West Ham-Blackburn 4.Runde 29.08

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/27/2009 8:53:42 PM Sist oppdatert 8/27/2009 8:53:42 PM
Tøff Bortekamp mot West Ham 4.runde Lørdag.
Etter 2 tap på 2 Kamper er det på tide og vinne igjen!

Lag:
Robinson
Jacobsen-Samba-Nelsen-Givet
Diouf-N`Zonzi-Dunn-Pedersen
Roberts-Kalinic

-Håper Kalinic er kommet i Kampform og kan begynne og Score Målene for oss, Deilig med Dunn tilbake igjen og Betryggende med en god spiller som Andrews på benken I tilfelle skader Som helt sikkert kommer til og skje;=)

Hva Tror dere om Sjansene våre I Kampen??
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 8/27/2009 9:00:33 PM Sist oppdatert 8/27/2009 9:00:33 PM
Vi har så ofte marginene mot oss mot West-Ham, derfor er det blitt et hatlag for meg sammen med United og Chelsea. Men en gang må det vel snu så får håpe det blir denne gangen. Vi må begynne å ta poeng ellers blir det vanskelig å komme seg ut av bunnstriden. Er Nelsen og Grella klar til denne? Håper på dette laget:

Robbo

Jacobsen - Samba - Nelsen/Zurab - Givet

Dunn - N`Zonzi - Andrews/Grella - Gamst

Roberts - Benni

Edit: Det er forresten hjemmekamp og kampen går direkte på Canal Plus Sport Extra kl 16.00
Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 8/27/2009 10:35:03 PM Sist oppdatert 8/27/2009 10:35:03 PM
Lørdag tar vi våre 3 første poeng i Premier League denne sesongen.
Det får du med deg på O´Reillys, Oslo´s samlingssted for Roversfans.
Avspark er kl. 16:00.
Møt opp i god tid for å sikre deg en god plass, samt delta i BRSCN sin tippekonkurranse.
Premien, en tur til England for å se Blackburn live!

Første runde av tippinga ga følgende resultater:

Jørgen, Jarle og Peder i ledelse med 3 poeng hver.

I hver runde er det mulig å få med seg hele 18 poeng, og ved sesongslutt er det de 15 beste tipsene dine som teller.
Ergo, her er det bare å hive seg med, og ingen krise om du går glipp av noen kamper. (Men hvorfor skulle du det?!)

Sees på pub!
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 8/28/2009 4:04:33 PM Sist oppdatert 8/28/2009 4:04:33 PM
Supporterintervju

Navn: Tore Søyland
Alder: 30
Bosted: Oslo

Hvorfor ble det West Ham og hvor lenge har du vært supporter? Hva er høydepunktet?
- Jeg ble supporter i 1986, etter at klubben fikk sin beste plassering gjennom tidene i ligaen (tredjeplass). Noe som forøvrig fortsatt er vår beste ligaplassering. Sånn sett kan man si at jeg er en nedgangssupporter (ironi).

Høydepunktene og nedturene har vært mange gjennom alle disse årene, men cupfinaletapet mot Liverpool i 2006 er trolig det største og mitt stolteste øyeblikk som Hammers-supporter. Vi tapte, ja, men vi var det beste laget i kampen som kanskje var tidenes beste og mest spennende FA-cupfinale.

Oppsummer sommeren for Hammers sin del.
- Mange hadde store forventninger til store spillerkjøp i sommer, men det har vært uvanlig stille på overgangsfronten. Kaptein Lucas Neill (en gannel kjenning av dere) nektet å skrive under ny kontrakt med klubben, og hva som skjer med Neill er vel fortsatt ikke avgjort. Fra Italia har vi sikret oss Luis Jimenez på lån fra Inter, en spiller med et stort potensiale. Vi har også fått inn noen nye unge spillere, der den tidligere Chelsea-spissen Frank Nouble bør nevnes. Han er en unggutt med stort potensiale, som allerede har fått sin debut i claret´n’blue. Torsdag denne uken ble også 26-årige Allesandro Diamanti klar for klubben, en teknisk angriper som kan få sin debut mot Blackburn.

