Sommeren - Kjøp og salg

Kenfred

Antall innlegg: 467

Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/5/2013 11:20:09 AM Sist oppdatert 3/5/2013 11:20:09 AM

Det er vel ingen tvil om at vi må belage oss på Championship-spill også neste sesong, ei heller at det treng en liten opprydning i stallen og noen forsterkninger inn..

Leste at Ruben Yttergård-Jensen skal besøke Blackburn. Håper han imponerer de og at han kan bli hentet inn i løpet av sommeren, tror han kan være en bra signering for oss og en mulig erstatter for Gamst som begynner å bli over toppen etter hvert..

Hadde også vært greit med en makker til Rhodes (gud måtte vi få beholde han) på topp

Ellers så tror jeg nok at det blir en del opprenskning på midten hos oss


Noen som har noen tanker på inn og ut i sommervinduet?


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/5/2013 12:18:01 PM Sist oppdatert 3/5/2013 12:18:01 PM
Utskiftninger av kompetente og mindre kompetente ledere, sirkusdirektører og managere har ført til dårlig kontroll på bl.a. spillerlogistikken i denne klubben. Jeg tror ikke man får gjort alle nødvendige grep i neste overgangsvindu, vi sitter inne med spillere på altfor gode kontrakter som svært få klubber ønsker å kjøpe ut. VI blir nok sittende med endel spillere til kontraktene går ut. Selv om vi har sett flere tilfeller av spillere som blir fryst ut og tvunget ut av klubben, tror jeg ikke klubben får avsluttet mange kontrakter før de løper ut, utlån av spillere hvor deler av lønnen blir betalt av andre klubber blir vel resultatet.

Dette gjør at det blir vanskelig å hente nye spillere inn til klubben, lån blir også resultatet for spillere inn.

Vi har for stor stall med spillere som ikke holder høyt nok nivå, eller med stort nok potensial. Vi har gitt slipp på Jones, Nzonzi, Samba og Hoilett, alle spillere som kunne gitt klubben mye i mange sesonger. Spillere som Lowe, Hanley, Henley og King har dessverre ikke samme potensial, mener jeg.

Svært kløktige handlinger og planlegging må til for å gjøre Blackburn til en Premier Leagu-klubb igjen. Vi har vel fortsatt parachute-penger neste sesong, disse må brukes svært, svært klokt om vi skal komme oss opp blant de beste igjen. Enda mer klokt om vi skal holde oss der i flere sesonger.

Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/5/2013 2:50:26 PM Sist oppdatert 3/5/2013 2:50:26 PM
(dette blir et langt innlegg, gitt)

Det virker som alle her tar det for gitt at vi skal bli en Premier League-klubb igjen.

For en tid siden skrev jeg hvordan det bekymret meg hvordan Venky's mer enn noe annet er opptatt av å gå i pluss. Å få regnskapet til å gå opp. "Det er bare bra, det er tegn på en sunn klubb", var blant svarene jeg fikk. La det være klinkende klart at neste sesong kommer det å være en "sunn klubb" overhodet ikke til å være ensbetydende med det å rykke opp. Det er ikke tilfeldig at vi henter inn en hel haug på lån, samtidig som vi selger unna og eliminierer kontrakter øst og vest. Alt handler om å rydde opp i lønnsbudsjettet. Det som skjedde i januar var veldig enkelt at spillere ble solgt eller sendt ut for å gjøre rom i budsjettet til å signere spillere på lån. Når sommeren kommer, kan disse lånene sendes hjem uten å gjøres permanente, og vi sitter plutselig igjen med en syltynn stall - og et forferdelig mye mindre lønnsbudsjett. Sånt er hendig når man ikke har fallskjerm fra Premier League lenger.

Robinson, Givet, Gomes, Peds og Goodwillie forsvinner nesten garantert i sommer. Sendt avgårde på free eller kjøpt ut. Rhodes og Martin Olsson havner i Premier League - jeg gjetter £11-12m for Rhodes og £2-3m for Olsson. Dersom det kommer bud på Dann, Lowe, Henley, Hanley, King eller Kean kan jeg nesten garantere at de blir vurdert, selv om jeg helst vil tro at Appleton i alle fall har LITT han skulle ha sagt her. Og ut over det tipper jeg vi sitter igjen med Orr, Murphy, Best, Etuhu, Dunn, Marcus, og alle portugiserne.

Høres dette overveldende negativt ut? Ja. Er det sannsynlig at det er dette som kommer til å skje? Dessverre, ja. Er dette 100% problemer som er et direkte resultat av hvem som eier klubben og hvilke ambisjoner og intensjoner de har med klubben? Ja.

Venky's driver klubben som en hamburger-franchise. Alt som gjelder, er positivt resultat. Dersom driften går med tap, stokker du om på personalet og reduserer lønnskostnadene. Dersom du fortsatt taper penger, reforhandler du med leverandører. Dersom kundene uteblir og du fortsatt taper penger - da må du ty til drastiske grep og redefinere driften.

Vi har allerede sett Venky's personalpolitikk. Høy inn- og utskiftning, mye lån inn og ut, mange salg og få kjøp. Shebby gjorde en kjempekostbar feil (Berg), og ble fjernet som leder nesten umiddelbart. Vi har 7 spillere i stallen inne på lån, og vi har registrerte 9 A-lagsspillere ute på lån. Tidligere i feburar ble en ny avtale om leverandør av øl annonsert; de som leste litt nøyere så at det faktisk var snakk om en hel avtale for drikkevarer på Ewood. Det lokale bryggeriet Daniel Thwaites ble erstattet med den multinasjonale giganten Heineken - man trenger ikke være matteprofessor for å skjønne hvilken deal klubben tjener best på.

