Blackburn - Bolton 24.februar

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/17/2008 1:48:45 AM Sist oppdatert 2/17/2008 1:48:45 AM
Roversboy skrev:
Ja kjedelig helg uten rovers kamp,men men neste kamp er iallefall motBolton en kamp vi skal vinne,vi får vel endel folk tilbake fra suspensjon og skader åsså.Vinner vi ikke denne mener jeg vi kan glemme Uefa-cupen,nå som alle lagene rundt oss(villa,portsmouth) vinner sine.
4-3 benni scorer tre mål.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 2/17/2008 1:29:26 PM Sist oppdatert 2/17/2008 1:29:26 PM
Vi er inne i en fryktelig periode, med utrolig dårlig spill om dagen, spesiellt mitbanen som er store problemet. Håper vi vinner mot Bolton, men tviler:(

Har nå i hvertfall muligheten til å kjøpe løs spillere, for en årslønn når spillere har et år igjen av kontrakten og overgangsvinduet er oppe. Det skjer ikke noe før til sommeren uansett....
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 2/17/2008 2:00:48 PM Sist oppdatert 2/17/2008 2:00:48 PM
Det blir ikke noen lett kamp Bolton er gode de,men vi MÅ og bør vinne denne kampen greiT.det blir vel jevnt tror vi vinner med ett mål eller noe. Blir digg å få tilbake folk fra skade og suspensjon.
Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Opprettet 2/18/2008 7:19:50 PM Sist oppdatert 2/18/2008 7:19:50 PM
Tror å håper på seier her!et sjikkelig hatoppgjør:)hehe , tror på 2-1 til oss eller 2-2!! cruz og bentley;)
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 2/18/2008 8:38:04 PM Sist oppdatert 2/18/2008 8:38:04 PM
hvem er egentlig ute i denne kampen.
Ooljer er vel skada,er det noen suspenderte til bolton kampen.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/20/2008 6:13:28 PM Sist oppdatert 2/20/2008 6:13:28 PM
Ikke noen lett kamp, men jeg har tro på seier mot Bolton. Og det er en kamp vi må vinne for å ha sjanse på uefa-cup plass. Heldigvis får vi tilbake Samba. Vet ikke om Dunn og Gamst er klar eller om de har en kamps karantene til?
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 2/21/2008 9:20:56 AM Sist oppdatert 2/21/2008 9:20:56 AM
bob_hund skrev:
Ikke noen lett kamp, men jeg har tro på seier mot Bolton. Og det er en kamp vi må vinne for å ha sjanse på uefa-cup plass. Heldigvis får vi tilbake Samba. Vet ikke om Dunn og Gamst er klar eller om de har en kamps karantene til?

 De afsoner kun 1 kamp.


Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 2/22/2008 5:00:25 PM Sist oppdatert 2/22/2008 5:00:25 PM
Forventet (min forventning :-) ):

Friedel, Emerton, Samba, Khizanishvili, Warnock, Bentley, Dunn, Reid, Gamst, Benni, Santa Cruz

Bænken: Brown, Mokoena, Roberts, Derbyshire, Tugay.

Skadet: Nelsen, Ooijer, Olsson, Treacy og Peter.

Man kan vel også forestille sig at Jason Roberts starter kampen for Benni? Han havde jo mærkbar i kampen på Reebok. Mokoena starter måske også for Dunn. Jeg håber det ikke, men det kan meget let være en kamp for afrikaneren.
For alt i verden skal vi undgå skader i forsvaret. Det ser virkeligt tyndslidt ud. Ooijer er ude en uge endnu, mens Nelsen nok har længere vej. Han ser ud til at slide voldsomt med den hamstring igen. Det tegner ikke godt.
I øvrigt må man sige, at vi virkeligt hænger på Gamst på venstre. Kunne være dejligt, hvis han fik en brandkamp efter at fået lidt pause i Florida. Alt konkurrence er skadet og Berner er bare.... ringe.
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/22/2008 9:38:19 PM Sist oppdatert 2/22/2008 9:38:19 PM
Her har jeg faktisk en GOD følelse!:-D
Har god tro på 3 poeng:-)
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 2/23/2008 1:20:29 PM Sist oppdatert 2/23/2008 1:20:29 PM
Preview:

Man kan trygt si at det ikke ligger an til et målrikt oppgjør mellom de to Lancashire-rivalene. For det første er Blackburn et av de lagene som har scoret minst på hjemmebane denne sesongen. For det andre handler Bolton sin taktikk om en ting, ødelegge det offensive spillet til sine motstandere. Og for det tredje har aldri dette oppgjøret, historisk sett, vært noe fyrverkeri av en fotballkamp.

