Middlesbrough - Blackburn

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/29/2009 10:12:18 PM Sist oppdatert 1/29/2009 10:12:18 PM
Kjempe brag på lørdag!!

Og Livesport viser kampen! Wehuuu

Tror vi sejrer 0-1
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/30/2009 12:43:04 AM Sist oppdatert 1/30/2009 12:43:04 AM
Denne blir meget viktig. Her må vi ha og skal ha 3 poeng, men kan fort bli ein vanskeleg kamp.

Ser gjerne at Sam testar ut 4-3-3 fra start i denne då det fungerte meget bra mot Bolton.

Andrews - Grella sentralt i lag i 4-4-2 vil eg aldri sjå igjen.

Ooijer er langt i fra på sitt beste og bør benkast/plasserast på tribunen.

Laget eg håpar på:

Robbo
Simpson-Samba-Nelsen-Warnock
Emerton-Tugay-Grella
Santa Cruz
Roberts-Benni.

4-3-3 med Santa som hengende oppspillspunkt.
Fasit: Gi ballen til Tugay :)

2-1 til Rovers.

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/30/2009 12:59:08 AM Sist oppdatert 1/30/2009 12:59:08 AM
Vi har et godt tak på Boro, og bør jo vinne denne. Boro er i elendig form for tiden også. Håper Dunn starter denne sammen med Grella eller Tugay sentralt. Og som TugayLegend sier så må Ooijer vekk fra den backen fortere en svint. Simpson er en bedre back, og bør derfor spille. Er ofte pga Ooijer vi slipper inn mål. Håper på dette laget:

Robbo

Simpson - Samba - Nelsen - Warnock

Emerton - Grella - Dunn - Gamst

Benni - Roberts




Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 1/30/2009 7:25:52 AM Sist oppdatert 1/30/2009 7:25:52 AM
bob_hund skrev:
Vi har et godt tak på Boro, og bør jo vinne denne. Boro er i elendig form for tiden også. Håper Dunn starter denne sammen med Grella eller Tugay sentralt. Og som TugayLegend sier så må Ooijer vekk fra den backen fortere en svint. Simpson er en bedre back, og bør derfor spille. Er ofte pga Ooijer vi slipper inn mål. Håper på dette laget:

Robbo

Simpson - Samba - Nelsen - Warnock

Emerton - Grella - Dunn - Gamst

Benni - Roberts



 Helt enig så gidder ikke skrive alt om igjen;)

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/30/2009 12:23:55 PM Sist oppdatert 1/30/2009 12:23:55 PM
http://www.rovers.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10303~1538781,00.html

Dunn er ute til denne kampen også.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/30/2009 12:48:13 PM Sist oppdatert 1/30/2009 12:48:13 PM
Synes det er ok Andrews og Grella fortsætter i midten. De spillede af lort i 1. omgangen mot Bolton, men var med i comebacket i 2. omgangen. Især Grella var fremragende
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/30/2009 2:05:06 PM Sist oppdatert 1/30/2009 2:05:06 PM
Supporterintervju Boro

Det ligger an til å bli en nervepirrende ´seks-poenger´ på Riverside Stadium imorgen.


Navn: Steinar Uglebakken, alias "uglebakken"
Alder: 25
Bosted: Oslo (Kristiansand)

Hvorfor er du Roverssupporter?

Vet ikke nøyaktig når jeg ble blackburnsupporter, men husker at jeg heiet på dem etter at Berg kom til klubben. Satt og så tippekampen på TV´n og ventet på at det skulle plinge og stå " Blackburn 1-0, Shearer" oppe i hjørnet, noe som ikke var sjeldent på den tida:) Etter at de vant seriegullet ble jeg hel-frelst og siden har jeg natuligvis aldri angret på det valget.

Hva er ditt største høydepunkt som supporter?

