Januar Overgangs vindu!

Sasha_

Antall innlegg: 586

Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/1/2012 12:38:56 AM Sist oppdatert 1/1/2012 2:06:25 AM
1
Godt Nytt År alle sammen!

La oss satse på at vi overlever dette. Ble "fin" slutt på det siste året med 3-2 vinn over Man U, men nå må vi se framover og hva vi kan få til ut av dette laget. Hvem skal inn, hvem skal ut? Diskuter, analyser, spå. 

Januar overgangs vinduet er offisielt startet. 

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/1/2012 12:41:35 AM Sist oppdatert 1/1/2012 12:41:35 AM
Godt Nyttår!

Ut: Kean og Venky's

Inn: Ny manager, nye eiere og noen spillere som kan styrke laget enda mer :D

Du må være innlogget for å svare

JW

Antall innlegg: 10

Sv: Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/1/2012 1:59:51 AM Sist oppdatert 1/1/2012 1:59:51 AM
Godt nytt år alle sammen!

Vi kunne ikke fått et bedre forspill enn dagens kamp, hvertfall kunne ikke jeg få det, ensom jeg satt blant en rekke Scum-supportere og ladet opp til kvelden. Jeg kunne ikke se at vi skulle score vårt 3. mål etter utligningen, har vel ikke jublet like mye siden Rekdals straffe mot Brasil i 98 :P

Jeg får en følelse av at dere tror vi skal få penger å handle for når dere sier hvem skal ut og hvem skal INN. Skal noen inn?!?
Jeg leste denne artikkelen: http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2080782/Blackburn-face-sale-10m-deadline-missed-NICK-HARRIS.html?ITO=1490  
Det er kanskje jeg om er lite oppdatert, men jeg kan ikke se hvordan og hvem skal forsterke stallen med?

Om artikkelen stemmer skylder "vi" Barclays 10 millioner pund. Dette tilsvarer jo i praksis Junior Hoilett. I tillegg forsvinner kanskje Samba og N' Zonzi, Formica. Vi selger vel begge til spotpris i tradisjonell stil (Duff, Santa Cruz, Warnock, Jones etc), og da sitter vi igjen med kanskje 15 millioner (Vi slipper vel sikkert Formica gratis). Well done isåfall, men så skal jo våre kloke eiere forvalte dette i sin særdeles lite flaterende forretningsskikk og strategi. Om vi begynner med å trekke fra diverse agenter skal ha for å selge oss spillere, så sitter vi igjen med 10 millioner. Deretter skal vel enkelte pund sendes til India, og voila, vi sitter igjen med gode gamle 5 millioneren som vi alltid får fra vår ambisiøse "klubbeiere".

Om vi så sitter igjen med 10 millioner er spørsmålet hvilke etablerte Premier League- spillere er det vi har sjans på? Jeg antar at de fleste skjønner like lite som vi fans gjør av hva ledelsen holder på med, og det kan da ikke være spesielt artig å begå karrieremessig selvmord ved å melde overgang til et gjøkerede som kvalifiserer til Championship League?

Om vi får 5 millioner, vil jeg vel tro at det hentes i spillere som trenger tiden frem til mai med å tilpasse seg ligaen, og i mai er vi kanskje under streken, fortsatt. 

Jeg avsluttet mitt forrige innlegg med at overgangsvinduet som åpner i dag og januar-måned bør være Venkys siste sjanse til å vise oss supportere muskler og ambisjoner, og se til H****TE å gi oss de pengene de skulle gitt oss når de kjøpte klubben vår. Og ikke minst en manager som fortjener å lede oss til noe som ligner glansdagene (skal ikke lenger enn Big Sam for å tildekke Keans innsats).

Og en siste ting: Kampen mot Scum i dag var helt suveren, men vi må ikke fraskrive oss nedrykk selv om vi presterte på høyt nivå idag. Seieren i dag spiller liten rolle om vi opplever et par kamper a'la Everton i høst (to straffebom, to stolpeskudd, tapte 1-0).
Om vi ser på landslaget vårt, så har vi nordmenn alltid fått troen på landslaget vårt det siste tiåret så fort vi har spilt en god kamp. Når jeg leser rundt i forumet får jeg inntrykk av at enkelte av oss er så overveldet over dagens resultat, at de begynner å se lyset i tunnelen. Jeg synes det er veldig bra, men jeg synes vi skal la det gå enda et par kamper og ikke minst se hvem som forsvinner. Mister vi Hoilett, Samba, N' Zonzi og Formica ser ting fort svart ut.

Jeg mener ikke å være pessimistisk, men som 14 åring mener jeg å huske at vi hvilte på en ganske stor falsk sikkerhet om at nedrykk ikke kom til å skje med oss. Dagen vi rykket er og den dagen jeg har grått aller mest. En dag jeg nødig vil oppleve på nytt igjen.

