Manchester City - Rovers

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 12/24/2007 10:11:23 AM Sist oppdatert 12/24/2007 10:11:23 AM
Ja, så skal vi til det igen. City med en 100 procent rekord på hjemmebane. Det bliver særdeles vanskeligt, må man nok indrømme. Hvad tror i gutter? Og merry x-mas btw.

Rovers på torsdag:

Friedel, Emerton, Nelsen, Samba, Zurab, Dunn, Reid, Gamst, Tugay/Mokoena, Bentley, Cruz.

Warnock og Savage afsoner karantæne. Samba returnerer fra sin.
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 12/24/2007 12:11:20 PM Sist oppdatert 12/24/2007 12:11:20 PM
Tror dette blir en vanskelig kamp men en gang må det jo snu for oss. Vi har et altfor godt lag til å tape så mye som vi har gjort i det siste så er bare et tidsspørsmål før super-Rovers vinner igjen:)

Synes vi kan ta med oss nesten hele kampen mot Chelsea for der spilte vi glmrende(bortsett fra farta til Nelsen på målet=P)

Forsvaret og midtbanen fungerte kjempebra. Gjerne Zurab inn for Nelsen (hva har skadeoppholdet gjort med kapteinen vår??) Dunn og Reid på midten og Gamst og Bentley på kantene:)

Men hva synes dere andre om plassene på topp?? Selv om jeg har stor sans for Derbyshire så tror ikke jeg han er god nok for startelleveren ennå. Siste 20 min foreløpig. En rask Derbyshire mot slitne forvarspillere blir bra:) Tror han blir en fantastisk spiller i fremtiden.
Roberts burde få lov til å forlate klubben i januar sett at vi får inn en ny. En spiller i den alderen trenger mye spilletid og tror ikke han får det nå. Da vil jeg heller ha en ung og sulten Derbyshire og en ny spiller eventuelt som puster spissene i nakken. Så synes vi burde spille med Benni og Santa på topp. I motsetning til noen andre så vil jeg ikke se Benni forsvinne. Selv om han sa mye dumt i fjor (frieriet til Chelsea) så hadde han en kanonsesong for oss! Da ble han jo nærmest hedret her og han har vel ikke blitt en så mye dårligere fotballspiller på et år?! Om vi får Benni tilbake i fjorårsformen og Santa i den formen han er i nå så ser det skremmende bra ut;)

Så da håper vi Benni er forbanna etter vrakingen mot Chelsea , får sjansen mot city og viser hva kan egentlig kan:D

God jul alle sammen:)
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 12/24/2007 1:18:45 PM Sist oppdatert 12/24/2007 1:18:45 PM
Håper på samme lagoppstilling som mot Chelsea untatt Warnock da selvfølgelig. Vet ikke hvordan Zurab takler venstreback rollen men hva med Emerton på venstreback Zurab på høyre og da Samba inn i midten igjen. Har mine tvil om Bernier er god nok til PL..

Friedel
Zura-Samba-Nelsen-Emerton
Dunn- Reid-Tugay-Gamst
Bentley
Santa Cruz
Du må være innlogget for å svare

Losekid92

Antall innlegg: 68

Opprettet 12/24/2007 1:57:50 PM Sist oppdatert 12/24/2007 1:57:50 PM
Tror den bli U.
City er jo sterke ..
Du må være innlogget for å svare

Solberto

Antall innlegg: 122

Opprettet 12/24/2007 5:27:07 PM Sist oppdatert 12/24/2007 5:27:07 PM
Savage helt utelukka?
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/25/2007 4:55:46 PM Sist oppdatert 12/25/2007 4:55:46 PM
moutinho skrev:
Må si jeg aldri kommer til å ha forståelse for de som mener at man skal sette spillere i posisjoner man vet de ikke passer til, hvis det ikke er absolutt nødvendig.

 Hvorfor i all verden vil du da sette Zurab på høyreback?? Mannen er midtstopper og ingenting annet. Han har spilt litt høyreback tidligere, og alle som har sett di kampene vet at det har vært katastrofe. Det vil i allefall i mine øyne gi alt annet enn defensiv trygghet å sette Zurab som høyreback.
La oss heller bruke Emerton der, og faktisk ha stjerne høyreside offensivt.
Forøvrig helt enig med deg i at vi burde bruke Berner/Olsson på venstreback.

Når det gjelder Zurab generelt syns jeg det er litt trist at han sitter på benken. Jeg syns ikke Nelsen er sitt samme gamle, og jeg kunne gjerne sett Samba/Zurab som stopperpar når Nelsen sliter med formen, syns som alle spillerbørsen rundt omkring at Zurab var den klart beste forsvareren mot Chelsea.


