Overgangsrykter 4

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 8/5/2009 4:08:06 PM Sist oppdatert 8/5/2009 4:08:06 PM
Dickov skrev:
Pettersen83 skrev:
Hvis spurs byr 10m pund for samba, saa er det bare aa selge. Han er ikke saa god.Regner med at Hertha har en klausul paa et videresalg.

 Dette er jo helt sykt. Samba er omtrent verdens beste forsvarsspiller når han er i form.

 Jeg slenger meg på den!:P Ville tilstander på forumet nå. Dunn og Samba skal selges... Hva skjer???;)

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/5/2009 4:12:40 PM Sist oppdatert 8/5/2009 4:12:40 PM
Syntes det er merkelig å se at folk nå vil beholde Grella med tanke på hvor mange innlegg som har vært negative til han.

Han er en av de som var i stallen sist sesong, som har en god pasningsfot og overblikk. Så er han en sånn Roy Keane type, som virkelig trykker til i duellene, da får også motstanderne respekt. Så drømmer om at han skal unngå skader i mange sesonger nå!:)

Emerton er utrolig fin spiller å ha, men som høyreback kommer han nok helt klart til å være andre valg. Ingen tvil om at han er en verdifull spiller for blackburn, glad vi har han :)

Reid har det blitt pratet spalte opp og ned om. Han er en alround spiller, en indreløpertype som jeg selvfølgelig håper kan komme tilbake skadefri i sin beste form. De siste gangene han har vært tilbake fra skade, også etter lang tid med spilling så har han ikke imponert i det hele tatt. Han har manglet tryggheten med ballen når han blir presset av motstandere, og sentrer mer pasninger bakover på banen en med og motspillere til sammen.

Syntes Sam Allardyce er utrolig i spillemarkedet, trenger nok en sleiping for å henge med de andre klubbene :-)

Dickov: Ja Samba er utrolig bra, men syntes Nelsen har tapt seg litt. Spesiellt etter et par skader, så har han litt mindre fart. Så Givet kunne nok godt inns om makker, hvis han blir skadet igjen, og fått warnock ned på venstre backen.
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 8/5/2009 4:34:17 PM Sist oppdatert 8/5/2009 4:34:17 PM
moutinho skrev:
Han er en av de som var i stallen sist sesong, som har en god pasningsfot og overblikk. Så er han en sånn Roy Keane type, som virkelig trykker til i duellene, da får også motstanderne respekt. Så drømmer om at han skal unngå skader i mange sesonger nå!:)

 Jeg kunne faktisk ikke vært mer uenig i den beskrivelsen av Grella. Kan faktisk ikke tro hva jeg leser. Det mest elendige ved fyren er at han har en pasningsfot som er så dårlig at det er til å rive seg i håret av. Overblikk? Han er kanskje den minst kreative spilleren i Rovers. Taklinger? Greit å sette seg i respekt men da må du i tillegg treffe ball i flerparten av taklingene også. Alle klarer å klippe ned spillere.
Det er mitt synspunkt på denne karen forrige sesong. Om han plutselig skulle overbevise meg med overblikk og bra pasninger dette året så blir jeg overraska, men glad:) Så alt i alt, å si at Grella har overblikk og god pasningsfot er kanskje det sykeste jeg har hørt hittil på forumet.

Men det er nå min mening, moutinho;);)

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 8/5/2009 4:51:28 PM Sist oppdatert 8/5/2009 4:51:28 PM
Håper ikke Samba selges. Han er en av våre beste spillere der bak, om ikke den beste, og kommer bare til å bli bedre og bedre. Dessuten kan han vikariere på topp. £10M er altfor lite. Får nok ikke inn en like god erstatter uansett. Men er uansett rolig i om med at det er Tottenham det er snakk om. Hvorfor skulle Samba ville gå dit? Vi er jo nesten like gode. Hadde det vært Shitty, Pool eller noe sånt hadde jeg vært mye mer bekymret.