Men det aller mest interessante er de drastiske grepene. For de har skjedd, og fansen har latt dem skje, og veldig få har sett at de har skjedd. Det var mange som lo når Venky's ansatte et PR-byrå. Lo, hånet, snakket med store baller om at vi hater Venky's uansett. Og det var mange som lurte på hvorfor Appleton ventet noen dager med å holde pressekonferansen sin etter at han ble ansatt. Og interessant nok virket det ikke som om noen tok koblingen mellom PR-byrået og Appleton og de lange dagene imellom når Appleton plutselig satt der og sa alle de rette tingene. Alt det vi ville høre. Og han har sakte men sikkert fortsatt å si alle de tingene vi vil høre - "vi må få ut spilere som underpresterer og sleiker lønning", "vi må bygge opp denne klubben fra bunnen av". Hurra, sier vi, uten å tenke over HVORFOR han sier disse tingene, og HVORDAN han har tenkt å bygge opp klubben.

Paradoksalt nok - hvor mange fikk med seg at Venky's var tilstede på Peterborough-kampen? Cryer meldte det, men folk flest virka som de gav faen. Det var ingen demonstrasjoner og i alle fall ingen snekuler i hodet på noen. Skulle nesten tro PR-byrået hadde gjort jobben sin.

Jeg sa før sesongen at vi ikke kom til å rykke opp; at vi ikke hadde stallen til det, at vi kom til å gå på 12-15 tap og havne rundt midten. Jeg gjentok det da Kean ble sparket, og da Berg ble ansatt og sparket. Så langt er vi på 12 tap, rundt midten, og med en betydelig svakere stall enn da vi startet sesongen. Det er en sånn ting man hater å ha rett på, men dersom man tar av seg supporterbrillene og ser på laget vårt, er det ingen overraskelse. Å se Blackburn utenfra, uten drakta over hjertet, er en smertefull opplevelse per i dag. Men det gjør det dessverre ikke det man ser mindre sant.

Venky's Out. RTID.

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/5/2013 7:13:51 PM Sist oppdatert 3/5/2013 7:13:51 PM

Rorschach:

Ser ikke at ”hva var det jeg sa”-påstandene er helt treffende. Jeg har oppfattet at mange har vært negative i forhold til mulighetene for opprykk helt fra starten, og at kampen om opprykk blir hard.

Måten klubben blir drevet på, både administrativt og på overgangsfronten, har blitt sterkt kritisert av de fleste – og for øvrig også av deg. Det er med andre ord tilsynelatende full enighet om at det har vært og er krisetilstander.

Når det gjelder økonomisk forsvarlig drift av klubben, er det noe i vert fall jeg imøteser. Det er ingen som ønsker å selge unna de beste spillerne, men dersom klubben blør økonomisk, er det ikke mange alternativer. Syltes klubben ned med gjeld er det den sikreste måten å feile på. For ordens skyld nevnes det at skrekkeksempelet Portsmouth er på vei ned i league 2.

Faktisk har klubben vist vilje til å satse i år. Rhodes ble hentet inn for all time high sum i Chamionship, og muligens også i Blackburns historie, og Best ble hentet inn for en god slump. Med tillegg av King i januar, har Blackburn kjøpt spisser for ca £11-13 mill. Ut over dettet hentet kubben også Murphy (som hadde hatt en meget god vårsesong i Fulham året før), Etuhu, Gomes mfl.

Et annet poeng er at få spillere har forsvunnet ut portene. Yakubu ønsket seg bort, og det var ikke så mye å gjøre med den saken. Tilsvarende situasjon oppstod  med Rochina og Formica i januar. Hadde Venkys utelukkende tenkt profitt, ville de for eksempel akseptert WHs bud på Martin Olsson. Dette ble ikke gjort.

Problemet for Blackburn denne sesongen er forårsaket av Venkys inkompetanse og problemene (les. Kean) som klubben brakte med seg fra tidligere. Viljen tror jeg faktisk er til stede, det er bare et lite problem, Venkys mangler forståelse for hvordan en fotballklubb driftes. Det siste er det vel ikke mange som har betvilt.

For å sette situasjonen til Blackburn litt i perspektiv; klubben rykket også ned da J.Walker eide klubben, og første år i Championship endte ikke ulikt det som kommer til å bli situasjonen i år; 10 plass.

For de som nå har lyst til å fyre løs med kommentarer; jeg sier ikke at situasjonen klubben er i p.t. er ikke lik det den var i 1999/2000. Det kan imidlertid av og til være illustrerende å se litt på klubbens historie – og da også den negative siden.

Små og store klubber (større en Blackburn) rykker ned fra PL, og har selvfølgelig mulighet til å komme opp igjen. Årets sesong er nok kjørt, men jeg har ikke gitt opp neste sesong allerede. Statistisk er det kun 1 av 3 nedrykkslag som klarer å rykke opp på første forsøk. Med noen justeringer fra Appleton, opprydding i stallen, og forhåpentligvis et PR-byrå som holder Venkys og Shabby unna manesjen slik at fokus igjen kommer på fotballen, ser jeg ikke bort fra at Blackburn kan kjempe om opprykk til neste år. Måtte historien fra 1999 – 2001 gjenta seg.

Som Blackburnsupporter i 20 år har jeg blitt hardhudet. Jeg gir ikke opp håpet før jeg må.


Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/5/2013 11:53:36 PM Sist oppdatert 3/5/2013 11:58:34 PM
Hvem sier jeg har gitt opp? Jeg signerte innlegget med "RTID", og alle som har vært Rovers-supporter i 20 år burde vite hva det står for. Jeg har holdt med klubben i 21 år selv, så det er ikke som om jeg ikke vet hvordan er et med motgang i denne klubben.

Du trekker frem mange poeng, og det er viktige poeng å belyse, og til dels gode poeng. Jeg er derimot uenig i spesielt tre ting du tar opp.

