Fulham - Blackburn

Beavizz

Antall innlegg: 830

Opprettet 4/19/2007 1:04:29 AM Sist oppdatert 4/19/2007 1:04:29 AM
Dette blir en ekkel kamp. Jeg hater å møte Fulham når de er hjemme. De er rågode hjemme. Suger borte. Vel vær forberedt på alt.
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 4/19/2007 7:58:58 AM Sist oppdatert 4/19/2007 7:58:58 AM
Har ikke vi en tendens til å noen ganger tape for de hjemme? Bortsett fra den gangen Gamst´n scora på volley og Tugay scora på en fantastisk volley etter Gamst-corner.. Og kanskje en tendens til å slå de borte?
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 4/19/2007 10:35:42 PM Sist oppdatert 4/19/2007 10:35:42 PM
dessuten er vel ikke fulham i spesielt god form, det må vi utnytte. har god tro på seier i denne kampen. vi har en kjempe i hver ende av banen som kommer til å fortsette det gode spille i denne kampen, tipper vi vinner 3-1 igjen.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 4/19/2007 11:01:20 PM Sist oppdatert 4/19/2007 11:01:20 PM
får inderlig ikke håpe at et-lag-som-nettopp-har-fått-ny-manager-og-dermed-får-et-oppsving-effekten trer i kraft for dette laget da.
Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Opprettet 4/19/2007 11:38:11 PM Sist oppdatert 4/19/2007 11:38:11 PM
Har et håp om en god bortekamp i London:)

Viktig å følge opp de gode prestasjonene mot Watford..
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 4/20/2007 11:56:41 AM Sist oppdatert 4/20/2007 11:56:41 AM
Forventer tab.

Fulham har deklareret det er deres vigtigste kamp. Der vil være rå-fyldt på Craven C og første hjemmekamp for nye træner. Alle momenter der taler klart for Fulham = motivation.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/20/2007 12:38:03 PM Sist oppdatert 4/20/2007 12:38:03 PM
Husker jeg ikke feil så hadde vi en meget god statistikk mot dem, helt til vi tapte der ifjor? Husker fortsatt den "legendariske" 3-4 kampen da blandt annet Stead og Amoruso scoret noen susere! Og året før der da Hakan Sukur og Andy Cole banket inn et par hver. (Tilgi om jeg husker detaljene feil).

Chris Coleman fikk noe overraskende sparken, og Nord-Irlands landslagssjef leder laget i det som vel blir hans andre kamp. Hvordan et slikt managerbytte virker er umulig å si.

Helt åpent, men jeg er forsiktig optmist.

Problemet er at dette er enda et av lagene "vi bør slå", og sånt har en tendes til å gå ganske på ræva...
Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 4/20/2007 1:15:29 PM Sist oppdatert 4/20/2007 1:15:29 PM
Ja det er desverre typisk oss. Et managerbytte har oft stor innvirkning på et lag. Jeg leste en gang at etter mangerbytte hadde de aktuelle en seiersprosent på hele 80 prosent ved den første kampen. Nå husker ikke jeg om dette er den føste kampen under ny manager for Fulham, men tallene stemmer i allefall....
Jeg håper i allefall at vi er inne i en god periode nå, slik at vi tar med oss tre viktige poeng hjem til Ewood i kamp om europacupplass neste sesong. Dette vil være avgjørene i forhold til tranfermarkedet. Både med det å beholde og det å få nye spillere. I allefall gode spillere
Du må være innlogget for å svare

Beavizz

Antall innlegg: 830

Opprettet 4/20/2007 4:57:02 PM Sist oppdatert 4/20/2007 4:57:02 PM
Blackburn har lite å spille for, men begynner å komme seg etter en begredelig periode der alle våre forsøkte mål er blitt tilintetgjort. UEFA - på trynet ut. PL - UEFA-cupplassen glapp i en dårlig periode. Fa-cupen - Chelsea slo oss urettferdig nok.

Fulham er ett råsterkt hjemmelag. Kjemper mot nedrykk og har skifta manager. Samtidig har Blackburn kommet seg noe etter denne horrible vårstarten. 3-1 mot Watford viste at laget kan holde på ledelser.

