Burnley- Blackburn, søndag 28 mars

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 3/26/2010 3:01:48 PM Sist oppdatert 3/26/2010 3:01:48 PM
Avspark 13.00 på Turf moor og kampen sendes på canal+

På tide å plukke noen poeng borte igjen og da er dette en perfekt kamp å starte.
Gode nyheter på skadefronten da Dunn ser ut til å bli klar til kampen.
Nelsen, Jacobsen, Givet og Grella er også klare til innsats, dvs at vi bare mangler Robinson og Basturk til denne kampen.

Brown
Salgado, Samba, Jones, Givet
Hoilett, NZonzi, Gamst Pedersen, Olsson
Dunn
Kalinic

Dette er laget jeg håper starter. Nelsen og Grella(hvis fit) eventuelt inn for Jones og NZonzi.
Emerton inn i midten hvis Gamst starter på kanten og Olsson blir flyttet ned på backen.
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 3/26/2010 4:38:13 PM Sist oppdatert 3/26/2010 4:38:13 PM
Ganske sikker på at vi vinner denne, skal nok satse endel penger på akkurat det :D
Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 3/26/2010 5:50:21 PM Sist oppdatert 3/26/2010 5:50:21 PM
Denne må jeg se
Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/26/2010 5:52:35 PM Sist oppdatert 3/26/2010 5:52:35 PM
ser helst dette leget mot Burnley:
Brown
salgado-Samba-Givet-Olson
Emerton---Dunn---Gamst
Roberts-Kalinic

Denne vinner vi! :)
Du må være innlogget for å svare

pkaarby

Antall innlegg: 307

Opprettet 3/26/2010 6:58:14 PM Sist oppdatert 3/26/2010 6:58:14 PM
gardizz skrev:
ser helst dette leget mot Burnley:
Brown
salgado-Samba-Givet-Olson
Emerton---Dunn---Gamst
Roberts-Kalinic

Denne vinner vi! :)

 Må virkelig si at jeg håper Big Sam stiller med 11 spillere fra start mot Burley. Ikke bare 10, som du har skrevet her.

Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 3/26/2010 9:06:10 PM Sist oppdatert 3/26/2010 9:06:10 PM
Det hadde vore herleg arrogant å starte med 10 mann! :)
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 3/26/2010 9:38:27 PM Sist oppdatert 3/26/2010 9:38:27 PM
Synes vi bør starte med samme lag som mot Chelsea og Birmingham. Eneste forskjellen er at jeg tror Jones kan bli litt for urutinert for en slik kamp som denne. Det blir sikkert MYE bråk og kaos på tribunene. Så hvis Nelsen er klar vil jeg helst ha han inn for Jones. Og skulle ikke Dunn bli klar kan Emo ta hans plass. Tror det blir uavgjort i denne kampen. 1-1, der Kalinic utligner for oss etter at vi har havnet under.
Du må være innlogget for å svare

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 3/26/2010 11:46:47 PM Sist oppdatert 3/26/2010 11:46:47 PM
En artig blogg om søndagens storkamp :)
Du må være innlogget for å svare

Roversnilsen

Antall innlegg: 207

Opprettet 3/27/2010 9:44:17 AM Sist oppdatert 3/27/2010 9:44:17 AM
Håper Blackburn kan gi meg verdens beste bursdagsgave på søndag:
Ikke no hangover, og knusende seier over Burnley!
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/27/2010 12:47:07 PM Sist oppdatert 3/27/2010 12:47:07 PM
Supporterintervju Burnley (B)

Gunnar Fjellengen er 56 år, bor i Trøgstad kommune i Østfold, og jobber som nyhetsjournalist (ikke sport) i lokalavisen Smaalenenes Avis i Askim. Han bor landlig, elsker å være i skogen, og har vedproduksjon som en kjær hobby. Går Burnley på en lei smell (og dem har det jo vært noen av denne vinteren) er det en herlig avreagering å ta motorsaga eller kløyvøksa fatt, sier han.