Dårlig hjemmestatistikk
Spennende og dramatisk har det dog alltid vært. Det er ikke så altfor lenge siden vi møtte Bolton på Reebok, og de fleste husker vel hvordan det gikk, takket være en Jason Roberts som virkelig var på hugget. Nå skal det sies at statistikken tilsier at det er bedre å være bortelag når Blackburn og Bolton møtes, ingen av de 15 siste kampene har endt med hjemmeseier.


Kan Roberts gjøre livet surt for Bolton igjen?

Vi gjorde godt fra oss mot Arsenal sist, men vi hadde i realiteten aldri en mulighet mot Premier Leagues suverent beste lag. Tapet sørget for at vi ikke har vunnet på fire kamper, sist gang vi vant en kamp var faktisk kampen mot Bolton i midten av januar.

Sentrale spillere tilbake
Til søndagens kamp mønstrer vi et langt bedre mannskap enn mot Arsenal. Samba, Gamst og Dunn er alle tilbake etter sine suspensjoner, det betyr mye. Vi sleit på defensiv dødball uten Samba sist, og erstatterne til Gamst og Dunn, Tugay og Berner, var alt annet enn gode. Det er bare å forvente at alle tre går rett inn på laget. Bortsett fra det blir det nok ikke allverdens med forandringer fra forrige kamp.


David Dunn vil gjerne senke Bolton til søndag

Både Nelsen og Ooijer er mer eller mindre uaktuelle til kampen så da får Zura fortsette som midtstopper. Resten av laget sier stort sett seg selv, men dette hadde kanskje vært en kamp for Tugay selv om Dunn og Reid sannsynligvis blir foretrukket sentralt. På topp er det nok Santa Cruz og Benni som starter. Sørafrikaneren viste god arbeidsmoral i forrige kamp og vil forhåpentligvis vise seg mer frem offensivt på søndag. Jeg kunne kanskje tenkt meg Roberts fra start, men jeg tviler på at det skjer.

Troppen: Friedel, Emerton, Samba, Rigters, Khizanishvili, Warnock, Tugay, Dunn, Pedersen, Reid, Mokoena, Bentley, Roberts, Berner, Santa Cruz, McCarthy, Kane, Nolan, Derbyshire, Brown.

Sannsynlig lag:
Friedel
Emerton – Samba – Khizanishvili – Warnock
Bentley – Dunn – Reid – Gamst
McCarthy – Santa Cruz

Gode i Europa
Gary Megson har klart å føre Bolton over nedrykksstreken med en mer primitiv taktikk enn det Big Sam kjørte i sin tid. Tilbake til røttene og vel så det med andre ord. Til forskjell fra Blackburn har Bolton gjort det skarpt i årets UEFA-cup. I løpet av en uke har de overraskende slått ut storlaget Atletico Madrid som ikke fikset Boltons aggresive spillestil. I Premier League har de riktig bare en seier på sine 5 siste kamper hvor de har scoret 3 mål.

Kampene mot Atletico Madrid kan slå positivt ut for Blackburn. To kamper på fire dager kan føre til at Megson føler han må hvile spillere. Ricardo Gardner, Heidar Helguson, Joey O´Brien og mannen som i løpsduell mot Jason Roberts så ut til å dekke en meter, mens Roberts dekket 10, nemlig Gavin McCann, er alle usikre til kampen mot Blackburn, men alle er å finne i troppen.

Troppen: Jaaskelainen, Hunt, A O´Brien, Cahill, Meite, Guthrie, J O´Brien, Steinsson, Gardner, Stelios, Nolan, Campo, Cohen, Taylor, Diouf, Davies, Helguson, Samuel, McCann, Al Habsi, Alonso, Teymourian.