Du må være innlogget for å svare

roversfc

Antall innlegg: 398

Sv: Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/1/2012 2:59:45 PM Sist oppdatert 1/1/2012 2:59:45 PM
Vagner Love and El Hamdaoui supposedly on there way to us on 
loan deals? I wouldn't mind that one bit

bare et rykte noen la ut, ingen link, så love it or hate it

så denne...

granero: Kean has asked midfield schemer Granero to come to Rovers and put himself in the shop window for a full-time move to Blackburn – or any other Premier League outfit.


http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Blackburn-target-Real-Madrid-midfielder-Esteban-Granero-article847964.html



Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Sv: Sv: Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/1/2012 3:27:23 PM Sist oppdatert 1/1/2012 3:27:23 PM
roversfc skrev:
Vagner Love and El Hamdaoui supposedly on there way to us on 
loan deals? I wouldn't mind that one bit

Haha, har alltid pleid å kjøpe Vagner Love til Blackburn på FM, han bøtter inn mål hver gang der.
Hadde vært litt moro, sånn sett... :P

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Januar overgangs vindu!

Opprettet 1/2/2012 12:27:41 AM Sist oppdatert 1/2/2012 12:59:13 AM
Glen Mullan rapporterer at en spiller med navn Dave Jones, som er SEM spiller er på et hotell i Blackburn, og passer med budsjettet... Glen trodde ikke han var den som stod øverst på lista...

Hvem faen er dette for en da?

Og Spurs på jakt etter Samba i en £8m handel.. Mirror...

EDIT: Dave Jones skulle dekke kampen til Blackburn i morra, HELDIGVIS! :P

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 12:49:52 AM Sist oppdatert 1/2/2012 12:49:52 AM
roberts ut!
det var en artikkel i dag hvor han sier at han vil spille fast. lykke til med det.. "jeg föler at jeg har mye å bidra med", yeah right, se på statistikken hans, man kan regne skudd på mål på en (1) hånd. og da snakker vi 19 kamper.
bli kvitt han sier jeg, spar lönnsutgifter og forhåpentligvis få inn noen pund som kan legges på forsvarspillere.

Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 1:14:01 AM Sist oppdatert 1/2/2012 1:14:01 AM

Mye bra poenger her syntes jeg. Det som er hovedproblemet med mennesker fra India, og det snakker jeg fra daglig erfaring i min jobb hver eneste dag er kommunikasjon.

Istedenfor å spørre/finne ut hvordan kommunikasjon, og ting fungerer i England så gjør de ting så de er vant til. Altså velge sin egen vei framover, og de er ofte veldig dyktige. De tenker/jobber veldig ofte på en helt annerledes måte, og de syntes jeg skinner veldig gjennom med Venkys. De har på ingen måte tenkt å la seg "overtale" av misfornøyde supportere, men har selv staket ut en kurs som de tydelig kommer til å fortsette med.

Når de gjelder nye spillere inn så har jeg svært liten tro på at de kommer til å kjøpe dyre spillere. Jeg tror man kommer til å jobbe helt annerledes, og de har vi egentlig sett i begge vinduene under Venkys. Det har vært få etablerte spillere som er ferdigutviklet som har kommet til klubben vår, men de vil heller ha mest mulig ut av de pengene de bruker.

Ja, Venkys er en av de rikere eiere i Premier League men det betyr ikke at de ønsker å kaste pengene ut vinduet for det.

Må selv jeg hadde gitt opp Kean, selv etter å hardnakket ha forsvart han. Syntes det ble mye fjasete beskjeder i media, og i lengden blir man jo lei. Håper de går ann å få litt poeng også mot dårligere motstand,, og ja styre kamper er noe vi må bli bedre til!

Godt nytt år:-)

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 8:29:21 AM Sist oppdatert 1/2/2012 8:29:21 AM

glen mullan med dårlige nyheter (på vital blackburn rovers forumet):

Get ready to be disappointed guys, Sales definate, loans most likely scenario and Xmas shopping in Scotland,

I'm being told budget is based on percentage of sales, whilst loans will be based on getting wage bill down,

Overall club wants players in, but wage bill to be much lower than it is now come the end of the window. Once again no dough from Venkys.

Andy Johnson deal there to be done, but transfer fee not £2 Million as reported, but wages are big (Don't think we should be buying him personally with Zamora also available)

Gibson and Baird talk resurfacing also, Loan possible on Gibson, Fulham prefers sale on Baird....

Don't be surprised rovers taking exchange deals claiming to have got better end of deal,

Smoke and mirrors as usual from Kean and Venkys, No wonder they won't sack him as no other Manager would allow this.

