Oktober-skrekk

Publisert 31.10.2020 av Erlend Pettersen

En fin september måned ble etterfulgt av en svak oktober måned.

Inngangen til oktober hadde en positivitet med seg. Vi i BRSCN trodde at man skulle plukke minimum ni poeng denne måneden, men dessverre så ble måneden en stor nedtur poengmessig. Slik endte oktober:

  • Rovers v Cardiff, 0-0. Vi tippet uavgjort. Ble uavgjort.
  • Rovers v Nottingham, 0-1. Vi tippet seier. Ble tap.
  • Watford v Rovers, 3-1. Vi tippet tap. Og det ble tap.
  • Coventry v Rovers, 0-4. Vi tippet uavgjort. Ble seier.
  • Rovers v Reading, 2-4. Vi tippet seier.. Ble tap.
  • Swansea v Rovers, 2-0. Vi tippet uavgjort. Ble tap.

Når man nå sitter med fasiten og den sier fire poeng av atten mulige, må man si seg skuffet over måneden som nå er over. Vi dominerer banespillet i de fleste kampene, men vi sliter der kamper avgjøres. Inne i begge boksene. Her har Tony Mowbray en del å jobbe med framover om man skal begynne å klatre på tabellen.

Man kan ikke si seg fornøyd med en 14. plass og ti innspilte poeng om man skal ha en topp seks plassering som målsetting.

Spesielt på hjemmebane sliter man å finne de riktige løsningene for å trenge igjennom lavtliggende lag. I bortekampene må man sette sjansene, noe man fikk noen leksjoner i løpet av oktober måned. Det positive å ta med seg denne måneden var borteoppgjøret mot Coventry der vi herjet, dog med en mann mer i 75. minutter. Månedens skikkelige skuffelse var hjemmekampene som kun gav oss ett poeng. 

Rovers beste i oktober: Adam Armstrong.

Rovers sin skuffelse i oktober: Darragh Lenihan.

Når man analyserer måneden så må man påpeke at man sliter med en del skader på nøkkelspillere. Samtidig så driver covid-19 å skape utfordringer når flere spillere må isoleres i 10 dager. Sånn pandemien øker i Europa og i Storbritannia så blir det nok flere som må i karantene enn det motsatte.

England går inn i sin andre lockdown fra torsdag 5. november. Det er fortsatt ikke kommet noe info om fotballen blir stanset. I så fall så vil tirsdagens kamp bli den siste på en god stund.

I morgen tar vi for oss november måned.