Det første er viljen til å satse. Rhodes er, så langt jeg kan se, den eneste signeringen klubben har gjort som var noe fremskritt over den stallen vi hadde. King har vært OK. Etuhu, Murphy og Gomes har ikke vært i nærheten av å innfri de forventingene man skulle forvente av de lønningene de hever. At alle driver og trekker frem Leon Best som spilleren som skal redde oss skjønner jeg bare ikke; sist gang han spilte i Championship, ble det 0 mål på 13 kamper for Newcastle. Best har ALT å bevise før han kan kalles noe annet enn overpriset gjennom taket.

Det andre jeg vil poengtere er at Rochina og Formica ville vekk. Dette er kanskje sant, men det er ingen grunn til å la to av våre viktigste offensive spillere forsvinner uten erstattere. Big Sam holdt på RSC. Sparky holdt på Benni. Kean holdt på N'zonzi. Det er ingen umulighet å holde på spillere som "ønsker seg vekk", det handler om å gi klar beskjed om hva det betyr å signere en fireårskontrakt, og hva som forventes av en mulig ny klubb for å være interessant. At klubben bare legger seg på rygg og låner ut spillere, har garantert like mye å gjøre med intensjonsavtaler og lønnsbudsjett, som det har med litt syting på kontoret til agenten.

Det tredje er sammenligningen med det forrige nedrykket. Kort sagt; det kan ikke sammenlignes. Litt lengre forklart; den gangen var det et oppriktig ønske på styrerommet om å gå rett opp igjen. Klubben satset hardt på å gå rett opp; de holdt på folk som Duff (til tross for at både Liverpool og United var på banen), Jansen, Flitcroft, Dailly, McAteer og Blake, og signerte folk som Short og Grayson. Når det ikke gikk, handlet klubben enda hardere (Bjørnebye, Hignett, Berg, Berkovic, Mahon) neste sesong. Dette satte riktignok klubben i en gjeldssituasjon som ikke ble ryddet opp i før Venky's overtok, men det var det det kostet å rykke opp den gangen. Jeg kan ikke akkurat se hvordan det skal bli billigere nå.

 Jeg kan garantere deg her og nå at Venky's i sommer overhodet ikke kommer til å handle hardere foran neste sesong enn Souness gjorde under John Williams forrige gang vi gikk opp. Jeg er enig i at klubben bør drives økonomisk forsvarlig, men det har en kostnad, og den kostnaden er ambisjon. For en klubb som Blackburn, med så lite publikum og en så stor andel supportere som regelrett hater eierne, er den kostnaden ekstremt høy, og som fans, må vi innfinne oss. Det blir ikke opprykk. Ikke i år, og sannsynligvis ikke så lenge Venky's eier. Men de nye eierne kommer til å finne en økonomisk veldrevet klubb de kan pumpe penger inn i. Penger Venky's ikke kommer til å pumpe inn, noensinne.

"Det var jo det jeg sa" er mer enn noe annet et resultat av at, på begynnelsen av sesongen, hadde laget STORE svakheter. Vi vant noen kamper under Kean og alle snakket om opprykk, selv om vi spilte elendig og hadde enormt flaks mot svak motstand. Vi hadde en treg midtbane blottet for taklingsstyrke; vi hadde et forsvar som lakk som faen; og vi hadde spillere i alle ledd som ikke var interessert i å spille 90 minutter. Hvem som helst kunne se at laget ikke var godt nok for denne divisjonen. Det handlet bare om å ikke være blind på "VI SKAL OOOOPPPPP!", som alt for mange var.

Det er ikke meningen å være forferdelig negativ her, det handler bare om å se seg selv i speilet å være ærlig. Jeg kommer aldri, aldri til å "gi opp" klubben på noen som helst måte. Men for meg er ikke det å innse realiteten å gi opp - det er å tilpasse seg, og håpe på en bedre fremtid.

EDIT: Ser forresten at innlegget ditt ble postet FØR Bolton-kampen. Føler du fortsatt det samme?

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/6/2013 1:22:52 PM Sist oppdatert 3/6/2013 1:48:21 PM

En liten avklaring innledningsvis; jeg skrev ikke noe om at du har gitt opp, men derimot at "jeg har ikke har gitt opp neste sesong allerede". Jeg registrerer for øvrig at du nå skriver følgende: "Det blir ikke opprykk. Ikke i år, og sannsynligvis ikke så lenge Venky's er eier."

Og for å være pinlig presis; det er også mitt 21 år som Rovers supporter.

Jeg konstaterer at vi i bunn og grunn er enige om det meste, men har litt forskjellig syn og innfalsvinkel på noen forhold. Gode argumenter rundt dette, som jeg syntes du har, er interessant å høre. Jeg har imidlertid noen kommentarer til de tre forholdene du trekker særskilt frem:

1) Rhodes ser det ut til at vi er enige om. Når det gjelder Etuhu, Murphy og Gomes skriver du at de ikke har vært i nærheten av å innfri de forventningene man kunne ha ut fra de lønningene de hever. Det er jeg helt enig. I forhold til spørsmålet om Venky's satset er imidlertid de faktiske prestasjonene etter mitt skjønn irrelevant. Det sentrale er hvorvidt signeringene fremstod som fornuftige da de ble gjort i sommer. Murphy hadde hatt en meget god vårsesong for Fulham, og prestert ok resten av sesongen. Etuhu hadde PL erfaring, og spilte også en del på et Fulham-lag som gjorde det greit i PL. Gomes var vel noe mer overraksende, men kunne tilføre noe med sin rutine. Gomes startet lovende i pre-season, men har ikke fått særlig med sjanser til å vise seg frem. Venkys har neppe noe med dette å gjøre.