Edit: Helt sløvt at Nathan Ellington trener med oss. Under middelmådig spiss som ikke er god nok for Championship engang. La heller Hoilett få muligheten!
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 8/5/2009 5:08:49 PM Sist oppdatert 8/5/2009 5:08:49 PM
Svar på spørsmålet mitt da Moutinho, hvorfor har Reid dårlig fysikk? Vel er han bare 1.83 cm høy eller noe, men han vinner da endel hodedueller likevel. Grella har vært sinnsykt skuffende så langt, har ikke noe i mot at han blir solgt i nærmeste framtid.
Du må være innlogget for å svare

Eriksen

Antall innlegg: 28

Opprettet 8/5/2009 5:35:21 PM Sist oppdatert 8/5/2009 5:35:21 PM
Det er ikke kjempe ofte jeg leser på forumet og er enig i det du skriver, Moutinho. For det meste fordi det jeg har fått med meg har vært veldig negativt prega, men nå er jeg 100% med deg.

Grella er jeg veldig optimistisk til. Det at han har spilt på topp nivå i Italia sier litt om hvilke kvaliteter han har, føler jeg ihvertfall. Der legges det mye vekt på midtbanespillere med kreativitet. Og at han i tillegg er en hard-haus liker jeg godt. Litt sånn Gravesen type kanskje?

Emerton har bevist gang på gang at han er en vi kan stole på. Jeg forventer å se han fast på høyre-bekk nå som Ooijer er borte.

Reid er en jeg håper kommer sterkt tilbake. Jeg skjønner hva slags effekt lang-tids skader kan ha på en spiller og har ikke no imot at han trenger litt tid på å komme seg tilbake. Han er en liten potet på midtbanen vår. Han har, på sitt beste, gode både offansive og defansive tendenser.

Det største problemet vårt sist sesong var absolutt de overdrevne mengder med skader vi hadde. Det har ødelagt mye, men jeg er meget optimistisk. Big Sam har vist seg god på å håndtere skader. Han har mye innsikt i hvordan å holde en stall i form og jeg er nesten sikker på at han kan piske våre skade-utsatte tilbake til der vi føler de bør være.

Når det gjelder Sam sine transfer-skills så er jeg imponert faktisk. Jeg var redd for at det ble mye gamle-gamper sånn som i Bolton, men hittil har ingen av kjøpene vært over 28 tror jeg. N´Zonzi er 20, Kalinic er 21, van Heerden er 25-26 tror jeg, Givet er 27, og lånet av Di Santo kan bli en genistrek. Hvis ikke det blir det, no sweat. Det føles ut som om han handler med tanken om at han kommer til å bli i Rovers i et par år, og det liker jeg veldig godt. Framtids-visjon.
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 8/5/2009 5:43:19 PM Sist oppdatert 8/5/2009 5:43:19 PM
folkens. det er det sun som har skrevet at samba kan bli solgt! Det er den verste rykte avisen i verden. de skriver til å med at big sam ikke kan si nei til 10 mill bud forsi vi har så dårlig med penger. vi har ikke det. vi har handlet de han vil ha hvorfor selge mere da! å bare fordi new sa nei til budet på bassong så blir han linket.! merk mine ord å det står jeg ved. Warnock eller Samba blir ikke solgt føre sesongen! eneste som kan skje (Men skjer ikke) er vist de byr nærmere 20 så går dem men det blir ikke gjort, dere lærte vel av big sam i januar med santa cruz hvor kald å hard han kan være på spillere han ikke vil selge! å han har sagt han ikke skal selge noen av stjerne spillerne sine nå!!
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 6:15:35 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:15:35 PM
-Å si At Emerton er en nøkkelspiller for oss blir helt latterlig, Han kommer til og sitte på benken hele sesongen da er det mye bedre og la unge som Hollett få sjansen.

-Zurab Khizanishvilli er den 3 beste Midtstopperen i klubben, han er 30 År og det har vært interresse fra Galatasaray. Ganske sikker på at han har en grei lønn også.

-Steven Reid har vært mye skadet, kommer garantert aldri til og komme tilbake til det nivået han var på en gang for lenge siden...


Blir helt latterlig å si at vi bør beholde disse P.G.A at vi skal ha bredde i stallen. På den sentrale midtbanen har vi 5-6 spillere som er bedre enn Grella&Reid + at det kommer kansje en midtbanespiller til.

Khizanishvilli er langt baki rekken blant midtstopperne våre, blir utrygg bare han har ballen... Sats Heller På Talentet Gunning.



Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 8/5/2009 6:19:45 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:19:45 PM
JonasG skrev:
-Å si At Emerton er en nøkkelspiller for oss blir helt latterlig, Han kommer til og sitte på benken hele sesongen da er det mye bedre og la unge som Hollett få sjansen.