I en annen post skriver glen:

"Kean wants 4 players, Rovers need to raise £16 Million this window, and around 25% of that will be allowed to be spent. However in addition the wage bill must be cut by 40%. Certain players are not playing cos their appearance money and win bonuses out weighs their salaries. (We can't afford to pay them)

Around 10 players the club wants off its books and every player is available for transfer.

Venkys are not putting any money in, they never have since they bought us.

Not sure how much you read or choose not to read, but I would back my info against anyone's especially as I talk to the club EVERY SINGLE DAY

Don't you see, the club is in danger of the bank pulling the plug, calling in the mortgages and Rovers under Venkys not being able to get credit. If that happens we will go into admin as Venkys do not want to put any money in, as bar Balaji they want to sell up, or give club away as they was advised to do 8 weeks ago.

They thought they would make money, and as the new accounts show we have made nearly a £20 Million loss since they took over which is up by £18 million on last year alone. The bank wants to see some dough and venkys have missed the deadline"

Glen Mullan har rett i mye han skriver, og stemmer det han skriver (får vel svaret 31.januar), så blir det "100% Rovers og Kean - 0% Venky`s" på meg.

For å få £16 mill, må Samba og Hoilett selges. Så skjer det samme igjen til sommeren, for at Venky`s skal tjene penger. Da ryker Olsson og.....hjelp meg, hvilke flere hete salgsobjektar har vi?


Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 9:29:32 AM Sist oppdatert 1/2/2012 9:29:32 AM

Rart disse nyhetene kommer opp hele tiden. Skjønner folk blir forbanna når man får sånnt i trynet hele tiden, men er ingen tvil om at Venkys er en av de rikeste utenlandske eierne i Pl.

Lukker ørene jeg, så ser vi heller hvordan ting går. Er i hvertfall ingen tvil om at en viss candadier forsvinner.

Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 9:50:51 AM Sist oppdatert 1/2/2012 9:50:51 AM

I og med at meldingene kommer at vi skylder penger til enhver tid er det muligens noe hold i det? Er så lei av å lese at klubben vår går i oppløsning. Håper Venkys snart er lei og selger seg ut. Mye bedre før under Walker Trustees, da visste vi i hvertfall hva vi hadde og forholde oss til...

Følgende er klipp og lim fra Nettavisen;

Tottenham skal være stadig nærmere en avtale om Blackburn-stopper Chris Samba for rundt åtte millioner pund.
(Daily Mirror)

Stoke ønsker å bytte ut Jermaine Pennant med Blackburns Junior Hoilett.
(Daily Mail)

Vel et kanskje overraskende transfermål for manager Andre Villas-Boas er Blackburns midtbanespiller Steven N’Zonzi. Villas-Boas ønsker seg nemlig litt fysikk på midtbanen.
(Metro)

Virker som vi skal selge oss til nedrykk om alt dette stemmer... Oppgitt, frustrert og drittlei Venkys!


Du må være innlogget for å svare

polly1

Antall innlegg: 120

Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/2/2012 8:45:03 PM Sist oppdatert 1/2/2012 8:45:03 PM
Hææ ???  Selger vi Samba er vi muligens ferdig, vist ikke vi kjøper noe i samme kvalitet.

 Hoilett må vi bare  bli kvitt nå mens vi kan få noe som helst for han- synd men den fyren der tror jeg har minimalt av følelser for Rovers... 
Klubben er kun ett springbrett til noe  større tror jeg, men for all del han burda  ha  vært  omsignert selv med klausul for lenge siden.. Bra jobba Kean !

N Zonz- for en våt drømm !!! Er det virkelig mulig å kunne få penger for mannen som  jeg bebreider for at vi ligger der vi gjør på tabellen ...  ???

Dette nekter jeg å tro på , han er ikke vært en dritt for en pl klubb...




Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Januar overgangsvindu!

Opprettet 1/3/2012 12:30:34 AM Sist oppdatert 1/3/2012 12:30:34 AM
David Dunn skrev:

glen mullan med dårlige nyheter (på vital blackburn rovers forumet):

Get ready to be disappointed guys,

veldig dyster lesing. på en måte er jeg ikke overrasket, dette har lagt i kortene lenge.

om det stemmer.

men jeg tror det gjör det, det er bare for mye horror-film/x-files til at det har sunket inn ennå.


Du må være innlogget for å svare

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 1/3/2012 2:32:28 PM Sist oppdatert 1/3/2012 2:32:28 PM
8 mil pund synes jeg er veldig lite for samba. er jo som å gi han bort..

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 1/3/2012 2:33:43 PM Sist oppdatert 1/3/2012 2:33:43 PM
ja, 8 millioner er et hån. han har lang kontrakt også, om jeg ikke er på skovtur..