Ellers er jeg helt uenig i hvordan du vil sette opp den sentrale midtbanen. Savage som anker, sammen med Bentley som offensiv er helt motsatt av hvordan jeg ville satt dem sammen, og hvordan di har fungert ilag glimrende tidligere. Er Bentley 1 av 2 sentralt gjør han seg helt klart best i tugay-rollen. Han har da fortsatt den kreative rollen, men å ha en defensiv savage ved siden av han blir litt tull. Savage må da få bevege seg forran Bentley i sin vante, jagende rolle.
Jeg var tidligere en stor tilhenger av å ha Bentley i denne rollen, men i denne sesongen har han blitt så god offensivt at jeg ikke vil se han andre plasser enn som hengende spiss eller høyreving. Drømmen hadde vært å hatt 2 av han, 1 til å bruke på hver av di posisjonene.


Er uansett spent på hvordan midtbanen blir satt sammen på torsdag. Men håper på Reid/Dunn sentralt, og Gamst på venstre.
Om Bentley skal spille ving, eller hengende spiss går vel nesten for det samme. Enten Derbyshire ving, og Bentley som hengende spiss. Eller hvem som helst som spiss(Derbyshire/Roberts/McCarthy) sammen med Santa, og Bentley som høyreving.

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/25/2007 5:47:39 PM Sist oppdatert 12/25/2007 5:47:39 PM
Ser ikkje stor grunn til å endre stort på formasjon i denne kampen. Heller ikkje på laget. Vi må riktignok erstatte Warnock, helst med Berner eller Olsson, og kanskje bør Zurab og Samba starte i midtforsvaret. Mange har i alle fall vore einig i at Zurab var man of the match mot Chelsea, og då vil det vel vere merkeleg å setje han ut? Tykkjer Bentley gjer godt arbeid i den frie rolla. Til dømes er han ofte over på venstresida for å samarbeide med Gamst.

Vil påstå at det er tull å snakke om at Benni er betre på "venstre spissplass", og at grunnen til at han har vore dårleg er at han har vorte flytta over til "høgre spissplass". Joda, dei to spissane har nok ein slags avtale om kvar dei jobbar ut i frå, men eg trur nok ikkje Benni er dritgod på venstre spissplass og elendeg på høgre.

Det er også merkeleg å kritisere det å nytte spelarar i uvante posisjonar, samstundes som du vil ha Zurab på høgrebacken. Reid har nok spelt like mange kampar på høgrebacken som Zurab. Emerton var suspendert mot Arsenal, og Hughes valgte difor å nytte Reid der. Han måtte uansett ha nytta ein av dei i uvant posisjon.

Og ei midtbane med Savage defansivt og Bentley offansivt hadde nok vorte meir eller mindre katastrofalt. Savage er ikkje ein defansiv midtbanespelar. Han har defansive kvalitetar, men spring som ein tulling og ligg difor oftast høgt oppe på bana.

Om Tugay er frisk og fin bør han starte. Vi spelar heilt annleis med han på bana. Skilnaden ligg hovudsakleg i godt pasningsspel med Tugay på bana og dårleg pasningsspel utan Tugay på bana.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 12/25/2007 8:02:44 PM Sist oppdatert 12/25/2007 8:02:44 PM
Solberto skrev:
Savage helt utelukka?

 Ja så lenge han har karantene så...

Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 12/25/2007 9:28:34 PM Sist oppdatert 12/25/2007 9:28:34 PM
Dette må da snu snart...

Uavgjort vil være et bra resultat, men vi kan vinne denne kampen. Vi har god statistikk mot City!
Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/25/2007 9:38:15 PM Sist oppdatert 12/25/2007 9:38:15 PM
moutinho skrev:
Sixstep:
Vi er en klubb med over 150 millioner norske kroner i gjeld! Er gjort klart at vi ikke har mulighet til å bruke mye penger på spillere i transferviduet i januar.

Så har vi Zurab som er bare rett å slett 4 valget til Hughes. Når vi sliter på den posisjonen. Vi slipper inn utrolig mye mål for tiden, så noe må gjøres. Jeg mener bestemt at Zurab skal kunne takle høyrebacken best defensivt av de som er tilgjenglig. Så ofre den offensive biten på høyreback i Emerton, mot at man ikke slipper til så mange sjanser der er kanskje like greit. Tror ikke hughes gjør det, men mener vi burde.

Håper på Dunn i den defensive rollen, og at han legger seg litt dypere i banen. Der kan han styre spillet mer, og samtidig bruke sine mer offensive fibre. Skal jeg spå hvems om spiller sentralt, så tror jeg Hughes har Reid sentralt og Bentley på kanten.

Eivind: Ja må si meg enig at jeg kanskje ikke var så lurt med Savage defensivt, bedre med Dunn når jeg tenker meg om. Reid går nok inn sentralt tror jeg, og da er Bentley på kanten.

Sixstep:
Vår høyreback er like tynt besatt som en "Vestlands lefse" Og da må man bare bite i det sure eplet og velge den som er best. Mener mer at når man har andre gode alternativer i en posisjon, der man har andre spillere i troppen som er bedre i den rollen man snakker om så velger man den personen. Når man på høyreback ikke har det, så velger man bare den beste.

