Blackburn vs Newcastle - 1. Feb Kl. 21.00

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Blackburn vs Newcastle - 1. Feb Kl. 21.00

Opprettet 1/31/2012 5:28:16 PM Sist oppdatert 1/31/2012 5:28:16 PM
Ny kamp med nye muligheter for poeng. Fortsetter vi i samme formen så har vi gode muligheter for 3 poeng her.

Demba Ba og Cisse er ikke med for Newcastle, dette er meget bra for oss!

Nelsen er fortsatt skadet, men har trent med laget så er kanskje på veg tilbake, men det går rykter om noe helt annet. Samba KAN spille, men jeg tror ikke han er med i morgen. Andrews og Salgado er nok IKKE med :P

Marcus Olsson er ikke klar til denne kampen, men får håpe broren gjør en kanon kamp.

Kampen starter kl. 21.00 og vises på TV2 PL HD3.

Up the Rovers!

Du må være innlogget for å svare

Cbigton

Antall innlegg: 97

Sv: Blackburn vs Newcastle - 1. Feb Kl. 21.00

Opprettet 1/31/2012 10:20:34 PM Sist oppdatert 1/31/2012 10:20:34 PM
gode resultater i de andre kampene så langt! wigan og wolves ligger under. håper villa og arsenal gjør jobben imorgen.  Har alltid likt samba men ønsker vi at han skal tvinges til å spille ? Om ikke Samba vil spille for venkys så kan han spille for fansen.

Up the Rovers !

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2012 11:44:02 AM Sist oppdatert 2/2/2012 1:12:06 AM
2

For fjerde gang på like mange måneder, møter vi i morgen strekkodene fra Nordøst-England. Tidligere har det vært Aston Villa vi har måttet spille mot i annenhver runde, men nå for tiden er det dessverre Newcastle som har overtatt den rollen. Laget fra byen som er kjent for øl, uforståelig dialekt og ikke minst Alan Shearer.  I disse tre kampene som har blitt spilt mellom Blackburn og Newcastle denne sesongen, er det de svarte og hvite som har trukket det lengste strået flest ganger. 


Sesongens kamper mot Newcastle:

24. September: Newcastle – Blackburn 3-1

Demba Ba styrer showet, og sikret sine tre første scoringer for sesongen. Et mål fra Junior Hoilett var ikke nok, og det ble en svært fortjent hjemmeseier.

26. Oktober: Blackburn – Newcastle 4-3
Sesongens mest underholdene kamp finner vi i denne gysaren fra ligacupens fjerde runde. Rovers så ut til å cruise inn til en fin 2-0 seier, da de plutselig slapp inn to mål helt på tampen. Det måtte da ekstraomganger til, hvor Gamsten så ut til å sende Rovers videre til neste runde. Moralen fikk likevel enda et knekk da den danske Newcastle-spilleren Peter Løvenkrands utlignet til 3-3, og hele stadion trodde da at det skulle bli straffesparkkonkurranse. Det ville ikke Gael Givet ha noe av, og vår elskede forsvarskriger sendte samtlige Rovers-supportere i lykkerus med sin 4-3 scoring.

7. Januar: Newcastle – Blackburn 2-1
Årets kanskje mest fortjente tap kom på St.James` Park i tredje runde i FA Cupen. I fra første spark på ballen kjørte vertene over oss, og at David Goodwillie og Rovers gikk til pause med en 1-0 ledelse er et mirakel som folk som var på kampen fortsatt ikke forstår noe av. Ut i den andre omgangen fikk hjemmelaget endelig en fortjent utligning, og for en fantastisk utligning det var. Hatem Ben Arfa rundet og driblet nesten samtlige Rovers-spillere opp til flere ganger før han scoret. Det føltes i hvert fall slik. Nærmest på overtid av overtiden puttet Jonas Gutierrez inn seiersmålet, og endte dermed våre drømmer om spill på Wembley.


Givet jubler etter å ha senket Newcastle.


