Paul Ince - vår nye manager!

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 6/27/2008 4:49:14 PM Sist oppdatert 6/27/2008 4:49:14 PM
Godt å høre at Ince har ambisjoner, han kommer hvertfall ikke til Inter med mindre han imponerer og gjør en god jobb for Blackburn. Håper han blir en stor trener og får ambisjonene sine oppfylt.
Du må være innlogget for å svare

DDunn8

Antall innlegg: 1

Opprettet 6/27/2008 7:14:36 PM Sist oppdatert 6/27/2008 7:14:36 PM
Det er slut nu. Katastrofalt arbejde af John Williams
Du må være innlogget for å svare

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Opprettet 6/27/2008 9:46:34 PM Sist oppdatert 6/27/2008 9:46:34 PM
er det bare meg som ikke synes det er noe særlig stas med at trener teamet vårt fylles opp av masse folk fra MK DONS??? greit de rykket opp og jeg veit ingenting om folkene eller metodene dems, men det høres iallefall ikke bra ut.

For min del så hadde jeg følt meg mye mer tilfreds med Laudrup.. men ince må gjerne få meg til å tro noe annet!
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 6/27/2008 10:07:49 PM Sist oppdatert 6/27/2008 10:07:49 PM
Christer_rovers skrev:
er det bare meg som ikke synes det er noe særlig stas med at trener teamet vårt fylles opp av masse folk fra MK DONS??? greit de rykket opp og jeg veit ingenting om folkene eller metodene dems, men det høres iallefall ikke bra ut.

For min del så hadde jeg følt meg mye mer tilfreds med Laudrup.. men ince må gjerne få meg til å tro noe annet!

 nei du er ikke alene.. dette blir bare verre og verre, va sterkt imot ansettelsen av ince fra første gang jeg hørte hans navn ble nevnt som mulig manager. å ansette en manager helt uten erfaring fra øverste nivå, og 18 måneders erfaring fra 4 øverste nivå i england er ikke bare gambling, men direkte dumdristig etter min mening.. å at han nå drasser med seg en gjeng trenere osv også uten erfaring gjør ikke dette bedre i det hele tatt.. en veldig erfaren assistent kunne hjulpet ince veldig, men med et helt trener team uten premier league erfaring så sier det seg selv at det kan bli svært skummelt.. det at ince var en stor spiller og har et stort navn som spiller, betyr ingen verdens ting nå som manager, hverken ovenfor evnt nye spillere eller spillere en allerede har i klubben, da jeg heller har truna på at en merritert manager hadde nytt langt større respekt innad i spillergruppen og også når det gjelder å tiltrekke seg nye spillere.. ellers synest jeg det viser litt mangel på ambisjoner når vi ser hvilket navn som ble nevnt i media på forhånd, det vi vet er at "big" sam, mcclaren og laudrup ble intervjuet til jobben, sett bortifra laudrup som jeg btw mener var den absolutt beste kandidaten, er dette helt håpløst.. mener de burde gått mye mer offensivt ut og siktet så høyt som mulig, og heller "ta til takke" med den vi kan få og hvertfall vite at en gjor et forsøk, isteden for å begjynne på "bånn" å intervjue dem.. at ince tok mk dons til opprykk er ifølge de som har greie på det ingen bragd da de var svært nære på opprykk året før og at det var forventet at de skulle opp i år.. alltså vi sitter igjen med en manager uten noen verdens ting å vise til, han ska nå lede det 7 beste laget i verdens beste liga, og forsøke å bygge videre på det hughes begynte på.. jeg klarer ikke se en eneste opplagt grunn til dette manager valget uansett vor mye jeg tenker på det, den eneste grunnen jeg kan tenke meg er at ince har snakket jw og resten av styret trill rundt og gjort et sabla bra intervju.. som igjen betyr at fyren er sinnsyk flink til å snakke for seg, noe som jeg mener ikke er ensbetydene med at han er en bra manager..


men for al del, håper jeg tar feil og at ince overbeviser både meg og resten av tvilerene.. ingenting ville gledet meg mer:-)

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 6/28/2008 12:26:10 PM Sist oppdatert 6/28/2008 12:26:10 PM
Er mange som har meninger om annsettelsen av Ince....

