Antall innlegg: 2259
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/12/2009 12:01:32 AM Sist oppdatert 3/12/2009 12:01:32 AM
kom hjem nå - til en strålende nyhet.

ser lys i tunnelen nå, gitt. nå må gutta bygge på dette og fortsette i samme stil, i alle fall resultatmessig, tydeligvis var det ikke overbevisende i hele kampen.

ingen tvil om at vi kan sanke poeng i alle fall. 7 poeng på tre kamper gir håp for fornyet kontrakt!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 3/12/2009 12:23:17 AM Sist oppdatert 3/12/2009 12:23:17 AM
Så slutten på Arsenal-kampen. De virket slitne på slutten der, og det tror jeg er en stor fordel for oss. Er heller ikke noe negativt at de mangler Fabregas og Adebayor. Tar vi ut van Persie som alltid scorer mot oss av en eller annen grunn tror jeg vi kan få poeng mot dem på lørdag. Eneste dumme er at Walcott og Eduardo er tilbake. Men nå skal jeg ikke tenke mer på Arsenal før på lørdag, skal bare nyte denne seieren og nyte tabellen!!

thomsa

Antall innlegg: 155

Opprettet 3/12/2009 8:15:00 AM Sist oppdatert 3/12/2009 8:15:00 AM
Til de som vil se målene, målet til Roberts er rimelig herlig.

Gratulere alle Rovers fans!!!

Fy faen så deilig me 3 poeng i går. Va på gråten da jeg skrudde på kampen etter 90 sekund og det sto 1-0. I begynnelsen var jeg sikker på at dette kom til å bli en trist dag, men så begynte guttene å spille med hjerte utenfor drakten. Hver duell skulle vinnes, hver ball skulle jages på og vi fikk etablert trykk. Ok, Fulham hadde sjanser, men synes vi ble bedre og bedre!!

I andre omgang ventet jeg bare på målet, og da Benni kom inn og viste tegn til gamle tider, da var jeg sikker på at dette kom til å gå! Etter Roberts mål klarte jeg ikke se på. I 10 minutt gikk jeg rundt i stua, ryddet og gjor alt annet enn å se på tv. Tror aldri jeg har vært større nervevrak! Herrlig å se Robbo redde Nevlands skudd!!

Ting jeg tar med meg fra kampen:
-Warnock spiller som en legende!! Trør til i alle dueller, stor løpskapasitet, målfarlig, teknisk og en artig spillertype! Uten tvil årets spiller! Signer han på livstid!
-Givet er rå! Han vinner 96% av alle dueller, vill i blikket og har en innstilling så får med alle! Signer!
-Gamst viste tegn av gammel storhet. Turte å prøve seg på finter, mange innlegg, stor arb kapasitet og viktig defensivt!

Alt i alt 3 livsviktige poeng!!!

Bring on Arsenal!!!

By the way, 4 april (eller 5 april) befinne jeg meg på Ewood for å se mine menn spille mot laget jeg hater mest av alle, Tottenham! Gi en lyd dersom andre skal bort!!

bob_hund

Opprettet 3/12/2009 12:51:15 PM Sist oppdatert 3/12/2009 12:51:15 PM
Steike for et mål av Roberts altså. Helt vanvittig bra gjort. Først bruker han styrken sin og vender bort motstander, så bare klinker han ballen i krysset. Et av de flotteste målene jeg har sett vi har scoret denne sesongen!

nissefar

Opprettet 3/12/2009 1:01:46 PM Sist oppdatert 3/12/2009 1:01:46 PM
estrom skrev:

Vi blir hvertfall seks andre nordmenn på den kampen.

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 3/12/2009 2:07:16 PM Sist oppdatert 3/12/2009 2:07:16 PM
bob_hund skrev:

Når han gjør det der så fantastisk bra, så lurer jeg på hvorfor i alle dager at han ikke kan avslutte slik oftere? :D
sinnsykt sterk vending og et heeerlig skudd!

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 3/12/2009 2:26:42 PM Sist oppdatert 3/12/2009 2:26:42 PM
ROBERTS ER EXTREMT FLINK PÅ Å MOTTA BALLEN!

Så du den eller? Touch, snu, BAM! Fan for et pent mål. Sterk som en okse, flink på å ta imot og blir bedre og bedre på avslutninger :D Fyren er konge!