Du må være innlogget for å svare

R Rochina

Antall innlegg: 42

Sv:

Opprettet 1/3/2012 2:41:09 PM Sist oppdatert 1/3/2012 2:41:09 PM

Ser mange på sack Steve Kean gruppa på FB er imot og syns MGP er en dålig spiller.Burde han blitt solgt??


Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Sv:

Opprettet 1/3/2012 2:46:01 PM Sist oppdatert 1/3/2012 2:46:01 PM

Hadde vi fått penger for gamst'n så hadde kanskje vært en ide. Vi må også tenkte litt på worst case scenario med nedrykk, vi må ha så gode spillere som vi klarer med oss ned i wankership. Gamst kan være en av disse.

N'Zonzi har ikke blomstret slik jeg håpte, hadde vi fått 4 mill for han, og fått inn Granero til 7-8 skulle jeg ikke klagd.

Vi har jo rike eiere, ikke sant?


Du må være innlogget for å svare

R Rochina

Antall innlegg: 42

Sv: Sv:

Opprettet 1/3/2012 3:09:32 PM Sist oppdatert 1/3/2012 3:09:32 PM
McEWAN skrev:

Hadde vi fått penger for gamst'n så hadde kanskje vært en ide. Vi må også tenkte litt på worst case scenario med nedrykk, vi må ha så gode spillere som vi klarer med oss ned i wankership. Gamst kan være en av disse.

N'Zonzi har ikke blomstret slik jeg håpte, hadde vi fått 4 mill for han, og fått inn Granero til 7-8 skulle jeg ikke klagd.

Vi har jo rike eiere, ikke sant?

joda hadde vært greit,men vi har bra corner/frispark legger i gamst...men han henger ikke helt med på tempoet lenger,enda dårligere enn før er vel rettere å si.har vi egentlig såååå rike eiere?leste ett sted at de var gode for ca 120mill pund,å d er vel ikke slik kjempe rikt.men alt man leser skal man ta med en klype salt!værste som kan skje er at samba forsvinner,da blir d 110% sikkert nedrykk :/
Du må være innlogget for å svare

Azrael

Antall innlegg: 40

Opprettet 1/3/2012 3:57:07 PM Sist oppdatert 1/3/2012 3:57:07 PM
Helt ærlig spiller det vel ingen trille hvor mye penger eiere har når de er totalt negative til å bruke egne penger til å drive klubben. Ut ifra det jeg kan plukke opp av det jeg leser rundt om, er at de ønsker at klubben skal drifte seg selv. Dette viser seg forsåvidt i de 2 tidligere transfer vinduene også. Det har ikke blitt investert mer penger i nye spillere enn % av det vi har solgt for. På sikt kan det være mulig å drive en klubb som går i 0 eller tjener penger, men dette tviler jeg på lar seg gjøre uten en del grunn investeringer. Det er kun en klubb i verden jeg kan se for meg at man kan kjøpe, også drifte med unge talentfulle spillere, Barcelona. Og der er vel ikke Blackburn. Så klart vi har noen talenter, men vi produserer ikke stjernespillere på løpende bånn. Ikke engang nok til at vi kan overleve i PL uten å hente etablerte spillere uten i fra. Talent verdsettes høyt også om dagen, og om man ikke har ett vanvittig apparat rundt det å finne unge, uoppdagete talenter er det ikke enkelt å kjøpe billig - selge dyrt. Og selv om Inder`ne har en visjon, kan jeg ikke se for meg hvordan de skal klare det sånn som dem holder på nå. Selger vi Hoilett og Samba, hvem i alle dager skal erstatte dem? Selv N`Zonzi som alle hater, har vi ingen gode erstattere for. Går Samba er det ikke lenge før vi må trekke Dunn ned som midtstopper. Bruno og Myles er vel ikke aktuelle for benken engang. 

Jeg er redd Blackburn a.k.a. Leeds2 vil få en veldig tung tid framover, og Steve Kean er ikke vårt største problem, og det sier vel sitt. Det er vel bare en ting jeg håper mer på enn at jeg tar feil i mine spådommer, og det er at Viking Lotto potten i morgen er min. Men at Blackburn klarer seg og skute seiler i kraftig medvind kommer på en god nr2.

Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Sv:

Opprettet 1/3/2012 4:31:47 PM Sist oppdatert 1/3/2012 4:31:47 PM

Det var litt sarkastisk svung over spørsmålet mitt om rike eiere, nettopp fordi vi har solgt for mer enn vi har kjøpt så langt med venky's ved roret.

 

 

(liten v i venky's... oh no he diidn't...)


Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Sv:

Opprettet 1/3/2012 6:49:16 PM Sist oppdatert 1/3/2012 6:49:16 PM
Hvordan skal vi gå i 0 når hovedsponsoren på drakta er veledighet? Jeg bare spør....
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Sv:

Opprettet 1/3/2012 7:09:53 PM Sist oppdatert 1/3/2012 7:14:51 PM

Hovedsponsor som er veldedighet.
Synkende publikumstall.
På 1 år, har venkys gått i underskudd på £18m.
Det finnes ikke fortjeneste i fotball jo mindre man er gode nok til å spille i Champions League eller Europa League..
Dessuten har vi en av de minst besøkte stadioene i PL. 20.000-25.000 tilskuere, hvor vi har plass til 31.000. United har rundt 75.000... da står det ca 2000 tomme sitteplasser.

Når de at på til prøver å lokke med gratis hot-dog ved kjøp av kampbillett, har man enda en utgiftspost i pølser.


Du må være innlogget for å svare

Azrael

Antall innlegg: 40

Sv:

Opprettet 1/3/2012 10:12:46 PM Sist oppdatert 1/3/2012 10:12:46 PM
Det er vel litt det jeg skal fram til... De har en visjon (drøm/luftslott/etc) om at det ikke skal koste dem noe å drive en klubb. Men det lar seg jo ikke gjøre. De skulle nesten fått innsyn i bøkene til Chelsea, da de ble Chelski feks. Da hadde de kanskje sett at dette ikke er tingen for dem
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 1/3/2012 11:25:39 PM Sist oppdatert 1/3/2012 11:25:39 PM
man blir rett og slett dårlig av å tenke på hvordan SEM, og andre rådgivere som venkys har stolt på, har sett en gyllen mulighet til å melke noen uerfarne kyllingbønder ganske kraftig. lokke dem til å kjøpe en klubb, love dem gull og grønne skoger for deretter å få dem til å bruke penga sine kun på SEM/anderson..
nå vil venkys ha tilbake spenna sine og ewood må ta regninga. og den koster.

blir nok som mange andre sier et trist vindu og i beste fall et nytt nødskrik for å berge plassen. men det avhenger dessverre av at andre klubber er dårligere enn oss, ikke at vi er gode.

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Sv:

Opprettet 1/4/2012 11:31:26 PM Sist oppdatert 1/4/2012 11:31:26 PM
Danny Guthrie fra Newcastle er linket. Håper bare dette ikke innebærer noe bytting med Samba ..
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/5/2012 6:14:17 PM Sist oppdatert 1/5/2012 8:21:59 PM
Tottenham vil gjøre et dobbeltkjøp, Samba og Hoilett for £15m...

NZonzi til Chelsea, Liverpool eller Arsenal... Flere?

Salgado til Kina..

Andrews vekk.. (Buhu..)..

Formica hjem..Eller ikke... (nyhet art. fremside)

Roberts, tja... hva skjer der..

Ryan Nelsen plutselig borte fra treningene...

Triste saker saker dette. Kommer nok ikke noen inn, i beste fall bare på lån.

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv:

Opprettet 1/5/2012 11:47:36 PM Sist oppdatert 1/5/2012 11:47:36 PM
Formica hoilett samba og nzonzi ut! Evt låne spillere fra championship inn. Alle kjønner hvor det her går hen. Rett ned i championship. Venkys bare ute etter å melka kua for alt den er verdt føre dem kvitter seg med oss.
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv:

Opprettet 1/6/2012 12:55:00 AM Sist oppdatert 1/6/2012 12:55:00 AM
axepted skrev:
Tottenham vil gjøre et dobbeltkjøp, Samba og Hoilett for £15m...

NZonzi til Chelsea, Liverpool eller Arsenal... Flere?

Salgado til Kina..

Andrews vekk.. (Buhu..)..

Formica hjem..Eller ikke... (nyhet art. fremside)

Roberts, tja... hva skjer der..

Ryan Nelsen plutselig borte fra treningene...

Triste saker saker dette. Kommer nok ikke noen inn, i beste fall bare på lån.


dette er såklart skrekkscenario med en god dose svartmaling. men det er dessverre ikke utenkelig. föler det er mer urealistisk at venkys overrasker oss positivt i dette vinduet (heller).

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2082539/Tottenham-target-Chris-Samba-Junior-Hoilett.html

Opprettet 1/6/2012 1:18:20 AM Sist oppdatert 1/6/2012 1:21:11 AM
Det er et skrekkscenario ja..

Den Samba og Hoilett "dealen" ser ut til å være noe i..  Eneste plassen jeg fikk limt inn link var i tittelen :P

Nelsen er reist hjem til NZ i følge LT, og Roberts og Salgado er i kontrakts dilemma.. Så veldig langt unna sannheten er det ikke, desverre..

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Paul Clement

Opprettet 1/6/2012 10:25:35 AM Sist oppdatert 1/6/2012 10:30:42 AM

Da har Clement vistnok sluttet i Blackburn etter 4 måneder. Overgangen til Paris St-germain er vistnok klar.