Mulig lag:
Jaaskelainen
Steinsson – Cahill – Meite – Samuel
Stelios – Nolan – Campo – Taylor – Diouf
Davies


El Hadji Diouf er ikke akkurat godt likt av Rovers-fansen

Jeg både tror og håper vi vil stikke av med alle poengene i denne kampen. Den kommer til å bli jevn med mange dueller og lite mål, men Rovers har aldri vært redd for å gå i krigen. Nøkkelspillere for vår del blir Samba som må låse igjen defensivt, vi tåler ingen feil mot Bolton. David Bentley er vårt offensive midtpunkt og må fungere for at vi skal kunne skape sjanser. Sist, men ikke minst har vi Santa Cruz som skal stå for scoringene, han har hatt en litt lei tendens til å bomme på ganske åpenbare sjanser og de må sitte. Mitt tips er 2-0 til Blackburn takket være scoringer av Dunn og Santa Cruz.

Bet 24 odds:
Første målscorer:
David Dunn 17.00
Christopher Samba 25.00

Finfin odds på to potensielle målscorere.
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 2/23/2008 8:30:47 PM Sist oppdatert 2/23/2008 8:30:47 PM
Supporterintervju!

1. Flere av lagene bak dere har forsterket i overgangsvinduet, henta dere inn noen?
Vi ventet jo i spenning på hvem som skulle erstatte Anelka etter at han gikk til Chelsea. Selv syns jeg overgangsmarkedet varte alt for lenge, var kanskje litt utålmodig med tanke på hvem som skulle score målene etter Nicolas. Men Megson fikk signert noen spillere som i utganspunktet var mer eller mindre ukjente for meg. Forsvarsspillerne Gary Cahill og Gretar Steinsson har allerede spilt seg inn i supporternes hjerter. Det er en helt tydelig forbedring forsvarsmessig. Tamir Cohen er vel kanskje den som ikke har forsterket laget (enda), men han har helt klart potensialet. Matthew Taylor er en spennende spiller, svært skytevillig fra alle posisjoner, svært god venstrefot. Han kommer til å gjøre seg bemerket, og scorer nok sine første mål mot Blackburn. Om det var han som skulle erstatte Anelka er jeg ikke så sikker på, kanskje det var "han polakken" som vi kaller ham; Grzegorz Rasiak. Men han polakken har vi tilgode å se på banen.

Matt Taylor får Bolton-fansen til å smile igjen.


2. Spesielt Fulham har kommet seg etter forsterkinger og trenerskifte, frykter du nedrykk i år?
Nei, nå har nervene roet seg betraktelig. Det ser faktisk ut som Gary Megson har begynt å få orden på tingene. Etter å ha forsterket forsvaret klarer vi oss, Bolton kommer til å klatre sakte men sikkert opp på tryggere grunn.

3. Hvordan er inntrykket av oss etter kampen på Reebok tidligere?
Det var jo kampen hvor årets scoring kom fra Kevin Nolan, på den lekreste helvolley jeg har sett på lengre tid. En fantastisk scoring. Nolan hadde fortjent å bli matchvinner bare av den grunn. Men det gikk frem og tilbake, så vidt jeg husker var vi jevngode. Men så utlignet dere tidlig i andre omgang og tipset mitt med 1-1 så ut til å holde stikk. Dessverre for Bolton så hadde dere marginene på deres side i den kampen med seiersmålet til innbytter Roberts på overtid. Dette var jo perioden hvor Bolton slet og hadde nylig mistet Anelka, samt at både Diouf og Meite var i Afrika i nasjonal tjeneste. Hadde vi hatt disse tre på banen hadde det nok sett annerledes ut. Så inntrykket av Blackburn etter den kampen er vel kanskje at det er et lag jeg ikke frykter nå.

4. Hvordan vil kampen på søndag bli?
Kampen på søndag vil nok gå motsatt vei enn forrige gang vi møttes. Selv om dere har hjemmekamp, vil dere få merke at Bolton er tilbake i god form. Trotters har spilt flere gode kamper på rad nå, til tross for at det ikke ble seier hver gang, medregnet UEFA-cupen. Så jeg har stor tro på borteseier i søndagens oppgjør. Som kjent går Bolton hardt ut fra start og det er jo ikke noen nyhet at Bolton spiller nokså hardt fysisk. Litt tøffe taklinger må man nok regne med. Jeg tror det blir en nokså jevn kamp rent spillemessig, men at Matt Taylor får sine første scoringer for Bolton i denne kampen. Legg merke til at jeg snakker i flertall.

