Blackburn - Blackpool - 19. mars

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 3/18/2011 7:55:34 AM Sist oppdatert 3/18/2011 9:02:10 AM
Ingen som har laget en tråd for denne viktige kampen vår i morgen, merkelig :P

Dette er jo en kamp vi bør vinne, og MÅ vinne.

David Dunn og Vince Grella er eneste som er usikker til i morgen, mens Givet soner første kamp av sin karantene.

Formica er skadefri igjen og er med. Steve Kean kan velge mellom disse:

Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Hanley, Hoilett, Nzonzi, J. Jones, Olsson, Roberts, Diouf, Emerton, Kalinic, Formica, Pedersen, Bunn, Andrews, Santa Cruz, Rochina, Benjani, P. Jones, Lowe.

Godt å se Phil Jones i troppen igjen!

Kampen spilles kl. 16:00 og går ikke på TV. Kan sees på Sumo og Altibox.

Andre streamer som dukker opp tar jeg gjerne i mot ;)

Du må være innlogget for å svare

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 3/18/2011 8:48:21 AM Sist oppdatert 3/18/2011 8:48:21 AM
Dette er en kamp vi er NØDT til å vinne. Kean er nødt til å satse offensivt, og jeg håper virkelig at Formica og Rochina får sjansen i denne matchen. Nå har de etablerte spillerne fått nok av muligheter, så nå bør det være klart for noen utskiftninger. Vi suger defensivt uansett hvordan vi spiller, så det er bare å satse på en 5-4-seier i morgen :-)
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 3/18/2011 9:41:21 AM Sist oppdatert 3/18/2011 9:42:29 AM
Robinson
Salgado - Samba - Nelsen - Olsson
J.Jones
Mame P.Jones/Nzonzi Gamst
Formica
Kalinic/Rochina/S.Cruz
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 3/18/2011 10:14:01 AM Sist oppdatert 3/18/2011 10:14:01 AM
Får nok ikkje sjå Formica denne sesongen.
Er visttnok langt unna spel seiest det. Det er litt kjedelig å bruke tid og krefter og peng på ein som ikkje blir brukt denne sesongen.

Må vinne i morgon ellers bør Kean sparkast og Parkes komme inn og redde skuta. :)
Du må være innlogget for å svare

Senrav

Antall innlegg: 16

Opprettet 3/18/2011 11:03:03 AM Sist oppdatert 3/18/2011 11:03:03 AM
Teamtalk har presentert sannsynlig tropp før kampen:
Blackburn (from): Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Olsson, Andrews, J Jones, MB Diouf, Santa Cruz, Pedersen, Bunn, Hanley, Emerton, Nzonzi, Grella, Benjani, Hoilett, Roberts, Kalinic, Rochina, P Jones, Dunn

Regner med at Kean nok en gang velger en midtbane totalt uten kreativitet. Andrews, Grella og J.Jones sentralt vil ikke overraske meg selv med Dunn i troppen.
Mitt forslag:

Robbo
Salgado - Samba - Nelsen - Olsson
Hoilett - Gamst - J.Jones - Dunn - Emerton
RSC (evt Roberts)

Vet at mange nok kommer til å være uenige i at Roberts skal vurderes til en plass fra start, men jeg er en av få som faktisk liker fyren. Han har ikke vært noe dårligere enn resten av spissene våre den sesongen, og i motsetning til f.eks RSC har han i det minste satt inn noen scoringer. Han spiller med innsats, kommer til muligheter og skaper plass og sjanser for andre spillere.

Jeg ønsker oss lykke til!
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 3/18/2011 11:24:58 AM Sist oppdatert 3/18/2011 11:24:58 AM
Senrav skrev:
Vet at mange nok kommer til å være uenige i at Roberts skal vurderes til en plass fra start, men jeg er en av få som faktisk liker fyren. Han har ikke vært noe dårligere enn resten av spissene våre den sesongen, og i motsetning til f.eks RSC har han i det minste satt inn noen scoringer. Han spiller med innsats, kommer til muligheter og skaper plass og sjanser for andre spillere.

