Blackburn - Tottenham

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/31/2011 5:21:08 AM Sist oppdatert 1/31/2011 5:21:08 AM
Ny kamp allerede på onsdag hjemme mot Tottenham. Jeg er veldig spent på denne kampen, og om Formica blir klar og kan debutere. Blir også spennende å se om Santa rekker kampen. Regner med at JJ og Dunn er tilbake og Andrews og Zonz blir plassert på benken.

Tottenham er i dårlig form for tiden, og har en del spillere ute. King, Woodgate, Kaboul, Dawson og Huddlestone er alle ute. Men det som kanskje er det mest gledelige er at Bale muligens også er ute. Det ville vært en kjempefordel for oss da vi vet at Salgado ikke liker seg så godt mot ham. Men de har uansett mange andre å ta av, og Modric og VdV er spillere som må stoppes. Håper JJ kan ta seg av VdV ivertfall.

Kampen spilles onsdag 02.02.2011, kampstart klokken 21:00 og den vises på TV 2 PL HD2.
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 1/31/2011 8:32:35 AM Sist oppdatert 1/31/2011 8:32:35 AM
Denne kampen kan vi faktisk vinne!
Med alle skadene de har bør vi ha en mulighet.

Håper Jermaine Jones fortsetter det gode spillet han har hatt og at Kalinic begynner og score mål!
Du må være innlogget for å svare

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2011 8:32:08 AM Sist oppdatert 2/1/2011 8:32:08 AM
Blir spennende å se hvilke 11 spillere Kean velger til denne matchen! Jeg håper atn de to nye spillerne Rochina og Formica får plass på benken, selv om jeg egentlig tviler på det. Har litt tro på at Kean velger et lag ganske likt det som slo West Brom.

Har tro på denne lagoppstillingen (4-4-2):
Robinson - Salgado, Samba, Givet, Olsson - Dunn, Jones, N´Zonzi, Pedersen - Kalinic, Roberts
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2011 9:06:14 AM Sist oppdatert 2/1/2011 9:06:14 AM
Nelsen skadet ? Åssen er det med RSC?

Ville nok ha kjørt med Hoilett på på midten der, muligens ofret N´Zonzi. Kan kanskje bruke han som erstatter på Jones.

Hvis Santa-Cruz er skadefri så heller han enn Roberts.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 2/1/2011 9:23:38 AM Sist oppdatert 2/1/2011 9:23:38 AM
Hoilett MÅ spille!

Enten i rommmet bak Roberts/Benjani(som enslig spiss), eller som høyreving med Santa Cruz og Kalinic i tospann øverst.
Du må være innlogget for å svare

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2011 10:52:02 AM Sist oppdatert 2/1/2011 10:52:02 AM
Hehe, ja ser jo d selv nå. Enig at d må ryddes plass til Hoilett :) Gjerne ut med Zonz, inn med Gamst sentralt og Dunn og Hoilett på kantene som sist!
Du må være innlogget for å svare

karste

Antall innlegg: 62
Medlem 582 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2011 10:53:47 AM Sist oppdatert 2/1/2011 10:53:47 AM
Vil som sikkert flere her også se Rocky eller benjani foran Roberts i køen, men Santa er sikkert fortsatt skadet og Roberts har fått spille fremfor Benjani den siste tiden.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 2/1/2011 11:56:05 AM Sist oppdatert 2/1/2011 11:56:05 AM
karste skrev:
Blir spennende å se hvilke 11 spillere Kean velger til denne matchen! Jeg håper atn de to nye spillerne Rochina og Formica får plass på benken, selv om jeg egentlig tviler på det.

 Formica og Rochina vil ikke bli brukt.
Kean har uttalt at de vil trenge ca 10 dager på å tilpasse seg livet i England.

Forøvrig er Santa Cruz \"skadet\", og vil ikke bli brukt mot Tottenham eller Wigan, for å forhindre at skaden blir omfattende. Så det er mer et forebyggende tiltak enn en skade.