5. Hvilket lag stiller dere med?
Det overlater jeg til manageren, nå som han har fått min fulle tillit. Jeg går ut i fra at Megson holder kortene tett til brystet som vanlig, helt frem til kampstart. At han syr sammen det beste laget vi kan stille med for å ta tre poeng er jeg ikke i tvil om. Og jeg er rimelig sikker på at Davies starter på topp med suveren assist fra Diouf og Taylor. Det skal bli livlig rundt Blackburn-buret.

6. Hva blir resultatet?
Blackburn 0-2 Bolton

7. Hvem er årets spiller for Bolton, så langt?
Nå har det jo vært drastiske utskiftninger med tanke på gode spillere, Anelka var jo en klasse for seg selv. Men jeg er stor fan av El-Hadji Diouf og hans evner til å utfordre og komme til innlegg på kanten. Ikke usannsynlig at jeg vil gi min stemme til ham (igjen). Veldig godt å ha ham tilbake fra Afrika.

Diouf har snubla i sine egne bein igjen...


8. Oppturer og nedturer denne sesongen?
Nedturene er jeg flink å fortrenge. Kort sagt; hver gang vi faller nedover på tabellen er det en nedtur. Starten på sesongen kan kanskje kalles en laaang nedtur. I løpet av de 13 første kampene vant vi kun to. Men så kom det en stor opptur ved å slå Manchester United på Old Trafford, slike ting lever man lenge på. Etter dette har det gått litt opp og litt ned. Men den desidert største oppturen denne sesongen er uten tvil UEFA-cupen. Bolton slo nylig ut selveste Atlético Madrid av europaeventyret. Dette var stort! Ingen tvil om at Wanderers har mer å by på nå enn sist vi møttes! Lykke til (dere trenger det)!

Hvis dere syns jeg virker mye mer optismistisk nå enn sist, så er det helt riktig. Jeg har stor tro på at Bolton er på vei til å imponere igjen. Men skulle alle poengene mot formodning gå til Blackburn så vil jeg føre denne kampen opp som svar på spørsmål 8 under nedturer.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 2/24/2008 11:51:51 AM Sist oppdatert 2/24/2008 11:51:51 AM
Kjegla: Jeg tror det kan bli en målrik kamp, siden vår mitbane
har to spillere i reid/dunn som ikke utfyller hverandre godt nok/for lite klare definerte roller. Så defensivt så er vår mitbane dårlig, tryggheten med ball. Offensivt så holder det ikke at bare bentley presterer, de andre på mitbanen må heve seg. Noe jeg tror de gjør, kan jo ikke fortsette å spille så dårlig:)

Grunnen til at Spesiellt Benni ikke har skårt så mye mål i år, er at vi ikke har spilt som vi gjorde i fjor med mye vingspill. En Mcarthy som lukter på offside, ga mange mål. Nå som vi har sliti har han gått dypere i banen for å ikke gå i veien for santa cruz. De går ofte i de samme rommene på banen. Har i det siste til og med blitt brukt på mitbanen. Kom deg oppover på banen, gi han venstrespissplass så kan det bli måli dag:)

Intervju med Mark Hughes forteller meg at Sparky har stor tro på gamsten, og han er fullt kalr over situasjonen. Det igjen gir større trygghet til å prestere på banen, og spille seg i form:) Det liker jeg, siden vi ikke har noen andre alternativer. Men kan ikke være sånn her hver sesong at han må spille seg i form, han må finne en måte å ha formen større deler av sesongen. Så er det jo problemet med Warnock, som stort sett aldri sentrer til gamsten, og gjør han de så er det ikke i de posisjonene som gamsten kan slå tidlige innlegg. Det er faktisk en viktig faktor både for gamsten skal spille bedre/kunne lever gode innlegg og at benni skal kunne skåre.

For vi dette på plass så mener jeg vi har stor sjans på poeng i denne kampen.