Savage er nok kanskje ikke den dype defensive Roy Keane spilleren, meg han har mange gode kavliteter. Han er flink til å komme opp i spillerne på mitbanen, der syntes jeg verken tugay/mokoena er flinke. Tugay har en utrolig teknikk, men fordi han ikke har nok tempo i kroppen så blir mitbanen ofte løpende etter ballen. Sør-afrikas kaptein mokoena er rett å slett er fryktelig dårlig. Dunn er det beste alternativet vi har defensivt, han må bare jobbe steinhardt på den rollen. Da må han ligge dypere i banen, og hente ballen/hjelpe forsvaret som mot chelsea:)

Bedre å springe som en tulling og jage ballen enn å være like helpesløs som "Moko-koko"

Blir nok aldri enig, men men...vi trenger forsterkninger i januar-vinduet det er helt klart!:)

 Kva meinar du eg har sagt om å bruke mange pengar i transfervinduet?

Om du enn meinar bestemt at Zurab skal vere ein god defansiv høgreback, så har det i allefall ikkje vore tilfelle i dei kampane han har spelt der.

Ja, det at Savage spring som ein tulling er det som gjer han god. Og han er definitivt betre til dette enn både Tugay og Mokoena.

Kvar kjem dette behovet for å nytte kvar post til å gjenta at "moko-koko" (som forøvrig er eit heilt utruleg latterleg dårleg kallenamn. Kvar er saklegheita?) er dårleg i frå?


Du må være innlogget for å svare

Badsmiley

Antall innlegg: 154

Opprettet 12/25/2007 11:45:38 PM Sist oppdatert 12/25/2007 11:45:38 PM
Behovet for å hevde at moko koko, som forøvrig ikke er noe upassende kallenavn, er dårlig kommer fra meg!
Jeg har overbevist ham om min sak og han ser at jeg har rett.

Jeg skjønner ikke at flere her inne fremdeles kan hevde at han er bra for laget vårt?
Hva pokker gjør han som er så bra? Han sørger for at vi mister grepet på midtbanen i nesten alle kampene han spiller. Og når vi mister taket der, så taper vi kampen. Sånn er det bare. Mot chelsea hadde vi et tak om midtbanen helt fram til vi gikk over til 2 spisser. Samme effekten har mokoena når han spiller.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2007 12:53:13 AM Sist oppdatert 12/26/2007 12:53:13 AM
ser ikke noen grunn til å endre så mye på laget fra chelsea kampen. Ut med warnock inn med olsson.

Da blir laget:
Friedel;
Emerton, Zurab, Nelsen, Olsson;
Reid, Dunn, Tugay, Gamst;
Betnley;
Roque;

Eventuelt kan vi kikke ut Tugay og dytte Reid inn på midten med David B. på høyre og Benni inn lamme Santa.

Friedel;
Emerton,Zurab,Nelsen,Olsson;
Betnley,Reid,Dunn,Gamst;
Roque,Benni;
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/26/2007 1:15:32 AM Sist oppdatert 12/26/2007 1:15:32 AM
Jeg vil ha Samba og Zurab som stoppere til denne kampen. Nelsen er ikke i form, og er skyld i en del baklengsmål vi har sluppet inn. Og hvis Olsson skal spille fra start, er det ekstremt viktig at Gamsten hjelper til defensivt. Olsson er jo så urutinert og kan sikkert gjøre en del feil, og da er det veldig viktig at Gamsten er i sikring. Håper egentlig også på samme midtbane fordi det funket bra mot Chelsea. Har faktisk litt troen på at det kan løsne mot City, men da MÅ vi unngå å havne under med 0-1, noe vi ofte gjør.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/26/2007 3:08:08 AM Sist oppdatert 12/26/2007 3:08:08 AM
veo1982 skrev:
ser ikke noen grunn til å endre så mye på laget fra chelsea kampen. Ut med warnock inn med olsson.

Da blir laget:
Friedel;
Emerton, Zurab, Nelsen, Olsson;
Reid, Dunn, Tugay, Gamst;
Betnley;
Roque;

Så ikke starten av kampen mot chelsea, men 2.omgang vil jeg da huske at vi spilte med Reid sentralt, og Dunn ute på høyre. Ikke at den detaljen er SÅ viktig.
Jeg er ganske sikker på at vi fortsetter i 4-4-1-1, Hughes sa jo etter kampen at han var svært fornøyd med hvordan Bentley utfylte rollen sin bak Santa, og jeg tviler på at Hughes forandrer noe på laget annet enn i forsvaret.

Ellers er jeg faktisk enig med bob_hund, Zurab fortjener en ny kamp, og Nelsen kan gjerne vike for min del. Samba og Zurab har alle forutsetninger til å bli en kjempe duo.

Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 12/26/2007 11:21:06 AM Sist oppdatert 12/26/2007 11:21:06 AM
Tror ikke Nelsen er spesielt dårligere enn forrige sesong. Det er vel ingen tvil om at det er en usikkerhet i laget som brer seg til alle lagdeler, og noen spillere takler dette tydeligvis dårligere enn andre. Warnock og Nelsen har vært langt under forventet standard, men jeg tror at de vil være på høyden igjen med litt friskt blod inn i startelleveren, og da er vel Zurab grei å sette innpå.

Hvor har det blitt av den selvtilliten de hadde i starten av sesongen? Det er ingen grunn til at de skal prestere dårligere nå enn før, jeg tror dette kun har med psyke å gjøre, og her har Hughes, eller en evt. psykolog, en jobb å gjøre.

Vi spilte bra mot Chelsea, og det er ren uflaks som gjør at vi ikke fikk minst ett poeng i den kampen. Litt mer flaks der hadde kanskje vært nok til å snu trenden og få tilbake selvtilliten. Kanskje prestasjonen i seg selv var nok til å få tilbake noe av selvtilliten, det er lov å håpe. Spennende og se om det fortsetter mot City, en vanskelig kamp blir det uansett.
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 12/26/2007 12:07:41 PM Sist oppdatert 12/26/2007 12:07:41 PM
Er enig i mye av det, men du mener det psykiske ikke har noe å si? Hvorfor har man da idrettspsykologer, og idrettspsykologi som et eget fag, bla. på idrettslinja?

Jeg har veldig tro på at stang inn, i stedet for stang ut, kanskje bare i en kamp, noen ganger kan være nok til å snu en dårlig trend.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2007 12:37:08 PM Sist oppdatert 12/26/2007 12:37:08 PM
Eivind B skrev:
"Så ikke starten av kampen mot chelsea, men 2.omgang vil jeg da huske at vi spilte med Reid sentralt, og Dunn ute på høyre. Ikke at den detaljen er SÅ viktig.
Jeg er ganske sikker på at vi fortsetter i 4-4-1-1, Hughes sa jo etter kampen at han var svært fornøyd med hvordan Bentley utfylte rollen sin bak Santa, og jeg tviler på at Hughes forandrer noe på laget annet enn i forsvaret.

Ellers er jeg faktisk enig med bob_hund, Zurab fortjener en ny kamp, og Nelsen kan gjerne vike for min del. Samba og Zurab har alle forutsetninger til å bli en kjempe duo."

Jo stemmer nok det, men mener at Dunn kan settes sentralt for han søker alltid langt inn mot midten når han spiller kant. Mener det er bedre å sette han på sentralen og heller plassere en på kanten som "holder" seg der slik at det er mulig å spille i bredden og ikke bare proppe alt gjennom midten og langt.
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 12/26/2007 12:53:06 PM Sist oppdatert 12/26/2007 12:53:06 PM
Supporterintervju

Jeg sendte ut oppfølgingsspørsmål til Ole Fuglestad, som ble intervjuet tidligere denne sesongen. Her er intervjuet fra den gangen.


1. Er målsetningene endret etter halvspilt serie?
Før sesongen hadde eg ikkje peiling på kva me kunne håpe på. Før kampen mot Blackburn, så håpte eg på Europa-cup. Nå er me komen til Jul, og City har fjerdeplass. Eg vert skuffa om ikkje det vert Europa-cup nå. Det hadde vore gildt med sjampingjongliga, men eg trur ikkje me vil klare å halde Liverpool bak oss. Men 5-6 plass bør vere realistisk etter det City har vist så langt. Det kjem jo sjølvsagt litt an på kven nye som kjem i transfer-vindauget i januar og korleis det går med skader og sånn.

2. Hva skyldes det at City of Manchester Stadium er forvandlet til et fort denne sesongen?
25% Flaks, 25% fortent, 25% Svennis, 25% publikum. Den gode starten har hatt mykje å sei. Lettare å vinne neste kamp når du har vunne dei siste 8 heime enn om du hadde tapt dei siste 8 heime. Så sjølvtilliten vert jo berre større og større. Det var tydeleg i kampen mot Bolton, der City vann etter å ha låge under til pause.

3. Hva var inntrykket av oss etter kampen tidligere i år?
Som vanleg, irriterande gode.

Dramatikk på Ewood sist.



4. Hvordan vil kampen på torsdag bli?
Det er lenge sidan eit lag vann med 3 mål i desse oppgjera. Det har vel ikkje skjedd sidan 1-4 på Ewood? Vert nok ein veldig jamn kamp som vanleg. (Red: Blackburn vant 3-0 borte i fjor...)

5. Hvilket lag stillere dere med nå?
Trur ikkje det vert store endringar frå kampen mot Villa. Dei fleste er skadefrie, Mikkel Johnson er usikker og Sivert Ireland kjem kanskje til å erstatte Fernandes på midtbana. Bianchi har nå scora i dei tre siste ligakampane, og ser ut til å få det til for tida. Har ikkje spelt mange denne sesongen. Har vore ein del plaga med skader og å finne seg til rette i Premier League etter overgangen frå Serie A.

