Opprettet 8/19/2007 5:34:48 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:34:48 PM

Opprettet 8/19/2007 5:35:17 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:35:17 PM
Så fantastisk deilig!!!!! måtte vi få poeng i dag! vi fortjener tre stk av de her..

Opprettet 8/19/2007 5:37:08 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:37:08 PM
Hans første det..

bob_hund

Opprettet 8/19/2007 5:37:10 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:37:10 PM
Hva er det med Friedel idag da? Han holdt på å rote det til igjen. Bare flaks at ikke Arsenal fikk 2-1

olemhs

Opprettet 8/19/2007 5:37:57 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:37:57 PM
fytte rakkeren så spennende. orker nesten ikke se på dette her..

Opprettet 8/19/2007 5:41:33 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:41:33 PM
sjønner arsenalspillerne i den situasjonen der Gamst tråkker på ryggen til en arsenalspiller...ikke pent av gamst

olemhs

Opprettet 8/19/2007 5:42:16 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:42:16 PM
pkaarby skrev:

De tok igjen på han like etterpå, det er heller ikke pent.

sindre_the_sinner

Antall innlegg: 219

Opprettet 8/19/2007 5:44:08 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:44:08 PM
fantastisk fotball vi spiller i 2. omg... så synd at dommern har ødlagt så mykje

bob_hund

Opprettet 8/19/2007 5:44:20 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:44:20 PM
Nelsen rødt kort Faen og.

KMRovers

Opprettet 8/19/2007 5:45:27 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:45:27 PM
Nå vil jeg gjerne se Roberts eller McCarthy istedet for Derbyshire...

Opprettet 8/19/2007 5:47:29 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:47:29 PM
tapte? greit at hughes gjorde det byttet der for å sikre poenget. bedre med ett poeng enn null.

pkaarby

Opprettet 8/19/2007 5:47:51 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:47:51 PM
arsenalspilleren detter jo like lett som en 3åring som blir overfalt av en bjørn...

olemhs

Opprettet 8/19/2007 5:49:20 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:49:20 PM
irriterende VG. det er ingen spillere i blackburn som heter Nelson.

pkaarby

Opprettet 8/19/2007 5:49:52 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:49:52 PM
Nå vil vi ha litt magi fra benni...

KMRovers

Opprettet 8/19/2007 5:53:16 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:53:16 PM
Santa Cruz går ut og McCarthy kommer inn. Når så vi 2 verdensstjerner på topp for Rovers...? Dette blir en artig sesong for Blackburn !

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/19/2007 5:55:30 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:55:30 PM
Kæmpe bifald for Rovers! Kjempe anden omgang!

bob_hund

Opprettet 8/19/2007 5:56:30 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:56:30 PM
Slutt. Er strålende fornøyd med 1-1,selv om vi var best i 2 omgang. Samba og Dunn var giganter idag. Santa Cruz var råsterk i duellene. Derbyshire,Friedel og Gamsten hadde ikke helt dagen idag synes jeg.

Khalil

Opprettet 8/19/2007 5:57:17 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:57:17 PM
Meget bra resultat, må være fornøyde med dette.

4 poeng etter 2 vanskelige kamper så vi ligger godt an.

KMRovers

Opprettet 8/19/2007 5:57:39 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:57:39 PM
Fantastisk 2.omg av Blackburn. Vi fikk Arsenal til å se ut som et middelmådig lag.

Synd at Nelsen måtte ut.

Capdevila

Opprettet 8/19/2007 5:58:37 PM Sist oppdatert 8/19/2007 5:58:37 PM
Slet ikke enig mht Gamst.. Synes han var rigtigt god både offensivt og defensivt... Men helt enig med Derbyshire. Og Friedel har jeg ikke set ringere i mange år!
Heldigvis var Lehmann lige så stor en skovl

olemhs

Opprettet 8/19/2007 6:00:38 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:00:38 PM
Utrolig dritt av vi ikke vant denne, men ett poeng mot Arsenal er uansett bra. Mye positivt fra denne kampen.

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/19/2007 6:26:07 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:26:07 PM
Skal være fornøyd med et poeng mot Arsenal selv om vi kunne ha vunnet dette men Arsenal hadde jo også sine muligheter så helt greit sier jeg. Vi spilte bra i andre omgang og det redder kampen for min del.
Meget sjelden å se en tabbe av Friedel men han har reddet så mange poeng for oss før så den skal han få..
Alt i alt så er jeg fornøyd, synd å miste Nelsen men vi har Ooijer så det er ingen krise...

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 8/19/2007 6:34:38 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:34:38 PM
Bør vel vere nøgd, men synest vi fortente 3 poeng.
Nærmast 25 000 på ewood i dag.
Fantastisk at Dunn scora!

Stian81

Opprettet 8/19/2007 6:35:34 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:35:34 PM
Nesten 25000 på Ewood i dag. Det er framgang..

bob_hund

Opprettet 8/19/2007 6:37:37 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:37:37 PM
Noen som vet hvor mange kampers karantene Nelsen får etter de 2 gule mot Arsenal?

SixStep

Opprettet 8/19/2007 6:43:18 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:43:18 PM
bob_hund skrev:

Tippar på 1. Mot Everton neste laurdag. På Goodison Park. Skumle saker, men vi har då Ooijer og Zura også!

