Opprettet 1/28/2009 11:20:30 PM Sist oppdatert 1/28/2009 11:20:30 PM

han mener blackburn er for dårlig fordi vi kjemper mot nedrykk... skal vedde dassen min på at han ville dratt til city eller spurs men....

Antall innlegg: 1081

Opprettet 1/28/2009 11:24:51 PM Sist oppdatert 1/28/2009 11:24:51 PM
alexanders skrev:
Mariusaamodt skrev:
fornøyd men ikke fornøyd. straffe skal være mål. skal være rødt kortpå jaskilainen. skulle scoret på overtid!!
men andrews. i helvete. jeg driter i om folk TROR alle er imot andrews. beviset kom i dag. han holder rett å slett ikke mål i hele tatt. han er ræva!! grella ikke noe bedre i dag. VI TRENGER EN KREATIV MIDTBANE.. en 22 år gammel tugay!!

Unnskyld meg, men om du sier at Grella var ræva i dag så har ikke du peiling på fotball.

greit grella ok kamp da! dårlig første omgang. å syntes han har mye feil pass på midtbanen. ja han jobber som faenb. men det gjør andrews å. å gamst. gamst løper som faen men blir byttet ut etter 57 min. hjelper ikke bare jobbe som helvete. spiller man sentral midtbane i premier league skal man være pasningsikker. man skal være krativ framover å spille opp kantene men fine pasninger. syntes ikke grella viser seg som den spilleren i dag. men ja han jobber bra!

Beklager at jeg krangler, men hvordan kan du nevne Gamst i samme setning? Grella er jo en pasningssikker spiller. Lager seg selv rom hele tiden og spiller gode og stødige pasninger.

Gamst var forferdelig i dag.

vi krangler ikke. vi diskuterer. hehe derfor vi er på forumet for vi har forskjelllige meninger å det er jo bra:) bare nevnte gamst for du sa grella jobbet som f i dag. bare nevnte at gamst å jobbet veldig bra i dag. men fikk det ikke til. syntes grella burde være litt mere kreativ framover å ikke så mye feil pass. han hadde en del feil pass i dag. ´MEN siste halvdel av andre omgang var syk å da ga alle alt!!
rart det ikke kan være sånn fra førsten av..
dette må sam ta tak i. kjedde mot new å men var heldig å slapp ikke inn i første omgang!!
slår boro til helga:)

ArneSvenning

Antall innlegg: 396

Opprettet 1/29/2009 9:37:02 AM Sist oppdatert 1/29/2009 9:37:02 AM
Sitter med en litt blandet følelse i dag. Er ikke veldig fornøyd med 1 poeng hjemme mot Bolton, men å ligge under med 2 mål til pause og komme tilbake som vi gjorde viser styrke og moral. Det er absolutt dette vi trenger fremover

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/29/2009 10:37:57 AM Sist oppdatert 1/29/2009 10:37:57 AM
Vi REDDA en poeng. Spille så dårlig i første omgang straffer seg.

Når det er sagt, litt off-topic.

Hva skjer med brscn.com siden?! Evigheter siden noen oppdaterer den og table width utviding pga lange tekst strenger er bare ekstremt latterlig dårlig programmering. Noen som jobber med saken?

Opprettet 1/29/2009 12:08:19 PM Sist oppdatert 1/29/2009 12:08:19 PM
Vet ikke om det er nevnt allerede, men dette er ikke første gangen McCarthy bommer på straffe. Synes han tar dårlig og nonchalante straffer. Han setter de som regel midt mellom stanga og midten av målet.

Det kan godt være han leser hvilken vei keeper går noen ganger og derfor ikke trenger å sette de lenger til siden. Uansett synes jeg noen andre brude ta straffene og klager ofte selv om han setter de.

Et eksempel her:

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 1/29/2009 12:37:40 PM Sist oppdatert 1/29/2009 12:37:40 PM
Så målene nå.
på 0-2 målet, er det såvidt Robbo ikke tar begge avslutningene. Var skeptisk til Robinson, men det han har levert for oss er jeg faktisk overasket imponert over.

Dårlig straffe av Mccarthy. Men det jeg stusser på er hvordan vi ikke klarer å få den returen i målet ! Vi skulle hatt alle 3 poengene igår, men 1 poeng er bedre enn 0 poeng.

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 1/29/2009 12:42:32 PM Sist oppdatert 1/29/2009 12:42:32 PM
Selg Oijer. Tren på forsvarspill og tren på straffeskyting.

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 1/29/2009 12:55:25 PM Sist oppdatert 1/29/2009 12:55:25 PM
Sasha_ skrev:

Evigheter siden noen oppdaterer den? Kan du utdype deg litt der?

Opprettet 1/29/2009 3:34:56 PM Sist oppdatert 1/29/2009 3:34:56 PM
Hva i all verden er det ooijer driver med på 0-2 målet? Krabbegang konkurranse med seg selv..

roversfc

Antall innlegg: 398

Opprettet 1/29/2009 4:32:14 PM Sist oppdatert 1/29/2009 4:32:14 PM
skriv opp alle gangene benni har bommet på straffe er du snill??
mannen er jo sikker som banken! ja alle bommer en gang iblant,og en gang iblant var igår!

benni legend!

Sverre_4

Opprettet 1/29/2009 8:08:04 PM Sist oppdatert 1/29/2009 8:08:04 PM
roversfc skrev:

Skal ikke påstå jeg har noen lang liste her. Poenget er det at han tar dårlige straffer. Og ja, straffer som går i mål kan være dårlige.

roversfc

Opprettet 1/31/2009 12:18:45 PM Sist oppdatert 1/31/2009 12:18:45 PM
ja helt enig i det, men helt uenig i at benni sine straffer er dårlige! nå reddet jussi, men visst du så den mot given så så du hvor vanskelig den egentlig er å ta!!