Spennende oktober

Publisert 29.09.2020 av Erlend Pettersen

Det skal spilles mange kamper i løpet av oktober måned.

I går kunne vi oppsummere sesongstarten, noe som var svært gledelig for de blå hvite sin del. Når man nå går inn i høstens andre måned, oktober ligger Mowbrays mannskap på en flott sjette plass. Slik ser programmet ut for oktober måned:

  • Lørdag 03. oktober klokken 16:00; Rovers v Cardiff, sendes på iFollow Rovers.
  • Lørdag 17. oktober klokken 16:00; Rovers v Nottingham, sendes på iFollow Rovers.
  • Onsdag 21. oktober klokken 20:45: Watford v Rovers, sendes på iFollow Rovers.
  • Lørdag 24. oktober klokken 16:00: Coventry v Rovers, sendes på iFollow Rovers.
  • Tirsdag 27. oktober klokken 20:45: Rovers v Reading, sendes på iFollow Rovers.
  • Lørdag 31. oktober klokken 16:00: Swansea v Rovers, sendes på iFollow Rovers.

 

Som dere ser av oppsettet ovenfor så er det like mange kamper hjemme som borte, men det kommer først to hjemmekamper før to borteoppgjør venter. Nå til helgen venter walisiske Cardiff på hjemmebane i et oppgjør historisk sett ender uavgjort. Ikke overraskende om det skjer også denne gangen.

Etter landskamppausen er det Nottingham Forest som kommer på besøk. Om Lamouchi er gjestens manager i denne er svært tvilsomt etter en grusom start på sesongen. Vi tipper hjemmeseier.

Etter denne venter Watford på bortebane og den blir svært tøft. Om man skal klare poeng her så blir det bonus. Også i neste runde er det bortekamp når nyopprykkete Coventry er verter. Ett Rovers lag bør klare å ta med seg det ene poenget.

I slutten av oktober kommer høytflyvende Reading på besøk. Selv om de har startet sesongen bra, så må man vinne slike kamper på hjemmebane. Og akkurat det gjør vi. På månedens siste dag gjester vi Swansea og her klarer vi å ta med oss et sterkt bortepoeng. 

Når vi nå summerer opp våre tips så plukkes det opp 9 poeng av 18 mulige. Mange kan kanskje synes det er lite ambisiøst, men vi er fortsatt ikke overbevist at Rovers kan holde seg stabile over tid. Men vi tar gjerne 18 poeng av 18 mulige om det skulle skje.

Hva tror du? 

Up the Rovers!