Stian81

Opprettet 8/19/2007 6:54:47 PM Sist oppdatert 8/19/2007 6:54:47 PM
Får en kamp ja.. Så spørs det da hvem som tar kapteinsbindet mot Everton. Tipper Savage..

Opprettet 8/19/2007 8:04:08 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:04:08 PM
Ingen som har kommentert det som skjedde i boksen da Fabregas reddet på streken med hånda... Hva var det dommeren blåste for da? Hadde jo vært klar straffe og rødt kort :S

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 8/19/2007 8:22:54 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:22:54 PM
Ja! Kva skjedde der egentleg? Eg kunne ikkje sjå noko gale utifrå det eg såg i duellen. Var det Samba det blei blåst på?

olemhs

Opprettet 8/19/2007 8:29:57 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:29:57 PM
Typisk at det ikke dømmes noe på det. I såfall skulle det vel vært både straffe og rødt kort. Eller i hvert fall gult. Men, det er jo ikke så lett å slå Arsenal hver gang. Særlig ikke når dommeren tydeligvis har Arsenal-drakt under dommerdrakta si.

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 8/19/2007 8:33:46 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:33:46 PM
God kamp og et OK resultat. Men det så ganske grått ut etter førsteomgang. Der vi skapte lite og virket ikke så sikker som vanlig bakover. Synes vi alt for sjelden fikk dytta ballen ut på kantene. Savage og Dunn fikk det heller ikke til å stemme. Men likevel var kampen ganske jevn, og Arsenal hadde ikke mer enn et par klare sjanser.

I andre omgang var Rovers i en helt annen klasse enn det de hadde vært i første. Det kollektive presset satt mye bedre og det gjorde pasningene også. Midtbanen til Arsenal ble kjørt over i store perioder og de skapte så og si ingenting. Er skikkelig herlig å se på når Blackburn spiller slik. Med en gang noen mister ballen er tre oppe i press og vinner ballen tilbake igjen. Skulle nok ha skapt litt mer, men Arsenal er et veldig godt lag.

Ellers må jeg si jeg ble svært imponert over Santa Cruz. Overlegen hodespiller og god teknikk og styrke som gjør han til et veldig godt oppspillspunkt. Fikk ikke mye å jobbe med i første omgangen, men var svært god i andre. Spilte rollen som møtende spiss i dag siden han var paret med Derbyshire, men skal være en god spydspiss også, som passer godt sammen med McCarthy.

Vanskelig å utnevne Blackburns beste. Warnock var svært god, Dunn hadde en god andre omgang og Bentley var god på sitt beste, men var til tider ute av kampen.

Også sannsynligvis den dårligste kampen av Friedel på over to-tre år. Han hadde jo flere tabber enn han har hatt de to siste sesongene. Men han kommer nok voldsomt tilbake.

Nelsen ute mot Everton. Ikke nødvendigvis så ille når vi har Ooijer i bakhånd.

Mark

Antall innlegg: 129

Opprettet 8/19/2007 8:34:40 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:34:40 PM
Mark skrev:
I dag har vi vaer fra Bergen her i Lancashire. Kort sagt er det "pissing down." De fra London liker ikke regn, 2-1 Rovers. :-)

Nesten!

Mark

Opprettet 8/19/2007 8:39:59 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:39:59 PM
Faen i helvete, dommeren hadde en drittkamp....og Gamst skulle ha scoret a gi oss kampen!

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 8/19/2007 8:47:29 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:47:29 PM
Justino skrev:

Meen sånn er det for enkelte keepere.. Hvis man gjør en tabbe tidlig i kampen som fører til mål, så kan det hemme keeperen resten av kampen, eller i over flere kamper. Akkurat sånn som Lehmann, Myhre, Espen Olsen osv..

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/19/2007 8:47:55 PM Sist oppdatert 8/19/2007 8:47:55 PM
Sjelden Friedel gjør blemmer, men idag hadde han to. Hvorav én resulterte i mål, og umiddelbart klarer jeg ikke å komme på at han har vært direkte skyld i et baklengsmål foregående sesonger? Vel, det måtte jo komme før eller siden.

At vi "reddes" av en enda større keepertabbe er et artig paradoks. Når Arsenal scorer, Nelsen header i stanga og Samba blir avblåst når Fabregas skulle vært utvist og Rovers hatt straffe tenker jeg at dette ikke er vår dag. Så 1-1 tar jeg med meg, men blir samtidig sittende å drømme om hva som kunne vært hvis vi ikke hadde sluppet inn det møkkamålet.

Hughes sier at vi dominerte kampen fra start til slutt, det synes jeg er å ta i vel mye - begge lag hadde sine perioder. Vi er farlige på dødball, men synes vi sliter med å involverte Gamst&Bentley i spillet forøvrig. Antakelig Arsenals kampplan.

Ingenting å si på det røde kortet. Dunn var god, det synes jeg også Emerton var. Og Warnock hadde noen herlige taklinger, men svertes av en klønete episode sammen med Nelsen i 1. omgang som nesten ga 0-2.

Da er vi ihvertfall igang, og vi er fortsatt ubeseiret. (Og at Scum tapte mot Manchester City smaker også veldig godt).