Steve Kean, has suffered the indignity of losing his second assistant in four months and there will be no money for a replacement after the departure of Paul Clement to Paris St-Germain.

Tror det er på tide at Glenn Mullan og Simon begynner å rette protestene KUN imot Venkys.
Venkys er ugress og som alle er kjent med, må man ta ugresset ved rota.
Få bort Venkys, og en hvilken som helst eier vil ikke tillate at Kean er manager for klubben.


Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Sv: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2082539/Tottenham-target-Chris-Samba-Junior-Hoilett.html

Opprettet 1/6/2012 11:14:33 AM Sist oppdatert 1/6/2012 11:14:33 AM
axepted skrev:
Det er et skrekkscenario ja..

Den Samba og Hoilett "dealen" ser ut til å være noe i..  Eneste plassen jeg fikk limt inn link var i tittelen :P

Nelsen er reist hjem til NZ i følge LT, og Roberts og Salgado er i kontrakts dilemma.. Så veldig langt unna sannheten er det ikke, desverre..


Med tanke på at det er Daily Mail som melder om dette, så vil jeg ikke være for bekymret.

Har fortsatt til gode å se de treffe på noe som helst.

De meldte jo nylig at QPR skulle hente Samba for 6m pund. As if.
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2082539/Tottenham-target-Chris-Samba-Junior-Hoilett.html

Opprettet 1/6/2012 12:04:21 PM Sist oppdatert 1/6/2012 12:10:27 PM
Mulig det, men di er nok ikke alene... blant annet Mirror.

Men for all del, dette kan være løse rykter. 

Cryer sier på Twitter:   "Some interesting stuff on transfer- see tm lt"

Håp om noe positivt for en gangs skyld?

Det sies og at QPR har kommet med bud på Samba, £5m... Er vel i minste laget :P 
Samme klubb skal ha kommet med et bud på £1.5m for Yakubu... 

Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Sv: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2082539/Tottenham-target-Chris-Samba-Junior-Hoilett.html

Opprettet 1/6/2012 12:28:55 PM Sist oppdatert 1/6/2012 12:28:55 PM

Det som QPR holder på med er ene og alene et hån mot klubben vår.
£5m for samba. + på £10m så nermer de seg.
å by £1.5m for Yakubu er også lite. Spesielt når han er mer målfarlig enn visse hotshots i PL. Torres WHO !?


Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2082539/Tottenham-target-Chris-Samba-Junior-Hoilett.html

Opprettet 1/6/2012 1:08:54 PM Sist oppdatert 1/6/2012 1:08:54 PM
Om Samba forsvinn til QPR, så seier det litt om situasjonen vi er i. At han vil gå til Tottenham kan eg forstå, men om han går til QPR har tilogmed han dømt klubben nord og ned.

Eg har Samba bak på drakta mi, og synes han er den desidert beste spelaren vi har hatt på lenge, men om han går finn vi nok nye erstattarar. Synes Hanley har komt seg, og når testiklane til Dann gror fast igjen har vi eit brukbart stopparpar i dei to. I tillegg til at Givet kan spele i midten(syns han ofte er betre i midten enn på back). At vi må forsterke i forsvar no i januar er utanfor ein kvar diskusjon uansett. Det er uhyre tynt på backplass. Hadde vore fett om vi fekk inn eit par raske backar. Kan ikkje akkurat skryte av fart i dei posisijonane. 

Når det er sagt. For guds skyld: hald på Samba! Eg prøvar berre å bortforklare undergang om han forsvinn, men det er ikkje umulig at det er siste spikeren.

Og for å drage fram ei utbrukt strofe: "kor dårleg er denne Bruno Ribeiro egentlig?"..

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/6/2012 3:26:48 PM Sist oppdatert 1/6/2012 3:26:48 PM
Kamy :

"Rovers have got at least 4 deals lined up, one agent told me that Rovers representatives have been the most active in the PL with regards to enquiring about players etc. but all of this now grinds to a halt, in order to complete any of these deals Rovers first need to sell players. As I thought it is proving difficult to move on the likes of Roberts and Salgado (due to the wages that they are on). Same goes for Junior, clubs know that Rovers are desperate to sell and the fact that his contract is up in June it allows the likes of Spurs to play hard ball when negotiating.
I am told spurs are offering some cash and Kranjaer (sp), Rovers want straight cash.

Thus far Rovers have rebuffed 3 bids for Samba, none have got anywhere near Rovers valuation of Samba (it is between £16-£18 million). Spurs are desperate to sign him but he is the one player that Venky's don't want to sell and most certainly won't allow him to leave on the cheap as he is under contract until 2015"

Villa slått til på den!

Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/6/2012 4:30:43 PM Sist oppdatert 1/6/2012 4:30:43 PM
Cash og Kranjcar for Hoilett? Send han til London asap! Får ikke bedre tilbud en det sånn situasjonen er.