Så til Bolton som kjører en davies i angrep som er totalt allergisk mot å skåre mål, men han jobber jo hardt der oppe. En diouf som spiller i feil posisjon, ofte trukket langt ned på banen/holder og løper mye med ballen. En mitbane med Nolan som er livsfarlig, men som mangler mye ellers. En spiller blackburn kunne trengt, men lite sannsynlig:) Forsvaret til bolton er forsterket betraktelig, så skal man ha sjangs til å skåre må man spiller mye bedre enn de siste kampene. Megson "skriker" på sidelinja stort sett mesteparten av kampen, tror han noen orker å høre på allt han sier i løpet av en kamp?:)

Tror dette blir en kamp der det svinger mye fram og tilbake. Holder vi med Samba i spissen nullen bakover, så har vi gode sjanser på seier. Ofte slipper vi inn unødvendige mål tidlig, de må vi klare oss unna:)

Stå på blackburn!:))))
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/24/2008 1:39:47 PM Sist oppdatert 2/24/2008 1:39:47 PM
noen som vet når kampen går i opptak? er på jobb i ettermiddag og får ikke sett.. tenkte jeg skulle se den hvis det ble en bra match..
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 2/24/2008 3:08:39 PM Sist oppdatert 2/24/2008 3:08:39 PM
ROVERS: Friedel, Emerton, Samba, Khizanishvili, Warnock, Bentley, Reid (c), Dunn, Pedersen, Santa Cruz, McCarthy. Subs: Brown (GK), Tugay, Mokoena, Derbyshire, Roberts.

Reid som kaptein i dag, blir spennende.
Du må være innlogget for å svare

tommy

Antall innlegg: 372
Medlem 548 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 3:48:02 PM Sist oppdatert 2/24/2008 3:48:02 PM
Noen grunn til at ikke Friedel er kaptein?
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 3:48:34 PM Sist oppdatert 2/24/2008 3:48:34 PM
En siste spådom før kampstart da:
*Vi vinner 1-0 etter scoring av Benni.
*Stephen Warnock spiller en kjempekamp
*Det vil bli delt ut et rødt kort i kampen

Up the Rovers!!!
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/24/2008 3:50:36 PM Sist oppdatert 2/24/2008 3:50:36 PM
I dag MÅ vi vinne!!
Aston Villa, West Ham, Pompey har vunnet kampene sine så hvis vi ikke plukker 3 poenger nå så kommer også Tottenham fort bakfra og da kan vi fort være i fritt fall på tabellen....
Du må være innlogget for å svare

Khalil

Antall innlegg: 231

Opprettet 2/24/2008 4:00:17 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:00:17 PM
Morsomt med Reid som kaptein, han fortjener det.
Kun seier holder idag, alle de andre laga har vunnet, så da må vi også vinne.

Har stor tro på at vi kommer til å vinne, har en følelse på at McCarthy og Gamst skal brilijere idag. Blir ikke overraska hvis McCarthy scorer 4..


Du må være innlogget for å svare

Khalil

Antall innlegg: 231

Opprettet 2/24/2008 4:23:44 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:23:44 PM
Benni med 1 nå hoho, 3 til så blir jeg glad :D
Du må være innlogget for å svare

pkaarby

Antall innlegg: 307

Opprettet 2/24/2008 4:24:44 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:24:44 PM
Enda et til benni på straffe... jaja, mål er mål
Du må være innlogget for å svare

ThomasOmega

Antall innlegg: 3

Opprettet 2/24/2008 4:25:37 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:25:37 PM
Det var mål nummer 1 av Benni... Måtte han klare 4! Synes Morten Gamst Pedersen virker frisk i dag!
VIKTIG Å VINNE DENNE!
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 2/24/2008 4:41:39 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:41:39 PM
åååå såå deilig:)

Super positiv omgang, men Bolton er jaggu farlige!!

Grøss blir nærvøs av dette hehe:)
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/24/2008 4:45:23 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:45:23 PM
Positivt å se Gamsten Reid Benni og Dunn i dag.
Bentley virker ikke å ha sin beste dag på jobben. Synes Samba virker litt passiv i dag..
Du må være innlogget for å svare

Khalil

Antall innlegg: 231

Opprettet 2/24/2008 4:46:55 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:46:55 PM
Synes ikke vi har vært så positive..
McCarthy har vært veldig god, Friedel er solid som alltid.
Gamst har vært frisk og kommet til flere gode innlegg.

Synes vi er litt svake bak, for mye klabb og babb. Dunn har vært bra, men Reid og Bentley kan heve seg flere hakk.

