Sunderland-Blackburn 26/12

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 12/22/2008 3:25:08 PM Sist oppdatert 12/22/2008 3:25:08 PM
legger ut tråd til denne boxing day kampen!! fredag er det full runde igjen å blackburn møter sunderland borte kl 16:00!
etter en fin seier sist mot stoke håper vi den gode trenden med ny manager fortsetter!! kampen går ikke på canal pluss men mulig det finnes stream for den!
jeg tror vi vinner 2-1 scoringer av gamst å mCcarthy!!
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 12/23/2008 12:08:57 PM Sist oppdatert 12/23/2008 12:08:57 PM
Vanskelig å poengtere denne kampen!Sunderland har begynt å ta poeng igjen..blir en tøff kamp.

TVI TVI!!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/23/2008 1:36:59 PM Sist oppdatert 12/23/2008 1:36:59 PM
Dette blir en vanskelig kamp. Sunderland har gjort det svært bra etter at Keane sa opp. De scorer mye mål for tiden. Så forsvaret må være minst like gode som mot Stoke, for Jones og Cisse er mye bedre spisser enn Stokes spisser. Men hvis laget vårt kjemper slik som mot Stoke er det mulig med 3 poeng, og ivertfall 1 poeng. Er lenge siden jeg har sett laget kjempe slik som da, minnet om Hughes-tiden. Og kan vi kanskje ane samme lagoppstilling 2 kamper på rad for første gang denne sesongen? Håper Santa starter på benken. Kan ikke ta ut Benni eller Roberts etter kampen mot Stoke. Og jeg tror og håper vi har sett Warnock for siste gang på midtbanen heldigvis.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/23/2008 1:46:23 PM Sist oppdatert 12/23/2008 1:46:23 PM
bob_hund skrev:
Dette blir en vanskelig kamp. Sunderland har gjort det svært bra etter at Keane sa opp. De scorer mye mål for tiden. Så forsvaret må være minst like gode som mot Stoke, for Jones og Cisse er mye bedre spisser enn Stokes spisser. Men hvis laget vårt kjemper slik som mot Stoke er det mulig med 3 poeng, og ivertfall 1 poeng. Er lenge siden jeg har sett laget kjempe slik som da, minnet om Hughes-tiden. Og kan vi kanskje ane samme lagoppstilling 2 kamper på rad for første gang denne sesongen? Håper Santa starter på benken. Kan ikke ta ut Benni eller Roberts etter kampen mot Stoke. Og jeg tror og håper vi har sett Warnock for siste gang på midtbanen heldigvis.

 Måske burde vi slet ikke se ham overhovedet... Warnock... fanme været ring mand.

Tror vi taper fredag desværre. S´land i skræmmende form under Sbragia

Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 12/25/2008 7:05:12 PM Sist oppdatert 12/25/2008 7:05:12 PM
Supporterintervju

Navn: Morten S. Helgerud
Alder: 26
Bosted: Drammen

Hvorfor er du Roverssupporter?
Man kan vel si at interessen har blitt til lidenskap siden kort tid etter at Henning Berg kom til klubben. Vi satt en gjeng og skulle spille Championship Manager 93, og jeg ville velge et annet lag enn "de vanlige". Siden har det blitt Blackburn, og er veldig stolt av det.

Hva er ditt største høydepunkt som supporter?
Ligagullet var nok for stort til at jeg (som nok var for ung) kunne fatte det. Opprykket og ligacupgullet milepæler i mer voksen alder.

Hvordan ser du kampene?
Dessverre jobber jeg mye i helgene, så får ikke alltid sett kampene live - men gjør da alt jeg kan for å holde meg uvitende om resultatet og se kampen i opptak få timer etter kampslutt. Det er hardt, men likevel veldig moro.

Hvordan er ditt forhold til Sunderland?
Sunderland er et lag jeg sier meg veldig nøytral til. Jeg har hørt mye om at de har tidvis fantastisk, type noe av det beste i landet, stemning på kampene sine. Og de har den store fanbasen som Blackburn så gjerne skulle hatt. Utover det synes jeg at de hører hjemme på øverste nivå (dog som tabellfyll). Er overrasket over at de slapp Roy Keane, men leser lovord om deres nåværende caretaker - en av Allardyce´ tidligere underståtter.

Hva er deres styrker og svakheter?
Jeg har stor sans for Kieran Richardson, som i toppslag holder høy klasse. Og en bra sisteskanse i Gordon. Altså er styrken noen veldig gode enkeltspillere.
Men de har tilsynelatende en veldig middels kvalitet på stallen sin; noen gamle travere og noen som ville dominert i Championship men som ikke når helt opp i Premier League. Synes også de kjøpte noen svært overprisede spillere i sommer. Svakheten er derfor kvaliteten totalt sett.