...Men er det noen som i det hele tatt vet hvordan trenerfilosofi Ince har? Hvor flink taktiker? Motivator? Hva han legger vekt på som trener? Hvilket spillesystem han har?

Jeg vet "nada" om hva Ince står for, så er verken for eller imot.

Skal jeg håpe noe...
- Så blir det at han tenker lengre enn de tre årene kontrakten varer, men jeg tviler.
- At han får med seg dyktige folk, vet jeg lite om. Hva de folkene han tar med seg fra Mk Dons står for.
- Det å satse mer på ungdommen i klubben, man kan aldri overbevise hvis man aldri får sjansen.
- Tenk litt utradisjonellt, lær av de som får fram de største talentene. Hvorfor sitte i England å tro at man er best i verden til å spille fotball, når man satt hjemme under Em. Nei ut å lær hva de best gjør:-)

Håper at de ansatte i klubben, framover kan tenke litt mer langsiktig. Blir aldri langvarig suksess hvis man skal skifte ut det meste av trenerstaben hvert 3 år....!
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 6/28/2008 12:44:27 PM Sist oppdatert 6/28/2008 12:44:27 PM
“I love tackling, love it. It’s better than sex”
(Ince in an interview from England’s World Cup training camp in France 1998)

Må dere være litt mer positive her.

Det vi vet om John Williams og denne ansettelsen er at han mest sannsynlig ville følge en oppskrift som fungerte sist med Mark Hughes. Det var en ung og ambisiøs manager med en fortid som fotballproff.

Paul Ince og Hughes er veldig like på mange områder og har også spilt sammen. Begge har vært under Alex Ferguson og bare dette er en suksessfaktor spør du meg.

Og om dere mener at Wales´ landslag er mye mer trenererfaring enn en umulig oppgave i Macclesfield og 2 triumfer med MK Dons så er ikke jeg helt enig i det.

Det at Big Brad støtter Paul Ince, da de har spilt sammen i Liverpool har også mye å si.

Han har også spilt veldig god fotball;

"“A lot of clubs at this level think the only way to get out of a position like this is to kick your way out of it. We’re going to try to play. That’s what I’ve always been used to, and that’s what the boys can do”

Paul Ince sin type å spille fotball på karakteriseres som attraktiv, offensiv orientert fotball. Mye pasningsspill.

Et annet positivt trekk ved Paul Ince tror jeg kan være at han var tidligere en midtbanemann selv og kaptein på det engelske landslaget. Han vil absolutt vite hvilke typer spillere som kan være med på å bedre midtbanen vår.

For alle dere som tviler på Paul Ince vil jeg be dere lese artikkelen under:
Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Opprettet 6/28/2008 2:17:56 PM Sist oppdatert 6/28/2008 2:17:56 PM
jeg mener bare det at selv om det fungerte med hughes, så vill ikke det si at det automatiskt også vil fungere med ince.. det er tross alt to helt forsjellige personer som spiller helt annerledes fotball og det blir feil og sammenligne de bare fordi at begge har spilt under ferguson og at begge hadde liten erfaring fra før.. men ja jeg mener faktiskt at det å trene landslaget til wales er på et langt høyere nivå enn et klubblag på 4 øverste nivå i england. og med wales er man også mer vant til å håndtere "store" premier league stjerne og ikke minst vant til å møte store gode fotball lag med verdensklasse spillere og fantastiske managere som er flinkere til alt dette med taktikk foran kamper en det jeg vill anta ince trenerkollegar i league 2 er. tross alt en grunn til at de er managere i nettop league 2.
Du må være innlogget for å svare

Opprettet 6/28/2008 9:38:39 PM Sist oppdatert 6/28/2008 9:38:39 PM
ja, men på den andre side. Sparky hadde berre erfaring som trener for eit landslag, mens Ince på den andre side har 2 års erfaring som klubb manager. har nok litt å sei, sjølv om det har vore på lavare nivå.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 6/28/2008 9:38:54 PM Sist oppdatert 6/28/2008 9:38:54 PM
Ince brukte ihvertfall 4-4-2 i MK dons så fortsetter vel med det i Blackburn også, er spent på hele trenerteamet han har tatt med seg hit. og assistenten Ray Mathias...
Blir spennende framover, men håper Ince sikter høyere enn å kjøpe league 2 spillere!
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 6/28/2008 11:07:00 PM Sist oppdatert 6/28/2008 11:07:00 PM
Roversboy skrev:
Blir spennende framover, men håper Ince sikter høyere enn å kjøpe league 2 spillere!