Som du selv indikerer hever de høye lønninger. Det er et tegn på at Venky's til en viss grad aksepterte å bruke penger. Når det gjelder signering av nye spillere, var det trolig ikke enkelt å få talenter eller "store" navn til klubben. Blackburn hadde akkurat rykket ned, det var kaos og usikkerhet rundt klubben, banken hadde akkurat truet med administrasjon, og fansen truet med boikott så lenge Kean og Venkys satt ved roret. Jeg tro derfor ikke det var enkelt å tiltrekke seg særlig mer kvalitet enn det som faktisk ble gjort.

Hva gjelder Best skal jeg vente med å gi min dom over ham, men han presterte om ikke annet ok i treningskampene før skaden. Venkys brukte uansett £ 3-4 mill på ham. Valget av Best vil jeg tro at ble gjort av Kean/Shabby Thing, og det kan selvfølgelig diskuteres om han var rett mann. Poenget er at Venkys brukte penger, og at de ikke utelukkende tenkte profitt. Det var slik jeg tolket budskapet i ditt innlegg.

Det størte problemet med Venkys er at de skulle reinvestert i nedrykksesongen. Etter salg av Jones, Samba mfl burde stallen vært styrket på sommeren og i januar. Dette ble ikke gjort, og var en stor feil. De har imidlertid vist med overgangene før årets sesong at de tilsynelatende har lært noe.

2) Hvorvidt det er hensiktsmessig å "tvinge" spillere som ønsker seg vekk til å bli, kan diskuteres. De hadde hatt en middelmådig sesong før de forsvant ut, og jeg tror ikke en uengasjert Rochina og Formica ville hjulpet klubben nevneverdig. Det fungerte ikke slik det var, og det kan forsvares at det ble gjort omrokkeringer i stallen. Dessverre ser det ut til at Blackburn ikke har blitt bedre etter at de forsvant, men heller ikke dårligere. Klubben lå på 17 plass (?) rett før de forsvant.

3) Henvisningen til forrige nedrykk. Jeg kan ikke se at jeg kunne uttrykt meg så veldig mye klarere da jeg skrev at situasjonen ikke er lik den som var i 1999/2000. Poenget var å ikke kun se sort-hvitt på historien, noe jeg også presiserte. Blackburn hadde en sterkere posisjon i forhold til konkurrentene i forrige nedrykksesong, og klarte heller ikke å ta grep for å rykke opp første sesong i Champonship. Det var kort og greit en fiasko. Hva fremtiden vil bringe er vanskelig å spå, men det er ikke tvil om at det er betydelig mer usikkerhet nå enn hva det var sist vi var nede.

Hvorvidt Venkys har økonomiske muskler til å få klubben opp igjen, gjenstår å se. Mye mulig de ikke har det. Det er for øvrig ikke noen selvfølge at eierne skal overfinansiere en klubb, og jeg vil tro de har mer enn nok med å dekke underskuddene i klubben. Det er også høyst tilsomt om Blackburn har særlig kredittverdighet i forhold til å låne penger til spillerkjøp.

Det er forskjell på å ha ambisjoner, og det å spille russisk rullet med klubben. Leeds hadde difinitivt ambisjoner, men sliter fortsatt med at ambisjonene og det økonomiske fundamentet ikke stod i samsvar. Dersom det er slik at Blackburn ikke har penger, og ukentlig viser røde regnskaper, er det naturligvis begrenset hvor mye som faktisk kan investeres i nye spillere. Så langt konstaterer jeg for øvrig at klubben sa nei til et ikke ubetydelig beløp for M. Olsson.

I forhold til PR-rådgivning er dette noe jeg utelukkende ser positivt på. Venkys & Co viste et fantastisk talent i forhold til å komme med sprøe uttalelser, latterlige transfer-targets, CL-ambisjoner mv. Alt dette var med på å føre fokus fra fotballbanen og over på alle de negative forholdene rundt klubben. Dersom et grunnleggende ABC-kurs i mediahåndtering kan hjelpe med å holde fokus borte fra alle utenomsportslige krumspring, ser jeg positivt på det. Dette er imidlertid ikke synonymt med at supporterne og mediene ikke kan fremme kritiske kommentarer mot administrasjonen av klubben. Det er nok å ta av - for å si det slik. Poenget er at Venkys ikke skal bidra til ytterligere kaos og latterliggjøring. Klubben har tross alt et renomé som bør vernes om, og hver gang Venkys kommer med en uttalelse, ødelegges dette renomeet. Det er neppe noe boost i forhold til å lokke til seg attraktive spillere.

Og til ditt spørsmål om jeg føler det samme etter kampen mot Bolton. Jeg er noe usikker på hva du egentlig sikter til med spørsmålet. Om jeg fortsatt mener Venkys er inkompetente - ja. Om jeg fortsatt tror løpet er kjørt ift opprykk i år - ja. At jeg ikke kan se bort fra at Blackburn kan kjempe om opprykk neste år - ja. Jeg kan enkelt og greit ikke se hvordan situasjonen har endret seg på noen timer.

Avslutningsvis, og da med erfaring fra en rekke andre innlegg på forumet, blir jeg nødt til å komme med noen banale avklaringer. Jeg er IKKE fornøyd med å ha Venky's som eiere, og jeg skulle naturligvis sett at de trakk seg ut. Jeg er heller IKKE fornøyd med kvaliteten på dagens spillerstall. Hvorvidt klubben kan klare et opprykk til neste år er høyst usikkert, og det samme er situasjonen rundt klubben i tiden som kommer. Mitt poeng med innlegget er imidlertid å nyansere noe det bildet som blir tegnet av klubben, herunder Venkys. Jeg tror kort og greit Venkys ønsker å gjøre det rette, men at de dessverre er blottet for kompetanse og forståelse av fotballkulturen i England.


Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/6/2013 3:13:00 PM Sist oppdatert 3/6/2013 3:13:00 PM
hakonrovers skrev:

Mitt poeng med innlegget er imidlertid å nyansere noe det bildet som blir tegnet av klubben, herunder Venkys. Jeg tror kort og greit Venkys ønsker å gjøre det rette, men at de dessverre er blottet for kompetanse og forståelse av fotballkulturen i England.