Håper på seier.
Du må være innlogget for å svare

havardpe

Antall innlegg: 217
Medlem 458 i supporterklubben

Opprettet 4/20/2007 6:47:54 PM Sist oppdatert 4/20/2007 6:47:54 PM
Har stor tro på at vi klarer å ro i land en seier i denne kampen, fortsetter Blackburn å spille slik de gjorde mot henholdsvis Chelsea og Watford ser jeg ikke for meg at vi klarer å tape mot tafatte Fulham. Mange lag løfter seg etter et manager skifte, men jeg tror det skal mere til for å få den skuta på rett kjøl. Får håpe Tugay starter denne kampen slik at vi får brukt den sentrale midtbanen mere, vi kan ikke bare belage oss på at Bentley og Gamst skal legge opp baller...
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 4/20/2007 7:55:59 PM Sist oppdatert 4/20/2007 7:55:59 PM
dem gangen jeg har sett blackburn spilt virkelig bra fotball er når de spiller offensiv å aggresiv fotball. det gjorde de mot chelsea å selv om vi slapp inn mål først fortsatte vi å presse å spille høyt å tok chelsea litt på senga. samme med watford. to mål på ti mon. vist huges fortsetter å kjøre samme taktikk med offensiv fortball selv på bortebane er blackburn et lag i toppshikte å det mener jeg. blackburn mååå ikke legge seg bakbå å bli tafatte da er de et 2 div lag. stabilitet er et ord hughes bør terpe på. stabilt agresiv å offensiv. da vinner vi kamper. ønsker blackburn suportere lykke til i morra. tror på seiere dersom vi fortsetter samme spill som de to foregående kampene.!!

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 2:23:09 AM Sist oppdatert 4/21/2007 2:23:09 AM
PREVIEW: Fulham - Blackburn

Som de fleste sikkert fikk med seg spilte vi en god kamp mot Watford på onsdag, som etterfulgte en god kamp mot Chelsea i FA-cupen søndag.
210 minutter med toppfotball kan bli mye for enhver, og det er et av de største ankepunktene jeg har foran denne kampen - spillerne har prestert godt i to kamper på rad, og fått belønning i form av tre poeng mot Watford.
Har vi fortsatt den samme gløden foran denne kampen? Spør en spiller og svaret er ja, spør en bedreviter som meg og jeg vil svare med svada ala "det kan jo ligge i underbevisstheten til spillerne". Men hva vet vel jeg?

For å toppe det hele, vi spiller borte i London, noe vi sjeldent gjør så fryktelig bra. Og ja, jeg har noen få skikkelig jævlige eksempler som jeg bruker til å skjære alt over èn kam - London er en dårlig by for oss.

Motstanderen

Fulham er en grå mus. Fyren i klassen som ingen egentlig har noe i mot, han kan være hyggelig og grei, men gjeeesp så kjedelig i lengden. De er som Bolton anno 2004/05 uten Jay-Jay Okocha, de er som Charlton uten Alan Curbishley og Darren Bent, de er som Middlesbrough.

Personlig husker jeg opprykket deres best, med Barry Hayles og Geoff Horsefield - i tillegg til superspissen Louis Saha da. Fulham scora faktisk 100 mål på 46 kamper i det som da var 1.divisjon, et utrolig snitt på 2,17 mål per kamp. Så hvor har denne fotballen tatt veien?

Vel, Hayles og Horsefield viste i hvert fall hvor mye et lag kan bety for to grøftearbeiderspillere, ved å vise seg ubrukelige på Premier League-nivå.
Saha har etterhvert blitt erstattet av Heidar Helguson og Brian "Runaway" McBride, og mens festlige Steed Malbranque har havnet i Tottenham, har Spurs tidligere midtbanemann blitt kaptein for Fulham: Michael Brown.

Sitat foran kampen mot Spurs i 2005: "Ex-Sheffield United clogger who makes Robbie Savage look cultured. Worth 24 points in scrabble, 4 points in snooker and 3 points to Rovers if he plays."

