Sesongoppsummering.

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 5/12/2008 12:26:57 AM Sist oppdatert 5/12/2008 12:26:57 AM
Ja, da var sesongen over, da. Vi tok fler poeng enn i fjor, havnet på en helt grei syvende plass... og det var vel egentlig det hele?

For å være knusende ærlig, kjenner jeg at jeg er voldsomt skuffet over sesongen i år. Hva skjedde egentlig? Når jeg tenker tilbake på sesongen, er det nesten vanskelig å finne høydepunkter å trøste seg med etter dagens enorme kalddusj. For dette har, når alt kommer til alt, vært en skikkelig middelmådig sesong. La oss se på noen fakta fra sesongen som er gått:

- Vi har denne sesongen ikke på noe tidspunkt slått noen av lagene over oss på tabellen. Noen "hederlige" uavgjorte mot de øverste fire kan vi alltids koste på oss, men ærlig talt; 0-4 hjemme mot Aston Villa lukter det ikke E-cup av.

- Når vi snakker om hjemmekamper og E-cup: 0-1 mot Portsmouth, 0-1 mot West Ham og 1-1 mot Fulham? En ting er å ikke ta poeng av de nærmeste E-cup-konkurrentene, men å ikke slå lag som er tydelig dårligere enn oss er rett og slett ikke godt nok.

- Vi har positiv målforskjell. Noe som i bunn og grunn er et lite mirakel, tatt i betraktning at vi lar Wigan score fem på oss, og både Birmingham og Villa (for ikke å snakke om Coventry - de rykke ned fra Championship, folkens!) får slippe til fire ganger. Jeg husker Friedel skammet seg og var flau etter de seks mot Arsenal forrige sesong; jeg ville vært vel så flau over Wigan-kampen. Egentlig flauere.

- Antallet kamper vi har vunnet med to mål eller fler denne sesongen: fem. Antall ganger vi har holdt nullen: seks. Helt greie tall om man sikter på midten av tabellen, men ser man over resultatlisten, innser man at det er snakk om elleve separate kamper. Blackburn har ikke evnet å både holde nullen OG vinne med to eller fler mål i en og samme kamp denne sesongen. At bare elleve av trettiåtte kamper holder en standard man bør kunne forvente av et topplag, er vel så bekymringsverdig.

Disse fire punktene bekymrer meg voldsomt, spesielt siden både Hughes, McCarthy og fler har gått ut og sagt at denne sesongen ikke har vært en skuffelse. Ikke en skuffelse? Hva sitter vi egentlig igjen med - en sjuendeplass, litt ekstra premiepenger og en lengre sommerferie før vi setter i gang sesongoppkjøringen med prestisjeoppgjør mot Bradford? Jeg savner ambisjoner fra klubbens side, ut over stadige uttalelser om at vi er gode nok til å kjempe om en plass i Champions League.

Årets sesong er ikke på langt nær godt nok, uansett hva vi måtte ha å innvende om budsjett, spillerkjøp, "alle de andre" og dårlige dommere. Blackburn er ikke en godt nok organisert klubb pr. i dag til å kunne hevde seg i toppen, og langt mindre kjempe om CL. Å ende sesongen med over et halvt år siden forrige cup-kamp, mens vi klamrer oss til et halmstrå av håp om å nå InterToto, er skammelig.

Jeg elsker Blackburn, og kommer til å sitte pal foran TV eller skjerm hver eneste kamp de spiller neste sesong også, slik jeg har gjort det de siste seksten årene nå. Men om David Bentley og Roque Santa Cruz forsvinner i sommer, forstår jeg hvorfor:

