FA Cup Blackburn Rovers- QPR Lørdag 8/1

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 1/7/2011 1:18:17 PM Sist oppdatert 1/7/2011 1:18:17 PM
Da er det tid for FA cup igjen.. Blackburn møter et QPR lag som topper championship! QPR er en av verdens rikeste klubber men har på en forsvarlig måte prøvd å bygge opp laget sakte men sikkert og det viser resultater!

Blackburn har kun vunnet 2 av de 8 siste fa cup kampene sine!
Sist vi møtte QPR var i fa cupen 2005 da rovers vant greit 3-0
QPR på sin side har ikke vunnet en fa cup kamp siden 2001!
I tilleg ar QPR bare scoret i 2 av de 9 siste møtene med rovers.
Men som sagt QPR er en rik klubb og har den siste tiden mønstret et godt lag som leder championship!
Kansje det blir et helnorsk møte mellom Gamst å petter vaagan moen? Uansett satser vi på rovers fortsetter slik de gjorde mot looserpool å går greit videre til neste runde! Nå er det på tide vi hevder oss litt i Fa cupen!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 1/7/2011 2:21:14 PM Sist oppdatert 1/7/2011 2:21:54 PM
Jason Roberts skal være klar til denne kampen. Kalinic er enda suspendert, mens Emerton fremdeles er med Australia sitt landslag.


Skadelisten: Paul Robinson, Steven Nzonzi, Phil Jones, Keith Andrews and Vince Grella.

Også QPR har endel manglende spillere:

Matt Connolly er suspendert. Antonio German kan ikke spille cupkamper mens Patrick Agyemang, Peter Ramage, Akos Buzsaky og Lee Cook er skadet.

QPR leder fortsatt Championship med 48 poeng på 25 kamper. De to siste kampene har imidlertid endt med 2-2 hjemme mot Bristol City og 1-0 tap borte mot Norwich.

Det er ventet at Petter Vaagan Moen skal gjøre sin startdebut for laget.




Blackburns tropp: Bunn, Nelsen, Samba, Givet, Olsson, Salgado, Pedersen, Linganzi, EH Diouf, Dunn, Benjani, Hoilett, MB Diouf, Doran, Morris, Lowe, Potts, Fielding, Roberts.

Sender Kean det samme laget som spilte mot Liverpool på banen, eller er det duket for noen unggutter evt Roberts fra start igjen?

Kampstart kl 16.00. Vet ikke om noen kanaler som sender denne, så det blir vel stream.
Du må være innlogget for å svare

jona2a

Antall innlegg: 279

Opprettet 1/7/2011 3:08:50 PM Sist oppdatert 1/7/2011 3:12:10 PM
håpar samba spelar den kampen, visst ikkje kan det være eit tegn på at han virkelig er på vei vekk.

om han spelar ser eg på det som veldig positivt, det vil og gjere han litt mindre interessant for andre klubbar.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/7/2011 3:49:23 PM Sist oppdatert 1/7/2011 3:49:23 PM
Datoen er 15.April og klokken har akkurat passert 19:20 norsk tid. Blackburn har presset på i 108 minutter mot et lag som de siste to sesongene hadde vunnet Premier League, og som var spekket med verdensstjerner som Didier Drogba, Frank Lampard og Andriy Schevchenko. Takket være Jason Roberts sitt første mål i Rovers-trøya, så hadde Rovers klart å skaffe seg ekstraomganger mot selveste Chelsea, og det på mektige Old Trafford. Faktiskt så burde Rovers ha vunnet kampen etter 90 minutter, men Morten Gamst Pedersen sin heading fra fem meter gikk like utenfor, og dermed måtte det mer enn 90 minutter til for å få en vinner i dette intense oppgjøret. Dessverre så gikk det ikke veien for Rovers i forlengningen. Da klokken passerte 19:20 denne søndags kvelden så skulle øyeblikket som for meg har ødelagt litt av gleden med FA Cupen inntreffe. Et skudd fra Shaun Wright-Phillips blir blokkert, men på returen står en grinete tysker ved navn Michael Ballack klar, og kliner ballen i mål, og Chelsea til nye Wembley. Synet av Ballack som kaster av seg drakta etter han skåret har brent seg inn i hukommelsen min som et av de mørkeste minnene i mitt liv som Rovers-fan. For meg så er det helt opp med nedrykket, og Jack Walker sin bortgang.