Det ble for mye grått skjegg for Roy Keane i Sunderland...


Forrige møte med Sunderland endte med 1-2 tap på Ewood. Hvis du så kampen; hva gikk galt?
Det er klart at man var optimist etter å ha vunnet mot dem på bortebane i cupen få dager tidligere. Vi ledet jo kampen til pause, men slapp inn et mål rett etter pause som tok piffen ut av oss, og Sunderland tok over kampen. Akkurat hva som gikk galt er vanskelig å si, jeg tror mye har sammenheng med allerede dårlig ligaform og dertil dårlig selvtillit - det virket ikke som om spillerne hadde troen nok på seg selv til å kunne ta ledelsen igjen. Og vi skapte så vidt jeg husker veldig få sjanser.

Hva skal til for at vi plukker med oss 3 poeng på fredag?
Det er helt essensielt at Big Sam har klart å få inn noen helt enkle filosofier i hodet på spillerne. Det handler om å bygge en seier fra forsvaret, altså å beholde nullen, og ikke minst at spillerne har selvtillit. At spillerne våre har meget gode kvaliteter har jeg aldri vært i tvil om, men managerens jobb som motivator er viktig. Seieren mot Stoke var gull verdt før denne kampen.

Tror du Sam Allardyce har det som skal til for å få Rovers opp tilbake der de hører hjemme?
Jeg innrømmer at jeg foretrakk Ince foran Allardyce i sommer. Jeg ville ha en ung manager á la Hughes, det var argumentet. Men sånn kan det gå! Nå som situasjonen har blitt som den er, så var Big Sam mitt soleklare førstevalg - og jeg sier meg særdeles godt fornøyd. Jeg håper han blir manager for oss i mange år fremover. Allardyce virker veldig trygg, og han gir et meget solid inntrykk i media - mens Ince ofte fremstod stotrende og usikker.

Hva bør i dine øyne skje i overgangsvinduet?
Mye taler for at vi skal ha ca 10 millioner pund å handle for, dvs dersom de riktige spillerne er tilgjengelige. Prioritet er en høyreving. Jeg er en stor fan av Emerton, og mener han er vår soleklart beste høyreback. Alternativt kan han brukes på sentral midtbane. Jeg tror Pennant hadde vært gull - overlappinger mellom Pennant og Emerton nedover høyrekanten høres i hvertfall bra ut!
Utover det er vi faktisk ganske godt skodd. Kanskje Allardyce har noen ukjente, billige spillere på blokka som kan være spillere for neste sesong også. Skader heller ikke å hente noen på lån - feks en på sentral midtbane for å demme opp for alle skadene der, og kanskje en backup til Warnock på venstrebacken (Olsson trenger tid, kanskje på utlån).


Hvem har vært vår beste spiller hittil i sesongen? Hvorfor?
Mye taler for Stephen Warnock, som har vært stabilt god på både venstrebacken og på sentral midtbane tross elendige kampresultater. Jeg er imidlertid svært spent på hva David Dunn kan utrette resten av sesongen, etter en lovende innledning.

En solid sesong av Warnock sålangt.


Hvor tror du vi ender på tabellen?
Jeg tror vi ender trygt på tabellen, og er optimist nå som Big Sam styrer butikken. Jeg tipper en 12. plass. Og da vil jeg naturligvis være godt fornøyd (spiller jo liten rolle så lenge vi ikke rykker ned).

Hvem vinner Premier League?
Så lenge det ikke er Manchester United så er det egentlig det samme for meg. Jeg tror ikke Liverpool klarer det, så da tipper jeg Chelsea med "hjertet" (dvs som realistisk alternativ til Scum).
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 12/25/2008 8:38:13 PM Sist oppdatert 12/25/2008 8:38:13 PM
Har litt blanda følelser før denne kampen. Har trua på gutta, men Sunderland sine 8 mål på de to siste kampene er skremmende(selv om det er mot Hull og WBA). Håper og ber om at vi fortsetter med en seier her også. Legg inn linker til stream, hvis dere finner det, folkens!!!! takk takk.
Du må være innlogget for å svare

Mark

Antall innlegg: 129

Opprettet 12/25/2008 9:09:48 PM Sist oppdatert 12/25/2008 9:09:48 PM
Vi reiser til kampen og skal ha det norske flagget med - bak maalene til hoyre og ved siden av det engelske ´Darwen Blues´ flagget.