 Hverken John Williams eller Ince er så vidt meg bekjent tilbakestående.
Det er ingen grunn overhode til at Blackburn skal raide League two bare fordi Ince har erfaring derfra.

Han har også erfaring fra Untied, Liverpool og Internazionale. La oss heller håpe han har kontakter og nettverk derfra.

Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 6/29/2008 12:28:16 PM Sist oppdatert 6/29/2008 12:28:16 PM
Må si jeg er skeptisk til at Ince tar med seg trenerteamet til et nivå 4-lag. Milton Keynes rykka riktignok opp med det trenerteamet, men den nye Rovers-assistenten har bare trenererfaring fra lavere divisjoner.

Vet Paul Ince har sagt at han vil ha folk med Premier League-erfaring, men foreløpig er det vel ikke innfridd. Paul Ince har en stor stjerne på grunn av spillerkarrieren og viste at han var en vinner på banen. Likevel er jeg som dere skjønner litt skeptisk til ansettelsen. Det er ikke bare, bare å gå inn å få respekt på treningsfeltet. Jeg regner med alle i Blackburn gir det nye trenerteamet en sjanse, men mangel på toppserieerfaring i trenerteamet kan bli et problem.

Nå gjelder det først og fremst å være åpne for det nye, men den dagen Ince begynner å hente spillere fra lavere divisjoner blir skepsisen min ytterligere svekka. Ser ikke hvordan en spiller fra MK Dons skal kunne heve Rovers-laget.

Om man henter folk fra lavere divisjoner senkes nivået i klubben. Lag som kjøper spillere fra f.eks. førstedivisjon blir til slutt et førstedivisjonslag.

Håper selvsagt at Inces entusiasme og vinnervilje vil styrke Rovers, men er redd for at Blackburn er svekka på trenersida denne sommeren.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 6/29/2008 1:17:24 PM Sist oppdatert 6/29/2008 1:17:24 PM
Paul ince kan ta med seg så mange han vil fra MK dons får min sin skyld. Er vel dem han kjenner best og samarbeider best med, men ble litt ovverasket når han tok med seg en massør:)
Du må være innlogget for å svare

Opprettet 6/30/2008 4:50:03 PM Sist oppdatert 6/30/2008 4:50:03 PM
massør må vi ha. Meget viktig!
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 6/30/2008 7:38:06 PM Sist oppdatert 6/30/2008 7:38:06 PM
he he massør er viktig :)
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 6/30/2008 7:44:31 PM Sist oppdatert 6/30/2008 7:44:31 PM
He he:) Hva er ofte grunnen til at man får skader? Jo man har muskler som i utgangspunktet er anspente, låsninger/spenninger i kroppen:) Så ja er foraska viktig med en som får løs disse spenningene.

Grunnene er ofte dårlig uttøying, kosthold og hvordan type trening man har:)

Som for eksempel lyskeskader, mange skader som kunne vært unngått eller at restitusjonen ville gått kjappere med god planlegging/oppfølging:)

PS: Tror Roversboy er en super massør:)
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 6/30/2008 8:02:56 PM Sist oppdatert 6/30/2008 8:02:56 PM
steike for en nerd du er Moutinho :)
ser Ince sin første kamp er mot gamlelaget Macclesfield, håper på at gutta gir meg en stor bursdagsgave der:)
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/30/2008 8:09:38 PM Sist oppdatert 6/30/2008 8:09:38 PM
moutinho skrev:
He he:) Hva er ofte grunnen til at man får skader? Jo man har muskler som i utgangspunktet er anspente, låsninger/spenninger i kroppen:) Så ja er foraska viktig med en som får løs disse spenningene.

Grunnene er ofte dårlig uttøying, kosthold og hvordan type trening man har:)

Som for eksempel lyskeskader, mange skader som kunne vært unngått eller at restitusjonen ville gått kjappere med god planlegging/oppfølging:)

PS: Tror Roversboy er en super massør:)

 På hvilket grunnlag uttaler du deg om dette? Har du noen faglige begrunnelser..?