 Ord kan ikke beskrive hva jeg tenker når jeg leser det du skriver her.

Emerton er en av våres aller beste spillere i den forstand at han nærmest alltid leverer. Og det i forskjellige posisjoner.

Hvis han ender opp på benken i år så må det i såfall være fordi Diouf og Jacobsen viser en utrolig form, og selv da tror jeg ikke at Emo havner på benken.

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 6:27:49 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:27:49 PM
I Premier League handler alt om Prestasjoner, vi kan ikke tenke på hvem som har vært her lengst i klubben...


Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 8/5/2009 6:32:30 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:32:30 PM
Kjære JonasG.....

Greit du har dine meninger. Men jeg ser ikke vitsen å stå så fast på meningene dine som du gjør. Du bør ikke sankke om ting du ikke kan noenting om.... Emerton er en spiller som gir mye for laget, det er det som teller for en klubb som Rovers. 2 enkle ting som gjelder: blå for drakta og lojalitet.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/5/2009 6:32:53 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:32:53 PM
hakonrovers skrev:
Dersom det stemmer at Grella, Reid, Emerton, Gallagher og Zurab er så dårlige som enkelte insinuerer, er det lite trolig at et salg vil være særlig innbringende.... Hva gjelder lønninger må solgte spillere uansett erstattes av nye spillere som, utrolig nok, også krever litt lønn.

Blackburn har ikke (dessverre) en veldig sterk stall. Det er derfor svært viktig at vi har bredde i stallen slik at vi tåler 2 skader i hvert ledd uten å bli for svekket. Dersom vi selger ned til en OK førsteellever uten kvalifisert back-up, er jeg redd vi rykker direkte ned sammen med Burnley...

En skadefri Emerton er forresten etter mitt skjønn en svært viktig spiller for Blackburn. I tillegg til ferdighetene og anvendeligheten, er det viktig å ha litt kontinuitet i stallen med noen "veteraner" som kjenner klubben.

En skadefri Reid mener jeg fortsatt kan gå rett inn på laget. Grella bør få en ny sjanse, mens Zurab er en god backup. Gallagher er jeg enig at vi kan selge.

 Tiltredes. Godt innlegg.

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 6:34:56 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:34:56 PM
Så Lojalitet og kriging betyr alt for Rovers?
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/5/2009 6:39:48 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:39:48 PM
bob_hund skrev:
Håper ikke Samba selges. Han er en av våre beste spillere der bak, om ikke den beste, og kommer bare til å bli bedre og bedre. Dessuten kan han vikariere på topp. £10M er altfor lite. Får nok ikke inn en like god erstatter uansett. Men er uansett rolig i om med at det er Tottenham det er snakk om. Hvorfor skulle Samba ville gå dit? Vi er jo nesten like gode. Hadde det vært Shitty, Pool eller noe sånt hadde jeg vært mye mer bekymret.

Edit: Helt sløvt at Nathan Ellington trener med oss. Under middelmådig spiss som ikke er god nok for Championship engang. La heller Hoilett få muligheten!

 Hvorfor skulle Samba gå dit? Vel, Bentley gikk dit...

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/5/2009 6:45:34 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:45:34 PM
Eriksen skrev:
Det er ikke kjempe ofte jeg leser på forumet og er enig i det du skriver, Moutinho. For det meste fordi det jeg har fått med meg har vært veldig negativt prega, men nå er jeg 100% med deg.

Grella er jeg veldig optimistisk til. Det at han har spilt på topp nivå i Italia sier litt om hvilke kvaliteter han har, føler jeg ihvertfall. Der legges det mye vekt på midtbanespillere med kreativitet. Og at han i tillegg er en hard-haus liker jeg godt. Litt sånn Gravesen type kanskje?

Emerton har bevist gang på gang at han er en vi kan stole på. Jeg forventer å se han fast på høyre-bekk nå som Ooijer er borte.

Reid er en jeg håper kommer sterkt tilbake. Jeg skjønner hva slags effekt lang-tids skader kan ha på en spiller og har ikke no imot at han trenger litt tid på å komme seg tilbake. Han er en liten potet på midtbanen vår. Han har, på sitt beste, gode både offansive og defansive tendenser.

