eg trur og håper på følgjande 11:

Robbo
Salgado Samba Nelsen Olsson
Hoilett N´Zonzi Gamst Dunn
Benjani Kalinic


Kampen går ikkje på nokon av tv-kanalane til TV2, men for oss som har Sumo er ikkje det noko problem :D

Vi SKAL vinne denne, og med dette laget så gjer vi det også! 3-0: Kali, Benji og Gamst får seg kvar sitt mål i morgon :)


Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/4/2011 2:57:15 PM Sist oppdatert 2/4/2011 3:01:43 PM
PREVIEW

Det er rart hvor raskt supportere glemmer skuffelser, frustrasjon og uenigheter når de sportslige resultatene er gode. Om jeg ikke hadde hatt den vesle antydningen til selvrespekt ville jeg sagt at ´tiden leger alle sår´, antar jeg.

Relevansen til dette er som følger. Når Venkys ble våre nye eiere var det store forventninger, forhåpninger - og en del skepsis. Vi visste at vi ´gikk inn i en ny fase´, som en stor mann nylig sa. Hva som vil kjennetegne den fasen var imidlertid et stort spørsmålstegn. Spørsmålstegnet gikk fra størrelse 20 til størrelse 2000 når crewet til Akon bestemte seg for å sparke Sam Allardyce. Meningene var splittet, men de fleste var uansett enige om at disse folka her visste lite til ingenting om hva de hadde begitt seg ut på.

Når kjøpet kom skyldtes skepsisen de historiene vi har sett i Newcastle og Portsmouth, for å ta to klare eksempler. Jeg nevner ikke Liverpool og United - for ærlig talt - det kan ikke sammenlignes. Verre blir det når vi vet hvilken type klubb Blackburn er - vi ville ikke tålt et nedrykk slik som Newcastle gjorde. Vel - holdepunktet mitt den gangen var for det første Big Sam. Han rykker ikke ned, og vi vet at han er altfor tøff til å bli en nikkedukke for eiere. Han gikk, og holdepunktet ble borte.

Heldigvis hadde jeg et holdepunkt nummer to, og det var vel så sterkt, om ikke sterkere. John Williams har vært en fantastisk styreformann for Blackburn i mange år, han har rett og slett vært en Mr. Blackburn - i tiden etter at den opprinnelige gikk bort i 2000. Les hva Brad Friedel og Bryan Douglas sier i Lancashire Evening Telegraph i dag, om du er usikker på hva jeg mener.

Nå har også vår eminente styreformann takket for seg, og restene etter det lite spektakulære, men bunnsolide Blackburn er snart borte. Blir Tom Finn nestemann til å gå?

Dette var da en jævlig deprimerende måte å framstille ting på, tenker du kanskje. Er ikke dette et preview?



Jeg er glad for å lese John Williams sine kommentarer rundt sin egen avgang i dag - det er ikke et spor av negativitet, ikke bitterhet eller redsel for klubbens skjebne. Grunnen til dette er at Venkys helt tydelig har begynt å fungere som eiere - og at Steve Kean virker som en SVÆRT kapabel manager. Forandringene kommer vi ikke unna, vi kan ikke få nye penger uten at eierne får gjøre endringer. Hadde jeg ikke hatt den vesle antydningen til selvrespekt hadde jeg tegnet med selv i paint med en pose i den ene hånda, og en sekk i den andre. Skjønner?

Nok snakk. Over til previewet.

Mot Tottenham synes jeg vi spilte ordentlig bra fotball til tider, og jeg synes vi fortjente minst ett poeng. Problemet var at vi ikke omsatte sjansene våre, og det er ikke akkurat første gang i vår nyere historie - såpass kan vi være enige om. For lite kvalitet på topp? Ja. Samtidig skapte vi ikke hundreprosentsjanser, men sjanser som man scorer på med en god avslutning.

Når David Dunn ble tatt ut, og Super Keef fikk forbli på banen så jeg mørkt på det. Hva ER det som manager på manager ser i Keef - som virkelig INGEN supportere ser? Han gjorde en ok jobb, som alltid, men du vet innerst inne at han ikke vil vinne kampen for deg. Jeg synes imidlertid at Dunn gjorde nok en god kamp, i likhet med herlige David Hoilett og Martin Olsson.