Hvorfor ble det Burnley, og hvor lenge har du vært supporter?
- Begynner å nærme seg 48 år. Datoen er lett å peke på: 5. mai 1962. Cupfinalen mellom Tottenham-Burnley (3-1) var den første engelske kampen jeg så på tv, åtte år gammel. Holdt ikke med noen spesielt da kampen startet, men utover i kampen ble det Burnley. Dels fordi jeg syntes de hadde fine drakter, dels fordi jeg syntes så synd på mannskapet som lå under og tapte. Begynte å følge lagets resultater hver mandag i Aftenposten, så på en skurrete BBC radio på lørdags ettermiddagene. Engelske søndagsaviser i Narvesen mandag formiddag, Shoot, Goal og abonnement på Burnley Express. Tøffe tider å være fan den gang sammenlignet med dagens internett-muligheter.

Største høydepunkt som Burnley-supporter?
- Play off-finalen på Wembley mot Sheffield United i fjor (1-0). Satt på benkeraden foran faren til Christian Kalvenes. Hårfint bak: Play off-finalen mot Stockport på Wembley i 1994 (2-1 og opprykk til nest øverste divisjon).

Hvordan følger du Burnley?
- På diverse nettsteder, særlig Clarets Mad (står mye dritt om Blackburn der). Denne sesongen også uvanlig mye via tv takket være opptredener på Canal+. (Gruer meg til at TV2 overtar, de kommer ganske sikkert til å rendyrke topplagsprofilen mye hardere). Reiser over ca 1 gang årlig. Så hjemmekampen mot Wigan i oktober (1-3).

Hvilke forventninger hadde du før sesongstart?
- Alt annet enn plassene 20,19 eller 18 ville være suksess.

Denne kampen kan vise seg å bli livsviktig for the Clarets med tanke på å holde plassen i Premier League da de ikke bør øke avstanden på tre poeng opp til West Ham på trygg grunn. Tror du spillerne vil være ekstra motiverte til søndagens kamp?
- Redd de nå føler nedrykksspøkelset så hardt at de binder seg og blir overnervøse. Fansen er alltid enormt motivert når motstanderen heter Blackburn, trolig mer motivert enn spillerne. Kampen betyr nok mer for Burnley-fansen enn Rovers-supporterne. Burnley har tross alt blitt lillebror i regionen (mindre by, mindre penger, ynkelig nivå sammenlignet med Blackburn på 80- og 90-tallet).

Hvem er yndlingsspilleren din på Burnley for øyeblikket?
- Steven Fletcher, dønn ærlig midtspiss som alltid gir 100 prosent. Forsvinner garantert hvis vi rykker ned (mest trolig til Coyle og Bolton). Har også sansen for Martin Patterson. Ingen teknisk begavelse, men spiller med hjertet langt utenpå trøya. En sånn spiller vi trenger for å overleve i innspurten.

22 år gamle Martin Paterson har nettopp misset en sjanse mot Wolves. La oss håpe vi får se flere slike uttrykk hos rødvinstrøyene på søndag.


Deres beste kamp denne sesongen?

Svar: 3-3 borte mot Manchester City. Moro å se en oppgitt og hoderystende Mark Hughes.

Hva er lagets styrker og svakheter?
- Svakhet = et forsvar som ikke holder mål i øverste divisjon. Gjør altfor mange personlige feil, midtstoppere så trege som sirup. Styrke = Samhold og kameratskap, men tror ikke Laws har klart å dyrke dette like godt som Coyle, the God.

Dere overrakset ”alle” med å slå Man Utd og Everton i de to første hjemmekampene deres i høst. Her på BRSCNs forum falt dette faktisk i god jord blant supporterne våre. Dere har kriget godt i mange kamper, men de livsviktige poengene man spiller for har uteblitt mang en gang. Hvordan tror du dette virken inn på psyken til spillerne?

- Helt tydelig at tvilen og mistroen har begynt å snike seg inn. Se på Elliott, matchvinner på Wembley i mai. Har snart ikke en dribling som sitter. Eagles prøver å gjøre alt selv, akkurat som om han tror det er bortkastet å spille på en medspiller. Det er vel derfor han er blitt benket.