Det største problemet vårt sist sesong var absolutt de overdrevne mengder med skader vi hadde. Det har ødelagt mye, men jeg er meget optimistisk. Big Sam har vist seg god på å håndtere skader. Han har mye innsikt i hvordan å holde en stall i form og jeg er nesten sikker på at han kan piske våre skade-utsatte tilbake til der vi føler de bør være.

Når det gjelder Sam sine transfer-skills så er jeg imponert faktisk. Jeg var redd for at det ble mye gamle-gamper sånn som i Bolton, men hittil har ingen av kjøpene vært over 28 tror jeg. N´Zonzi er 20, Kalinic er 21, van Heerden er 25-26 tror jeg, Givet er 27, og lånet av Di Santo kan bli en genistrek. Hvis ikke det blir det, no sweat. Det føles ut som om han handler med tanken om at han kommer til å bli i Rovers i et par år, og det liker jeg veldig godt. Framtids-visjon.

 "Emerton har bevist gang på gang at han er en vi kan stole på. Jeg forventer å se han fast på høyre-bekk nå som Ooijer er borte."

Etter det jeg forsto fra en Everton-fan jeg kjenner, har Jacobsen fått mer eller mindre lovnad om å bli satset på som høyreback. Så hvis dansken leverer må Emerton stort sett konsentrere seg om å være midtbanespiller. Either way, håper Emerton får spille. Kanskje han endelig blomstrer som høyreving? Forutsetningene er der.

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/5/2009 6:51:27 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:51:27 PM
JonasG skrev:
-Å si At Emerton er en nøkkelspiller for oss blir helt latterlig, Han kommer til og sitte på benken hele sesongen da er det mye bedre og la unge som Hollett få sjansen.

-Zurab Khizanishvilli er den 3 beste Midtstopperen i klubben, han er 30 År og det har vært interresse fra Galatasaray. Ganske sikker på at han har en grei lønn også.

-Steven Reid har vært mye skadet, kommer garantert aldri til og komme tilbake til det nivået han var på en gang for lenge siden...


Blir helt latterlig å si at vi bør beholde disse P.G.A at vi skal ha bredde i stallen. På den sentrale midtbanen har vi 5-6 spillere som er bedre enn Grella&Reid + at det kommer kansje en midtbanespiller til.

Khizanishvilli er langt baki rekken blant midtstopperne våre, blir utrygg bare han har ballen... Sats Heller På Talentet Gunning.


 Dette grenser jo til underholdning hvis du mener det du skriver.

For det første: Skadefri blir Emerton selvsagt en viktig bidragsyter for Rovers. Og la meg legge til at Hoilett (ikke Hollett) er spiss, så han kan dermed ikke sammenlignes med høyreback/høyreving Emerton...

For det andre: Du mener det er 5-6 bedre sentrale midtbanespillere i klubben enn Grella og Reid. Da gir jeg deg den enkle utfordringen det nødvendigvis må være for deg å ramse opp disse 5-6 spillerne. Blir spennende å se hvilke spillere dette er...

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 6:55:11 PM Sist oppdatert 8/5/2009 6:55:11 PM
Steven N`Zonzi
Van Heerden
Dunn
Warnock
+Nye kjøp+


Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 8/5/2009 7:10:28 PM Sist oppdatert 8/5/2009 7:10:28 PM
JonasG skrev:
-Zurab Khizanishvilli er den 3 beste Midtstopperen i klubben, han er 30 År og det har vært interresse fra Galatasaray. Ganske sikker på at han har en grei lønn også.

Khizanishvilli er langt baki rekken blant midtstopperne våre, blir utrygg bare han har ballen... Sats Heller På Talentet Gunning.

 han er tross alt bare 27, ikke 30:-)
dessuten; du omtaler ham som den 3. beste midtstopperen, samtidig som du mener han er "langt bak i rekken" av midtstoppere - den må du utdype:-) skade/susp. på nelsen eller samba så er han aktuell.

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 7:16:02 PM Sist oppdatert 8/5/2009 7:16:02 PM
Zurab er født i 1981 ;)

Overdrev kansje litt men jeg mener han ikke er god nok, blir nok noen signeringer før overgangsmarkedet stenger.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/5/2009 7:20:31 PM Sist oppdatert 8/5/2009 7:20:31 PM
JonasG skrev:
Steven N`Zonzi
Van Heerden
Dunn
Warnock
+Nye kjøp+

 Takk for svar. Vi får ta én av gangen:

N´Zonzi: Bedre enn både Grella og Reid? Umulig å si, han må i det minste spille noen kamper for Rovers først.