 Vet ikke om vi pleier å se de samme kampene :p
Roberts har LAV scoringsstatistikk fordelt på sjangser.
Roberts har en styrke, og det er fysikken. Ofte blir han for meg utseendet som en okse som står å stamper i bakken, og venter på frispark.

Jeg mener vi må tørre å bruke Santa Cruz og Kalinic.
Kalinic er god! og Santa Cruz må det før eller siden løsne for.
Alle vet hva Santa Cruz er god for !

For å forsvare spissene våre. det gjelder også for Roberts, så er det mangel på backup fra midtbanen i angrep, som er det major issue for oss.

Synd at Charlie Adam er tilbake. Hvis ikke ville jeg vært 110% optimist på denne kampen.

VINN eller forsvinn.. (VINN!!)

Du må være innlogget for å svare

Senrav

Antall innlegg: 16

Opprettet 3/18/2011 2:02:57 PM Sist oppdatert 3/18/2011 2:02:57 PM
Jeg er uenig med deg mht Roberts, men det hadde jeg egentlig regnet med :) Jeg har alltid hatt sansen for ham som spiller, og mener fortsatt at han er en av våre bedre spisser denne sesongen.

Når det gjelder RSC. Han var meget god første sesongen han spilte for oss, etter det har han vært bare en skygge av seg selv. Jeg håper at han kan heve nivået sitt og vise supporterne hvorfor han er så populær her. Men så langt er jeg ikke overbevist dessverre.

En ting er vi likevel enige om: dette er vinn eller forsvinn. Blackpool er et lag vi burde slå, selv med CA tilbake. Go Rovers!
Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 3/18/2011 3:54:56 PM Sist oppdatert 3/18/2011 3:54:56 PM
\"Vi tror ikke på spøkelser\" var Keans og Rao familiens kommentar da de ble konfrontert med nedrykksspøkelse på en pressekonferanse på Brockhall i formiddag.


Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 3/18/2011 5:32:02 PM Sist oppdatert 3/18/2011 5:32:02 PM
Der ja. Endelig en tråd det er verdt å svare på igjen!
Skal Blackpool slås må det defensive være mye bedre enn det har vært de siste ukene. Selvfølgelig må det scores mål, men det hjelper så uendelig lite å score 2 om man slipper inn 3. Vi må rett og slett vise god gammel Ewood-standard om dette skal gå veien. Jeg håper på Hoilett og Olsson på hver sin kant, men om Givet soner så er vel ikke det mulig...RSC og Kali på topp.
Jeg er redd Andrews starter i morgen også...stakkars fyr...jeg liker personen Andrews, men fotballspilleren har jeg lite til overs for.
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 3/18/2011 5:37:34 PM Sist oppdatert 3/18/2011 5:37:34 PM
Denne må vi bare vinne!
Kamptipset: 2-1. Kalinic x 2.
Up the rovers!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/18/2011 6:12:27 PM Sist oppdatert 3/18/2011 6:12:27 PM
PREVIEW

Det har nå gått to uker siden vi sist fikk se våre helter i blått og hvitt. Februar måned var grusom, både spillemessig og ikke minst resultatmessig, og jeg skal være så grei at jeg minner dere på akkurat hvor grusom den var.

Blackburn avsluttet januar med å tape mot Villa i cupen. Deretter skulle vi opp mot Tottenham, Wigan, Newcastle, Villa og Fulham. Vi skulle altså få se Hoilett, Olsson og David Dunn mot Underachievers FC fra London, så klubben som lønner Franco Di Santo, klubben erstatter Carroll med Shefki the Farmer, klubben som lønner Gerard Houllier og klubben som spiller 1-1 i snitt hver kamp.

