Vises returkampen på TV?

Publisert 1/6/2019 av Øystein Thorsen

Newcastles supporternettsted "The Mag" har vurdert muligheten.

Om ni dager blir det som BRSCN allerede har dokumentert returkamp i FA-cupen. I utgangspunktet snakker vi tirsdag 15. januar på Ewood Park. Men kan det tenkes at oppgjøret igjen havner på en TV-skjerm nære deg?
The Mag ser lyst på muligheten for nettopp det.

"Newcastle Uniteds uavhengige røst" skriver at 23 oppgjør så langt er spilt, og følgende kamper, i tillegg til Blackburn - Newcastle krever omkamp:

Luton v Sheff Wed
Stoke v Shrewsbury
Southampton v Derby. 

Vi er tilbøyelige til å være enige i at vår kamp er den mest attraktive av disse. Som The Mag minner om tenker de som selger TV-rettigheter kun på seertall, og Newcastle tiltrekker seg flere seere enn f.eks Stoke eller Shrewsbury, og også Southampton. 
Southampton-kampen er for øvrig lagt til onsdag 16. januar, så den ser vi uansett ikke ut til å konkurrere med

Men det kan så klart blir flere returkamper. I så fall er det en eller flere av gjenstående oppgjør som vi må konkurrere mot:

Fulham v Oldham 
Man City v Rotherham 
Millwall v Hull 
Preston v Doncaster 
QPR v Leeds 
Sheff Utd v Barnet 
Woking v Watford 
Newport v Leicester 
Wolves v Liverpool (mandag)

Skulle Man City behøve to forsøk på å beseire Rotherham kan den kampen være en kandidat, men muligheten for å vise Liverpool hjemme mot Wolves virker nok enda mere interessant for de fleste kanaler.
Av en eller annen grunn finnes det mange Liverpool-fans der ute.

Spørsmålet da er om vi blir valgt bort, eller om ytterligere oppgjør havner på den 16.?
Det er allerede satt opp tre kamper på den 15., men kun én kamp dagen etter, så det ser lovende ut for oss hvis det er onsdagens oppsett som skal fylles på, og ikke tirsdagen da vi spiller.