6. Hva blir resultatet?
Eg trur City vinn med utklassinssifre, 2-1 kanskje?

7. Hvem er årets spiller foreløpig for dere?
Utan Petrov og Elano hadde City kjempa mot nedrykk.

2 av årets navn i Premier League.



8. Hvem vinner Premier League?
Hadde stor tru på Wigan før sesongen, men eg må innsjå at der tok eg litt feil. Hadde heller ikkje stor tru på Arsenal, men dei er min favoritt nå. Dei har rett og slett vore imponerande gode og heldige. Scumchester er einaste utfordrar. Eg syns ikkje Kjelsås FC har vist at dei er gode nok denne sesongen. Etter dei tre første kampane denne sesongen, så var City min favoritt. Det håpet døydde jo ut etter kvart, men me har jo alltid neste år...
Du må være innlogget for å svare

Badsmiley

Antall innlegg: 154

Opprettet 12/26/2007 1:08:25 PM Sist oppdatert 12/26/2007 1:08:25 PM
Fornuftig supporter. Det må jeg si :)
En god gammel venn av meg er også city-supporter, så jeg kan til nøds være rolig med et uavgjortresultat.

Jeg har likevel tro på at moutinho kommer inn mot slutten og avgjør kampen for oss :)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 12/26/2007 2:17:42 PM Sist oppdatert 12/26/2007 2:17:42 PM
moutinho skrev:
Hater som pesten, drillos-taktikken. Den er selvfølgelig tryggere defensivt, og brukes av lag som Norge som ikke har god nok fotballferdigheter. SKal vi få mål må vi ha de to beste spissene på banen, uansett det er min mening. Det er lettere å forsvare seg mot denne tatikken, og med så mange gode lag i premier league er denne taktikken på tryne.

 Hvorfor nevner du dette her, i en diskusjon om Blackburn?? Hvilken taktikk du personlig hater og liker er vel ikke så interessant for oss andre å vite.. med mindre du faktisk mener at blackburn spiller med drillo-taktikk??

Alt som kan kalles 451 er nemlig ikke drillo-taktikk. Og systemet til Blackburn er LANGT unna hva drillo sto for på 90-tallet.

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2007 2:22:40 PM Sist oppdatert 12/26/2007 2:22:40 PM
Badsmiley skrev:


Jeg har likevel tro på at moutinho kommer inn mot slutten og avgjør kampen for oss :)

 freudian slip?

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2007 2:26:48 PM Sist oppdatert 12/26/2007 2:26:48 PM
Eivind B skrev:
moutinho skrev:
Hater som pesten, drillos-taktikken. Den er selvfølgelig tryggere defensivt, og brukes av lag som Norge som ikke har god nok fotballferdigheter. SKal vi få mål må vi ha de to beste spissene på banen, uansett det er min mening. Det er lettere å forsvare seg mot denne tatikken, og med så mange gode lag i premier league er denne taktikken på tryne.

Hvorfor nevner du dette her, i en diskusjon om Blackburn?? Hvilken taktikk du personlig hater og liker er vel ikke så interessant for oss andre å vite.. med mindre du faktisk mener at blackburn spiller med drillo-taktikk??

Alt som kan kalles 451 er nemlig ikke drillo-taktikk. Og systemet til Blackburn er LANGT unna hva drillo sto for på 90-tallet.

Riktig. Og vi spelte i alle høve ikkje drillo-fotball mot Chelsea.

Synest det er utruleg merkeleg å kritisere den formasjonen etter at vi faktisk spelte betre enn Chelsea, og betre enn vi har gjort på lenge, i store delar av kampen.

Du må være innlogget for å svare

Badsmiley

Antall innlegg: 154

Opprettet 12/26/2007 3:23:14 PM Sist oppdatert 12/26/2007 3:23:14 PM
SixStep skrev:
Badsmiley skrev:


Jeg har likevel tro på at moutinho kommer inn mot slutten og avgjør kampen for oss :)

 freudian slip?

 Ikke noe slip nei, heller en halvdårlig intern spøk :P

Så får man ta den som man vil..


Er forøvrig enig i at 4-5-1 ikke automatisk er drillofotball og at det lett kan forsvares å bruke 4-5-1 med laget vårt :)
4-5-1 fungerte jo tydelig mye bedre mot chelsea enn 4-4-2 i samme kamp.
Borte mot city tror jeg også vi hadde gjort det greiest med 4-5-1..
Men det varierer jo såklart. =)

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2007 4:09:01 PM Sist oppdatert 12/26/2007 4:09:01 PM
Badsmiley skrev:
SixStep skrev:
Badsmiley skrev:


Jeg har likevel tro på at moutinho kommer inn mot slutten og avgjør kampen for oss :)

freudian slip?