Tilbake til laget, den spilleren jeg alltid frykter mot Fulham er unggutten Collins John. Den unge hollenderen har masser av fart og entusiasme, noe som ikke har passet Rovers-forsvaret godt så lenge jeg kan huske.
Andre i samme kategori er Wayne Routledge, på lån fra Spurs, og i den litt eldre garde Tomasz Radzinski og Vincenzo "Aeroplane" Montella. Sistnevnte er fortsatt en målgjører i verdensklasse, selv om resten av spillet hans ikke er som i glansdagene. På midten regjerer digre Papa Bouba Diop, som i tillegg til å ha et navn som kan få den mest velartikulerte previewskribent til å rive seg i vikene har en voldsom fysikk og et godt skudd.

Ellers nevner Wikipedia at Mark Crossley for tiden er utlånt til Sheffield Wednesday. Så vet dere det!

Som den observante previewinisten jeg er har jeg naturligvis også fått med meg managerbyttet i Fulham, vår gamle midtstopper Chris Coleman har blitt erstattet av nordiren Lawrie Sanchez (ja, han er faktisk nordirsk!), som fram til nylig har gjort det skarpt med landslaget til Nord-Irland.
Parallellene dras naturlig nok mot vår egen manager, som også gjorde en god jobb med en hobbynasjon før han tok over en klubb i Premier League.
Forskjellen er dog stor, da Sparky er den eneste av de to som har tatt over noe med en viss verdi. (Beklager Mr.Crossley, selv ikke du kan få helomvendt meg i denne saken..)

Blackburn

Som nevnt over, vi har to gode kamper bak oss, og selv om jeg - med unntak av det ene innlegget som førte til Watfords mål - satt med følelsen av at Watford og vår tidligere FA Cup-motstander Luton ikke var så langt unna hverandre nivåmessig: De tre målene alene er noe veldig positivt å ta med seg videre.

Corneren ble slått som den skulle slås, og Samba duellerte som han skulle duellere. Jason Roberts mål var sånn jeg ville se Shefki Kuqi gjøre i hele fjor, bruke rå kraft og hurtighet til å løpe/brøyte seg forbi forsvarere og slå ballen forbi keeperen. I tillegg scora Benni et av de peneste målene på en lang stund når han headet David Bentleys perfekte innlegg inn i hjørnet. Vakkert, og likevel så enkelt fra en såpass ufarlig innleggsposisjon. Sa noen England?

Til morgendagens kamp forventer i alle fall jeg en tilnærmet lik startellever, for ikke å si identisk. Friedel i mål, Emerton og Warnock på hver sin back med Samba og Admiralen i mellom seg. Bentley og Pedersen på hver sin ving, Mokoena som ballvinner og Dunn som løpskraft - og Roberts / McCarthy på topp.

Derbyshire, Tugay og Gallagher kom innpå mot Watford, og de vil nok sammen med Peter og Zura kjempe om de fire plassene på benk sammen med en keeperreserve.

Bet24 tilbyr utrolig nok hele 3.30 på borteseier i denne, 3.25 for uavgjort og 2.10 hjemme - ikke dårlig for et lag i form mot et lag som akkurat har skifta manager.


Bet24 tar det for gitt at Benni nå blir toppscorer, putter han også mot Fulham i morgen?

Kan også legge til et litt interessant spilleobjekt, da Bet24 tilbyr oss å satse på toppscorer bak Benni - Nonda leder for tiden med sju mål mot Gamstens seks og Derbyshire og Bentley sine tre. Med Nonda skadet og Roberts/Derbyshire i bra slag er det kanskje muligheter å tjene noen slanter her..?

Uansett, morgendagens kamp får du i hvert fall ikke presentert av Dag Solheim og Canal+, men kanskje er du datakyndig nok til å se den på en ulovlig kanal på nettet?

