Aston Villa vs Blackburn Rovers

Pettersen83

Antall innlegg: 11049
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/14/2011 11:16:08 PM Sist oppdatert 8/14/2011 11:16:08 PM

Nå må vi prøve å glemme fiaskoen i seriepremieren. Sesongens første bortekamp er våre venner fra Birmingham, nærmere bestemt Aston Villa. To lag som har en lei tedens til å møtes i alle mulige anledninger. Til og med i Hong Kong.

 

Det positive er at denne vises på en av kanalene til Tv2PLHD 1,2 eller 3. Det vil si at kampen vil vises på BRSCN sin pub i Oslo og i Trondheim.

 

Årets kjedligste bortekamp?

 

Kjør debatt.

 


Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Sv: Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/15/2011 1:25:17 AM Sist oppdatert 8/15/2011 1:25:17 AM
Det positive med ligaåpningen er at vi alle fikk en reality-check, inkludert Kean, Faxe og Venkys.
Alle så at laget er tynt i alle lagdeler, at vi sliter i alle deler av spillets gang, at vi rett og slett må forbedre oss i alle ledd for å vinne fotballkamper i årets Premier League.

Forhåpentligvis har vi noe nøkkelpersonell tilbake fra skade, kanskje er Petrovic(riktig navn?) spilleberettiget, og kanskje noen nysigneringer i boks.
Forhåpentligvis har Kean og Faxe gjort fornuftige justeringer og får gutta til å levere en solid laginnsats alle kan være stolte av.

Kan vi våge å håpe på å ta med oss poeng?

Du må være innlogget for å svare

Majid63

Antall innlegg: 2

Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/15/2011 10:17:02 AM Sist oppdatert 8/15/2011 10:17:02 AM
Vi må nullstille oss etter det harde tape mot wolves.Vi må ikke tenke på tape og gå for 3 poeng
Du må være innlogget for å svare

roversfc

Antall innlegg: 398

Sv: Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/18/2011 8:05:20 PM Sist oppdatert 8/18/2011 8:05:20 PM
              robbo

emerton/salgado stopper givet olsson

junior nzonzi dunn gamst
                 
         formica
                      rochina (vet det blir roberts:)
         

stinker 0-3 med det laget! men tipper det blir en hard kamp så si, 0-2!

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Sv: Sv: Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/18/2011 8:24:16 PM Sist oppdatert 8/18/2011 8:24:16 PM

Har ikke tro på AV i år, men at de vinner mot oss tror jeg. Ihvertfall om vi må bruke Zonz som stopper igjen. Petrovic blir nok klar, men tipper han starter på benken. Håper Bruno tar plassen til Salgado.

Robbo

Bruno - Samba - Nelsen/Hanley - Olsson

Hoilett - Zonz - Dunn - Gamst

Formica

Rochina/Goodie


Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Sv: Sv: Sv: Aston Villa vs Blackburn Rovers

Opprettet 8/19/2011 9:33:14 PM Sist oppdatert 8/19/2011 9:33:14 PM
Robinson

Salgado-Samba, Nelsen(Hanley), Olsson

           Petrovic    NZonzi

Hoilett       Dunn          Formica

           Goodwillie

 

Trur vel egentlig at Petrovic starter på benken og at gamst kommer inn(dunn flyttes ned et hakk) på ving..i tillegg til at Roberts starter for Goodwillie

 

Vukcevic forhåpentligvis klar iløpet av helga så blir spennende til neste kamp..Hoilett, Vukcevic og Formica i de ofensive rollene kan bli moro



Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Preview

Opprettet 8/19/2011 10:23:41 PM Sist oppdatert 8/19/2011 10:23:41 PM
I løpet av de siste to årene blir dette tiende gang vi møter Aston Villa. Ellevte hvis man teller med treningskampen vi tapte 1-0 (Bent) for ikke så lenge siden.

Det ble en trist forestilling mot Wolves forrige helg, men det startet jo så bra. Jason Roberts så ut som en fotballspiller igjen og kjempet fram ballen til Mauro Formica som scoret i debuten. Like etter utliknet Wolves og vi ga fullstendig fra oss kampen, som ble toppet av en flau andreomgang. Noen positive ting er det å ta med seg fra kampen.