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 2/1/2011 1:57:17 PM Sist oppdatert 2/1/2011 1:57:17 PM
NoFear` skrev:
Forøvrig er Santa Cruz \"skadet\", og vil ikke bli brukt mot Tottenham eller Wigan, for å forhindre at skaden blir omfattende. Så det er mer et forebyggende tiltak enn en skade.

 \"Skadet\"? Han har en helt tradisjonell strekkskade og trenger et par uker på å bli kvitt den. Så han er skadet, ikke \"skadet\"...

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/1/2011 5:27:44 PM Sist oppdatert 2/1/2011 5:27:44 PM
Synd Santa Cruz ikke blir klar. Hadde vært moro å se nyervervelsene også men skjønner det er tilig. Syns Mame bør komme inn igjen på topp eller kant. Vi trenger farten hans...
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 2/1/2011 5:55:12 PM Sist oppdatert 2/1/2011 5:55:12 PM
Nelsen er vel mest sannsynlig ute. Det behøver ikke være så dumt, med tanke på at Givet blir flyttet inn og Olsson ned. Tottenham kjører med Lennon på høyrevingen. Vi har bare en mann som kanskje kan matche litt av farten hans, og det er Olsson. Vi har flaks siden Bale er skadet, VDF er ute av form, Dawson er ute, det samme er King, Kaboul, Huddlestone og at de har like ineffektive spisser som oss selv. Woodgate og Palacios er usikre. Alikevell kan de stille med et sterkt lag som:

Gomes

Hutton - Gallas - Bassong - Ekotto

Lennon - Sandro - Modric - Krancjar

Van der Vaart

Crouch


Håper på vi sender ut disse elleve:

Robinson

Salgado - Samba - Givet - Olsson

Hoilett - JJ - Gamst - Dunn

Kalinic - Mame



Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 2/1/2011 10:34:52 PM Sist oppdatert 2/1/2011 10:34:52 PM
Preview Blackburn - Tottenham

Ti grunner til at Blackburn slår Tottenham på lørdag.


Jeg tror jeg har skrevet dette tidligere i et preview, men Spurs er det mest uspiselige laget i Premier League. Og de fleste som er født på begynnelsen av åttitallet mener det samme. I tillegg har de den mest selvrettferdige og minst selvironiske manageren i Premier League.

Derfor smerter det meg å si at de har spilt strålende fotball denne sesongen, men heldigvis begynner Redknapp å vise sitt sanne jeg.

En litt artig statistikk er at Tottenham har vunnet samtlige ni kamper de har tatt ledelsen denne sesongen. Blackburn på sin side har tapt samtlige ni der motstanderen har tatt ledelsen. Det gjelder for vår del å ikke slippe inn først med andre ord.

På papiret har Tottenham et bedre lag. Det skulle jo bare mangle når man sammenlikner hvor mye Tottenham sitt mannskap har kostet i forhold til Blackburn sitt. Uansett, dette er en kamp vi vinner.

Og her er ti grunner til akkurat det.

1. Paul Robinson. Det er ikke tilfeldig at Redknapp har snust på Robinson i januar. Han er enkelt og greit en bedre keeper enn Gomes. Brasilianeren gjør kanskje ekstreme redninger fra tid til annen som Robinson ikke gjør, men samtidig gjør han ekstreme tabber som Robinson ikke gjør. Og det sier litt når man ser på historien til Robinson før han kom til oss.

2. Ingen Gareth Bale. Det er ikke til å stikke under en stol. Det tapte medlemmet fra Gorillaz var hovedgrunnen til at vi tapte mot WHL. Aldri har jeg sett Michel Salgado bli så rundtspilt. For de som ikke husker det ble han byttet ut etter en halvtime. Det er stort sett Bale og van der Vaart som skaper noe for Tottenham, og da er det positivt at 50 prosent av den kreative offensive kraften er borte.

