BLACKBURNBlues Bar, Ewood Park

Velkommen til det aller helligste. Dette er puben for sesongkortholderne – og for BRSCNs medlemmer!

Vi har jobbet hardt med å få til en eksklusiv avtale med Blues Bar, og våre medlemmer slipper nå inn ved å vise frem sitt BRSCN-medlemskort i inngangen til baren.

Inne på Blues Bar får man kjøpt både varm mat og selvfølgelig god engelsk drikke.

Man finner inngangen på kortsiden vis á vis supporterbutikken.

TRONDHEIM

Three Lions 


Stedet i Trondheim er Three Lions. Den engelske fotballpuben oser av lidenskap, stolthet, hat og kjærlighet. Puben er flere ganger kåret til landets beste fotballpub og Three Lions har høy faktor av ”Britishness”. Her er møteplassen for fotballelskere; så vel gamle trøndere som unge studenter fra hele landet.

God plass

Puben har over 10 storskjermer, flere større flatskjermer og små TV-er i omtrent hvert eneste hjørne. Det er nesten ubegrenset med plass da puben har to etasjer.

Hvis du ikke vil se fotball er det også fin stemning på kveldstid. Mange benytter seg av en lønningspils, et slag biljard og sosialt samvær ved Three Lions. Fredag og lørdag kveld er det livemusikk, og stemnningen kan da ikke bli stort bedre. Dougie arrangerer også ofte Quiz- kvelder for sine kunder.

Engelsk meny

Ikke bare er den engelske faktoren høy inne i puben med supportersanger, jubel, bannskap og et godt utvalg av britiske drikkevarer. En matbit hører med til kamp, og er det noe engelskmennene har fordypning i, er det å lage hamburgere. En skikkelig ”Scouser” eller en ”Dougie Burger” kan anbefales. En ekte English Breakfast er heller ikke å forakte. Menyen er med andre ord veldig imponerende og du får kjøpt enklere retter som ”English chips” (godt krydret og med en god dose ketsjup), salater – dra heller til en gresk restaurant hvis du vil ha vitaminer -, Nachos eller en Sandwich.


Julebord

De senere årene har BRSCN også arrangert julebord for Blackburnfansen ved Three Lions. Dette har vært en brakende suksess så langt og tradisjonen vil nok fortsette i årene framover. Maten er selvfølgelig engelsk, men liker du ikke den engelske puddingen får man velge alternativt. Etter mat og drikke blir det arrangert quiz og flere morsomheter.

Sentralt

Three Lions er lokalisert i sentrum av Trondheim, fem minutter fra Trondheim Sentralstasjon, ved Brattørgata 10-12 B. Fra Trondheim Torg er det fem til ti minutters gange.

Se dessuten www.threelions.no for mer info.