Usikkert overgangsbudsjett


Publisert 19.05.2020 av Erlend Pettersen
Det er flere spørsmål enn svar når det kommer til sommerens budsjett.

På søndag kunne vi meddele dere at målvakten McLaughlin fra Sunderland er sterkt ønsket inn i løpet av sommeren. Covid-19 pandemien har ikke bare satt selve fotballen i uvisse, men har virkelig satt økonomien på spill til de fleste klubbene. Mowbray har flere svar enn spørsmål når det kommer til sommerens overgangsvindu:

- Hvordan er den finansielle biten til hvert enkelt klubb når vi er tilbake, spør Mowbray retorisk til Lancashire Telegraph.

- Må vi selge spillere, eller må vi hente spillere internt? Vi har noen huller på målvaktsiden og sentralt i forsvaret der vi i dag har lånespillere. Har vi erstattere i klubben? Hvordan skal vi få rekruttert hvis vi må erstatte dem? Må vi holde oss til lånemarkedet eller gratis spillere?

- Dette er spørsmål som vi ikke har noen svar på sånn situasjonen er for øyeblikket. Det er likt for alle klubber, så det er ikke unikt for oss.

Blackburn har flere spillere som har utgående kontrakter som de må ta en avgjørelse på innen 23. juni om det skal forlenges, frigis eller forlenges ut sesongen 2019/20. 

- Noen managere som jeg har snakket med har 17. spillere som har utgående kontrakter. Hvordan de føler seg mentalt klare, er jeg høyst usikker på, sier Mowbray til BBC.

- Om sesongen skulle gå lengre enn 31. juli, blir det virkelig komplisert. Hva skjer da? Vil klubbene forlenge? Det vil bli en veldig vanskelig situasjon om det skjer, avslutter Mowbray.

Managerne i Championship har blitt enige om å spille ferdig sesongen og sammen med EFL skal klubbene ha som mål å starte opp treningen igjen den 25. mai med alle de tiltakene som trenges når det gjelder smittevern og testing.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: