Forvandlingen av Blackburn Rovers

HairwayToSteven

Antall innlegg: 77

Opprettet 4/3/2006 5:00:48 AM Sist oppdatert 4/3/2006 5:00:48 AM
Tidligere i sesongen har vi lest, og sett at Rovers har spilt stygt. Noen ganger var kritikken berettiget, noen ganger ikke. Jeg har ikke irritert meg noe særlig over det, men begynnelsen på sesongen var ikke helt bra. Hodeløse taklinger, krangling mellom spillere - normalt noe som er til stede under noen kamper, ikke mange kamper på rad... Jeg så også at bl.a. Savage noen ganger datt litt enkelt etter typiske skubb eller dytt. Men så mistenker jeg Sparky for å ha hatt noen prater om dette med spillerene, og det tror jeg har blitt et slags vendepunkt. Akkurat når Savage og Rovers begynte å konsentrere seg om å spille fotball, ren fotball, tror jeg denne sesongen snudde fra å være en middelmådig sesong - til en fantastisk sesong.

Jeg mener å ha sett en markant endring i nevnte Savage sin væremåte; i enkelte dueller hvor han tidligere i sesongen ville ha blitt liggende og ha trekk som er best kjent hos spanjoler og italienere, har han nå en fair-play´ende måte å spille på. Savage har siden han ble utelatt fra laget aldri sett seg tilbake, og har blitt en særdeles habil og presterende midtbanespiller. Han hadde jo ett lass av kamper uten kort, og det sier noe dersom en ser på taklingsfrekvensen hans. Det virker også som om resten av laget også spiller mer ren fotball nå enn i begynnelsen av sesongen, noe som gleder meg enormt. Paul Jewell sa det nå sist, og det virker som om Blackburn har klart å snu denne negative omtalen med å hele tiden bli kalt "bullys" og andre ting. At spillerene til Blackburn nå blir omtalt for ferdighetene med ballen, og ikke det utenomsportslige er jo enormt hyggelig. Hvis denne forvandlingen kan vare, ser jeg ingen grunn til at dette temaet skal komme opp igjen, noe som vil glede et gammelt fotballhjerte!

Steven Reid har også nettopp uttalt seg om "diving", noe som gleder meg. Ironisk nok er Reid en av fire domestic players som har fått gult for filming i år, men den episoden var dommeren litt uheldig på. Reid sa at han kunne enten velge å bli taklet eller han kunne hoppe vekk, det var det siste som ble gjort, og det tror jeg alle Blackburn-fans er glade for. Resultatet ble altså gult kort.


PS: Jeg har sett at det finnes en tråd om stygt spill, men følte ikke at dette innlegget passet inn der.
Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 4/3/2006 11:58:05 AM Sist oppdatert 4/3/2006 11:58:05 AM
HairwayToSteven skrev:
Jeg mener å ha sett en markant endring i nevnte Savage sin væremåte; i enkelte dueller hvor han tidligere i sesongen ville ha blitt liggende og ha trekk som er best kjent hos spanjoler og italienere, har han nå en fair-play´ende måte å spille på.

 Jeg er helt enig i det du sier her. Savage har hatt en vond vane for å overdrive etter å ha blitt taklet, i tillegg til å oppføre seg særs tåpelig både ovenfor dommeren og den som taklet han, i etterkant. Nå skjer ikke det lenger, Savage reiser seg opp og løper vekk. Ikke no klaging, prøver ikke påvirke dommeren, men lar ting gå sin gang.

Selvfølgelig, Savage som alle andre, har ei grense og av og til så kan det koke litt i topplokket. Men poenget er at det skjer sjeldnere enn før, mye sjeldnere, og det må Savage fortsette med.

Når det gjelder dette med "cheating", så mener jeg Blackburn er et av de lagene som IKKE driver med dette. Grunnen til det, kan være at vi ikke har spillere fra kulturer dette er mer vanlig. Blackburnspillerne gir også mye juling i løpet av en kamp, men de tar imot mye også. Sån tblir det god fotball av....

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/3/2006 1:17:55 PM Sist oppdatert 4/3/2006 1:17:55 PM
Gode innlegg her!
Kan ikke si annet enn at jeg er enig i tankene omkring Savage, han virker å ha vokst veldig på å være i en klubb som kjemper for E-cup.
Når det kommer til cheating husker jeg at Zurab filma fælt flere ganger i kampen mot West Ham på Ewood. Men når det er sagt, så mener jeg objektivt å kunne si at Rovers er et av lagene i ligaen som har minst med slikt. Og det har naturligvis noe med at vi for eksempel ikke har noen spanjoler, portugisere, italienere osv på laget. Mener ikke å dra alle over én kam, men dere tar poenget mitt.
Du må være innlogget for å svare

Beavizz

Antall innlegg: 830

Opprettet 4/3/2006 2:56:56 PM Sist oppdatert 4/3/2006 2:56:56 PM
Veldig gode poenger. Mark Hughes har gjort en utrolig jobb, og Blackburns store styrke er at vi mangler stjerner. Vi har profiler, men ikke stjerner som vi er avhengige av kamp etter kamp. Når det gjelder Savage er han trolig den beste eller nest beste defensive midtbanespilleren i Premier League akkurat nå. Ironisk nok kom hans røde kort etter hans forvandling. Mange virker forandra. Todd og Neill først og fremst. De virker mer kontrollerte. Champions League er beinhardt. Men en spiller ekstra pr posisjon kan gjøre at Blackburn går meget langt. Og Blackburn har tatt flest poeng av alle etter nyttår.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 4/3/2006 3:36:51 PM Sist oppdatert 4/3/2006 3:36:51 PM
Bellamy = Stjerne
Nelsen = Stjerne
Reid = (Stjerne?)
Gamst= Faktisk en stor stjerne med høy status
Friedel= Stjerne
Pongolle= Stjerne?

Spørs jo hva du regner som stjerne da men..
Du må være innlogget for å svare

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 4/3/2006 6:00:12 PM Sist oppdatert 4/3/2006 6:00:12 PM
jeg husker at Hughes sa "nå er jeg drittølei av at vi er under top 10!!! og det var i grunnen alt som skulle til... etter det har de klarta konstant. og 3 kamper etter han sa det ellerno sånt var de oppe på 10.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 4/3/2006 7:34:18 PM Sist oppdatert 4/3/2006 7:34:18 PM
Friedel skrev:
Bellamy = Stjerne
Nelsen = Stjerne
Reid = (Stjerne?)
Gamst= Faktisk en stor stjerne med høy status
Friedel= Stjerne
Pongolle= Stjerne?

Spørs jo hva du regner som stjerne da men..

 Var innom tottenham sin side en gang, hvor de hevdet at blackburn hadde den svakeste 1.elleveren i divisjonen, sett bort ifra sunderland. hadde det ikke vært for at taperne fra london ikke godtar "gjester", så hadde jeg kastet meg på diskusjonen. Vi er en klubb som er god som lag, men vi er blottet for stjerner...(??).

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversForvandlingen av Blackburn Rovers