Svar: I alle fall ikke ja

Van Heerden: Bedre enn både Grella og Reid? Sorry mister, han er IKKE sentral midtbanespiller. Han er først og fremst ving. Uansett samme konklusjon som ved N´Zonzi.

Svar: I alle fall ikke ja

Dunn: Bedre enn både Grella og Reid? Enig!

Svar: Ja

Warnock: Bedre enn både Grella og Reid? Vel, er han plutselig regnet som mer aktuell på midtbanen enn venstreback? Hvis det, så skal jeg si meg enig her.

Svar: Tja

Nye kjøp: Bedre enn både Grella og Reid? Er eventuelt nye kjøp allerede i klubben?

Svar: Nei



Sum: Cirka 1 og en halv midtbanespiller i klubben som er bedre enn både Grella og Reid.

Konklusjon: Er det dermed lurt av Allardyce å selge dem? Ja, hvis han har som mål å få sparken umiddelbart.

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/5/2009 7:27:49 PM Sist oppdatert 8/5/2009 7:27:49 PM
Leste akkurat at Sam Allerdyce vil ha konkurranse på alle plasser, det jeg mener kommer nok ikke til å skje, bare min mening...
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 8/5/2009 7:53:38 PM Sist oppdatert 8/5/2009 7:53:38 PM
glennfrode skrev:
bob_hund skrev:
Håper ikke Samba selges. Han er en av våre beste spillere der bak, om ikke den beste, og kommer bare til å bli bedre og bedre. Dessuten kan han vikariere på topp. £10M er altfor lite. Får nok ikke inn en like god erstatter uansett. Men er uansett rolig i om med at det er Tottenham det er snakk om. Hvorfor skulle Samba ville gå dit? Vi er jo nesten like gode. Hadde det vært Shitty, Pool eller noe sånt hadde jeg vært mye mer bekymret.

Edit: Helt sløvt at Nathan Ellington trener med oss. Under middelmådig spiss som ikke er god nok for Championship engang. La heller Hoilett få muligheten!

 Hvorfor skulle Samba gå dit? Vel, Bentley gikk dit...

 Ja, men det var nok fordi Tottenham er klubben i hans hjerte. Han har holdt med dem hele livet sitt. Blir litt anderledes da.

Emerton er forresten en av våre bedre spillere. De av oss som har sett en del Rovers-kamper vet at han sjelden spiller en dårlig kamp. Og før han ble skadet ifjor var han vår beste spiller. Så at han skal sitte på benken når han er skadefri tviler jeg sterkt på. Blir nok enten Diouf eller Jacobsen som blir benket.

Du må være innlogget for å svare

Eriksen

Antall innlegg: 28

Opprettet 8/5/2009 8:11:38 PM Sist oppdatert 8/5/2009 8:11:38 PM
Lars Jacobsen ja. Glemte helt han. Hmmm.... Jeg ser selv helst at Emerton blir brukt på bøyreback og Diouf høyreving. Jacobsen vet jeg egentlig for lite om til å se for meg om han kommer til å prestere. Har han kvalitetene til å ta over for Emerton på backen så er det konge det. Emerton var jo orginalt ving såvidt jeg vet.
Du må være innlogget for å svare

Eriksen

Antall innlegg: 28

Opprettet 8/5/2009 8:15:39 PM Sist oppdatert 8/5/2009 8:15:39 PM
Nå skal jeg ikke si at forsvaret vårt kommer til å falle sammen hvis Samba stikker. Jacobsen kan spille stopper ifølge flere versjoner av FM og CM, Givet kan spille stopper, vi har Zurab og, i tilfelle det skjer, så -håper- jeg at våre stopper talenter Gunning og Flynn er klare for å hoppe inn hvis det trengs. Men det er klart, hvis Samba drar så blir forsvaret vårt veldig svekket.

Men har ikke Big Sam sagt at det er ingen fler som skal dra? Spesielt i forhold til rykter rundt Warnock og Samba?
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 8/5/2009 10:05:17 PM Sist oppdatert 8/5/2009 10:05:17 PM
Grella? Seriøst?

