Watford 3 - 1 Blackburn

Publisert 10/21/2020 av Erlend Karlsen

- Slurv i London!

Til tross for stor dominans og masse sjanser gikk Rovers på et tap mot Watford i går kveld, slurv defensivt og en meget opplaget Ben Foster sørget for det.

Tony Mowbray gjorde 2 endringer fra laget som tapte mot Forest i helgen, Harvey Elliott fikk sjansen på bekostning av Tyrhys Dolan, mens Lewis Holtby tok plassen til John Buckley.

Blackburn tok tidlig kommandoen i kampen, men skulle ende opp med en midt i fleisen etter 13 minutter da Joao Pedro satte inn 1-0 etter fint forarbeid av Sarr. 2-0 skulle komme bare 4 minutter senere og her var det mye sløvhet ut å gikk. Både Daniel Ayala, Amari'i Bell og Thomas Kaminski var feilplassert, sistnevnte fikk reddet skuddet fra Sarr, men ballen spratt rett opp i lufta og Cleverly kunnet enkelt heade i mål.

Watford var heldige som ikke ble redusert til 10 mann like etterpå da Kabasele stoppet Armstrong som var på vei igjennom alene mot Foster, men dommeren feiget ut gav bare gult. Både Lenihan og Ayala ble stoppet av en meget god Foster, men det var ingenting han kunne gjøre med Brereton sin avslutning. Han skjøt på halv volley fra omtrent 20 meter og ballen føyk i mål nede ved stolpen. Begge lag skulle hatt seg ett mål til hver før pausen, men verken Pedro eller Armstrong maktet å få ballen i mål.

Blackburn sin optimisme angående resten av kampen fikk seg en solid trøkk for baugen allerede etter 3 spilte minutter av den andre omgangen. Darragh Lenihan satte ballen i eget mål bak en sjanseløs Kaminski og dette begynte å se virkelig vanskelig ut. Men til tross for dette så fortsatte Rovers å dominere kampen, og Armstrong burde helt klart fått Rovers inn i kampen igjen. Først bommet han alene med Foster før han i tillegg brente et straffespark.

Resultatet stod seg ut omgangen, men det lyver nok litt. Man burde kanskje utnyttet 67% ballinnehav og 19 sjanser på bortebane bedre, men slik er nå en gang fotballen. Vi håper på bedre tider til helgen da Coventry står på motsatt banehalvdel.

Slik stilte lagene :

Watford: Foster, Wilmot, Cleverley (c) (Capoue, 61), Pedro, Sema, Chalobah, Cathcart, Garner, Feminia (Ngakia, 72), Sarr (Quina, 89), Kabasele.

Innbyttere: Bachmann, Ekong, Murray, Perica.

Mål: Pedro, 13, Cleverley, 17, Lenihan, 49.

Gule kort: Kabasele, 23, Ngakia, 75, Pedro, 84

Rovers: Kaminski, Nyambe, Lenihan (c), Ayala (Wharton, 66), Bell, Evans (Trybull, 70), Holtby, Johnson, Elliott, Armstrong, Brereton (Dolan, 77).

Innbyttere: Pears, Douglas, Buckley, Rankin-Costello.

Mål: Brereton, 28.

Dommer: Andy Woolmer.