Så, ETT poeng senere, her er vi. Vi tapte mot dømrade Crouch og Pavlychenko, mot Steve Gouhouri og Franco Di Santo, mot Richard Dunne og Gerard Houllier og mot Damien Duff og dommeren. Gladlaksen i den sure harrsalaten er det ene poenget mot Shefki og co.. ikke akkurat noe å servere fansen, hm?

Det er umulig å ikke legge noe av skylden her på managerskiftet. Jada, vi spiller tidvis mye penere fotball. Vi spiller også ekstremt ineffektiv fotball, hvor individuelle prestasjoner som man gjerne ser fra spillere som Nani, Messi eller Mezut Özil må til for å skape sjanser og mål. Da kan du ikke spille med Keith Andrews, Ostepop Grella og J Jones på sentral midtbane - verden fungerer ikke på den måten.

Sam Allardyce ville garantert ikke tatt ett poeng på seks kamper, og sendt oss ned i nedrykksstriden igjen. Han ville imidlertid heller ikke gitt oss kamper som mot Liverpool og WBA. Vi har valgt underholdningen, og må ta resultatmangelen med et smil foreløpig.

I morgen må samtidig Steve Kean vise seg verdig, og spillerne må være påkoblet i en helt annen grad enn mot Fulham sist. Ett spark i forsvar og aldri mot eget mål - mindre te-skje, gutter?

Taper vi i morgen er vi i bunnstriden, så enkelt er det. Gledelig er det derfor at Phil Jones, supermannen fra Preston, er tilbake i kamp denne uka. Skaden hans startet på mange måter nedturen vår, og som diverse medier har fokusert på denne uka markerte han Charlie Adam helt ut av kampen når vi slo Blackpool tidligere i sesongen.

Målgjøreren - på reservelaget, mind you - Rochina og verdens beste Mauro Formica er begge i troppen for første gang. Førstnevnte leverte to dvaske touch før dommeren blåste mot Fulham, mens sistnevnte har slitt med en skade.

Navnene, youtube-videoene og rapportene vitner om to kreative spillere, av typen som scorer det avgjørende målet eller slår den avgjørende pasningen. Om de er klare for PL får tiden vise, men denne previewskribenten gleder seg i hvert fall.

Ostepop Grella og Super Keef sliter begge med en skade, i likhet med verdens beste fysioterapikunde David Dunn. I tillegg er Gael Givet i boksen for å ha angrepet dommeren mot Fulham, så Olsson er nok forberedt på en backrolle - noe som åpner for en forhåpentligvis tent Gamst Pedersen. Nelsen er også tilbake i landet, og er spilleklar - noe som trolig betyr at Hanley får sitte på benken.

Skal vi gjette på et lag vil det se omtrent slik ut:

Robinson
Salgado, Nelsen, Samba, Olsson
Hoilett, J.Jones, N´Zonzi, Gamst Pedersen
Santa Cruz, Kalinic


Sentral midtbane og spissplassene er mest usikre her, i tillegg til at Emertons rutine og Phil Jones sin status som usikker påvirker valgene på midten.

For Blackpool sin del er det sikkert gledelig at Charlie Adam er tilbake, men sikkert nesten tilsvarende leit at toppscorer DJ Campbell er suspendert. I tillegg returnerer Gary Taylor-Fletcher, som enten er vanvittig undervurdert ELLER vanvittig overpresterende, til laget etter skade.

Dette må bli tre poeng, og skulle det ikke skje så vil Steve Kean sin framtid være SVÆRT usikker. Det er ingen vits i å gjøre opp status eller en mening om det, for dette bestemmer Team Kylling uansett, men alt tyder i hvert fall på at vi bør vinne i morgen.

TROPPEN: Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Hanley, Hoilett, Nzonzi, J. Jones, Olsson, Roberts, Diouf, Emerton, Kalinic, Formica, Pedersen, Bunn, Andrews, Santa Cruz, Rochina, Benjani, P. Jones, Lowe.

Kampen ser du på TV2 Sumo eller Viasat sin PL-greie, eller på humbugstreamingtjenester på nett. Kampstart er 16.00, og kleskode er blått og hvitt.

