Nederland - Norge

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 6/9/2009 11:22:06 PM Sist oppdatert 6/9/2009 11:22:06 PM
Dette er igrunn vere eller ikkje vere for norges sjanser til å nå em-sluttspillet. Med uvagjort ser det skikkelig mørkt ut og med tap kan vi heller sjå fremmover mot neste kvalik. Personeleg hadde eg ikkje trua på at vi skulle klare ein andre plass i gruppa før makedonia kampen ein gong, og alle veit korleis den kampen gjekk.

Ein anna viktig faktor vedrørande morgondagens kamp er at Hangeland sonar karanten, altså vår mest "rutinerte" landslangsstopper blir ikkje med mot nederland. Dette i seg sjølv ser eg på stor nok grunn til ikkje å kunne forvente verken siger eller uavgjort i morgon.

Ein annan grunn til at vi mest sannsynleg taper er at vi rett og slett ikkje har spillere som held høgt nok nivå. Om vi sammenlignar spelar for spelar i dei ulike posisjonane så kan det vel seiast at ikkje en gong våre største "stjerner" rekker sin utfordrer til knea.

Og når ikkje ein gong lagspelet sitt som det burda, ja då fryktar eg stygge siffer sett med norske auge.

Ein annan ting? Norge i eit sluttspel? Ken i alledage er det som faktisk trur Norge er gode nok? Kunne hevda seg? Eller i det heile tatt nådd eit sluttspel?

Norsk fotball er rett og slett for dårleg, tippeligane held ikkje mål og er desverre dominert av utenlandske spiller. får få unge norske tallenter får nok 1st lagsfotball. Ein anna ting som kansje er verdt å nevne, på midten og slutten av 90-tallet var det (ca, huskar ikkje nøyaktig) 15 norske spelera som spelte fast på sine lag, i England. I dag, 3. Og so he vi ein i Italia.

Folk har for store forventninger til det norske landslaget, rett og slett. Faktisk usansynleg høge forventninger.

Gammel helt fra gammel storheits tid betyr heller ikkje ny storheits tid.

Få inn Solbakken, sats på ungdommen, bygg eit nytt lag rundt Hangeland, Riise, Gamst og Carew og ikkje forvent for mykje, for tidlig. EM 2014, kansje..?!?

Uansett, kvelden i morgon vil stadfeste at Norge ikkje har noko å gjere i selskap med dei store nasjonane.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 6/10/2009 12:57:20 AM Sist oppdatert 6/10/2009 12:57:20 AM
Tja, uten at jeg vet statistikken, så føler jeg at Drillo har hatt et godt tak på de store fotballnasjonene gjennom sin landslagskarriere. Så om vi skal slå Nederland borte tror jeg det skjer med Drillo imorgen. Vi slo Tyskland borte, og selv om det kun var en treningskamp, så var det ikke mange som trodde på annet enn Tysk storseier. Det at Hangeland er ute er selvfølgelig ikke bra, men Drillo er dyktig på det defensive uansett. Tror han finner en grei løsning. Det ser jo ut som at Fevang får sin debut. Selv ville jeg flyttet Riise inn i midten, satt Gamst på venstrebacken og puttet Huseklepp på venstrevingen mot Ooijer :) Jeg har faktisk litt troen på at det kan bli seier, men da må alle jobbe steinhardt slik som mot Tyskland.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 6/10/2009 9:21:59 PM Sist oppdatert 6/10/2009 9:21:59 PM
Fanken, 1-0 til Nederland. Heldigvis var det Ooijer som scoret ivertfall.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 6/11/2009 2:30:07 PM Sist oppdatert 6/11/2009 2:30:07 PM
Norge er rett og slett ikkje gode nok til å hevde seg i noke som helst. Greit vi vann mot tyskland, i ein heilt ubetydelig kamp. Men hallo, få eit lite opprop her inne om kven som faktisk trudde Norge kunne få med seg poeng mot Nederland? Eller i det heilte tatt kvalifisere seg for EM?

Norge er latterlig dårlige
og kommentarane til Drillo er latterlig patetiske.
Men uansett kven som hadde trena landslaget, så hadde det gått like rævva. for det finst desverre ikkje 11 gode noke spillere i Norge til at vi kan vere eit lag å regne med i dei store kampane.


Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 6/11/2009 5:58:11 PM Sist oppdatert 6/11/2009 5:58:11 PM
Må innrømme at jeg trodde det kunne være mulig, men vi ble jo totalt utspill. Har nok desverre ikke noe i et mesterskap å gjøre. Drillos kommentarer var latterlige ja. Skulle tro han ikke hadde sett Nederland spille før.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumFotball genereltNederland - Norge