bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/19/2008 7:35:38 PM Sist oppdatert 1/19/2008 7:35:38 PM
hawkiiz skrev:
er ikke helt enig i at dette var et poeng vi fikk pga flaks. boro hadde noen POTENSIELT store sjanser, men enten bommet de på ballen eller så ble det blokkert før det kom fram til mål. de hadde en i tverrligger, med det var og den eneste som faktisk var veldig nær. rovers hadde spillet i store deler av kampen og kunne like godt vunnet, men 1-1 er vel det rettferdige.

Ok. Jeg bare så på det som stod på vg-live. Har ikke sett verken kampen eller sjansene.

Du må være innlogget for å svare

Dionysos

Antall innlegg: 52

Opprettet 1/20/2008 12:11:12 PM Sist oppdatert 1/20/2008 12:11:12 PM
Har ikke sett kampen, men jeg leser at Nelsen nok en gang har rotet det til. Jeg sa det før kampen at jeg ville ha Ooijer i steden, da får vi i tillegg bruke Emerton på backen. Nå synes jeg Hughes snart må ta grep.

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 1/20/2008 2:41:11 PM Sist oppdatert 1/20/2008 2:41:11 PM
bob_hund skrev:
Snakk om å ha flaks. Ifølge vg-live ser dette ut til å være verdens mest ufortjente poeng. Er veldig fornøyd med å ta poeng på en elendig dag, men vi må skjerpe oss noe grusomt, for vi kan ikke regne med å ha den samme flaksen mot lag som er bedre enn Boro..

Du må ikke stole på vg-nett de har ikke peiling! Der sitter det en person å ser på 2-3 kamper samtidig, det må det være for makan til søppel de hoster opp enkelte ganger skal man lete lenge etter.

Opprettet 1/20/2008 3:27:58 PM Sist oppdatert 1/20/2008 3:27:58 PM

Nå vil jeg påstå at bommen til Tuncay kan også telle som en GIGANT sjanse. De hadde utrolig mange store sjanser, og etter min mening, så skal vi være glade at vi fikk det poenget vi fikk.
Gledelig at Derbyshire skåret igjen, selvom den var temmelig ferdigskåra.

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/20/2008 10:36:36 PM Sist oppdatert 1/20/2008 10:36:36 PM
8 minutters sammendrag fra kampen litt nede på denne siden. Etter å ha sett den var vi vanvittig heldige som fikk et poeng, virket høyst ufortjent.

veo1982

Opprettet 1/21/2008 10:35:27 AM Sist oppdatert 1/21/2008 10:35:27 AM
mohelger skrev:

Hvis du ser på sjansene alene så er jeg til dels enig med deg. Men Blackburn dominerte banespillet. Etter først 45 var det 60-40 (og etter fulltid) favør oss og 35 % av spillet hadde foregått inne på boro tredjedel av banen. Så kan det vel også nevnes at vi hadde 7 cornere og bore 3 samt vi laget 8 frispark mot boros 27.

Jeg mener at 1-1 var et greit resultat. Dersom dommeren hadde hatt mer ben i nesa hadde boro ikke fått lov å hakke ned våre spillere slik som de i perioder gjorde, og da kunne kampen sett anerledes ut.

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 1/21/2008 11:14:21 AM Sist oppdatert 1/21/2008 11:14:21 AM
ja,vi var HELDIGE som fikk 1 points.svært skuffende spill av blackburn også,vi bør seriøst kjøpe en kreativ midtbanespiller og en stopper før overgangsvinduet stenger

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 1/21/2008 9:12:46 PM Sist oppdatert 1/21/2008 9:12:46 PM
mattis skrev:
vi bør seriøst kjøpe en kreativ midtbanespiller og en stopper før overgangsvinduet stenger

Hva i all verden skal vi med midtstopper da??

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 1/21/2008 9:53:07 PM Sist oppdatert 1/21/2008 9:53:07 PM
Eivind B skrev:

Er delvis enig med Mattis. Det virker dessverre ikke som om Nelsen er der han var før skaden. Han har skyld i alt for mange av våre baklengs i det siste. Jeg synst han har mistet veldig mye Hurtighet og spenst.

Det skal derimot nevnes at vi har god dekning på stopperplass i både Zurab og Ooijer som kan spille stoppere.

Eivind B

Opprettet 1/21/2008 11:22:47 PM Sist oppdatert 1/21/2008 11:22:47 PM
At Nelsen bør settes ut har vel jeg også ment i 1 mnd nå.. Men jeg mener ikke at det er nødvendig å kjøpe inn en ny stopper allikevel.
Ooijer er meget god som stopper, og Zurab har vært prikkfri de gangene han har fått sjansen som stopper. Så det finnes mange ting som er bedre å bruke penger på enn en midtstopper.

mohelger

Opprettet 1/22/2008 12:36:14 AM Sist oppdatert 1/22/2008 12:36:14 AM
veo1982 skrev:

Godt å høre forsåvidt - det eneste jeg nemlig så av kampen overhodet var de 8 minuttenes sammendrag!:)