Jimenez i aksjon for Inter


Hvordan er forventningene for sesongen?
- Jeg håper og tror at en topp 8-plassering kan og bør være innenfor rekkevidde. Vi har havnet på øvre halvdel de siste sesongene, og bør klare det igjen. Øvre halvdel og over Tottenh*m på tabellen er det viktigste for meg, selv om en Europacup-plass også frister...

Hvem er West Hams viktigste spillere denne sesongen?
- Jeg vil si keeper Robert Green. Han har vært blant våre viktigste de siste sesongene, og nå har han også blitt førstekeeper for England. Fullt fortjent. Holder Green den samme formen som i de par siste årene, samt at Carlton Cole scorer over 15 mål, så tror jeg vi får en fin sesong.

Hvilket forhold har du til Blackburn?
- Blackburn er en klubb som hører hjemme i det gode selskap, og som jeg synes har underprestert de siste årene. Spesielt fjorårssesongen, med en skuffende 15. plass var veldig overraskende. Klubben har hatt mange store stjerner, men har slitt med å få det skikkelig ut, selv om klubben spilte fin fotball og imponerte i 2007/2008-sesongen med 7. plassen. Klubben har veldig gode supportere, og jeg kjenner personlig en del hyggelige norske Blackburnfans.

Det første jeg tenker på når jeg hører "Blackburn" er jo sesongen der vi "hjalp" dere til seriegull i den siste kampen vår mot Man. Utd. Dere vant serien fullt fortjent, og jeg husker spesielt sentralrekka med Flowers, Hendry, Sherwood og Shearer. Husker også at jeg rangerte høyreving Stuart Ripley som en av Europas desidert beste vinger på den tiden. Andre ting jeg forbinder Blackburn med er selvfølgelig de som har en forbindelse med West Ham. De som jeg først kommer på er: Lucas Neill (en meget god leder på banen), Matty Holmes (som var knallgod for oss) og Mike Newell (som trolig er den dårligste spissen som noen gang har hatt på seg en West Ham-drakt)

Dere har vanligvis et godt tak på oss, hva kommer det av tror du?
- Veldig vanskelig å si, trolig er det bare tilfeldig. Ewood Park er kanskje den bortebanen vi har tatt flest poeng på de siste årene, men jeg har ingen god forklaring på hvorfor det er slik. Kampene pleier i hvert fall ofte å bli svært underholdende, kanskje fordi begge lag ofte har dårlige forsvar og gode angrep?

Hvilken 11-er vil dere bruke mot oss?
- Jeg tror Zola prøver å spille inn en fast 11er, så de store overraskelsene blir det nok ikke. Ashton, Ilunga og Behrami er fortsatt ute, og jeg tipper følgende lag i 4-4-1-1: Green - Faubert, Upson, Collins, Spector - Dyer, Noble, Parker, Collison - Jimenez - Cole.
Se forøvrig opp for nyinnkjøpte Diamanti som trolig starter på benken.

Zola begynner å sette sitt preg på West Ham


Hvordan tror du kampen på lørdag vil utvikle seg?
- Jeg tror begge lag er ute etter å angripe i denne kampen, siden ingen av lagene vil være fornøyd med ett poeng. Jeg håper på en feiende flott fotballkamp, der vi vinner til slutt.

Tror du dere vil preges av hva som hendte rundt kampen mot Millwall tidligere i uka?
- Nei, jeg tror ikke dette vil ha noen som helst innvirkning på denne kampen. West Ham-supporterne vil, som alltid, fylle borteseksjonen og vise at de fortsatt er de beste supporterne i landet.

Hva blir resultatet?
- Jeg håper selvfølgelig på seier, men tror nok at uavgjort er mer realistisk. Jeg tipper 1-1.