Ikke noe slip nei, heller en halvdårlig intern spøk :P

Så får man ta den som man vil..


Er forøvrig enig i at 4-5-1 ikke automatisk er drillofotball og at det lett kan forsvares å bruke 4-5-1 med laget vårt :)
4-5-1 fungerte jo tydelig mye bedre mot chelsea enn 4-4-2 i samme kamp.
Borte mot city tror jeg også vi hadde gjort det greiest med 4-5-1..
Men det varierer jo såklart. =)

 Det var vel heller ein heildårleg spøk frå meg ;-)


Tykkjer at Gamst kjem meir med når vi har tre spelarar sentralt. Bentley kan bevege seg fritt utan at vi blir nakne på midten.

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 12/26/2007 5:40:30 PM Sist oppdatert 12/26/2007 5:40:30 PM
Ser at McEveley har putta for Derby. Hvorfor solgte vi han hadde ikke han vært et bedre alternativ enn Bernier??
Nå som Warnock er ute mot City..
Du må være innlogget for å svare

Badsmiley

Antall innlegg: 154

Opprettet 12/26/2007 6:00:49 PM Sist oppdatert 12/26/2007 6:00:49 PM
Han var et talent, men stagnerte vel i utviklinga. Det, kombinert med en ganske udisiplinert innsats bakover og en begrenset ferdighet framover gjorde at et salg nok var det beste.
Han sliter jo fremdeles med det samme i Derby. :)
Var jo hans første mål i premier league da. Så han er ikke noen storscorer fra backplassen sin :p
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2007 10:32:30 PM Sist oppdatert 12/26/2007 10:32:30 PM
Nesten velter ikke hesten var det en vis mann som sa, og akkurat det passer veldig godt hvis vi skal beskrive søndagens kamp mot russerne fra London. Nå har det gått 26 dager siden sist seier, og for å gjøre det hele litt mer brutalt så kan en si at det har gått 37440 minutter siden sist gang vi kunne feire en seier, og det var hjemme mot Newcastle. Nå venter en betydelig hardere oppgave, nemlig et sterkt Manchester City lag, som med en korrupt og rik thailandsk eier, og en skjørtejeger fra Sverige, har gått fra å være et midt på treet lag, til å faktisk være med i kampen om en plass i neste års Champions League, men det er selvsagt lenge igjen, og nå når Liverpool har funnet formen, så skal det bli tungt for City å henge med de fire store.

Hjem, kjære hjem
City har denne sesongen vært svært forutsigbare når det gjelder hvor di plukker poeng. De har 1-4-4 på bortebane, der seieren kom allerede i første serierunde borte mot West Ham. Så de har faktisk ikke vunnet borte siden premieren. Derimot så har de en utrolig imponerende statistikk på hjemmebane. De har nemlig vunnet alle sine ni kamper der denne sesongen. Der har de blant annet slått sin egen byrival United 1-0. Nå venter Rovers og et utrolig formsterkt Liverpool i de to neste hjemmekampene, så det spørs om de klarer holde den statistikken oppe ut året.

Vinnerfølelse
Vi har nå gått lenge uten seier, og selv om vi har det, så går det faktisk an å fokusere på noen positive ting. Vi har i Santa Cruz fått en måltyv av rang. Gamst kan faktisk levere relativt bra prestasjoner i år, og David Bentley viser helt klart hvorfor han er på landslaget til England.
Nå er det virkelig på tide med en seier, og jeg lengter etter følelsen av å vinne igjen. Dette er en kamp hvor ingen forventer at vi skal kapre poeng, men det er jo som oftest da vi er gode. Jeg tror og håper at vi kan gjenskape det som skjedde i fjor, da vi banket dem 3-0 på City of Manchester Stadium.

4-4-2 eller 4-5-1?
I de siste kampene har Sparky testet litt, og sist mot Chelsea fikk vi se en 4-5-1 formasjon som i alle fall undertegnede følte gikk bra. Santa Cruz på topp er glimrende for tiden, og det er herlig å se han ta lure løp, være en trussel i lufta, i tillegg til å være et bra oppspillspunkt.
Ellers så er det som vanlig ingen overraskelse at Friedel starter i mål. Emerton, Samba, Nelsen og Berner bak. På midtbanen rekner jeg med å se Reid, Tugay og Dunn. Vingene Bentley og Gamst, og alene på topp vår kjære julenisse Santa Cruz.
Det eneste spørsmåltegnet ved laget er nok hvordan Hughes velger å erstatte Warnock. Berner er vanligvis reserve på venstrebacken, men det finnes også en ung spennende spiller i Olsson i troppen. Savage, Treacy og Warnock er ute med suspensjon.
Troppen: Friedel, Emerton, Samba, Nelsen, Khizanishvili, Bentley, Dunn, Tugay, Reid, Pedersen, Santa Cruz, McCarthy, Roberts, Derbyshire, Mokoena, Berner, Olsson, Brown.