UP THE ROVERS
Du må være innlogget for å svare

Senrav

Antall innlegg: 16

Opprettet 3/18/2011 6:45:18 PM Sist oppdatert 3/18/2011 6:45:18 PM
Hva er kilden din på at Formica er med i troppen? Ifølge teamtalk.com (i den grad de er pålitelig) er han ikke det. Klarte heller ikke å finn noe på rovers.co.uk om hvilke spillere mr Kean har valgt til denne kampen. Jeg skulle gjerne sett at Fomica kom inn og forhåpentligvis tilfører litt kreativitet på en midbane som ikke akkurat er overbefolket av teknisk begavede spillere, men har ikke noe stor tro på at det skjer på denne siden av påske...
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 3/19/2011 1:46:47 AM Sist oppdatert 3/19/2011 1:46:47 AM
Senrav skrev:
Hva er kilden din på at Formica er med i troppen? Ifølge teamtalk.com (i den grad de er pålitelig) er han ikke det. Klarte heller ikke å finn noe på rovers.co.uk om hvilke spillere mr Kean har valgt til denne kampen. Jeg skulle gjerne sett at Fomica kom inn og forhåpentligvis tilfører litt kreativitet på en midbane som ikke akkurat er overbefolket av teknisk begavede spillere, men har ikke noe stor tro på at det skjer på denne siden av påske...

 På guardian.co.uk er Formica med, men på mirror.co.uk er han ikkje med.
23 spelarar vs. 22 spelarar.
Kva som er rett veit eg ikkje. :P
Mitt tips for morgondagens lag:

Robbo,
Salgado - Nelsen - Samba - Emerton,
Hoilett - Grella/J.Jones - Pedersen - Olsson
Kalinic - Santa Cruz

Emerton på venstre back grunna ingen andre gode alternativ då Kean vil ha Olsson på midtbana og meir fram i bana.
Få meir offensivt trykk. Framover er det litt meir \"hipp som happ\".
Santa Cruz eller Roberts vil støtte Kalinic.


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 6:02:26 AM Sist oppdatert 3/19/2011 6:02:26 AM
Senrav skrev:
Hva er kilden din på at Formica er med i troppen? Ifølge teamtalk.com (i den grad de er pålitelig) er han ikke det. Klarte heller ikke å finn noe på rovers.co.uk om hvilke spillere mr Kean har valgt til denne kampen. Jeg skulle gjerne sett at Fomica kom inn og forhåpentligvis tilfører litt kreativitet på en midbane som ikke akkurat er overbefolket av teknisk begavede spillere, men har ikke noe stor tro på at det skjer på denne siden av påske...

 i følge rovers.co.uk er han med... eller \"expected\"...

Litt ned på siden der :)

Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 8:12:30 AM Sist oppdatert 3/19/2011 8:12:30 AM
Formica å Rochina bør bli bytta inn etter en time, dei får ikkje vist noken ting ve å spele dei 5 siste...
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 3/19/2011 8:53:27 AM Sist oppdatert 3/19/2011 8:53:27 AM
ShitAzid skrev:
Mitt tips for morgondagens lag:

Robbo,
Salgado - Nelsen - Samba - Emerton,
Hoilett - Grella/J.Jones - Pedersen - Olsson
Kalinic - Santa Cruz

Emerton på venstre back grunna ingen andre gode alternativ då Kean vil ha Olsson på midtbana og meir fram i bana.
Få meir offensivt trykk. Framover er det litt meir \"hipp som happ\".
Santa Cruz eller Roberts vil støtte Kalinic.

 Hadde kean bare delt din filosofi så hadde vi neppe ligget så i sumpa som vi gjør.
Jeg tror også Emerton faktisk kunne gjort en grei jobb på venstre back, så vi hadde fått løpskraften til Olsson fremover.
Desverre er Kean ei skikkelig pyse, og det FORUNDRER meg ikke om han går for å holde nullen og heller kontre inn en seier.

