Uavgjort på Riverside!

Publisert 8/29/2021 av Erlend Pettersen

Rovers sto i mot å berget det ene poenget etter at lagene spilte 1-1 lørdag.

Ett flott langskudd fra Sam Gallagher sendte gjestene i ledelsen før hjemmelaget enkelt kunne utligne når Howson ikke gjorde noen feil alene med Kaminski etter forferdelig forsvarsspill av gjestene.
Det ble ingen flere mål og der med kunne begge lagene gå like skuffet av banen med 1-1 i bagasjen.

Det var en veldig jevn start på kampen der begge lagene tok ut hverandre på en fin måte.
Men så i det 17.minutt vendte Sam Gallagher og fra 20 meter curlet han ballen vakkert inn via stolpen utagbart for Lumley i Boro buret.

Rovers var det beste laget uten at de store sjansene kom til syne. Så i det 36. minutt hadde Rovers hjørnespark. Hjemmelaget vant ballen og sendte den igjennom ett vidåpent borteforsvar til en løpende Howson som loppet enkelt over Kaminski i Rovers buret.
Nå var man like langt.

Mer enn det skjedde det ikke i den første omgangen på et solfylt Riverside Stadium.

Mowbray gjorde en endring i pausen. Tok ut Rothwell for raske Magloire. Nå stilte Rovers i en 3-5-2 formasjon med vingbacker. Selv med formasjonsendringen så var det hjemmelaget som førte an. Lenihan tapte en duell litt ute på siden, men heldigvis kom Carter inn med en flott blokkering. Hjemmelaget var det førende laget og alle ventet egentlig på et hjemmemål.
Mowbray tok så grep på midten.
Paveda og Clarkson hadde ingen stor kamp og inn kom Buckley og Dolan.
Hjemmelaget fikk en del baller inn i feltet, men heldigvis hadde man Ayala i storform som ryddet flott opp sammen med Lenihan.

Kampen skulle virkelig tenne til ti minutter før slutt. Carter hadde et høyt spark på en Boro spiller og hadde gult kort fra før som han fikk tidlig i kampen, ble til kampens andre og med det utvisning.
Strengt dømt av dommeren.
Men så kun minutter etter ble hjemmelagets spiller Morsy utvist på en takling på Magloire.
Også den av den billige sorten.

Lagene måtte med det spille kampen ut med 10. mann hver. Diaz fikk et godt skuddforsøk blokkert ut til hjørnespark. Kampens klareste gule kort var det Travis som fikk når han holdte kraftig igjen en Boro spiller på en kontring.
Ett skikkelig Travis varemerke der altså.

Kampen ebbet ut 1-1 og poengdeling på Riverside. Nå er det to ukers pause før man tar i mot Luton hjemme på Ewood Park 11. september.