Fordi "nesten" er ikke godt nok på dette nivået. Og når selv "nesten" uteblir... da er det på tide å prøve noe nytt.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 5/12/2008 12:40:04 PM Sist oppdatert 5/12/2008 12:40:04 PM
er ikke fornøyd med sesongen i år
på hodet ut av både fa cupen og uefa cupens første runde mot svakere lag enn oss selv. Noe av det positive i år har vært spillet til David bentley og Roque santa cruz, og at vi nærmer oss lag som villa og everton.Vi har tross alt hoppet tre plasser opp fra forrige sesong med 10 plass:P
men hadde håpet å na minst kvartfinalen i uefa cupen og semi`n i fa cupen.Så MÅ vi ha forsterkninger i sommer.
høyrebackplassen og en rask spiss vil jeg ha.
Derbyshire kan vi leie ut. Han fortjener å spille mer enn han gjør, dessuten tror jeg det ville vært lurt så kansje han har blitt bedre når han kommer tilabke.En ting er ihvertfall sikkert han blir ikke bedre på benken...
har og vært snakk om en rask midtstopper, kan være lurt å ha men håper det ikke blir dyrt.
SÅ SKAL VI UT I EUROPA MÅ VI HA FORSTERKNINGER I SOMMER!!!
tarik vil jeg ha rask og en god skytter.Vet mange sier det er for tildig o.s.v men tror hughes kunne gjort noe stort med denne spilleren her.Han er norges nye stjernespiss.
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11033
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/12/2008 1:00:30 PM Sist oppdatert 5/12/2008 1:00:30 PM
Herregud, folkens.

Vi er en liten klubb, med små midler i forhold til mange andre i pl og championship.
Det er egentlig naturstridig at vi er i pl engang. Det Mark HUghes har gjort med med klubben er helt fantastisk.
Han kjøper utrolig smart og veier kjøpene sine veldig godt. Det kan vi ikke si med Souness. Han kjøpte bare for å kjøpe. Greit nok at det er surt å ikke få intertoto, men sånn er livet. Vi var veldig nært i år, og i fjor var vi utrulig heldige at vi fikk intertoto på 10 plass.
Det viktigste for Hughes i sommer er å beholde stjernene og skrive lange kontrakter med spillerne.
Hughes får rundt 10 m åund å handle for skriver seriøse medier. Det er veldig mye mer enn han har hatt å rutte med, så dette kan bli en veldig spennende "silly season".
Det som er sjarmen med å være rovers supporter er det å være små å klore de store litt innimellom med drømmen om noe stort der framme for oss.

Vi har tross alt mye stolthet og fans i forhold til scum fansen som kunn synger når laget vinner.
nei ta av dere hatten eller det dere har på håret å applauder Hughes og hans menn.

Up the rovers!!!
Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 5/12/2008 1:09:08 PM Sist oppdatert 5/12/2008 1:09:08 PM
Helt enig, hva forventer egentlig folket med de midlene vi har hatt de siste årene?Blir litt irritert når jeg leser innlegget over.

Se på hvor mye klubber som Newcastle, Tottenham, West ham, Manchester City har brukt? Vi havnet foran alle dem på tabellen. Nei jeg er stolt av det vi har prestert i år, er uflaks at en 7 plass ikke gir uefacup/intertoto.
Hadde Chelsea slått Tottenham i finalen f.eks hadde vi vært i intertoto, så er små marginer.


Du må være innlogget for å svare

Nesskj

Antall innlegg: 190

Opprettet 5/12/2008 2:41:54 PM Sist oppdatert 5/12/2008 2:41:54 PM
Einig med Pettersen83 og ronny_los. Hadde Chelsea vunne ligacupen hadde det plutseleg vore ein veldig bra sesong for oss. I ligaen har etter mi meining to lag visst klar framgang, og det er Villa og Rovers. Hughes sitt lag viser framgang
sesong etter sesong, kva anna kan vi be om?