Årets overraskelseslag
Newcastle har av mange blitt omtalt som det store overraskelseslaget denne sesongen. Det var nemlig ikke mange som hadde troa på at de skulle få suksess ettersom de solgte unna spillere som Joey Barton og Kevin Nolan. To spillere som var svært gode i sist sesong. Legger man også på at Andy Carroll ble solgt i sist januarvindu, så virket Newcastle svært svekket. Ekspertene skulle likevel ta feil, for spillere som Demba Ba og Yohan Cabaye ble hentet inn, og gud for noen bra signeringer det var. Disse to sammen med Cheick Tiote og et solid forsvar, har gjort Newcastle om til et topplag som kjemper for spill i Europa. En artig fakta om årets sesong for Newcastle er at de er like gode hjemme som borte. De har plukket 15 poeng på både hjemme og bortebane, samtidig som de har omtrent scorer like mange som de slipper inn, både hjemme og borte. 

En stressende måned
Steve Kean er nok kjempefornøyd med at januar endelig er ferdig. Omtrent hele måneden har handlet om spillere som vil bort, og spekulasjoner angående den økonomiske situasjonen i Rovers. Nå er heldigvis overgangsvinduet stengt, og selv om vi ikke på noen måte ble forsterket, kan vi i hvert fall prise oss lykkelig over at vi ikke ble svekket. Om nysigneringen Bradley Orr kommer til å danke ut Jason Lowe på backen er heller lite trolig, men det gjenstår å se hva som skjer. Orr blir beskrevet som en back med enormt vilje og arbeidskapasitet. En god spiller å ha med seg i nedrykkstriden med andre ord, spørsmålet er bare om han holder nivået. Marcus Olsson har ifølge Kean blitt hentet inn for å bidra på førstelaget. Personlig er jeg litt usikker på det, da vi snakker om en spiller som rykket ned fra Allsvenskan denne sesongen, men selvfølgelig håper jeg at Olsson overrasker alle. 

De eneste spillerne som forlot klubben i dette vinduet var Keith Andrews, Ryan Nelsen og Jason Roberts. Tre spillere som tjente gode penger i klubben, og som ikke var i nærheten av å spille. Spør du meg så er det gode salg, samme hvor høyt jeg og alle andre med blå og hvite hjerter elsker Ryan Nelsen. Det faktum at det ikke ble hentet inn en ny spiss på deadline day, betyr at vi nå må fullføre sesongen med Yakubu, Anthony Modeste og David Goodwillie som spisser. Jeg håper personlig at noen fester fullt at madrasser og bobleplast rundt Yakubu når han ikke spiller, for vi har ikke råd til at noe skal skje med han. Det blir også veldig spennende å se hvordan Chris Samba reagerer på at han ikke fikk skifte klubb. Tar han på seg trøya og yter hundre prosent, eller snakket han faktisk sant da han til The Sun sa at han aldri kunne yte maksimalt for Rovers igjen. Det eneste som er sikkert er at Steve Kean skal ha en lang og grundig samtale med Samba før kampen i dag. 
 

Skader og suspensjoner

Rovers

Rovers ser usedvanlig bra ut forut denne kampen, og Kean kan måtte gni seg godt på den speilblanke skallen sin når han skal sette opp lagoppstilling til denne kjempeviktige kampen. Det er nemlig ingen nye skader å rapportere om etter at David Dunn ble friskmeldt i tide. Chris Samba spiller nok ikke i dagens kamp, da han ikke er med i den foreløpige kamptroppen. Yakubu er fortsatt suspendert etter hans hodeløse takling mot Fulham. Marcus Olsson og Bradley Orr ble ikke klar til denne kampen, og får dermed ingen debuter. 

Blackburn tropp:
Robinson, Lowe, Dann, Givet, Martin Olsson, Pedersen, Petrovic, Nzonzi, Hoilett, Dunn, Goodwillie. Bunn, Hanley, Henley, Morris, Formica, Rochina, Vukcevic, Modeste, Blackman, Slew.

Forventet lagoppstilling (4-2-3-1):
Robinson – Lowe – Dann – Givet – Olsson – Nzonzi – Petrovic – Gamst Pedersen – Dunn – Hoilett – Goodwillie.


Ikke mye hadde gledet meg mer enn å se Rochina på topp i kveld


Newcastle
Hos ”The Toon” har pipa en helt annen lyd. Ikke bare mangler de spillere, men de mangler også de mest sentrale spillerne. Cheick Tiote, Demba Ba og Papiss Demba Cisse er alle opptatt med spille i Afrikamesterskapet. Bare dette alene var gode nyheter for Rovers, men enda bedre ble det da Yohan Cabaye bestemte seg for å miste hodet i kampen mot Brighton. Han har anket straffen sin, men må møte i en høring i dag for å se om han slipper suspensjon. Fabricio Coloccini er derimot klar igjen etter å ha vært skadet. Det som derimot ikke er like bra, er at disse skadene åpner opp for Hatem Ben Arfa, og vi husker alle hvordan det gikk sist han spilte mot oss. I tillegg har Danny Guthrie spilt fantastisk fotball i Tiote sitt fravær, og han blir helt klart viktig i dag også.