Har hatt flere fine angrep, må fortsette sånn så vil McCarthy få 4 snart..
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/24/2008 4:47:15 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:47:15 PM
Tja, synes vi spiller bra. Kjekt å se kamp i dag. Håper vi punkterer kampen i 2.omg! Samba med 2 dårlige involveringer, som har ført til Bolton sjanser. Ellers gjør vi greie valg med ballen i dag og spiller den ikke unødvendig bort altfor ofte. Synd at Santa Cruz ikke traff mellom stengene på headingen sin, det hadde vært mål.
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 2/24/2008 4:48:22 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:48:22 PM
Stian81 skrev:
Positivt å se Gamsten Reid Benni og Dunn i dag.
Bentley virker ikke å ha sin beste dag på jobben. Synes Samba virker litt passiv i dag..

Enig med deg i det første, meget gledelig å se disse gutta sprudle! Jeg føler derimot ikke at Bents har gjort en dårlig omgang. Det er vel kanskje naturlig at han ikke er så delaktig når alt omtrent har foregått på venstre siden vår, noe som igjen sikkert er grunnen til den gode omgangen gamsten har. I tillegg virker det som om Benni legger seg veldig til venstre for kanskje å skulle involvere Gamsten mer i dag. Kan virke som om det er en del av planen, hvertfall om man tenker over Hughes´ seneste uttalelser om hvor viktig det er å få Gamst i gang igjen!

Ellers synest jeg faktisk det meste Samba har gjort i dag har vært rusk. Flere ruske avklaringer (den ene rett til Diouf, hvor vi var heldig vi ikke fikk mål i mot). Vi kunne fått straffe hvor Samba rett og slett sparka Cahill og han taper også en viktig hodeduell mot Davies tidlig i kampen.

Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 2/24/2008 4:50:27 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:50:27 PM
Vi kontrollerer kampen, men Bolton er utrolig farlige når de skaper noe. Synes Samba bærer preg av at det er 3-4 uker siden han sist spilte en kamp. For å være helt ærlig hadde jeg nok vært rasende dersom Bolton hadde fått straffe på en tilsvarende situasjon. Jeg synes den er svært diskutabel. Meget positiv kamp av Gamst og McCarthy sålangt.

Med litt is i magen dreper vi spenningen i denne kampen ganske tidlig i 2. omgang.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 2/24/2008 4:52:26 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:52:26 PM
Alexanders: Siden du nevner det, hva mener du vi burde gjøre med det?:)

DasGelb: ENig, jeg lo godt her når vi fikk straffe. Ble overraska når kommentatoren mente det var straffe. Men men..fryktelig irriterende når det skjer egetlag, så skjønner jo Bolton. Men Steinsson har jo vært ganske røff,sint og frustrert har det virka som:)
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 2/24/2008 4:54:22 PM Sist oppdatert 2/24/2008 4:54:22 PM
Moutinho: At Hughes tar tak i det i pausen.
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 2/24/2008 5:02:31 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:02:31 PM
Det der er så hårreisende svakt markeringsspill av Warnock. Faen.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/24/2008 5:02:37 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:02:37 PM
Fy faen å passive vi er. Står å ser på som skolegutter...
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 5:02:39 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:02:39 PM
Oi har du sett vi mister fokus..
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/24/2008 5:05:46 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:05:46 PM
Annulering etter offside, og så scorer den dårligste spilleren i PL! Fy ****, rusketilstander bakerst!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/24/2008 5:08:21 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:08:21 PM
Wa´schera!!? 3-4 STORE målsjanser for Bolton innledningsvis:-( Og Reid, slutt å skyt fra 25meter+...
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 5:13:47 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:13:47 PM
Herregud før nån sløve markering og pasninge fra Warnock. Han skap jo halvparten av sjansan tell bolton no...
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/24/2008 5:14:01 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:14:01 PM
Nå er vi ræva nå. Flaks vi ikke ligger under..
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/24/2008 5:17:24 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:17:24 PM
Ja, etter pause har ingenting fungert. Elendige pasninger og pasningsvalg, bevegelse, markeringer, innsats... Forferdelig!
Du må være innlogget for å svare

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 2/24/2008 5:18:12 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:18:12 PM
nettopp joina kampen her (sånn ca 55 min)


FY FAEN så dårlige Blackburn er!!!!!