Første gang jeg var på Ewood (aug. ´97) og så blackburnlogoen ved spillertunnelen "live" husker jeg spesielt godt. Den logoen syntes jeg alltid var så kul å se på bilder, og jeg fikk frysninger av å se den i virkeligheten:)
Min størst opplevelse under match er da vi slo Wigan 3-0 borte og Reid dundret ballen i krysset. Tror de fleste av oss som satt bak målet den dagen aldri kommer til å glemme det øyeblikket! Var utrolig morsomt å være sammen med bortefansen og knuse hjemmelaget:)

Hvordan ser du kampene?

Hvis Blackburn vises på tv og jeg har tid tar jeg turen til O´Reillys. Er en utrolig hyggelig gjeng som samles der. Ellers søker jeg iherdig etter en OK stream på nettet.

Hva er det første du legger merke til når du ser måten vi spiller på nå kontra hvordan vi spilte under Ince?

Jeg kan ikke si at jeg ser en åpenbar forskjell nå fra i høst. Spillerne virker ihverfal mer trygg på seg selv ute på banen nå. Om det kommer fra av å vinne kamper igjen kan være mulig. Vi scorer uansett flere mål og holder stort sett tett bakover, det er det viktigste for meg.

Hvordan er ditt forhold til Middlesbrough?

Har ikke noe negativt mot Boro. De har hatt mange "stjerner" innom klubben de siste årene, uten at klubben har skint noe mer. Husker Juninho briljerte på midtbanen for noen år siden. Blackburn har ofte tatt poeng mot Boro, kanskje derfor jeg ikke har noe i mot dem:)


Boro-legende: Juninho.

Hva er deres styrker og svakheter?

De eneste gangene jeg ser Boro er når de spiller mot oss, så har ikke noe dyp innsikt i hvordan de spiller. Tror deres styrke er de offensive spillerne, med Alves i spissen.

Forrige møte med M’boro endte 1-1 på Ewood. Hvis du så kampen; hvordan var kampbildet? Hvorfor vant vi ikke?

Så den på O´Reillys. Aliadiere og Santa hadde hver sin store sjense i første omg, og Tuncay hadde et feilannulert mål. Var sikker på seier, og overreskelsen var stor da Alves sendte Boro i ledelsen. Mener å huske at det var en glipp i forsvaret av Ooijer og Alves kom alene mot Robinson. Blackburn var ikke spesielt gode den dagen og hadde vel litt flaks når Benni styrte inn en corner på over-overtid. Jubelen var stor blandt de av oss som var samlet på puben!


Rekordkjøpet Alves scoret på Ewood sist.

Hva skal til for at vi plukker med oss 3 poeng på lørdag?

Tror innstillingen blir utrolig viktig! Forsvaret må være skjerpet og midtbanen må løpe rompa av seg. Og selvfølgelig må vi score mål...

Hvilke 11 spillere bør få tillit mener du?

Robinson
Ooijer - Samba - Nelsen - Warnock
Emerton - Grella - Dunn - Gamst
Benni - Santa

Hvem har vært vår beste spiller hittil i sesongen? Hvorfor?

Emerton har imponert meg mye. Han har løst vårt høyresideproblem på en glimrende måte. Warnock var også viktig da vi knapt nok hadde en midtbanespiller friskmeldt. Robinson har vært bedre en jeg fryktet. Roberts og Benni har vært viktige for å snu den negative trenden ved å score mange(alle!) mål i det siste. Setter en knapp på Emerton så langt i sesongen :)

Kan vi friskmelde Rovers nå?

Ting ser myyye lysere ut nå enn da Ince styrte skuta. Er fortsatt mye som kan bli bedre i forhold til spill og å luke bort personlige feil.

Hvor tror du vi ender på tabellen?

Jeg har rykte på meg for å være en relativt god tipper:) Vi har noen spennende tippe-figther på O´Reillys. Har hele høsten sagt at vi klarer oss med god margin, og jeg står fortsatt ved det:)

Hvem vinner Premier League?