Newcastle tropp:
Krul, Elliot, Harper, Simpson, R. Taylor, Santon, Ferguson, Perch, Coloccini, Williamson, Kadar, Cabaye, Obertan, Ben Arfa, Gutierrez, Gosling, Abeid, Vuckic, Best, Shola Ameobi, Lovenkrands.

Forventet lagoppstilling:
Ukjent


Mye tyder på at Leon Best får muligheten fra start i kveld.


Kampinfo
Kampstart er klokken 21:00 onsdag kveld. Kampen vises på TV2 PL HD3. Dermed kan dere som ikke har Altibox og Sumo også se kampen hjemme i sofakroken. Hvis ikke finnes det alltids en pub hvor dere kan juble sammen med likesinnede. 

Fakta foran kampen:
* Newcastle sin seier på hjemmebane i høst, var første seieren over Rovers på de siste åtte kampene innbyrdes. 
* Newcastle har ikke tatt tre poeng både hjemme og borte mot Rovers i samme sesong siden 1990/91 sesongen.
* Rovers er det eneste laget som ikke har holdt nullen denne sesongen. Totalt har det blitt 27 kamper på rad uten å holde nullen.
* Mauro Formica er den spilleren i Premier League som har stoppet flest driblinger. (EPL Index)
* Rovers har scoret flere mål enn Newcastle denne sesongen. Selv om Newcastle ligger i toppen av tabellen, og Rovers godt plassert nede i sumpa. 
* Newcastle har scoret i alle bortekampene utenom en denne sesongen. 



Med tanke på disse statistikkene er det ganske tydelig at vi står ovenfor en målfest på Ewood Park onsdag kveld. La oss krysse fingrene for at Rovers er laget som scorer flest. 


Up the Rovers! Come on you Blues! 


Du må være innlogget for å svare

kknordheim

Antall innlegg: 25

Cabaye ute

Opprettet 2/1/2012 4:42:09 PM Sist oppdatert 2/1/2012 4:42:09 PM
Ser ut til at Cabaye er ute også http://www1.skysports.com/football/news/11678/7472138/Cabaye-banned-by-FA Det må jo også sies å være en kjempenyhet. Er fortsatt usikker på om vi har nok folk som kan bidra til å score mål uten Yak...



Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Cabaye ute

Opprettet 2/1/2012 5:39:16 PM Sist oppdatert 2/1/2012 5:39:16 PM
Får håpe Rochina får spille og kline inn noen kanon mål fra utenfor 16-meteren :P
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/1/2012 6:40:47 PM Sist oppdatert 2/1/2012 6:40:47 PM
Newcastle uten Demba 1 og 2, Tiote og Cabaye bør det være mulig å ta 3 poeng mot. Har tro på seier. 2-1, scoring av Dunn og Modeste, mens Ben Arfa scorer for Newcastle.
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 2/1/2012 7:07:51 PM Sist oppdatert 2/1/2012 7:07:51 PM
kjenner spenningen bygge seg opp. synd om vi vinner fordi de er reduserte, men vi har tapt mot reduserte lag også, så jeg tar langt fra seier på forskudd.
men håper naturligvis, uansett hvem som er på motsatt halvdel..

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 8:29:09 PM Sist oppdatert 2/1/2012 8:35:39 PM
En forandring siden Everton kampen. Modeste starter på topp. Goodwillie er ikke med, ikke på benken engang, skadet?

Robbo - Lowe, Dann, Givet, Olsson - Dunn, Nzonzi, Petrovic, Gamst, Hoilett - Modeste

Benk: Bunn, Formica, Rochina, Vukcevic, Slew, Hanley, Henley

Goodwillie er sjuk i følge Cryer

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 8:40:05 PM Sist oppdatert 2/1/2012 8:40:05 PM
Nervøs.. 
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:00:41 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:00:41 PM
Stream???
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:05:03 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:05:03 PM
Prøv å finn en på www.wiziwig.eu... Tidligere myp2p.eu



Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:12:56 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:12:56 PM
Er det mulig....



Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:13:46 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:13:46 PM
Mannskit. 0-1.
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:14:31 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:14:31 PM
axepted skrev:
Er det mulig....


My god.....
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:14:56 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:14:56 PM
Dann har vært et bra kjøp! 2. Sjølmålet eller?
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:17:40 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:17:40 PM
Kanon frispark av gamsten! Tror han traff en bil i nabolaget..
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:25:27 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:25:27 PM
Synst Modeste virker meget frisk...
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:26:32 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:26:32 PM
Stoke kampen om igjen, vi har vært meget bra, meeeen..

Modeste er frisk ja

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:27:26 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:27:26 PM
Ahh... Synd den ikke satt!!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:29:15 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:31:10 PM
Action!!

Filming... 



Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:38:40 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:38:40 PM
Givet i stanga!! Ahh.. må snart få mål nå!!
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:42:15 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:42:15 PM
modeste=roberts 2!

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:43:33 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:44:46 PM
Modeste skaffer straffe! Nice

Skulle ha scoret der ja.. Men tror han er bedre enn Roberts :P

Haha! Er det mulig da!! Skal ikke få mål vi!!

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:45:22 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:45:22 PM
Er den dagen i dag. Viste vi ville bomme! Taper i dag!
Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:45:39 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:45:39 PM
er ikke helt sikker på det.

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:47:02 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:47:02 PM
skulle vært 3-0 opp også er vi 1-0 ned...faen

Du må være innlogget for å svare

Mkalle

Antall innlegg: 20

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:47:08 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:47:08 PM
Yakubu min gode mann, du skulle vært utpå der idag.
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:47:35 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:47:35 PM
Stjernenykke straffe av Dunn! Horibelt tatt! Bank den i nettet eller plasser i HJØRNET! Faen altså
Du må være innlogget for å svare

Johnny

Antall innlegg: 285

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:47:44 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:47:44 PM
Pissa på dei!
Du må være innlogget for å svare

StianSkj

Antall innlegg: 186

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:48:18 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:48:18 PM
Må være tett opp til den beste omgangen i løpet av sesongen. Ufattelig at vi ligger under. Modeste har jo vært positivt, litt tidlig å plassere han på nivå med Roberts selv om han har bomma et par ganger.
Du må være innlogget for å svare

chillv

Antall innlegg: 350
Medlem 314 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2012 9:49:43 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:49:43 PM
Også vare det å få ballen i mål igjen da!
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:51:01 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:51:01 PM
Marginer i mot, marginer i mot, marginer i mot... Det er nok "the hindu God" som ikke liker at vi lar være å kjøpe kyllingvinger... Fytti grisen. Kunne blitt sykemeldt av mindre...
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:51:36 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:51:36 PM
Blir kvalm av denne kampen.. Er jo ikke meninga vi skal score.. 
Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:52:36 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:53:11 PM
1
Modeste er jo en kongespiller! Ekstrem selvtillit, ville ta straffen selv.. Synes hele laget har levert en kanonomg. Vannvittig synd at en sløøøv pasning blir sa fatal. Og at vi bommet på sesongens tredje straffe ... 
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:53:07 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:53:07 PM
beste omgangen jeg har sett på lenge, enig i det, men det hjelper så jævla lite. Må vi få karra til oss 1 poeng i alle fall, skal ikke glemme at Newcastle ledet 1-0 borte mot Fulham til pause for 14 dager siden, det endte Fulham 5- Newcastle 2

Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 9:54:42 PM Sist oppdatert 2/1/2012 9:54:42 PM
veo1982 skrev:
Marginer i mot, marginer i mot, marginer i mot... Det er nok "the hindu God" som ikke liker at vi lar være å kjøpe kyllingvinger... Fytti grisen. Kunne blitt sykemeldt av mindre...
Jeg har PL kanaler, sky og alt mellom himmel og jord som viser fotball, men jeg klarer ikke å se på laget mitt lengre. Jeg vt det høres dumt ut men jeg har ikke godt av det jeg. Sitter og følger med på padden. Er egentlig glad jeg ikke så denne omgangen selv om vi tydeligvis var det førende laget:)
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:03:30 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:03:30 PM
MYA skrev:
Modeste er jo en kongespiller! Ekstrem selvtillit, ville ta straffen selv.. Synes hele laget har levert en kanonomg. Vannvittig synd at en sløøøv pasning blir sa fatal. Og at vi bommet på sesongens tredje straffe ... 