:-)

Du må være innlogget for å svare

Opprettet 6/30/2008 9:54:38 PM Sist oppdatert 6/30/2008 9:54:38 PM
Mouthino har faktisk mykje rett i det han seier.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 7/1/2008 12:13:40 AM Sist oppdatert 7/1/2008 12:13:40 AM
Jansen: Har hatt problemer med rygg, nakke skuldre, kne, ankel....bla bla bla...:) Dermed har man prøvd alle mulig typer behandlinger, kall det gjerne prøve å feile.

Så jobber jeg med utøvere hele tiden. Man må ha en fysikk som faktisk kan gjøre at man kan prestere på et jevnt høyt nivå. Leste faktisk om hvordan Stabæk jobber/tenker i forhold til skadeforebygging, meget imponerende hvordan de klarer å hevde seg med litt tynnere stall enn flere av de andre topplagene.

Spillere/trenere må jo faktisk evaluere hvorfor man får mye skader osv. I noen klubber er det mange skader, i Blackburn henter vi inn skadeplagede spillere som har mindre plager etter å ha kommet til rovers. Så enn del bra gjør vi nok, men kan sikkert alltid bli bedre...:)

Anngående Ince så har jeg lest enn del, og det virker veldig mye mer spennende enn det jeg hadde forestilt meg.
Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 7/1/2008 4:47:59 PM Sist oppdatert 7/1/2008 4:47:59 PM
moutinho skrev:
He he:) Hva er ofte grunnen til at man får skader? Jo man har muskler som i utgangspunktet er anspente, låsninger/spenninger i kroppen:) Så ja er foraska viktig med en som får løs disse spenningene.

Grunnene er ofte dårlig uttøying, kosthold og hvordan type trening man har:)

Som for eksempel lyskeskader, mange skader som kunne vært unngått eller at restitusjonen ville gått kjappere med god planlegging/oppfølging:)

PS: Tror Roversboy er en super massør:)

 Dummeste jeg vet er hobbyfysiologer. Kanskje noe av det du sier stemmer, men det er å drite ut seg selv å late som man tror man kan noe.
Er selv ingen ekspert, men har tatt fag i idrettsfysiologi og så mye har jeg fått med meg at absolutt null forskning sier at skader kan føres tilbake til dårlig uttøying. Det er i beste fall svært diskutabelt
Det eneste uttøying er påvist å ha en effekt på er at du blir mykere som igjen ikke har noen effekt på skader.

Kan være smart å sjekke fakta og ikke tro på alt du hører fra kompisene dine. Er vel et tips til flere.

Du må være innlogget for å svare

Kimmi09

Antall innlegg: 285

Opprettet 7/1/2008 6:57:58 PM Sist oppdatert 7/1/2008 6:57:58 PM
Kompisen min spiller i Odd Grenland. Der tøyer de ikke en dritt etter treninger og kamper. Etter kamper sykler de ned og spiser tett opptil kampslutt for å få god restitusjon. Fysioen der sier at tøying ikke har noen effekt. Eneste effekten tøying har er hvis man driver beveglighetstrening. Det vil si å varme godt opp og holde ett minutt eller mer på være tøyeøvelse.
Som sagt over her så kan man faktisk ikke knytte skader opp mot dårlig tøying. I Odd så har de veldig lite skader og tøyer ikke noe.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 7/1/2008 7:13:14 PM Sist oppdatert 7/1/2008 7:13:14 PM
skal slutte å tøye ut:p
hvem er det på odd du kjenner da?
Du må være innlogget for å svare

Kimmi09

Antall innlegg: 285

Opprettet 7/1/2008 7:45:32 PM Sist oppdatert 7/1/2008 7:45:32 PM
gidder ikke utlevere navnet hans her, kan være det samme hvem det er. Meningen med å si at jeg kjenner en der var ikke for å skryte som du kanskje tror, men for å vise at jeg faktisk har fått dette fra innsiden i en toppklubb.
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 7/2/2008 9:43:59 AM Sist oppdatert 7/2/2008 9:43:59 AM
Det er sant det at du ikke nødvendigvis MÅ tøye ut etter økter, men det er bra for muskulaturen (den blir mykere) og spesielt er det viktig med tøying vis du har en skade som du kan tøye.