Vi har brent oss på det tidligere under Kean.
Nei, få festfotball og masse mål !

3-1 !

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 3/19/2011 10:00:53 AM Sist oppdatert 3/19/2011 10:00:53 AM
Liker laget ditt jeg også, shitazid. Et stikk motsatt valg av d kean gjør/har gjort - spille offensivt med defensive spillere. D blir som å rope \"Nå er d faen meg fest!\" for så å slenge en 6pack munkholm på bordet.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 3/19/2011 10:05:27 AM Sist oppdatert 3/19/2011 10:05:27 AM
David Dunn skrev:
Liker laget ditt jeg også, shitazid. Et stikk motsatt valg av d kean gjør/har gjort - spille offensivt med defensive spillere. D blir som å rope \"Nå er d faen meg fest!\" for så å slenge en 6pack munkholm på bordet.

 Hahaha, hvor er *Liker* knappen når man trenger den ? :D

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 11:31:18 AM Sist oppdatert 3/19/2011 11:31:18 AM
håper vi går ut i ein offansiv 7-2-1, med grella og andrews på midten og roberts som einsleg spiss. backrekka: emerton-salgado-hanley-samba-nelsen-olsson-gamst. dobbel dekning på beckane der dei byttar på å ta to steg fram i eit forsøk på offansivt spel. tre stopparar gir samba \"fri rolle\" i midten bak.
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 12:25:20 PM Sist oppdatert 3/19/2011 12:25:20 PM
Utrolig viktig kamp. Går faktisk så langt som å si at hvis vi taper denne, da blir det nedrykk.
Du må være innlogget for å svare

Roversnilsen

Antall innlegg: 207

Opprettet 3/19/2011 1:51:27 PM Sist oppdatert 3/19/2011 1:51:27 PM
Jeg er iallefall pissredd idag
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 2:17:39 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:17:39 PM
Jag är inte en religiøs mann... men idag ber jag!!!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 2:23:26 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:26:58 PM
Har sinnsykt vondt i magen i dag.. Er også jævlig nervøs!

Satse på at vi avgjør kampen de første 45 minuttene, leder vi med ett mål i de siste 10(20-30-40-50-60-70 osv) kommer jeg ikke til å klare å se på..
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 3/19/2011 2:35:14 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:35:14 PM
Hvor ser dere kampen, folkens?
Noen med stream?
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 2:37:36 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:37:36 PM
livesport247 sender den vet jeg..
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 2:43:49 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:43:49 PM
West-ham har über flaks i dag! Herregud...
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 2:52:45 PM Sist oppdatert 3/19/2011 2:52:45 PM
spoild skrev:
livesport247 sender den vet jeg..

 Di gjør visst det :D

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/19/2011 3:00:17 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:00:17 PM
ROVERS: Robinson, Salgado, Samba (c), Nelsen, Olsson, Emerton, Nzonzi, J. Jones, Hoilett, Santa Cruz, Diouf.

Subs: Bunn (GK), Kalinic, Pedersen, Rochina, Benjani, P. Jones, Roberts

BLACKPOOL: Kingson, Crainey, Evatt, Vaughan, Taylor-Fletcher, Grandin, Baptiste, Varney, Cathcart. Adam (c), Puncheon.

Subs: Halstead (GK), Southern, Eardley, Ormerod, Phillips, Reid, Beattie.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 3/19/2011 3:16:29 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:17:38 PM
Det er lenge siden jeg har vært så nervøs før en kamp. Tør ikke tenke på hva som skjer om det blir tap.

Laget ser forsåvidt greit ut, men skulle sett Kalinic for Mame og Gamst for Emo.

Edit: Skjønner forresten ikke poenget med å ha 4 spisser på benken.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:30:45 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:30:45 PM
spoild skrev:
West-ham har über flaks i dag! Herregud...

 det der var nesten ein underdrivelse..pina det altså! Kan bli viktig for hammers.

