Blackburn - Liverpool 05.01.2011 KL: 21.00

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/3/2011 5:22:08 PM Sist oppdatert 1/3/2011 8:26:04 PM
Om to dagar, nermare bestemt onsdag, tek eit skaderamma Blackburn i mot eit Liverpool lag som ikkje presterar som forventa og som slit på bortebane.

Kampen går på Ewood Park, der vi er og skal vere best. Liverpool har vore i dårlig form heile sesongen og var mest heldige som fekk med seg alle poenga heime mot Bolton i helga. No gjestar dei vår heimebane, noko som bør gje oss ein stor fordel trass i alle skadane vi har.

Blackburn kan måtte klare seg uten så mange som 10 førstelagsspelarar, blant dei er Robbo, Hanley, Jones, Zonz, Grella, Andrews, Kalinic.

Samba vil bli testa før kampstart og Brett Emerton har slutta seg til troppa til Australia for ASIA Cup.

Salgado er tilbake i frå karantene, så vi har i vertfall høgreback.

Det bjønder å sjå tynt ut i rekkjene på Ewood Park, heldigvis viser kalenderen Januar og Venkys har lova Steve Kean pengar å handle for. Kean har sendt inn ei liste med 5-6 namn, 3 av desse kan dukke opp i løpet av den neste veka. Samtidig prøvar pr-kåte indarar å lande den tidligare storspelaren Ronaldinho, ein avtale som ikkje går utover kva Kean har blitt lova. Det går mot spennande og lysare tider på Ewood Park.

Kampen på onsdag blir med så mange skadar nesten ein kamp vi berre må få ut av systemet. Liverpool slit, men vi har desverre ikkje så mykje å stille opp med når nesten eit heilt lag er ute med skadar, karantener, landskampar. Vi var sterkt svekka mot Sunderland, og vi hugsar alle korleis det gjekk.

Å tippe lag blir berre vansklegare og vansklegare, no er Hanley og Emerton også uaktuelle, men vi får att Salgado. David Dunn er heilt ute av form, Givet tenker meir på frankrike enn å prestere bra for blackburn, olsson er ikkje venstreback, Mame fungerar ikkje som targetspiss og Benjani held **** i ****** ikkje nivået.

Håpar mest på ein 4-4-2, så vi får spissar som kan fungere. Men då har vi ikkje nok defansiv drivkraft til å tette igjen bak. Men med alle potensielle defansive midtbanespelara ute med skade, så blir det vanskelig uansett.

Trur/håpar på dette laget:

Bunn
Salgado Samba(c) Nelsen Givet
Linganzi
El Hadji Gamst Olsson
Mame Hoilett

Resultatmessig blir eg ikkje skuffa over 1 poeng i morga, men håpar som altid på 3.

Kampen ser du på TV 2 PL HD3, Sumo og ymse andre WWW´ar.
Kampstart er 21.00.

Up the Rovers!


Du må være innlogget for å svare

bob_hund

Antall innlegg: 2306

Opprettet 1/3/2011 5:50:35 PM Sist oppdatert 1/3/2011 5:51:05 PM
Jeg håper også Linganzi får spille. Det er selvmord å spille med en midtbane der alle er offenive. Håper Kean skjønner det. Alle de gode lagene har minst en defensiv midtbanespiller på banen, og de spiller som regel god fotball likevel.

Edit: Enig med laget ditt TugayLegend.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 1/3/2011 6:57:25 PM Sist oppdatert 1/3/2011 6:57:25 PM
Slettes ikke noe dårlig lag det der Tugaylegend.
Er jo egentlig rart å si det, når så mye som 10 \"nøkkelspillere\" er ute.

Går for 1 poeng, kanskje 3. Liverpool har vært en katastrofe, og skal prise seg lykkelig over 3 poeng mot Bolton. 2 meter offside på Cole.
Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Opprettet 1/3/2011 9:32:06 PM Sist oppdatert 1/3/2011 9:33:50 PM
har troen på 3 poeng her viss vi spiller slik vi gjorde mot wba..tipper 2-1 til oss
Du må være innlogget for å svare

_states_

Antall innlegg: 266

Opprettet 1/4/2011 7:49:26 AM Sist oppdatert 1/4/2011 7:49:26 AM
Flott kamptråd!
Frykter vi har ingenting og komme med offensivt uten Kalinic her.. Typisk hvis det snur for Liverpool i denne kampen og de vinner..
Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 1/4/2011 12:00:45 PM Sist oppdatert 1/4/2011 12:00:45 PM
Da er vi klare for årets første hjemmekamp, og årets første tipperunde og samling på O´Reillys. Roversfansens Mekka i Oslo.