Jeg gikk til en og fikk råd om tøying da jeg var plaget med lyskestrek.

Dette var fordi jeg hadde forkorte muskler i ryggen. Noe jeg begynte å tøye ut hver dag (holder på enda), og siden har jeg ikke vært plaget av noe mer lyskestrek.
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 7/2/2008 9:45:10 AM Sist oppdatert 7/2/2008 9:45:10 AM
Glemte å si at jeg tror admin liker best at vi kutter diskusjonen om tøying, siden dette ikke er et treningsforum. ;)
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/2/2008 1:11:18 PM Sist oppdatert 7/2/2008 1:11:18 PM
Litt morsomt at det kan bli så høy temperatur i en diskusjon knyttet til ansettelsen av en massør til klubben. Enten er det mange EKSTREME suportere her, eller så ligger det noe annet bak. Noen som håpet på jobben selv, og gi spillerne happy ending eller? ;)
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 7/2/2008 1:24:31 PM Sist oppdatert 7/2/2008 1:24:31 PM
veo: Mitt poeng var bare at det å forebygge skader er smart. Men da one har vist "fasiten" så der var den diskusjonen over:-)

Trodde vist et sunt kosthold hadde noe å si jeg da, men var vist feil. Det å tøye og massere ut en anspent muskel er også helt på jordet:) Og trener man mye på en måte/noen typer øvelser så er det jo helt klart at kroppen aldri blir anspennt i de musklene man bruker, for de bruker man vist ikke. Litt overraskende for meg, men for svelge det i meg:)

Det finnes mange måter å gjøre det meste i livet på, så selv om det fungerer for noen på en måte så trenger det ikke nødvendigvis å være det best for alle.
Du må være innlogget for å svare

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 7/2/2008 4:54:20 PM Sist oppdatert 7/2/2008 4:54:20 PM
moutinho: Eg har ikkje lese noko kritikk mot riktig kosthold og det å trene riktig. Einaste du vart kommentert på var uttøying.

No vart jo eg ikkje noko betre enn dåke andre når eg blanda meg, så eg kan eigentleg ikkje sei noko:)Men for ein vanvittig diskusjon!
Du må være innlogget for å svare

torsinho

Antall innlegg: 164

Opprettet 7/2/2008 5:44:01 PM Sist oppdatert 7/2/2008 5:44:01 PM
Men jøss, starta ikke diskusjonen om hvorvidt vi trenger en massør eller ikke? xD Sist jeg sjekka så gjør massører andre ting enn å tøye ut, de behandler stive muskler med masasje, det har ingenting med uttøying å gjøre! Massør er vel egentlig et litt feil navn på det, heter vel egentlig fysioterapaut...
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 7/2/2008 11:08:56 PM Sist oppdatert 7/2/2008 11:08:56 PM
Da stemmer jeg for at dere oppretter en egen tråd om uttøyning etc i seksjonen Utenomsportslig Snakk dersom den saken skal diskuteres noe mer. Som også Matsemann skrev i posten sin over.

Velger å holde denne tråden åpen for at flest mulig skal få sjansen til å si hva de tenker om Paul Ince som ny manager.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 7/4/2008 1:32:35 AM Sist oppdatert 7/4/2008 1:32:35 AM
mohelger: Hva mener du egentlig?

Hva er utenomsportslig?:) Blir spillere i klubben skadet, så har det absolutt noe å gjøre med det sportslige/hva som skjer i klubben. Er nok derfor Ince tok med seg en betrodd massør:) At det handler om Ince i denne tråden her skjønner jo alle.

matsemann: Godt poeng!


Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 7/5/2008 1:35:26 AM Sist oppdatert 7/5/2008 1:35:26 AM
Til nå er jeg egentlig blitt positiv til Ince i managerstolen, men har av folk som har utrolig bra kunnskap til lavere divisjoner i England fått høre at Ince er en klubbhore uten like og svært ulojal.