3. Tottenham stiller uten ordentlige forsvarsspillere. Det er forsvarskrise i Tottenham. Kaboul og King er skadet, i tillegg er Dawson suspendert og Gallas usikker. Det gjør at Spurs muligens må stille med invalide Woodgate og klønete Bassong i midtforsvaret. På backene er Hutton og Assou-Ekotto bedre offensivt enn defensivt. Det betyr at mulighetene er gode for å skape sjanser. Og bortsett fra Manchester United er vi det mest effektive laget i Premier League. Vi scorer på 37 prosent av alle skuddene som treffer mål.

4. Tottenham klarte ikke å signere en spiss. Det betyr i utgangspunktet at Tottenham også stiller uten spisser. Van der Vaart er selvfølgelig farlig, men resten er ikke mye å hoppe i taket av. Hadde Kalinic spilt i Tottenham denne sesongen ville han vært toppscorer i Premier League. På de siste 38 ligakampene har spissene til Tottenham kun scoret 19 mål. 10 av disse har Pavlyuchenko stått for.

5. Christopher Samba og offensiv dødball. Ja, vi har blitt dårligere på offensiv dødball etter at Big Sam fikk sparken. Men vi har fortsatt foten til Gamst og høyden til Samba. Tottenham er det laget i ligaen som har sluppet inn flest mål scoret av motstandernes forsvarsspillere.

6. Pila peker oppover. Mens Harry Redknapp er på god vei til å rote det til på sedvanlig vis i Tottenham peker pila oppover både spillemessig og poengmessig for Steve Kean og Blackburn. Kean tar i snitt 1.42 poeng per kamp. Big Sam tok 1.24. Tottenham har ikke vunnet på fire kamper.

7. Junior. Han vært glimrende de siste kampene. Jeg snakker selvfølgelig om David Hoilett. Hans fart og driv med ballen blir vanskelig å stoppe for Tottenhams vaklevorende forsvar.

8. Hjemmekamp. Vi spiller hjemme på Ewood. Der er vi gode. På de sju siste hjemmekampene har vi vunnet fem. Nå blir det seks av åtte.

9. David Dunns kamp mot WBA. Dunn gjorde sin beste kamp for sesongen mot WBA. Han fikk en mer eller mindre fri rolle ute til venstre. Og takket være Jermaine Jones’ arbeidskapasitet funker det bra. I kampen mot WBA fikk vi igjen se de fantastiske Dunn-pasningene med yttersiden av foten gjennom motstanderforsvaret.

10. Vi møter Tottenham. Selvfølgelig vinner vi!

Tropp Blackburn: Robinson, Samba, Olsson, Nelsen, Salgado, Givet, Dunn, Pedersen, Hoilett, Kalinic, MB Diouf, Lowe, Roberts, Benjani, Nzonzi, Hanley, Andrews, Grella, J Jones, Bunn, Brown.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson

Michel Salgado - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Martin Olsson

Junior Hoilett - Jermaine Jones - Morten Gamst Pedersen - David Dunn

Nikola Kalinic - Jason Roberts


Tropp Tottenham: Gomes, Pletikosa, Cudicini, Hutton, Corluka, Gallas, Bassong, Assou-Ekotto, Khumalo, Woodgate, Sandro, Palacios, Jenas, Lennon, Modric, Pienaar, Van der Vaart, Crouch, Pavlyuchenko, Defoe.

Mulig lagoppstilling:

Heurelho Gomes

Alan Hutton - Jonathan Woodgate - Sebastien Bassong - Benoit Assou-Ekotto

Wilson Palacios - Luka Modric

Aaron Lennon - Rafael van der Vaart - Steven Pienaar

Roman Pavlyuchenko

Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Opprettet 2/1/2011 11:43:52 PM Sist oppdatert 2/1/2011 11:43:52 PM
Hadde vært evig digg hvis vi klarer å slå tottenham, laget i alexander schau sitt hjerte med offensiv og fin fotball. Da hadde jeg seriøst frydet meg, og han hadde vel prøvd å lire av en mobbende halvmorsom kommentar i studio. GUD som det hadde frydet meg
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 12:23:26 AM Sist oppdatert 2/2/2011 12:25:31 AM
Ifølge en tottenham kompis, så er Modric ute, pga. operasjon!!!
Muligens Lennon også!


Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 12:54:40 AM Sist oppdatert 2/2/2011 12:54:40 AM
HellRene skrev:
Ifølge en tottenham kompis, så er Modric ute, pga. operasjon!!!
Muligens Lennon også!

 I følge Tottenham siden så er King, Kaboul (Operert tirsdag) og Bale ute med skade, mens Dawson er suspendert...

Står ikke noe om Modric og Lennon. (Desverre for oss)

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/2/2011 4:11:31 AM Sist oppdatert 2/2/2011 4:15:44 AM
Om det stemmer så er det en kjempefordel, og jeg begynner faktisk å tro på seier. Tottenham uten Huddlestone, Modric og Bale skal vi klare å slå. I tillegg sliter de big time i forsvaret sitt.
Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 7:43:30 AM Sist oppdatert 2/2/2011 7:43:30 AM
Det er onsdag, lille lørdag, og hva skal du gjøre?
Jo, du skal ta turen ned til O´Reillys og se Blackburn rundspille Tottenham. Det er det du skal gjøre.

Avspark 2100 hours.

Tippe litt skal du og.

The lager!
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 2/2/2011 10:10:03 AM Sist oppdatert 2/2/2011 10:10:03 AM
Puffsan skrev:
Hadde vært evig digg hvis vi klarer å slå tottenham, laget i alexander schau sitt hjerte med offensiv og fin fotball. Da hadde jeg seriøst frydet meg, og han hadde vel prøvd å lire av en mobbende halvmorsom kommentar i studio. GUD som det hadde frydet meg

 Ka du har i mot han egentlig?
Han seier jo som oftast korleis det er. Spelte Blackburn sexyfootball under Big Sam? NEI. Og han sa vi spelte verdens kjedeligaste fotball. ENIG.

Vi vann mot Everton i opningskampen med ein sjuk pasningsstatestikk. Hadde vel 50 pasningar i laget eller.noke. Såg ein statesitkk. Var heilt sjukt. :)

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2011 11:26:42 AM Sist oppdatert 2/2/2011 11:26:42 AM
ShitAzid skrev:

Han seier jo som oftast korleis det er. Spelte Blackburn sexyfootball under Big Sam? NEI. Og han sa vi spelte verdens kjedeligaste fotball. ENIG.

Vi vann mot Everton i opningskampen med ein sjuk pasningsstatestikk. Hadde vel 50 pasningar i laget eller.noke. Såg ein statesitkk. Var heilt sjukt. :)

 Sidan det er innskrive i det eviges bok kva som er god foball meiner du? Eg trur ein kan snakke om at det er ulike måtar å spele fotball på, ulike oppfatningar av kva som er meir eller mindre attraktiv, og til slutt resultatet/suksessen ein har.

Du må være innlogget for å svare

Roversnilsen

Antall innlegg: 207

Opprettet 2/2/2011 11:57:37 AM Sist oppdatert 2/2/2011 11:57:37 AM
Kjell Sindre skrev:
ShitAzid skrev:

Han seier jo som oftast korleis det er. Spelte Blackburn sexyfootball under Big Sam? NEI. Og han sa vi spelte verdens kjedeligaste fotball. ENIG.

Vi vann mot Everton i opningskampen med ein sjuk pasningsstatestikk. Hadde vel 50 pasningar i laget eller.noke. Såg ein statesitkk. Var heilt sjukt. :)

 Sidan det er innskrive i det eviges bok kva som er god foball meiner du? Eg trur ein kan snakke om at det er ulike måtar å spele fotball på, ulike oppfatningar av kva som er meir eller mindre attraktiv, og til slutt resultatet/suksessen ein har.

 Er vel ingen fasit på hva som er god fotball nei, men majoriteten av fotballfans verden rundt foretrekker nok heller å se finspillende fotball med hurtige trekk, fine pasninger og fine dribleraid enn lag som bygger opp fotballen på duellspill, kriging og lompemål.
Men ja, helt klart, resultatene er til syvende og sist det som teller, iallefall for meg.