Når fyren ikke er skadet gjor han det bare så-så på banen. Fyren har ikke vist en liten bit av kvaliteter. Skjønner seriøst ikke hvorfor folk driver fortsatt og snakker om ham som om han er så utrolig god. Fyren hadde lang tid på å bevise seg. Andrews er jo milvis bedre.

Jeg er klar over at vi hadde store forhåpninger når fyren kom. Men nok er nok.
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/5/2009 10:24:18 PM Sist oppdatert 8/5/2009 10:24:18 PM
hva i huleste skal vi med Ellington nå!? :o haha
håper han spiller rævva på prøvespill..
nå har vi jo di santo, kalinic, mccarthy og roberts. kan også bruke diouf og hoilett på topp. heeh
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/5/2009 10:28:45 PM Sist oppdatert 8/5/2009 10:28:45 PM
Sasha_ skrev:
Grella? Seriøst?

Når fyren ikke er skadet gjor han det bare så-så på banen. Fyren har ikke vist en liten bit av kvaliteter. Skjønner seriøst ikke hvorfor folk driver fortsatt og snakker om ham som om han er så utrolig god. Fyren hadde lang tid på å bevise seg. Andrews er jo milvis bedre.

Jeg er klar over at vi hadde store forhåpninger når fyren kom. Men nok er nok.

 grella kan ikke gis noe kredit ennå nei. helt enig!!
om han er skadet/ikke beviser noe i år så må folk slutte å skryte han opp.
greit han har mætti landslagskamper for australia, men det har vi ikke sett en snev av i roverstrøya.
andrews har vært flere hakk bedre ja!

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/5/2009 11:16:59 PM Sist oppdatert 8/5/2009 11:16:59 PM
Mye morsom diskusjon:-)

Litt vel kategorisk....

Diskusjonen blir litt dum. Når man skal diskutere spillere som spillere i forskjellige posisjoner.

Grella er god defensivt, men er veldig skadeutsatt. Nzonzi er en ny ung spiller som også er defensiv mitbanespiller. Usikker men regner med også Warnock kanskje er tenkt i den defensive rollen.

Da kan man diskutere de sammen...

Så litt skadeutsatte spillere...

Dunn og Reid. Mer allround mitbanespillere som kan spille greit i mange roller, men sjelden fantastisk i en fast.

Andrews er jeg negativ til, men tror nok sam kommer til å gi han enn del kamper når sesongen kommer i gang.

Mangler...

Hurtighet, teknikk, god pasningskvalitet, en playmakertype.

Noen som vet noe om AngulO?
Du må være innlogget for å svare

Kimmi09

Antall innlegg: 285

Opprettet 8/6/2009 12:02:50 AM Sist oppdatert 8/6/2009 12:02:50 AM
moutinho skrev:
Noen som vet noe om AngulO?

 En avdanka høyreving som vi ikke har bruk for!

Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/6/2009 4:25:26 PM Sist oppdatert 8/6/2009 4:25:26 PM
Sam Allardyce håper på klarsignal til å fullføre en overgang verdt drøyt 60 millioner kroner for kroatiske Nikola Kalinic i løpet av torsdag. Og gårsdagens rykter om at Christopher Samba skal være på vei til Tottenham avfeies av Allardyce. Sunderlands jamaicanske forsvarsspiller Nyron Nosworthy skal være i søkelyset til blant annet Portsmouth, Stoke, Blackburn og West Ham. Franske L´Equipe melder at Blackburn prøver å hente midtbanespilleren Jerome Rothen fra Paris St. Germain.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 8/6/2009 5:49:49 PM Sist oppdatert 8/6/2009 5:49:49 PM
Noen som har hørt noe om Work Permit på Kalinic!??
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 8/6/2009 8:38:48 PM Sist oppdatert 8/6/2009 8:38:48 PM
Dunn og grella skadet ja. ante meg!

Samba er bare oppspinn i media. Bassong komemr til å gå til spurs.

Kalinic: venter i spenning!!
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 8/6/2009 8:43:04 PM Sist oppdatert 8/6/2009 8:43:04 PM
Haha, Nosworthy hadde faktisk vært litt fet. Han har mange av de samme ekstremferdighetene som Samba. Det er neppe plass til begge, så det blir nok ikke noe av, men kult rykte.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 8/6/2009 9:13:55 PM Sist oppdatert 8/6/2009 9:13:55 PM
HellRene skrev:
Dunn og grella skadet ja. ante meg!