  • Grant Hanley så solid ut, på tross av fugleskremselet N’Zonzi ved siden av seg. Det gjorde at ungutten måtte spille stopper for to.
  • David Dunn holdt 90 minutter og ble kåret til dagens Rovers-spiller. Han var ikke fantastisk, men så mer fit ut enn på lenge.
  • Mauro Formica fikk scoring i debuten. Var anonym eller, men det kan bety mye for selvtilliten.
  • David Goodwillie ser allerede ut som et godt kjøp. Det er egentlig bare å kaste han inn fra start og la han bli vant til Premier League.

Det mest bekymringsverdige i kampen var at vi ikke klarte å legge noe særlig press på Wolves, selv om vi lå under. Følelsen jeg satt igjen med var at spillerne ikke gadd. Det er ingen god følelse. Dessuten er ikke Steve Kean noe taktisk geni på sidelinja heller.


SELVMÅL: Grant Hanley scoret selvmål sist lagene møttes.

Den beste nyheten før kampen mot Aston Villa er at både Christopher Samba og Ryan Nelsen er tilbake i trening. Det er fortsatt usikkert om begge blir klar til kampen, men det vil bety utrolig mye hvis bare en av dem kan komme inn i laget. Da er selvfølgelig Samba å foretrekke, ikke bare fordi han er bedre enn Nelsen, men også fordi Hanley og Nelsen kan bli litt for like.

Gael Givet er imidlertid ikke klar. Det blir heller ikke Brett Emerton, som pådro seg en strekk sist kamp. Nå som papirene har gått igjennom på Radosav Petrovic, betyr ikke skaden til Emerton allverden for å være helt ærlig. Jeg håper vi får se den storvokste serberen fra start på Villa Park. Han og Dunn kan bli en fin duo på midten. Vi kan også håpe at Goodwillie tar spissplassen, men nå som Kean har forelsket seg i Roberts er vel sjansene for det mikroskopiske.

Troppen: Robinson, Salgado, Nzonzi, Hanley, Olsson, Hoilett, Dunn, Pedersen, Formica, Roberts, Bunn, Nelsen, Samba, Petrovic, Goodwillie, Rochina, Blackman, Lowe, Morris, Ribeiro, Anderson, Aley, Henley.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson

Michel Salgado - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Martin Olsson

Junior Hoilett - David Dunn - Radosav Petrovic - Morten Gamst Pedersen

Mauro Formica

Jason Roberts


Ser man på Villa er ikke alt fryd og gammen der heller. I Blackburn kan man si at folk er litt skeptiske til Steve Kean sine kvaliteter. I Birmingham hater man Alex McLeish. Både de blå og de burgunderrøde. Og heldigvis for oss har Villa skaffet seg en manager som er litt under middelmådig.

0-0 borte mot Fulham er et greit resultat, men de ble fullstendig overkjørt av Hangeland og co. Kun en strålende Shay Given reddet poeng for bortelaget. Dessverre for Blackburn klarte han å riste av seg en lyskeskade, så han står i mål.


MÅL: Vi har scoret på Given før, vi.

Villa har mistet viktige spillere i Downing og Young dette vinduet. Førstnevnte er erstattet med N’Zogbia, som igrunn er en bedre spiller. Young er nærmest umulig å erstatte. Han har også vært ufin og scoret mot Blackburn flere ganger.

Det er allikevel på sin plass å advare for Darren Bent. Han er en målmaskin. Mot Fulham hadde han knapt berøringer på ballen. Noe vi også må forhindre at han får. Spesielt innenfor sekstenmeteren. Ved siden av seg har han Emile Heskey. En spiss som har scoret 12 mål på to år for Villa. I alle turneringer. På tross av den akutte scoringsvegringen har han allikevel klart å putte to mot Rovers i det samme tidsrommet.

For hjemmelaget er kun Carlos Cueller ute med skade og det er ventet at McLeish stiller med de samme 11 som startet mot Fulham.