Avspark 21:00.



Don´t be square, be there! You know.. Yo!



G-man.

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 1/4/2011 6:34:51 PM Sist oppdatert 1/4/2011 6:35:18 PM
Preview Blackburn - Liverpool

Statusrapport under Steve Kean: Tre drittkamper, en god kamp og fortsatt uten seier på Ewood.


Under Sam Allardyce var vi nærmest uslåelige hjemme. Slik har det ikke sett ut under Steve Kean. I hans første kamp var vi heldige som klarte et poeng mot bunnlaget West Ham. Like heldige var vi ikke i neste hjemmekamp mot Stoke. Uten noen klar plan ble vi regelrett pissa på. Regelen under Kean har vært at vi har framstått utrolig svake.

Vi var også svake mot Sunderland sist, men da mente visst Kean at vi ikke hadde fortjent å tape 3-0. Det er på grunn av slike uttalelser jeg blir litt skremt. Ser han ikke hvordan vi framstår? Craig Gorden gjorde ikke en eneste redning gjennom hele kampen.


Håpet er at Kean lykkes, men fornuften sier at det blir vanskelig.


Heldigvis skal vi nå møte et annet lag som framstår langt svakere enn de egentlig er. Samtidig er Liverpool et lag vi tradisjonelt sliter mot. Vi har kun vunnet en av de 20 siste mot naboene våre.

Kampen blir ikke noe lettere av at vi mangler noen av de viktigste spillerne våre. Det er nok ikke mange som er uenig i at Paul Robinson har vært blant våre beste, om ikke den beste, denne sesongen. Han er ikke med i troppen, og jeg ble ikke videre imponert over det Bunn viste mot Sunderland.

En annen av våre mest stabile spillere, Phil Jones, er som kjent også ute. Selv om Steven N’Zonzi ikke har vært like god denne sesongen kunne vi trengt en defensiv midtbanespiller på banen. Og helst ikke David Dunn som har vært utrolig svak de siste ukene. Han må ha fri rolle bak spissen, eller så fungerer han ikke.

Når vi legger til at Brett Emerton har dratt til Asiamesterskapet i tillegg til at Grella og Andrews fortsatt er ute begynner det å bli svært så tynt på midtbanen. På topp ser det også tynt ut med Kalinic suspendert og Roberts skada. Da sitter vi igjen med våre to svakeste spisser MB Diouf og Benjani.


Premier Leagues beste stopper er tilbake til kampen mot Liverpool.


På den positive siden er Christopher Samba tilbake. Sannsynligvis også med kapteinsbindet rundt armen. Tilbake er også Michel Salgado som sannsynligvis går rett inn på laget.

Hvordan laget blir seende ut blir et stort spenningsmoment og her er det mange spørsmålstegn:

Hvem skal spille venstreback? Både Givet og Olsson har klare svakheter. Med tanke på hvem Liverpool har på backen han det fort blir Givet på back og Olsson på kanten.

Hvordan skal midtbanen se ut? Med Gamsten og Dunn sentralt kan det fort bli i overkant offensivt. Dunn har i tillegg vært en skygge av seg selv den siste tiden. Spørsmålet er da; hvem skal inn? Goulon har ikke tempoet inne. Det hadde vært interessant og sett Lowe, men han blir nok litt urutinert. Linganzi har fått få sjanser på laget, og det er det sikkert en grunn til.

Hvilken formasjon skal vi spille? For meg er det ingen tvil om at 4-4-2 er veien å gå. Det er i den formasjonen vi faktisk ser ut som et fotballag. Igjen så blir problemet fraværet av defensive fibre i midtbaneleddet.

Troppen: Bunn, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, Olsson, Hanley, Hoilett, Dunn, Pedersen, EH Diouf, MB Diouf, Benjani, Goulon, Linganzi, Morris, Doran, Lowe, Fielding.

Mulig lagoppstilling:

Mark Bunn

Michel Salgado - Christopher Samba - Ryan Nelsen - Gael Givet

El Hadji Diouf - David Dunn - Morten Gamst Pedersen - Martin Olsson

Mame Biram Diouf - Benjani


Jeg mener at Roy Hodgson er en av de som må ta mest ansvar for at Blackburn rykket ned i sin tid. Så for meg blir ikke dette noe hjertelig gjensyn. Liverpool har vært lusne denne sesongen så mulighetene for poeng er definitivt der for vår del.