Hvor høyt kommer dere på tabellen denne sesongen?
- Som nevnt tidligere tror og håper jeg at vi klarer å komme på øvre halvdel. 8. plass er mitt stalltips.

Hva tror du om Blackburns muligheter?
- Blackburn har både spillere og tradisjoner som tilsier at de skal bli bedre enn hva de har gjort i det siste. Øvre halvdel bør være et mål for dere også, og jeg tipper Blackburn rett under The Hammers på 9. Plass.

Hvem vinner Premier League?
- Jeg kan ikke forstå annet enn at Manchester United vinner igjen, med Chelsea som største utfordrer. Mange har tippet Liverpool, men jeg tror at savnet av Alonso rett og slett blir for stort.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 8/28/2009 5:26:33 PM Sist oppdatert 8/28/2009 5:26:33 PM
Blackburn - West Ham

Vi jakter våre første poeng for sesongen.


Etter to strake tap i serien var det godt å få en seier mot Gillingham i midtuka. Gledelig var det også at David Dunn var tilbake med en scoring samtidig som Hoilett scoret sitt første mål for klubben. I de første kampene har vi vist gode tendenser, nå gjelder det bare å få de tendensene til å vise seg på resultattavla.

Overgangstaper?
Mye har skjedd på få dager. Vår beste spiller fra fjorårssesongen har blitt solgt til Aston Villa. Stephen Warnock ønsket større utfordringer, og det skjønner jeg godt. Samtidig vil nok en overgang til Villa øke Warnocks sjanser til å spille seg inn i VM-troppen til England. Noe jeg unner ham. Som om ikke det var nok har vi hentet Pascal Chimbonda som erstatter. Jeg var bra indignert da overgangen til Diouf var klar og jeg er ikke noe mindre indignert nå. Vi har byttet ut en gjennomført fin fyr med en av de største drittsekkene i Premier League.



DEBUT: Chimbonda kan debutere mot West Ham.


Det hadde forsåvidt vært greit, hvis Chimbonda hadde vært en god spiller, men han har ikke vært god siden han forlot Wigan for penger i 2006. Han er litt som Lucas Neill, bare verre. Det eneste positive er at det begrenser sjansene til Martin Olsson til å få spilletid. Det er heller ikke usannsynlig at Chimbonda går rett inn på laget til kampen mot West Ham på grunn av Nelsens skade.

Skadetrøbbel
Ryan Nelsen er ikke den eneste som er ute mot West Ham. Steven Reid gjorde comeback mot Gillingham, men måtte forlate banen med skade. Han skal ikke være i troppen til kampen. Det er heller ikke Franco Di Santo som sliter med en strekk i låret. Ellers er El Hadji Diouf, Brett Emerton og Benni McCarthy alle usikre, Diouf og McCarthy testes før avspark. Michel Salgado er ifølge Big Sam fortsatt ikke kampklar.

Forsvaret vil sannsynligvis inneholde nysignerte Chimbonda. Spørsmålet er om han vil spille stopper eller venstreback. Personlig ville jeg følt meg tryggere med Givet som stopper og Chimbonda spilte en god del venstreback da han var i Sunderland. Midtbanen blir uforandret, så sant Diouf blir funnet frisk nok. Hvis ikke vil nok David Dunn komme inn på høyrekanten. Det blir spennende å se hva Allardyce velger på topp. Kalinic har fått en vanskelig start på sin Blackburn-karriere og var etter rapportene ganske elendig mot Gillingham. Derfor tror jeg Benni og Roberts starter på topp. Hoilett, som scoret mot Gillingham er også et alternativ, men jeg tviler på at han får sjansen.

Troppen: Robinson, Jacobsen, Samba, Givet, Chimbonda, Diouf, Andrews, N´Zonzi, Pedersen, Dunn, McCarthy, Roberts, Kalinic, Olsson, Brown, Grella, Hoilett.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson

Lars Jacobsen - Christopher Samba - Gael Givet - Pascal Chimbonda

El Hadji Diouf - Keith Andrews - Stephen N´Zonzi - Morten Gamst Pedersen

Benni McCarthy - Jason Roberts



West Ham fikk en god start på sesongen borte mot nyopprykkete Wolverhampton i premieren, men kom fort ned på jorda igjen på hjemmebane i lokaloppgjøret mot Tottenham. De slet også lenge i skandalekampen mot Millwall, men klarte tilslutt å sikre seg seieren i ekstraomgangene.