Rundpult av bolton på heimebane? WTF
Du må være innlogget for å svare

ThomasOmega

Antall innlegg: 3

Opprettet 2/24/2008 5:19:41 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:19:41 PM
DET VAR 2!!! Kom igjen BennI!!
Du må være innlogget for å svare

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 2/24/2008 5:23:02 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:23:02 PM
OJ! Dunn får gult. Bombe
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 5:23:44 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:23:44 PM
Klager man på dunn idag så skulle man hatt juling. 3 assist..
Du må være innlogget for å svare

ThomasOmega

Antall innlegg: 3

Opprettet 2/24/2008 5:24:22 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:24:22 PM
Punktum!
Du må være innlogget for å svare

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 2/24/2008 5:28:22 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:28:22 PM
ok! Trekker den tilbake på Dunn.
Men frustrerende at han skal absolutt dra på seg det gule i kvar kamp!


Lekkert av Bentley
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/24/2008 5:31:43 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:31:43 PM
MOKOENA inn for Dunn!
Takk Dunn for 3 assists:-)
Du må være innlogget for å svare

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 2/24/2008 5:51:08 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:51:08 PM
Yeess

Håper bolton rykker ned

Godt at Gamsten fikk hull på byllen


Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 2/24/2008 5:52:41 PM Sist oppdatert 2/24/2008 5:52:41 PM
Deilig. Priceless!
Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Opprettet 2/24/2008 6:04:51 PM Sist oppdatert 2/24/2008 6:04:51 PM
satan så digg me seier ijen!!konge gamst:)go Rovers, go rovers.Men ble utrolig skuffa av rovers- fansen i dag:#nesten ingen lyd fra si når vi scorte å i det hele tatt.

Du må være innlogget for å svare

Khalil

Antall innlegg: 231

Opprettet 2/24/2008 6:07:29 PM Sist oppdatert 2/24/2008 6:07:29 PM
Khalil skrev:
Morsomt med Reid som kaptein, han fortjener det.
Kun seier holder idag, alle de andre laga har vunnet, så da må vi også vinne.

Har stor tro på at vi kommer til å vinne, har en følelse på at McCarthy og Gamst skal brilijere idag. Blir ikke overraska hvis McCarthy scorer 4..

 Ikke verst, om jeg skal si det selv.

Positive ting fra kampen:
+ Vinner 4-1
+ Gamst er tilbake
+ Dunn brilijerer, kan bli viktig
+ McCarthy (anonym i 2. omgang)
+ Friedel er solid
+ Vinner på Ewood

Negative ting fra kampen:
- Er heldige flere steder
- Har mange dommer avgjørelser med oss
- Spiller ikke fin fotball

Alle vi Rovers fortjener å nyte denne seieren, men jeg må si at vi er vel det laget som er svakest av laga som kjemper om Europa plassene.
Vi mangler en midtbane sjef, noe alle de andre laga har. Dunn spilte bra idag og jeg håper han bare blir bedre og bedre.

Nå venter Newcastle og Fulham, det er 2 kamper vi må vinne. Håper på UEFA neste år, CL er en drøm ^^

Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 2/24/2008 6:32:10 PM Sist oppdatert 2/24/2008 6:32:10 PM
Fantastisk bra resultat, men vi var veldige heldige. På hvilken som helst annen dag hadde vi tapt denne kampen. Forsvaret er under en hver kritikk deler av kampen. Vi er fryktelig dårlige til å forsvare oss.

Friedel må jo være verdens beste keeper. Hadde han spilt i en større klubb som spiller Champions League ville han fått den utmerkelsen av flere "eksperter".

Vi ha hatt en del dommeravgjørelser i vår favør i de siste ukene, i motsetning til i høst.

Ser fram til kampen mot Newcastle, jeg har billett til kampen og skal sitte blant Rovers supporterne. Newcastle er elendige for tiden, så det bare må bli seier.

Kjipt at Tottenham vant Carling Cup, da blir det en mindre UEFAcup plass å kjempe om i serien.
Du må være innlogget for å svare

Losekid92

Antall innlegg: 68

Opprettet 2/24/2008 7:51:34 PM Sist oppdatert 2/24/2008 7:51:34 PM
Fin fint resultat ^^
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversBlackburn - Bolton 24.februar