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv:

Opprettet 1/6/2012 4:32:26 PM Sist oppdatert 1/6/2012 4:32:26 PM
Erlendk skrev:
Kamy :

"Rovers have got at least 4 deals lined up, one agent told me that Rovers representatives have been the most active in the PL with regards to enquiring about players etc. but all of this now grinds to a halt, in order to complete any of these deals Rovers first need to sell players. As I thought it is proving difficult to move on the likes of Roberts and Salgado (due to the wages that they are on). Same goes for Junior, clubs know that Rovers are desperate to sell and the fact that his contract is up in June it allows the likes of Spurs to play hard ball when negotiating.
I am told spurs are offering some cash and Kranjaer (sp), Rovers want straight cash.

Thus far Rovers have rebuffed 3 bids for Samba, none have got anywhere near Rovers valuation of Samba (it is between £16-£18 million). Spurs are desperate to sign him but he is the one player that Venky's don't want to sell and most certainly won't allow him to leave on the cheap as he is under contract until 2015"

Villa slått til på den!


Enig i det, virket som en glimrende swap, men men.

Det som virker klart for meg etter å ha lest det meste på Twitter, aviser etc er at Hoillet nok forsvinner , men jeg forventer at det blir mot slutten av overgangsvinduet. Kean er tom ute for å fortelle om at vi er villigg til å lytte til bud på han, det virker litt desperat og det vil nok klubbene utnytte, han kommer til å gå til Spurs for 5mill pund mot slutten av vinduet trur jeg.

Samba virker det som at vi krever 15 mill pund for minimum, det er i alle fall noe helt annet enn det som det er rapportert at QPR eller Tottenham for den sags skyld er villig til å gi.

Håpet er at vi kvitt Junior, Roberts, Salgado så får vi inn noen nye.

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/6/2012 5:40:19 PM Sist oppdatert 1/6/2012 5:40:19 PM
I følge Cryer så har QPR kommet med et bud på Samba som har  blitt avvist med det samme. Hvis det var £5m så sier det seg selv. Og beskjeden som blei gitt tilbake var "Not for sale" :D Håper det holder ut mnd.
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: Sv:

Opprettet 1/6/2012 6:28:41 PM Sist oppdatert 1/6/2012 6:28:41 PM
axepted skrev:
I følge Cryer så har QPR kommet med et bud på Samba som har  blitt avvist med det samme. Hvis det var £5m så sier det seg selv. Og beskjeden som blei gitt tilbake var "Not for sale" :D Håper det holder ut mnd.



Her har Blackburn gått ut med "ikkje-til-salgs-melding".

Ser ut som han blir om vi ikkje får ein haug med pengar for han. Om alt går tilbake til transferbudsjettet, så skal eg ikkje klage. Problemet er vel at det ikkje skjer og vi vil på ingen måte styrke stallen så lenge han må dra.



Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Sv:

Opprettet 1/6/2012 7:22:23 PM Sist oppdatert 1/6/2012 7:22:23 PM

Er det ein 13-åring som styrer rovers.co.uk?

Forresten, den Nintendo'en eg skulle selje er ikkje til sals lengre (uansett pris...eller i alle fall ikkje under 8 mill pund).


Du må være innlogget for å svare

hendry

Antall innlegg: 157

Sv: Sv:

Opprettet 1/6/2012 8:16:47 PM Sist oppdatert 1/6/2012 8:16:47 PM
Dette ser ut som nok et kaotisk overgangsvindu med tynnslitte nerver ja..
Skjønner Hoilett mtp situasjonen rundt klubben, men flott med slike ungutter som gir blanke f i klubben som har trent dem og gitt dem sjansen. Flott moral, slike vil vi ha flere av.. Jones fikk jo banken(!) en god slump penger for hvertfall!

Slipper vi Samba da er alt håp ute..

Du må være innlogget for å svare

RoverFraBergen

Antall innlegg: 22

Sv: Sv:

Opprettet 1/7/2012 3:05:59 AM Sist oppdatert 1/7/2012 3:05:59 AM
Visst vi er blitt tilbudt penger OG Kranjcar for hoillett e jo det bare å kjøre på.
hadde holdt med bare kranjcar.. klassespiller.

Selger vi Samba gir eg opp. enkelt og greit.. skjønner ikkje ka han skal i fks tottenham, arsenal osv. han vil bli avslørt på farten visst han spiller på ett "godt" lag som skal presse å stå høyt med forsvaret. Visst Venkys lar han gå til QPR så sender de samtidig ut en melding om at de har gitt opp, å gir faen i klubben og oss.