Imponerende duoer
West Ham har det nærmeste man kommer en managerduo i Steve Clarke og Gianfranco Zola som har gjort en kjempejobb med klubben. Økonomiske problemer og lite ressurser har de gjort det meste ut av. Carlton Cole har utviklet seg til å bli en landslagsspiss for England, mens akademiet fortsetter å pumpe ut glimrende unggutter. Junior Stanislas, Jack Collison og James Tomkins er bare de siste i en lang rekke av talenter.

Den kanskje beste som har kommet gjennom systemet de siste årene er Mark Noble. En midtbanespiller jeg virkelig misunner West Ham. Han danner en glimrende midtbaneduo med Scott Parker og er en av outsiderne til å få en plass i Capellos VM-tropp neste sommer.


NOBLE: Mark Noble er en nøkkelspiller for West Ham.


Londonlaget sliter riktignok med skader på viktige spillere som Dean Aston og Valon Behrami, mens Luis Boa Morte også er langtidsskadet. Klubben har nylig også signert spissen Alessandro Diamanti fra Livorno, men det er tvilsomt at han starter mot Blackburn. At han får debuten sin er imidlertid mulig. Nevnte Tomkins er tilbake fra en skade, mens den solide venstrebacken Illunga er usikker.

Troppen: Green, Faubert, Upson, Collins, Gabbidon, Spector, Kovac, Noble, Parker, Collison, Dyer, Stanislas, Jimenez, Cole, Tomkins, Payne, Kurucz, Hines, Diamanti.

Mulig lagoppstilling:

Robert Green

Julien Faubert - James Collins - Matthew Upson - Jonathan Spector

Jack Collison - Scott Parker - Mark Noble - Junior Stanislas

Luis Jimenez

Carlton Cole

Til tross for et kanskje litt negativt preview har jeg troen på tre poeng i denne kampen. Hjemme på Ewood Park skal vi være sterkere enn West Ham. Jeg tror vi vinner 3-0 i kamp hvor Jason Roberts, Morten Gamst Pedersen og David Dunn står for scoringene.
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 8/28/2009 6:10:05 PM Sist oppdatert 8/28/2009 6:10:05 PM
Om Emmo, Diouf og McCarthy ikke rekker å bli helt fit før kampstart tipper jeg kanskje dette:

--------------------ROBINSON-------------------
JACOBSEN------SAMBA-----CHIMBONDA---------GIVET
DUNN--------N´NZONI-----------ANDREWS-----GAMST
-----------------KALINIC----ROBERTS------------


Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 12:05:02 AM Sist oppdatert 8/29/2009 12:05:02 AM
Kampen går direkte på Canal + sport Extra
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11039
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/29/2009 1:24:36 AM Sist oppdatert 8/29/2009 1:24:36 AM
JonasG skrev:
Tøff Bortekamp mot West Ham 4.runde Lørdag.
Etter 2 tap på 2 Kamper er det på tide og vinne igjen!

Lag:
Robinson
Jacobsen-Samba-Nelsen-Givet
Diouf-N`Zonzi-Dunn-Pedersen
Roberts-Kalinic

-Håper Kalinic er kommet i Kampform og kan begynne og Score Målene for oss, Deilig med Dunn tilbake igjen og Betryggende med en god spiller som Andrews på benken I tilfelle skader Som helt sikkert kommer til og skje;=)

Hva Tror dere om Sjansene våre I Kampen??

 Tror du må ta det litt rolig med alle diskusjons trådene du lager. Blackburn SPILLER HJEMME!!