Kampstart er 16:00, UP THE ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 4/21/2007 8:13:44 AM Sist oppdatert 4/21/2007 8:13:44 AM
Meget bra preview, som vanlig :)
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 4/21/2007 10:08:37 AM Sist oppdatert 4/21/2007 10:08:37 AM
herbergeehh skrev:
Personlig husker jeg opprykket deres best, med Barry Hayles og Geoff Horsefield

 Hehe, gode gamle Hayles og Horsefield er faktisk det jeg også forbinner med Fulham. Husker TV kommentatoren sa at det var Englands mest giftige og attraktive spisspar...

Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 4/21/2007 10:16:10 AM Sist oppdatert 4/21/2007 10:16:10 AM
hakonrovers skrev:
Hehe, gode gamle Hayles og Horsefield er faktisk det jeg også forbinner med Fulham. Husker TV kommentatoren sa at det var Englands mest giftige og attraktive spisspar...

 Meget fin uttalelse av kommentatoren. haha. Nesten like bra som da Ron Atkinson (eller hvem som var Villa-manager på den tiden) sa at ekstremt dyre Bosko Balaban var en "smashing lad"...

Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 4/21/2007 10:28:16 AM Sist oppdatert 4/21/2007 10:28:16 AM
Noen som gidder aa oppdatere meg med maal paa sms?97738187..come on Rovers
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 12:08:23 PM Sist oppdatert 4/21/2007 12:08:23 PM
ronny_los skrev:
Noen som gidder aa oppdatere meg med maal paa sms?97738187..come on Rovers

 Det skal jeg fikse Ronny!

Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Opprettet 4/21/2007 1:00:54 PM Sist oppdatert 4/21/2007 1:00:54 PM
Fantastisk preview før kampen:)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 4/21/2007 1:06:03 PM Sist oppdatert 4/21/2007 1:06:03 PM
Beavizz skrev:
Blackburn har lite å spille for... ...UEFA-cupplassen glapp i en dårlig periode.

 Her kunne du vel ikke tatt mer feil, i teorien er det jo bare 3 poeng opp til UEFA-plassen.. Så å si at UEFA-plassen er borte er jo det samme som å si at Chelsea ikke kan vinne ligagull.

Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 4/21/2007 1:26:20 PM Sist oppdatert 4/21/2007 1:26:20 PM
..i tillegg betyr vel hver plass oppover på tabellen mer penger fra FA ved sesongslutt..
Du må være innlogget for å svare

Backlash

Antall innlegg: 241

Opprettet 4/21/2007 1:45:10 PM Sist oppdatert 4/21/2007 1:45:10 PM
Tror på en jevn kamp idag, og muligens 1-1. Fortsetter gutta å spille sånn fotball som de har vist i de to siste kampene kan det gå riktig bra. Hvis noen har mulighet til å oppdatere meg på mål også, så hadde jeg blitt veldig glad (hint Espen) ;) Skal på kveldsvakt, så får ikke med meg noe...

Nr. mitt er forresten 97154926
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 4/21/2007 2:42:36 PM Sist oppdatert 4/21/2007 2:42:36 PM
om -tottenham slår Arsenal i dag(leder 1-0 til pause) så er vel det fort spikeren i kista for å få en Uefa-cup plass for oss desverre!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 4/21/2007 3:01:15 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:01:15 PM
Stream??
Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 4/21/2007 3:20:37 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:20:37 PM
se den stengte tråden:))
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 4/21/2007 3:25:03 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:25:03 PM
Skull skrev:
se den stengte tråden:))

 Finner ingen direkte link der. Noen som kan hjelpe??

Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 4/21/2007 3:46:20 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:46:20 PM
Du må jo betale for den streamen som heyrovers la igjen link til. Er det noen som har en annen stream kanskje?
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 4/21/2007 3:50:34 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:50:34 PM
Da ser det vanskelig ut med tanke på stream. Jaja nøye oss med radio da..
Du må være innlogget for å svare

Don-Arildo

Antall innlegg: 311
Medlem 480 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 3:51:50 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:51:50 PM
Sikker på at man må betale? Noen som har testet den tjenesten det var linket til før?