Kan Santa Cruz bli den store helten?

Ireland tilbake
City mangler Michael Johnson til denne kampen, ellers så ser troppen temmelig fulltallig ut for Svennis. Stephen Ireland er tilbake etter karantene, og så lenge han ikke har en bestemor som har dødd de siste dagene, så vil han sannsynligvis være tilbake på banen på torsdag.
Forventet Citylag: Hart, Onuoha, Dunne, Richards, Ball, Vassell, Hamann, Ireland, Petrov, Elano, Bianchi
Troppen: Hart, Isaksson, Corluka, Sun, Onuoha, Richards, Dunne, Garrido, Ball, Hamann, Fernandes, Johnson, Geovanni, Petrov, Elano, Bianchi, Vassell, Mpenza, Etuhu.



Stephen Ireland, mannen som forfalsket sin bestemors død, og som plutselig fikk mye mer hår på hodet.

Kampinfo
Kampen starter klokken 20:45, og sendinga begynner fem minutter før det. Selv om dette blir en utrolig tøff oppgave, så skal vi møte sterkt opp på stadion, pubene, eller hjemme i sofakroken. Skal du i familieselskap, så husk å kom deg hjem tidsnok til kamp. Ingen unnskyldninger er gode nok, denne kampen skal ses, og den skal vinnes også.
Bet 24 gir hele 3.70 på seier i morgen, og hva er bedre enn å tjene penger på en Rovers seier?
Dommeren på torsdag er ingen annen enn Howard Webb, han har bare dømt oss en gang i år, og det var 0-0 kampen mot Chelsea.

Det kommer til å bli hardt, tungt, slitsomt, men det kommer til å være verdt det når vi tar tre poeng i morgen!

UP THE ROVERS!

Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 12/26/2007 11:20:14 PM Sist oppdatert 12/26/2007 11:20:14 PM


hmmm tviler på den siste linjen der ja,men Håper vi tar poeng.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/26/2007 11:20:54 PM Sist oppdatert 12/26/2007 11:20:54 PM
Da var den diskusjonen sletta....

Vi taper fortsatt med 4-5-1 taktikk og en feilvendt Santa Cruz. Forutsigbart og lett å forsvare seg mot. Burde ha de to beste målskårerne på banen når man sliter med å skåre mer mål enn motstanderen og vinne fotballkamper.

Ja håper jeg også roversboy:)
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/26/2007 11:41:14 PM Sist oppdatert 12/26/2007 11:41:14 PM
moutinho skrev:
Da var den diskusjonen sletta....

Vi taper fortsatt med 4-5-1 taktikk og en feilvendt Santa Cruz. Forutsigbart og lett å forsvare seg mot. Burde ha de to beste målskårerne på banen når man sliter med å skåre mer mål enn motstanderen og vinne fotballkamper.

Ja håper jeg også roversboy:)

 Er litt uenig med deg her. Jeg tror vi har større sjanse til å få poeng når vi spiller 4-5-1 enn 4-4-2. Spesielt på bortebane. Og når vi ikke har spisser som scorer mål alikevel (utenom Santa), synes jeg det er like greit å bruke 5 på midten, så vi kan bli mer kompakte bakover. Det fungerte meget bra mot Chelsea med denne formasjonen. Det var bare uflaks fra vår side at vi ikke fikk mål. Faktisk synes jeg at vi skapte mye mere og bedre sjanser med 4-5-1 formasjonen. Samtidig var vi bedre enn på lenge defensivt.
Tror heller ikke at det er noe lettere å forsvare seg en 4-4-2 formasjon enn en 4-5-1. Bare ta Everton som et eksempel. De spiller denne formasjonen, med Yakubu alene på topp og Cahill like bak. Og Arteta som artisten bak der igjen. De har faktisk en spiss som Andy Johnson på benken. Og såvidt jeg vet, gjør Everton det veldig bra. Sier ikke at vi helt sikkert kommer til å lykkes like bra som Everton, men det er jo en god mulighet når de klarer det.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/27/2007 12:17:25 AM Sist oppdatert 12/27/2007 12:17:25 AM
Ingen spisser beviser noe når de sitter på benken. Tror Hughes vet at Benni ikke er typen man lar sitte på benken særlig lenge. Da bør man heller bare selge han og bruke pengene på forsterkninger.

Benni har allerede vist ved å dra hjem tidlig at han ikke takler det. En problemstilling til å tenke på for Hughes. Misfornøyde spillere er aldri bra for en spillergruppe.
Du må være innlogget for å svare

tommy

Antall innlegg: 372
Medlem 548 i supporterklubben

Opprettet 12/27/2007 1:27:26 PM Sist oppdatert 12/27/2007 1:27:26 PM
moutinho skrev:
Ingen spisser beviser noe når de sitter på benken. Tror Hughes vet at Benni ikke er typen man lar sitte på benken særlig lenge. Da bør man heller bare selge han og bruke pengene på forsterkninger.