Vi kunne danset frem og tilbake rundt Venky's satsning i timesvis, tror jeg, uten å bli direkte enige, så la oss legge den død. Derimot treffer du spikern klokkerent på hodet med ditt siste avsnitt, og jeg begynner å innse at hovedforskjellen i argumentene våre ligger der. Du sier at du tror Venky's ønsker å gjøre det rette - men HVA er egentlig det rette for dem?

Som jeg har sagt tidligere, tror jeg at vi må velge mellom enten økonomisk stabilitet, ELLER sportslig ambisjon. Det har vært poenget mitt hele tiden. Satsningen som ble gjort i sommer (uavhengig av om den var misrettet eller ikke), ble først og fremst gjort med fallskjerm-penger fra Premier League, ikke med midler fra Venky's egen lomme. Neste sesong har vi ikke denne fallskjermen, og må leve av inntekter. Inntekter som for Blackburn, med 12,000-15,000 på hjemmekampene og minimalt med sponsorer, ikke er enorme. Dersom klubben skal satse, må det komme inn penger utenfra. Det betyr Venky's, nye eiere, eller nye investorer. Fra mitt ståsted, er det ikke realistisk å håpe på noe av dette. Venky's vil ikke investere, de vil ikke selge - og om ikke klubbens egne eiere engang vil investere, hvorfor skal noen utenfra ha interesse i det?

Vi supportere har en visjon om at klubben skal opp igjen. At vi skal konkurrere sportslig, ta en tur ut i Europa Leage en gang i blant, krige om premie-penger og tiendeplass. Selvfølgelig er det - for oss - det rette. Det eneste rette. Men er det det rette for Venky's? Jeg er slett ikke overbevist. Jeg tror ikke dette går bare på kultur og fotballforståelse og kompetanse. De har på over to år ikke fått inn kompetanse, på tross av massivt press fra både fans og etter hvert media. Jeg tror slett ikke Venky's er så dumme eller forståelseløse som folk skal ha det til - vi snakkes om multinasjonalt suksessrike forretningsfolk her. De bare velger aktivt en annen forretningsmodell for klubben enn det som er kulturelt det rette. Det handler om å drive klubben trygt, forutsigbart, og i pluss. Alt sportslig er en ren bonus, men ikke et fokus. Det er det stikk motsatte av det som skjedde i både Portsmouth og Leeds (som vi av en eller annen grunn støtt og stadig sammenlignes med). Det er trygt. Solid. Kjedelig. Og har ingenting med fotball å gjøre.

Jeg har sagt det tidligere, men sier det igjen - jeg håper jeg tar feil. Men jeg klarer ikke å være så blind at jeg sitter med supporterbrillene mine og sier, "Nei, sånn er det ikke". INGEN av oss vet hvordan det egentlig er. Du har dine tanker, jeg har mine, jeg er sikker på at Pettersen83 har sine og Gorovers har sine de også. Jeg er ganske sikker på at det eneste vi er enige om, er at Venky's må ut for at klubben noensinne skal kunne vokse igjen.

Men er det ikke på tide at vi spør hverandre HVORFOR og HVORDAN, ikke bare tar det for gitt at "neste år må vi satse"? For helt ærlig tror jeg ikke den satsingen kommer. Sorry.


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/6/2013 4:17:57 PM Sist oppdatert 3/6/2013 4:17:57 PM
Rorschach skrev:
Satsningen som ble gjort i sommer (uavhengig av om den var misrettet eller ikke), ble først og fremst gjort med fallskjerm-penger fra Premier League, ikke med midler fra Venky's egen lomme. Neste sesong har vi ikke denne fallskjermen, og må leve av inntekter.


Jeg mener å ha lest at klubber som rykker ned fra PL mottar Parachute payments også i en evt. andre sesong utenfor PL, noen som kan bekrefte/motbevise dette? Og hvor mye disse fallskjermutbetalingene evt. ligger på i sesong 2 i Championship?

Du må være innlogget for å svare

johansen

Antall innlegg: 22

Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/6/2013 6:28:59 PM Sist oppdatert 3/6/2013 6:33:44 PM
Ruben Yttergård Jensen skal å vise seg frem.


Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/6/2013 6:34:27 PM Sist oppdatert 3/6/2013 6:34:27 PM
John Moon skrev:
Rorschach skrev:
Satsningen som ble gjort i sommer (uavhengig av om den var misrettet eller ikke), ble først og fremst gjort med fallskjerm-penger fra Premier League, ikke med midler fra Venky's egen lomme. Neste sesong har vi ikke denne fallskjermen, og må leve av inntekter.


Jeg mener å ha lest at klubber som rykker ned fra PL mottar Parachute payments også i en evt. andre sesong utenfor PL, noen som kan bekrefte/motbevise dette? Og hvor mye disse fallskjermutbetalingene evt. ligger på i sesong 2 i Championship?

John Moon: Tror du har rett. Blackburn får £ 16 mill de to første sesongene, og £ 8 de to påfølgende. Fallskjermen fordeles mao over 4 sesonger, og klubben får samme pott neste sesong.

Rorschach: Fortsatt noen forhold vi har forskjellige synspunkter på, men det sneverer seg tilsynelatende inn til å være relativt få. Sikkert en glede for alle som ikke liker lange innlegg at vi ikke lengre dveler ved dette.


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/8/2013 2:55:47 PM Sist oppdatert 3/8/2013 2:55:47 PM
Hvis dette stemmer så kan det jo være midler til å handle litt i sommer. Stallen trenger gjennomgang, og jeg håper Appleton og hans menn får muligheten til å forsterke de posisjoner med spillere de har i kikkerten.

