Blackburn vs Spurs

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 4/6/2009 2:11:33 PM Sist oppdatert 4/6/2009 2:11:33 PM
Ein kan lett vurdere det til at Bentley har blitt dårleg pga Tottenham. Det er plenty av spelarar som er dårlege i Tottenhan, og blir gode med ein gang dei reiser.
Du må være innlogget for å svare

Yidddo

Antall innlegg: 8

Opprettet 4/6/2009 2:20:40 PM Sist oppdatert 4/6/2009 2:20:40 PM
Nesskj skrev:
Ein kan lett vurdere det til at Bentley har blitt dårleg pga Tottenham. Det er plenty av spelarar som er dårlege i Tottenhan, og blir gode med ein gang dei reiser.

 Plenty? Ikke så sikker på det.

Men spillere blir jo gode av å spille mye, så når man er i en klubb som har mange gode spillere kan det jo bli litt lite spilletid på noen spillere. Og hvis de da forsvinner til en klubb hvor de får spille fast, så vil de jo selvsagt framstå som bedre. Så da vil det jo falle sammen med påstanden om at "Det er plenty av spelarar som er dårlege i Tottenhan, og blir gode med ein gang dei reiser." Det vil uansett gjelde alle lag hvor gitte situasjon finner sted. Nå har Tottenham også solgt mye dritt, ikke bare spillere som faktisk lykkes.

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 4/6/2009 3:11:32 PM Sist oppdatert 4/6/2009 3:11:32 PM
Yidddo skrev:
Man kan jo evt også si at Spurs er elendige til å ta vare på spillere og å få det beste ut av de.

 you got that right:) mye talent som har råtnet bort i spurs, men det er vel spurs-fansen selv det første til å innrømme:)

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 4/6/2009 4:15:19 PM Sist oppdatert 4/6/2009 4:15:19 PM
Gratulere alle sammen med 3 viktige poeng!!

Dette var min første kamp på Ewood, og for en opplevelse! Hater Tottenham av hele mitt hjerte, og da va det ekstra godt å slå dem relativt ufjortjent. Det er ikke til å legge under en stol, vi skapte svært lite gjennom hele kampen. En halvsjanse og to, men det va alt. Ok, Tottenham var heller ikke farlig frempå ved så mange anledninger, men jeg følte de leste oss alt for enkelt, samtidig som vi bare pøste frem ballen hver gang vi fikk tak i den. Jeg innrømmer gjerne at jeg sank lenger og lenger ned i stolen; ikke bare var spillet tamt, men supporterene var nesten uengasjert. De gangene de ropte mest var når Benni lå nede. Jeg skjemtes...

Heldigvis kom Tugay inn på banen og da begynte ting å snu. Han har en ro med ballen som gir de andre trygghet til å senke skuldrene litt. Å få Dunn inn i midten var og livsviktig, selv om Warnock forsvant litt på vingen. Siste 15 minuttene var fabelaktige. Supporterene hevet seg, vi overtok spillet og sjansene kom! Da dommeren blåste av til 2-1 seier, sto jeg og klemmet på en vilt fremmed supporter! Sjelden hatt en slik utblåsning av følelser! Kan anbefales alle som ikke har vært på kamp før! Rett og slett magisk!

I tillegg var jeg og kompisen min ufattelig heldige. Fredagen var vi i Blackburn for å shoppe i supportershop og ha omvisning på stadioen. Grunnet trening kl 3, så kunne ikke vi ha vår 2 tur allikevel. Da administrasjonen så at vi ble litt deppa, ga de oss allikevel lov til en kjapp og gratis tur. Denne turen tok 2 (!!!) timer, vi fikk gå inn i garderobe og møte Grella og Andrews, Tugay gikk 10 meter ifra oss da vi sto på indre bane og vi fikk lov å stå å se på begynnelsen av treningen sammen med Simon Williams, sønn til styreformann Williams! Mye av dette skyldes at vi fikk en god tone med han som hadde turen, mye skyldes flaks - men allikevel, i hvilken som helst annen prem league klubb hadde du fått sluppet inn i garderoben til laget dagen før kamp?? Elsker denne klubben!

Rovers till i die,
I´m rovers till i die,
I know i am i´m sure i am
I´m rovers till i die!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 4/6/2009 4:24:25 PM Sist oppdatert 4/6/2009 4:24:25 PM
Madshus: Han er for dårlig som mitbanespiller, rett å slett. Vi spiller jo totalt elendig fotball i 80 minutter, så har vi marginer med oss i forhold til utvisningen. Det er en grunn til at vi ligger så langt nede som vi gjør, for dårlige prestasjoner.

Så er det egentlig mest mitbanen sin skyld at vi slipper inn så ufattelig mye mål i år. De gir motstanderne våre veldig mye tid, til å utfordre forsvarerne. Gang på gang er mitbanen feilplassert, på etterskudd. Ja da kommer oss den enorme hauge med kort som dommerne har gitt oss.

Sier ikke at allt dette er Warnock sin skyld, men å gi Warnock årets spiller prisen når mitbanen i mine øyne har vært helt ubrukelig ja er ingen vits. Har gitt han kred. for at han kjemper så ufattelig, og noen mine skudd/pasninger men så allt for tynt:) Han er bare god nok på venstreback.

Liker Warnock godt, men har lite sans for at spillere bytter posisjon. Bedre å være god i en posisjon, enn halvgod i to.

Håper jeg fikk forklart meg:-)


Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversBlackburn vs Spurs