Kanskje de bare tok litt av, men likevel så var det noe i det. De fleste var faktiskt svært sikker på at Ince allerede etter en sesongen fint kunne gå til en større klubb hvis han fikk muligheten.

Dette er bare enkeltpersoners mening, så betyr jo så og si ingenting, men spennende å få sett ansettelsen fra ulike vinkler..

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

tommy

Antall innlegg: 372
Medlem 548 i supporterklubben

Opprettet 7/5/2008 8:21:11 AM Sist oppdatert 7/5/2008 8:21:11 AM
Aasen17 skrev:
Til nå er jeg egentlig blitt positiv til Ince i managerstolen, men har av folk som har utrolig bra kunnskap til lavere divisjoner i England fått høre at Ince er en klubbhore uten like og svært ulojal.

Kanskje de bare tok litt av, men likevel så var det noe i det. De fleste var faktiskt svært sikker på at Ince allerede etter en sesongen fint kunne gå til en større klubb hvis han fikk muligheten.

Dette er bare enkeltpersoners mening, så betyr jo så og si ingenting, men spennende å få sett ansettelsen fra ulike vinkler..

Up the Rovers!

 Trenger vel ikke å ha utrolig bra kunskap om de lavere divisjoner for å tro dette. Han har jo vært manager i 3 klubber på et og et halvt år. Og han var jo en stor klubbhore som spiller og... Men vi får håpe han har funnet sitt paradis i Blackburn.

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 7/7/2008 5:38:01 PM Sist oppdatert 7/7/2008 5:38:01 PM
moutinho skrev:
mohelger: Hva mener du egentlig?

Hva er utenomsportslig?:) Blir spillere i klubben skadet, så har det absolutt noe å gjøre med det sportslige/hva som skjer i klubben. Er nok derfor Ince tok med seg en betrodd massør:) At det handler om Ince i denne tråden her skjønner jo alle.

matsemann: Godt poeng!

 Hva jeg mener kom vel fint fram i det jeg skrev:)
At Ince tar med seg en massør hører hjemme i denne tråden - det følger naturlig at teamet Ince tar med seg også kan diskuteres her.

Men diskusjoner rundt ulike teorier om fordelene med massasje, uttøyning etc - det handler ikke om Blackburn/fotball isolert sett. At det er en sammenheng mellom sport, skader og treningsmetoder er det ingen tvil om, men skulle man tenkt slik så hadde vi ikke hatt behov for et oppdelt forum i det hele tatt - og det ville blitt veldig rotete - feks kan man da argumentere for at all fotball i ligaen forøvrig (=fotball generelt) isåfall ville hørt hjemme i Blackburn-tråden. Derfor hører det hjemme i utenomsportslig snakk. Slike klare kategorier fører utvilsomt til et mer ryddig, oversiktlig og - i mine øyne - bedre forum:)

Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 7/7/2008 5:43:11 PM Sist oppdatert 7/7/2008 5:43:11 PM
Ince har også tatt med seg Archie knox til treningsteamet!
Blir spennende og se hvordan trenerteamet fungerer, har aldri gledetgruet meg så mye til en sesongstart.

jeg tror enten så får ince sparken og vi havner langt nede på tabellen, eller så havner vi på rundt 6.plass og uefacup-spill...
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 7/7/2008 5:47:49 PM Sist oppdatert 7/7/2008 5:47:49 PM
Og apropos trenerteamet. Later til at Hughes har tatt med seg enda flere av "sine menn".

Ser ut til at vårt nye trenerteam ser slik ut (og flere navn på lista skal det bli):

Manager: Paul Ince (Mark Hughes)
Assistentmanager: Ray Mathias (Mark Bowen)
First team headcoach: Archie Knox (Eddie Niedzwicki)
First team coach: Karl Robinson
Fitness headcoach: Mark Howard (Damien Roden)
Fitness coach: Duncan Russell
Goalkeeper coach: Erik Steele? Bobby Mimms? (Kevin Hitchcock)

I tillegg har vi altså fått inn en massør. Spørs også om sjefsspeider Mike Rigg har dratt til Citeh og må erstattes. Like greit at veien blir åpen for Ince til å hente inn sine egne menn.
Dessuten ønsker visstnok Ince å ansette en egen trener for det defensive. Hvordan reservelaget skal ledes er også et åpent spørsmål foreløpig.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 7/7/2008 11:49:08 PM Sist oppdatert 7/7/2008 11:49:08 PM
Absolutt alle i trenerteamet er vel byttet ut mot dårligere folk? liker ikke denne ansettelsen av Ince...
Det er for mye å satse på, er redd denne sesongen kan gå veldig dårlig. Kommer jo ikke inn noen kjøp heller! er negativ i år...

Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 7/7/2008 11:50:21 PM Sist oppdatert 7/7/2008 11:50:21 PM
b.t.w hva er målsettningen til Ince i år? (altså plassering)
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 7/8/2008 12:45:23 AM Sist oppdatert 7/8/2008 12:45:23 AM
Jeg forstår at folk kan være en smule skeptiske til Ince og det nye trenerteamet, som tross alt skal ta over etter en manager og et trenerteam som gjorde en helsikes god jobb her. Men det er da likevel ikke noen grunn til å grave seg ned allerede?!

Vi skriver 8. juli og folk maser allerede etter spillerkjøp, mannen har jo bare vært i jobben noen få uker! Nei, smør dere med litt mer tålmodighet!

Nå får vi gi Ince armrom til å bygge videre på laget og gjøre ting på sin måte. Jeg er også spent på utfallet, men klubben er godt drevet, og jeg tror vi har styrke nok til styre oss unna problemer. Jeg synes det er mer betryggende at man tar seg god tid før man kjøper inn nye spillere enn at det plutselig er 4 nye fjes på første trening etter fotballsommerferien.

Ince har gitt uttrykk for at ambisjonene er å gjøre det bedre enn de 58 poengene vi tok i forrige sesong, og det må da høres bra ut? Jeg tror vi kan klare det, men da må vi holde på våre beste spillere og bygge videre på det vi har. Og det er nettopp dette jeg forventer at vil skje, Williams og styret har gitt alle tegn på at de ønsker dette. Så får vi se om Ince klarer brasene, jeg håper og tror at det er en spennende og positiv sesong som venter.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/8/2008 12:55:12 AM Sist oppdatert 7/8/2008 12:55:12 AM
Trenerteamet er bra nok, og like godt som det vi hadde før. Hverken Bowen eller Niedzwicki var superstjerner da de ankom, de ble vel "genierklært" så fort de stakk. Gresset er alltid grønnere på andre siden av gjerdet, og alt var mye bedre før. Syntes en evt ansettelse av defensiv coach er genialt. Vi slet en del defensivt i fjor, spesielt i markeringen på faste situasjoner.

Ince har en målsetning om å få mer enn 58 poeng i år, og har ingen tro på at han blir sparket. Blackburn satser på kontinuitet. Vil forøvrig minne om at vi gjorde det bra med Souness som trener, med et mye dårligere backroomstaff enn nå. Kanskje vi er en bedre klubb en enkelte her inne tror?

Skal forresten komme en avklaring vedrørende Bentley i løpet av tirsdag i Daily Mirror (kilde: engelsk forum). I tillegg kan det se ut til at Hughes og City ikke har så mye penger å plaske med i andedammen likevel. Er mye som går med til falskjermer til Erikssons trenerteam. Musikk i mine ører hvertfall.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 7/9/2008 3:48:49 AM Sist oppdatert 7/9/2008 3:48:49 AM
Mohelger: Skjønner poenget ditt, ryddighet er vel å bra. Litt takrom må det vel være?:)

Har lest enn del om Ince og det virker positivt med offensivt spill osv. Får håpe det er et bra offensivt samahandlinsmønster, kreativitet på mitten(da må vi har forsterkninger) og defensiv trygghet:)

Hva Ince og trener-teamet kan prestere er som et blankt ark...er det noen som har noe info i det hele tatt om de nye ansatte Ince har tatt med seg? Litt vanskelig å ha noen mening om folk man ikke vet hva står for, eller hvor dyktige de er.
Du må være innlogget for å svare

tommy

Antall innlegg: 372
Medlem 548 i supporterklubben

Opprettet 7/9/2008 10:34:14 AM Sist oppdatert 7/9/2008 10:34:14 AM
Roversboy skrev:
Absolutt alle i trenerteamet er vel byttet ut mot dårligere folk?