Hvis vi klarer to gode cup-kamper og spiller oss til en finale i FA-cupen, få City/United/Chelsea i finalen og dermed få muligheten til kvalifisere oss for e-cup, er det kanskje gulleroten som lokker spillere av et godt kaliber til klubben. DA kan opprykk være tema igjen neste sesong! Det er lov å håpe! :)

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/8/2013 8:31:51 PM Sist oppdatert 3/8/2013 8:31:51 PM
John Moon skrev:

Hvis vi klarer to gode cup-kamper og spiller oss til en finale i FA-cupen, få City/United/Chelsea i finalen og dermed få muligheten til kvalifisere oss for e-cup, er det kanskje gulleroten som lokker spillere av et godt kaliber til klubben. DA kan opprykk være tema igjen neste sesong! Det er lov å håpe! :)


Det virker som du tror at tapende FA cup-finalist får europacup dersom vinneren allerede er kvalifisert for europacup. Ganske sikker på at det er slutt på det - dersom vinneren allerede er kvalifisert for europacup, tilfaller den plassen laget i ligaen som ellers var én plass unna europacup, sånn som det har vært i ligacupen i mange år.

Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/8/2013 10:48:11 PM Sist oppdatert 3/8/2013 10:48:11 PM
glennfrode skrev:
Det virker som du tror at tapende FA cup-finalist får europacup dersom vinneren allerede er kvalifisert for europacup. Ganske sikker på at det er slutt på det - dersom vinneren allerede er kvalifisert for europacup, tilfaller den plassen laget i ligaen som ellers var én plass unna europacup, sånn som det har vært i ligacupen i mange år.


Da får vi vinne finalen også da! :)

Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/11/2013 12:00:08 PM Sist oppdatert 3/11/2013 12:00:08 PM
Ser i Nettavisens ryktebørs i dag at Danny Murphy ønsker å avbryte kontrakten med Blackburn, legge opp som fotballspiller og ta en trener-rolle i Fulham

"Blackburn-spilleren Danny Murphy ønsker å avbryte sin kontrakt med klubben. Han vil legge opp som fotballspiller og heller ta en trenerrolle i Fulham."
(Daily Mirror)
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/11/2013 4:25:31 PM Sist oppdatert 3/11/2013 4:25:31 PM
Liten sak om Yttergård Jensens treningsopphold. 

"Til tross for at det ikke er så mange sesonger siden klubben spilte i Premier League, var ikke nivåforskjellen påfallende stor.

- Det er et lite hakk opp. Det går ikke så mye spesielt fortere, men de er en del sterkere og litt mer profesjonell. Vi gjør absolutt mye bra i TIL og gjør veldig mye rett her, sier 24-åringen."


Du må være innlogget for å svare

PedoBear

Antall innlegg: 10

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 3/13/2013 11:13:02 PM Sist oppdatert 3/13/2013 11:13:02 PM
Selg hele midtbanen. Her er det virkelig noe som ikke fungerer til den lønnen de hever. Gi meg noen sultne gutter med pågangsmot og vilje. Ikke Flo-pasninger, mangelfull evner til å sentre ballen til medspillere, rullatorhastighet eller kun jakten på en ny lønningspose.

Helvete heller.

Du må være innlogget for å svare

RoversTRD

Antall innlegg: 37

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/1/2013 12:42:20 PM Sist oppdatert 4/1/2013 12:42:20 PM
ser ut til at midtbanen kan bli enda dårligere.er vell det som mangler nå

http://www.teamtalk.com/blackburn-rovers/8611098/Blackburn-midfielder-David-Dunn-has-no-idea-if-he-will-be-at-Ewood-Park-next-season

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/10/2013 7:49:48 AM Sist oppdatert 4/10/2013 7:49:48 AM
Simon Vukcevic er på prøvespill hos Fulham. Lurer på om han god nok for di? Tydligvis ikke god nok for oss i ch.ship...
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/15/2013 11:07:31 AM Sist oppdatert 4/15/2013 11:07:31 AM

Rhodes linket til West Ham. Ikke akkurat overraskende at han tiltrekker oppmerksomhet, og det kommer garantert til å komme mange rykter rundt ham i sommer.

Håper for guds skyld han ikke selges. Et eventuelt opprykk til PL neste år virker vanskelig ut fra prestasjonene i inneværende sesong, men vil bli bort i mot umulig uten en goal getter på topp. (Når sant skal sies, er det faktisk ikke helt umulig at Blackburn kjemper om opprykk neste år....fra League 1 til Championship.) 

Ville ikke byttet Rhodes mot 15 £ mill, men tipper Venkys tenker annerledes.


Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/15/2013 11:43:21 AM Sist oppdatert 4/15/2013 11:43:21 AM
Her må vi vel også spørre oss hvor troverdige er Daily Mirror?

West Ham har vel også nesten kjøpt Martin Olsson og Paul Robinson de siste transfervinduene, slike rykter kan vel fort oppstå siden Rhodes er en av de få som har virkelig imponert i Big Sam's gamle klubb, da er det vel "normalt" at mediene spekulerer om hans nye klubb skal raide den gamle?

Tror ikke Rhodes spiller i West Ham neste sesong

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/15/2013 12:47:44 PM Sist oppdatert 4/15/2013 12:47:44 PM

Rykter er rykter, og Daily Mirror er...rykter. Selvfølgelig ikke sikkert det er korrekt, men jeg kan garantere at det kommer bud på ham i sommer. Noe annet fremstår nesten usannsynlig.

Når det gjelder Olsson var det mer enn et rykte. WH la inn bud.


Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/18/2013 4:00:04 PM Sist oppdatert 4/18/2013 4:00:04 PM
Noen som tror vi har en sjanse til å overtale Roque til å ta en ny periode i klubben? Han så jo på Ewood Park som sitt hjem, og det er vel så godt som skrevet i stein at han ikke har noen fremtid i City..