Vi mangler fortsatt Santa Cruz til morgendagens oppgjør, sammen med Gael Givet og Phil Jones. Det er et veldig stort minus, som vil sette enda mer press på vår midtbane og våre to spisser i morgen - for Wigan må slås dersom vi skal holde oss på øvre halvdel og ha et bittelite håp om... nei, jeg skal ikke engang si Europa.

Det som virker åpenbart er at ingen har trua på at Kalinic kan komme inn og vinne kamper. Jeg tror at han kan komme til å starte på topp igjen snart, men som innbytter blir spillere som Benjani, Roberts og Diouf konsekvent valgt foran ham. I morgen vil jeg gjerne se ham fra start, både fordi jeg mener han er en bra spiller og fordi jeg vil ha en mann på benken som kan komme inn og sette fart på oss - for eksempel MB Diouf.

Motstanderen vår har Rodallega, N´Zogbia og Victor Moses som potensielt svært farlige spillere. De har også rødtoppen Watson på midten, en mann som noen kanskje husker som veldig talentfull for frekke Crystal Palace det året de var oppe.

Vi har, på vår side, ikke nysigneringene Rochina og Formica med i troppen. Ventetiden blir neppe SÅ lang, men den føles som en evighet akkurat nå - dog må vi stole på at Steve Kean og Faxe Jensen vet hvilken matchform spillerne er i.



Forvent en lignende oppstilling som mot Tottenham - men kanskje med en eller to forandringer. Brett Emerton er forøvrig også tilbake fra Asia-mesterskapet.

Mitt tips:

Robinson
Salgado, Samba, Nelsen, Olsson
Hoilett, J.Jones, Dunn, Gamst Pedersen
Roberts, Diouf

Erstatt Diouf med Kalinic, eller Gamst med Super Keef om du vil...

TROPPEN
Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Olsson, Hoilett, Andrews, J. Jones, Dunn, MB Diouf, Roberts, Pedersen, Bunn, Hanley, Emerton, Nzonzi, Grella, Benjani, Kalinic, Morris, Lowe

Kampstart er som vanlig klokka fire norsk tid, og kampen kan du se på TV2 Sumo - og en rekke streamingtjenester.

UP THE ROVERS - for John Williams!
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 2/4/2011 3:00:21 PM Sist oppdatert 2/4/2011 3:00:21 PM
Litt off topic:
Såg akkurat pre-match intervju med Steve Kean, og han satsar på at Phil Jones er tilbake i troppa innen 3-4 veker. :)
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Opprettet 2/4/2011 3:20:00 PM Sist oppdatert 2/4/2011 3:32:12 PM
Roberts og Andrews bør ikkje være med frå start, og eg er difor einig med dei fleste her om at dei ikkje held høgt nok nivå for eit lag med ambisjonar om topp sju. Men når det er sagt vil eg forsvare Andrews litt (til). Han fortjenar ikkje peppar og slakt etter at han var eindel av eit LAG som fungerte meget bra særleg i 1.omgang mot Spurs. Roberts er ein dugandes impact player. Eg meinar Gamst og Kalinic bør prioriterast.

Bruken av Olsson fortjenar nesten ein eigen tråd. Eg ser ein ung Ashley Cole i vår hurtige svenske, og landar som regel på at eg likar han best som back, sjølvom han slit (i litt større grad enn treige Givet) bakover. Han har blant anna ein motor og driv som er heilt fantastisk. Samtidig er det gull verdt å ha han lenger framme, der han kan true bakrom osv. Mot Wigan er Givet ute, så då blir Olsson uansett back.

Dunn har vist lovandes takter i det siste og bør starte. Med Dunn og Hoilett har vi folk som kan halde på ballen og skape ubalanse for motstander. Satsar også på at Jermaine Jones er klar.