Tror desverre(!!) at ManUtd vinner igjen. Håper Chelsea følger dem til døra, tror ikke Liverpool holder helt inn.

Intervjuet er i sin helhet utarbeidet av BRSCNs Kjetil Christoffersen
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 1/30/2009 8:36:18 PM Sist oppdatert 1/30/2009 8:36:18 PM
Middlesbrough - Blackburn

Bunnoppgjør mot Boro der tre poeng er et must.

Nok en sesong og nok en gang underpresterer Middlesbrough kraftig i forhold til forventninger og ressurser. Gareth Southgate virker å bare komme på dypere og dypere vann, og strengt tatt burde han fått sparken for lenge siden. Steve Gibson sin tålmodighet er prisverdig, men nå virker han bare dumsnill. Samtidig har sentrale spillere som Stuart Downing og Afonso Alves ikke prestert i nærheten av det man kan forvente.

Skummel tyrker
Southgate gjorde kanskje sin største tabbe i sommer da han solgte unna sine beste sentrale midtbanespillere i Boateng, Rochembach og Cattermole. Spesielt sistenevnte har vært knallgod i Wigan. Og Didier Digard som ble kjøpt inn som erstatter har ennå ikke funnet seg til rette i Premier League. En sentral midtbane med Shawky og Arca er ikke akkurat avskrekkende.


SJELDEN JUBEL: Sist Boro hadde noe å juble for var borte mot Villa.


Middlesbrough har riktignok noen spillere som kan skape problemer for oss. Hvis Downing og Alves plutselig begynner å prestere blir det et problem, men personlig er jeg mest nervøs for Sanli Tuncay. Tyrkeren er en av de få som har prestert denne sesongen, og er teknisk meget god spiller. Samtidig har de hentet inn Marlon King på lån debuterte i midtuken mot Chelsea. En kamp Middlesbrough forøvrig tapte 2-0.

Mangler mange
Et tap som førte til at Boro nå ikke har vunnet på elleve ligakamper. Dette kan forøvrig vise seg å bli en målfattig affære. Blackburn sliter med å score på bortebane, mens Boro kun har scoret et mål på de siste seks ligakampene.

Boro mangler flere førstelagsspillere til kampen mot Rovers. Midtbanespillerne Gary O´Neil og Didier Digard er begge suspendert, mens Andrew Taylor, Jeremie Aliadiere og Josh Walker alle er uaktuelle med skader.

Troppen: Turnbull, McMahon, Pogatetz, Riggott, Wheater, Bates, Shawky, Tuncay, Downing, King, Alves, Jones, Hoyte, Huth, Bennett, Arca, Johnson, Emnes, Porritt.

Mulig lagoppstilling:

Ross Turnbull

Tony McMahon - David Wheater - Chris Riggott - Emanuel Pogatetz

Sanli Tuncay - Mohamed Shawky - Julio Arca - Stuart Downing

Afonso Alves - Marlon King



Etter en skuffende førsteomgang mot Bolton sist hevet vi oss kraftig og kjempet oss til uavgjort etter å ha ligger under med to mål. Det gjør at Sam Allardyce fortsatt er ubeseiret som Blackburn-sjef. Og personlig tror jeg ikke det kommer til å endre seg etter denne kampen. Vi har historisk sett et veldig godt tak på Boro som ikke liker å møte lag fra nordvest England.

Diouf og Dunn
Den store nyheten på overgangsfronten er at El Hadji Diouf er klar for klubben, men siden han ikke ble klar tidsnok til kampen orker jeg ikke skrive noe om den mest avskyelige spilleren i Premier League. Bortsett fra det så skal Matt Derbyshire prøve lykken i Hellas og Olympiakos, men med våre tre superspisser er vi allikevel ikke lette på topp. Selv om Roque Santa Cruz fortsetter å flørte hemningsløst med Man City så er ikke Big Sam særlig villig til å selge ham, men jeg ser helst at en som har hodet sitt i en helt annen klubb ikke starter kamper for Rovers. Dermed tror og håper jeg vi fortsetter med Benni og Roberts.