Wade Elliot har nettopp sendt Burnley opp i føringen mot Everton i høst. Dette feires sammen med Steven Fletcher.


Hvor skuffet er du over at av Owen Coyle forlot dere til fordel for Bolton Wanderers midt i sesongen?
- Var blant dem som nektet å fordømme ham. Sånn er jo fotballen og arbeidslivet generelt: Man prøver alltid å bedre sine kår. Coyle innså at han hadde ført Burnley så langt det var mulig med midlene han hadde til rådighet.

Brian Laws har fått en tøff start på sin Burnley-karriere, og mot mange tøffe motstandere har det blitt bare én seier og én uavgjort på elleve PL-kamper. Og flere harde kamper skal det bli de siste syv kampene, neste nå mot oss. Hva tenker du om klubbens muligheter for å overleve i det gode selskap?

- Skal jeg være ærlig, har jeg begynt å forsone meg med at det går til helvete. Blir litt enklere å takle nedrykkets sviende faktum hvis man har latt tanken få modne litt. På Clarets Mad diskuteres det allerede hardt hvilke spillere som bør kjøpes inn for å rykke opp igjen. Men bevares. Ingen ting er avgjort. Tap eller uavgjort for West Ham lørdag og seier på Turf Moor søndag så er vi med igjen.

Hvilket forhold har du til Blackburn Rovers?
- Synes det intense hatet som mange Burnley-fans legger opp til, er fullstendig latterlig. Men sånn er det jo med naborivalisering overalt. Fra Rio de Janeiro til Nedre Glomma. Godt gjort av Blackburn å henge så godt med etter at pengeflommen fra Jack Walker forsvant. Har blitt glad i Lancashire, en fargerik del av utkant-England, og sånn sett er det morsomt at Blackburn får det til.

Det første møtet i årets sesong, på Ewood, ble et fyrverkeri av en fotballkamp der vi trakk det lengste strået og vant 3-2. Dere hadde deres muligheter på tampen av kampen til å klare minst uavgjort, men slik gikk det ikke. Hvordan tror du kampen på søndag vil utarte seg?
- Neppe samme kvalitet. Burnley kjører mer på ballemping under Laws enn Coyle. Litt for mye står på spill. Nerver i helspenn hos Burnley-spillerne. Blir neppe noen vakker kamp. Mye kriging og slåssing.

Hvilke elleve sender Laws ut fra start på søndag?
- Trolig de samme 11 som nesten klarte 0-0 i Wigan lørdag: Jensen - Mears, Duff, Cort, Jordan - Elliott, Alexander, McDonald, Patterson - Nugent, Fletcher.

Hva blir stillingen?
- Vi klarer bare ikke å holde 0´en. Stygt redd det blir uavgjort. Og det er egentlig ikke godt nok: 1-1.

Har sett tilsvarende møte, Burnley-Blackburn på Turf Moor, en eneste gang: 26. desember 1978 (2-1 til Burnley; jeg ber til de høyere makter om en reprise. Reisemakker Gabriel Høyland fikk forresten ikke sett kampen, han lå febersyk i hotellsenga).

Hvilke tre klubber rykker ned i mai?
- Portsmouth, Hull og........West Ham (Zola er enda mer forvirret enn Laws)

Hvem vinner Premier League?
- Chelsea. (Blackburn nr. 10).

Her kan dere lese en liten nyhetsartikkel om Gunnar, og se fotballbilder fra Burnley.

Vi takker Gunnar Fjellengen for at han tok seg tid til å svare på spørsmålene, og sier "god kamp".



Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/27/2010 2:04:41 PM Sist oppdatert 3/27/2010 2:04:41 PM
Burnley - Blackburn

Det skal bli godt med årets andre borteseier.


Vi taper ikke for Burnley. Så enkelt er det. Sist vi spilte i samme divisjon i 2000/01 sesongen betød de to møtene med Burnley seks enkle poeng. De fleste husker sikkert forrige kamp på Ewood som endte med en 3-2 seier. Velkommen til en visuell reise i kampene mot Burnley.