Forøvrig veldig god preview!
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 2/4/2011 6:05:50 PM Sist oppdatert 2/4/2011 6:05:50 PM
McEWAN skrev:
Jeg synes funkimonki bør komme med et forslag til lagoppstilling..
:D

 Takk for tilliten nok en gang!

Denne gangen satser jeg på en meget offensiv formasjon med to keepere, da tror jeg vi er sikret bakover, og scorer sikkert noen mål. Da klarer vi oss også med kun 11 mann, hvorav to defensive krigere som tar ballen fra motstanderen på midtstreken. Da holder det med to mann i forsvar.

Vinnerlaget mot Wigan:
Robinson - Bunn
Samba-Nelsen
Hoilett-Dunn-Nzonzi-JJ-Gamst-Olsson
Kalinic-Santa Cruz

En joker kan være å slenge inn Diouf i det 62. minutt uten å ta ut noen.

Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Opprettet 2/4/2011 6:36:38 PM Sist oppdatert 2/4/2011 6:36:38 PM
funkimonki skrev:
McEWAN skrev:
Jeg synes funkimonki bør komme med et forslag til lagoppstilling..
:D

 Takk for tilliten nok en gang!

Denne gangen satser jeg på en meget offensiv formasjon med to keepere, da tror jeg vi er sikret bakover, og scorer sikkert noen mål. Da klarer vi oss også med kun 11 mann, hvorav to defensive krigere som tar ballen fra motstanderen på midtstreken. Da holder det med to mann i forsvar.

Vinnerlaget mot Wigan:
Robinson - Bunn
Samba-Nelsen
Hoilett-Dunn-Nzonzi-JJ-Gamst-Olsson
Kalinic-Santa Cruz

En joker kan være å slenge inn Diouf i det 62. minutt uten å ta ut noen.

 +1

Hehe :)

Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 2/4/2011 8:02:50 PM Sist oppdatert 2/4/2011 8:02:50 PM
hagenge skrev:
Roberts og Andrews bør ikkje være med frå start, og eg er difor einig med dei fleste her om at dei ikkje held høgt nok nivå for eit lag med ambisjonar om topp sju. Men når det er sagt vil eg forsvare Andrews litt (til). Han fortjenar ikkje peppar og slakt etter at han var eindel av eit LAG som fungerte meget bra særleg i 1.omgang mot Spurs. Roberts er ein dugandes impact player. Eg meinar Gamst og Kalinic bør prioriterast.

 Enig. Blir flau av å høre egne supportere bue på Andrews under kamp! Han skulle muligens aldri spilt fra start etter min mening, men man bør støtte de som spiller uansett! Er det én ting jeg beundrer han for er det hans fightervilje til å fortsatt spille for oss.

Roberts gjorde ingen god kamp mot Spurs, men har vist tidligere denne sesongen at han kan, men da kanskje helst som innbytter...

Gleder meg til kamp! Er forsiktig optimist som alltid.

Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Opprettet 2/4/2011 9:45:24 PM Sist oppdatert 2/4/2011 9:45:24 PM
TugayLegend skrev:
Vi var \"uheldige\" mot Spurs på onsdag. Med to andre spissar hadde vi kanskje vunne kampen, men det er sjølvsagt umogleg å seie. Vi meistrar bedre og bedre spelet vårt langs bakken, vi kjem til sjansar og er oftare innanfor motstandarens 16-meter. Eg vil gjerne sjå enda fleire innlegg ifrå kant.

Eg trur og håper på følgjande 11:

Robbo
Salgado Samba Nelsen Olsson
Hoilett N´Zonzi Gamst Dunn
Benjani Kalinic


Kampen går ikkje på nokon av tv-kanalane til TV2, men for oss som har Sumo er ikkje det noko problem :D

Vi SKAL vinne denne, og med dette laget så gjer vi det også! 3-0: Kali, Benji og Gamst får seg kvar sitt mål i morgon :)

 Kunne ikke blitt mer enig. Gledelig å se at det nettopp skal være du som ønsker å se Benjani fremme (vi har jo hatt våre diskusjoner). Mener bestemt at vi ikke har sett det siste av Benjani.