Er einig at cupene var dårleg, men i ligaen var vi før sesongen tippa bak ein del av dei laga vi har lagt bak oss.
Blir litt provosert av dei tidlegare innlegga, som eg håpa var irritasjon etter kampen i går.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 5/12/2008 2:56:42 PM Sist oppdatert 5/12/2008 2:56:42 PM
Lovt å være skuffet etter siste serierunde i år, hvor seier hadde gitt oss europa. I tillegg er det lov å være skuffet over at vi i enkelte kamper har hatt marginer i mot oss. Det som ikke er lov å være skuffet over, er ligaplasseringen. 7 plass er veldig bra for en klubb som Blackburn. Det er intet mindre en merkelig at folk virker mye mer skuffet etter årets sesong enn fjorårets da vi fikk 10 plass.... Og ja jeg vet vi bet mer i fra oss i cupene i fjor, men er nå ligaen som er målestokk på hvor god sesongen har vært...
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 5/12/2008 2:56:47 PM Sist oppdatert 5/12/2008 2:56:47 PM
Helt enig med Ronny Los, Nesski og Pettersen83. Se på midlene vi har! Jeg har kamerater som ikke forstår at Blackburn kan havne så høyt på tabellen med tanke på midler og de andre lagene vi kjemper mot. Selvfølgelig skuffende med tap i går men alt i alt denne sesongen så viser vi fremgang:) Dette er litt av sjarmen med å holde med de litt mindre klubbene. Neste sesong kan vi kanskje ha enda mer fremgang? Og hvem vet, Kanskje vi ender opp med å vinne noe? :)
Så Roversboy, hvordan kan denne sesongen være skuffende?? Vi har mindre midler enn Birmingham som rykker ned. Mindre by. Alt du kan tenke deg.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 5/12/2008 3:00:41 PM Sist oppdatert 5/12/2008 3:00:41 PM
tap mot LARISSA i 1.runde av uefa cupen er rett og slett altfor dårlig,det samme med coventrytapet i fa cupen.
Ligaen er jeg fornøyd med,tre plasseringer opp fra forrige år. Du må lese vettu stepou
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 5/12/2008 3:07:54 PM Sist oppdatert 5/12/2008 3:07:54 PM
Ja jeg leser men om du ser på midlene vi har så kan vi egentlig ikke forvente annet! Greit at cuptapene er skuffende men når man havner på 7endeplass i PL så kan du vel ikke kalle sesongen for skuffende??? Å forvente at vi skal gjøre det kjempebra i PL og samtidig komme langt i alle cupene vi er med i går rett og slett ikke!
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 5/12/2008 3:11:29 PM Sist oppdatert 5/12/2008 3:11:29 PM
Jeg er fortsatt veldig skuffet over avslutningen og braktap mot Birmingham i går, men sett bortifra dette er jeg meget fornøyd med ligaplasseringen, som vanligvis ville gitt oss Europaplass.

Det jeg derimot er litt misfornøyd med er at vi har manglet litt guts denne sesongen og at det har blitt litt for mye jo-jo. Vi har heller ikke vartet opp med storprestasjoner mot noen av storlagene, som tidligere år.

Det bør derimot nevnes at jeg er storfornøyd med at en liten klubb som Rovers klarer å gjøre fremgang; flere tilskuere, "stjerner" som Roque, Bents og Benni. I tilegg til bedre ligaplassering enn mange av våre konkurrenter som bruker mye mye mye mye mer penger.

I tillegg mener jeg også at vi ikke bør ignorere at Blackburn Rovers er en meget veldrevet klubb. Vi har en fantastisk manager som får lov til å skape stabilitet og vi har en fantastisk styreformann I JW.

Neste sesong blir nok en veldig spennende sesong.

Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 5/12/2008 7:51:17 PM Sist oppdatert 5/12/2008 7:51:17 PM
Vi har gjort en god sesong! Nytter ikke å belage inntrykket og konklusjonen etter èn smell mot Coventry... Tre siste sesongene: 6, 10, 7. Det er her vi ønsker å være, ikke noe mer. Såklart håper alle på Europa, inkl. meg selv. Noen år lykkes det, noen ikke. Vi er akkurat så gode som vi er.

Og så om vi taper 4-0 og 4-1 mot Villa og Birmingham? Spiller ingen rolle! Det som teller er antall poeng samlet opp til slutt, punktum. United slapp inn 4 mål mot oss for to sesonger siden, og jammen fikk de ikke plass i Champions League! Det er jo nettopp det som er kjennetegnet til the Premiership!

Enig med den kloke og vise Mo-væringen :)
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11033
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/12/2008 7:58:45 PM Sist oppdatert 5/12/2008 7:58:45 PM
Jansen skrev:
Vi har gjort en god sesong! Nytter ikke å belage inntrykket og konklusjonen etter èn smell mot Coventry... Tre siste sesongene: 6, 10, 7. Det er her vi ønsker å være, ikke noe mer. Såklart håper alle på Europa, inkl. meg selv. Noen år lykkes det, noen ikke. Vi er akkurat så gode som vi er.