For å være helt ærlig syns jeg Franco Di Santo har vært en liten skuffelse for oss, men i kampen mot Burnley var han som ble den store helten når han først headet oss i ledelsen for så å løpe bort til Blackburnfansen for å feire. Definitivt verdt et gult kort!





Herlige bilde som viser ekte glede. Den scoringen gjør at Blackburnfansen alltid vil tenke positive tanker når de hører navnet Franco Di Santo.




Jeg er i utgangspunktet ikke så stor fan av Pascal Chimbonda, men 3-1 målet hans mot Burnley var kunst og franskmannen kjøpte seg mye goodwill med den scoringen.




At David Dunn skulle score mot Burnley var jo en selvfølge. Og det var geniuin glede vi fikk se da Dunn utliknet til 1-1 med en flott scoring bare fire minutter etter at Burnley tok ledelsen. Et stort øyeblikk. Og jeg er bra sikker på at Dunn ligger an til å tegne seg på scoringslista igjen på søndag. Ikke bare fordi han er vår toppscorer med åtte mål, men som lokal gutt veit han også akkurat hva denne kampen betyr.




Mark Hughes var med på kamper mot Burnley både som spiller og manager. Han var ikke fremmed for kamper med mye følelser med en fortid både i Manchester United og Barcelona, men han har også uttalt: "For sheer intensity the one between Burnley and Blackburn stood out for me. I really wasn’t expecting that and I was able to see both sides of it, as a manager and a player at Blackburn." Og utifra dette bildet å dømme ble han revet med selv også. Keeper Nik Michopoulos ser livredd ut og det med rette. Bildet er fra 2-0 seieren på Turf Moor i 2000.




I hjemmekampen samme sesong knuste vi Burnley 5-0 og her jubler Garry Flitcroft etter en av scoringene. David Dunn scoret ikke den dagen, men var den offensive pådriveren. Craig Short derimot, scoret to. I tillegg sørget hans offensive bidrag til et selvmål.




Da vi møtte Burnley i FA-cupen i 2005 var våre rivaler i øst Lancashire oppsatt på å ta Robbie Savage. Etter 0-0 på Turf Moor vant vi 2-1 hjemme.

Hvis ikke bildene var nok for deg for å få opp temperaturen, se denne videoen på YOUTUBE fra sist vi slo Burnley på Turf Moor i 2000. Jason McAteer og Marcus Bent sikret oss seieren. I tillegg kan man si at David Dunn og Brad Friedel er heldige at de fortsatt har en fotballkarriere etter behandlingen dem fikk av de vinrøde dyrene. Du kan se Souness være på vei ut på banen for å dele ut litt juling etter taklingen på Dunn. Mord i blikket har han iallefall.

Burnley har vært i elendig form den siste tiden og har kun vunnet en av sine siste 20 kamper i Premier League. Hjemmeformen har følgelig også blitt dårligere så Turf Moor er ikke like fryktet lenger. Nedturen startet allerede før Owen Coyle sluttet, men det har ikke blitt noe bedre siden Brian Laws overtok med sine utdaterte metoder.

Til kampen mot Blackburn mangler de kaptein Steven Caldwell, Adam Eckersley og Chris McCann. Riktignok er Clarke Carlisle og Danny Fox tilbake og kan gå rett in på laget.

Troppen: Jensen, Mears, Jordan, Duff, Cort, Alexander, Elliott, McDonald, Nugent, Fletcher, Blake, Paterson, Eagles, Thompson, Bikey, Cork, Edgar, Carlisle, Fox, Weaver.

Mulig lagoppstilling:

Brian Jensen

Tyrone Mears - Clarke Carlisle - Leon Cort - Stephen Jordan

Graham Alexander

David Nugent - Wade Elliott - Kevin McDonald - Robbie Blake

Steven Fletcher

For Blackburn sin del ser det bedre ut på skadefronten. Ryan Nelsen er nærmere og nærmere kampform, Gael Givet, Vince Grella og Lars Jacobsen er tilbake og David Dunn er etter alt å dømme klar til krigen mot Burnley. Spørsmålet blir jo om noen av disse fortjener en plass på laget. Jeg ser for meg at Nelsen kommer inn i midtforsvaret i steden for Jones. Ellers blir det ingen forandringer. Også har jeg en bønn om at Gamsten starter på venstre og ikke på høyre denne kampen.