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:32:24 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:32:24 PM
Grei startoppstilling, skulle gjerne sett Formica på benken og kanskje kali i staden for mame.

har trua på 3 poeng i dag, håpar vi avgjer i førsteomgangen.

3-1 til rovers!

Up The Rovers!
Du må være innlogget for å svare

StianSkj

Antall innlegg: 186

Opprettet 3/19/2011 3:33:10 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:33:10 PM
bob_hund skrev:
Det er lenge siden jeg har vært så nervøs før en kamp. Tør ikke tenke på hva som skjer om det blir tap.

Laget ser forsåvidt greit ut, men skulle sett Kalinic for Mame og Gamst for Emo.

Edit: Skjønner forresten ikke poenget med å ha 4 spisser på benken.

 Enig i alt du sier her. Denne elleveren er langt bedre enn jeg fryktet. Men 4 spisser på benken som forrige gang er bare meningsløst.

COME ON ROVERS!! Gruer meg som faen til denne kampen... Taper vi øker sjansene betraktelig for nedrykk, vinner vi får vi et sårt tiltrengt pusterom. Dette er VIIIKTIG!

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/19/2011 3:39:46 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:39:46 PM
Lykke til boys!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:40:50 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:40:50 PM
Hvis Rochina skal få spilletid i dag, håper jeg han ikke blir satt inn som ving.... Han er jo en spiss..

Skulle gjerne ha sett Kalinic i stedenfor Mame.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:41:43 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:41:43 PM
Up the Rovers!

Må dette gjøre det til en perfekt helg!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 3/19/2011 3:45:18 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:45:18 PM
Come on!
Du må være innlogget for å svare

Cirres

Antall innlegg: 331
Medlem 1374 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:47:50 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:47:50 PM
west b 1-0 Arsenal =(
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:48:43 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:48:43 PM
Cirres skrev:
west b 1-0 Arsenal =(

 arsenal snur det, ekje noko poeng i å deppe etter 5 min :p

Du må være innlogget for å svare

klunken78

Antall innlegg: 259
Medlem 1262 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:52:15 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:54:51 PM
stavanger aftenblad live:

Charlie Adam legger et frispark fra midtstreken, men Friedel kan plukke uten problemer.

Hehe... Friedel i mål enda!!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 3/19/2011 3:52:18 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:52:18 PM
Vi som har trykket her hvertfall..
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:52:38 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:52:38 PM
For dårlig av Emerton.. Ok start av gutta.
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 3/19/2011 3:56:40 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:56:40 PM
Vi trenger Gamst på dødballene våre ja, mye farligere da..
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 3/19/2011 3:57:36 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:57:36 PM
_states_ skrev:
Vi trenger Gamst på dødballene våre ja, mye farligere da..

 Sant.. men det er stort sett det eneste han bidrar med også..

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 3/19/2011 3:58:57 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:58:57 PM
Guttene virker mye friskere enn de forrige kampene !
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 3:59:41 PM Sist oppdatert 3/19/2011 3:59:41 PM
der skulle Zonz ha truffet mål i alle fall!
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 3/19/2011 4:00:34 PM Sist oppdatert 3/19/2011 4:00:34 PM
Kjipt med WBA. Håper Arsenal snur det. Birmingham leder også. Vet ikke helt hva vi bør håpe på der. Uavgjort kanskje?
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 3/19/2011 4:00:39 PM Sist oppdatert 3/19/2011 4:00:39 PM
Nesten scoring for N`Zonzi der..
Denne kampen har vi vært bra til nå!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/19/2011 4:02:12 PM Sist oppdatert 3/19/2011 4:02:29 PM
HELVETE!


eeeeller...
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 3/19/2011 4:02:35 PM Sist oppdatert 3/19/2011 4:02:35 PM
Puhhhhhhhhhhhhhhhhh
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/19/2011 4:02:49 PM Sist oppdatert 3/19/2011 4:02:49 PM
korrekt :)
Du må være innlogget for å svare
123456
ForumBlackburn RoversBlackburn - Blackpool - 19. mars