Du må være innlogget for å svare

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 8/29/2009 8:32:15 AM Sist oppdatert 8/29/2009 8:32:15 AM
fuck asså, i dag må/bør d bi seier. stryk d som ikke passer
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/29/2009 10:14:09 AM Sist oppdatert 8/29/2009 10:14:09 AM
Har jo ikke slått WH siden 2005 og alle kampene mot dem er det kontroversielle situasjoner som avgjør til WH`s fordel. Glemmer vel ikke hjemmetapet hvor vi taper på ei meget billig straffe og Teves sitt skudd som aldri var over strekken.

Blir spennede å se i dag men tipper vi tar et poeng etter å ha fått straffe imot og et rødt kort.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 8/29/2009 11:38:24 AM Sist oppdatert 8/29/2009 11:38:24 AM
Hjemmekamp i dag, bare så det er sagt.
FEIL PÅ TOPIC!!!!
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 12:20:43 PM Sist oppdatert 8/29/2009 12:20:43 PM
Sorry gjorde en feil der... Det er jo 4.Runde selv om vi bare har spilt 3 kamper.
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/29/2009 3:16:09 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:16:09 PM
håpe dunn er tilbake for fullt!
Du må være innlogget for å svare

Manern

Antall innlegg: 6

Opprettet 8/29/2009 3:19:49 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:19:49 PM
ROVERS: Robinson (c), Jacobsen, Samba, Givet, Chimbonda; Grella, Nzonzi; Pedersen, Dunn, Andrews; Roberts.

Dette så da ikke akkurat offensivt ut?
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 8/29/2009 3:23:00 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:23:00 PM
Det blir 4-2-3-1

ifølge denne linken:http://www.rovers.co.uk/page/NewsDetail/0,,10303~1780339,00.html
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/29/2009 3:24:50 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:24:50 PM
Manern skrev:
ROVERS: Robinson (c), Jacobsen, Samba, Givet, Chimbonda; Grella, Nzonzi; Pedersen, Dunn, Andrews; Roberts.

Dette så da ikke akkurat offensivt ut?

 hvem er høyre kant?

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 3:28:11 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:28:11 PM
Meget Misførnøyd med laget...er det 4-5-1?
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/29/2009 3:29:16 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:29:16 PM
Dunn på høyre, Gamst venstre og Andrews sentralt..

Salgado og Emerton på benken er overraskende..
Er det virkelig mulig å få nye skader hver eneste uke.
Det bør Big Sam se på..
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/29/2009 3:29:49 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:29:49 PM
JonasG skrev:
Meget Misførnøyd med laget...er det 4-5-1?

 4-2-3-1....

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 3:33:13 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:33:13 PM
Leste at McCharthy hadde en liten Ankelskade men blir klar til Kampen (sitter sikkert på benken)

Heldigvis er ikke Diamante klar for West Ham, Skal visst være god.

Blir spennende å se hvordan vi spiller i den nye formasjonen,Ser jo ikke verst ut med to gode defensive spillere i N`Zonzi/Grella og Med Gamst og Diouf på Kantene.
Du må være innlogget for å svare

petlun

Antall innlegg: 49

Opprettet 8/29/2009 3:48:34 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:48:34 PM
Noen som har en stream til kampen? Sitter i Usa og vil VELDIG gjerne få med meg årets første 3 poenger :)

adthtt etelleranna???
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 8/29/2009 3:50:01 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:50:01 PM
atdhe.net

Diamantini er ikke klar? Det er bra.