Ellers så mener også jeg at Spurs kampen var et skritt i riktig retning. Er stygt redd vi går på et tap med redusert tropp, men jeg ser lyst på fremgangen faktisk.

Når det gjelder dagens nyhet så kom ikke den som en overaskelse, men mottar budskapet med sorg.

Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 2/5/2011 12:48:48 PM Sist oppdatert 2/5/2011 12:52:31 PM
Håper på disse 11.

----------Robbo-------------

----Salgado--Nelsen--Samba--Olsson----


---------Jones-----Gamst--------

Emerton--------------------Hoilett

------------Formica-----------
----------------Kalinic---------

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 2/5/2011 12:57:00 PM Sist oppdatert 2/5/2011 12:57:00 PM
Tror desverre ikke vi får se Formica i denne kampen heller.
Kean sa før Tottenham kampen at Formica og Rochina ble tidligst klar om 10 dager. Noen har nå uttalt opp til 3 uker.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.
Håper og TROR at vi tar 3 poeng idag.
Håper det blir en operativ god stream til ikveld!
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 2/5/2011 1:05:19 PM Sist oppdatert 2/5/2011 1:05:19 PM
JASON Roberts will not celebrate if he scores against his old Wigan pals this afternoon after admitting his two and a half years with the Latics was a \"special\" time.

\"Ja\" for det blir jo å skje at han scorer.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/5/2011 1:09:46 PM Sist oppdatert 2/5/2011 1:09:46 PM
Formica og Rochina er 2-3 uker før du får se dem, så ekje vits å ta dem med i lagoppstillinga. Regna med dem begynner på benken og hopper innpå en match i slutten av feb.

Roberts og Andrews vil eg helst ikkje sjå i dag!!

Få på et godt lag som e villig til å gå offensivt ut, så vinne vi!!!

Up The Rovers!!

God kamp og lykke til :D
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 2/5/2011 1:26:07 PM Sist oppdatert 2/5/2011 1:26:07 PM
HellRene skrev:
Formica og Rochina er 2-3 uker før du får se dem, så ekje vits å ta dem med i lagoppstillinga. Regna med dem begynner på benken og hopper innpå en match i slutten av feb.

Roberts og Andrews vil eg helst ikkje sjå i dag!!

Få på et godt lag som e villig til å gå offensivt ut, så vinne vi!!!

Up The Rovers!!

God kamp og lykke til :D

 Må si meg veldig enig i den \"dype\" analysen av Roberts og Andrews!
Hva disse to gjorde i kampen mot Tottenham kan man jo bare lure på. Gamsten på benken? Hva med dødballene hans? De kan jo snu og avgjørde kamper for oss. N`zonzi var meget positiv sist og nærmer seg en startplass. Håper på dette laget:

Robinson

Salgado - Nelsen - Samba - Givet

Hoilett - JJ - Gamst - Olsson

Kalinic - Benjani

Men Olsson blir nok brukt som back slik at Dunn kan spille en rolle. Svensken var veldig god mot Liverpool som venstreving, så han burde få prøve seg her flere ganger.

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 2/5/2011 1:36:59 PM Sist oppdatert 2/5/2011 1:36:59 PM
Givet er skadet. så da får vi vel Olsson ned på venstre back, og Dunn inn på midtbanen.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 2/5/2011 2:34:48 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:34:48 PM
funkimonki skrev:
McEWAN skrev:
Jeg synes funkimonki bør komme med et forslag til lagoppstilling..
:D

 Takk for tilliten nok en gang!

Denne gangen satser jeg på en meget offensiv formasjon med to keepere, da tror jeg vi er sikret bakover, og scorer sikkert noen mål. Da klarer vi oss også med kun 11 mann, hvorav to defensive krigere som tar ballen fra motstanderen på midtstreken. Da holder det med to mann i forsvar.

Vinnerlaget mot Wigan:
Robinson - Bunn
Samba-Nelsen
Hoilett-Dunn-Nzonzi-JJ-Gamst-Olsson
Kalinic-Santa Cruz

En joker kan være å slenge inn Diouf i det 62. minutt uten å ta ut noen.