 Hehe, for et "sjokk" !
er det samme skadene som medfølger fra forrige sessong, eller er det noe ny form for skade ?

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 8/6/2009 9:18:08 PM Sist oppdatert 8/6/2009 9:18:08 PM
Jérôme Rothen
Nasjonalitet: Fransk
Alder: 31
Nåværende klubb: Paris St-germain.
possisjon: venstre ving.








Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/6/2009 9:53:15 PM Sist oppdatert 8/6/2009 9:53:15 PM
Forstod det ikke sånn på den artikkelen jeg leste, at Dunn og grella var skadet.

Sånn jeg leste det så var de uaktuelle til ligastarten fordi de har hatt skader, og vil i følge sam ikke være i god nok form når serien starter. Mr Sam er jævlig tøff når det gjelder den fysiske formen, som trengs for at vi skal kunne spille det spillet han vil. Mulig jeg har feil, men sånn forstod jeg det :-)

Og Rothen har spilt sentral mitbanespiller i det siste, så er vel der han er tiltenk i Blackburn. For vi har allerede to venstrevinger;)
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/6/2009 9:57:00 PM Sist oppdatert 8/6/2009 9:57:00 PM
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass
Du må være innlogget for å svare

Joar

Antall innlegg: 202

Opprettet 8/6/2009 11:43:27 PM Sist oppdatert 8/6/2009 11:43:27 PM
Føler det ble meget stille på ryktefronten etter Kalinic, og Sam gikk ut og sa "That´s it for transfers". Det siste får meg egentlig mest til å lure på om det er noe på gang. Er en sneaky bugger Big Sam ;D
Du må være innlogget for å svare

JonasG

Antall innlegg: 410

Opprettet 8/6/2009 11:53:49 PM Sist oppdatert 8/6/2009 11:53:49 PM
nesebor skrev:
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass

 OK??
Er 100 % sikker på at det er Gamst som kommer til og spille fast visst han kommer!

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/7/2009 12:28:14 AM Sist oppdatert 8/7/2009 12:28:14 AM
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1204833/Birmingham-Michel-Blackburn-eye-Yebda-Bolton-swoop-MBami.html?ITO=1490

Benfica spiller er linket...
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 8/7/2009 9:55:30 AM Sist oppdatert 8/7/2009 9:55:30 AM
JonasG skrev:
nesebor skrev:
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass

 OK??
Er 100 % sikker på at det er Gamst som kommer til og spille fast visst han kommer!

 joa, tror også at gamst beholder plassen der.
men med 1 scoring i cupen og 1 el 2 assist i serien sist sesong(om jeg husker rett) så syns jeg han bør vise litt mere klasse nå for å beholde plassen;)

Du må være innlogget for å svare

AlanFettis

Antall innlegg: 58

Opprettet 8/7/2009 10:00:54 AM Sist oppdatert 8/7/2009 10:00:54 AM
nesebor skrev:
JonasG skrev:
nesebor skrev:
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass

 OK??
Er 100 % sikker på at det er Gamst som kommer til og spille fast visst han kommer!

 joa, tror også at gamst beholder plassen der.
men med 1 scoring i cupen og 1 el 2 assist i serien sist sesong(om jeg husker rett) så syns jeg han bør vise litt mere klasse nå for å beholde plassen;)

 Ok, Gamst får så vannvittig mye ufortjent pepper. Både for Norge, og etter hvert mer og mer for Rovers og. Synd. Han var den med desidert flest assists for oss forrige sesong, ganske høyt opp på lista for PL generelt. Han er og meget god defensivt.

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 8/7/2009 1:45:45 PM Sist oppdatert 8/7/2009 1:45:45 PM
Kalinic? Trodde de skulle avgjøre arbeidstillatelse i går.
Du må være innlogget for å svare

ArneSvenning

Antall innlegg: 396

Opprettet 8/7/2009 2:12:33 PM Sist oppdatert 8/7/2009 2:12:33 PM
glennfrode skrev:
Kalinic? Trodde de skulle avgjøre arbeidstillatelse i går.