Etter dette har FA Cupen vært noe som jeg ikke har tenkt for mye på i de tidlige rundene. Dette skal selvfølgelig sparing av spillere, og uheldig trekninger ha litt av æren for, men nå har Rovers endelig muligheten til å gi oss et cupeventyr igjen, og jeg krysser fingrene for at vi får det. Etter to fadeser mot Coventry, så håper jeg at Steve Kean er mannen som virkelig vet hva som må til for å få Rovers til Wembley igjen. Det begynner nemlig å bli en stund siden nå.



Bilde som fortsatt gjør fryktelig vondt å se på.


Heldig trekning?
Om Rovers har vært heldig med trekningen denne sesongen kan diskuteres. Noen vil mene at QPR er noe av det verre vi kunne trukket opp av hatten, dette fordi ”Super Hoops” kun har tapt tre kamper i årets Championship. En divisjon som de leder med fem poeng ned til vår gamle kjenning Craig Bellamy og hans Cardiff. Det er også mange som mener vi er heldige, siden vi slapp å møte andre lag fra Premier League, i tillegg til at det er QPR som må komme til Ewood, og ikke omvendt. Fra kilder innen QPR-mijøet, så har jeg forstått det slik at Neil Warnock ikke kommer til å prioritere cupen denne sesongen, men heller fokusere på et eventuelt opprykk. Dette er selvfølgelig positivt for Rovers, og noe som gjør at jeg faller på den optimistiske siden i forkant av dette oppgjøret.

Kong Taarabt
Mannen som uten tvil har vært mest fremtredende, og som har stått bak det meste av QPR sitt offensive spill denne sesongen, er selvfølgelig den tidligere Tottenham-spilleren Adel Taarabt. Marrokaneren har terrorisert det som er av forsvarspillere i Championship, og er sterkt linket til flere toppklubber i både England og Spania. Taarabt hadde et låneopphold på Loftus Road i fjorårssesongen, og da var det mange som var kritiske til hans holdninger, filminger og hans konstante klaging på dommerne. Så når QPR bestemte seg for å hente han på permanent basis sist sommer, så var det ikke bare glede å høre hos de blå og hvite fra vest-London. Likevel har Taarabt vist spill denne sesongen som fansen på Loftus Road bare kunne drømt om på forhånd, og han er uten tvil mannen som Rovers må se opp for på lørdag.


Vanskelig å finne stygge ord om kunstneren fra Marokko. Utrolig dyktig fotballspiller


Svekket, men stiller sterkt.
Det er ikke bare Rovers som har problemer med skader for tiden, QPR på sin side har også noen viktige spillere ute. Patrick Agyemang, Peter Ramage, Akos Buzasky, Josh Parker, Heidar Helguson, Martin Rowlands og Gavin Mahon er ute med skade. I tillegg er Matt Connolly suspendert. Noen av disse er uten tvil svært sentrale spillere hos ”Super Hoops”. Den gode nyheten for gjestene fra London er at både Hogan Ephraim og Lee Cook er tilbake fra skade, og kan være aktuelle for kampen på lørdag.

Neil Warnock om kampen på lørdag:

”-Vi prioriterer selvsagt ligaen, og jeg hadde tenkt å sette ut 4-5 spillere, men alle jeg hadde tenkt å sette ut, har komt til meg med ønske om å spille, så da kommer vi mest sannsynlig til å stille med de beste tilgjengelige spillerne.


Roberts tilbake igjen
Hos Rovers er skadelisten fortsatt vond å se på. Paul Robinson, Phil Jones, Vince Grella, Steven NZonzi og Keith Andrews er alle fortsatt skadet. Nikola Kalinic soner sin siste kamp, og er tilbake mot Chelsea neste serierunde. Brett Emerton er opptatt med spill for Australia. Den gode nyheten er at Jason Roberts er tilbake fra skade, og kan få spilletid igjen. Om han klarer å danke ut Benjani eller Mame Biram Diouf etter Liverpool-kampen er noe helt annet.