Rovers 1-0

God Jul og hilsen fra England!!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/25/2008 9:21:06 PM Sist oppdatert 12/25/2008 9:21:06 PM
Forstår absolutt ingeting av argumentet å hente en ving som første prioritet, når vår sentral mitbane er den absolut dårligste i premier league.

- Dunn er eneste spilleren som holder mål, skadefri. Tugay passer i de kampene vi styrer og Grella har vist absolutt ingeting foreløpig. Resten er klar for transferlista!

Regner jo ikke med Vogel får flere sjanser, selv om jeg ønsker det. Han sitter nok ut sin 3 års kontrakt, så dyr deal for klubben.


Kampen håper jeg vi vinner, da må Benni fortsette i samme spor:) Han var banens beste sist, han avgjørende på alle 3 målene sist og skårte 2. Men Jones og Cisse på Sunderland er kanskje det mest livsfarlige spissparet i premier league om dagen.

Vi kan få en karamell i tryne, men blir interessant å se.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 12:17:19 AM Sist oppdatert 12/26/2008 12:17:19 AM
..og jeg forstår absolutt ingenting av hvordan du ikke kan se at det bør være en prioritet!;)
Er det ikke herlig med et diskusjonsforum med forskjellige meninger..hehe.

Som jeg også skrev, så er også posisjonene sentral midtbane, høyreback og venstreback-backup noe jeg kan tenke meg at blir sett på. Men for meg er det en høyreving vi savner mest ettersom vi aldri erstattet Bentley.

For, da kan man for eksempel bruke Emerton som arbeidsjern ved siden av Dunn. Emerton har utfyllende kvaliteter til Dunn, og kan variere spillet sitt både offensivt og defensivt.
Hva Big Sam anser som den beste bruken av Emerton vil for meg gi svaret på hva som bør være prioritet etter høyreving. Dersom Emerton tenkes brukt på sentral midtbane, bør 2. prioritet være en høyreback ettersom Ooijer er best sentral og Simpson fortsatt er et for ubeskrevet blad til å kunne satses fullt på.
Jeg mener Emerton er vår beste høyreback (men samtidig eneste skikkelige alternativ på høyrevingen per nå).

Grella ble kåret til banens beste i det som vel er hans eneste hjemmekamp foreløpig. Ikke at for mye skal legges i det, men det er jo skadeproblemene som har stoppet ham. Ingen grunn til å gi opp troen på ham.

Og at Vogel ikke ble brukt under Ince, betyr da absolutt ikke at Big Sam vil utelukke ham.

Keith Andrews - han har blitt en slags syndebukk pga sin relasjon med mislykkede-manager-Ince, og har da ikke fortjent alle skjellsordene han har fått. Han har vært tidvis bra, og tidvis anonym. Nå mot Stoke jobbet han hardt, uten å sette preg på noe. Mot Liverpool i 1. omgang særlig var vi mange som lot oss imponere. Mot WBA scoret han et flott og viktig mål for oss i sluttminuttene, da digget alle ham.
Og hvis han er så udugelig som alle vil ha det til:
- hvorfor lot da Big Sam han få starte i hans første, viktige kamp som ny manager?
- hvorfor har Trappatoni (landslagssjef Irland) først tatt Andrews på B-laget, uttalt at han var en av banens beste og gitt ham sin A-landslagsdebut for Irland (hvor han attpåtil scoret)?

Glimrende hadde vært å låne inn en sentral midtbanemann, feks et av Arsenals talenter etc.

Kampen mot Sunderland er jeg veldig spent på. Vi drar dit med selvtillit, og skal også huske at vi vant cupkampen der for ikke altfor lenge siden. Jeg har troen på minst ett poeng, men forsvaret vårt får noen gode spisser å jobbe med. Jeg regner med en uendret startellever fra kampen mot Stoke, men taktisk alternativ er å legge om til fem på midten med et defensivt anker. Tror imidlertid at Big Sam ikke ønsker å splitte spissparet Roberts-Benni som fungerte så bra.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 9:37:43 AM Sist oppdatert 12/26/2008 9:37:43 AM
God diskussion.

Jeg er enig med det sidste indlæg omkring Andrews. Men han har været dårlig i mange kampe. Rigtig dårlig. Men det er MANGE der har. Santa Cruz har vel ex været en af årets største skuffelser. En mand som INTET bidrager med i de kampe, hvor det går dårligt.