Det blir ingen debut for Basturk denne gangen heller da han er ute, men det er ingen krise. Det som imidlertid er litt trist er at vår viktigste spiller, Paul Robinson, fortsatt er ute. Jason Brown ga bort et gratis mål mot Birmingham ved å stille seg bak muren på feil fot og jeg er bra sikker på at det målet ikke hadde gått inn med Robinson i kassa. Jeg stoler ikke på Jason Brown, selv om han har potensial til å gjøre noen fantastiske redninger.

Troppen:
Brown, Salgado, Samba, Jones, Olsson, Diouf, Andrews, Nzonzi, Pedersen, Dunn, Kalinić, Bunn, Jacobsen, Givet, Nelsen, Emerton, Roberts, Grella, Hoilett, Di Santo, Chimbonda.

Mulig lagoppstilling:

Jason Brown

Michel Salgado - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Martin Olsson

Morten Gamst Pedersen - Keith Andrews - Steven N´Zonzi - El Hadji Diouf

David Dunn

Niko Kalinic


Du må være innlogget for å svare

lars21

Antall innlegg: 50

Opprettet 3/27/2010 8:16:41 PM Sist oppdatert 3/27/2010 8:16:41 PM
Vår viktigste spiller er nok ikke Robinson, det er Chris Samba. Men bra preview!

Gleder meg til derbyet i morra !!
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 3/27/2010 8:59:50 PM Sist oppdatert 3/27/2010 8:59:50 PM
Vår viktigste spiller er uten tvil David Dunn , og ferdig med den saken.
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/27/2010 9:13:51 PM Sist oppdatert 3/27/2010 9:13:51 PM
Jeg er så klar for denne kampen nå! Holder Dunn seg skadefri frem mot sommeren håper jeg inderlig at han får en plass på det engelske landslaget, og blir med til Sør-Afrika!
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/27/2010 9:48:24 PM Sist oppdatert 3/27/2010 9:48:24 PM
Det er ikke snakk om den beste, men den viktigste. Både Samba og Dunn lar seg erstatte i en periode med den troppen vi har, men når vi ser erstatterne til Robinson så blir han vår viktigste spiller. Rett og slett fordi han er milevis bedre enn erstatterne.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 3/28/2010 12:21:31 AM Sist oppdatert 3/28/2010 12:21:31 AM
Er uenig i et par andre punkter fra previewet.

Hvorfor vrake Jones nå? Han har jo vist til fulle at han holder nivået, det har ikke alltid Nelsen denne sesongen.

Pluss at skribenten vil ha Gamsten tilbake på venstrekanten. Er jo nettopp fordi han IKKE spiller på venstrekanten at han har fått en oppsving i prestasjonene. Gamsten har ikke god nok fart til å spille ving, ferdighetene hans passer bedre i en mer sentral posisjon (og heller ikke på høyrekanten, som skribenten av en eller annen grunn har hatt fått for seg at han har spilt).
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:57:27 AM Sist oppdatert 3/28/2010 1:57:27 AM
De siste kampene har han spilt på høyrekanten jo. Mot Birmingham og Chelsea. At du kan si noe annet tyder på at du ikke har sett disse kampene. Får vi han inn sentralt igjen blir jeg fornøyd.

Edit: Jeg skriver forresten ikke at jeg vil vrake Jones, men jeg tror han blir vraket.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 11:00:52 AM Sist oppdatert 3/28/2010 11:00:52 AM
Jeg tørr faktiskt si det som nesten virker som tabu her. Jeg håper ikke at Phil Jones starter i dag.
De siste kampene har han gjort det bra, selv om han bare har gjort den enkle løsningen ved alle involveringer.