Blackburns tropp:
Bunn, Nelsen, Samba, Givet, Olsson, Salgado, Pedersen, Linganzi, EH Diouf, Dunn, Benjani, Hoilett, MB Diouf, Doran, Morris, Lowe, Potts, Fielding, Roberts.

Steve Kean om lørdagens match:

”-Det vi trenger å gjøre nå er å få litt stabilitet på prestasjonene våres. Hvis vi kan gjøre det i tillegg til å fortsette det fine spillet som vi hadde mot Liverpool, så vil folk kunne glede seg over mange kamper på Ewood Park fremover.”


Hoilett ble kåret til banens beste mot Liverpool. Er dette starten på noe stort for han?


Kampinfo
Kampstart er kl.16:00 norsk tid. Har letet over hele verden for å finne en tv-kanal som viser kampen, men har ikke funnet noe på den fronten. Når Scunthorpe – Everton blir prioritert foran Rovers – QPR så blir det vanskelig å få sett levende bilder fra morgendagens kamp.

Dommeren i morgendagens oppgjør er Peter Walton. Han dømte oss i 2-1 tapet mot Chelsea tidligere i sesongen, og har fortsatt til gode å dømme en 0-0 kamp denne sesongen. Faktisk har han en tendens til å dømme målrike kamper. I fjorårets sesong ledet han både 9-1 seieren til Tottenham over Wigan, 7-1 seieren til Chelsea over Villa og ikke minst vårt flaue 6-2 tap borte mot Arsenal.

La oss krysse fingrene for litt suksess i den ærerike FA Cupen, og håpe at hjemmelaget tar seg videre etter morgendagens kamp. Skulle kampen ende uavgjort, så vil omkampen spilles tirsdag 18.januar kl.20:45.


Up the Rovers




Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 1/7/2011 3:53:05 PM Sist oppdatert 1/7/2011 3:53:05 PM
Eivind_Brann skrev:


Kampstart kl 16.00. Vet ikke om noen kanaler som sender denne, så det blir vel stream.

 Tror det skal holde hardt å finne stream til denne dessverre. Ikke dukket opp noen ennå i alle fall :(

Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 1/7/2011 3:53:28 PM Sist oppdatert 1/7/2011 3:53:28 PM
Mariusaamodt skrev:
QPR på sin side har ikke vunnet en fa cup kamp siden 2001!

 Dette kan da umulig stemme?

Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 1/7/2011 9:37:41 PM Sist oppdatert 1/7/2011 9:37:41 PM
Håper vi stiller med vårt beste mannskap.

Fattern er QPR-fan, og hvis det skulle bli noe annet enn en storseier så er det bare å kaste mobilen, Macen, gjømme bort ting som kan fyres opp og brukes til røyksignaler og jeg må flytte til indre Karasjok for å bli utilgjengelig.

Håper på dette laget:

Bunn

Salgado - Nelsen - Samba - Givet

Hoilett - Morris - Gamst - Olsson

Mame - Benjani

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 1/7/2011 11:48:44 PM Sist oppdatert 1/7/2011 11:48:44 PM
Håper på samme lag som sist. Blir veldig skuffet om vi ikke kommer videre til 4. runde
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/8/2011 12:12:59 AM Sist oppdatert 1/8/2011 12:12:59 AM
Tror denne kampen blir vanskeligere enn den mot Liverpool. Her har vi alt å tape, mens mot Liverpool var det dem som hadde det. Satser på samme lag, ingen vits i å hvile noen da det ikke er kamp igjen før 15.01 ?
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 12:56:45 AM Sist oppdatert 1/8/2011 12:56:45 AM
Hvordan kan viasat vise Villa kamp foran denne!?
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 1/8/2011 11:03:43 AM Sist oppdatert 1/8/2011 11:03:43 AM
Gogger skrev:
Hvordan kan viasat vise Villa kamp foran denne!?