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/2/2011 12:46:55 PM Sist oppdatert 2/2/2011 12:46:55 PM
Samba scorer vel i kveld da. Gjør som regel det første kamp etter signering av ny kontrakt...
Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Opprettet 2/2/2011 1:26:22 PM Sist oppdatert 2/2/2011 1:26:22 PM
Vel, jeg synes ikke fyren er morsom, han har for lav kompetanse til å sitte der hver eneste serierunde (90% av vennene mine kunne gjort en like god jobb) og jeg liker ikke fyren sånn helt generelt.

Det han har sagt om big sam og rovers er det jo egentlig ikke noe galt i, men er litt kjedelig når han nevner det samme hver gang.

Derfor hadde det vært ekstra digg å slå tottenham i dag med offensiv fotball.
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2011 1:50:37 PM Sist oppdatert 2/2/2011 1:51:51 PM
Roversnilsen skrev:
Er vel ingen fasit på hva som er god fotball nei, men majoriteten av fotballfans verden rundt foretrekker nok heller å se finspillende fotball med hurtige trekk, fine pasninger og fine dribleraid enn lag som bygger opp fotballen på duellspill, kriging og lompemål.

 Colin Hendry var til dømes aldri særleg fintspelande, Robbie Savage kanskje heller ikkje, og mange vil vel hevde at Chris Samba ikkje er direkte slepen. Men kva søren; personleg ville fotballen miste ein dimensjon for meg om typar som dette forsvann. Eg respekterar sjølvsagt at andre meiner annleis, noko anna ville vere fundamentalisme.

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 1:53:07 PM Sist oppdatert 2/2/2011 1:53:07 PM
Gler meg til kamp i kveld! Fekk ikkje sett villa kampen i helga, men det var sikkert like greit.. No har vi Spurs i dag, og Wigan på laurdag. Fasit: 6 poeng før helga er omme :D GLEDE!

Synd vi ikkje får sett våre to nye signeringar, Rochina og Formica, men dei treng vel litt tid på å akklimatisere seg, blir spennande når dei er klare.

Kampen i kveld:

Gull at Samba har signert ny avtale med Rovers, og slik eg har forstått det er Hoilett og P. Jones dei som står for tur.

Tottenham manglar stopparar og spissar, og har samtidig ein del midtbanespelarar ute med skader. Keeper Gomes kan vere verdast beste og tidenes værste i ein og same kamp. Dette skal gje 3 poeng på Fort Ewood!

Vi stiller vel slik: (?)

Robbo
Salgado Samba(c) Nelsen Givet
J.Jones
Hoilett Gamst Olsson
Mame Roberts

Trur dette kan vere eit godt lag å starte med ikveld, så får Dunn og Kali kome inn i løpet av andre omgangen ;)

2-1, Gamst og Samba.


Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 2/2/2011 2:29:18 PM Sist oppdatert 2/2/2011 2:29:18 PM
hvilken kanal viser kampen?
Du må være innlogget for å svare

matsmy

Antall innlegg: 14

Opprettet 2/2/2011 2:32:26 PM Sist oppdatert 2/2/2011 2:32:26 PM
risto92 skrev:
hvilken kanal viser kampen?

 TV2 pl 1 mener jeg

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 2:38:00 PM Sist oppdatert 2/2/2011 2:38:55 PM
matsmy skrev:
risto92 skrev:
hvilken kanal viser kampen?

 TV2 pl 1 mener jeg

 TV2 PL HD2, står i første posten :P

Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/2/2011 3:20:57 PM Sist oppdatert 2/2/2011 3:21:17 PM
TV 2 PL HD2 ja. Er ikke værre enn å gå inn på denne siden heller :)

http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=tournamentFixtures&tournamentId=230
Du må være innlogget for å svare

petlun

Antall innlegg: 49

Opprettet 2/2/2011 3:47:21 PM Sist oppdatert 2/2/2011 3:47:21 PM
http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10013989

Modric ute! Palacios kan være tilbake...