Høyreback, + kreative midtbanespillere er jo det definitive savnet i laget. På VB med Olsson, Givet, og Henley er det god nok dekning når folk e friske. Formica har ikkje overbevist meg, Dunn ser jo helt håpløs ut, N'zonzi har eg problemer med å se det "enorme" potensialet mange andre ser.. 3-5mill pund = selg. Kunne gjerne tenkt meg og sett Lowe sentralt, der han hører hjemme.

Ting må skje.. det holder ikkje med lån og slikt piss. Ka gjør vi neste sesong, visst vi overlever? leier inn ett nytt lag?
for min del må de gjerne selge 10-12 spillere, for det finnes 10-12 spillere som ikkje har noe i Rovers/PL å gjøre...
Men se til helvete å hent inn forsterkninger.... please!




Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/7/2012 5:49:47 AM Sist oppdatert 1/7/2012 5:49:47 AM
Forsåvidt greit med Kranjcar og penger mot Hoilett. Eller kanskje Kranjcar og Corluka i stedet for penger mot Hoilett? Håper det. Rykter at Tottenham vil kvitte seg med Corluka, så hvorfor ikke? Vi kan trenge en høyreback som også kan spille stopper.
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/7/2012 10:10:33 AM Sist oppdatert 1/7/2012 10:10:33 AM
Tottenham har også Pienaar i troppen som ikke får spille. Uavhengig om vi selger Hoilett så bør vi prøve å få låne Sør-Afrikaneren. Er det andre spillere vi kan hente på lån som ikke spiller fast?  Chamakh? Kalou og Lukaku i Chelsea? Lukaku er vel den mest spennende selv om han har spilt ræv de gangene han har fått prøve seg.
Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Opprettet 1/7/2012 10:44:00 AM Sist oppdatert 1/7/2012 10:44:21 AM
Nå står vi visstnok i fare for å miste Yakubu også, spissen er i følge TV2's ryktebørs linket til Q.P.R.

Er åpen for å la Hoilett dra til Tottenham, mot at vi får penger+spiller i retur, aktuelle spillere for min del:
Pavlyuchenko, Bentley, Huddlestone, Lennon, Kranjcar og Pienaar for å nevne noen
Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv:

Opprettet 1/7/2012 12:26:18 PM Sist oppdatert 1/7/2012 12:26:18 PM
Kenfred skrev:
Nå står vi visstnok i fare for å miste Yakubu også, spissen er i følge TV2's ryktebørs linket til Q.P.R.


Om eg skal sette pengane mine på ein spelar som blir i klubben, så må det være Yakubu. Han er vel ein av dei få som har levert varene denne sesongen, og i tillegg gått opent ut og støtta Kean. At han i tillegg berre har vore her i 5 månader trur eg også styrkar denne tanken. QPR var interessert, men 1,5 mill pund er i minste laget. 

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv:

Opprettet 1/7/2012 2:44:27 PM Sist oppdatert 1/7/2012 2:44:27 PM
Yak blir aldri solgt nå.

Kean sier at han er villig til å beholde Junior ut sesonge, da vil vi få ca 3mill pund for han i utdanningskompensasjon, mao må budene komme opp i minimum det dobbelte for at det skal være noe vits å selge nå.

Samba blir ikke solgt for under 15 mill, så med fare for å virke vel positiv virker det som at vi ønsker å bli kvitt gamlingan som Salgado, Roberts etc for å få plass til nye lønninger. Akkurat det reagerer jeg ikke på, med den økonomiske situasjonen vi er i er det bare rett og rimelig. Selger vi i tillegg Junior er det ingenting å si på det om vi får en akseptabel sum for han.

Klarer vi å få på plass en høyre back, en midtbane spiller og muligens en spiss ser dette ok ut

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/7/2012 3:17:40 PM Sist oppdatert 1/7/2012 3:18:48 PM
Rykter om at Demba Ba har en klausul i kontrakten, på £10m. Ikke at vi har råd, men han kunne ha vært noe i lag med Yak på topp..
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/8/2012 6:39:45 PM Sist oppdatert 1/8/2012 6:39:45 PM
I følge Mirror så vil Samba mest sannsynlig levere inn en "transfer request" siden det er sikkert eneste løsningen for han. I løpet av di neste 48 timene  vil han bestemme seg.

Og midtbanespilleren Esteban Granero som var linket som en som di ville ha på lån er mest sannsynlig ikke sugen på å komme da han vil ha noe bedre alternativ. Forstålig nok.

Esteban saken er en Nixon-story (skrevet i People.co.uk)..


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Wahbi Khazri

Opprettet 1/9/2012 12:07:17 AM Sist oppdatert 1/9/2012 12:07:17 AM
Nixon har linket oss til Wahbi Kharzi, hvem nå det er.. Prisen er £1m..

Skal være erstatter for Hoilett.. Dette står da i Mirror..

Du må være innlogget for å svare
123456
ForumBlackburn RoversJanuar Overgangs vindu!