Når angrebet ikke jobber defensivt, går det ud over midtbanen som så bliver presset hårdt, hvilket får dem til at se dumme ud, hvilket igen resulterer i stort pres på forsvaret, som lukker mange mål ind og får meget kritik. Fodbold er en HOLDsport. Et hold skal forsvare sig på HELE banen, når modstanderen har bolden. Og det har vi været elendige til i år.
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 12/26/2008 12:26:34 PM Sist oppdatert 12/26/2008 12:26:34 PM
Hva skjer egentlig med Grella? Er han klar igjen snart?
Han var meget god hjemme mot Middlesbrough, men han spilte også hjemmekampen mot Chelsea. I den kampen var han svak og måtte selvsagt også ut med skade i pausen. Jeg synes mannen skal få en skikkelig sjanse før noen dømmer ham. Håper han holder seg skadefri på nyåret. Dunn-Grella tror jeg kan bli en god duo på midten. Men snakk om skadeutsatt par. Høyreving OG sentral midtbane bør forsterkes etter min mening.

Ellers ser jeg ikke helt nytten for Rovers i å hente en venstreback for øyeblikket (dersom Warnock blir). Olsson er helt grei backup så lenge han ikke møter Lennon. Vi må ty til Hughes-prinsippet. Vi handler spillere som kan gå rett inn å forsterke førsteelleveren.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 1:12:44 PM Sist oppdatert 12/26/2008 1:12:44 PM
Grella er syg. Han er tilbage på træningsbanen...

Flere spillere er syge, så vi kan komme ud for flere profiler sitter ute idag. Vi må vente og se status kl 15.30 tiden
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 12/26/2008 2:17:30 PM Sist oppdatert 12/26/2008 2:17:30 PM
I dag har Dunn og undertegnede bursdag. Er ikke det bedre argument for garantert seier, så vet ikke jeg! Tar helt av i dag, 4-2 faktisk.

Roberts greier faktisk to mål, Andrews og Warnock de to andre (dristig).
Du må være innlogget for å svare

unhjeminho

Antall innlegg: 196

Opprettet 12/26/2008 2:33:42 PM Sist oppdatert 12/26/2008 2:33:42 PM
3-1

Gamst x2 og Benni.

To av målene er selvfølgelig etter retur etter at Roberts har satt ballen midt på keeper :)

Du må være innlogget for å svare

commonsense

Antall innlegg: 19

Opprettet 12/26/2008 3:27:44 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:27:44 PM
Noen som har en stream?
Du må være innlogget for å svare

klunken78

Antall innlegg: 259
Medlem 1262 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 3:27:46 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:27:46 PM
Herlig å se at optimismen er tilbake her på forumet!

Selv er jeg litt skeptisk til det å møte Sunderland nå, hadde helst sett at denne kampen ble spillt i februar. Men vi får håpe og tro på seier! tipper en jevn kamp som ender i 2-1 til oss. Roberts og McCarthy!
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 3:32:27 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:32:27 PM
ROVERS: Robinson, Ooijer, Samba, Nelsen (c), Warnock, Emerton, Andrews, Dunn, Pedersen, McCarthy, Roberts.

Subs: Brown (GK), Tugay, Khizanishvili, Mokoena, Treacy, Derbyshire, Olsson.
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 12/26/2008 3:39:13 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:39:13 PM
noen plass å se kampen?
Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 12/26/2008 3:39:33 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:39:33 PM
Åh, hvor herlig å se Zurab på benken! DET er en mann det er godt å ha i bakhånd i en kamp som denne :)
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 3:45:22 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:45:22 PM
Der vist ikke en skid stream?Arghh
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 3:48:11 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:48:11 PM
Er vel håp om stream
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 12/26/2008 3:50:38 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:50:38 PM
Bare hos meg TvAnts suger og sliter som en punktert lunge?
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 3:50:38 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:50:38 PM
mohelger skrev:
Er vel håp om stream

 Den er stendød

Står bare preparing channel 12. Sker intet

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 3:52:20 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:52:20 PM
Satse på tap for City i dag, samt en 2(3)-1 seier over Sunderland..
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 3:52:45 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:52:45 PM
Hadde et håp om at den våkner rundt kampstart, men da er kanskje det lite sannsynlig også skjønner jeg...
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 3:53:38 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:53:38 PM
mohelger skrev:
Hadde et håp om at den våkner rundt kampstart, men da er kanskje det lite sannsynlig også skjønner jeg...