Problemet er at det er så stor fallhøyde i en slik kamp som dette, og er det en plass hvor et talent kan bli ødelagt, så er det nettopp i et lokaloppgjør mot Burnley. Selvtillitten kan jo falle som en basehopper hvis han skulle tabbet seg ut mot Burnley.

Men det er min mening, ingenting hadde gledet meg mer enn om han hadde spilt og gjort like bra som i de andre kampene.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 3/28/2010 11:42:47 AM Sist oppdatert 3/28/2010 11:42:47 AM
lars21 skrev:
Vår viktigste spiller er nok ikke Robinson, det er Chris Samba. Men bra preview!

Gleder meg til derbyet i morra !!

 Vil si at eg e jævla trygg på brown. Robinson har sluppet inn jævla mye mål, så han ekje den viktigste vi har. Om det er trist at han er ute, så får det være trist! Brown e veldig god keeper!

Samba e kankskje den viktigste. Han den som har holdt et stabilt nivå gjennom hele sesongen.

Du må være innlogget for å svare

MaestroTugay

Antall innlegg: 24

Opprettet 3/28/2010 12:12:36 PM Sist oppdatert 3/28/2010 12:12:36 PM
Enig med preview-skribenten.
1. Føler meg ikke trygg på Brown. Målet han slapp inn mot Bham var gratis. Amatørmessig plassering.
2. Nelsen med sin rutine bør starte foran Jones. Admiralen har vært meeeget solid etter jul og dersom han er fit så håper jeg han starter i dag.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 12:30:00 PM Sist oppdatert 3/28/2010 12:30:00 PM
Lagene

BURNLEY: Jensen, Alexander (c), Duff, McDonald, Fletcher, Paterson, Elliott, Mears, Cort, Nugent, Jordan.

Subs: Weaver (GK), Carlisle, Blake, Thompson, Eagles, Fox, Cork.

ROVERS: Brown, Salgado, Samba (c), Jones, Givet, Diouf, Nzonzi, Pedersen, Olsson, Dunn, Roberts.

Subs: Bunn (GK), Emerton, Grella, Kalinić, Hoilett, Di Santo, Chimbonda.

Med Andrews ute kommer Givet inn på laget. Det betyr sannsynligvis at Gamsten trekker inn sentralt igjen, hvilket er herlig.

Roberts gjorde et godt innhopp sist og forhåpentligvis kan han mørne Burnley-forsvaret før Kalinic kommer inn og banker et par baller i nota.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 12:38:07 PM Sist oppdatert 3/28/2010 12:38:07 PM
Da blir det Jones som stopper. Håper virkelig han gjør det bra, og jeg skal løpe naken gjennom sentrum hvis han skårer i dag! UP THE ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:03:17 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:03:17 PM
Brown bruker bare 30 sekunder på å vise hvorfor jeg syns Robinson er vår viktigste spiller. Han er heldig at det ikke blir noe mer ut av den.

Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/28/2010 1:09:36 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:09:36 PM
Ey, gutta!
Har Burnley et så stusselig budsjett at spillerne må kjøpe inn egne sokker? Paterson har mange fine striper på sokkene sine, men det er det ikke alle andre som har.
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Opprettet 3/28/2010 1:17:30 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:17:30 PM
Satans dommerjævel
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:17:42 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:17:42 PM
Aldri i verden om det var offside!
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:17:50 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:17:50 PM
Fan Det var inte offside...
Du må være innlogget for å svare

Rover100

Antall innlegg: 52

Opprettet 3/28/2010 1:18:06 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:18:06 PM
Smerte.. Olsson var onside der...
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Opprettet 3/28/2010 1:19:50 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:19:50 PM
Takk
Du må være innlogget for å svare