Den virkelige dårlige nyheten før denne kampen, bortsett fra Diouf, er at David Dunn fortsatt er skadet. Dermed slår han følge med Reid og Treacy på sidelinjen. Synd, vi trenger kreativiteten hans på midten.

Samme 11?
Laget sier vel mer eller mindre seg selv, men jeg fortsetter å påstå at Simpson er et bedre alternativ på backen enn det Ooijer er. Nederlenderen virker til tider svært ukonsentrert og klønete. På midtbanen kunne det vært fint og fått inn Tugay for Andrews, men det er ikke noe must. Andrews har brukbar løpsstyrke og det kan vi trenge. Nå gjelder det bare å ta de tre poengene vi trenger for å klarte litt bort fra nedrykksstriden. Med seier kan vi faktisk klatre helt til en 13. plass. Så jevnt er det i bunnen.



SCORING: Her sikrer Benni oss et poeng hjemme mot Boro, kan vi håpe på flere mål fra den kanten?

På Ewood Park sikret Benni McCarthy oss et poeng på overtid da han headet inn en corner for å utlikne Alves sin scoring tidligere i kampen. En kamp vi var det beste laget, men var litt heldige som fikk med oss et poeng da Tuncay og Boro fikk et mål feilaktig annulert for offside. Fjorårets kamp på Riverside endte med en 2-1 seier til oss etter scoringer av Santa og Derbyshire.

Troppen: Robinson, Samba, Nelsen, Warnock, Ooijer, Olsson, Emerton, Tugay, Mokoena, Andrews, Pedersen, McCarthy, Santa Cruz, Roberts, Grella, Khizanishvili, Villanueva, Simpson, Givet, Bunn.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson

Danny Simpson - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Stephen Warnock

Brett Emerton - Vince Grella - Keith Andrews - Morten Gamst Pedersen

Benni McCarthy - Jason Roberts


Odds fra unibet.no
H: 2.45
U: 3.45
B. 2.80

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 1/31/2009 12:03:49 PM Sist oppdatert 1/31/2009 12:03:49 PM
livesport247.com sender kampen :D
Du må være innlogget for å svare

Harkis

Antall innlegg: 50
Medlem 1288 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 2:16:05 PM Sist oppdatert 1/31/2009 2:16:05 PM
Gode minner fra Boro-oppgjøret i ´95:
Du må være innlogget for å svare

Turkishdelight

Antall innlegg: 58

Opprettet 1/31/2009 3:00:00 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:00:00 PM
streams???
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:01:38 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:01:38 PM
Ikke akkuratt kjekt at Stoke leder over Shitty :(
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:02:29 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:02:29 PM
Ja. Bl.a Livesport247.com.
Enkel registrering. fort gjort. 24kr. paypal :)
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:05:12 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:05:12 PM
Aasen17 skrev:
Ikke akkuratt kjekt at Stoke leder over Shitty :(

 Gjer meg ingenting. Vi tar 3 poeng i dag. Og uansett, i det lange løp så havnar vi garantert over Stoke uansett. håper på Stoke siger i dag.

Dagens tippetips foresten:

Fulham - Portsmouth B odds 3.40
Middlesbrough - Blackburn B odds 2.65
Hull - West Brom B odds 3.15

samla odds på 28.38 , satt ein 100lapp på denne hos Norsk Tipping.

Du må være innlogget for å svare

Turkishdelight

Antall innlegg: 58

Opprettet 1/31/2009 3:07:55 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:07:55 PM
noe som ikke koster penger?
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:13:26 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:13:26 PM
prøv denne: http://livefooty.doctor-serv.com/
Eller denne: http://www.livescorehunter.com/Live-Streaming-Video.php
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:16:59 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:16:59 PM
TugayLegend skrev:
Aasen17 skrev:
Ikke akkuratt kjekt at Stoke leder over Shitty :(

 Gjer meg ingenting. Vi tar 3 poeng i dag. Og uansett, i det lange løp så havnar vi garantert over Stoke uansett. håper på Stoke siger i dag.