Benni har allerede vist ved å dra hjem tidlig at han ikke takler det. En problemstilling til å tenke på for Hughes. Misfornøyde spillere er aldri bra for en spillergruppe.

 Det var vel strengt tatt etter at Benni var benka i fjor at han virkelig storspilte. Jeg har troen på å benke de som tror de har klippekort på laget for at de skal skjerpe seg og gjøre en bedre jobb.

Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/27/2007 2:10:54 PM Sist oppdatert 12/27/2007 2:10:54 PM
moutinho skrev:
Da var den diskusjonen sletta....

Vi taper fortsatt med 4-5-1 taktikk og en feilvendt Santa Cruz. Forutsigbart og lett å forsvare seg mot. Burde ha de to beste målskårerne på banen når man sliter med å skåre mer mål enn motstanderen og vinne fotballkamper.

Ja håper jeg også roversboy:)

 Kvifor slettar du dei tidlegare postane dine?

Trur nok verken Ferreira, Carvalho, Alex eller A.Cole hadde omtalt Blackburn som "forutsigbare" eller "lette å forsvare seg i mot" etter forrige kamp.

Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 12/27/2007 3:40:31 PM Sist oppdatert 12/27/2007 3:40:31 PM
Jeg tror midtbanen vår blir sterkere med 4-5-1. Midtbanen har vært et svakt punkt i flere kamper (i tillegg til forsvaret) og jeg tror det er viktig å ha en sterk midtbane mot et lag som City når vi skal prøve å forsvare oss. Hvis midtbanen og forsvaret fungerer, og man spiller seg til sjanser, så er det gode muligheter for å klare å score også.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 12/27/2007 5:19:00 PM Sist oppdatert 12/27/2007 5:19:00 PM
Var og snoket litt på city sitt forum :P hehe

http://www.mcfc4ever.com/diskusjon/viewtopic.php?t=3807

Ser ut som de har respekt for Gamst og Santa Cruz.
Og de er glade for savage er ute med karantene..
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 12/27/2007 6:43:15 PM Sist oppdatert 12/27/2007 6:43:15 PM
Tror alle er glade når Savage ikke spiller. Han er vel det største hatobjektet i hele Premier League for de fleste utenom oss :)
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 12/27/2007 8:19:50 PM Sist oppdatert 12/27/2007 8:19:50 PM
Da var laget klart.

Friedel,
Khizanishvili, Nelsen, Samba, Berner,
Emerton, Reid, Dunn, Pedersen,
Bentley,
Santa Cruz.

Liker det jeg ser :)

Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 12/27/2007 8:21:22 PM Sist oppdatert 12/27/2007 8:21:22 PM
er usikkert på om bernier holder PL spill.
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/27/2007 8:23:07 PM Sist oppdatert 12/27/2007 8:23:07 PM
håper vi klammrer oss til uavgjort
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 12/27/2007 8:25:28 PM Sist oppdatert 12/27/2007 8:25:28 PM
Fornøyd med laget bortsett fra at jeg er usikker på Bernier, og at Benni begynner å bli småsur nå, men regner med at Hughes har kontroll på ting...
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/27/2007 8:36:40 PM Sist oppdatert 12/27/2007 8:36:40 PM
Morsomme backer i kveld...
Jaja, er spent iallefall!
Fortet til City skal rives ned, har de 9-0-0 hjemme? Ja, jeg vet jeg kunne sjekka det selv...

COME ON ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 12/27/2007 9:03:27 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:03:27 PM
Dårlig pasningsspill hos oss i dag.
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/27/2007 9:09:02 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:09:02 PM
Gu for ein sjanse til Bianchi, det er jo egentlig mål!
Nei, her må vi opp minst to gir!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/27/2007 9:13:27 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:13:27 PM
Fy f*** for ein lame gjeng..
Og Vassell av alle! Herregu.
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/27/2007 9:15:33 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:15:33 PM
Fint mål av Santa, men nå må me trø til ellers skrur eg tv´en av:-(
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 12/27/2007 9:16:32 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:16:32 PM
Ingen bak... lekker jo som ei sil
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 12/27/2007 9:17:02 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:17:02 PM
GRATULERER ROVERS. DERE HAR NÅDD ET NYTT LAVMÅL.. FY FAEN Å RÆVA VI ER...
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 12/27/2007 9:17:26 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:17:26 PM
zurab og samba blir pissa på...
Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/27/2007 9:18:20 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:18:20 PM
Få no inn Tugay! Ut med zura og trekk emerton inn. Vi spelar elendig utan Tugay
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Opprettet 12/27/2007 9:19:29 PM Sist oppdatert 12/27/2007 9:19:29 PM
Midtbanen blir pissa på. Spilla jo rett igjennom heile dritten kvar gong.
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversManchester City - Rovers