Lukter 3 points!!!
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Opprettet 2/2/2011 4:06:09 PM Sist oppdatert 2/2/2011 4:06:09 PM
Kjell Sindre skrev:
Roversnilsen skrev:
Er vel ingen fasit på hva som er god fotball nei, men majoriteten av fotballfans verden rundt foretrekker nok heller å se finspillende fotball med hurtige trekk, fine pasninger og fine dribleraid enn lag som bygger opp fotballen på duellspill, kriging og lompemål.

 Colin Hendry var til dømes aldri særleg fintspelande, Robbie Savage kanskje heller ikkje, og mange vil vel hevde at Chris Samba ikkje er direkte slepen. Men kva søren; personleg ville fotballen miste ein dimensjon for meg om typar som dette forsvann. Eg respekterar sjølvsagt at andre meiner annleis, noko anna ville vere fundamentalisme.

 Hendry og Savage er jo to typar som \"alle\" Rovers-supporterar elskar. Og slike typar må ein ha i alle lag. Til og med Barcelona har plass til slike, til dømes Puyol.

Vinnarvilje, kriging og duellspel er deilig. Dette bør være grunntrekk i alle fotballtaktikkar, og noko eg er heilt sikker på at skotten Steve Kean også er ute etter.

Men ein kan ikkje berre satse på fysikk og direkte spel, særleg ikkje når ein manglar ein skikkelig target-man (Santa Cruz skada). Blackburn er avhengig av ein Tugay-type, Dunn-type, eller gode kantar. Dette håper eg vi får sjå framover.

Historien har vist at til dømes Reid - Savage- kombinasjon ikkje fungerar. Eg fryktar Gamst - Jermaine Jones kan falle i samme kategori. Derfor treng vi Dunn, Formica, Hoilett til å skape ting framover.

Over til kampen. Eg vil ha Olsson på backen, Dunn på venstrekant og Mame - Kalinic framme. Gamst kan falle ned og dekke rommet Olsson skaper når han bombar framover. Dunn kan trekke inn, lage plass og forhåpentligvis spele stikkarar gjennom. Mame og Hoilett kan figurere mot høgresida.

Satsar på ein bra kamp!

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2011 4:25:02 PM Sist oppdatert 2/2/2011 4:26:05 PM
Dunn hadde vel sin beste sesong på lang lang tid i fjor? Så det kan vel neppe ha handla berre om fysikk?

Elles festleg at du nemnde Reid og Savage saman, for vår beste ligaplassering på ei stund, 6. plassen i 2005/2006, kom med 34 kampar for Reid og 34 kampar for Savage. Hærlege minner!

Poenget var aldri å gå inn i nokon stor diskusjon, har berre sett med undring på ekstremt einsidige framstillingar som ofte vert gjort her inne.

Kamp i kveld? Ja, det stemmer visst. Dersom me nokon sinne skal slå Spurs, så må det vere i kveld. UP THE ROVERS!
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 4:42:05 PM Sist oppdatert 2/2/2011 4:42:05 PM
Slutt på lange baller og kjedelig fotball i Rovers leiren.

Nye friske takter siste kampene, med samba la bamba fotball, håper vi får se en fryktsom angrepsfotball i kveld!!!

Vingspillet og midtbanekrigen blir viktig i dag, samt. Spissene får bli mer effektiv forran målet!!!
Du må være innlogget for å svare

ronny_los

Antall innlegg: 1527

Opprettet 2/2/2011 4:48:50 PM Sist oppdatert 2/2/2011 4:48:50 PM
4 ting som gjør at vi vinner ikveld:

1. Givet på venstreback med hjelp av Olsson på ving. Lennon må stoppes, da Bale er ute er dette den farligste spilleren.

2. Jermaine Jones tar ut Van der Vaart så han ikke får fritt frem i rommet mellom vår midtbane og forsvar.

3. Samba markerer ut Crouch. Frykter mere raske spisser så håper dem ikke starter med Defoe.

4. Angrip på med fart. Hoillett og Olsson på hver sin ving. Tottenhamm har idag og egentlig til vanlig et av ligaens dårligste forsvar.
Du må være innlogget for å svare

hagenge

Antall innlegg: 211

Opprettet 2/2/2011 5:43:33 PM Sist oppdatert 2/2/2011 5:43:33 PM
Kjell Sindre skrev:
Dunn hadde vel sin beste sesong på lang lang tid i fjor? Så det kan vel neppe ha handla berre om fysikk?