Hmmm... Vært vanskelig å få sett kamp nå i det siste... Sikkert blitt litt for bortskjemt i vinter :P
Du må være innlogget for å svare

Don-Arildo

Antall innlegg: 311
Medlem 480 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 3:52:50 PM Sist oppdatert 4/21/2007 3:52:50 PM
Noen som har tilgang til radio som kan poste link da? =)
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 4/21/2007 4:00:34 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:00:34 PM
Jeg hører på Radio Rovers og da må man kanskje abonnere på Rovers World...
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 4/21/2007 4:00:35 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:00:35 PM
stod at man måtte väre sliver member som det stod og det koster penger
Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Opprettet 4/21/2007 4:06:30 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:06:30 PM
7 poeng opp til Tottenham på 7.plass med en kamp mindre spilt. Tror nok vi må vinne så og si alle kampene, og spesielt kampen mot Spurs, for å kunne komme til UEFA-cupen.

Fulham må vi ihvertfall slå ! Come on Rovers...
Du må være innlogget for å svare

Don-Arildo

Antall innlegg: 311
Medlem 480 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 4:06:36 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:06:36 PM
Jeg fikk link til radio i Watford-kampen... Har ikke betalt noe jeg, men fikk likevel høre...
Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Opprettet 4/21/2007 4:09:26 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:09:26 PM
giddet å legge utlinken=)?
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 4/21/2007 4:11:57 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:11:57 PM
helvete....

Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 4/21/2007 4:12:45 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:12:45 PM
http://matchlive.rovers.premiumtv.co.uk/mlex/258741/matches/04212007/2688600/match_console.html?clubid=10303
Du må være innlogget for å svare

Don-Arildo

Antall innlegg: 311
Medlem 480 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/21/2007 4:14:42 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:14:42 PM
Fuck! Jaja... vi vinner 2-1 likevel =)
Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Opprettet 4/21/2007 4:15:54 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:15:54 PM
takk:D

Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Opprettet 4/21/2007 4:19:34 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:19:34 PM
Dritstart, men fortsatt lenge igjen...
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 4/21/2007 4:30:53 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:30:53 PM
Tv2 live står det at Fulham leder fortjent men på Radio Rovers sier de at det er et mysterium at Fulham leder. Høres ut som vi presser på bra...
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 4/21/2007 4:55:20 PM Sist oppdatert 4/21/2007 4:55:20 PM
Skud på mål

Fulham 5 Rovers 9 (nok stort set alt taget med)

Boldbesiddelse: 51-49 %

Hjørne
Fulham 3 Rovers 1
- og et af disse gav jo så mål for jeg ved ikke hvilken gang!!!

Bedste Rovers mulighed havde Roberts, da han var alene med Niemi og loppet fint over ham - men Knight kom tilbage og fik den væk inden den krydset stregen.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 4/21/2007 5:05:05 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:05:05 PM
Svarte... Er ikke dette 3. gangen på rad hvor det ikke er stream til en Rovers kamp?
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 4/21/2007 5:07:35 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:07:35 PM

Kjedelig uten stream ja...

McCarthy med skudd i stolpen! Og Gamsten frempå på returen, men den ble reddet...

Nå fortjener vi minst ett mål!!!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 4/21/2007 5:08:51 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:08:51 PM

Samba med STOR mulighet! Aahh...

COME ON ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

uglebakken

Antall innlegg: 267

Opprettet 4/21/2007 5:20:25 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:25 PM
jada!
Du må være innlogget for å svare

havardpe

Antall innlegg: 217
Medlem 458 i supporterklubben

Opprettet 4/21/2007 5:20:30 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:30 PM
Der ja Benni:) 1-1
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 4/21/2007 5:20:31 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:31 PM
Der satt den McCarthy.....
Du må være innlogget for å svare

Kri

Antall innlegg: 83
Medlem 207 i supporterklubben

Opprettet 4/21/2007 5:20:36 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:36 PM
BENNI! 1-1. Herlig
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 4/21/2007 5:20:38 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:38 PM
JAAAAAAAAA!

Warnock til MCCARTHY!!!:-D
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 4/21/2007 5:20:41 PM Sist oppdatert 4/21/2007 5:20:41 PM
JAAAAAAAAAAAAAAA!!
nå tar vi dem:)
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversFulham - Blackburn