Ser for meg Rocky og Rhodes i tospann på topp :D

Du må være innlogget for å svare

jespertorstad

Antall innlegg: 7

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/18/2013 9:17:47 PM Sist oppdatert 4/18/2013 9:17:47 PM
Heihei ! Er veldig ny på dette forumet.

Jeg lurer på om hvor man være oppdatert med overgangsyktene til blackburn ?
TV2 sporten skriver bare om PL....

Du må være innlogget for å svare

TugayKing

Antall innlegg: 273

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/18/2013 11:08:04 PM Sist oppdatert 4/18/2013 11:11:32 PM
jespertorstad skrev:
Heihei ! Er veldig ny på dette forumet.

Jeg lurer på om hvor man være oppdatert med overgangsyktene til blackburn ?
TV2 sporten skriver bare om PL....


www.newsnow.co.uk, velg Blackburn (eller hvem som helst championship klubb) , der er det ikke så mye falske rykter, og du kan lese litt om klubben i tillegg til transfernews. Mange sider om slike rykter etc.men syns denne siden er helt grei. :) 

Du må være innlogget for å svare

jespertorstad

Antall innlegg: 7

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/19/2013 1:12:34 AM Sist oppdatert 4/19/2013 1:12:34 AM
TugayKing skrev:
jespertorstad skrev:
Heihei ! Er veldig ny på dette forumet.

Jeg lurer på om hvor man være oppdatert med overgangsyktene til blackburn ?
TV2 sporten skriver bare om PL....


www.newsnow.co.uk, velg Blackburn (eller hvem som helst championship klubb) , der er det ikke så mye falske rykter, og du kan lese litt om klubben i tillegg til transfernews. Mange sider om slike rykter etc.men syns denne siden er helt grei. :) 

takk skal du ha! :D

Du må være innlogget for å svare

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/20/2013 4:17:28 PM Sist oppdatert 4/20/2013 4:17:28 PM
det hadde vært sykt bra med santa baby og "scores when he wants rhodes" på topp!
Du må være innlogget for å svare

Grillkongen

Antall innlegg: 3

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sommeren - Kjøp og salg

Opprettet 4/25/2013 2:22:40 PM Sist oppdatert 4/25/2013 2:22:40 PM
Hva som kunne ha vært: http://fotball.adressa.no/mesterligaen/article277400.ece
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

King

Opprettet 5/10/2013 11:41:40 AM Sist oppdatert 5/10/2013 11:41:40 AM
Middlesbourgh er visst ute etter King..

Josh King

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 9:21:45 AM Sist oppdatert 5/14/2013 9:21:45 AM
I følge LT er vi nær med å signere Chris Taylor fra Millwall på free transfer.



Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 11:23:00 AM Sist oppdatert 5/14/2013 11:23:00 AM

Ser flere steder at han angivelig skal være klar for oss nå i dag..

Enormt viktig at vi har starta med å bringe inn noen store navn.....


Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 12:33:51 PM Sist oppdatert 5/14/2013 12:33:51 PM

Endelig viser klubben store ambisjoner! PL - here we come!

Å hente en benkesliter fra Millwall, en av få klubber som endte under Blackburn på tabellen, gir ikke akkurat store forhåpninger for neste sesong. Å hente en tilsynelatende middelmådig midtbanespiller kan da umulig være prioritet 1. Først bør stallen slaktes for daukjøtt, og så må nye spillere tilføre noe ekstra.

Men; jeg må ærlig innrømme at jeg ikke vet noe om denne Chris Taylor. Kanskje han duger. Han var på årets lag i League 1 i 2009 (ifg Wiki), og Millwall ønsket ham tilsynelatende videre. Storklubben Scunthorpe United var også villig til å betale hele 250 000 £ for ham i 2011.

Håper dette bare er løse rykter.


Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 2:02:25 PM Sist oppdatert 5/14/2013 2:02:25 PM

Jeg tviler på at vi har endt opp med Taylor etter å ha "pekt" ha ut på en liste i god gammel CMstil. Noe må det jo være med han ettersom han har endt opp på blokka.

Men jeg skulle, nok i likhet med mange andre, ha visst hva som har gjort at vi har lagt våre øyne på han.

 

Jeg håper vi får inn flere og større navn enn Chris "who" Taylor denne sommeren. For meg som unektelig takker Bowyer, men som håper på en annen manager er jeg også skeptisk til å handle inn for mange spillere for vi har "kapteinen" på plass.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 2:31:49 PM Sist oppdatert 5/14/2013 2:31:49 PM
Han er visst en helt OK spiller etter det jeg har forstått.

En annen spiller som kanskje er på vei inn portene er Alan Judge. Dette er en spiller Bowyer har hatt på akademiet før, og kjenner godt til. Tipper Bowyer har en plan med Judge.

Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 6:53:18 PM Sist oppdatert 5/14/2013 6:53:18 PM
Galskapen vil ingen ende ta...
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Chris Taylor

Opprettet 5/14/2013 9:40:40 PM Sist oppdatert 5/14/2013 9:40:40 PM
hakonrovers skrev:

Å hente en benkesliter fra Millwall, en av få klubber som endte under Blackburn på tabellen, gir ikke akkurat store forhåpninger for neste sesong.

Hvorfor skriver du at han har vært benkesliter når sannheten er at han har vært både fast og viktig for Millwall (når han ikke har vært skadet)?


Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 5/15/2013 11:51:04 AM Sist oppdatert 5/15/2013 11:51:04 AM
Eastwood ?

Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv:

Opprettet 5/15/2013 9:22:15 PM Sist oppdatert 5/15/2013 9:26:36 PM
Erlendk skrev:
Eastwood ?


Og Eastwood er keeper, ikke spiss som i nyhetssaken her på siden.
SKal visst være en habil keeper som vår keepertrener har jobbet med tidligere. Det tyder vel på at lånet til Sandomierski ikke forlenges/kjøpes, eller Kean blir solgt? Samtidig er kanskje fremtiden til Robinson usikker etter skade/helseproblemer? Håper vi beholder Kean, tror han kan bli en riktig god keeper.