 Hahaha, helt sjef! To keepere faktisk. LOL. Kanskje det faktisk er lov?

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 2/5/2011 2:39:02 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:39:02 PM
Kalinic ikke engang på benken i dag. Han er ikke skada? Og Roberts med fornyet tillit. Hadde vært forbanna om jeg hadde vært kroaten.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 2:39:24 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:39:24 PM
Kalinic skada? er ikkje med i troppa ein gong..

ROVERS: Robinson, Salgado, Samba (c), Nelsen, Olsson, Hoilett, Emerton, Jones, Pedersen, Benjani, Roberts.

Subs: Bunn (GK), Dunn, Grella, Nzonzi, Andrews, Hanley, MB Diouf
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 2:47:13 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:47:13 PM
WIGAN: Al Habsi, Gohouri, Alcaraz, McCathy, Watson, N´Zogbia, Moses, Boyce, Rodallega, Diame, Figueroa.

Benk: Pollitt (GK), Di Santo, S. Caldwell, Gomes, Cleverley, McArthur, Stam

Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 2/5/2011 2:55:51 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:55:51 PM
jeg skjønner faen meg ingenting av måten kean tar ut laget på. det er som et slag i trynet hver gang.
Du må være innlogget for å svare

StianSkj

Antall innlegg: 186

Opprettet 2/5/2011 2:56:00 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:56:00 PM
TugayLegend skrev:
Kalinic skada? er ikkje med i troppa ein gong..

ROVERS: Robinson, Salgado, Samba (c), Nelsen, Olsson, Hoilett, Emerton, Jones, Pedersen, Benjani, Roberts.

Subs: Bunn (GK), Dunn, Grella, Nzonzi, Andrews, Hanley, MB Diouf

 Helt greit lag, men Jason Roberts igjen?? Kalinic er nødt til å være skada som du sier, kan ikke skjønne annet. Også litt overraska over at Emerton blir foretrukket sentralt foran Nzonzi og Dunn.

Tror vi blir veldig farlige på kantene, med Gamst og Hoilett, i tillegg til at Olsson blir med fremover.

Spiller vi som mot Spurs vinner vi 2-0. Mål fra Benjani og Hoilett.

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 2:56:04 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:56:04 PM
Jeg skjønner ikke, Kalinic har da imponert etter at Kean tok over roret eller?
Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 2/5/2011 2:57:50 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:57:50 PM
har så syyyykt lite til over for roberts om dagen... og hadde vært ganske forbanna hvis navnet mitt hadde vært kalinic.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/5/2011 2:58:11 PM Sist oppdatert 2/5/2011 2:58:11 PM
JA forstår ikke helt hvorfor Kalinic ikke fortjener en plass på benken...
Skjønner ikke hvorfor vi ikke hentet en venstreback så vi kunne brukt Oolson lenger fram på banen...
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/5/2011 3:00:37 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:00:37 PM
Dunn var jo målfarlig mot Spurs og med Mame så får vi fart og en til å true bakrom. Kean sa jo at Roberts var glimrende mot Spurs mens jeg så han nesten ikke..
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/5/2011 3:02:28 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:02:28 PM
Ka i HELVETE Roberts får starte for, ser ikkje kean kampene sine eller??

Og koffor ekje Kalinic på benken??

SKUFFA, nok en faens gang!!!
sorry språket,men ROBERTS, WTF????
Du må være innlogget for å svare

petlun

Antall innlegg: 49

Opprettet 2/5/2011 3:05:14 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:05:14 PM
Dunn i form på benken... huff... La oss håpe at Steve Keane som tross alt er manager for et PL lag vet bedre enn oss bedrevitere.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/5/2011 3:07:31 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:07:31 PM
Kalinic må ha fått en liten skade eller blitt syk...OM han ikke er en av de tingene, så kan ikke Kean ha mye tilitt til gutten..
Du må være innlogget for å svare