 Hva er galt med det? På med de objektive brillene!;) Begge kampene er Championship-lag mot Premier League-lag. Tipper Sheffield United-Aston Villa har en fordel siden Championship-laget har hjemmekamp. Blir fort litt mer buzz rundt det da.

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 11:31:41 AM Sist oppdatert 1/8/2011 11:31:41 AM
Ja du har helt rett, å vise nedrykskandidat fra Championship mot nedrykkskandidat i PL fremfor suveren ligaleder mot et lag i PL som nettopp gruste Lpool 3-1. I tillegg et Blackburnlag med en nordmann på laget som faktisk spiller. Samtidig som QPR sannsynligvis starter med Vaagan Moen.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 11:57:49 AM Sist oppdatert 1/8/2011 11:57:49 AM
trist.. hadde vært artig å fått med seg denne kampen!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 1/8/2011 12:41:43 PM Sist oppdatert 1/8/2011 12:41:43 PM
Sportsjefen i klubben jeg er medlem i er Qpr supporter, må nok bare slå av mobilen og kaste den hvis Qpr vinner:-)

Watch up Adel Taarabt;-)
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 1/8/2011 12:56:15 PM Sist oppdatert 1/8/2011 12:56:15 PM
http://www.free-football.tv/

Denne siden sier at de sender kampen, men det koster penger og jeg veit ikke om de er til å stole på. Er det noen som veit om ei side som sender kampen, men tar penger for det?
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/8/2011 2:32:13 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:32:13 PM
QPR sin form er LWWLD på de 5 siste. Men å spille i FA cup mot PL lag kan gi den vitamin innsprøytningen de trenger for å spille opp mot sitt potensialet.

Å bryte ned deres motivasjon og innstilling tidlig i kampen blir viktig, ellers blir det vannskelig for oss å vinne denne.

Vi spiller hjemme og kan ikke la dem holde på ballen eller la dem være upressa selv på deres banehalvdel. Vi må tvinge dem til å spille kontringer og lang ball og så sørge for at de sjansene blir stoppet av forsvaret.
Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Opprettet 1/8/2011 2:35:28 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:35:28 PM
Jason Lowe starter på midtbanen!
Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 1/8/2011 2:36:56 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:38:08 PM
Rovers:
Bunn
Salgado, Hanley, Nelsen, Givet
Hoilett, Lowe, Gamst, EHD
MBD, Benjani
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 1/8/2011 2:45:32 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:45:32 PM
Ingen som har komt over noen gratis stream?
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 2:49:12 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:49:12 PM
Eivind_Brann skrev:
Ingen som har komt over noen gratis stream?

 desverre... virker ikke som det er noen.

Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Opprettet 1/8/2011 2:50:03 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:50:03 PM
Jeg har aldri hørt om Robbie Cotton som sitter på benken, info noen?
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/8/2011 2:51:05 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:51:05 PM
16 år visstnok ifølge radio rovers..

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 1/8/2011 2:52:40 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:52:40 PM
skummelt at samba ikke spiller......
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/8/2011 2:53:43 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:53:43 PM
Eivind_Brann skrev:
Ingen som har komt over noen gratis stream?

 Sjekk ut atdhe.net og livescorehunter.com når kampen starter

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/8/2011 2:54:12 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:54:12 PM
Friedel skrev:
skummelt at samba ikke spiller......

 Han er bare forkjølet. Møtte opp på trening i går og ble sendt hjem pga smittefare...

Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/8/2011 2:54:38 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:54:38 PM
Trur Robbie Cotton er sentral midtbanespelar om eg ikkje tek heilt feil
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/8/2011 2:56:57 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:56:57 PM
Qpr stiller svakt i dag ser eg. burde. BURDE vere grei match
Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 1/8/2011 2:57:01 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:57:01 PM
Finner stream på Burton - Middlesbrough liksom, men denne kampen??? NEI!!!
Du må være innlogget for å svare

pkaarby

Antall innlegg: 307

Opprettet 1/8/2011 2:58:14 PM Sist oppdatert 1/8/2011 2:58:14 PM
Robbie Cotton er midtbanespiller ja. 16 år. Har 2 kamper for England u17.
Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 1/8/2011 3:00:05 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:00:05 PM
Fikk link av en kompis med mulig stream, holder på å sjekker ut nå
Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Opprettet 1/8/2011 3:00:50 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:00:50 PM
pkaarby skrev:
Robbie Cotton er midtbanespiller ja. 16 år. Har 2 kamper for England u17.