Synd han ikke fikk ta den selv.. Hadde vært bra for han om han scoret..

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:05:02 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:05:02 PM
2 stk får stå helt alene der... Merker at vi trenger en høgreback... Lowe er midtbanespiller!!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:08:14 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:17:07 PM
3
axepted skrev:
2 stk får stå helt alene der... Merker at vi trenger en høgreback... Lowe er midtbanespiller!!

Blir spennende å se hvordan Stian Ohr, eller hvem det var vi kjøpte, kan gjøre det på høyrebacken. (Sterkt tvilende)

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:11:31 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:11:31 PM
Eivind_Brann skrev:
axepted skrev:
2 stk får stå helt alene der... Merker at vi trenger en høgreback... Lowe er midtbanespiller!!

Blir spennende å se hvordan Stian Ohr, eller hvem det var vi kjøpte, kan gjøre det på høyrebacken. (Sterkt tvilende)

Heheh! Stian Ohr?? Hehe :D

Bradley Orr :D Ja, vi kna sikkert bare bruke Lowe eller kanskje Bruno!!

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:17:17 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:17:17 PM
axepted skrev:
Eivind_Brann skrev:
axepted skrev:
2 stk får stå helt alene der... Merker at vi trenger en høgreback... Lowe er midtbanespiller!!

Blir spennende å se hvordan Stian Ohr, eller hvem det var vi kjøpte, kan gjøre det på høyrebacken. (Sterkt tvilende)

Heheh! Stian Ohr?? Hehe :D

Bradley Orr :D Ja, vi kna sikkert bare bruke Lowe eller kanskje Bruno!!

Stemmer! Var nok bare ønsketenking fra min side at det vi faktisk hadde gjort en signering i Stian Ohr klassen! 

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:18:07 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:19:36 PM
Eivind_Brann skrev:
axepted skrev:
Eivind_Brann skrev:
axepted skrev:
2 stk får stå helt alene der... Merker at vi trenger en høgreback... Lowe er midtbanespiller!!

Blir spennende å se hvordan Stian Ohr, eller hvem det var vi kjøpte, kan gjøre det på høyrebacken. (Sterkt tvilende)

Heheh! Stian Ohr?? Hehe :D

Bradley Orr :D Ja, vi kna sikkert bare bruke Lowe eller kanskje Bruno!!

Stemmer! Var nok bare ønsketenking fra min side at det vi faktisk hadde gjort en signering i Stian Ohr klassen!

Haha! Sant nok!! :P Kanskje neste år :P 

Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:19:06 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:19:06 PM
Vi blir å lage mål om vi ikke daffer av. De neste minuttene er viktige, må ikke miste banespillet.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:20:17 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:20:17 PM
Kanskje noen friske bein snart.. Nzonzi ut, Formica inn kanskje..
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:21:14 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:21:14 PM
Formica på benken? 

På tide å ofre Dunny isåfall..

Du må være innlogget for å svare

Brattiz

Antall innlegg: 100

Opprettet 2/1/2012 10:23:09 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:23:09 PM
Får ikke sett matchen, men følger med her inne, og tenkte dermed å spørre hvordan vi gjør det idag? Vet jo resultatet i skrivende stund, men virker som det ikke er helt fortjent(?)

Kunne noen gitt en rask beskrivelse av matchen foreløpig, og ser det ut til at vi har noen sjanse på poeng her?

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:24:45 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:24:45 PM
Petrovic ut, Formica inn..

Fast bytte det visst :P

Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:25:11 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:25:11 PM
petrovic ut, var nok det rette
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Kean på nett

Opprettet 2/1/2012 10:25:43 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:25:43 PM
For første gang denne sesongen gjorde Kean et bytte jeg satt og tenkte på :)

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv:

Opprettet 2/1/2012 10:27:28 PM Sist oppdatert 2/1/2012 10:27:28 PM
Modeste er ingen målscorer hvertfall... Jobber som en hest, og er god til å komme seg til sjanser. Men ser ikke ut som han er "kald i hodet" eller har gode nok avslutnings-egenskaper.
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversBlackburn vs Newcastle - 1. Feb Kl. 21.00