lars21

Antall innlegg: 50

Opprettet 2/5/2011 3:07:48 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:07:48 PM
For et grått lag vi stiller med i dag, savner Dunn som var bra sist. Bra at Andrews har funnet plassen sin på banken iallefall
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 2/5/2011 3:09:28 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:09:28 PM
Hmm. Spesielt. Spent på forklaringa til dette laguttaket. Da tror jeg mitt forslag hadde slått bedre an.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:10:15 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:10:15 PM
lars21 skrev:
For et grått lag vi stiller med i dag, savner Dunn som var bra sist. Bra at Andrews har funnet plassen sin på banken iallefall

 aldri grått med hoilett og olsson frå start :p

Du må være innlogget for å svare

lars21

Antall innlegg: 50

Opprettet 2/5/2011 3:11:52 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:11:52 PM
to soleklare unntak, regnet med at folk skjønte det, men bra du er våken og kommenterer det
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 2/5/2011 3:17:18 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:17:18 PM
Hadde Emerton og Roberts vært erstattet med Dunn og Kalinic hadde vel ikke så mange klaget. Så det er vel ikke så rævgæli.

Da har jeg i hvert fall vært selvmotsigende så det holder, men det har jo sin sjarm det og.
Du må være innlogget for å svare

lsknikko

Antall innlegg: 28

Opprettet 2/5/2011 3:18:22 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:18:22 PM
stream?

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Opprettet 2/5/2011 3:20:33 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:20:33 PM
Stream på nettet, noen?? :D
Du må være innlogget for å svare

StianSkj

Antall innlegg: 186

Opprettet 2/5/2011 3:21:11 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:21:11 PM
Tobbelobb skrev:
Stream på nettet, noen?? :D

 http://www.stopstream.com/ch2.html

Du må være innlogget for å svare

Jebalto

Antall innlegg: 92
Medlem 1418 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:21:25 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:21:25 PM
Wigan: A. Al-Habsi, E. Boyce, S. Gohouri, A. Alcaraz, M. Figueroa, M. Diamé, C. N´Zogbia, B. Watson, J. McCart, V. Moses, H. Rodallega.
På benken: M. Pollitt, -f. Di Santo, S. Caldwell, Jordi Gomez, T. Cleverley, J. McArthur, R. Stam

Blackburn Rovers: P. Robinson, Michel Salgado, C. Samba, R. Nelsen, M. Olsson, B. Emerton, J. Jones, M. Pedersen, D. Hoilett, Benjani, J. Roberts
På benken: M. Bunn, D. Dunn, S. N´zonzi, K. Andrews, G. Harley, M. Biram Diouf
Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:22:07 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:22:07 PM
lsknikko skrev:
stream?

 Tv2 Sumo

Du må være innlogget for å svare

lsknikko

Antall innlegg: 28

Opprettet 2/5/2011 3:24:51 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:24:51 PM
takker :) Ha en fin kamp :)
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Opprettet 2/5/2011 3:28:16 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:28:16 PM
StianSkj skrev:
Tobbelobb skrev:
Stream på nettet, noen?? :D

 http://www.stopstream.com/ch2.html

 gracias! :-D Får jeg trimma spansken min også:-p

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:32:12 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:32:12 PM
Hva faen gamst? der må du presse den ned!
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 2/5/2011 3:32:16 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:32:16 PM
elendig av Gamst, den skal sitte
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 2/5/2011 3:32:26 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:32:26 PM
For en fryd det er å se på Junior !
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:33:03 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:33:03 PM
oh lord gamst.
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Opprettet 2/5/2011 3:34:47 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:34:47 PM
olsson og junior e amazing, men det hjelpe lite med de 2 spissan vi har på i dag desverre:(korr e kali, ikke skada?
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 2/5/2011 3:35:10 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:35:10 PM
Gogger skrev:
oh lord gamst.

 mye vilje bak skuddet, men det hjelper jo ikke..

Vi presser bra! Hoilett leker seg! BRA!

Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/5/2011 3:36:59 PM Sist oppdatert 2/5/2011 3:36:59 PM
olsson,gamst og hoilett som skaper bra trøkk her da!!!

Roberts e en stor vits, benjani heilt grei!
Du må være innlogget for å svare
123456
ForumBlackburn RoversWigan - Blackburn