 Ifølge TheFA.com har han 7 kamper for England u16, og 4 kamper for u17.

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/8/2011 3:01:27 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:01:27 PM
Friedel skrev:
skummelt at samba ikke spiller......

 Før forige kampen var han ikke i form nok til å spille. Tror han blir spart her bare for å være i form til liga kampen

Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 1/8/2011 3:04:04 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:04:04 PM
Hadde vært kjekt å se denne kampen ja, men det virker jævla umulig.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 1/8/2011 3:04:21 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:04:21 PM
Sasha_ skrev:
Friedel skrev:
skummelt at samba ikke spiller......

 Før forige kampen var han ikke i form nok til å spille. Tror han blir spart her bare for å være i form til liga kampen

 Hører på Radio Rovers. De sa at han er blitt sjuk. Forkjølelse eller influensa.

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 1/8/2011 3:06:58 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:06:58 PM
får håp det stemmer :)
Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 1/8/2011 3:10:58 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:10:58 PM
Ikke mye vitsen i å følge kampene på VG Live i dag, 10 minutt og ingen oppdateringer..
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 1/8/2011 3:12:08 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:12:08 PM
Googler meg gal etter stream, men finner bare mye piss...
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 3:12:14 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:12:14 PM
Kenfred skrev:
Ikke mye vitsen i å følge kampene på VG Live i dag, 10 minutt og ingen oppdateringer..

 Tror inte ens dom skriver in gult kort =( bara mål!

Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/8/2011 3:12:29 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:12:29 PM
http://live.skysports.com/ScoreCentre/live.html

Om ein vil følge kampen i form av tekst
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 3:12:59 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:12:59 PM
Derbyshire har scoret to for Birminham i dag
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/8/2011 3:15:01 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:15:01 PM
Litt små skummel kamp detter. Vi er høyt opp etter seieren mot Pool. Kan fort ende med et brak mot QPR
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 3:15:13 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:15:13 PM
ShitAzid skrev:
http://live.skysports.com/ScoreCentre/live.html

Om ein vil følge kampen i form av tekst

 Alltid något! Thanx mate!

Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 1/8/2011 3:17:02 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:17:02 PM
Hva skjedde med iraqigoals? Visstnok en fresh start, men Benjani hinker småskadd og prøver å shake it off.
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/8/2011 3:19:38 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:19:38 PM
http://www.rovers.co.uk/page/player/LiveMatches/

Rovers følger kampen
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 1/8/2011 3:21:35 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:21:35 PM
virker ikke som qpr stiller toppet?
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/8/2011 3:22:45 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:22:45 PM
Kunne fort ha ledet med 2 eller 3 allerede. Kjempesjangser av Diouf og Nelsen, to hver. Og Hoilett har vært livlig....
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 1/8/2011 3:23:15 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:23:15 PM
Stian81 skrev:
Kunne fort ha ledet med 2 eller 3 allerede. Kjempesjangser av Diouf og Nelsen, to hver. Og Hoilett har vært livlig....

 Ser du kampen Stian?

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/8/2011 3:23:45 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:23:45 PM
Etter hva de skriver på skysports ser det ut som vi overkjører qpr
Du må være innlogget for å svare

nilspetter

Antall innlegg: 148

Opprettet 1/8/2011 3:24:03 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:24:03 PM
Noen som har en stream?

Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 1/8/2011 3:25:21 PM Sist oppdatert 1/8/2011 3:25:21 PM
Det går an å streame sky sports, de følger runden live.


http://www.aymo.net/

Ellers så har Derbyshire putta to for Birmingham idag..
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversFA Cup Blackburn Rovers- QPR Lørdag 8/1