Elles festleg at du nemnde Reid og Savage saman, for vår beste ligaplassering på ei stund, 6. plassen i 2005/2006, kom med 34 kampar for Reid og 34 kampar for Savage. Hærlege minner!

Poenget var aldri å gå inn i nokon stor diskusjon, har berre sett med undring på ekstremt einsidige framstillingar som ofte vert gjort her inne.

Kamp i kveld? Ja, det stemmer visst. Dersom me nokon sinne skal slå Spurs, så må det vere i kveld. UP THE ROVERS!

 Sjølvsagt gode minner ja! I 2005/2006 spelte også Tugay 27 kampar. Gamst var i fyr og flamme, samt at vi hadde virvelvinden Bellamy framme. Poenget mitt er at med krigarar sentralt så treng vi kreativitet andre stadar. I lengda held det ikkje med musklar, ein bjørn aleine på topp og fokus på dødballar. Ikkje kritikk til Rovers under Big-Sam, berre eit syn på korleis laget sånn eg ser det fungerer best.

Forresten, er det på tide for supporterklubben å skaffe seg avtale med Faxe-øl? :)

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 2/2/2011 6:10:36 PM Sist oppdatert 2/2/2011 6:10:36 PM
3-1 til blackburn :)

Done deal!;)
Du må være innlogget for å svare

lsknikko

Antall innlegg: 28

Opprettet 2/2/2011 7:13:03 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:13:55 PM
Ett litt uvanlig uttak for å demme opp flankene til Tottenham,og vinger som trekker inn i banen for å legge press på ett usikkert Spurs-forsvar:



M.B.Diouf Kalinic



Hoilett J.Jones Dunn Gamst



Olsson Nelsen Samba Salgado


K
Robinson

Diouf og Kalinic fordi de tilsammen har fart og teknikk til å true bakrom og utforde ett skadeutsatt forsvar. Hoilett på høyre fordi han er frekk nok til å gå både ned til linja og inn i banen for å avslutte samtidig som hans fart kombinert med Olsson vil nøytralisere Lennon. Gamst på venstre fordi han vil dekke rommet bak Dunn når han går frem og jobber bra defensivt langs hele sida med Salgado. Siden Diouf og Kalinic ikke er noen fremragende hodespillere går vi ikke glipp av så mye av å ha venstre beinet hans på høyre. Da har vi stoppet flankene til Tottenham og Jones tar ut van der Vaart i midten,og vi vinner en vanskelig kamp 3-1. GO ROVERS!!!
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 2/2/2011 7:29:43 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:29:43 PM
Kjell Sindre skrev:
... og mange vil vel hevde at Chris Samba ikkje er direkte slepen...

 Jeg er ikke en av dem - etter å ha sett Sambas Cristiano Ronaldo-finte mot WBA. De måtte gni seg i øynene i TV 2-studio.:) Mange som tar det for gitt at det svære beistet av en fotballspiller ikke har teknikk fordi han er, ja, et svært beist.;)

Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 7:35:26 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:35:26 PM
Finta Samba hadde mot WBA var jo fantastisk!!

Btw. så var jo samba spiss til han var 16-17 år.
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 2/2/2011 7:53:40 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:59:31 PM
Blackburn:

Robinson
Salgado Nelsen Samba Olsson
Hoilett Andrews Jermaine Dunn
Mame Roberts

Benken: Bunn, Kalinic, Gamst, Hanley, Benjani, N Zonzi og Grella på benken

Tottenham:
Gomes
Corluka, Bassong, Gallas, Assou - Ekotto
Lennon, Jenas, Palacios
Van Der Vaart
Crouch Defoe

Benken: Cudicini, Pavly, Kranjcar, Sandro, Khumalo,
Pletikosa, Woodgate.