 Håber det sgu.. Ellers vi den eneste kamp man ikke kan se i denne runde... Latterligt

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 3:57:46 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:57:46 PM
Hvis noen får denne til å fungere så er det fint for dem, jeg får det iallefall ikke til:

http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r582162d4b476dcdd438d1f3aa60453d243470cdc.swf?channel=iraqgoals4
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 3:59:27 PM Sist oppdatert 12/26/2008 3:59:27 PM
kjegla skrev:
Hvis noen får denne til å fungere så er det fint for dem, jeg får det iallefall ikke til:

http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r582162d4b476dcdd438d1f3aa60453d243470cdc.swf?channel=iraqgoals4

 den blev fjernet fra Myp2p senere på dagen. Så tror ikke de viser den..

Boxing day og ingen Rovers .... fucking plat

Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 4:00:39 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:00:39 PM
Noen som får liv i noen stream?
TVanten min har hengt seg opp i noe pompey-hammers greier.

Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 12/26/2008 4:02:50 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:02:50 PM
Forbanna dritt!! Elsker boxing day, men det er faen meg ikke en eneste stream å finne!!! El skandal!!
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 4:03:10 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:03:10 PM
Ikke det fjerneste.. Kæft jeg skuffet
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 12/26/2008 4:03:24 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:03:24 PM
veo1982 skrev:
Noen som får liv i noen stream?
TVanten min har hengt seg opp i noe pompey-hammers greier.

 Same here...

Du må være innlogget for å svare

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 12/26/2008 4:04:36 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:04:36 PM
så de er vel ingen vits i å laste ned tvants? jævla drit
Du må være innlogget for å svare

Kri

Antall innlegg: 83
Medlem 207 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 4:05:00 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:05:00 PM
Denne funker bra her.
http://www.atdhe.net/live-tv-1736.html
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 12/26/2008 4:05:36 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:05:36 PM
Skuffa over at Tugay ikke får starte i dag. Liker ikke at Big sam bruker Andrews.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 4:06:05 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:06:05 PM
Kri skrev:
Denne funker bra her.
http://www.atdhe.net/live-tv-1736.html

 JA TAK!!! Sådan mate

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 4:06:05 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:06:05 PM
Kri skrev:
Denne funker bra her.
http://www.atdhe.net/live-tv-1736.html

 You´re a fucking hero!

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 4:06:36 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:06:36 PM
Strøkent, Kristoffer! Takk! :)
Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Opprettet 12/26/2008 4:06:56 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:06:56 PM
Kri skrev:
Denne funker bra her.
http://www.atdhe.net/live-tv-1736.html

 Gelenialt........... :D:D

Danke schön

Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 12/26/2008 4:07:28 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:07:28 PM
Genialt Kri - du redder årets boxing day, skylder deg en pils!
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 4:07:37 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:07:37 PM
OMG en chance mand... Fuck vi ligner os selv i denne sæson . Elendigt
Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Opprettet 12/26/2008 4:07:59 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:07:59 PM
Bra Robinson, lot ikke grønnskallen få slå ballen inn.....
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 4:09:26 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:09:26 PM
utroligt vi ikke er bagud allerede
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 4:09:41 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:09:41 PM
Vi kan jo ikke gi Cisse sånt bakrom!
Du må være innlogget for å svare

Kri

Antall innlegg: 83
Medlem 207 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2008 4:09:59 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:09:59 PM
Får takke en kar på vgd, men tar gjerne den pilsen. :)
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2008 4:10:49 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:10:49 PM
Cisse er skummel i innledninga. Glad vi har sluppet med skrekken og forhåpentligvis har admiral Nelsen tatt lærdom og dirigerer forsvarsrekka deretter.
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Opprettet 12/26/2008 4:11:11 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:11:11 PM
Kri skrev:
Denne funker bra her.
http://www.atdhe.net/live-tv-1736.html

 You make my day! Fant den samme via noen linker (espns), men det var så mye drit så det her var gull.

Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 12/26/2008 4:11:34 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:11:34 PM
liker lagoppstillinga:D
men kunne gjærne hatt tugay eller mokoena fra start istedetfor andrews.
håpe mccarthy fortsetter som han avslutta sist, og at roberts fyller han bra ut.

yaddiiiiiiiiii:D
Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Opprettet 12/26/2008 4:11:42 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:11:42 PM
Kri skrev:
Får takke en kar på vgd, men tar gjerne den pilsen. :)

 Interessant snakk på det forumet, enkelt og greit, ganske intelligent forum ;)

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/26/2008 4:13:11 PM Sist oppdatert 12/26/2008 4:13:11 PM
Vores forsvarsspil er så elendigt mand.... Horribelt
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversSunderland-Blackburn 26/12