Wharton ute til 2025

Publisert 4/25/2024 av Øystein Thorsen

Et tungt slag for spiller og klubb.

Det så ikke bra ut når Scott Wharton måtte støttes av banen i tapet mot Wednesday, og nå meldes det fra Eustace at skaden er verre enn fryktet.
Scotty spiller ikke mere ball i år.

Det er kneet som fikk kjørt seg, og det skikkelig siden vi altså snakker om mange måneder ute. Eustace var naturlig nok ikke glad for å dele nyheten med RoversTV.
- Scott har vært fabelaktig så lenge jeg har vært her, jeg tror ikke han har satt en eneste fot feil, sa Eustace, noe direkte oversatt.
- Han har stått fram som en skikkelig leder. Nå blir det operasjon og han er nok ute store deler av neste sesong, fortsetter sjefen.

På kort sikt er det absolutt ikke bra, siden laget trenger en type som Wharton i de to siste kampene - som begge kan bli avgjørende for å overleve i ligaen. På lengre sikt skaper det også utfordringer, for nå må nok Broughton se på lista si over midtstoppere slik at klubben kan få inn en erstatter med Championship-erfaring til sommeren. 
Å legge opp til ny sesong med bare Hyam og Carter, samt noen unggutter uten erfaring fra divisjonen går ikke.

Eustace avsluttet med å si at han er sikker på at Whartons vilje og innstilling gjør at han kommer til å komme sterkere tilbake.
Øvrige i troppen - foruten de som allerede er ute - kan spille mot Coventry.