Noen positive øyeblikk sto Hodgson for.


De røde fra Merseyside mangler Raul Meireles og Jamie Carragher. Meireles er en god spiller, men at de mangler Carragher går mer i Liverpools fordel enn vår, er jeg redd.

Det er vel neppe nødvendig å si, men Fernando Torres kommer sikkert til å score mot oss. Han har tross alt fem mål på fire kamper. Det er ALLTID en sånn spiller.

Troppen: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Aurelio, Gerrard, Lucas, Kuyt, Rodriguez, Torres, Ngog, Gulacsi, Hansen, Kelly, Kyrgiakos, Konchesky, Poulsen, Cole, Babel.

Mulig lagoppstilling:

Pepe Reina

Glen Johnson - Martin Skrtel - Daniel Agger - Fabio Aurelio

Dirk Kuyt - Lucas Leiva - Steven Gerrard - Maxi Rodriguez

Fernando Torres - David N’Gog.

Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 1/4/2011 9:10:04 PM Sist oppdatert 1/4/2011 9:10:04 PM
Å si at Roy var hivedårsaken til at vi rykket ned i 99 mener jeg, med all respekt til deg som skrev det, er helt feil.

Jeg mener at det var en styrefeil med walker i spissen som forårsaker det. Når man i tillegg ansetter brian juss ved roret var vi dømt til å drite på draget.

Men det er en annen diskusjon.

Jeg frykter morgendagen litt... Liverpool er på vei oppover og har et skikkelig bra lag!! Vi er skadeskutt og en laber tropp og en laber leder. I skrivende stund. Mye pga av skader og suspensjoner selvfølgelig
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/4/2011 9:20:08 PM Sist oppdatert 1/4/2011 9:20:08 PM
Spørs om Samba blir vraket i morgen. Etter det han har gått ut å sagt i dag kan ikke Kean la han spille i morgen. Dustete av Samba ihvertfall. Nå er det andre gang han går til media så da er det bare å selge å få inn en ny.
Ingen er større enn klubben....

Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 1/5/2011 11:00:31 AM Sist oppdatert 1/5/2011 11:00:31 AM
Da drar jeg fra hotellet i Manchester bort til Blackburn! Håper på seier! Blir vanskelig, men Liverpool er jo ikke i storform for tiden akkurat så vi har en fair sjangse der. Mereiles skadet og, bra bra :P
TVI TVI! :D
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 1/5/2011 6:10:57 PM Sist oppdatert 1/5/2011 6:10:57 PM
Regner med dette laget i kveld:

Bunn

Salgado - Samba - Nelsen - Givet

El Hadji - Dunn - Gamst - Olsson

Benjani - Mame

Synd vi sliter sånn på skadefronten, vi kunne stilt et sterkere lag!
Liverpool kommer med en nesten skadefri førstelver.
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Opprettet 1/5/2011 6:19:08 PM Sist oppdatert 1/5/2011 6:19:08 PM
Rovers88 skrev:
Da drar jeg fra hotellet i Manchester bort til Blackburn! Håper på seier! Blir vanskelig, men Liverpool er jo ikke i storform for tiden akkurat så vi har en fair sjangse der. Mereiles skadet og, bra bra :P
TVI TVI! :D

 God tur:). Håper ikke det snør så sinnsykt som det gjør her bare;).

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 7:27:35 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:27:35 PM
Lykke til folkens, dette blir spennende :)
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 7:29:43 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:29:43 PM
Tro på seier i dag! :)
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 7:31:05 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:31:05 PM
ROVERS: Bunn, Salgado, Samba (c), Nelsen, Givet, Hoilett, Dunn, Pedersen, Olsson, Benjani, MB Diouf.

Subs: Fielding (GK), EH Diouf, Linganzi, Doran, Goulon, Hanley, Morris.
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/5/2011 7:36:15 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:36:15 PM
fryktelig dårlig framover. Benjani? fryktelig dårlige greier diverre. Trenge verkeleg forsterkningar.