Dagens tippetips foresten:

Fulham - Portsmouth B odds 3.40
Middlesbrough - Blackburn B odds 2.65
Hull - West Brom B odds 3.15

samla odds på 28.38 , satt ein 100lapp på denne hos Norsk Tipping.

 Kan være enig i alt utenom Fulham.. Tror ikke Pompey drar i fra CC med tre poeng :)

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:21:47 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:21:47 PM
einaste "usikre" for dagen ja, men tippar berre på gøy først og fremst. Treng litt ekstra spenning :)
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 1/31/2009 3:37:55 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:37:55 PM
. bekreftet oppstilling


robionson
oojer nelsen samba warnock
emerton andrews grella gamst
santa cruz maccarthy
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:44:23 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:44:23 PM
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/31/2009 3:45:35 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:45:35 PM
Må vare noe med andrews siden Sam bruker ham så mye. Mitt intrykk er at fyren jobber hard og gjor jobben sin greit nok. Syns vi kan ha bedre folk i den possisjonen men andrews må ha vist seg fram som kvalitets spiller. Ellers ville han neppe vært der han er idag.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 3:49:38 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:49:38 PM
TugayLegend skrev:
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)

 Ja, det sjovt vi under stregen igen.....

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 3:50:39 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:50:39 PM
Nogen der skal se kampen på Livesport247?
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:51:05 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:51:05 PM
Santa Cruz og Benni ja. Håper jeg tar feil, men de fungerer svært sjelden sammen. Meget gode hver for seg, men begge blir dårligere når de spiller sammen. Skulle heller sett Roberts og Benni sammen.

Dunn sitter forøvrig på benken, noe som er gledelig overraskelse.
Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1114

Opprettet 1/31/2009 3:51:21 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:51:21 PM
TugayLegend skrev:
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)

 Kult at stoke slo shitty , JA. Men med tanke på vår egen plassering så var det ikke det beste som kunne skje!

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/31/2009 3:52:00 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:52:00 PM
Ganske sikker på at Roberts er forbanne etter å ha blitt vraket i dag. Og det er jo forstålig han har vært bra i de siste kampene.....
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:53:43 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:53:43 PM
Capdevila skrev:
TugayLegend skrev:
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)

 Ja, det sjovt vi under stregen igen.....

 Ja, per no so. Men 3 poeng i dag og vi er over streken igjen. Så slapp av. Samtidig er vi nermare Shitty og øvre halvdel. Og med tanke på den jamne tabellen i år får eg heller ikkje panikk om vi ligg under streken akkurat no, eller i neste serierunde. Lenge til status skal gjerast opp.

Du må være innlogget for å svare

Rover90

Antall innlegg: 82

Opprettet 1/31/2009 3:54:11 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:54:11 PM
Capdevila skrev:
Nogen der skal se kampen på Livesport247?

 Jepp..
Reklamane går ivertall uten "lag":)

Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/31/2009 3:54:52 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:54:52 PM
Funnet stream?
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:56:14 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:56:14 PM
Ja, Livesportstreamen fungerer flunkende flott, og er bra kvalitet.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 1/31/2009 3:58:01 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:58:01 PM
Noen streams som er gratis da?
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 3:58:05 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:58:05 PM
Lion82 skrev:
TugayLegend skrev:
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)

 Kult at stoke slo shitty , JA. Men med tanke på vår egen plassering så var det ikke det beste som kunne skje!

 Alle som får full panikk når vi ligg under streken? :)
100% sikker på at når status skal gjerast opp så ligg vi ein plass mellom 9-15 plassen. Så eg ser ingen grunn til panikk. Serien er jamn i år, og det er mange kampar igjen.

:)

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 3:58:58 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:58:58 PM
TugayLegend skrev:
Lion82 skrev:
TugayLegend skrev:
HA ha, Stoke slo Shitty.. :) med 10 mann i 50min.
Må vel få sparken snart han godaste Sparky ;)

 Kult at stoke slo shitty , JA. Men med tanke på vår egen plassering så var det ikke det beste som kunne skje!

 Alle som får full panikk når vi ligg under streken? :)
100% sikker på at når status skal gjerast opp så ligg vi ein plass mellom 9-15 plassen. Så eg ser ingen grunn til panikk. Serien er jamn i år, og det er mange kampar igjen.

:)

 Alle vet City ikke ligger dernede efter 38 kampe, men det gør Stoke med garanti

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/31/2009 3:59:08 PM Sist oppdatert 1/31/2009 3:59:08 PM
Hvorfor i alle dager er Roberts benket og Santa Cruz spiller fra start? Benni og Roberts har jo vært dødelig giftig de siste 6 kampene og har scoret mye mål. Akkurat der ble jeg veldig skuffet :(
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 1/31/2009 4:00:07 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:00:07 PM
noen som har funnet dagens beste stream?
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 4:00:36 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:00:36 PM
Aasen17 skrev:
Ja, Livesportstreamen fungerer flunkende flott, og er bra kvalitet.

 Syns faktisk den er elendig i betragtning af livesport

Du må være innlogget for å svare

geirwrovers

Antall innlegg: 384

Opprettet 1/31/2009 4:01:25 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:01:25 PM
Noen som har link?
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 1/31/2009 4:01:45 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:01:45 PM
link livesport?
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 1/31/2009 4:01:45 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:01:45 PM
oijer mot downing??? kan vell ikke gå bra..

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:02:15 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:02:15 PM
Aasen17 skrev:
Ja, Livesportstreamen fungerer flunkende flott, og er bra kvalitet.

 Bra kvalitet? Suger her.

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:02:28 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:02:28 PM
Capdevila skrev:
Aasen17 skrev:
Ja, Livesportstreamen fungerer flunkende flott, og er bra kvalitet.

 Syns faktisk den er elendig i betragtning af livesport

 Jepp, enig, men den funker iallefall og da er jeg fornøyd.

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:03:02 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:03:02 PM
Capdevila skrev:
Aasen17 skrev:
Ja, Livesportstreamen fungerer flunkende flott, og er bra kvalitet.

 Syns faktisk den er elendig i betragtning af livesport

 Trekker tilbake den ja, følte alt ble mye dårligere med en gang kampen begynte..

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/31/2009 4:03:03 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:03:03 PM
nicolaj skrev:
oijer mot downing??? kan vell ikke gå bra..

 Nei det kan umulig gå bra. Skjønner ikke hvorfor Ooijer har fått klippekort på den backen.

Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 1/31/2009 4:03:56 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:03:56 PM
LINK FOR FAEN!!! vil ikke gå glipp av noe
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 4:05:10 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:05:10 PM
matsemann skrev:
LINK FOR FAEN!!! vil ikke gå glipp av noe

 Livesport kræver abbonnement.

Livesport247.com

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:06:09 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:06:09 PM
Men det er jo engelsk kommentator og, får heller ta med oss det positive ;)
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 4:06:15 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:06:15 PM
Kors i røven....

Ingen tilbyter sig og Warnock kaster over baglinje
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 1/31/2009 4:07:03 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:07:03 PM
Åhh Ooijer... hvor er du da elendig
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:07:05 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:07:05 PM
Huff, hvor lenge holder Ooijer ut i dag:S
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 1/31/2009 4:07:12 PM Sist oppdatert 1/31/2009 4:07:12 PM
Herlig, Ooijer med gult kort etter fem minutter...
Du må være innlogget for å svare
12345
ForumBlackburn RoversMiddlesbrough - Blackburn