Og så om vi taper 4-0 og 4-1 mot Villa og Birmingham? Spiller ingen rolle! Det som teller er antall poeng samlet opp til slutt, punktum. United slapp inn 4 mål mot oss for to sesonger siden, og jammen fikk de ikke plass i Champions League! Det er jo nettopp det som er kjennetegnet til the Premiership!

Enig med den kloke og vise Mo-væringen :)

 Takker:)

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 5/12/2008 8:04:16 PM Sist oppdatert 5/12/2008 8:04:16 PM
Ja er kanskje enig likevel. Vi kommer over lag som: Portsmouth, City, West Ham, Totenham og Newcaslte som alle har brukt mangfoldig mange millioner en oss. Gleder meg til transfer sesongen og ser det positivet med å ikke spille intertoto på bekostning av ferie.
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 5/12/2008 8:08:13 PM Sist oppdatert 5/12/2008 8:08:13 PM
Bare hååper så inderlig at Bentley er lojal og skriver ny kontrakt! Men er egentlig pessimistisk... Han har nok høyere ambisjoner enn dette. Tror ikke Santa går noe sted. Blir spennende å følge med framover. Tre- fire forsterkninger og vi er med fra start igjen om tre mnd! Takk for i år, blir nok mye heftig diskutering framover :)
Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Opprettet 5/12/2008 8:16:10 PM Sist oppdatert 5/12/2008 8:16:10 PM
Som de fleste andre så er jeg godt fornøyd me sesongen, greit nok vi tapte for dårligere motstand i cupene og det er litt surt, men 7ende plass er faktisk veldig bra gjort.

Så får vi se til sommeren nå, omtrent hele PL har jo flere penger i klubbkassen enn det vi har, så det er mange som kommer til å handle som besatte. Heldigvis har vi Hughes som stadig glimter med geniale kjøp, håper han kan forsterke laget der det trengs.

Eneste jeg egentlig er skuffet over er at vi har spillt dårlig mot alle lagene som havner over oss på tabellen, vi må spille bra mot de beste lagene også. De forrige sesongene så har d ikke hatt noe å si om d er Man utd eller Exeter vi har spillt mot, d har vært full innsats og vilje uansett. Virker som vi har hatt litt for stor respekt for antatt bedre lag denne sesongen?

Men men alt i alt veldig fornøyd, håper vi klarer å kjempe om top 7-8 plassering neste sesong også, selv om det blir veldig vanskelig med tanke på hvor mye forsterkninger de andre lagene rundt oss sannsynligvis kommer til å hente!
Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 5/13/2008 2:04:08 PM Sist oppdatert 5/13/2008 2:04:08 PM
Det er egentlig artig (men aller mest trist) hvordan hele forumet ser ut til å ha skylapper og gjemmer seg bak "vi har ikke penger"-argumentet, uten faktisk å ta stilling til de problemene jeg la til grunn for pessimismen min. Holdningen "Hughes vet hva han gjør" uten å evne å se kritisk på laget er hverken sunn for laget eller forventningene til fansen - vi må tåle å kunne kritisere Blackburn og Mark Hughes uten å være redd for å bli stemplet som illojale eller uvitende.

Siden så mange her snakker om marginer, tenkte jeg at jeg skulle gjenta det jeg hadde som punkt nummer fire på listen min over ting å ta tak i. Vi vant bare fem kamper med to mål eller mer; vi holdt buret rent kun ved to anledninger. Ingen av disse hendelsene (vinne med to mål/buret reint) har forekommet i en og samme kamp. Blackburn har med andre ord spilt elleve kamper denne sesongen av et kaliber som er et topplag verdig. Man kan skylde på lite ressurser og små marginer så mye man vil, men dette er faktisk et problem!