Du må være innlogget for å svare

Langedal

Antall innlegg: 294

Opprettet 1/5/2011 7:39:18 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:39:18 PM
Spennende startellever. Tror Benji og MB order tre poeng i kveld.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 7:43:16 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:43:16 PM
Har litt tro på kantene våres i dag jeg.. Slippes de litt til, og får igjennom et par raid, kan det bli spennende!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 1/5/2011 7:48:41 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:48:41 PM
Nå gjorde Benjani det veldig bra når han startet mot Chelsea, helt til han ble skadet, så vi får se. Er veldig skeptisk. Det med at 9 spillere er utilgjengelig gjør jo at det kan spre seg en utrygghet til de andre, men samtidig kan det også være at de gir litt ekstra for å holde plassen når kyllingene henter nye spillere. Time will show
Du må være innlogget for å svare

eibirk

Antall innlegg: 114

Opprettet 1/5/2011 7:54:06 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:54:06 PM
Håper på seier i dag, men tror desverre ikke vi klarer det.. 1-2
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/5/2011 7:59:45 PM Sist oppdatert 1/5/2011 7:59:45 PM
0-3, Torres x2 og N Gog
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:03:15 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:03:15 PM
Enten eller...

Trur vi kan ta poeng her, kanskje alle tre. Vi kan også bli grusa og tape stort.

Arte et labore!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:05:36 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:05:36 PM
ikke faen om vi taper i dag!
Du må være innlogget for å svare

jenssen

Antall innlegg: 81

Opprettet 1/5/2011 8:06:00 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:06:00 PM
2-0
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/5/2011 8:08:07 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:08:07 PM
Har faktisk en god følelse men tør ikke tro på noe....
Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 1/5/2011 8:18:59 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:18:59 PM
stream???
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:24:30 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:24:30 PM
Vi har fin bevegelse i laget så langt
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:28:06 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:28:06 PM
ÅÅÅÅÅ FY FAN!!! SÅ PENT ANGREP!!!!! AAAAAAAAAAAA: D
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:28:13 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:28:13 PM
Fy faen! Det var svææært nære! For et innlegg av Olsson!
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/5/2011 8:28:25 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:28:25 PM
Glimrende legg av Olsson der! Bør sitte i nettet!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:29:25 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:29:25 PM
Liker Hoilett sin spillet stil, rask som en kule og liker å utfordre og dribble seg inn i posisjon.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:30:53 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:31:28 PM
Hoilé mener du vel? :P
Du må være innlogget for å svare

jenssen

Antall innlegg: 81

Opprettet 1/5/2011 8:32:00 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:32:00 PM
ser bra ut
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/5/2011 8:38:50 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:38:50 PM
Fint mellom Mame og Benjani der!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:38:55 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:38:55 PM
Vi spiller fotball, nice :)
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:42:30 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:42:30 PM
YAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! OLSEN!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:42:37 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:42:37 PM
FANTASTISK! JADDA! Olsson!
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/5/2011 8:42:38 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:42:38 PM
Svensken.. :):):):):)

Du må være innlogget for å svare

jenssen

Antall innlegg: 81

Opprettet 1/5/2011 8:42:39 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:42:39 PM
jjjjjjjjaaaaaaaaaaaa
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:43:10 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:43:10 PM
VI SPILLER JÆVLA FUCKING FOOTBALL NÅ!!! FUCKYEA!!!! =DDDD
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/5/2011 8:43:23 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:44:21 PM
Flott av Skrtel og Lucas. Fekk ein god følelse med ein gong dei braka i hop.

Halv passive bak synst eg.

\"Blackburn køyre over Liverpool nå\" Fin kommentar å få.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/5/2011 8:44:13 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:44:13 PM
Hvem trenger Ronaldinho? hehe... :)
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:45:55 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:45:55 PM
Noken som fekk med seg ken som feira villast og mest i lag med målskårar Olsson eller? :D
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:46:46 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:46:46 PM
Fortell? :)
Du må være innlogget for å svare

jenssen

Antall innlegg: 81

Opprettet 1/5/2011 8:47:20 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:47:20 PM
Er på 9 plass nå.
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 1/5/2011 8:47:46 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:47:46 PM
SAMBA!

mannen som visst nok ikkje ønskjer å vere i blackburn lenger.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 1/5/2011 8:47:55 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:47:55 PM
JAAAAAAAAAAAAA :-) Sitter her å gliser:)

Var kanskje ikke vare dritt i klubbe allikavel?:)
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 1/5/2011 8:48:49 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:48:49 PM
Kem trenge nye spelarar.??? wohohohoh

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 1/5/2011 8:48:50 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:48:50 PM
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUCK YEA!!!!!!!!!!!!
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/5/2011 8:48:52 PM Sist oppdatert 1/5/2011 8:48:52 PM
HAHA sykt!!! BENJANI ?!?!? WTF :D
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversBlackburn - Liverpool 05.01.2011 KL: 21.00