 Trodde det jeg også, men i følge Blackpool Gazette blir avgjørelsen tatt neste uke.

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 8/7/2009 2:21:50 PM Sist oppdatert 8/7/2009 2:21:50 PM
AlanFettis skrev:
nesebor skrev:
JonasG skrev:
nesebor skrev:
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass

 OK??
Er 100 % sikker på at det er Gamst som kommer til og spille fast visst han kommer!

 joa, tror også at gamst beholder plassen der.
men med 1 scoring i cupen og 1 el 2 assist i serien sist sesong(om jeg husker rett) så syns jeg han bør vise litt mere klasse nå for å beholde plassen;)

 Ok, Gamst får så vannvittig mye ufortjent pepper. Både for Norge, og etter hvert mer og mer for Rovers og. Synd. Han var den med desidert flest assists for oss forrige sesong, ganske høyt opp på lista for PL generelt. Han er og meget god defensivt.

 Helt enig AlanFettis!
Gamst var blandt de beste i Premier League med assist ifjor. (7 assist)10´ende beste i Premier League på dette.
At han ikke scoret noe særlig med mål ifjor gjenspeiler jo faktisk bare resten av laget. Det er lettere å score mål når hele laget er i en flytsone.

Husker enda langskuddet til Gamst ifjor mot Liverpool som suste i tverligger´n! det skuddet hadde virkelig fortjent en bedre skjebne :D

Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 8/7/2009 3:48:41 PM Sist oppdatert 8/7/2009 3:48:41 PM
Jerome Rothen skal til Blackburn for samtaler på mandag ifølge skysports. erfaren spiller med mange landskamper for Frankrike
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 8/7/2009 4:37:45 PM Sist oppdatert 8/7/2009 4:37:45 PM
ronny_los skrev:
Jerome Rothen skal til Blackburn for samtaler på mandag ifølge skysports. erfaren spiller med mange landskamper for Frankrike

 herlich. Om vi får rothen, vil det være en kanonsignering

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 8/7/2009 4:38:54 PM Sist oppdatert 8/7/2009 4:38:54 PM
Håper vi henter Rothen, sålenge han ikke koster for mye. Han skal være en kreativ midtbanespiller har jeg hørt, så det trenger vi. Spesielt interessant er han nok for Big Sam fordi han er flyttet fra kant til sentral midtbane. Og det er jo der vi sliter med kreativitet.


Nathan Ellington derimot håper jeg ikke får kontrakt. 28 år og har ikke bevist noe på mange år. Faktisk kan jeg ikke huske at han har bevist noe i det hele tatt hele karrieren sin. Vi har nok spisser nå med Benni, Roberts, Kalinic, Di Santo og Hoilett. Spesielt Hoilett er jeg redd ikke får mye spilletid hvis Ellington også kommer, og da kan vi sikkert glemme ny arbeidstillatelse neste sesong for ham, for Big Sam sa vel at Hoilett skulle få prøve seg en del om han fikk arbeidstillatelsen i år.
Du må være innlogget for å svare

Kimmi09

Antall innlegg: 285

Opprettet 8/7/2009 5:10:29 PM Sist oppdatert 8/7/2009 5:10:29 PM
Rothen passer perfekt i en venstre indreløperrolle når vi skal spille 4-3-3 med tre sentrale. Kan tenke meg at Sam kommer til å variere mellom denne og 4-4-2.
Du må være innlogget for å svare

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 8/7/2009 6:13:54 PM Sist oppdatert 8/7/2009 6:13:54 PM
nesebor skrev:
JonasG skrev:
nesebor skrev:
inn med rothen ja! kan selge gamst.
men spørs nok at han er regnet som sentral midtbane for big sam.
positiv til han ass

 OK??
Er 100 % sikker på at det er Gamst som kommer til og spille fast visst han kommer!

 joa, tror også at gamst beholder plassen der.
men med 1 scoring i cupen og 1 el 2 assist i serien sist sesong(om jeg husker rett) så syns jeg han bør vise litt mere klasse nå for å beholde plassen;)

 I fjor var Gamst den spilleren i PL med flest assist utenom Ryan Giggs. Gamsten gjør jobben, selv om de fleste ikke KLARER å legge merke til d!!

Du må være innlogget for å svare
12345678
ForumBlackburn RoversOvergangsrykter 4