Fantastisk midtbane i dag, paret med effektive Roberts. I dag har jeg trua på kalassifre.
Du må være innlogget for å svare

petlun

Antall innlegg: 49

Opprettet 8/29/2009 3:52:01 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:52:01 PM
TAKKER!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 8/29/2009 3:52:14 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:52:14 PM
Vi må vinne denne. Har satsa 10 kr. Go Go Rovers!
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 3:54:05 PM Sist oppdatert 8/29/2009 3:54:05 PM
West Ham:
Green
Faubert-Collins-Upson-Spector
Jimenez-Noble-Parker-Collison
Cole----------Stanislas
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 8/29/2009 4:01:07 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:01:07 PM
Stream anybody?
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/29/2009 4:05:59 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:05:59 PM
hehe, sjekk Tugay da! :D for en herlig mann!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 4:11:28 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:11:28 PM
baah, nærme av Roberts
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 4:26:23 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:26:23 PM
Chimbonda ser ut til å jobbe bra! det er viktig!
Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 8/29/2009 4:28:22 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:28:22 PM
nærme fra samba ass! :)
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 4:29:00 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:29:00 PM
Virker Som om Chimbonda spiller veldig bra på Venstrebacken
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/29/2009 4:38:13 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:38:13 PM
får ikke inn stream:( noen annen stream tilgjenglig el??

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 4:40:23 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:40:23 PM
bruker live sport jeg :) hakker ikke i hele tatt, enda linja her er blåst
Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 8/29/2009 4:41:51 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:41:51 PM
iraqgoals 2
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/29/2009 4:47:43 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:47:43 PM
Bra av Chimbonda sålangt! Savner ikke Warnock foreløpig..
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/29/2009 4:48:41 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:48:41 PM
Ikke imponert...

Synes vi spiller ekstremt langsomt.

Chimbonda virkeligt god. Nzonzi elendig. Han har ingen boldfornemmelse what so ever. Alt bliver så langsomt. Losser konstant
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 4:52:46 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:52:46 PM
Enig med Nzonzi, bytte ham ut med en makker til Roberts. Spiller vi med en spiss, må sentralmidtbanen være med framover oftere, det gjør de ikke, derfor ut med nzonzi, inn med Nikola :)
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 4:54:46 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:54:46 PM
petlun skrev:
SPOLID: hva er er livesport? og hvor kan jef finne det?

 Livesport 24/7 heter det.. Betalte 30 kr i uka.. Men det har jeg ikke gjort på flere måneder.. Sa opp abonnementet før sommern, skulle registrere meg igjen før PL startet, men det viser seg at jeg ikke trengte det, hehe. mulig feil hos dem..

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 4:59:06 PM Sist oppdatert 8/29/2009 4:59:06 PM
Blir Viktig og Stoppe den sentrale midtbanen Parker-Noble.

Har vært kjedelig fotball i 1.Omgang, håper vi bytter formasjon til 4-4-2 og Bytter ut Andrews inn med Niko
Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 8/29/2009 5:04:20 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:04:20 PM
2 omgang. nå kommer vi å tar dere zola!!!! whhhhæææ!
Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 8/29/2009 5:16:51 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:16:51 PM
kan du sette inn på 1 stk angrepspiller plz, sam?
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 5:20:26 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:20:26 PM
Hoilett på for nzonzi
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 5:23:17 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:23:17 PM
Kom igjen Hoilett!
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/29/2009 5:26:51 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:26:51 PM
Skuffende skuffende kamp.... Selv dødboldene er elendige idag synes jeg
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 5:33:27 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:33:27 PM
Nikola kommer på :)
Du må være innlogget for å svare

TugayKing

Antall innlegg: 273

Opprettet 8/29/2009 5:36:00 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:36:00 PM
ahhh...vi må ha mååål snart! For dårlig at kun 1 spiller har putta etter 3 serierunder, atpåtil en forsvarer. Come the f...on Rovers! Jeg har trua på seier i sluttminuttene!!
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 5:36:05 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:36:05 PM
Wtf!! Inn med Zurab ut med Roberts...
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 5:36:47 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:36:47 PM
JonasG skrev:
Wtf!! Inn med Zurab ut med Roberts...

 Kalinic

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2009 5:37:57 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:37:57 PM
Fyyyy faen, nærme av Hoilett.. Fakk, den burde ha sitti
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/29/2009 5:38:08 PM Sist oppdatert 8/29/2009 5:38:08 PM
Betryggende...
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversWest Ham-Blackburn 4.Runde 29.08