Troppen: Given, Guzan, Young, Dunne, Collins, Warnock, Petrov, Delph, N'Zogbia, Albrighton, Bent, Agbonlahor, Heskey, Makoun, Ireland, Bannan, Beye, Clark.

Mulig lagoppstilling:

Shay Given

Luke Young - Richard Dunne - James Collins - Stephen Warnock

Charles N’Zogbia - Fabian Delph - Stilian Petrov - Gabby Agbonlahor

Emile Heskey - Darren Bent

Du må være innlogget for å svare

Kenfred

Antall innlegg: 467

Lite hyggelig lesing på Nettavisen

Opprettet 8/20/2011 10:40:02 AM Sist oppdatert 8/20/2011 10:40:02 AM

"Blackburn er i ferd med å bli et sorgens kapittel. Etter den uforståelige sparkingen av manager Allardyce forrige sesong, nedrykkskamp til siste slutt og en sommer uten videre forterkninger av laget, ser det mørkt ut, synes vi. Manager Steve Kean er visstnok i ferd med å hente inn nye spillere, det trengs virkelig, og vi kan få se et par nye ansikter allerede i dag muligens, men Blackburn per i dag holder bare såvidt Premier League-nivå. Sist helg måtte Kean flytte ellers gode Nzonzi ned som midtstopper. "Slik det er nå har vi mistet 11 man og bare fått 3 nye. Vi må ha flere spillere inn for å være i stand til å konkurrere", sier Kean. Alternativet er å tape, slik man gjorde med 1-2 på Ewood Park for Wolves i premieren.

Emerton og Givet er skadet, Nelsen og Samba er usikre. Spiller ingen av disse, er det bortimot krise. Troppen:

Robinson, Bunn, Salgado, Hanley, Samba, Nelsen, Olsson, Bruno, Pedersen, Nzonzi, Dunn, Grella, Formica, Rochina, Hoilett, Roberts, Goodwillie, Blackman, Aley, Anderson, Henley, Petrovic, Lowe, Morris.

Aston Villa imponerte ikke sist, men i dag er de nesten nødt til å vinne. Et ribbet Blackburn med skader på sentrale spillere har vi minimal tro på"


Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Sv: Lite hyggelig lesing på Nettavisen

Opprettet 8/20/2011 10:45:53 AM Sist oppdatert 8/20/2011 10:45:53 AM
Men kva nettfjasavisen skriv er ikkje så relevant etter at vi har feia Villa av bana med 0-4!!
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 8/20/2011 1:21:41 PM Sist oppdatert 8/20/2011 1:21:41 PM

Trur Blackburn tape i dag. 3-1.

Forhåpentligvis med Venky's på tribuna so seie dei til Kean etter kampen: "Sneiks" og ut av døra med han.


Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:01:46 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:01:46 PM
Ser ut som vi stiller med Hanley og Nzonzi idag også.. skummelt!!
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:10:16 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:10:16 PM
Nzonzi stoppar i dag også? Kor har du det ifrå? 
Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Sv: Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:10:46 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:10:46 PM
sto på lagoppstillingene på aftenposten live.. vet ikke om det stemmer da
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Sv: Sv: Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:14:04 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:14:04 PM
Nei, trur ikkje Aftenposten har full kontroll på dette før klokka 1530.
Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Sv: Sv: Sv: Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:15:22 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:15:22 PM
Høres bra ut, ser ut som de bare har satt opp lagoppstillingene fra forrige kamp. 
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 2:58:50 PM Sist oppdatert 8/20/2011 2:58:50 PM
Samba spela visstnok ikkje. Ikkje fit og reiste visstnok ikkje med laget. London neste stopp for Samba då. Med alle problema til Arsenal.
Du må være innlogget for å svare

The_King

Antall innlegg: 228

Sv: Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 3:21:34 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:21:34 PM
Laget uoffisielt fra brfcs:

Robbo, Salgado, Nelsen, Hanley, Olsson, Hoilett, Dunn, Nzonzi, MGP, Goodwillie, Roberts
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 8/20/2011 3:25:39 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:25:39 PM
Spennende at Goodwillie starter.. 4-4-2?
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Sv: Sv: Sv: Midstoppere

Opprettet 8/20/2011 3:31:11 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:31:11 PM
The_King skrev:
Laget uoffisielt fra brfcs:

Robbo, Salgado, Nelsen, Hanley, Olsson, Hoilett, Dunn, Nzonzi, MGP, Goodwillie, Roberts


Lite med forsvarsspillere på benken:















Hva er det egentlig som skjer med Givet?
Er ryktet om en bust up med dunn sant? Merkelig om han har magesyke to helger på rad?
Hvis ryktet er sant bør ledelsen rydde opp, vi må jo ha forsvarsspillere tilgjengelig når vi drar på bortekamp!

Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:31:18 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:31:18 PM
skuffende at formica er benket, ellers ikke så mye å si me tanke på hvem som er tilgjengelig.. er redd salgado skal få kjørt seg mot zogbia/agbonlahor.
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:39:39 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:39:39 PM
nicolaj skrev:
skuffende at formica er benket, ellers ikke så mye å si me tanke på hvem som er tilgjengelig.. er redd salgado skal få kjørt seg mot zogbia/agbonlahor.


Synes faktisk den benkingen er fornuftig, regner med vi har mer duellstyrke i Goodwillie, og det tror jeg vi trenger borte mot Dunne & co.

Du må være innlogget for å svare

nicolaj

Antall innlegg: 148

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:47:36 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:47:36 PM
astorsen skrev:
nicolaj skrev:
skuffende at formica er benket, ellers ikke så mye å si me tanke på hvem som er tilgjengelig.. er redd salgado skal få kjørt seg mot zogbia/agbonlahor.


Synes faktisk den benkingen er fornuftig, regner med vi har mer duellstyrke i Goodwillie, og det tror jeg vi trenger borte mot Dunne & co.


det er sant, men er det ikke "spillende" fotball kean hele tiden snakker om da?  nytter ikke å velge spillere utifra duellstyrke da:)  men er forsåvidt enig i valget av goodwillie, men ville benket roberts isteden for formica..

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 8/20/2011 3:52:47 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:53:08 PM
N'Zogbia, Heskey, Agbonlahor, Bent.
Jeg skjelver !

Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:53:05 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:53:05 PM
Vi må nok vinne slosskampen før vi kan begynne å spille.. Men vi må gjerne spille fin i tillegg. :)
Tror vi kan ha en mulighet til å henge med med startelleveren vår, men frykter en benk som er altfor lett, med spiller nesten helt blottet for Premier League-erfaring. Håper vi slipper skader og tidlige bytter.

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:56:59 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:56:59 PM
Vi latterliggjøres i tv2 studio på alle kanter og bauer. 

Ikke tvil om at vi er blitt den nye klovnen i ligaen.. 

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 8/20/2011 3:57:01 PM Sist oppdatert 8/20/2011 3:57:01 PM
Friedel skrev:
N'Zogbia, Heskey, Agbonlahor, Bent.
Jeg skjelver !


Sånn :)

Du må være innlogget for å svare

christoffer86

Antall innlegg: 99

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:02:02 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:02:02 PM
Jævlig flaut at de kjørte på med kyllingreklamen til Venky`s i PL studio ja!

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/20/2011 4:03:10 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:03:10 PM
Hoilett livlig i starten!

Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:05:30 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:05:30 PM
bra trøkk i duellene så langt!
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:06:32 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:06:32 PM
Vi må nok tåle en del tap helt i førsten av sesongen nå fram til kean får på plass de spillerne han vil ha å får spilt inn de nye spillerne i systemet sitt så kan vi nok begynne vinne kamper. Vi har et ganske greit lak vist vi får inn 3 spillere til å får tilbake samba fra skade.
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:13:01 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:13:01 PM
!!!!! 

Salgado er så bedriten at jeg har faen ikke ord..Bruno kan vel umulig være dårligere enn dette? 

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:13:27 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:13:27 PM
Salgado er god om dagen
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/20/2011 4:13:36 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:13:36 PM
Håpløst..
Du må være innlogget for å svare

christoffer86

Antall innlegg: 99

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:13:59 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:13:59 PM
Det hadde jo vært bedre å sette en stein utpå der i steden for Salgado?

Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:15:14 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:15:14 PM
Sinama Pongolle hadde jo funket bedre på høyreback!!
Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:15:46 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:15:46 PM
Kan virke som ånden til Chimbonda har tatt bolig i kroppen til Salgado :S

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

...

Opprettet 8/20/2011 4:15:53 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:15:53 PM
Man blir jo matt av detta! At vi ikke kan få inn noe annet enn Salgado er jo bare skremmende! Samtidig trekker jeg bare på skuldrene ved at Villa leder. Blitt en vane å tape:-/. Feil å tenke slik, men er jo strengt tatt en realitet:-O
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:19:36 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:20:19 PM

 


Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Sv: ...

Opprettet 8/20/2011 4:19:47 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:19:47 PM
Får håpe at Venkys får solgt litt kylling, slik at pengene drysser over klubben vår ;)


Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Intet nytt under solen.

Opprettet 8/20/2011 4:23:44 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:23:44 PM

Hadde og har ikke troen på poeng i dag, ergo spilte jeg på Villa på oddsen som stod i 1.65. Godt betalt på hjemmebane mot et Rovers i oppløsning..

Bare håpe at noen tar tak i problemene før det er for sent.

 

Up the Rovers!


Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/20/2011 4:25:34 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:25:34 PM
Heskey....jeeeeeez....blir uvel.

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Opprettet 8/20/2011 4:25:46 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:25:46 PM
Skal ikke se bort ifra både 6 og7 mål i sekken i dag! Fy faen så tafatte vi er. Hadde slitt mot et middels league 1 lag i dag
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:26:20 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:26:20 PM
Jaja, vi spiller ihvertfall "fin" fotball... 


UP THE ROVERS

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Sv: Intet nytt under solen.

Opprettet 8/20/2011 4:26:57 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:26:57 PM
Fy faen så trist...Så og si samme laget som mot Wolves, og vi blir rævkjørt igjen..

Moutinho kan snakke så mye han vil om fotballkunnskap og gode eiere, sannheten er at vi er et meget dårlig lag om dagen. Nytter ikke å få inn Vuk og Ibisevic, vi må ha 4-5 spillere inn for å forsterke laget i alle posisjoner!

Dette er trist! Helga ødelagt igjen!!

Kean ut!!!

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:28:19 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:28:19 PM
Eivind_Brann skrev:
Vi latterliggjøres i tv2 studio på alle kanter og bauer. 

Ikke tvil om at vi er blitt den nye klovnen i ligaen.. 

Ja! Og tenk å gå fra å være en av de tøffeste gutta i gata til å bli mobbeofferet som bli spyttet på pekt på og ledd av.... Utrolig


Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Sv: Sv: Intet nytt under solen.

Opprettet 8/20/2011 4:29:17 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:29:17 PM
Venkys kan ikke være fornøyd med kean. Uansett hva de sier så kan de ikke være fornøyd. Men han får vel sitte så satse på 4-5 nye spillere føre sep å ikke selge samba så kansje vi kan klare oss.
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 8/20/2011 4:29:37 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:29:37 PM
Er dette noe nytt a?
Vi er jo like rævva som alltid. Bare spesielt flaut at dette er hovedkampen på Tv2 i dag=/

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:31:01 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:31:01 PM
Innsidepasning/skudd fra 30 meter Dunn!!?? Herregud. Spar heller på kreftene
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Sv:

Opprettet 8/20/2011 4:32:24 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:32:24 PM
Ser ut som spillerne har gitt opp allerede, så er vel bedre å gå ut å nyte sola i stedet for å bruke mer tid på dette...

Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Sv: Sv: Intet nytt under solen.

Opprettet 8/20/2011 4:35:44 PM Sist oppdatert 8/20/2011 4:35:44 PM

Om helga blir ødelagt kvar gong Blackburn drite seg ut har du eit trist liv.

E jo ikkje noko nytt at dei ikkje prestera. Blir ein meget kjip sesong for deg då.

Heller bli glad for dei poenga ein tar. Noko som ikkje blir mange frykta eg.


Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversAston Villa vs Blackburn Rovers