Andrews frå start? Eg e jo ikkje overbegeistra kjenne eg.
Kunne jo kanskje ha hatt gamst i staden for. Blir veldig defensivt på midtbana, men ganske tydelig at det skal angripast med Olsson, Hoilett, Dunn, Mame og Roberts.

Kanskje det blir bra, kven veit? Blir kjekt å sjå.
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/2/2011 7:57:12 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:57:12 PM
Hva f... gjør Andrews på banen og Gamst på benken? Nå ble jeg skuffet her.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 7:57:25 PM Sist oppdatert 2/2/2011 7:57:25 PM
ShitAzid skrev:
Blackburn:

Robinson
Salgado Nelsen Samba Olsson
Hoilett Andrews Jermaine Dunn
Mame Roberts

Benken: Bunn, Kalinic, Gamst, Hanley, Benjani, N Zonzi og Grella på benken

Tottenham:
Gomes
Corluka, Bassong, Gallas, Assou - Ekotto
Lennon, Jenas, Palacios
Van Der Vaart
Crouch Defoe

Benken: Cudicini, Pavly, Kranjcar, Sandro, Khumalo,
Pletikosa, Woodgate.

 ANDREWS?!?!?!?!?!WTF?!?!?!

ka faen, må utnytte at tottenham e svekket her!! FÅ INN GAMST!

Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 2/2/2011 8:00:48 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:00:48 PM
Blir kanskje litt håvelaust framover om Gamst også er med.
Greit med to sittande midtbanespelarar, men hadde helst sett Nzonzi.Sjølv om formen ikkje er på topp igjen, men det er vel heller ikkje Andrews sin.
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 8:02:53 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:02:53 PM
Gamst har vanvittige passninger og er med framover, SKUFFA!!!
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 8:03:18 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:03:18 PM
Har vanskeleg for å forstå korleis Andrews har klart å ta plassen til Gamst. Andrews? wtf. King Andrews! :D jau..
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/2/2011 8:03:33 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:03:33 PM
HellRene skrev:
Gamst har vanvittige passninger og er med framover, SKUFFA!!!

 Han er også viktig på dødballer og innkast.

Du må være innlogget for å svare

lsknikko

Antall innlegg: 28

Opprettet 2/2/2011 8:03:47 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:03:47 PM
????????
???hva skjer???

Andrew...zzz....zzz...???

Får i det minste håpe det lykkes men ser bare ikke tanken bak
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 2/2/2011 8:05:25 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:05:25 PM
Andrews holder kanskje 45 min, så kommer gamst innpå!!!
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 2/2/2011 8:06:19 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:06:19 PM
Nå har Gamsten vært ræva de siste kampene da så jeg skjønner det, men han er veldig ofte nest sist på det meste vi skaper. Gamsten var ifølge Radio Rovers elendig mot Villa også...
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2011 8:07:50 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:07:50 PM
Fatter ikke hva Andrews gjør i Rovers drakt. Er ikke i nærheten av å inneha noe som helst av ferdigheter. 4-0 spurs..
Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 2/2/2011 8:12:29 PM Sist oppdatert 2/2/2011 8:12:29 PM
Gogger skrev:
Fatter ikke hva Andrews gjør i Rovers drakt. Er ikke i nærheten av å inneha noe som helst av ferdigheter. 4-0 spurs..

 Både Ince og Sam brukte vel Andrews (for) mye, og nå når han er tilbake fra skade virker det som at Kean også vil bruke ham. Fatter det ikke, for han er jo ikke god nok. Han må gjøre et eller annet Ronaldinho-aktig på treningene ivertfall.

Du må være innlogget for å svare
12345
ForumBlackburn RoversBlackburn - Tottenham