Rettet det opp nå, tabbe av meg. Takk før at du retter opp, John Moon.


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 753
Medlem  i supporterklubben

Sv:

Opprettet 5/15/2013 10:12:35 PM Sist oppdatert 5/15/2013 10:12:35 PM
Hehe, den er grei. Jeg visste heller ikke hvem det var, kom over ei nettside om saken. Er vel ikke verdens mest kjente spiller. Det er vel forøvrig lenge til vi kan tiltrekke oss spillere av verdensklasse igjen?
Synes det er greit nok at vi henter spillere trenerne våre har kjennskap til, som Judge og Eastwood. Om det er spillere som er gode nok for å hevde seg i Championship vil vise seg. La oss håpe det.

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 5/17/2013 9:19:14 AM Sist oppdatert 5/17/2013 9:19:14 AM
Chris Taylor og Alan Judge har signert en 2 og 3 1/2 års kontrakt.

Så får vi se om Eastwood signerer. Tror jeg ville ha gått for Sandomierski...

Du må være innlogget for å svare

goRovers

Antall innlegg: 228

Sv:

Opprettet 5/20/2013 3:27:07 PM Sist oppdatert 5/20/2013 3:27:07 PM
Få inn Benitez!! Bowyer kan for all del være i klubben, men for en sjangse til å hente inn Benitez akkuratt nå!
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv:

Opprettet 5/20/2013 11:26:57 PM Sist oppdatert 5/20/2013 11:26:57 PM
Ja! Eller Mourinho! Han er jo også arbeidsledig nå.

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Sv:

Opprettet 5/21/2013 1:07:06 AM Sist oppdatert 5/21/2013 1:07:06 AM
De burde prøve seg på Martin O'Neill før han blir snappet opp av noen andre. Mest sannsynlig er det for urealistisk, men verdt et forsøk.
Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv:

Opprettet 5/25/2013 10:10:29 AM Sist oppdatert 5/25/2013 10:10:29 AM
Alle skeptikere her inne: Gary Bowyer er utviksomt rett mann på rett plass. Han har vist gjennom to caretaker-perioder at han fortjener jobben. Det er han som har tatt de nødvendige poengene til å holde oss i divisjonen. I tillegg har han fartstid i klubben. Det første rette those-who-should-not-be-named har gjort i Blackburn! En kjempemann, som jeg er overbevist om at vil klare å ta oss opp i premier neste sesong!
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Bayern spiller

Opprettet 5/25/2013 3:39:52 PM Sist oppdatert 5/25/2013 3:39:52 PM
Dale Jennings

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Første signeringer

Opprettet 5/28/2013 4:38:05 PM Sist oppdatert 5/28/2013 4:38:05 PM
Da er det bekreftet at Judge, Taylor og Eastwood er blitt Blackburn spillere!

http://www.rovers.co.uk/news/article/bowyer-adds-to-his-squad-836296.aspx

Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Rhodes

Opprettet 6/2/2013 3:50:15 PM Sist oppdatert 6/2/2013 3:50:15 PM
Er det hold i ryktene om at Rhodes er på det nærmeste klar for Hull City? :-/
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Rhodes

Opprettet 6/2/2013 4:00:48 PM Sist oppdatert 6/2/2013 4:00:48 PM
Tror ikke det er nå hold i det. Hull har 15m pund å handle for, og rhodes er verdsatt til 15mp. Går noen rykter om Fulham, dem har råd til å handle rhodes
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 6/4/2013 11:14:59 AM Sist oppdatert 6/4/2013 11:17:13 AM
Bowyer vil ha Rochina tilbake.

Faktisk noen som vil ha Goodwillie.


Portugisisk artikkel om Rosado

Google translate : Benfica er interessert i å holde midtbanespiller Diogo Rosado, som kom frem i lyset i januar, etter avståelse av Blackburn i seks måneder, for å spille B-laget fremskritt BALL.
Den nedfelt avtale, denne gangen med den engelske klubben i to. Division, med sikte på å skaffe et nytt lån, men denne gangen for en sesong. Blackburn, derimot, er mer interessert i å selge pass gjennomsnittlig 23 år, forutsatt tett overføring på 500 tusen euro.
På den annen side vil Benfica ikke være alene i et forsøk på å sikre Diogo Rosado fordi Lazio også uttrykt interesse.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 6/4/2013 6:36:44 PM Sist oppdatert 6/4/2013 6:36:44 PM
Erlendk skrev:
Bowyer vil ha Rochina tilbake.

Faktisk noen som vil ha Goodwillie.


Portugisisk artikkel om Rosado

Google translate : Benfica er interessert i å holde midtbanespiller Diogo Rosado, som kom frem i lyset i januar, etter avståelse av Blackburn i seks måneder, for å spille B-laget fremskritt BALL.
Den nedfelt avtale, denne gangen med den engelske klubben i to. Division, med sikte på å skaffe et nytt lån, men denne gangen for en sesong. Blackburn, derimot, er mer interessert i å selge pass gjennomsnittlig 23 år, forutsatt tett overføring på 500 tusen euro.
På den annen side vil Benfica ikke være alene i et forsøk på å sikre Diogo Rosado fordi Lazio også uttrykt interesse.


Pisitivt ar Bowyer vil ha Rochina. Så får vi håpe at Zaragoza ikke bruker muligheten til å få han..

La Goodwillie gå...

Tipper Rosado er en av di portugisiske spillerene som kunne blitt bra, men blir ikke satset på..

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 6/6/2013 12:44:32 PM Sist oppdatert 6/6/2013 12:46:14 PM

GB om Rhodes og Rochina.


Du må være innlogget for å svare
12345
ForumBlackburn RoversSommeren - Kjøp og salg