Rovers greide ikke følge opp seieren mot Bristol.

Kampstatistikk: Wigan - Rovers

Skudd (på mål): 13 (3) - 12 (3)

Ballbesittelse: 44% - 56%

Hjørnespark: 3-6

Det var en tam førsteomgang av begge lag. Lite sjanser og generelt en temposvak omgang. Likevel var det noen farligheter fra både Wigan og Blackburn som det er verdt å nevne.

Første store mulighet i kampen kom i det 9.minutt da kaptein Bennett hadde et stygt balltap på egen halvdel. Wigans Kieffer Moore snappet opp ballen, men heldigvis for Bennett og Rovers fyrte Moore ballen til side for mål. Han burde og skulle ha utnyttet den sjansen bedre.

Rovers var litt mer frempå i den andre halvdelen av omgangen og fikk endelig testet Marshall i mål. Men det var ikke noe særlig annet enn gode frisparkforsøk fra Downing og Rothwell av sjanser for Rovers i 1.omgang. Det var to lag som var godt etablerte bakover, men det var en del rusk i maskineriet både for hjemme- og bortelaget.

Blackburn måtte vente til minutt 62 før første ordentlige farlighet. Nok en gang var det et frispark og Stewart Downing. Men som i 1.omgang var det like utenfor.

Halvveis i 2.omgang gjorde Mowbray et trippelbytte. Travis, Holtby og Gallagher ut. Johnson, Armstrong og Samuel inn. Adam Armstrong brukte ikke mange minuttene på å vise seg frem. Rovers' nummer 7 slo et godt innlegg som Samuel burde ha vært på, og like etter headet Armstrong himmelhøyt over fra 2 meter.

Idet kampen gikk inn i det siste kvarteret, fikk Lee Evans hjemmelagets sålangt største sjanse i kampen. Evans avsluttet hardt, men ikke presist nok, så det var en grei redning for keeper Walton.

Med ti minutter igjen på klokka så det ut til å ende målløst, men plutselig satt ballen for Wigan og Evans, dessverre. Et innlegg ble slått inn av Robinson, Christian Walton slipper ballen i feltet etter en kollisjon med Adarabioyo og den ble tilrettelagt for Lee Evans som smadret ballen i mål. Det var en situasjon Rovers kunne ha håndtert mye bedre.

Rovers fikk heller ikke til de store sjansene etter Wigans ledermål. Det greide derimot hjemmelaget. Tre minutter inn i overtiden utnyttet Wigan at Blackburn sendte alle mann frem i angrep og da kunne Michael Jacobs kontre inn 2-0.

Tony Mowbray og hans menn var dessverre ikke i nærheten av samme forestilling som forrige helg. Det betyr at Blackburn går glipp av viktige poeng og det er nå en luke på fire poeng opp til Cardiff på 6.plass med syv kamper igjen.

Neste kamp er tirsdag kl. 19.00 borte mot Barnsley. Der skal det være tre poeng.