 Hvordan vet du det?

Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/10/2008 12:19:15 PM Sist oppdatert 7/10/2008 12:19:15 PM
Fått ny keepertrener som det lukter svidd av! Synes ikke dette trenerteamet er så hakkende gale som folk skal ha det til.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 7/10/2008 2:19:29 PM Sist oppdatert 7/10/2008 2:19:29 PM
Leste artikkelen, det er veldig bra:)
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 7/10/2008 7:02:42 PM Sist oppdatert 7/10/2008 7:02:42 PM
Meget positivt at vi har fått inn ein mann med litt tyngde og resultat å visa til. Bra av Ince og Williams!!
Du må være innlogget for å svare

leezeter

Antall innlegg: 1

Opprettet 7/11/2008 10:33:36 AM Sist oppdatert 7/11/2008 10:33:36 AM
Ka F... skal vi med robbie fowler ? Eg blir redd når eg leser sånt...
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/11/2008 11:24:38 AM Sist oppdatert 7/11/2008 11:24:38 AM
Leser en del på det engelske forumet, og nå skjønner jeg hvorfor Blackburn suportere er de mest pesimistiske i PL med tanke på egen klubb. Ince har ikke spilt en treningskamp enda, treningene startet opp for under en uke sider, og overgangsvinduet åpnet for 11 dager siden. Likevel ønsker mange Inces hode på et fat.

Sier ikke at Fowler er en supersigning. Men vi må vente til slutten av vinduet når alle de rike har brukt opp feriepengene sine, før vi kan notere betydningsfulle kjøp.

Et annet rykte er at Friedel er til salgs fordi Ince ønsket det. Lukter tabloid lang vei. Kommer vel i kjølvannet av rykte rundt Cudicini. Tror ingen managere ønsker å selge Brad, men kan være han har lyst å joine Hughes. Eller kanskje det bare er rykte fra ingenting. Håper i det lengste.
Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 7/11/2008 11:36:04 AM Sist oppdatert 7/11/2008 11:36:04 AM
Robbie Fowler må være en spøk.
Fint han har væt god en gang i tiden, men han kan da umulig tilføre spissene våre noe?
Han har en sliten alder hengende etter seg.
Hvem blir neste spiller som prøver seg? Ian Rush?

God grunn til å tvile på Ince etter de ryktene som går. Greit nok at det kun er rykter, men det lukter ikke akkurat top 10 i PL av ryktene.
Hører Ince virker som en ambisiøs og vinner type, men da bør han vise litt andre takter, dette blir for dumt for meg.
Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 7/11/2008 12:20:56 PM Sist oppdatert 7/11/2008 12:20:56 PM
veo1982 skrev:
Leser en del på det engelske forumet, og nå skjønner jeg hvorfor Blackburn suportere er de mest pesimistiske i PL med tanke på egen klubb. Ince har ikke spilt en treningskamp enda, treningene startet opp for under en uke sider, og overgangsvinduet åpnet for 11 dager siden. Likevel ønsker mange Inces hode på et fat.

Sier ikke at Fowler er en supersigning. Men vi må vente til slutten av vinduet når alle de rike har brukt opp feriepengene sine, før vi kan notere betydningsfulle kjøp.

Et annet rykte er at Friedel er til salgs fordi Ince ønsket det. Lukter tabloid lang vei. Kommer vel i kjølvannet av rykte rundt Cudicini. Tror ingen managere ønsker å selge Brad, men kan være han har lyst å joine Hughes. Eller kanskje det bare er rykte fra ingenting. Håper i det lengste.

 Helt enig.
For det første har ikke Fowler signert, han skal være med på treningsleiren vår. Blir han signert kan han sikkert bidra med masse utenfor banen også. Er en av de beste avslutterne som har spilt i Premier league hvis ikke den beste.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/11/2008 1:21:43 PM Sist oppdatert 7/11/2008 1:21:43 PM
Er Fowler kjent for å vere ein god rollemodell og treningsglad type? Det er ikkje mitt inntrykk av han iallfall, men eg kan hende andre har betre kjennskap til han.
Du må være innlogget for å svare
123456
ForumBlackburn RoversPaul Ince - vår nye manager!