Rover100

Antall innlegg: 52

Opprettet 3/28/2010 1:21:14 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:21:14 PM
Rutinert av Olsson...:)
Glimrende straffe av Dunn...:)
Du må være innlogget for å svare

goRovers

Antall innlegg: 228

Opprettet 3/28/2010 1:21:51 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:21:51 PM
Noen som vet hvorfor Eagles ikke spiller? Han er vel den nærmeste som er kvalifisert som fotballspiller på burnley.. merkelig at han ikke spiller.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:21:59 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:21:59 PM
Martin Olsson filmer seg til straffe og David Dunn setter straffa. Ikke helt måten jeg ønsket å ta ledelsen på igrunn...
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 3/28/2010 1:22:05 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:22:05 PM
stream??
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:22:24 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:22:24 PM
Herlig :D
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/28/2010 1:23:13 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:23:13 PM
Jubler ikke hemningsløst etter denne scoringen. Litt urettferdig at vi scorer på et feilaktig dømt straffespark. Skjønner Jensen godt..
Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Opprettet 3/28/2010 1:23:20 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:23:20 PM
kjegla skrev:
Martin Olsson filmer seg til straffe og David Dunn setter straffa. Ikke helt måten jeg ønsket å ta ledelsen på igrunn...

 går vel opp i opp me den latterlige annuleringen

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:24:09 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:24:09 PM
geddi- skrev:
kjegla skrev:
Martin Olsson filmer seg til straffe og David Dunn setter straffa. Ikke helt måten jeg ønsket å ta ledelsen på igrunn...

 går vel opp i opp me den latterlige annuleringen

 akkurat det mener jeg også..

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 3/28/2010 1:24:58 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:24:58 PM
Olson filmer klart men føler det er litt rettferdig i å med at han ble fratatt et klart onside mål!
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/28/2010 1:25:20 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:25:20 PM
goRovers skrev:
Noen som vet hvorfor Eagles ikke spiller? Han er vel den nærmeste som er kvalifisert som fotballspiller på burnley.. merkelig at han ikke spiller.

 Eagles er solomann #1. Han tror at han er arvtageren til C. Ronaldo, og at han kan ta PL med storm. Derfor han er benket. Utvilsomt en teknisk brilliant fotballspiller, men man kommer sjelden noen vei dersom man ikke spiller ballen i tide.

Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Opprettet 3/28/2010 1:34:59 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:34:59 PM
Fantastiske Jones!
Du må være innlogget for å svare

Rover100

Antall innlegg: 52

Opprettet 3/28/2010 1:40:51 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:40:51 PM
geddi- skrev:
Fantastiske Jones!

 Stemmer... Har definitivt mulighet til å bli en kanon stopper i PL...

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:51:28 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:51:28 PM
Vi går til pause med ledelse uten å imponere spillemessig. Vi bør legge mer press på Burnley. Det kan vi gjøre ved å gi Dunn en friere rolle offensivt. Det er mye rom mellom forsvaret og midtbanen til Burnley, legger vi Dunn i det rommet kan han styre kampen akkurat sånn han vil sjøl.

God innsats på samtlige i dag. Det er iallefall godt å se, men det skulle bare mangle.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 1:56:27 PM Sist oppdatert 3/28/2010 1:56:27 PM
ja, en god bortkamp dette. Men vi må få til flere sjanser, de har jo ekstreme sprekker forsvaret og midtbanen.. Lyst til å se Niko nå :)
Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 3/28/2010 2:02:30 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:02:30 PM
Roberts har gjort det ok som oppspillspunkt, men han er jo født i offside.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 2:09:22 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:09:22 PM
Faen heller, vi inviterer jo Burnley inn i kampen nå. Slapp start på andreomgang.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 2:13:13 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:13:13 PM
nå gjør vi Burnley gode her.. herre..
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 2:18:47 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:18:47 PM
Robbie Blake inn, skummelt. Big Sam kan ikke være fornøyd med starten på denne omgangen.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/28/2010 2:27:25 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:27:25 PM
det skulle ha vært mål? Dæven Olsson har hatt en del sjanser nå :)
Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Opprettet 3/28/2010 2:27:30 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:27:30 PM
snytt for enda ett!!!!
Du må være innlogget for å svare

Rover100

Antall innlegg: 52

Opprettet 3/28/2010 2:27:37 PM Sist oppdatert 3/28/2010 2:27:37 PM
Så ut som den var inne.. Andre scoringen Olsson skulle hatt...
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversBurnley- Blackburn, søndag 28 mars