Ving fra Tottenham på vei?

Publisert 1/14/2022 av Erlend Pettersen

I følge flere medier tett på Tottenham så antydes det en overgang i løpet av neste uke.

I følge flere medier på balløyen, blant annet Skysports skriver i dag at Blackburn er nær en avtale med Tottenham angående vingen Dilan Markanday. Rovers var i utgangspunktet ute etter en låneavtale, siden Markanday var tilbudt en ny avtale med London klubben. Spilleren selv vil til en klubb der han får spille fast, og har med det takket nei til en ny avtale. 20-åringen har imponert i U-23 Premier League, med 12. mål på 14. kamper. I tillegg har han fem assist. 

Med det i bakhånd så spekuleres det i en avtale som gir Spurs £500.000 med en gang, og som kan stige opp til £1m pund, etter flere parameter. I tillegg så vil Spurs få en god videresalgsklausul med i avtalen. Ikke ulikt det Newcastle fikk i sin tid for Adam Armstrong. Du kan lese hva Daily Mail skriver her.

I bakhold så lurer Stoke, Bournemouth og Nottingham.

Når det gjelder spillere ut, så er det sannsynlig som vi meldte i går at Hayden Carter går ut på lån. I tillegg så ryktes det litt langt bak i ryktebørsene at Leeds og Burnley vurderer vår maestro, John Buckley. Et svært urealistisk rykte der altså når man nå går inn i helgen.