Og som alltid, ALLTID, avgir Blackburn poeng mot bunnlagene - for mange poeng. Vi avga 20 poeng til Reading, Fulham, Birmingham, Middlesbrough, West Ham og Wigan denne sesongen - 7 av dem på hjemmebane. Er det virkelig innenfor rammene av godt nok?

En ting jeg VIL gi Blackburn ære for, er stabiliteten. Manchester City hadde en peridoe med kun to seire på tolv kamper i vinter, Portsmouth hadde en rekke på ni kamper med bare to seire, men avsluttet sesongen med fire strake tap. Vi hadde riktignok en stygg nikampsrekke i høst med bare en seier, men det kan likevel ikke benektes at det er Blackburn som har vært mest stabile i "vår klasse". Dette burde samtidig være et farsignal: skillet mellom 7. og 9. plass handler ikke om at vi har vært best lenger, men vel så mye om at lagene rundt oss har hatt tapsrekker på én og to kamper mer enn oss. At det er vi som har kommet best ut av tilfeldighetene i år, kan ikke tillate oss å bli selvgode og tror vi er bedre enn det vi er.

Sist, men ikke minst... topplagene. Vi har ikke slått Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton eller Aston Villa denne sesongen, vi har faktisk bare plukke beskjedne 7 poeng av denne sekstetten til sammen. Å tro at vi skal kalre å bryte inn i toppen når vi ikke klarer å slå dem engang, er ikke realistisk, det er ønsketenkning.

Jeg gleder meg fortsatt til neste sesong, misforstå meg rett. Men jeg tror vi må begynne å lære oss å forstå hva "vi har så lite penger" og "Hughes gjør det beste med det han har" betyr. Og det betyr ikke stjernespillere og ambisjoner om Europa. Så lenge klubben ikke snakker om CL som realistisk, skal jeg klare å se positivt på det meste.

Men det MÅ være samsvar mellom ambisjoner og kapasitet, vhis ikke er det ikke annet enn tomt prat og ønsketenkning.
Du må være innlogget for å svare

hagper

Antall innlegg: 109
Medlem 1158 i supporterklubben

Opprettet 5/13/2008 4:20:55 PM Sist oppdatert 5/13/2008 4:20:55 PM
"Så lenge klubben ikke snakker om CL som realistisk, skal jeg klare å se positivt på det meste."

Klubben har vel aldri snakket om CL som realistisk? Vi hadde et lite håp i forfjor før vi endte på 6, og etter den gode perioden vår i år, men det er og blir tross alt bare en ønskedrøm. CL er bare en søkt drøm fra Blackburns side (bortsett fra Benni som drømmer litt vel mye). Men UEFA-cup er veldig realistisk for en klubb som blackburn, det er jo tross alt noe som vi helt sikkert har som mål neste sesong også.

Men klart, er langt på vei enig i det fleste av de punktene du nevner. Det må være lov å være kritisk, og poengtere punkter vi må forbedre oss på til neste sesong.
Du må være innlogget for å svare

tommy

Antall innlegg: 372
Medlem 548 i supporterklubben

Opprettet 5/14/2008 12:40:33 AM Sist oppdatert 5/14/2008 12:40:33 AM
Jeg er skuffa over at ikke Jolly Cola selger mer enn Coca Cola siden ikke penger har en dritt å si.

Og til sommeren ønsker jeg meg Ronaldinho, Kaka, Gattuso og Torres. Siden penger ikke har noe å si kommer de sikkert gratis.
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 5/14/2008 9:57:56 AM Sist oppdatert 5/14/2008 9:57:56 AM
Rorschach skrev:
Og som alltid, ALLTID, avgir Blackburn poeng mot bunnlagene - for mange poeng. Vi avga 20 poeng til Reading, Fulham, Birmingham, Middlesbrough, West Ham og Wigan denne sesongen - 7 av dem på hjemmebane. Er det virkelig innenfor rammene av godt nok?

 Vi avga mer poeng mot nedre halvdel de to foregående sesongene, 25 poeng begge årene. I år tapte vi bare to av kampene mot nedre halvdel, borte Wigan og borte Birmingham. Sånn sett er det i hvert fall en forbedring - mao det finnes flere måter å vinkle dette på. Men det har vært for mange uavgjorte kamper i år. Og uavgjorte kamper får deg ikke til å klatre på tabellen.


Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 5/14/2008 10:23:36 AM Sist oppdatert 5/14/2008 10:23:36 AM
Ja, riktig. Som McCarthy også presiserte, hvis man er bedre konsentrert neste år er man kababel til å vinne de fleste kampene som man har "tapt" to poeng mot i år.

Moutinho: Er enig i at Vogel er en bra tilvekst og en uten tvil bra spiller! Men jeg mener det blir feil å vinkle de dårlige kampene ut ifra om han er på banen eller ei. Missforstå meg rett altså, jeg er enig i at det har vært noe ustabilt på midtbanen i år. Men Vogel er ikke et lag alene. I kampen sist kan man ikke si at de sviktet totalt kun fordi Vogel gikk ut. Warnock ble også tatt av og det var 3 mann i forsvar (inkl èn midtb, Reid) og 3 på topp og vi måtte ha mål. Da kan det snu begge veier. Vi har jo spilt glitrende bra i store deler av sesongen, kanskje spesielt første del, (ett tap på første 10 kamper, 7 seierer på rad), og da uten Vogel! Men ingen tvil om at han bringer trygghet og styrker midtbanen vår. Han blir viktig til neste år- nok et genitrekk fra Hughes. Vi trenger fortsatt å fornye laget noe, og vi har gode muligheter for å være kababel til 5-6 plass neste sesong, ihvertfall hvis man klarer å beholde de viktigste spillerne. Med det laget vi har er det etter min mening uaktuelt å snakke om Champions League, men selvfølgelig kan alt skje i fotball. Årets sesong og ligaplasering er veldig bra.
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 5/30/2008 11:20:25 PM Sist oppdatert 5/30/2008 11:20:25 PM
tommy skrev:
Jeg er skuffa over at ikke Jolly Cola selger mer enn Coca Cola siden ikke penger har en dritt å si.

Og til sommeren ønsker jeg meg Ronaldinho, Kaka, Gattuso og Torres. Siden penger ikke har noe å si kommer de sikkert gratis.

 er så jævla enig med deg tommy. Alle her inne tror vi kan få tak i alle slags spillere og nå cl. Vi er en liten klubb bare i forhold til united,chelsea,united og arsenal.De fire store vil komme til cl helt til 2050.Så slutt å mas om cl.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 5/31/2008 9:47:11 AM Sist oppdatert 5/31/2008 9:47:11 AM
roversboy: hehehehhe jolly cola er så utrolig vondt!:)

Enig blir man aldri her inne, mener Vogel har en evne til å skape defensiv trygghet på mitbanen. Hver gang han har gått ut siste kampene, så har det gått rett i dass. Det er fakta!

Til lederen sin oppsummering: Når man skriver at man syntes at innleggene har vært noe svake fra venstresiden, så får man jaggu forklare seg også. Det var for tynt:) Presterer ikke en mitbane særlig godt, så vil ikke vingene våre dominere kampene så mye+ at Bentley har fått mye flere baller å jobbe med i år. Ballen kan ikke være på begge vingene samtidig, eller har jeg misforstått?:)
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 5/31/2008 9:57:40 AM Sist oppdatert 5/31/2008 9:57:40 AM
moutinho skrev:
roversboy: hehehehhe jolly cola er så utrolig vondt!:)

Enig blir man aldri her inne, mener Vogel har en evne til å skape defensiv trygghet på mitbanen. Hver gang han har gått ut siste kampene, så har det gått rett i dass. Det er fakta!

Til lederen sin oppsummering: Når man skriver at man syntes at innleggene har vært noe svake fra venstresiden, så får man jaggu forklare seg også. Det var for tynt:) Presterer ikke en mitbane særlig godt, så vil ikke vingene våre dominere kampene så mye+ at Bentley har fått mye flere baller å jobbe med i år. Ballen kan ikke være på begge vingene samtidig, eller har jeg misforstått?:)

 Helt riktig. Ballen kan bare være på en side av gangen. Dette fordi bare en ball er i spill til en hver tid...

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversSesongoppsummering.